funEL βαρυ πακετο

Friday, March 03, 2006

Λιακούρειος Aπαγορευμένη Αρχαιολογία (Β)

Πετούσαν ναι ή όχι?
Συνεχίζοντας το αποκαλυπτικό αφιέρωμα στην Τεχνολογία των θεών - Απαγορευμένη Αρχαιολογία από τους Ιλλουμινάτι, τη Νέα Τάξη, το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι και τη Λευκή αδελφότητα, παραθέτουμε τη κρυμμένη ορθόδοξη Αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις πάντα.
Να μη μάθει ο κόσμος για το αντιβαρυτικό τριπόδι του Απόλλωνα και τα αρχαία βολιβιανά ΕΛληνικά αεροπλάνα μεταξύ άλλων?

Παραθέτουμε παράδειγμα την δυσθεώρατης αναλυτικής Θεοεπιστημονικής Λιακούρειου μεθόδου «ο Προκρούστης».
Προσέξτε το αρχαίο αντικείμενο και την μοναδική Λιακούρεια εξήγηση.
Φυσικά λόγω της Θεολογικής αυθεντίας, κάθε άλλη άποψη είναι συνωμοσία του Αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι, των Ιλλουμινάτι, της Νέας Τάξης κλπ που απεργάζονται τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Φυσικά ποιά άλλη εξήγηση μπορεί να δώσει κάποιος βλέποντας την αρχαία απεικόνιση του Απόλλωνος με τη λύρα και το τρίποδο. Τι πιο φυσικό να βρισκόμαστε μπροστά στην απεικόνιση των υπερτεχνολογικών ιπτάμενων αρμάτων (που το καταπληκτικό σ' αυτή τη περίπτωση του Αππόλωνα, είναι ότι πετούσε χαμηλά και γρήγορα πάνω από τα ψαράκια και τα δελφινάκια...). Μπορεί να υπάρξει άραγε άλλη εξήγηση?Βλέποντας με άλλα μάτια τον κόσμο (Δυνατά και Λιακουρικά) αποκαλύπτεται μπροστά μας η Αλήθεια του θεού και της Ορθοδοξίας.
Όλες οι υδρίες αγγεία κλπ δεν είναι τίποτε άλλο από ενεργειακά δοχεία αντιβαρυτικής τεχνολογίας υδραργύρου. Φυσικά βλογημένα – βλογιοκομμένα από τους γεροντάδες +ευλόγησον+ της αρχαιοΕΛληνορθοδοξίας. Διακρίνουμε κωδικοποιημένες οδηγίες χρήσεως σε προφητικές σκηνές της Ορθοδόξου ιστορίας.
Έτσι διακρίνουμε:
Ο Χριστός και το χρυσόμαλλο δέρας ΤΕΣΛΑ, η υπερτεχνολογική Υπαπαντή του Αχιλλέα, η αντιβαρυτική Ανάληψη του Κυρίου στο κήπο των Εσπερίδων, ο Ευρύμανθος κάπρος στο Ναό-Ούφο του Σολομώντος, ο Ιησούς στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σείριου, ο Χριστός αστροναύτης και ο Διόνυσος, ο Χριστός ιπποκόμος με αγιασμό υδραργύρου, ο Χριστός φαντάρος και Ρώσικες κοσμοσφαίρες Τεριρέμ, κλπ.
Γιατί μας κρύβουν ότι ο Χριστός μιλούσε Ελληνικά και οι μαθητές του ήταν Έλληνες? Τι θέση παίρνει η Ιερά Σύνοδος? Πως μπορούν να αντικρούσουν τον μέγιστο ιστορικό ερευνητή Σακκέτο –Πακέτο?Εδώ βλέπουμε μοναδικές αποδείξεις.
