funEL βαρυ πακετο

Friday, May 04, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (5) Διασωληνωμένες αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις, παπαΑΡΗολογίες, προφητείες, Αντίχριστοι, καβαλιστικές κατάρες, η σιωνιστική συνωμοσία των διδύμων πύργων, ο πύργος της Βαβυλώνας, η τεχνητή σελήνη, τα μαγικά μολύβια, τα πρωτόκολλα της τακλαμακάν, οι τεχνήτες του θερμοσίφωνα, η επίθεση των τηλεφωνικών κέντρων και οι σατανικοί κούριερ




Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)





To Λωλόν ύδωρ

Ο υπερσοδομιτής παραχαράκτης και σαλατοποιός της ιστορίας, μυθολογίας, θρησκείας, Σακκέτος Πακέτος σε τσακίρ κέφι (ξανά).
Η αγωνιώδης προσπάθεια να ενωθεί παρά φύση, ο Χριστιανισμός με την αρχαία ελληνική θρησκεία, με απώτερο σκοπό βέβαια την νομιμοποίηση της τερατογέννεσης του ελληνοχριστιανισμού. Επιστρατεύονται ακόμα και τα αρχαία μαντεία.
«Αποδεικνύεται με αρχαία κείμενα ... ότι υπάρχουν τα αρχαία κείμενα από τα μαντεία της αρχαίας ελλάδας, που προφητεύουν το όνομα του Χριστού, το όνομα της Παναγίας, ποιά ακριβώς κατα λέξη πολλές φορές ποιά η διδασκαλία του Χριστού, τα θαύματα του Χριστού, τη σταύρωση του Χριστού, την Ανάσταση του Χριστού, την Αποκάλυψη του Ιωάννου, τις Προφητείες που δόθηκαν μετά Χριστόν από τους Άγιους της Ορθοδοξίας, για την 6η Ελληνική κοσμοκρατορία, με τις ίδιες λέξεις ακριβώς όπως τη Προφητεία του Τραχωνίου εκτός από την ημερομηνία που βρίσκεται στο Τραχώνι 5 Μαϊου του 2024...».
Φυσικά η αναφορά ότι οι πηγές του σπουδαίου «ερευνητή» Σακκέτου πακέτου, είναι κάποια πολύ μεταγενέστερα χριστιανικά χειρόγραφα είναι φειδωλή για να μην υποψιαστούν οι σαβουροφάγοι ότι όλα αυτά τα βιβλία στηρίχτηκαν σε μυθοπλασίες, παραχαράξεις, ευσεβείς πόθους κάποιων μοναχών και σε παρανοϊκές συνδέσεις, λεξαριθμιτικές «αποδείξεις» και συνειρμούς. Είναι το σημείο αναφοράς όπου ο Προφήτης τηλεπλασιέ ζητούσε φωνάζοντας επιμόνως, επί πολλές εβδομάδες στη σαβουροεκπομπή του, από την εκκλησία της Ελλάδος να συγκλιθεί Ιερά Σύνοδος.
Ο Προφήτης καλεί τους σαβουροφάγους «να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια...», όλα αυτά, για το προφανές :... «τα 3 βιβλία μόνο 10€ το ένα αγαπητοί φίλοι»
Χριστιανικός Ελληνισμός, Ελληνικός Χριστιανισμός και που βρίσκονται τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα (... μας τα έκλεψαν οι φραγκολεβαντίνοι και εκπολιτίστηκαν!!!). Φοβερά πακέτα ευθυμογραφημάτων πλήρους κωμικοτραγικής θλιβερής παράνοιας. «Σπάνε ρεκόρ, γίνεται μεγάλος χαμός, στερέψαμε πλήρως»:

111oiarxaioior8odo...



Η επίθεση των τηλεφωνικών κέντρων

Θυμάστε τις αλεπάλληλες δηλώσεις για χρόνια ότι τα τηλεφωνικά κέντρα της σαβουροεκπομπής του Προφήτη τηλεπλασιέ, είναι υπερπλήρη και παίρνουν φωτιά από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα? Ξεχάστε το. ... «... Έχουμε πάρα πολλές γραμμές ... ΠΟΤΕ δεν είναι κατειλλημένες...».
Η μεγάλη επίθεση όλων των τηλεφωνικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, αρχίζει. Μάλλον βρέθηκε ο (μεταφυσικός, φαντασιακός) «σαμποτέρ» που έψαχνε τις προηγούμενες βδομάδες. Προφανώς θα ήταν κάποιος καλλικατζαραίος υποχθόνιος. Αλλά ο τηλεπλασιέ ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιους ανθΕΛληνες, με ευχέλαιο, εξορκισμούς και ένα «βλογημένο από τον παπά της ενορίας κωσταντινάτο του Ελληνισμού- φυλακτό». Ενίοτε και με κάποιες μηνύσεις ... επί το κοσμικότερον.


