funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 16, 2006

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ + ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΣΗΜΩΝ

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ funEL ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΥΕΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥΣ ΛΙΑΚΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ:
ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ
ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΙΠΠΟΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Μια ελαφρά παρέκλιση από το απόλυτα μονομανές Προφητοκεντρικό θέμα μας. Εκρίθει όμως απαραίτητο λόγω της διαπίστωσης ότι οι κύριες ιδέες του Προφήτη περί κριτικής σκέψης και πολιτισμού, σε συνδυασμό με τον ανερχόμενο θεολογικό σκοταδισμό, σιγά σιγά αλλάζουν το τοπίο, Δυνατά και Λιακουρικά. Απανταχού έγερση της ηλιθιότητας. Εμπρός προς τα πίσω...



Image and video hosting by TinyPic

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ
Για τη πιστή και σταθερή τηλεοπτική πορεία του. Τα λόγια είναι περιττά. Από τον μυστικό τριγωνισμό της Ελλάδος, στον Γκέλερ και τα κουτάλια του. Ιπτάμενοι δίσκοι, αφή ιερού φωτός, παπάδες και καλόγεροι, μεταφυσικοί, χαρτορίχτρες, γεροντάδες και αστρολόγοι, σατανιστές, ημιπαράφρονες, ελληνοκεντρικοί, μυστικιστές, μαγγανείες, εξορκισμοί, ο Μάξιμος, ο Πάλμος μαζί με τον Αργυρόπουλο. Μετά από μεγάλες προσπάθειες ετών ο κ. Χαρδαβέλας επάξια ακολουθεί πια το δρόμο του Προφήτη: +σκοτάδισον+
ΥΨΗΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΞ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ




Image and video hosting by TinyPic

ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
Για τον συνεχή κατατονικό ρυθμό των θεμάτων της. Φαντάσματα, εξωγήινοι, ανεξήγητα φαινόμενα, ματιάσματα ξεματιάσματα και το λουρί της μάνας. Η εναλλαγή με κάτι συνταγές και μαγειρέματα μάλλον γίνεται λόγω συμφωνιών που λειτουργούν μάλλον σαν ξεκάρφωμα. Θα προτείναμε να υπάρχει στο στούντιο αδριάντας του Προφήτη με άμφια Πατριάρχη πάνω στον αντιβαρυτικό Πήγασο να ευλογεί τα πλήθη με υπερτεχνολογική ΕΛ αγιαστούρα. Μπράβο Αννούλα μας και εις ανώτερα. +σκοτάδισον+
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ

... το Τηλεπαθιακό περισπούδαστο ύφος της Αννούλας είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης ...




Βεβαίως όλοι ξέρουμε ότι:
Οι δούλοι φτιάχνουν τους αφέντες
...
Οι τηλεθεατές φτιάχνουν τη τηλεόραση




Η ΠΡΟΦΗΤΕIΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ.
Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΙΣΤΗ
ΚΑΤΩ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ


+ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ+

buzz it!

:: posted by funEL, 12:01 AM | link | 18 comments |

Tuesday, December 12, 2006

SU+ΧΩΝΕΙ και CUM+OFF

Ο ισαπόστολος καντηΛανάφτης Προφήτης αποδείχτηκε –εκτός όλων των άλλων- ΚΑΙ ο πλέον ειδικός σύμβουλος περί εξοπλισμών, διότι ΜΟΝΟΝ Αυτός και οι υπερτεχνολογικοί βοηθοί Του γεροντάδες του Αγίου Όρους, ξέρουν το Σχέδιο του Θεού και τις Προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας και έτσι πράττουν αναλόγως.
Επομένως βάσει των Προφητειών που φυσικά επαληθεύονται μεταφυσικά (και μόνον στην θεολογική παρά+προ+νοια της νοσηρής φαντασίας του Προφήτη), όλος ο κόσμος στρέφεται γύρω από των ξανθών γένος και τας μηχανάς τους, τον Έλληνα βασιλέα που θα πολεμήσει τους εχθρούς του Θεού με φωτιά και ατσάλι, τα αριστοπολεμικά όργανα του Αγαθάγγελου κλπ, πλείστα αιματηρά και τρομερά που ταιριάζουν στο χαρακτήρα της θρησκευτικής (παρά)προνοιας συνολικά.
Απόδειξη της Αλήθειας των Προφητειών είναι το γεγονός ότι πολλοί Προφήτες – Άγιοι – παππούληδες – γεροντάδες της Ορθοδοξίας έχουν γράψει σχεδόν τα ίδια πράγματα.
Μερικοί άθεοι ορθολογιστές και αντίχριστοι σκεπτικιστές θα υποστηρίξουν ότι έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό ότι, ΟΛΟΙ αυτοί οι μετά Χριστό Προφήτες (όπως ακριβώς και οι προ Χριστού), λένε τα ίδια πράγματα για τον απλούστατο λόγο του ότι, ο ένας αντέγραφε τον άλλον, και αυτό αποτελεί κλασικό παράδειγμα της διάδοσης, ενδυνάμωσης μέσω της κοινότητας.