Υπερτεχνολογικά ΕΛ διαστημόπλοια. Αντιβαρυτικοί Ελληνορθόδοξοι Ναοί (μέχρι τώρα οι άσχετοι τους ονόμαζαν τάφους πυραμίδες στην Αίγυπτο, στο Περού και οπουδήποτε αλλού). Αρχαίες αιγυπτιακές γομαρολάμπες με μονώσεις (με ΕΛληνική υπερτεχνολογία) που χρησιμοποιούσαν οι ορθόδοξοι αιγύπτιοι για να δίνουν το Άγιο φως υδραργύρου της Ανάστασης του Χριστού στους Ορθόδοξους – ναούς – πυραμίδες - Ούφο. Πιλότοι Χανεμπού με κάσκες. Προφητείες για το Τραχώνι και το 6ο REICH των Ελλήνων.
Επιτέλους ξεσκεπάστηκαν τα ψεύδη εκατομμυρίων επιστημόνων, ιστορικών, αρχαιολόγων, ειδικών μελετητών, γλωσσολόγων, εθνολόγων, κοινωνιολόγων, γραφολόγων, φυσικών, βιολόγων κλπ που συντονισμένοι παγκοσμίως από τη Λευκή αδελφότητα (η μυστική παγκόσμια κυβέρνηση) τόσους αιώνες, μας παραμυθιάζουν με Σιωνιστικά Ανθελληνικά ψεύδη, της Νέας Τάξης, των ιλλουμινάτι, των υποχθονίων κλπ.
Διότι η Πρό(παρά)νοια του Θεού μέσω του Εκλεκτού Του (Προφήτη Λιάκουρα), έδωσε στον περιούσιο λαό Του (εμάς τους Έλληνες), το φως το της Γνώσεως (δια των ντουβαρομπαζοπακέτων).Συνεχίζοντας τις αποκαλυπτικές παραθέσεις βλέπουμε εκ-πλη-κτι-κά ντοκουμέντα.
Τους μοναδικούς μηχανισμούς ιπτάμενων Ελληνορθόδοξων ναών (ένα τέτοιο Χανεμπού, κάποιοι συμβατικοί άσχετοι αρχαιολόγοι, τον ονομάζουν Παρθενώνα)
Τις μοναδικές μπαταρίες-κιοφτέ αγιασμού με Θεϊκή ενέργεια κατ’ ευθείαν από αντιβαρυτικό αρχαίο Ορθόδοξο ευχέλαιο (οι ίδιοι άσχετοι αρχαιολόγοι τις ονομάζουν κίονες).
Αυθεντικό Ορθόδοξο υπερόπλο ΤΕΣΛΑ (σχέδια του οποίου βρίσκονται στα υψίστης ασφαλείας υπερτεχνολογικά θεοεπιστημονικά εργαστήρια του Αγίου Όρους).
Ο περίφημος ιπτάμενος τάφος με αυτόματο σχέδιο πτήσης Σείριου (η ψυχή του θανόντος αρχαίου ορθοδόξου πηγαίνει κατ ευθείαν στον Θεό, χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις πλοήγησης του σκάφους στο υπερπέραν).Και κλείνουμε με τον ΟΓΚΟΛΙΘΟ των ντοκουμέντων.
Τις Ορθόδοξες αγιογραφίες.
Οι εικόνες μιλάν από μόνες τους. Προσέξτε τα εθνικοσοσιαλιστικά Χανεμπού δεξιά και αριστερά της γιγάντιας Παναγίας και του Χριστού (ο οποίος βρίσκεται πάνω σε αντιβαρυτικό υπερόχημα αγιασμού υδραργύρου). Ο Άγιος Δημήτριος με υπερόπλο εκχριστιανίζει υποχθόνιο ο οποίος κρατά σατανικό υπερτεχνολογικό σφράγισμα 666.
Αρχάγγελοι πιλότοι σε Ούφο με καραμούζες και άστρα της Βεργίνας, κατά τη διάρκεια διαστημικών μαχών με τη Νέα Τάξη και το Αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι. Ο περίφημος μυστικός δείπνος στο υπερτεχνολογικό διοικητήριο του Χριστού με τους επιτελείς Του +ευλόγησον+. Ο στρατηγικός σχεδιασμός των επόμενων χιλιετιών, η καταγραφή των πρακτικών των συνεδριάσεων κορυφής δια των αποκρύφων των Ευαγγελίων. Και τέλος ο περίφημος ιπτάμενος γάιδαρος (πετάει ο γάιδαρος? Και φυσικά πετάει... όπως αναφέρουν ρητά οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+)


