funEL βαρυ πακετο

Tuesday, December 12, 2006

SU+ΧΩΝΕΙ και CUM+OFF

Ο ισαπόστολος καντηΛανάφτης Προφήτης αποδείχτηκε –εκτός όλων των άλλων- ΚΑΙ ο πλέον ειδικός σύμβουλος περί εξοπλισμών, διότι ΜΟΝΟΝ Αυτός και οι υπερτεχνολογικοί βοηθοί Του γεροντάδες του Αγίου Όρους, ξέρουν το Σχέδιο του Θεού και τις Προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας και έτσι πράττουν αναλόγως.
Επομένως βάσει των Προφητειών που φυσικά επαληθεύονται μεταφυσικά (και μόνον στην θεολογική παρά+προ+νοια της νοσηρής φαντασίας του Προφήτη), όλος ο κόσμος στρέφεται γύρω από των ξανθών γένος και τας μηχανάς τους, τον Έλληνα βασιλέα που θα πολεμήσει τους εχθρούς του Θεού με φωτιά και ατσάλι, τα αριστοπολεμικά όργανα του Αγαθάγγελου κλπ, πλείστα αιματηρά και τρομερά που ταιριάζουν στο χαρακτήρα της θρησκευτικής (παρά)προνοιας συνολικά.
Απόδειξη της Αλήθειας των Προφητειών είναι το γεγονός ότι πολλοί Προφήτες – Άγιοι – παππούληδες – γεροντάδες της Ορθοδοξίας έχουν γράψει σχεδόν τα ίδια πράγματα.
Μερικοί άθεοι ορθολογιστές και αντίχριστοι σκεπτικιστές θα υποστηρίξουν ότι έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό ότι, ΟΛΟΙ αυτοί οι μετά Χριστό Προφήτες (όπως ακριβώς και οι προ Χριστού), λένε τα ίδια πράγματα για τον απλούστατο λόγο του ότι, ο ένας αντέγραφε τον άλλον, και αυτό αποτελεί κλασικό παράδειγμα της διάδοσης, ενδυνάμωσης μέσω της κοινότητας.

Βέβαια αυτά τα αντίθεα των κουλτουριαραίων δεν μπορεί να τα δεχθεί ένας γνήσιος Λιακόφιλος, όχι τόσο λόγω Πίστης, όσο λόγω αδυναμίας αντίληψης (το δεδηλωμένο IQ).
Έτσι θα ανακράξει μαζί με τον Προφήτη σαν απάντηση:
Ούστ βρωμοκουλτουριαραίοι νεοταξίτες ανορθόδοξοι... Το ποίμνιον ακολουθεί πάντα το Ποιμένα. Είστε επηρεασμένοι από τους Σιωνιστικούς ψεκασμούς της Λευκής αδελφότητας, που πάνε να μας υποτάξουν τις συνειδήσεις μας... Αλήθεια, είναι ότι μας πουν οι γεροντάδες, παππούληδες, πατέρες, Άγιοι κλπ,... Πετάει ο γάιδαρος, πετάει, (αν το πει ο γέροντας)...

Τα ιερά βίδεα που ακολουθούν αναφέρονται κυρίως στων ξανθών τας μηχανάς* και είναι ένα ηχηρό ράπισμα στα «Λαμόγια πολιτικούς» (όπως χαρακτηριστικά καυτηριάζει ο Προφήτης κομψοδάκτυλος). Τι κάνει ο κ. Καραμανλής? Τι σχέση έχει με τη Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και με τη Λευκή αδελφότητα που κυβερνάει τον κόσμο? Μήπως είναι οπαδός του Βάαλ και ψωνίζει Γιουροφάιτερ και άλλους Σιωνιστικούς κατιμάδες της Νέας Τάξης?
Το υψωμένο απειλητικό (κομψό) δάκτυλο του Προφήτη, αλα Γκέμπελς, η γαϊδουροφωνάρα Του και η δυσκοίλια ξινισμένη φάτσα Του, είναι αδιάψευστα δείγματα της Ιεράς οργής ενάντια στους εμφανείς εχθρούς του ΕΛληνοχριστιανισμού. +Ο Νταλκάς γαρ βαρύς+

Βίδεον Α
SU+ΧΩΝΕΙ+69

SU+ΧΩΝΕΙ+69

* για όσους κουλτουριαραίους άθεους ορθολογιστές Ιλλουμινάτι κλπ, τολμήσουν να ρωτήσουν... γιατί ο Πούτιν τώρα, στη πλουσιότερη χώρα του κόσμου, αν είχε την τεχνολογία της τεριρέμ αντιβαρύτητας, μεθόδους ελέγχου καιρού ΤΕΣΛΑ και άλλες φοβερές απόκρυφες υπερτεχνολογίες, ΔΕΝ έχει κατακτήσει τον κόσμο σε λίγες μέρες ? Mε τόσες μεταφυσικές ψάλλουσες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που υποτίθεται ότι έχει... συστήματα δημιουργίας τυφώνων, διαστημικές πόλεις, έλεγχο του διαστήματος και δε συμμαζεύεται... ακόμα παλεύει με πυρηνικά, φυσικό αέριο και τα γνωστά οπλικά συστήματα όπως όλοι?

