funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 21, 2006

Λιακούρειες Αντιβαρυτικές εφαρμογές B'

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ? ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑΙΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΟ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ? ΕΕΕΕ?
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΞΑΝΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ?

Α Μέρος
Β Μέρος
Το μυστικό τάγμα των Ιπποτών funEL, συνεχίζει την αποκλειστική παρουσίαση των εκ-πλη-κτι-κών αποκαλυπτικών αντιβαρυτικών μηχανών, για την επικράτηση του ΛιακουροΕΛληνισμού και της 6ης Κοσμοκρατορίας.
Ο γέροντας +ευλόγησον+ γυρίζοντας από το Κρεμλίνο μέσω Αγίου Όρους, επέδωσε προσωπικά πανάρχαιο κλεμμένο Ελληνικό χειρόγραφο + Προφητεία αρχαίας ορθόδοξης Σίβυλλας. Ένα αναμφισβήτητο ντοκουμέντο της Ορθοδοξίας που περιγράφει λεπτομερώς την πρώτη αντιβαρυτική φυσική Ορθόδοξη Λιακουροσυσκευή «+ο Άγιος Βρωμηθέας+», μαζί με το ανάλογο σχέδιο του θεού.
Σ’ αυτό το σχέδιο του θεού, προμηνύεται ο φοβερός λόγος του Προφήτη Πλασιέ, (παρα)(υπερ)(δια)(εξω)λογικού Θεοεπιστημονικού χαρακτήρα, όπου συνδέονται ο Δίας, οι ΕΛ, ο Προμηθέας, το αφεντικό Χριστός, η τσάμπα ενέργεια, οι ΕΛληνες επιστήμονες και ένα καβαλημένο καλάμι. Το ακόλουθο σχέδιο μελετάται παραλλήλως με την ακουστική κάλυψη του Αποκαλυπτικού λόγου- κηρύγματος του Προφήτη (μόνο έτσι κατανοείται επαρκώς).






ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ
(όποιος παλιοκουλτουριαραίος μιλήσει για παράνοια, ηλιθιότητα και ετερόκλητο παραλήρημα να τον κάψει ο Θεός)


1. Απογείωση του υπερσύγχρονου αντιβαρυτικού εργοστασίου Σαράτοφ σε δοκιμαστική πτήση. Εδώ το βλέπουμε σε ένα από τα εκατομμύρια κοσμοδρόμια των ορθόδοξων ΕΛληνοΡώσων. Το αεροδυναμικό σχήμα του εργοστασίου το κάνει ιδανικό ΚΑΙ για διαστημικό αντιβαρυτικό σταθμό. Ιστορικές στιγμές.
2. Υποβρύχια αντιβαρυτική μοτοσικλέτα τύπου "+ο Όσιος Κοκοβιός+". Μονοκύλινδρο δρεπανιφόρο με διπλά πτερύγια, ζάντες αλουμινίου, ουρά και τούρμπο εξάτμιση. Διαθέτει έξτρα αντιβαρυτική συσκευή το σαβουροβιβλίο «ο Κεφτές γαρ εγγύς».
3. Η μοναδική τεραστίων διαστάσεων μπαταρία που δίνει ενέργεια στους αντιβαρυτικούς κινητήρες όλων των τύπων καθώς παράγει ενέργεια για τη Ρωσία, την Ελλάδα (δηλ. όλο το γνωστό σύμπαν), για 998.334.897,098,34 χιλιετηρίδες, με Θεοεπιστημονική εμβέλεια 45.094 Λιακουροπαρσέκ.


4. Οι δοκιμαστικές προσθαλασσώσεις του ΕΛληνορωσΟρθόδοξου λεωφορείου "+το υπερφυσικό γοβάκι+", από τον κ. Συννεφάκη. Βασισμένο στη πανάρχαια Ελληνορθόδοξη αντιβαρυτική τεχνολογία των γιγάντων. Παραλλαγή φτεροβρωμοπόδαρου Ερμή Λουστρίνι Νο 5.786. Ως γνωστό ο Ερμής πετάριζε τα βράδια με φούστα, μπλούζα, γοβάκι +ευλόγησον+
5. Αντιβαρυτικό Όχημα super fast. Ο επίτιμος Έλλην επιστήμων οργώνει χωράφια, λάσπες, βουνά, νερά και ότι άλλο βρει μπροστά του, μοιράζοντας δωρεάν ενέργεια. Τα λόγια είναι περιττά. Το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό σπάει τα κόκαλα και του πιο δύσπιστου Ιλλουμινάτι.
6. Ιστορικές στιγμές. Ο κ. Συννεφάκης με τον διευθυντή του εργοστασίου σε ένα από τα μοντέλα του ΕΚΙΠ (ο διευθυντής χρησιμοποιεί Oρθόδοξο καμουφλάζ τύπου Klington και φαίνεται μόνο στους μεμημένους Λιακουροπιστούς). Παρατηρείστε τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρει αυτό το υπερτεχνολογικό μοντέλο τύπου "αραμπάς". Ειδικό για ρομαντικές αντιβαρυτικές εκδρομές στη λελουδιασμένη φύση.


7. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα τύπου "το βελάκι της 6ης κοσμοκρατορίας". Παρατηρούμε το δικέφαλο αντιβαρυτικό κινητήρα εθνικοσοσιαλιστικού τύπου Χανεμπού. Εξειδικευμένο προσωπικό όχημα για υψηλόβαθμα στρατιωτικά στελέχη της 6ης Κοσμοκρατορίας, παππούληδες, γεροντάδες, ιερομόναχους, καντηλανάφτες κλπ.
8. Ιπτάμενος Δίσκος αντιβαρυτικής υπερτεχνολογίας τύπου "η ομπρέλα του Θεού". Διαχρονικό όχημα με μηχανισμό χωροχρονικής δίνης. Εμφανίσθηκε σε διάφορες ιστορικές στιγμές της παγκόσμιας ΕΛληνικής ιστορίας. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται την εποχή που προκάλεσε τη τρικυμία με υπερόπλα ΤΕΣΛΑ στο Άγιο Όρος και κατέστρεψε τον περσικό στόλο των καλικατζαραίων υποχθονίων.
9. Όχημα ΕΚΙΠ. Έτερος ιπτάμενος δίσκος τύπου "χωρίς κουκούτσια" ή εις τη βαρβαρική «+μπόουλινγκ+μέλον». Ο αντιβαρυτικός κινητήρας είναι αυτοκόλλητος τύπου Λ. Επικολλάται σαν γραμματόσημο, ενώ στις ειδικές τρύπες εισάγονται βλογιοκομμένα Κωσταντινάτα για extra ευλογία. Ενίοτε χρησιμοποιείται και σαν οδοστρωτήρας προκειμένου να σπάσουν τα κόκαλα των γνωστών εχθρών.


10. Υπερσύγχρονο αντιβαρυτικό τρίκυκλο βασισμένο στα κλεμμένα Ελληνικά χειρόγραφα όπως επισημαίνει η ιστορική διάνοια Σακκέτος – Πακέτος. Χρησιμοποιήθηκε να συλλεχθούν τα ζώα από τον ΝώεΛ, όταν του είπε ο Χριστός να τα μαζέψει γιατί είχαν πάρτι οι Ναφθαλείν και τάχαν τσούξει με μπύρες ΙΧΩΡ. Όπως ήταν επόμενο θα έπεφτε υπερκατούρημα σε όλη τη γη επί δικαίων και αδίκων για 40 μέρες.
11. Αντιβαρυτικό όχημα τύπου "σκατόμυγα" αρχαιοβαρβαριστί. Κινείται με κινητήρες τα ντουβαρομπαζοβιβλία "τα Βρωμόκωλα του Λιάκουρα" γιατί αναδίδουν την περίφημη ιστορική εθνικοσοσιαλιστική χαρακτηριστική οσμή. Προστατεύει από κάθε είδους επιθέσεις εχθρών διότι έχει ειδικό σύστημα σκατοκαμουφλάζ. Οι εχθροί της Λιακουρορθοδοξίας νομίζουν ότι πρόκειται περί υπερφυσικού σκατού και το προσπερνάν.
12. Το πρώτο διαστημικό λεωφορείο των ΕΛληνοΡώσων που χρησιμοποίησε αντιβαρυτικούς κινητήρες. Πρώτος ο Προφήτης το επισήμανε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο της ανακοίνωσης της "Πράβδα". Διακρίνεται το Προφητικό έμβλημα της 6ης Λιακουρορθόδοξης Κοσμοκρατορίας και οι αντιβαρυτικοί ατμοκινητήρες με έξτρα ιπποδύναμη.


