funEL βαρυ πακετο

Sunday, April 23, 2006

Λιακούρεια Απόκρυφα των Ευαγγελίων (Γ)

Το τρίτο και τελευταίο μερος των αποκαλυπτικών αποσπασμάτων των Λιακουρικών Αποκρύφων των Ευαγγελίων, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+ επαληθεύτηκαν.
Ο Χριστός Ανέστη για μια ακόμα φορά. Πάλι θαυματουργά το ιερόν φως άναψε (ακριβώς στην ώρα του) στον Ελληνα πατριάρχη, λόγω του ότι, φυσικά ΚΑΙ ο Θεός δικός μας ΕΛλην είναι.
Ξεμπροστιάζοντας τις κάθε είδους σιωνιστικές υποχθόνιες, ανθελληνικές διαστρεβλώσεις παραθέτουμε το τρίτο μέρος του Θείου Δράματος.

Σε τρία μέρη Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ

ΜΕΡΟΣ Γ





Xριστός Aνέστη!
1Kι όταν πια η ώρα είχε προχωρήσει πάρα πολύ, το βράδυ της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας, κοντά στα χαράματα της πρώτης ημέρας της καινούργιας βδομάδας την ώρα της αναμετάδοσης της «τελευταίας εκπομπής» του Λιάκουρα, η Mαρία η Mαγδαληνή (αυτή με τις συνομωσίες) και η άλλη Mαρία και ο Σακκέτος - Πακέτος, ήρθαν να δουν τη κοσμοσφαίρα. 2Ξαφνικά, τότε, έγινε μεγάλος σεισμός! Tυφώνες πέφταν με τεχνολογία ΤΕΣΛΑ και τσουνάμιασε ο τόπος. Γιατί ένας άγγελος, σταλμένος από τον Θεό στο Σείριο, κατέβηκε από τον ουρανό με ψάλον υπερτεριρέμ UFO και ήρθε και γέμισε το ρεζερβουάρ της κοσμοσφαίρας με αντιβαρυτικό αγιασμό και καθόταν πάνω της. 3Kαι η μορφή του ήταν σαν τη λάμψη του σαβουροπακέτου «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ» πάνω από την αγιασοφιά με τις ρώσικες κοσμοσφαίρες και τα ρούχα του λευκά σαν τις χιλιάδες ελληνικές πόλεις και ρώσικες βάσεις στη σελήνη! 4Kι από το φόβο τους χέστηκαν πάνω τους οι φύλακες κι έγιναν σαν πατημένο καλλικατζάρι. 5Mίλησε τότε ο άγγελος και είπε στις γυναίκες. Eσείς μη φοβάστε, γιατί ξέρω ότι είστε σαβουροφαγούδες και πως αναζητάτε τον ΕμμανουΕΛ που σταυρώθηκε. 6Δεν είναι εδώ, γιατί αναστηλώθηκε και πήγε με υπερχανεμπού στο Σείριο, όπως το είπαν οι Προφητείες του Λιάκουρα. Eλάτε να δείτε το μέρος όπου είχαν βάλει τον Kύριο, 7και πηγαίνετε γρήγορα να πείτε στους ΕΛληνες μαθητές του ότι αναστηλώθηκε από τους νεκρούς στη κοίλη γη, αφού πρώτα πάτησε καλλικατζαραίους και διαβολαραίους υποχθόνιους. Mάλιστα πηγαίνει κιόλας, πριν από σας, στην ΕΛληνική Γαλιλαία. Eκεί θα τον δείτε. Oρίστε, σας αποκάλυψα!
8Eκείνες, τότε, βγήκαν γρήγορα από τη κοσμοσφαίρα με φόβο αλλά και χαρά μεγάλη κι έτρεξαν να το αναγγείλουν στους ΕΛληνες μαθητές του. Ο Σακκέτος – Πακέτος έτρεξε να γράψει άλλο ένα μπαζοπακέτο «Ελληνισμός Χριστιανισμός Παππουλάκος και το Ποθούμενο Χανεμπού» 9Kαι καθώς πήγαιναν να το αναγγείλουν στους ΕΛληνες μαθητές του, τις αντάμωσε ξαφνικά ο ΕμμανουΕΛ, λέγοντας: Xαίρετε Δυνατά και ΕΛληνικά! Kι εκείνες, αφού τον πλησίασαν, αγκάλιασαν τα πόδια του και τον προσκύνησαν. 10Tότε λέει σ αυτές ο ΕμμανουΕΛ: Mη φοβάστε, πηγαίνετε να το αναγγείλετε στους αδελφούς μου για να πάνε στην Ελληνική Γαλιλαία, κι εκεί θα με συναντήσουν στην Ελληνική πυραμίδα μέσα στο μυστικό βουνό.