Εμείς θα απαντήσουμε τη γνωστή πλέον Υπερήφανη Παλληκαρήσια Ορθόδοξη Λιακουρική Απάντηση: Διότι... έτσι θέλει ο Θεός ρε... για να εκπληρωθούν οι Προφητείες ...(εγγύησις)...

Βίδεον Β
CUM+OFF+EΛ

CUM+OFF+EΛ


Η ουράνια ηχητική μελωδία που συνοδεύει τα αποκαλυπτικά βίδεα είναι ο Αχταρμάς των εξής συστατικών (βάσει της Λιακούρειας μεθόδου «Ρώσικη σαλάτα»):

ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μακριά από οποιοδήποτε ΝΕΟ, διότι το ΝΕΟ (μόδα εξέλιξη, πρόοδος) είναι κακό σατανικό και απειλεί το ΠΑΛΑΙΟ (κατεστημένο, παραδοσιακό, συντηρητικό), που είναι πάντα καλό θεάρεστον.

Ιδού η απόδειξη του Σχεδίου του Θεού:
Θα παραθέσουμε κάποια Ορθόδοξα παραδοσιακά Ρώσικα βίδεα, Απολλώνιου αισθητικής μακριά από τις Σατανικές διεφθαρμένες Δυτικές κρόνειες μουσικές. Είναι φανερή η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ διαφορά των Ορθοδόξων Ρώσων του Πούτιν, με τη δυτική άθεη νεοταξίτικη παγκοσμιοποιημένη σατανιστική μουσική του Αντίχριστου κλπ κλπ...








Υ.Γ. : Πρός όλους τους επίδοξους λαμόγια, απατεωνίσκους, ελλαδέμπορες, παραχαράκτες, ηλίθιους συνωμοσιολόγους, μπουρδολόγους, λασπολόγους, υβριστές, θρασύδειλους, καραγκιοζάκους, τηλεοπτικούς μαϊντανούς, ρατσιστές, θεοκράτες, παπαδογλύφτες, φασιστοειδείς, γκεμπελίσκους, πολεμολάγνους, στρατόκαυλους, τσάμπα μάγκες... κλπ ΜΗΝΥΤΕΣ ... τον εξής ΕΝΑ (ξέρει Αυτός), που ίσως θεωρήσει το εν λόγω post βλάσφημον, ανίερον κλπ. , άξιο μηνύσεων. Έχουμε να δηλώσουμε το εξής: "Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται"

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ

+μεχριναβγαλειοηλιοςκοτσιδες+

buzz it!

:: posted by funEL, 12:13 AM

21 Comments:

χα!πρόλαβα τον κεφτέ!
θα σκεφτώ μετά τι θα γράψω!
Blogger Φιλαλήθης, at 1:31 AM  
Βιδεογραφία πλήρης, βλέπω. Μέρες θα περάσω in da house.
Eν τούτω nike, λέμε.

+οικοτσίδεςσαςμάρανανκοτζάμπαλικάρια+
Blogger Mantalena Parianos, at 10:44 AM  
FunEl basta gera. +FunElison+
Anonymous Anonymous, at 11:09 AM  
κ. φιλαλήθη, έχουμε πολλά κεφτεδάκια. Παραγωγή ολόκληρη. περιμένετε και θα δείτε.+++

Μικρή μας μανταλένα
+στειλεκαμμιαφιλησουναβλογησουμε+

ανωνυμε, βαστάμε bastame vastame v αστα με . Ο προφήτης ναν καλά κι ας ψοφήσουν χιλι' αρνιά. Ασχετο αλλά ανεξερεύνητα τ αδυτα της ψυχής του ανθρώπου...
Blogger funEL, at 2:04 PM  
Λοιπόν ,κοίτα να δείς αγαπητέ συγκατηγορούμενε απορία που την έχω!
Σαν ειδικός ,με ντοκτορά μάλιστα εις την Λιακουρικήν ,θα γνωρίζεις ασφαλώς τον τζίρο των λιακουροπακέτων.
+Έψαξοναλλαδενβρηκατιποτα+
Blogger Φιλαλήθης, at 2:20 PM  
ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ:ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ SUKHOI-47!
KAI AN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΘ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΛΥΣΩ ΜΕ ΠΑΣΑ ΣΑΦΗΝΕΙΑ.
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΔΗΓΕΙ LAMBORGHINI,ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΤΙ Η LAMBORGHINI ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ?
Anonymous Anonymous, at 3:15 PM  
Εμπνευσμένες οι παρουσιάσεις σας, Ταγματάρχα!