111thlefonikesmouf...



Τα πρωτόκολλα του υποχθόνιου αρχιτέκτονα

Για άλλη μια φορά για να κατανοηθεί πλήρως. Τα μεταλλαγμένα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», σε «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης», (για να μην συνδέονται, όσο γίνεται, απευθείας με εθνοφυλετισμούς, αντισημιτισμούς και ναζισμό), ... ναι μεν εφαρμόζονται από τους ... «σκληροπυρηνικούς σιωνιστές του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ», αλλά ... «παραδόθηκαν από τη Λευκή αδελφότητα διότι ετοιμάστηκαν στη κυριολεξία από τον υποχθόνιο αρχιτέκτονα της Νέας Τάξης των πραγμάτων, δόθηκαν από κάτω...».
Με λίγα λόγια ο Σατανάς ή Σαμαήλ που ζει στη κοίλη κούφια γη, έφτιαξε ένα σχέδιο που το έδωσε στη Λευκή αδελφότητα στην έρημο Τακλαμακάν (που είναι η πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου), αυτοί με τη σειρά τους το έδωσαν στα τσιράκια τους τους μιαρούς εβραίους (πανάρχαιους εχθρούς των ΕΛ-λήνων), για να εφαρμοστούν από τη Νέα Τάξη ... χιλιάδες χρόνια πριν (κατά δήλωση του Προφήτη). Φανταστήτε τώρα τι καταχθόνιο σχέδιο συνέλαβε ο Διάβολος, και το σημαντικότερο... ποιός το ανακάλυψε!!!
Πως το μύθευμα της «Νέας Τάξης», συνδυάζεται με το μύθευμα του «υποχθόνιου» για να αποδειχθεί η συνέργεια των εβραίων στη σατανική καταστροφή της ανθρώπινης φυλής διά του μυθεύματος των (πλαστών) περίφημων Πρωτοκόλλων.
Ο Προφήτης μαγειρεύει το μύθο στα μέτρα του, βάζει λίγο σατανά και μετονομάζει τους εβραίους σε «σκοτεινή πλευρά του σιωνισμού», για να γίνει πιο εύπεπτος ο άθλια κρυμμένος νεοναζισμός του. Προαναγγέλει και την έκδοση νέων τόμων Πρωτοκόλλων. ... «ο θεός να μας έχει καλά...»
Προσέξτε αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση και θρησκοληπτική παράνοια (... κι όμως υπάρχουν πολλοί που έχουν τη ... καταπληκτική δυνατότητα, να πιστεύουν όλα αυτά που τους σερβίρει ο Ισαπόστολος τηλεπροφήτης...):


111ypox8oniosneata...



Ο θερμοσίφωνας

Οι αμερικάνοι, όταν συμφέρει να πουλήσει τα περί Άρη σκουπιδοπακέτα, έχουν το μεγαλύτερο διαστημικό κέντρο στο κόσμο, τη ΝΑΣΑ. Όταν όμως έχει να πουλήσει άλλα περί Πούτιν σκουπιδοπακέτα, γίνονται υδραυλικοί θερμοσίφωνων. Είναι γνωστό πλέον ότι, ο αριστοτέλειος ορισμός της ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ, είναι το κύριο στοιχείο σε όλη τη Λιακούρεια μπουρδολογία.


1118ermosifonesame...



Τα μαγικά μολύβια του Πούτιν

Το περίφημο μπουρδολογικό hoax του τηλεπλασιέ περί στυλό, μολυβιών, εκατομμύρια δολάρια, τα κομμουνιστικά του, η κόκκινη αρκούδα, αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, ανακατεύεται με τη ρύπανση, αυτοκίνητα και την ... απαγορευμένη αρχαιολογία (με τις «αποδείξεις» περί ελεύθερης ενέργειας και άλλων παραμυθιών).
Απολαύστε μοναδικό τρόπο παρουσίασης αυτού του μύθου σαν πραγματικότητα και τον συνδυασμό του με κακούς εβραίους (φυσικά), καλούς και έξυπνους ρώσους (φυσικά), και... τη τεχνολογία των θεών:


111magikamolivia.w...



