funEL βαρυ πακετο

Thursday, December 01, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (Α)

Έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό παγκόσμιο Κόσμο, το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

A Μέρος

Το ιστορικό τμήμα του Τάγματός μας ολοκληρώνοντας τη μελέτη για τα νέα κοσμοϊστορικά γεγονότα που έλαβον χώρα στο Βορειοδυτικό Σύμπαν διαμέτρου τουλάχιστον 868.204.851,97 Λιακουροπαρσέκ και παίρνοντας υπ' όψιν όλες τις Θεοεπιστημονικές αποκαλύψεις σεισμός (πακετοντουβαροβόμβα στα θεμέλια του ιστορικού κατεστημένου), κατέγραψε στοιχεία της νέας Πραγματικότητας. Με μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά και πάντα σύμφωνα με την Λιακούρειο μέθοδο "η Ρώσικη σαλάτα, ο Προκρούστης, το ρετσινόλαδο, μονά ζυγά δικά μας και 5 τούβλα όρθια" γνωστή και ως "ο Αχταρμάς" και έπειτα από προσευχή, νηστεία και μπόλικα ιερά ψυχοφάρμακα Σακκέτου-Πακέτου, είμαστε σε θέση να απλώσουμε το μεγαλείο της Γνώσης και της Αλήθειας του Προφήτη-Οδηγού-Λιάκουρος.
Η προσπάθεια φυσικά δεν μπορεί να συμπεριλάβει όλο το εύρος και το βάθος του Πνεύματος των γεροντάδων, του Σακκέτου-Πακέτου και φυσικά του Προφήτου.
Πρόκειται περί μιας προσέγγισης, μιας μικρής γήινης ματιάς εμπρός την άββυσο της Λιακούρειας Θεογνωστικής Αλήθειας.1. Το ανθρώπινο γένος κατάγεται από την ένωση των εκπεσόντων αγγέλων ΕΛοχείμ και λοιπών, με τις γυναίκες των αυτοχθόνων (υποθέτουμε ζώων, σαλαμάνδρων, δεινοσαύρων κλπ), όπου δημιουργήθηκε το περιούσιον γένος των ΕΛλήνων. Οι ΕΛ καταλαμβάνουν όλη σχεδόν τη γη εκτός των Ατλάντων που μετά από ένα διαστημικό πόλεμο χτυπιέται η Ελλάδα (γιαυτό και γίνεται σαν σκόρπια παρέλαση γεμάτη νησιά). Όμως οι ΕΛ χτυπάν την Ατλαντίδα και τη βυθίζουν με υπερτεχνολογία ΤΕΣΛΑ και κοσμοσφαίρες. ΕΛ ήταν όλοι οι γνωστοί ΈΛληνες θεοί οι οποίοι εμφανίζονται και σε άλλες εποχές με χρονικές αποστάσεις χιλιάδων χρόνων. Φυσικά ο Τριαδικός Θεός είναι πάντα παρών και τα πάντα πληρών.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Tο Βιβλίο του Ενώχ, τα Απόκρυφα των Ευαγγελίων, μεταφράσεις - προσαρμογές (όλα τα σφάζω) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ, Λιάκουρος.2. Οι ΈΛληνες κατέλαβαν όλη σχεδόν τη γη (αφού προφανώς ήταν και οι μοναδικοί άνθρωποι στον πλανήτη) και αποδείξεις βρίσκονται σε ΟΛΑ τα μνημεία ΟΛΟΥ του κόσμου. Στο Περού εξεστράτευσε ο Ηρακλής και βρήκε γηγενής Έλληνες. Ο αρχαίος πολιτισμός της Αιγύπτου ήταν γέννημα του Ελληνικού ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ πολιτισμού. Στην Κίνα και την Ιαπωνία κατοικούσαν ΈΛληνες πριν τους κινέζους και τους ιαπωνέζους. Οι Σελήνη ήταν Ελληνική αποικία όπου υπήρχαν πόλεις και μέλαθρα (φυσικά όπως καταλαβαίνουμε η σελήνη είχε ατμόσφαιρα και τα ταξίδια ήταν σαν να λέμε δωμάτιο-κουζίνα). Εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι όχι απλά ο ελληνικός πολιτισμός είναι ο αρχαιότερος όλων αλλά ο ΜΟΝΟΣ υπαρκτός.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Μεταφράσεις - προσαρμογές (ο Φάντης και το Ρετσινόλαδο) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων και χριστιανικών κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ, Λιάκουρος.3. Ο Μεγαλέξανδρος εκτός του ότι ήταν Χριστιανός μονοθεϊστής εκστράτευσε στην Ασία και Ιαπωνία όχι μόνο να διαδώσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, όπως τον προέτρεψε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός Γιαχβέ, αλλά για να σφραγήσει τις πύλες που οδηγούσαν στο Κάτω Κόσμο του Αδη, των Υποχθονίων, των διαβολαραίων, των καλικατζαραίων, του γίγαντα Εγκέλαδου κλπ. Έτσι σφράγησε τις πύλες με εκατοντάδες πυραμίδες τεραστίων διαστάσεων σε όλη την Ασία και την έρημο Τακλαμαράν και έτσι μας έσωσε από αυτά τα μιαρά έθνη που τρώγαν ζωντανές σάρκες και που κάποιοι από αυτούς ζουν ανάμεσά μας.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, μεταφράσεις - προσαρμογές (ο Προκρούστης) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:11 PM