Μέρος Α
Μέρος Β


buzz it!

:: posted by funEL, 12:05 AM

18 Comments:

Την χάρη του προφήτη μας προσκυνώ! Καλη Σαρακοστή να 'χωμε!...
Blogger Angelito, at 12:44 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Angelito, at 12:45 AM  
Ανταπόκριση από το τηλεοπτικό σάτι του Προφήτη:

1. Οι σπαρτιάτες οπλίτες είχαν ράστα τα μαλλιά τους. Οταν πήγαν στα νησιά του Πάσχα, οι κάτοικοι υιοθέτησαν το χτένισμα.

2. Ο Παρθενώνας είναι θεόστραβος*.

3. Ο Σκύλλακας έκανε τον γύρο της Αφρικής**.


Ρητορικά ερωτήματα, στα οποία ελπίζουμε να δώσει σύντομα απαντήσεις:

1. Γιατι εξαφανίστηκε το 6ο γράμμα του αρχαίου ελληνικού αλφάβητου;
2. Πώς προφερόταν;
3. Τι ρόλο έπαιζε;
4. Ποιος το εξαφάνισε;
5. Τι συμφέρον είχε να το εξαφανίσει;
(και άλλα που δεν συγκράτησα, ποταμός γαρ η γλώττα αυτού)

_______________________
* το εξηγεί βεβαίως επιστημονικώς, αλλά με το δικό του τρόπο για να το αντιλαμβάνονται οι πιστοί.
** το Σουέζ υπήρχε από τότε, εννοείται. Μετά το μπάζωσαν κάτι βάρβαρες φυλές και το ξανασκάψανε οι εγγλέζοι. (δική μου εικασία, με βάση τα λοιπά λεχθέντα)
Blogger Rodia, at 4:46 AM  
ΧΑΜΟΣ στο ίσιωμα ομιλούμεν!

http://i2.tinypic.com/qn5u87.jpg
Blogger LoT, at 5:43 AM  
Πάμε όλοι μαζί ρυθμικά:

Λια-κου-ρο-ρθο-δο-ξία
ηπιο-τρα-νη-α-ξία
Blogger LoT, at 5:48 AM  
Δείγμα σύγχρονου απογόνου των Σπαρτιατών με μαλλί ράστα. Bambaaja.

http://www.slowpoke.ch/img/marley/p
hotos/bm.jpg

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous ΚΟΚΟΡΜΑΝ, at 11:45 AM  
Απαντήστε μου σε μια ερώτηση διοτι δεν ενθυμούμαι:
Ο κόκκινος πλανήτης, ο κοινός τόπος καταγωγής όλων των ελληναράδων, πότε θα περάσει απο το ηλιακό μας σύστημα? Το 2012, το 2024 ή κάποια άλλη χρονιά???
Anonymous sourfou, at 8:14 PM  
FUNEL Θεε, πάρε ΤΩΡΑ την ΠΑΕ!!!!!

ΓΙαυτό το αγγείο, έχω γράψει κ εγώ αλλά όχι κάτι τόσο πετυχημένο ομολογώ!
Blogger Αθήναιος, at 1:33 PM  
O Φάνελ είναι ένας κτηνώδης Διαφωτιστής που δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Απόψε, νύχτα τρελλής Αποκριάς, θα κατεβούν τα οργισμένα Χερουβείμ μασκαρεμένα ΟΥΦΟ να τον απαγάγουν. Εντάξει;
Blogger Ελένη, at 1:42 PM  
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ εντυπωσιάστηκα όταν προ ημερών ο Δάσκαλος εξήγησε τον ρόλο των αγγέλων στη διαπλανητική αρμονία...
Blogger Φοινικιστής, at 2:57 PM  
Τώρα που μαγνητοσκοπήθηκε ο ιερός βράχος να δουμε τι έχει να πει ο Προφήτης. Αν είναι τρύπιος από μέσα, αν υπάρχει σπήλαιο, από που κρέμεται η Ακρόπολη;
(αφού δεν στηρίζεται στο βράχο)
Blogger Rodia, at 3:18 PM  
Καλού κακού ας πάμε Φιλοπάππου, μη την επιβαρύνουμε περισσότερο.
Blogger Rodia, at 3:20 PM  
Τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα, είναι τοις πάσοι γνωστό ότι κάτω από τον Παρθενώνα βρίσκεται αρχαίος επιτανχυτής ηλεκτρονίων! Ο Παρθενώνας είναι λάφυρο από τη μάχη με τους Νεφελείν ο οποίος τηλεμεταφέρθηκε από την Ατλαντίδα!! Αυτά για σήμερα, πάω να πετάξω τον αντιβαρυτικό μου αετό με προσωπογραφία του προφήτη και ολόγραμα του γέροντα +ευλόγησον+
Blogger Δημητρης, at 2:18 PM  
Angelito ενΛιακω αδελφε, καλη σαρακοστή και καλή Λιακουροανάσταση.

κ. Ροδια σοφές και Λιακουρικές οι παρατηρήσεις σας. Ειδικά αυτό με τα ράστα το έχουμε πολύ υπο υην υποψίαν μας. Τώρα για την τρούπα της Ακρόπολης. Άλλο ένα σφράγισμα, ενεργειακή αποθήκη, μέρος προσγείωσης κοσμοσφαιρών, προξενείο κρονείων καλλικατζαραίων, παραθεριστική κατοικία του Θεού, είναι οι πρώτες λογικές εξηγήσεις που δίδονται.

λωτ. Περιμένουμε υλικόν. ηχητικόν κυρίως.
Η πιο τρα νη αξί α

Κόκορμαν υπάρχουν και άλλαι πλέον δόκομαι. περιμένουμε ανταποκρίσεις από το ταξίδιόν σου στην ανδρομέδα.