Ο πύργος της Βαβυλώνος

Η αντιγραφή αναπαραγωγή όλης της αμερικάνικης αντισημιτικής συνωμοσιολογίας περί διδύμων πύργων. Ο Προφηταράς αποκαλύπτει ποιός είναι ο Πύργος της βαβυλώνος που γράφει η Αποκάλυψη
«... Αποκάλυψη αυτής εδώ της εκπομπής ... γεγονότα ένα ένα σε σύγκριση με την Αποκάλυψη του Ιωάννου ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ... αποκαλύπτω με ντοκουμέντα και διεθνή έγγραφα ... κατευθυνόμενη κατάρρευση ... είναι κτίριο το οποίο ανήκε όπως και τα άλλα δύο κτίρια στον κ. Σίλβερστάιν ... του λόμπυ του αμερικανοϊσραϊλινού ... το τράβηξαν κάτω ... εκπληκτικά ντοκουμέντα και στοιχεία σε βιβλία που δεν μπορείτε παρόμοια να βρείτε και δεν μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία που ο Λιακόπουλος δίνει ... εγώ βέβαια είχα αποκαλύψει πάρα πολλά ... το όνομά μου κυκλοφόρησε σ’ όλο το κόσμο ... το Λιακόπουλο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ... είπα ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν να πάει σε γιορτή αλλά δεν πήγε, είπα πολλά τα οποία επιβεβαιώθηκαν ... και μάλιστα να δείτε ντοκουμέντα για το πως ένας μηχανικός στο Τέξας ήξερε τι είπε ο Λιακόπουλος, και που το ήξερε ο μηχανικός ... τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά ποιός παρακολουθεί ποιόν τι γίνεται ... ο Λιακόπουλος αποκαλύπτει το τρίτο πύργο που κατέβηκε...»
Πω πω ... μοναδικές, αποκλειστικές, πρωτότυπες, αποκαλύψεις που μαθαίνουμε. Είμαστε πραγματικά τυχεροί που είμαστε Ελληνες και έχουμε αυτόν τον ατρόμητο Προφήτη (που το όνομά του ακούγεται παγκοσμίως ... μέχρι και στο μηχανικό στο Τέξας έφτασε...), να μας ανοίγει τα μάτια Δυνατά, γουρλωτά, αλλοίθωρα και Λιακουρικά. Η μοναδική αναλυτική και συνθετική Λιακούρειος μέθοδος «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλω αποδεικνύω».
Φάτε το πύργο της βαβυλώνος με πρωτότυπα στοιχεία και ντοκουμέντα:

111pyrgosbabylon.w...



Λουκιανός

Παραχάραξη του έργου του Λουκιανού από τον τηλεπλασιέ ... «με το μάτι που εμείς οι φυσικοί μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα...». Εξηγεί ο «φυσικός» την «αλήθεια» των αναφορών του Λουκιανού.
Να δείτε ποιοί είναι οι πρώτοι μάγκες της γνώσης. Τεχνητή σελήνη. Big brother.
Χωρίς σχόλια:

111loykianos.wma



Ο Ψευδοπροφήτης του Αντιχρίστου (Μετράγιας)

Η αποκάλυψη του τηλεπλασιέ περί του ψευδοπροφήτη Μετράγια που... « το όνομά του βγαίνει ακριβώς 666 ... το όνομά του εννοείται βγαίνει 666 ... απο που ξεκίνησε ... από την έρημο Τακλαμακάν ... τι τρώει, τι πίνει ...». Ε, αφού το όνομά του βγάζει 666, εγγύηση Σακκέτος Πακέτος.
Ότι και να σκεφτεί κανείς για την επιλογή της έκδοσης αυτού του σαβουροβιβλίου είναι περιττό. Σείστηκε η πυραμίδα στη τακλαμακάν. Ξεχυλίσαν τα καζάνια της κόλασης στη κουφάλα της γης. Έβγαλε κακό σπυρί στο κώλο ο αρχιδιάβολος Σαμαήλ. Ανακάλυψε ο Ιερός τηλεπλασιέ τον ψευδοπροφήτη του Αντίχριστου (μα σε ποιό κόσμο ζούμε επιτέλους...):