+ευλόγησον+
+μεχριναβγαλειοηλιοςκεραταλεμε+
Blogger Αλέξης Ν., at 3:19 PM  
ΑΝΩΝΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ? ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ. ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ: ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Anonymous Anonymous, at 5:19 PM  
Ανώνυμε ευχαριστούμε για την πραγματικά θεική σου παρέμβαση! Δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μόλις αποκάλυψες τον αναποκάλυπτο, αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφό Σαολίν, Μαολίν, Πεολίν και καρατέκα από το όρος Ιμαλάκια Παεισύννεφο. Ήρθε η ώρα να αφυπνιστεί το ελληνικό γένος, να αποκαλυφθεί επιτέλους η αληθειά. Και σας ρωτώ: τι δουλειά έχει ο καραγκιόζης σε ένα παλιό κινέζικο ρητό?
.
.
.
Δε το πιάσατε?
.
.
.
Ακόμα??
.
.
.
Ελάτε ρε παιδιά, τι το 'χουμε για το Ιχώρ?
.
.
.
Μα φυσικά αποδεικνύει περίτρανα ότι οι κινέζοι είναι Έλληνες! Πως αλλιώς είναι δυνατόν, στα αρχαία ρητά τους να αναφέρεται ο Καραγκιόζης, o Έλλην αυτός ήρωας??? Ε? Για πείτε μου εσείς σκοταδιστές παντογνώστες. Για πες μου Καραμανλή. Δε μιλάτε ε?

Και ήρθε η ώρα για την ακόμα μεγαλύτερη αποκάλυψη, την βόμβα μεγατόνων (ηλιθιότητας). Δεν είναι απλά Έλληνες, αλλά και Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Δείτε την εικόνα, μιλάει μόνη της: Κινέζοι Χριστιανοί.

Είπε κανείς τίποτα?!

+ΚωλόκαιροςΓαρΕγγυς+
+ΑναμείνατεΘύελλαΜυνήσεων+
Anonymous Anonymous, at 10:22 PM  
κ. φιλαλήθη, +Ο ΤΖΙΡΟΣ ΓΑΡ ΠΑΧΥΣ+

κ. ανώνυμε, παρ όλο που σας απαντάνε κι άλλοι ανωθεν...
πρώτον. Κάποιος που διαλύει την αλήθεια μέσα στο ψέμα (κοσμοσφαίρες, αντιβαρύτητα, Τουπόλεω, κένταυροι κλπ) και τη κατευθυνόμενη απάτη είναι παντελώς αναξιόπιστος ΟΤΙ και να πει. Αυτοί που άσχολούνται με τους εξοπλισμούς, ΔΕΝ είναι πλασιέ θρησκευτικών μπουρδολογιών και εθνικιστικών διαστερβλώσεων. Ευτυχώς.
Δεύτερον. Η σάτιρα δεν είναι για τα Σουχόι (όπως είναι προφανές), μας αφήνουν πλήρως αδιάφορους οι πληροφορίες περί Σουχόι (θα θέλαμε πληροφορίες περί αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών και Tupolev Tu-180 Nevidimka), αν η LAMBORGHINI είναι μούφα θα το ψάξουμε αλλού όχι από τα λεγόμενα απατεωνίσκων.
Τρίτον. +Ο ΠΑΡΑΣ ΓΑΡ ΠΟΛΥΣ+

κ. Αλέξη. Είμεθα πολύ συγκινημένοι για την βιντεοσελίδα σας. Ο γέροντας σας στέλνει υπερβαρυτικάς χριστουγενιάτικες γεροντοευχές. Προσοχή στις υπερβαρυτικές μηνύσεις.

κ. Ψηφιακέ. Δεν θα μακρυγορίσουμε ... αλλά ... αυτή η εικόνα ΘΑ μπει στα επόμενα ΠΟΣΤ, είναι ανέλπιστη, θεϊκόν Θαύμα, το σχέδιο του Θεού.
Blogger funEL, at 8:56 AM  
Κυριε Φιουνελ ειστε αναιδης και ψευτης.
Πως μπορειτε να αμφισβητειτε την υπαρξη των κοσμοφαιρων και των Τεριρεμ?
Anonymous Anonymous, at 12:06 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Derevirn, at 5:01 PM  
Εξαιρετικά για άλλη μία φορά τα καθαγιασμένα βίδεα...

