funEL βαρυ πακετο

Friday, September 16, 2005

e-cards 4


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)

buzz it!

:: posted by funEL, 12:39 PM | link | 1 comments |

4. Φοβερά πακέτα γνώσης




buzz it!

:: posted by funEL, 12:04 PM | link | 0 comments |

κομμάτια κι αποσπάσματα 3

6
...«Τρομακτικό παράδειγμα» μετατροπής μιας μυθοπλασίας σε πραγματικότητα θεωρεί ο Ουμπέρτο Εκο τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών"......Τη μεγαλύτερη εκδοτική τους επιτυχία τα "Πρωτόκολλα" τη γνώρισαν στη μεσοπολεμική Γερμανία. Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας (1920) πουλήθηκαν πάνω από 120.000 αντίτυπα και οργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις που "εκλαϊκευαν" τις πλαστογραφημένες αποκαλύψεις. Από το 1923 ανέλαβε το έργο της διάδοσης ο επίσημος "φιλόσοφος" του ναζιστικού κόμματος, ο Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ, με το βιβλίο "Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και η διεθνής εβραϊκή πολιτική". Οταν κατέλαβε την εξουσία ο Χίτλερ το 1933, η γερμανική μετάφραση των "Πρωτοκόλλων" είχε ήδη φτάσει στην 33η επανέκδοση. Το καθεστώς των εθνικοσοσιαλιστών τα ανέδειξε φυσικά σε κύριο μοχλό της αντισημιτικής τους προπαγάνδας. Η επίσημη ναζιστική έκδοση προτρέπει τους πολίτες "να μελετήσουν τις τρομερές ομολογίες των Σοφών της Σιών και να φροντίσουν ώστε το βιβλίο να φτάσει στα χέρια όλων των Γερμανών". Το 1935 το γερμανικό υπουργείο Παιδείας συμπεριέλαβε τα "Πρωτόκολλα" στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια......μια σύντομη βόλτα μας στα κεντρικά αθηναικά βιβλιοπωλεία απέδωσε οκτώ διαφορετικές εκδόσεις του διαβόητου ψευτο-ντοκουμέντου......το επίσημο εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο διακινούσε το βιβλίο. "Τους ρώτησα αν γνωρίζουν ότι αυτό το βιβλίο είναι πλαστογραφία. Μου απάντησαν πως το γνωρίζουν. Τότε γιατί το πουλάτε; Μου είπαν ότι το πουλούν επειδή το ζητάει ο κόσμος (...) "Ξέρετε ότι σ' αυτό το βιβλίο βασίστηκαν τα πογκρόμ του τσάρου στη Ρωσία και τα κρεματόρια του Χίτλερ;" Ο υπεύθυνος του βιβλιοπωλείου δεν ήξερε τι να απαντήσει. Κάτι ψέλλισε, ότι αυτό το βιβλίο το προλογίζει κάποιος ιερέας τον οποίο θεωρούσε πνευματικό άνθρωπο". Σήμερα, πάντως, το βιβλίο έχει εξαφανιστεί από τα ράφια της Αποστολικής Διακονίας......τα εν λόγω ψευδοντοκουμέντα επιστρατεύονται για να στηρίξουν πάσα νόσον και πάσα θεωρίαν. "Σας παρακαλώ διαβάστε το αποκαλυπτικό βιβλίο "Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" εξορκίζει τους αναγνώστες του ο αγιορείτης μοναχός Παρθένιος, προκειμένου να τους πείσει για τη διεθνή σιωνιστική συνωμοσία που κρύβεται, μεταξύ άλλων, πίσω από τις πιστωτικές κάρτες· "τα Πρωτόκολλά τους προβλέπουν τα πάντα" αποφαίνεται ο βασιλόφρων μακεδονολόγος Κώστας Μπάρμπης, πρώην διευθυντής του ΙΚΥ, που καταγγέλλει την επιτυχία των εν Ελλάδι σιωνιστών "να εξοστρακίσουν τον τελευταίο χριστιανό ορθόδοξο βασιλιά σ' ολόκληρη τη Γη"· στα ίδια καταφεύγουν ο Ιω. Φουράκης, Π. Κώστας και «Dr. D.C. Yermak» για να "τεκμηριώσουν" την υποτιθέμενη διεθνή ανθελληνική εκστρατεία που εκποορεύεται από τη συμμαχία Βατικανού, μασόνων, σιωνιστών κι άλλων ενσαρκώσεων του Αντίχριστου.Προφανώς, μόνο ένας Χίτλερ μας σώζει...
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917a.htm
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917b.htm
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917c.htm

buzz it!