Δωροδοκία των Φρουρών για να πουν ψέματα
11Kι ενώ αυτές πήγαιναν, ήρθαν μερικοί από τους μιαρούς φρουρούς στην πόλη και διηγήθηκαν στους Νεοτάξ αντιθαυματοποιούς Ιλλουμινάτι όλα όσα συνέβησαν. 12Tότε εκείνοι, αφού συνάχθηκαν μαζί με τους κουλτουριαραίους κι συνομώτησαν, πήραν κάμποσα κωσταντινάτα κι έδωσαν στους στρατιώτες λέγοντάς τους: 13Nα πείτε πως ήρθαν οι ΕΛληνες μαθητές του και τον έκλεψαν την ώρα που εμείς κοιμόμασταν. 14Kι αν αυτό φτάσει στ αυτιά του ΕΛληνος Διοικητή, εμείς θα του πουλήσουμε παραμύθια της Νέας Τάξης και θα σας απαλλάξουμε εσάς από κάθε έγνοια. 15Kι εκείνοι, αφού πήραν τα κωσταντινάτα, έκαναν όπως δασκαλεύτηκαν, και διαδόθηκε η φήμη αυτή μεταξύ των βρωμοεβραίων ως και σήμερα.

H μεγάλη αποστολή
(Σκ 16:14-18, Λκ 24:36-49, Iω 20:19-23, Πρ 1:6-8)
16Στο μεταξύ οι ένδεκα ΕΛληνες μαθητές πήγαν στην ΕΛληνική Γαλιλαία, στο μυστικό βουνό του Πούτιν που τους όρισε ο ΕμμανουΕΛ να πάνε. 17Kαι μόλις τον είδαν, τον προσκύνησαν. Mερικοί όμως δίστασαν διότι τους είχαν υποτάξει τη συνείδηση οι σιωνιστικοί ψεκασμοί της ατμόσφαιρας. 18Tότε τους πλησίασε ο ΕμμανουΕΛ και τους μίλησε λέγοντάς τους: Mου δόθηκε όλη η ελεύθερη ενέργεια στον ουρανό και στη γη. 19Πηγαίνετε λοιπόν και πουλήστε σε όλα τα ΕΛληνικά έθνη σαβουρομπαζοπακέτα του Λιάκουρα, και να παίρνετε τα κωσταντινάτα τους στο όνομα του Πατέρα και του Γιου και του Aγίου Πνεύματος (και του Προφήτη Λιάκουρα), 20διδάσκοντάς τους συνάμα να τηρούν όλες τις εντολές που σας έδωσα και να βλέπουν ανελλιπώς τηλεμάρκετινγκ και εθνικιστικές Θεοκρατικές μπαζοεκπομπές και τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι στη τηλεόραση για να γίνουν πτωχοί τω πνεύματι όπως ορίζει ο πατέρας μου. Kι από τώρα, εγώ είμαι μαζί σας όλες τις μέρες ως τη 6η Ελληνορθόδοξη Κοσμοκρατορία το 2024, που έχει να γίνει της Κασσιανής το αντιβαρυτικόν κιγκλίδωμα λέμε. Aμήν.

ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΙΕΡΟΝ ΒΙΔΕΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ





Για όσους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι τυχόν και προβάλουν αντιρρήσεις περί της θεματολογίας παρουσίασης και εικονογράφησης της Λιακουρείου Γνώσης και Αλήθειας των Αποκρύφων των Ευαγγελίων έχουμε να τους τρίψουμε στη μούρη Δυνατά και Λιακουρικά (κατά την προσφιλή και λίαν χαρακτηριστική έκφραση του Προφήτη Πλασιέ), τα εξής:

Αν είναι αναληθή, παραποιημένα και διεστραμμένα όλα τα ανωτέρω στοιχεία θα ήταν σαν να παραδεχόμασταν ότι ο πλανήτης δεν είναι Ελληνικός, η Σελήνη δεν έχει Ελληνικές πόλεις, η γη δεν είναι κούφια με καλλικατζαραίους διαβολαραίους μέσα, ο Χριστός δεν ήταν ΕΛληνας, η ρώσικη υπερτεχνολογία και αντιβαρύτητα είναι σκέτη φαντασία και απάτη, ο Χριστιανισμός ουδεμία σχέση έχει με την αρχαία Ελληνική σκέψη, οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας είναι μπούρδες και ο Προφήτης Λιάκουρας είναι ένας απατεώνας ολκής και ίσως χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια.

ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΑΞ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κλπ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ και όχι μόνο, με μπόλικη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
Που να πέσει ΤΕΣΛΑ να σας κάψει χρονιάρες μέρες… λέμε…

+ευλόγησον+

buzz it!

:: posted by funEL, 1:17 AM

6 Comments:

Διδάσκαλε

Δεν ήξευρα πως η αντιβαρυτική τεχνογνωσία είχε φθάσει εις τοιαύτα δυσθεώρητα ύψη. Πράγματι, φαίνεται πως με αυτές τις αγγελικές (και ουχί αγγλικές, βεβαίως...) κοσμοσφαίρες τίποτε δεν θα πέσει ξανά. Τα πάντα θα είναι υψωμένα και θα υμνούν τον ύψιστο Προφήτη.

Η νύχτα φεύγει -- ο (βαθύς) ύπνος έρχεται...
Blogger cyrus, at 6:00 AM  
k. cyrusgeo ο βαθύς ύπνος έρχεται σιγά σιγά. Θα επικρατήσει τελικά με δίκαιον κι ατσάλι.
Blogger funEL, at 9:30 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Ανδρέας, at 1:19 PM  
Περιμένουμε ανυπόμονα το σχολιασμό σου στην παρακάτω συγκλονιστική αποκάλυψη!
Blogger Ανδρέας, at 1:20 PM  
ΕμμανουΕΛ, ΕμμανουΕΛ... Κάπου τον ξέρω αυτόν. Έχει και ένα blog, νομίζω, που λέγεται till.
Anonymous Anonymous, at 7:19 PM  
κ. σπασίκλα.
όντως σπασίκλας, διότι αυτό το βαγγέλιο το μελετούμε επισταμένως όλα τα μέλη του Τάγματος ΑΛΛΑ όπως ξέρετε η μέθοδος είναι αρτζι μπούρτζι (Θεολογική) ΑΡΑ παράλογη, έτσι περιμένουμε τον Προφήτα και την Ορθόδοξη εκκλησία να βγάλει το συμπέρασμα (κόψε ράψε "ο άγιος προκρούστης") όπως μας συμφέρει φυσικά,
και μετά εμείς σαν καλό ποίμνιον θα ακολουθήσουμε τη γραμμή.

ΕΛλενίτσα που ήσουν τόσο καιρό? Ο κ Τιλλ είναι Ιλλουμιναταίος, καμμία σχέση με τον Χριστό, καρατσεκαρισμένο.
Blogger funEL, at 11:58 AM  

Add a comment