funEL βαρυ πακετο

Monday, October 03, 2005

Ο Λιάκουρας στο Matrix



Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL σε εξαιρετικά επικίνδυνη, όπως πάντα, αποστολή στο υπερπέραν, αποκαλύπτει με ατράνταχτες αποδείξεις, το φοβερό πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο matrix του Αντίχριστου, με την Δυνατή και Ελληναράδικη αντεπίθεση του βιβλιοπαντοπωλείου της Αλήθειας του Θεού και της Αρχαιοελληνορθοδοξίας. Tα τεραστίων διαστάσεων βιβλιοπαντοπωλεία του Προφήτη-πλασιέ ως γνωστό, έχουν περάσει στη 7η διάσταση του ηλεκτρονικού διαπλανητικού Ορθόδοξου Χωροβιβλιοχρόνου.



Τα νέα έτρεξαν με ταχύτητες Καραπιπερή. Οι σκοτεινές Σιωνιστικές πλευρές συνασπίστηκαν με τους Μογγολοειδείς Κρονοάτλαντες, Βρυλ, Γρυλ, σατανικούς λαχανέμπορους και κουλτουρομπακάληδες εναντίον του ιερού βιβλιοπαντοπωλείου. Οι γεροντομπρίζες -ευλόγησον- μάχονται σθεναρά με σύμμαχο τον μπάρμπα Μπεν, τον μπάρμπα Μπρίλο και τον Θεό μπάρμπα.



Οι λυσσασμένες επιθέσεις με τα υπερόπλα οπωροκηπευτικής τεχνολογίας εναντίον του φωτισμένου Οδηγού ΕΛ Λιάκουρα πέφτουν στο κενό. Ο Προφήτης αναγγέλει φοβερά πακέτα γνώσης σε τιμές θανάτου με ανεπανάληπτα δώρα. Η Γνώση και η Αλήθεια δεν μπορούν να νικηθούν. Πάντα το δίκιο θα θριαμβεύει, όπως γινόταν και θα γίνεται πάντα στον αιώνα των αιώνων, Αμήν.



Η Αντεπίθεση του Ελληνοχριστιανικού ιερού ποιμνίου, τρομοκρατεί τη Νέα Τάξη Μεταλλαγμένων Εδώδιμων και Αποικιακών, η οποία υποχωρεί ατάκτως βλέποντας τις συντεταγμένες φωτεινές δυνάμεις της Θεϊκής Δικαιοσύνης.



Το βιβλιοπαντοπωλείο στο κυβερνοχώρο μετά πολύμηνες μάχες, είναι μια πραγματικότητα (πού οφείλεται, νομίζετε όλη αυτή η καθυστέρηση).



Για μια ακόμη φορά η Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας των ΕΛ θριάμβευσαν επί των σκοτεινών οπωροκηπευτικών δυνάμεων. Το φωτεινό μονοπάτι προς την Γνώση και τη Σοφία είναι ανοιχτό και είναι μονόδρομος (ΠΡΟΣΟΧΗ Άπιστοι θα πιστέψετε θέλετε δε θέλετε, αυτό το βιβλιο-link ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ).


Όλες οι αποδείξεις από τις χαρακτηριστικές σκηνές της καταστροφικής λαχανομάχης στο σατανικό matrix βρίσκονται στο μοναδικό και ανεπανάληπτο Ιερόν Βίδεον το οποίο (αφού υπομονετικά κατεβάσετε 2.3mb, και από εδώ), μπορείτε να το βάλετε στο κονοστάσι σας δίπλα στον Άγιο Αντρέα τον Κοσμοκράτορα και τον Άγιο Λιακούριο τον ΕΛλεϊνό, να σας φυλάει από το κακό μάτι, φρύδι, κλπ.
Ένα Βίδεον που κάθε ΕΛηνορθόδοξη οικογένεια πρέπει να έχει. Kαι αν το έχετε, ξαναπάρτε το για δώρο στο γείτονα, στο φίλο, στον άστεγο, στη χήρα και το ορφανό.


buzz it!