:: posted by funEL, 11:40 AM | link | 0 comments |

Monday, September 12, 2005

Katrina

Οι προφητείες επαληθεύονται τώρα. Με στοιχεία, αποδείξεις, δεδομένα, μοναδικά κι ανεπανάληπτα βλέπουμε την αλήθεια.
Γιατί δώσαν το ρώσικο όνομα Katrina στον τυφώνα?
Γιατί πήγε ο Όσιος Βλαδίμιρος στο Άγιο Όρος?
Γιατί εγκαινιάστηκε η έκθεση της Θεσσαλονίκης. Σύμπτωση κι αυτό?
Ο άπαιχτος υπερεπιστήμονας Προφήτης Λιάκουρας, βρήκε πάλι τη λύση του μυστηρίου.
Ο πανάγαθος, ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός βάσει του σχεδίου του και με βοηθό τον ορθόδοξο Super Πούτιν με την υπερτεχνολογία Tesla (τεχνολογία ελέγχου φυσικών φαινομένων των αρχαιοελληνορθόδοξων στον περίφημο ελληνοατλαντικό πόλεμο), ΣΑΡΩΣΕ τη Ν. Ορλεάνη.
Ένα μικρό τυπικό δείγμα της δικαιοσύνης, της αγάπης, και του σεβασμού στον άνθρωπο όταν θα έρθει η ελέω θεού 6η Αυτοκρατορία (6ο REICH).
Κτυπήθηκε η Νέα Τάξη στη Καρδιά της, όλα τα μιαρά έθνη των μαύρων, των πορνών, των Jazz-εκφυλισμένων, της βρωμερής φτωχής γκρίζας πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Όπως είναι φυσικό μετά το θεάρεστο αυτό έργο ο Super Πούτιν κατέφτασε στο Άγιο Όρος για την δοξαστική ευχαριστήρια λειτουργία στον ζωοδότη Ύψιστο, να πάρει ευλογία από τους γεροντάδες, να κλείσει συμφωνίες για τα πετρέλαια, να πουλήσει αεροπλάνα, αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, αόατα Tupolev, να πάρει νέες οδηγίες από το Θεό και να συμβουλευτεί τον Προφήτη-Πλασιέ.
Η αλήθεια έλαμψε πάλι χάρις την ακάματη προσπάθεια του εκλεκτού του Θεού, που λόγω του Θαύματος των ανεξάντλητων αποθεμάτων του μπαζοβιβλίου "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" να δίνει τσάμπα ΓΝΩΣΗ στους Έλληνες.
Το σχέδιο του Θεού (που εμπιστευτικά αποκάλυψε ο ΙΔΙΟΣ ο Παντοδύναμος, στην αγία Λιακουρομάδα), εφαρμόζεται αμείλικτα. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συμβεί στο σύμπαν ή ότι ΔΕΝ συμβεί επίσης (από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο) αποτελεί ατράνταχτη ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την ύπαρξη αυτού του σχεδίου.
"ο Κιοφτές γαρ εγγύς", οι προφητείες τώρα δικαιώνονται.
Ακόμα μια φορά οι μυστικοί μας ρεπόρτερ κατέγραψαν συγκλονιστικά ντοκουμέντα στη Ν. Ορλεάνη, όταν οι Κοσμοκεφτέδες του Πούτιν με τη βοήθεια του Θεού εκπλήρωσαν μια ακόμα φιλάνθρωπη και ειρηνική (όπως πάντα) Προφητεία του γέροντος +ευλόγησον+.









buzz it!

:: posted by funEL, 12:21 PM | link | 0 comments |