14 Comments:

Ο Μεγαλέξανδρος εκτός του ότι ήταν Χριστιανός μονοθεϊστής εκστράτευσε στην Ασία και Ιαπωνία όχι μόνο να διαδώσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, όπως τον προέτρεψε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός Γιαχβέ

Θα σας παρακαλέσω να μη διαστρεβλώνετε την αλήθεια και να μη διαδίδετε -έστω και εν αγνοία σας- σιωνιστική προπαγάνδα.

"Γιαχβέ" είναι το όνομα του διοικητή της αρμάδας των σαυροκίνητων σαυροδιαστημοπλοίων που έκαναν την Κρόνεια επανάσταση πριν 1.000.000 χρόνια και βρώμισε ο τόπος Κένταυρους, Μέδουσες, Καραφλούς και λοιπά προϊόντα ανίερων γενετικών πειραμάτων.

Ο τριαδικός Θεός λέγεται Adonai που είναι το όνομα που έδιναν οι ΕΛληνες της Παλαιστίνης στον Άδωνι, γιο της Αφροδίτης. Η διαφορετική προφορά πιθανότατα οφείλεται σε διείσδυση σαυρόμορφων πρακτόρων.

Περιττό να αναφερθώ στο πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι σαυρόμορφοι που πήγαν κι έκαναν ολόκληρη θρησκεία από το γιο μιας από τους 18.000 Θεούς μας (που στο κάτω-κάτω δεν ήταν Θεοί, ήταν ΕΛ στο ανώτατο στάδιο... ανόδου). Λιγούρηδες, ούτε καν έναν αξιοπρεπή δικό τους Θεό δε μπόρεσαν να ανακαλύψουν.
Blogger J95, at 11:10 PM  
Kύριε Βάτραχα, είπαμε να φορέσετε το δικό σας ΜΟΝΟ geronto+screen+saver, όχι ΟΛΑ ΜΑΖΙ, θα σαλέψετε με τόση Απόκρυφη Γνώση.
Μήπως είσθε κανένας ΕΛ με πολιτικά?
Blogger funEL, at 11:29 PM  
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!

http://h1.ripway.com/Dedalus/asdasdasd.jpg

Πηγη:(Υστατο.Δρακονιανο.Συμβουλιο.ΕΛ-Λαδας.)
Y.G.(allakste ta satanogalika...tha mas tin pesoun tipota afrikanoi kai mousoulmanoi)
Blogger FG0, at 11:53 AM  
Τρομερή Φωτογραφία!! Την Τύπωσα και μόλις την έβαλα σε υπεριώδη ακτινοβολία εμφανίστικε μια μορφή γέροντα +ευλόγησον+..... Την έχω στείλει τωρα στον μυστικό επιταχυντή ηλεκτρονίων που έχουμε κάτω από τον Παρθενώνα (Να λοιπόν γιατί τόσες σπηλιές εκεί και γιατί δεν πετάνε τα πουλιά από πάνω) , να δούμε τι άλλο θα εμφανιστεί!!!
Blogger Δημητρης, at 5:06 PM  
Εξ ου και οι λιακούρειοι πίθηκοι?