κ. σούρφου. γουέλκαμ.
δεν κατανοήσαμε πλήρως. εάν εννοείς την έλευση του 6ου REICH, έχουμε είδικό μετρίδι κάτω κάτω της σελίδας. 2024.

κ. αθήναιε ποία ΠΑΕ?? εδώ θα πάρουμε ξανά το νοτιοδυτικό σύμπαν μαζί με κάποιους ΕΛληνορθόδοξους γαλαξίες μπόνους από τον ΕΛληνα Χριστό... (αν εννοείται βέβαια την Πανγαλαξιακή Αρχαιοελληνορθόδοξη Ενωση, το συζητάμε)...

δις ΕΛλένη, μόνο εξ ονόματος (ΕΛ)σεβόμαθα τις απόψεις σας. Όμως α. είμεθα ολόκληρο Τάγμα. Β. Αποκυρήσουμε την άθεη αναγέννηση και τον αντίχριστο σιωνιστικό διαφωτισμό, εξ από ανέκαθεν (πως θα μπορούσαμε άλλωστε. Αυτές οι έννοιες είναι αντίθετες με τη Πίστη και τη Λιακουρορθοδοξία).
Επίσης το τί γίνεται τη Καθαρή Δευτέρα θα το δείτε την Καθαρή Τρίτη.


Αυτόχθωνα. Δεν έχεις δει τίποτε ακόμα. Ο Λιακουρομεσαίωνας είναι στην αρχή του. Περίμενε να πάρει το υπουργείο Παιδείας ο Προφήτας (ή αναλόγου βεληνεκούς προσωπικότης) και θα δείτε...

Πάντα με μάτια γουρλωτα και Λιακουρικά συνιππότα Δημήτριε δίδεις τας κατάλληλας ενδεδειγμένας Λιακουρολύσεις. Πολύτιμος η συνεισφορά σου.
Αυτό με τη τρούπα της Ακρόπολης το ερευνούν θεοεπιστήμονες γεροντάδες της Ορθοδοξίας, λέμε ομιλούμε...
Blogger funEL, at 9:48 AM  
Είδαμε όλοι σήμερα έκπληκτοι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να μην μπορει να απογειώσει τον τεραστιο χαρταετό του , ακόμα και μέσω φουσκωτού σκάφους (!) και στο τέλος κατηγόρησε τον Καρατζαφέρη!!! Τι γίνεται με τον Καρατζαφέρη τελικά?? Τι ακριβώς δυνάμεις διαθέτει , που όχι μόνο ελέγχει συνειδήσεις ,όπως απέδειξα σε προηγούμενο post, αλλά απο ότι φαίνεται εμποδίζει και αντιβαρυτικές μηχανές-χαρταετους να απογειωθούν?? Καποιος πρεπει να δωσει απάντηση!!!
Blogger Δημητρης, at 4:32 PM  
Αυτό που όλοι είδατε στις κοινές οθόνες σας ήταν απάτη: ΕΓΩ, που διαθέτω ασπίδα Τέσλα, είδα την αόρατη φιγούρα του Καρατζαφέρη να ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ τον ιερό ελληνορθόδοξο ψωμιάδειο χαρταετό!! Τα φωτομοντάζ του Ιππότη σίγουρα θα είναι αποκαλυπτικότατα...

Ποιος κατέστρεψε τον Χαρταετό;; Ποιος κατούρησε στο ρεζερβουάρ του φουσκωτού; Εεεε;
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 9:11 PM  
mpika sto site simera apo tixi kai ipa na apantiso.exo di poles fores ton kirio pou anaferate stin tv.ego prosopika aplos akouo ti lei mono.den ta kano dika moy...pantos ektos apo ayton yparxoyn poli pou lene diafora...aplos mpainis se skepsis..pote o anthropos den tha mporesi pragmatika na mathi mia palia alithia an ypirxe......!!!
Anonymous Anonymous, at 8:21 PM  
αφου εσυ τα ξερεις ολα λοιπων,ασε τον λιακο,εσυ πως μου εξυγεις ολα τα παραξενα που εχουν βρεθει? δεν μπορεις γιατι αυτοι που σε πληρωνουν να γραφεις μπουρδες δε θα σου δωσουν και τις εξυγησεις,οταν λοιπων θα δεις μπρωστα σου τους νεφελιμ η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτα τα οντα και σε κοινηγανε να σε κατασπαραξουν ελα να μας γραψεις τις εντιπωσεις σου,αν σου μεινουνβεβαια χερια!!!!!!Β

Anonymous Anonymous, at 10:53 PM  

Add a comment