funEL βαρυ πακετο

Monday, September 26, 2005

Εφαρμόζονται ναι ή όχι τα Βρωμόκωλα

Ο διεθνής Σιωνισμός σε συνεργασία με τον Αντίχριστο εγκατέστησε ένα διεθνές υποχθόνιο και άκρως σατανικό δίκτυο παγκοσμίως έτσι ώστε το σπίτι κάθε ανθρώπου να ελέγχεται από τον Αντίχριστο και τους υποχθόνιους κατ' ευθείαν από τη κουφάλα γη, τους καλλικατζαραίους, τον Εγκέλαδο, όλα τα μιαρά έθνη καθώς και τον Βεελζεβούλη όλη τη κόλαση μαζί με τις στρατιές των δαιμόνων, τελώνων και Φαρισαίων.
Έτσι σε κάθε σπίτι σιγά σιγά εγκαταστάθηκε ένα πανομοιότυπο μηχάνημα όπου το μάτι και η μύτη του Αντίχριστου μας παρακολουθεί ακατάπαυστα.
Επίσης δια μέσου αυτού, απορροφά τη ζωτική ενέργεια και όλη την υλική και πνευματική μας υπόσταση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας υποχθονίως χωρίς εμείς να καταλαβαίνουμε "τι παίζεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια μας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης-Ημίθεος-Πλασιέ. Το σατανικό αυτό μηχάνημα κατασκευάστηκε στα μυστικά εργαστήρια των Ιλλουμινάτι με εξωγήινη αντιβαρυτική υπερτεχνολογία Hesta dELirium collarium, καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση της φωλιάς του Αντίχριστου.
Συνήθως αυτό το μηχάνημα εγκαθίσταται σε μιαρό ιδιωτικό χώρο όπου ποτέ δεν υπάρχει ιερή εικόνα, κονοστάσι κλπ και όπου οι άνθρωποι είναι συνήθως μόνοι, απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι.
Ιδού η Αποκάλυψις, ιδού το σφράγισμα του Αντίχριστου.



Ίνα εκπληρωθούν αι Ιεραί Γραφαί-Προφητείαι των γεροντοαποκαλύψεων "...και κανείς δεν θα δύναται να αφοδεύσει, ουδέ κατουρίσει μηδέ αυνανιστεί εάν δεν έχει το σφράγισμα του κτήνους...".
Τι σχέση έχουν οι Λιακόμυγες του Αντίχριστου? Μήπως οι κρεατόμυγες είναι τελικά σκατόμυγες? Σύμπτωση όλα αυτά?
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών FunEL καλεί τους αρχαιοελληνορθοδόξους να πετάξουν πάραυτα τα σατανικά σφραγίσματα από το Μέρος.
Επιστροφή στη παλαιά τάξη των Πραγμάτων, όλοι στα χωράφια και τους αγρούς, καλύτερο λίπασμα, φραγμός στα σχέδια για μεταλλαγμένες σερβιέτες, χαρτιά υγείας και σφουγγαρόπανα.
Εξορκισμός του χώρου με ευλογημένο αγιασμό στο καζανάκι (best Niagara βαρβαριστί), από τον Ντιγκιντάγκα, Χεστεκόμη, Ξυνοχάρη, Τυλφούτσικου, Όλμιου, Παράλαλου, Παππάριου, Πρηξήνωρα, Φώσφορου, Νεβροσπάστη, Δρακοντοχέστη, Ημιόνου, Λοξία, Αλευρομάντη, Γουρουνοχάρη, Κλισματόκωλου, Λιπαρόκτυπου, Κοπρογένεθλου, Παραξιφρώνα, Θελγεσίτρυπου, Ηδύσκατου, Μαλακοπίτουρα, Σπασιδάρχη, Μπήχτη, Στρίφτη, Βγάλτη, Γδάρτη και κακού Παλουκοκάφτη ... Απόλλωνα, γέροντα -ευλόγησον-.

buzz it!

