funEL βαρυ πακετο

Wednesday, August 17, 2005

κομμάτια κι αποσπάσματα 1

1
Tι τα θες ρε Πούτιν τα πυρηνικά υποβρύχια;
Αφού σε(σου) χαλάνε!
Αυτός που θα έχει αρρωστήσει με το ατύχημα πάντως θα'ναι ο Λιακόπουλος....Έτοιμος ήταν ν'απογειωθεί με τις Κοσμοσφαίρες και να'σου πίσω με το γκαζοζέν υποβρύχιο!
Πάω να δώ τα μέηλ μου!Μήπως έχω κάτι από Σείριο....Έχω αρκετά ξαδέρφια που ζούνε πάνω, δεν κατέβηκε όλο το σόϊ μας στην Γή να ξέρετε!Σας το λέω, μήπως θέ'τε κανά σουβενίρ από τα μέρη μας!Στο Σείριο άλλωστε, υπάρχουνε καλά παιδιά....
http://enotion.blogspot.com/2005/08/t.html

2
...Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον A Παγκόσμιο πόλεμο, οι Μασόνοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των Ε βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των Ε στα νησιά Βερμούδες όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Πλάτων κωδικοποιημένα στα βιβλία του.
Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση ΟΗΕ η οποία πίσω από το αθώο της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Γεώργιος Καρατζαφέρης και ο Πάριος, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.
http://periglwssio.blogspot.com/2005/06/750.html

3
Η Απάτη Γαρ Εγγύς... Όπως είπα και προηγουμένως, αφορμή για αυτό το θέμα αποτέλεσε το βιβλίο που προωθεί με τις πάντες τις τελευταίες εβδομάδες ο Λιακόπουλος: το "Ο καιρός γαρ έγγύς", το οποίο όπως αναγράφει στο εξώφυλο περιέχει του Τραχωνίου Λεμεσσού στην Κύπρο. Δυστηχώς, τα άνευ προηγουμένου παραμύθια τα οποία λέει ο μίστερ Λιακό για τους Ρώσους, δεν είναι το μοναδικό μελανό σημείο της υπόθεσης: το ίδιο το βιβλίο είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ. Οι συγκεκριμένες "προφητείες" του Τραχωνίου Λεμεσσού, είναι έργο κάποιου Γιαννάκη Ιωάννου (ο οποίος αυτοαποκαλούταν Άγιος Ιωάννης Βασιλεύς). Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου διόρισε τριμελή επιτροπή για να εξετάσει το ζήτημα το 1999, και η επιτροπή κατέληξε πως πρόκειται σαφώς για απάτη. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 8/9/1999 σε όλο τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο της Κύπρου. Επιπλέον, ο πρώην μητροπολίτης Λεμεσσού κ. Χρύσανθος (τον οποιο προβάλλει ο Λιακόπουλος ως την έγκυρη πηγή που πιστοποιεί την αυθεντικότητα των "προφητειών") εμπλέκεται και αυτός στην απάτη, και επιπλέον εμπλέκεται σε 4 ακόμα υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων τύπου "πυραμίδας". Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπόθεση, κάντε μια βόολτα απο την σελίδα http://www.patrokosmas.gr/periodiko.asp?sitema=1&sitem=11&isue=11&artid=220 Πρόκειται για το site του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Συνδέσμου "Άγιος Κωσμάς ο Αιτωλός". Στην συγκεκριμένη σελίδα η θεολόγος Ελένη Σταμούλου αναλύει ενδελεχώς την υπόθεση...
http://tilltheblog.blogspot.com/2004_12_01_tilltheblog_archive.html

buzz it!

:: posted by funEL, 8:25 PM

3 Comments:

matrix ke esi exis to sydromo liakopoulou alla pros tin aristera mallakia ti doulia exi autos o mallakas me ton nazismo autos graphi mallakies ke vazi oti nane giana poulisi stous afelis mikrous ke megalous giati i mallakia den gnorizi ilikies so min to pezis prodeftikos aristeristis ke prostatis ton ovreon. giati an tis idies mallakies tis egrafe kanenas tis aristeras pterigas tha simfounouses apolita.malista yparxoun poly marxistes pou grafoun mallakies opos fourakis strigas giati kratas apostasi ke den ftianis kanena fun site ke gia autous.ke prospathise na petaxis to sindromo tou antinazismou apo pano sou giati oso tha megalonis tha vlepis sto tholomeno sou eggefalo nazistes ke fasistes. ke se vlepo se kanena dafni me liakopoulo parea
Anonymous Anonymous, at 9:03 PM  
Αγαπητέ Ανώνυμους. Ο/Η matrix που απευθύνεσαι δεν ανήκει ούτε ανήκε ποτέ την ομάδα μας. Είναι φανερό ότι καταφέρεται ενάντια στον προφήτη-Οδηγό (από αριστερά), πράγμα που κάνεις και συ (από δεξιά). Εμείς παρακολουθούμε και ακολουθούμε το Super διασκεδαστή Λιάκουρα και δε θέλουμε επ ουδενί να σταματήσει το θεάρεστο Αρχαιοελληνορθόδοξο πατριωτικό του έργο. Πράγματι, αν ο Φουράκης (τον οποίο μόνο ακουστά τον έχουμε) ήταν το ίδιο γνωστός και με 5-6 κανάλια να αναμεταδίδουν καθημερινά εκπομπές του, με συνεντεύξεις σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και με ανάλογα πανελλήνια σλόγκαν του τύπου "ο καιρός γαρ εγγύς", σίγουρα τα πράγματα θάταν -πολύ-διαφορετικά.
Όπως θα παρατήρησες δεν αναφερόμαστε ΟΥΤΕ και στο Βελόπουλο ή τον Γεωργιάδη ή τον Κεραμιδά για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Όσο δια τους Οβριούς, εμείς αναπαράγουμε και ακολουθούμε την επίσημη άποψη του προφήτη- οδηγού Λιάκουρα (άν μίλαγε για Αλβανούς ή Νοτιοαφρικάνους, γι' αυτούς θα μιλάγαμε και μείς, πολύ απλά).

ΟΜΩΣ επειδή μπήκες στο κόπο να γράψεις δυο γραμμές και σεβόμαστε τη γνώμη σου (υποθέτοντας πάντα ότι απευθύνεσαι στους δημιουργούς του site), θα ερευνήσουμε τα κομμουνιστικά του Λιάκουρα, όπως επίσης θα αρχίσουμε να παρακολουθούμε Φουράκη (αλήθεια που παίζει?), Κεραμιδά, Βελόπουλο και Γεωργιάδη γιατί μάλλον υποτιμήσαμε τη λάμψη του Αρχαιοελληνορθόδοξου Πνεύματός τους και πρέπει σύντομα να πάρουν ανάλογη θέση στα επόμενα post.

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές και υποδείξεις.
Blogger funEL, at 9:29 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger epwnimos, at 4:41 PM  

Add a comment