13. Επιβατικό αντιβαρυτικό όχημα "τα βαρύδια μας κουνιούνται". Δοκιμές από τον Ίδιο τον Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο είναι από τις αρχές του αιώνα σε ένα απλό χωροχρονικό ταξίδι στη Ν. Υόρκη όταν επικρατούσαν οι γηγενείς ΕΛληνες. Έτσι μεταφέρθηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα από τον Σείριο.
14. Το πρώτο αντιβαρυτικό ατομικό μοντέλο νέας γενιάς "μεταφυσική γκαζιέρα" από το 1993 π.Χ. Ανήκει στη προσωπική συλλογή του Προφήτη. Εδώ τον βλέπουμε σε μια επίδειξη αντιβαρυτικής τεχνικής καθώς πηγαίνει από το ένα βιβλιοπαντοπωλείο στο άλλο να μαζέψει τα Κωσταντινάτα των Σαβουροφάγων και Σαβουροφαγούδων.
15. Ξανά ο Προφήτης με αντιβαρυτικό όχημα τύπου "η σφεντόνα του Λιάκουρα" σε μια επιχείρηση αστραπή στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών να κανονίσει τα περί της Σύγκλησης της Ιεράς Συνόδου με θέμα τις αποκαλύψεις Σακκέτου - Πακέτου. Με την αντιβαρυτική Λιακούρεια «σφεντόνα», η απόσταση Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Τακλαμαράν – Μόσχα – Σείριος – Σελήνη – Κουφάλα – Βηθλεέμ – Ατλαντίδα – Κωσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται με μια ξεροριξιά αστραπιαία με ταχύτητες Καραπιπερή, Δυνατά και Λιακουρικά.


Κάθε μία από τις ανωτέρω φωτογραφίες ντοκουμέντα, είναι σύνθεση διαφόρων επί μέρους φωτογραφιών σύμφωνα με τη Λιακούρειο μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης "ο Αχταρμάς".
Αν κάποιος άθεος Ιλλουμινάτι νεοταξίτης ισχυριστεί ότι οτι αυτό είναι απλό μοντάζ και συνιστά παραχάραξη, διαστρέβλωση και εμφανή απάτη, του απαντάμε:
Αν δεχθούμε τον ισχυρισμό αυτό, θα ήταν σα να δεχόμασταν ότι όλα τα ντοκουμέντα, οι συνδιασμοί, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του Προφήτη - Πλασιέ είναι ψευδή.
Αυτό όμως είναι αδύνατον. Γιατί ? Γιατί έτσι γουστάρουμε... Άληθινό είναι ότι συμφέρει (Λιακουρορθόδοξο). Ψευδές ότι είναι ενάντια στη Λιακουρορθοδοξία (υποχθόνιο)... Δυνατά και Λιακουρικά...
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...


Α Μέρος
Β Μέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 10:56 PM

11 Comments:

Ευγε, τέκνον, funEL.
Ο Σιντάλκας σου επιδαψιλεύει την ηλιογένειά του.
Συνέχισε το θεάρρεστο έργο σου. Δυνατά και λιακουρικά. Σπάσε κόκκαλα, εκπολίτισε, διαφώτισε και τον τελευταίο Έλληνα.

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΜΠΟΥΖ'!
Blogger Sarasides, at 12:06 PM  
ΕΕΕΕ? Καλά εεε? Ούτε εμείς το πιστεύουμε καλά καλά... πως κατορθώσαμε να επιβιώσουμε με τέτοιες υπεραποκαλύψεις... φτου φτου... πρόσεχε ενιαυτέ το θεογνωστικό σύννεφο έρχεται προς τα κεί...
Blogger funEL, at 1:01 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Rodia, at 2:44 PM  
Αγαπητέ κ. funEL θα ήθελα τα φώτα σας +ευλόγησον+ Δυνατά και ΕΛλιακουρικά περί του τι ακριβώς εννοεί ο Προφήτης με την παραίνεσίν του "φάτε γλάρο".
Εις ημάς τους πιστούς απευθύνεται ή εις τους εχθρούς ημών;
Εχω ετοιμάσει μίαν γλαρόσουπαν και δεν γνωρίζω.. να την φάγω ή να μη την φάγω.. και εάν δεν την φάγω, είναι πρέπον να την αποστείλω εις τον κ. Πούτιν;
Μήπως να την αποστείλω εις τα γραφεία του Προφήτου;
Οι γλάροι είναι γριπιασμένοι ή όχι;
Η θάλασσα είναι γιαούρτι ή λάδι;

Μερικά ερωτήματα θέτω, εις τα οποία ευελπιστώ να απαντήσετε -εάν γνωρίζετε φυσικά.

Αλλως, ας απαντήσει πας ο γνωρίζων.

..διατελώ μετά διαπύρων ευχών..
+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+
Blogger Rodia, at 2:45 PM  
Και εγώ που νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός που λαλάω εδώ μέσα.. καθ' ότι πτηνόν!