:: posted by funEL, 5:26 AM

8 Comments:

Όλοι ξέρουμε πλέον, μετά από την αναμφισβήτητη δήλωση-απόδειξη του Προφήτη-πλασιέ ότι η γη είναι μια κουφάλα. Αν υπολογίσουμε την ηλικία της, είναι μια παλιοκουφάλα. Oλα να τα περιμένεις απο δαύτη. Ευτυχώς που βουλώσαμε τις τρούπες της εμείς οι ΕΛ δε λες και γλυτώσαμε τουλάχιστον προσωρινά
Blogger funEL, at 1:03 AM  
Γνωστέ και μη εξαιρεταίε κουλτουριαραίε Μήτσουλα. Η Αδελφότητα του Λευκού Πύργου στη Περουβιανή Πυραμίδα στη Sahlamaran της Κίνας ως γνωστό διέδοσε αυτό το σατανιστικό μουσικό κομμάτι με μυστικούς βοθρολογικούς κωδικούς έτσι ώστε να αποκοιμήσουν τις Ορθόδοξες συνειδήσεις. Επίσης είναι γνωστό στην αδελφότητά μας (σύμφωνα με πληροφορίες Σακκέτου-Πακέτου) ότι η διείσδυση στην σκοτεινής πλευράς του Σιωνισμού στις εκκενώσεις βόθρων είναι ολοκληρωτική (ο Αχόρταγος γνωστός βαθμοφόρος Ιλλουμινάτι). Άλλος γνωστός Ιλλουμινάτι που εμπλέκεται είναι ο καλλίφωνος Ταμπάκης ο οποίος διαστρέφει εωσφωρικά το Ελληνορθόδοξο My #1 της ΕΛενας. ΓΙΑΤΙ ΜΗΤΣΟΥΛΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟΝ 888 ΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ??? Εεεε???
Blogger funEL, at 11:49 AM  
Άφωνος...
Blogger funEL, at 8:44 PM  
Αν νομίζεις ότι μπορεί να γλυτώσεις τόσο εύκολα είσαι βαθειά νυχτωμένος. Πρώτον γιατί ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία για το Τάγμα μας (όσο και να προηγείσαι της εποχής σε προλαβαίνουμε με τις υπερχρονομηχανές των Ατλάντων (τους τις πήραμε πριν τους ρημάξουμε. Φυσικά τα σχέδια τα έχει ο Πούτιν και ο Λέρων -ευλόγησον-). Δεύτερον έχουμε μεταφραστή Κουλτουριαραίων Μέγκλα τον γνωστό αυτομολήσαντα Ιλλουμινάτι (από το τυφώνα Καρακατίνα). Αυτός μεταφράζει τις άγνωστες λέξεις που χρησιμοποιείτε στα κουλτουροβιβλία σας να μας φρικάρετε. Τρίτον η Δημοθοινία είναι σύμμαχος γαλαξιακή υπερδύναμη αδελφή του Ωρίωνος ΕΕΕ και κουνιάδα της γνωστής Ιωάννας Παρασκευά. Αυτή η Τριαδική Αντιεωσφορική Συμμαχία φωτίζει και φωτίζεται από τον Προφήτη-Πλασιέ. ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΚΟΥΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΑΣΕ (Ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος τον αντιγράφει). Tέταρτον το μελισσοκόμο βρυλ τον έχουμε ήδη εντοπίσει (και τη γυναίκα του τη Σωτηροπούλου και όλους τους άλλους εωσφοριστές με το γνωστό κόκκινο αστέρι των δρακονιανών). Και τέλος, έχεις ακόμα τη μηχανή του διαβόλου στον Γκαμπινέν σου? Που πας ξεβράκωτος στ' αγγούρια πτωχέ άπιστε.
Blogger funEL, at 11:45 PM  
Ειρήνη υμίν παίδες Ελ-λήνων, δεν θα διαφωνίσω με τους προλαλήσαντες,αλλά ρε guys το κλίσμα (στον Κλισματόκωλο) νομίζω ότι γράφεται με υ: κλύσμα, όχι τίποτα άλλο, αλλά να, μην τυχών πέσει επάνω μας η τρισμέγιστη κατάρα και σπασει κανένας καθρέφτης και έχουμε 77 χρόνια γρουσουζιά!! κρίμα είναι.
Anonymous Anonymous, at 11:23 PM  
Είναι γεγονός, ναι ναι θα τα κατονομάσω, ότι οι τουαλέτες είναι κατασκεύασμα των Illuminati! Πολύ απλά δείτε την εξής... σύμπτωση;!