:: posted by funEL, 9:41 AM

12 Comments:

Αδελφέ Δημήτριε. Ευλογημένο, θεάρεστον και λίαν χρήσιμον το ιερό ρουφιάνεμά σου για τη γνωστή συνωμοσία αυτηνής με τα πολλά ονόματα. Ο ημίθεος-Προφήτης είναι πανταχού παρών και τα Πάντα τσιμπών. Έτσι τσίμπησε και αυτή τη συνωμοσία αστραπιαίως. Μετά τη συνοπτική -πλην δίκαια- δίκη με κατήγορο,συνήγορο, πολ.αγωγή, πρόεδρο, ενόρκους, μάρτυρες, κλπ, τον ίδιο το Προφήτη αυτοπροσώπως (για να είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί Αληθινή δικαιοσύνη), η Αμυγδαλή ετιμωρήθει παραδειγματικώς. Ερίχθει προς βωράν του σατανικού μηχανήματος του Αντίχριστου στο Μέρος. Μετά ετραβήχθει το καζανάκιον με τον Ελληνορθόδοξον Αγιασμόν του Απόλλωνος. Προς γνώση και συμμόρφωση. Εις το εξής ο Ελεύθερος Κόσμος μπορεί χωρίς κίνδυνο να κατεβαζει το χριστιονορθόδοξο βίδεον της Αλήθειας του Λιάκουρα.
Αδελφέ Δημήτριε, όντως ο Προφήτης έδωσε τη λύση. Η Πίστη σου σέσωκέ σε.
Στη Μόσχα Αδελφοί, στη Μόσχα.....
HEIL UBERMENSCH LIAKO. GOTT MIT UNS
Blogger funEL, at 8:27 PM  
Αδελφέ εν Λιακώ Mersault.Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL εκτιμά τη ύψιστη συμβολή σου και σε χρίζει πληροφοριοδότη τάξης Α.
Ο Προφήτης δεν θα σε ξεχάσει.
Όταν αναληφθεί στους ουρανούς του Σειρίου θα βρίσκεσαι και εσύ μεταξύ των Ταγμάτων των Πιστών εν τω Παραδίσω.
Συνέχισε έτσι το Θεάρεστον έργο σου.
Blogger funEL, at 3:22 PM  
Αδελφέ Δημήτριε. Ευγενής, Ευλογημένη και θεάρεστη η συμβολή σου στη διάδοση της Αλήθειας. Ομως θα πρέπει να σε επιπλήξω καθότι το εν λόγω link των αδελφών Ε το έχουμε είδη εντοπίσει στη στήλη xtremjazz. O Προφήτης προς το παρόν συγχωρεί την αβλεψία σου με τη προϋπόθεση να διαβάσεις ενδελεχώς το καινούριο πακέτο Γνώσης. Επιπροσθέτως εμπιστευτικά θα πέσει πρόχειρο διαγώνισμα την επόμενη βδομάδα από τον γέροντα-Λέροντα-ευλόγησον-.
Όμως για τη ευγενή σου προσπάθεια βρίσκεσαι εκ των πρώτων στη λίστα των υποψηφίων Ιπποτών του Τάγματος.
Blogger funEL, at 11:43 AM  
ΕΥΓΕ!!!
Blogger funEL, at 2:27 PM  
Ο Νέος Ιππότης EL Κostas του Μυστικού Τάγματός μας Μίλησε. Σοφά και μετρημένα τα όσα μας είπε.
Αδερφοί. Γιούργια γιούργια στο Ντουρβά με τα κουλούρια.
Blogger funEL, at 10:05 AM  
Πιο πάνω ειπώθηκε:


QUOTE Θέλω να υποβάλλω τα σέβη μου απέναντι σε Σας και το Θεάρεστο Έργο σας, όπως επίσης και να συμβάλλω στην Αναζήτησή σας για την Υπέρτατη Αλήθεια καταθέτοντας το ακόλουθο λινκ http://www.666dna.com/ ώστε τελικά να συμβάλλω κι εγώ στον αγώνα για την αποκατάσταση των ΕΛ απέναντι στην Ιστορία. QUOTE



Το www.666DNA.com του Athanasio Celia εντελώς ΔΩΡΕΑΝ - FOR FREE!
(στείλτε μου e-mail στο robinhood7@windowslive.com για να το λάβετε FOR FREE - ΔΩΡΕΑΝ στο e-mail σας).

Έρρωσθε!
Blogger Mersault, at 2:51 PM
Blogger robinhood, at 11:38 PM  
Στο παγκόσμιο επικοινωνιακό τοπίο
καταρρίψατε τα blogs;
Του Πασχου Mανδραβελη

....... Η αμερικανική νομοθεσία, κατά παράδοξο για τα ελληνικά ήθη, προστατεύει την ελευθερία του λόγου, ακόμη και αν αυτός είναι ανώνυμος και «ζωηρός», ο λόγος δηλαδή που στην Ελλάδα θεωρείται υβριστικός.

