funEL βαρυ πακετο

Thursday, December 28, 2006

Αισχρόν εστί σιγάν ...

Ο γέροντας έδωσε σαφείς εντολές στον Ισαπόστολο Προφήτη Λιάκουρα. Όσοι έχουν αγοράσει τα σαβουροβιβλία του καντηΛανάφτη Πλασιέ, είπε ο γέροντας που έχουν φιλήσει το χέρι Του και έχουν καταλάβει την Αγιότητά Του ... ΟΦΕΙΛΟΥΝ να αγοράσουν ΞΑΝΑ αυτές τις σαβούρες, να κρατήσουν τις καινούργιες, ενώ τις παλιές που είναι για πέταμα (ούτως ή άλλως) να τις τυλίξουν με ένα ωραίο χαρτάκι και να τις κάνουν Χριστουγεννιάτικο ΔΩΡΟ σε όσους αγαπούν. (η αυτονόητα αναμενόμενη Χριστιανική Απολλώνεια ηθική του Προφήτη. Χαρακτηριστικό το είδος της κοινωνίας που ονειρεύεται με την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας (6 Reich). Αλλά και το είδος του ανθρώπου... Ta καλά και συμφέροντα σε μας,... τις μπουρούχες στους άλλους).

«Εντολή από τον πατέρα Γεώργιο ... αυτοί που τά ‘χουν πρώτοι να τα ξαναπάρουν»
«Όσοι τά ‘χουν υποχρεωτικά Πρώτοι τα παίρνουν Πρώτοι Πρώτοι , είπε ο γέροντας»
«ο καθένας από σας έχει ένα Χρέος κακά τα ψέματα ... γιατί ... ήξερες και δε μίλαγες»
«Καβατζώστε τα καινούργια ... και τα άλλα κάντε τα δώρο»
«Όσοι τάχουν Οφείλουν να τα δώσουν και στους άλλους»
«...Εντολή ... Προσοχή... Προσοχή λέει ... Όλοι τα ξαναπαίρνετε να τα κάνετε δώρο ... κρατήστε τα καινούργια και δώστε τα άλλα...»


Προσοχή το χοντροδάκτυλο που κουνιέται απειλητικά εθνικοσοσιαλιστικά, η γαϊδουροφωνάρα που ξεφωνίζει υστερικά, η ξινισμένη φάτσα και η εθνικοκομμουνιστική γροθιά που βαράει το τραπέζι, να χεστούμε από το φόβο μας, να τρέξουμε έντρομοι και να δώσουμε παραγγελία.

Και για ποιά βιβλία γίνεται όλο αυτό? μα φυσικά στους δύο τόμους των μεταλλαγμένων "Πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών" (που άλλαξαν εξώφυλλο ΜΟΝΟ, διατηρώντας το ίδιο περιεχόμενο και έγιναν ... της Νέας Τάξης", για να θολώνει το τοπίο) και δύο τόμους της προώθησης της απάτης των προφητειών του Τραχωνίου, "Ο Καιρός γαρ Εγγύς"

[ "......Τη μεγαλύτερη εκδοτική τους επιτυχία τα "Πρωτόκολλα" τη γνώρισαν στη μεσοπολεμική Γερμανία. Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας (1920) πουλήθηκαν πάνω από 120.000 αντίτυπα και οργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις που "εκλαϊκευαν" τις πλαστογραφημένες αποκαλύψεις. Από το 1923 ανέλαβε το έργο της διάδοσης ο επίσημος "φιλόσοφος" του ναζιστικού κόμματος, ο Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ, με το βιβλίο "Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και η διεθνής εβραϊκή πολιτική". Οταν κατέλαβε την εξουσία ο Χίτλερ το 1933, η γερμανική μετάφραση των "Πρωτοκόλλων" είχε ήδη φτάσει στην 33η επανέκδοση. Το καθεστώς των εθνικοσοσιαλιστών τα ανέδειξε φυσικά σε κύριο μοχλό της αντισημιτικής τους προπαγάνδας. Η επίσημη ναζιστική έκδοση προτρέπει τους πολίτες "να μελετήσουν τις τρομερές ομολογίες των Σοφών της Σιών και να φροντίσουν ώστε το βιβλίο να φτάσει στα χέρια όλων των Γερμανών".
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917a.htm
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917b.htm
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917c.htm ]

Όχι μόνο ξαναπουλάει τα ίδια σκουπίδια στους άρρωστους σαβουροφάγους (με την έμμεση μεταφυσική απειλή των γεροντάδων +ευλόγησον+), αλλά τους κάνει και βαποράκια της γνωστής Λιακουροαλήθειας στους γνωστούς και φίλους (καινούργια έτοιμα θύματα). Η εξάπλωση της ηλιθιότητας, η απανταχού έγερση των ΕΛληθίων. Και κερατάς και δαρμένος, ο καημένος ο σαβουροφάγος.

Επειδή είναι τόσο χαρακτηριστικό το εμπνευσμένο αυτό Λιακούρειο θεολογικό marketing, το συμβούλιο του Τάγματος funEL αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω σχόλια, αλλά να σας αφήσει να απολαύσετε τη μοναδική σε σύλληψη, μέθοδο πώλησης των ιερών μπαζοπακέτων.





Προς όλους όσους ήρθαν από το υπερδιάστημα και ΔΕΝ ξέρουν ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡ+ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΔΕΟ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ¨ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ... " ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ "ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ LINK. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΕ "ΠΟΣΤΑ - ΚΟΜΠΟΣΤΑ" ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ

ΠΡΟΦΗΤΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2024

ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ

O KAΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ

ΥΓ1.
Τα σαβουροβιβλία σύμφωνα με ρητές παλαιότερες δηλώσεις του Προφήτη έχουν τελειώσει πολλές φορές σε πολλές τελευταίες εκπομπές «μπαμ και κάτω», αλλά λόγω του συνεχιζόμενου θαύματος ούτε τα σαβουροβιβλία τελειώνουν ούτε οι τελευταίες εκπομπές «μπαμ και κάτω» είναι ποτέ τελευταίες. (ο γέροντας του Τάγματος Προφητεύει ότι αυτά τα σαβουροβιβλία θα ξαναεμφανιστούν σε πολλές τελευταίες εκπομπές «σήμερα έχω αύριο δεν έχω»...)

ΥΓ2.
Τα κάλαντα που συνοδεύουν τη φοβερή αυτή εκπομπή θεολογικού marketing, είναι προσφορά του Τάγματος στον Ισαπόστολο, Δήλωση ότι σαν Τάγμα αφιερωμένο στο προφήτη Πλασιέ, (αστραποβόλο σύμβολο της απανταχού ηλιθιότητας), έχουμε Χρέος όπως είπε ο γέροντας, να Του τα ψέλνουμε συνεχώς όσο Αυτός βρίσκεται στο Βιλαμπάχο ακόμα και τρίβει.

ΥΓ3.
Αισχρόν εστί σιγάν ... στους απανταχού ΕΛληθίους

buzz it!

:: posted by funEL, 2:37 PM | link | 19 comments |