111METRAGIA.wma



Οι καβαλιστικές κατάρες

Ξέρετε γιατί αρρώστησε ο Αριέλ Σαρόν? «Δικαίωση του Λιακόπουλου ... πρώτα τα λέει ο Λιακόπουλος και μετά τα λέει η Πράβδα... οι καβαλιστές, σιωνιστές, σκοτεινοί... οι λεγόμενοι Ναϊτες ... », μαζεύτηκαν και καταριόνταν τον Σαρόν ... «γιατί δεν θέλει να τους κτίσει τον 3ο Ναό του Σολομώντα», ... «γι’ αυτό ο Αριέλ Σαρόν έπαθε ότι έπαθε».
Καταπληκτικές θρησκοπολιτικές οικονομικοπροφητικές Λιακουρικές αναλύσεις, υψίστου βάθους:

111kavalokatares.w...



Αντίχριστοι Κούριερ

Τι κάνει ... «η εθνική επιτροπή ταχυδρομείων και τηλεπικοινωνιών...» (!!!).
Δηλώσεις του ιερού τηλεπλασιέ ότι μπορεί να αποδείξει το ... «μπάχαλο που επικρατεί στους κούριερ» σε κάθε δημοσιογραφική εκπομπή. Αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά για τον πόλεμο που του κάνουν οι κούριερ. Όταν κάποιος κούριερ είπε σε κάποιον πελάτη στη παράδοση των σκουπιδοπακέτων, «...τι τα παίρνεις αυτά...»
«... και ο άλλος λέει κόντεψε να τον πλακώσει στο ξύλο...»

Και τι λέτε να προέτρεψε ο ιερός τηλεπλασιέ στον σαβουροφάγο πελάτη του?
Δυνατά και Ελληνικά :..«... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΚΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ...»(!!!). Όταν ακούει κάποιος τον Πλασιέ να προτρέπει τόσο απλά σε χειροδικία (με το δίκιο σου ... αγαπητέ κύριε), κάτι μπορεί να υποψιαστεί στο τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την απλή φαιδρότητα και γελοιότητα του προσωπείου του τηλεφασίστα.
Ο αγαθός και φιλάνθρωπος τηλεπωλητής προσπαθεί να κρύψει (με νύχια και με δόντια) τη φυσική του τάση στην «εκπολιτιστική» βία και κάθαρση κατά των μη ημετέρων (και φυσικά εχθρών).
... αλλά η χαρά δεν τον αφήνει...
«Σοβαρότητα θέλουμε και επαγγελματισμό». Γελάστε ελεύθερα:

111antixristoicour...

buzz it!

:: posted by funEL, 1:11 PM | link | 16 comments |

Thursday, May 03, 2007

κλειστόν λόγω αυστηρής λογοκρισίας

Στις 3 ΜΑΐΟΥ το ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Αμνηστίας διοργανώνει ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ των ελληνικών blogs.(*) Στις 3 Μαΐου λοιπόν, αναδημοσιεύστε κι εσείς το κείμενο που ακολουθεί

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ)