Αρνούνται να μάθουν

Οι ελληνικές διωκτικές αρχές βρέθηκαν πολλές φορές στη νέα πραγματικότητα, αλλά απ’ ό,τι δείχνει η εγκύκλιος Σανιδά, αρνούνται να μάθουν. Πριν από τρία χρόνια ο γνωστός από τις τηλεπωλήσεις των βιβλίων του (κάποια αναφέρονται στην εξωγήινη προέλευση των Ελλήνων!) κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων οι οποίοι διακωμωδούσαν μέσω blogs τη δημόσια παρουσία του. Η πιο σκληρή (αλλά και πιο διασκεδαστική) σάτιρα γινόταν από το funel. blogspot. com. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος απευθύνθηκε στην «εκδότρια» εταιρεία του blog (δηλαδή σε εκείνη που το φιλοξενεί), ζητώντας να μάθει ποιος κάνει την σάτιρα για να προσωποποιηθεί η μήνυση.

Φυσικά οι Aμερικανοί αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τα ίχνη του χρήστη και τελικά οι αρχές ξέσπασαν σε έναν άσχετο χρήστη, ο οποίος είχε μια χρήσιμη σε όλους υπηρεσία: ο επώνυμος υπολογιστής του κ. Αντώνη Τσιπρόπουλου αυτόματα αποδελτίωνε τα ελληνικά blogs, λειτουργούσε δηλαδή σαν τις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης που λένε τι γράφουν οι εφημερίδες. Δηλαδή στον κόσμο των ΜΜΕ θα ήταν σαν να διώκεται ο κ. Λυριτζής της ΝΕΤ, για κάτι που έγραψε η «Καθημερινή».

Ανόητο, αλλά και η γελοιότητα έχει πραγματικά αποτελέσματα. Η διακωμώδηση του κ. Λιακόπουλου παραμένει στο Διαδίκτυο -και γι’ αυτό, πρέπει εμείς όπως και οι Ιρανοί φοιτητές να ευχαριστούμε την φιλελεύθερη αμερικανική νομοθεσία- αλλά η υπηρεσία «blogme» κατέβασε ρολά και η υπόθεση του κ. Τσιπρόπουλου ακόμη δεν έχει εκδικασθεί σε πρώτο βαθμό. Κι όλα αυτά σε μια χώρα που ομνύει στην πληροφορική εποχή και βλέπει οικονομικές ευκαιρίες στο Διαδίκτυο.

......

Ο πραγματικός στόχος

......
Εκεί που πιθανώς είναι τα δύσκολα, για τη Δικαιοσύνη, είναι να ανακαλύψει ποιος έκανε αυτή την εκπληκτική σάτιρα για το φαινόμενο «ο καιρός γαρ εγγύς»...
Anonymous Του Πασχου Mανδραβελη, at 1:30 AM  
Καραγιοζάκια ΕΕΕ!
ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ!!!
Anonymous Anonymous, at 10:15 PM  
ίμε αλμπανόςος και μου αρέσει το σσσσιτε σαςας
Anonymous Anonymous, at 10:20 PM  
ΡΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜ.ΙΕΤΑΙ


ΓΑΜΩ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΟΙΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΤΡΥΠΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!

Το μπλοκ σας είναι τόσο νεκρό όσο
και το πουλί σας.

ΕΙ Χαιβάνια!!! Έχω ορεξούλες ρε
άντε ΓΚΟΙΜ!
Anonymous Anonymous, at 10:25 PM  
Αμην αμην λέγω ειμην:
ΠΟυσταρα FunEL είδα τον πατερούλη σου
με την μεγάλη φάκλα στον κώλο να πληρώνεται από έναν πακιστανό στην
ομόνια για την χαρμάνα που του πρόσφερε.

Δεν του λες να περάσει και από δω μια
βόλτα να ξεχαρμανιάσω και εγώ ;D
Anonymous Anonymous, at 10:35 PM  
αγαπητέ αδελφέ Δημήτρη,
ναι εσύ με το γελοίο avatar
που δεν αντιλέγω γιατί σου
ταιριάζει, πες την μάνα σου οτι
έχω ένα 20 ανιψιό που θέλω
να μάθει από...ξέρεις...
Πες την να με πάρει τηλ
για να τον φέρω για να του
κάνει κανένα πρωκτικό.

ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ και όποιος θέλει ας μου πουλείσει τσαμπουκά(άντε ντε)

Είμαι ο εκλεκτός του θεού(α... Δημήτρη μην το ξεχάσεις αυτό,αν δεν
μπορεί η γλυκιά σου μανούλα έλα εσύ
στην ανάγκη, μόνο σε παρακαλώ αυτήν
την φορά να πλύνεις τον κώλο σου.)

ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΕΙΜΗΝ
Anonymous Anonymous, at 10:49 PM  

Add a comment