(άραγε οι λεμούριοι έλκουν την καταγωγήν εκ της Λεμουρίας εποχής;)
Blogger Rodia, at 6:20 PM  
Κυρία Ροδιά, είμεθα αναγκασμένοι να σας παραπέμψομεν στην ανάλογον μελέτην
Blogger funEL, at 8:02 PM  
ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Blogger funEL, at 8:04 PM  
Να μην μπω στον κόπο να ταχυδρομήσω τη φωτό στον λιακό? Τι σκατά funclub είστε, θα έχετε ενημερώσει φαντάζομαι τον τηλεπλασιέ
Blogger Lao, at 2:36 PM  
Αθεε, κουλτουριαραίε, Ιλλουμινάτι, κρυπτοκαλικατζαραίε ΛαοΤσε.
Ο Προφήτης μας πληροφορεί, όχι το αντίστροφο.
Εμείς δεν είμεθα άξιοι να αντικρύσουμε απ' ευθείας τη Γνώση και φυσικά τον Ισαπόστολο Προφήτη Πλασιέ τρισμέγιστο Λιάκουρα.
Blogger funEL, at 4:03 PM  
magkes o typos einai enas diploprosopos karagkiozomal. stin proti tou egkpompi kiolas epidi ti koitaga 2002 kitaga teleasti ekei lipon eixe pei oti eirthe oxristianismos stin ellada k tin katestrepse edeikse malista k ena biblio.
simera glifi ta @@ tou kathe papa giati k o liakos tis pagkosmiopiisis skoulikaki einai mi nomizete. pios sponsorari tis ateliotes gamimenes ores parousiasistou sta kanaliaa? k telos pantos to systima mas thelei sinexos tromokratimenous aboulous k fobismenous... se afto simbalei k o malakas + tis profities tou!anathema an eiparxoun tosi polly malakes ellines pou na agorazoun ta biblia tou karagkiozi oste aftos na bgenei ores kathimerina sti tv.. an agapouse tin ellada tha ti boithage.
Anonymous Anonymous, at 4:56 PM  
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ (ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΤΡΏΣΑΜΕ ? ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ΄΄ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ .... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ Κ.Τ.Λ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ - ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΄ΚΟΝΟΜΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ???? ΜΠΡΑΒΟ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΕΛ-ΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ.ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
Anonymous Anonymous, at 10:36 PM  
Εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μεσολογγίου 5, Βόροφος, Εξάρχεια

τηλ: 210 3820537, e-mail: sylyp_vivliou@yahoο.grΤον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριάζει τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασίαΟι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.Δεν τρώμε βαλανίδιαΗ κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.

Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:

-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.

-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.

-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.

-Αύξηση των μισθών.

-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ζουν ανάμεσά μας!!, at 12:14 PM  
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ;
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ....
ΛΟΙΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Η ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ !
ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΩ .... ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ....
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ .....
Anonymous Anonymous, at 12:48 PM  
Αρ. Απόφασης : 192-2009
Ημ/νία Έκδοσης : 05/05/2009
Θέμα Απόφασης : ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΣΗΜΑΝΣΗ
Μέσο : Τηλεοπτικός Σταθμός
EXTRA CHANNEL -3 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Εμβέλειας)
Εκπομπή - Ημερομ. : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 18.5.2008
Αρ. Απόφασης : 192-2009
Ημ/νία Έκδοσης : 05/05/2009
Θέμα Απόφασης : ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Μέσο : Τηλεοπτικός Σταθμός
EXTRA CHANNEL -3 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Εμβέλειας)
Εκπομπή - Ημερομ. : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 18.5.2008

......
Με την απόφαση 192-2009, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για την εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", με το παρακάτω σκεπτικό:Πρόκειται περί εκποµπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.∆/τος 77/2003 υπόκειται στους από το ∆ιάταγµα τούτο προβλεποµένους περιορισµούς. Με αφορµή εκδιδόµενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηµατολογίες, σε «κοινωνία ελεγχοµένη από λαµόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «µορφές θεοτήτων και δαιµόνων», «ανοµία που πλησιάζει», «µηχανισµούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγµατα, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές.

Αναµφιβόλως πρόκειται περί εκποµπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθηµα ευθύνης. Πρέπει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή µεταδόθηκε µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχοµένου της, έπρεπε να προβληθεί µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000

απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. µετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθµό η διοικητική κύρωση του προστίµου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.
......
Anonymous Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή, at 5:57 PM  

Add a comment