ΕΛ ΤΕΛΟΣ ΟΥΣΤ

όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όλα τα γράμματα βρίσκονται στην λέξη τουαλέτα, που ύπουλα την ονόμασαν έτσι.. Θέλουν να χτυπήσουν τους σωτήρες των Ανθρώπων (άνθρωποι = Έλληνες)... Δεν θα το αφήσυομε έτσι λοιπόν!
ΑΠό εδώ και στο εξής θα λάβουμε δραστικά μέτρα:
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΕΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! Θα μαζεύει τα κόπρανα του σε σακούλες και θα τα δίνει για λίπασμα στο Άγιο Όρος για να στηρίζουμε και την Ορθοδοξία.
Επίσης όταν κατουριέστε θα πηγαίνετε σε νεροχύτες ή σε ντουζ.
Και τελευταίο και κύριο:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ Μ***ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! Με αυτόν τον τρόπο το ΕΛ-ληνικό σπέρμα θα εξαπλωθεί παντού (κυρίως στις θάλασσες όπου βγαίνουν οι αποχετεύεσεις) και έτσι όλες οι κοπέλες από άλλα έθνη το καλοκαίρι που θα κάνουν μπάνιο, θα μείνουν έγκυες από εμάς... Θα μαζευτούμε πολλοί ΕΛz (το z στο τέλος ακούγεται gangsta).
Αυτά. ΤΕΛΟΣ
Anonymous Anonymous, at 2:58 AM  
Μια μικρή διόρθωση...
Λοιπόν όπως καταλάβατε(..) το ΕΛ ΟΥΣΤ ΤΕΛΟΣ, περιέχεται το γράμμα Σ που δεν υπάρχεο στην λέξη ΤΟΥΑΛΕΤΑ (υπάρχει στην αιτιατική της τουαλέταΣ αλλά το σχέδιο είναι πιο σατανικό από όσο νομίζαμε). Λοιπό το Σ στην φράση αυτή σημαίνει Σατανάς και το δεύτερο Σ Σιων.
Έτσι εξηγείται το μυστήριο (τώρα το συνέλαβα...)
Anonymous Anonymous, at 3:04 AM  
kiomos theoritika eise praktoras..to exoume diavasei oloi eksalo sta Vromokola tis Lyon....kai simfona me dikes mou plirofories Yparxi kai 26 Vromokolo. kai eixei mia vromaaaaaaa...:))))H teleftea epikinonia pou eixame me tous ditikous ilious to nibiru (fandazome pos tha eine to epomeno vivlio tou teleprofet)lei kathara ta ekseis me kefalaia KOUFALES STA VIVLIASA..:)) opos katalavenis panikos skiase ta panda ti oi lougratoi psaxnoun na vroune ti simeni...ti to ksanthon genos eine etimo na mbei se kolosferes tou POUSTIN aloi de mathame oti allazou xroma oste na min anagnoristoun apo afto pou oute kai aftoi gnorizoun...i diethnis sinomosia ton diethnon kai enxorion lamogion anavlithike..kai fadazome pos tha to gnorizis mias kai o anthiparxagelos..xesmen...dilose kathara...koimistetous...i oli diadikasia kolise mexri to 2012 opou eine fysika to epomeno telos tou kosmou..mias kai o kataskevastis aftou..tsakothike stin akrivi diagalaksiaki thesi pou mas dixnoun oi piramides tou ra ..meton ergolavo ypeftino katastrofon Hliokentrikon sistimaton kapou sto deftero ypogio tis koufalas ghs...pou eixe kapote apatisi ton Ourano me to krono..kai vgalane to mbastardo ton zeus ..o opios eine kai ipefthinos dia tin elefsi tou theou ton evreon eis ton elladikon xoroxronon....tora vevea edo prpi na tonisoume ti arnisi tis texnis na pistepsi se ola afta...alla afto pou mas anisixi eine oti afto to telos tou kosmou apo anavoli se anavoli pai sinexeia..eno sti ousia eine apo tin arxi stimeno na pari I5....
Anonymous Anonymous, at 4:07 AM  

Add a comment