Φαντάσου ότι είσαι ένας νέος 25 χρονών που μένεις σε μια χώρα, η οποία συστηματικά καταπιέζει την ελευθερία της έκφρασης. Οι περισσότερες ιστοσελιδες με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα “μπλοκάρονται” από ένα εθνικό φίλτρο και δεν εμφανίζονται ποτέ στην οθόνή σου. Θέλεις να επικοινωνείς με ανθρώπους από όλο τον κόσμο κι έτσι χρησιμοποιείς το PalTalk, ένα chat room που αν και η έδρα του είναι στην Νεά Υόρκη αλλά πολλοί χρήστες του μιλάνε τη γλώσσα σου. Στην ουσία είναι το παράθυρο του απομονωμένου κόσμου σου.
Μια μέρα που έχετε μαζευτεί στο σπίτι σου με φίλους και μιλάτε με άλλους χρήστες στο chat room, εισβάλλουν ξαφνικά στις τρεις το πρωί 50 αστυνομικοί, σας χτυπάνε και σε φυλακίζουν σε πλήρη απομόνωση για 9 ολόκληρους μήνες χωρίς ποτέ να σου απαγγελθούν κατηγορίες.
Περνάνε αυτοί οι μήνες και αφήνεσαι «ελεύθερος». Δε φοβάσαι να κατακρίνεις δημόσια την κυβέρνηση και υποστηρίζεις την αναγκαιότητα ειρηνικής αλλαγής της πολιτικής κατάστασης (στη χώρα σου είναι νόμιμο μόνο ένα πολιτικό κόμμα). Περίπου έξι βδομάδες μετά όμως, εκεί που κάθεσαι σε ίντερνετ-καφέ παρέα με τον αδερφό σου και διαβάζεις τα email σου και ειδησεογραφικά sites, σε πλησιάζουν άντρες της Ασφάλειας, σου φοράνε χειροπέδες και σε αναγκάζουν να τους οδηγήσεις σπίτι σου, όπου βρίσκουν και κατάσχουν, μία κάμερα, ένα κασετόφωνο, 2 CD και ένα βιβλίο που για κακή σου τύχη είναι απαγορευμένο επειδή υποστηρίζει την αναγκαιότητα δημοψηφίσματος για πολυκομματισμό στη χώρα.
Αν σε έλεγαν Truong Quoc Tuan και έμενες στο Βιετνάμ, τι νομίζεις ότι θα συνέβαινε μετά;
Θα ήσουν σε ένα κελί σε πλήρη απομόνωση χωρίς καμιά επαφή με δικηγόρους ή συγγενικά πρόσωπα. Θα σε κατηγορούσαν για προπαγάνδα εναντίον του κράτους και θα αναρωτιόσουν, στα αλήθεια για ποιο λόγο και για πόσα κλικ του ποντικιού σου αντιμετωπίζεις 20 χρόνια κάθειρξη…
Ή φαντάσου να δουλεύεις ως δημοσιογράφος σε κινέζικη εφημερίδα.
Τις παραμονές της 15ης επετείου από τη σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν, σε συνάντηση του προσωπικού της εφημερίδας, σάς δείχνουν ένα μέμο από το Κεντρικό Τμήμα Προπαγάνδας για το πώς θα πρέπει να καλύψετε τις επετειακές εκδηλώσεις. Σε αυτό δίνονται οδηγίες στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να «κατευθύνουν σωστά την κοινή γνώμη», να «μην δημοσιεύουν ποτέ απόψεις που δεν είναι σύμφωνες με την επίσημη πολιτική» και να καταδίδουν στις αρχές τυχόν υποψίες που έχουν για συναδέλφους τους που επικοινωνούν με δημοκρατικά στοιχεία στο εξωτερικό.
Εσύ κρατάς σημειώσεις από αυτό το μέμο και το στέλνεις με email από τον προσωπικό σου yahoo! λογαριασμό σε κάποιον γνωστό σου στην Αμερική που διαχειρίζεται ένα πολύ γνωστό κινέζικο website, το Δημοκρατικό Φόρουμ. Το email δημοσιεύεται την ίδια μέρα με το ψευδώνυμο “198964” στα ανεξάρτητα κινεζόφωνα websites του εξωτερικού που έτσι κι αλλιώς είναι απαγορευμένα στη χώρα.
Σε συλλαμβάνουν μερικούς μήνες αργότερα. Η εταιρία Yahoo! θα έχει πολύ απλά δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού της ηλεκτρονικής σου διεύθυνσης και την ακριβή τοποθεσία από την οποία στάλθηκε το επίμαχο email.
Αν το όνομά σου ήταν Shi Tao και έμενες στην Κίνα, τι νομίζεις ότι θα συνέβαινε μετά;
Θα καταδικαζόσουν με την κατηγορία της προδοσίας κρατικών μυστικών σε 10ετή κάθειρξη. Η γυναίκα σου θα ανακρινόταν καθημερινά από τις αρχές και η δουλειά θα της πίεζε να σε χωρίσει, πράγμα που τελικά θα έκανε. Θα είχες ελάχιστη επαφή με την οικογένειά σου. Θα μεταφερόσουν σε φυλακές υψίστης ασφάλειας και θα σου απαγόρευαν γράφεις ή να διαβάζεις. Η Επιτροπή Προστασίας Δημοσιογράφων θα σου απένειμε το Διεθνές Βραβείο Τύπου για την Ελευθερία, το οποίο φυσικά δε θα μπορούσες να παραλάβεις.
Φαντάσου να μπορούσες να απελευθερώσεις τον Truong Quoc Tuan και τον Shi Tao. Μπορείς!
Μπες στο http://www.amnesty.org.gr/ και πάρε μέρος στην εκστρατεία της Διεθνούς Αμνηστίας για την ελευθερία της έκφρασης στο ίντερνετ!







(*) Y.Γ.
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ irrepressible.info ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑΣ ΤΟΥ BLOG funEL, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ AGGREGATOR BLOGME

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:31 AM | link | 4 comments |