Που πουλάνε το εθνικοσοσιαλιστικόν μοντελάκι βελάκι? Με αυτό θα δύναμαι να πετάω από κοτέτσι σε κοτέτσι σε χρόνο dt! Ευχαριστώ!

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 2:10 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger funEL, at 3:59 PM  
Kυρία Ροδιά η ιερά γλαρόσουπα είναι αντιβαρυτικό καύσιμο ισότιμο με 37 αγιασμούς απλού παππουλίου και 4,5 ευχέλαια αρχιμανδρίτου, ήτοι 57,98 απολυτίκια από τον αϊδό Γαϊτάνο.
Αυτά είναι γνωστά από αρχαιοτάτων χρόνων κατά ασφαλής πληροφορίες Σακκέτου - Πακέτου.
Πάρτε κανένα ντουβροπακέτο να μορφωθείτε... Αναλαμβάνουμε αντιβαρυτικές μεταφορές μπαζοπακέτων σε ακτίνα 39.095 Λιακουροπαρσέκ.

ΣυνΙππότα ΛωΤ, επιτέλους...
περιμένουμε το ιερόν εθνικοσοσιαλιστικόν φλάσιον...

Κόκορμαν για τις υπηρεσίες σου το Τάγμα σου επιδίδει αυτό το βελάκι ΝΑΖΙ6ηςΚΟΣΜΟΕΛ απολύτως δωρεάν με προσωπική αφιέρωση του γέροντα παπανταχάου +ευλόγησον+.
Προσοχή φόρα καλού κακού παντελόνι και οχι αρχαιοΕΛληνική χλαμύδα, διότι κάνει Ορθόδοξες αποκαλυπτικές σούζες αν δεν προσέξεις στην απογείωση...
Blogger funEL, at 10:34 PM  
Πω πω! Βαριά Κουλτούρα, κα. Ροδία μας.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ.
Anonymous Anonymous, at 2:26 AM  
Έλληνές μου,
πριν από λίγο ο Φοίβος αποφάσισε να δώσει θείο σημμάδι.
Επειδή τον τελευταίο καιρό κάποιοι αμφισβήτισαν το θεάρεστο έργο του εν ταύθα σατίου, ο Σιντάλκας έδωσε το σημμείον του, δια του οποίου επιδαψιλεύει την εμπιστοσύνην του εις την αδελφότηταν fynEL.
Eισερχόμενος σήμερον εις το ιερόν σάτιον, δια να παρακολουθήσω τους διαπλανητικούς προβληματισμούς του ποιμνίου μας, αντίκρυσα ένα θαύμα.
Εις το κέντρον των αποκαλυπτικών δημοσιεύσεων του εν ταύθα ποστ ενεφανίσθη ο Σείριος!
Ίδού, δια τους απιστους Θωμάδες, και η ιερά εικών του πατρίου πλανήτου, όπως την αποτύπωσε το τηλεσκόπιον Hubble του εχθρού.
Blogger Sarasides, at 1:25 PM  
K. Ροδιά ερχόμαστε όλοι οι ιππόται σαν ένα σώμα και μια πνοή... σε 3 μέρες...
Διότι σε τρεις μέρες έχουμε ακριβώς 6.666 μέρες διαφορά μέχρι την 6η Κοσμοκρατορία...
Παρουσιάζουμε το interactive σχέδιο του θεού original...
Γι αυτό έχουμε ολονύκτιες συναντήσεις με Χριστό, Αγίους διάφορπυς ΕΛοχείμ κλπ... καταλαβαίνετε δεν μπορούμε ν αφήσουμε το κάστρο ... (ποιός θα φτιάχνει τους καφέδες κλπ για τα επίσημα πρόσωπα... έφυγε κι αυτή η Φιλιππινεζα, από τους ΕΛληνικούς Φιλίππους δηλ...)

K. κόκορμαν πρέπει να διαδώσουμε τη γνώση και στους κουλτουριαραίους....

Κ. Ενιαυτέ ... Συγκεκινημένοι βλέποντας το Ιερόν Σάτιο στα πέρατα του Ψειρίου αναφωνήσαμε εν χορώ... μέγας εισαι Λιάκουρα και θαυμαστά τα έργα Σου... παραμένουμε άφωνοι από την αποκαλυπτική σύνδεση των γεγονότων...

καθώς και από την αστυνομική εξακρίβωση του κ. Μήτσουλα...
Blogger funEL, at 7:20 PM  
Το μεγαλείο σας ξεπερνά την ανθρώπινη φύση.

Όχι ότι δεν βαρέθηκα να σας διαβάζω, αλλά δείχνω σεβασμό στο ταλέντο.
Blogger Varetos, at 7:24 PM  

Add a comment