Βέβαια αυτά τα αντίθεα των κουλτουριαραίων δεν μπορεί να τα δεχθεί ένας γνήσιος Λιακόφιλος, όχι τόσο λόγω Πίστης, όσο λόγω αδυναμίας αντίληψης (το δεδηλωμένο IQ).
Έτσι θα ανακράξει μαζί με τον Προφήτη σαν απάντηση:
Ούστ βρωμοκουλτουριαραίοι νεοταξίτες ανορθόδοξοι... Το ποίμνιον ακολουθεί πάντα το Ποιμένα. Είστε επηρεασμένοι από τους Σιωνιστικούς ψεκασμούς της Λευκής αδελφότητας, που πάνε να μας υποτάξουν τις συνειδήσεις μας... Αλήθεια, είναι ότι μας πουν οι γεροντάδες, παππούληδες, πατέρες, Άγιοι κλπ,... Πετάει ο γάιδαρος, πετάει, (αν το πει ο γέροντας)...

Τα ιερά βίδεα που ακολουθούν αναφέρονται κυρίως στων ξανθών τας μηχανάς* και είναι ένα ηχηρό ράπισμα στα «Λαμόγια πολιτικούς» (όπως χαρακτηριστικά καυτηριάζει ο Προφήτης κομψοδάκτυλος). Τι κάνει ο κ. Καραμανλής? Τι σχέση έχει με τη Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και με τη Λευκή αδελφότητα που κυβερνάει τον κόσμο? Μήπως είναι οπαδός του Βάαλ και ψωνίζει Γιουροφάιτερ και άλλους Σιωνιστικούς κατιμάδες της Νέας Τάξης?
Το υψωμένο απειλητικό (κομψό) δάκτυλο του Προφήτη, αλα Γκέμπελς, η γαϊδουροφωνάρα Του και η δυσκοίλια ξινισμένη φάτσα Του, είναι αδιάψευστα δείγματα της Ιεράς οργής ενάντια στους εμφανείς εχθρούς του ΕΛληνοχριστιανισμού. +Ο Νταλκάς γαρ βαρύς+

Βίδεον Α
SU+ΧΩΝΕΙ+69

SU+ΧΩΝΕΙ+69

* για όσους κουλτουριαραίους άθεους ορθολογιστές Ιλλουμινάτι κλπ, τολμήσουν να ρωτήσουν... γιατί ο Πούτιν τώρα, στη πλουσιότερη χώρα του κόσμου, αν είχε την τεχνολογία της τεριρέμ αντιβαρύτητας, μεθόδους ελέγχου καιρού ΤΕΣΛΑ και άλλες φοβερές απόκρυφες υπερτεχνολογίες, ΔΕΝ έχει κατακτήσει τον κόσμο σε λίγες μέρες ? Mε τόσες μεταφυσικές ψάλλουσες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που υποτίθεται ότι έχει... συστήματα δημιουργίας τυφώνων, διαστημικές πόλεις, έλεγχο του διαστήματος και δε συμμαζεύεται... ακόμα παλεύει με πυρηνικά, φυσικό αέριο και τα γνωστά οπλικά συστήματα όπως όλοι?

Εμείς θα απαντήσουμε τη γνωστή πλέον Υπερήφανη Παλληκαρήσια Ορθόδοξη Λιακουρική Απάντηση: Διότι... έτσι θέλει ο Θεός ρε... για να εκπληρωθούν οι Προφητείες ...(εγγύησις)...

Βίδεον Β
CUM+OFF+EΛ

CUM+OFF+EΛ


Η ουράνια ηχητική μελωδία που συνοδεύει τα αποκαλυπτικά βίδεα είναι ο Αχταρμάς των εξής συστατικών (βάσει της Λιακούρειας μεθόδου «Ρώσικη σαλάτα»):

ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μακριά από οποιοδήποτε ΝΕΟ, διότι το ΝΕΟ (μόδα εξέλιξη, πρόοδος) είναι κακό σατανικό και απειλεί το ΠΑΛΑΙΟ (κατεστημένο, παραδοσιακό, συντηρητικό), που είναι πάντα καλό θεάρεστον.

Ιδού η απόδειξη του Σχεδίου του Θεού:
Θα παραθέσουμε κάποια Ορθόδοξα παραδοσιακά Ρώσικα βίδεα, Απολλώνιου αισθητικής μακριά από τις Σατανικές διεφθαρμένες Δυτικές κρόνειες μουσικές. Είναι φανερή η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ διαφορά των Ορθοδόξων Ρώσων του Πούτιν, με τη δυτική άθεη νεοταξίτικη παγκοσμιοποιημένη σατανιστική μουσική του Αντίχριστου κλπ κλπ...








Υ.Γ. : Πρός όλους τους επίδοξους λαμόγια, απατεωνίσκους, ελλαδέμπορες, παραχαράκτες, ηλίθιους συνωμοσιολόγους, μπουρδολόγους, λασπολόγους, υβριστές, θρασύδειλους, καραγκιοζάκους, τηλεοπτικούς μαϊντανούς, ρατσιστές, θεοκράτες, παπαδογλύφτες, φασιστοειδείς, γκεμπελίσκους, πολεμολάγνους, στρατόκαυλους, τσάμπα μάγκες... κλπ ΜΗΝΥΤΕΣ ... τον εξής ΕΝΑ (ξέρει Αυτός), που ίσως θεωρήσει το εν λόγω post βλάσφημον, ανίερον κλπ. , άξιο μηνύσεων. Έχουμε να δηλώσουμε το εξής: "Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται"

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ

+μεχριναβγαλειοηλιοςκοτσιδες+

buzz it!

:: posted by funEL, 12:13 AM | link | 22 comments |