+λιακοτρόμποσον!+
Blogger Derevirn, at 5:02 PM  
Μα τι λες βρε μογγολε πολεμιστη?
Η εκπομπη του ειναι υπο την προστασια ελληνικων υπηρεσιων!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ
Anonymous Anonymous, at 6:53 PM  
Όσο και αν τα τεριρέμ και τα τεσλα είναι αποτελεσματικά, τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή μηνυσούλα στην καυκάλα των νεοτάξ!

Ποιος Πούτιν και κοσμοσφαίρες;;; Ας είναι καλά ο κυρ' Εισαγγελέφς και τύφλα να χει το sukhoi και το Ka - 50!

+ΗΨΕΙΡΟΥΓΑΡΣΤΕΝΗ+

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 8:28 PM  
"Πολύ κολόπαιδο ο Κυριάκος"
Anonymous Anonymous, at 9:53 PM  
mongolianwarrior ζητώ ταπεινά συγνώμη για την "άστοχη εικόνα" που δημοσίευσα.

Υπόσχομαι ότι θα βελτιωθώ στον στόχο και θα την ξαναδημοσιεύσω.
Anonymous Anonymous, at 1:31 AM  
Τρέμετε ελεεινοί δενδροσκαρφαλωτάδες, βαλανιδοφάγοι, μην βλασφημείτε! Μετανοείτε! Ο Κιοφτές γαρ εγγύς.

Αναφωνήσατε λοιπον μετ' εμού:

Ού καταισχύνω Σουχόι τα ιερά!

Τεσλείν Χρή!

Τοις κοσμοσφαιρώσιν η τύχη!

Φαιάς ουσίας φείδου!

Δίωκεν Σακέτον και Πακέτον!

Σύντωμα οι εγερμένοι Ελ-ληνες θα εκστρατεύσουν στην Κίνα με αντιτουμποφλό τάπες για να γκρεμίσουν την λευκή πυραμίδα και να κλείσουν τους υποχθώνιους βρίλ στην κουφάλα γη μιά για πάντα και έτσι να τους κρατήσουν μακριά από τα ηρωικά Βριλήσσια.

Δύο παρατηρήσεις:

Α. Οι εγερμένοι ΕΛ-ληνες δεν είναι 120 εκ. αλλά 274 εκ. λόγω των εξώγαμων και εσώγαμων των ΕΛ-ληνων πηδηχταράδων με αλλοδαπές τουρίστριες. (Π.χ Σχορτσιανίτης, Τόμιτς, Τάρλατς, Μπραντ Πιτ, Ροναλδίνιος, Έντιος Μέρφιος κλπ.)

Β. Της εκστρατείας των ΕΛ-λήνων στην έρημο Τακλαμακάν-Σαχλαμαράν-Ωχαμάν θα ηγηθεί ο γνωστός τέως γιόγκι-μάγος-μασίστας-καρατέκα-σουμοτόκα-σαολίν-λογιστής +ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ+

+Πάλι-θέλει-reset-το-ακατοίκοιτο-γμτ-evlogisson+
Blogger pølsemannen, at 12:00 PM  
Τς τς τς... Τι ελικόπτερα κυανά είναι αυτα...
:D
+οολισβοςγαρμακρυς+
Blogger penguin_witch, at 11:57 PM  
Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago
Blogger Agobooks, at 8:25 PM  
κ. καρυς,μα τι λέτε, εμείς? αμφισβητούμε τον προφήτη? Μη το ξαναπείτε... να πέσει ΤΕΣΛΑ να μας κάνει μήνυση


κ. Derevirn +τρομπαρισονοσοειναικαιρος+

κ. μογκόλε, ο λιακουρας είναι ήδη θρησκεία. Εχει και Λιακόφιλους οπαδούς, σαβουροφάγους καντηλανάφτες, ιερά απόκρυφα των ευαγγελίων κλπ.


ΣυνΙππότα κοκορ, γουέλκαμ... που ήσουν στη στενή της τακλαμακάν? σου καναν μήνυση οι υποχθόνιοι? τωρα είναι η εποχή των καλλικατζαραίων.


ανωνυμε... πολύ κωλόπαιδο ινντίντ.

κ. πεταλωτά , τωρα μαλιστα ανδεικνύεσαι ενας εκ των θεωριτικών αναλυτών των προφητειών των γεροντάδων. περιμένουμε κι άλλας αποκαλύψεις.

κ. μαγισσα, επέρχονται και άλλα υπερτεχνολογικά ορθόδοξα καντήλια που σας αρέσουν

κ. ναγκο. θα αναφερθούμε καταλλήλως και κατ εξαίρεση παρ 'ολο που βρισκόμαστε μακρυά από το θέμα μας.
Blogger funEL, at 11:45 PM  

Add a comment