funEL βαρυ πακετο

Thursday, February 02, 2006

TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ +INTERACTIVE+

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ORIGINAL ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΩΡΑ ON LINE. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Προς εμπέδωση του τι είναι το σχέδιο του θεού παραθέτουμε εκ-πλη-κτι-κό ντοκουμέντο αυτού του Θεϊκού σχεδίου. Το επέδωσε ο ίδιος ο ΕΛ Χριστός μέσω sms στον γέροντα +ευλόγησον+, ο οποίος βρισκόταν σε μια αρχαιοΕΛληνορθόδοξη αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα - τριπόδι, σε μια στρατιωτική αποστολή κομάντος στον Α Κενταύρου.
Ο Θεός εδώ περιγράφει κωδικοποιημένα το εκπεφρασμένο γούστο Του προς τον περιούσιο λαό Του (εμάς δηλαδή), προαναγγέλει όπως τόκανε πάντα (εξ από ανέκαθεν) την 6η Κοσμοκρατορία, μας θυμίζει το αγαπημένο Του Βυζάντιο. Βέβαια η Θεϊκή καλλιτεχνική τεχνοτροπία είναι μια αποκάλυψη απόλυτης τελολογικής αισθητικής τελειότητας.

Εδώ παραθέτουμε ένα από τα σχέδια του Θεού original



Είναι ακριβώς όπως το σχεδίασε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρχάγγελος Μιχαήλ. Αυτός στο υπερπέραν είναι γνωστός για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και σε παλιότερες εποχές που ήταν απλός Άγγελος (πριν προαχθεί σε Αρχάγγελο), λεγόταν Μιχαήλ Άγγελος. Χρησιμοποιώντας τη γνωστή υπερτεχνολογική ρομφαία έφτιαξε σειρά προσωπογραφιών, απείρου Θεϊκού Αππολώνιου κάλλους, σε μια μάντρα στο Τραχώνι, πάνω στην Αγία Αθανασία του Αιγάλεω -μεγάλη η χάρη της-, στα απόκρυφα κάποιων ευαγγελίων, καθώς και σε κάποια γκράφιτι γύρω από ιερούς ναούς και μοναστήρια.
Παρατηρήστε την αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα τριπόδι υδραργύρου, κατασκευής Πούτιν (γιαυτό και είναι κόκκινη), το Δελφικό Εψιλον μπαϊράκι του Καρακαλτάκα Απόλλωνα, την Αγιασοφιά, τα ΕΛούφο κλπ.
Παρατηρήστε επίσης, πως περιόρισε τους ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων (γι αυτό και φωτίστηκαν πλήθος ποίμνια και έγιναν οπαδοί - πελάτες του Προφήτου Λιάκουρος) και πως εξαφάνισε έναν ασεβή ψαρά Ιλλουμινάτι που τον αγνοούσε επιδεικτικά και έμεινε μόνο η θάλασσα (στοιχεία και ντοκουμέντα για τη καταβύθηση της Ατλαντίδος από τους ΕΛ).

Παραθέτουμε το ίδιο σχέδιο πως εξελίσσεται interactive (όμως χρειάζεται επιμονή και επιμονή να γίνει το ιερόν loading. Σχέδιο του Θεού είναι αυτό, όχι ότι κι ότι )

Μπορείτε να επέμβετε και να συνεχίσετε τον Θεϊκό σχεδιασμό (προσοχή τι σχεδιάζετε υπάρχουν επιπτώσεις), διότι ο Θεός όχι μόνο αυτοαποδεικνύει την ύπαρξή του αλλά εφαρμόζει άτεγκτα το σχέδιό του ότι και να γίνει.

Εδώ εμφανίζεται τελικά το σχέδιο όπως ΕΣΕΙΣ το εφαρμόσατε.
Ως γνωστό κατά ρητές δηλώσεις του Λιάκουρα (εκ παππουλίου Παησίου +ευλόγησον+):
"Μέσα από τα σχέδια των μεγάλων, προωθείται το σχέδιο του Θεού". Διότι υπάρχει και Θεός.
Το Σχέδιο του Θεού δηλαδή εφαρμόζεται ότι και να γίνει ή να μη γίνει.



Εδώ μπορείτε να συμμετάσχετε στη γενικότερη Θεϊκή Δημιουργία (διότι είστε και σεις μέρος του Θεϊκού σχεδίου, είτε το θέλετε είτε όχι)

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Η ΘΕΪΚΗ ΠΡΟ(ΠΑΡΑ)ΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.
ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΥΣ: ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
ΠΡΟΣ ΚΑΚΟΥΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΞΕΡΕΤΕ ... ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΗ, ΚΑΖΑΝΙΑ, ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑΙΟΙ, ΔΙΑΒΟΛΑΡΑΙΟΙ ... ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞ(Σ)ΩΤΕΡΟ ΚΛΠ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.




Φυσικά πάντα υπάρχουν οι υβριστές της θείας τελειότητας οι οποίοι προσπαθούν σατανικά να δημιουργήσουν υποκατάστατα του Θεϊκού μεγαλείου και να ξεπεράσουν (μάταια εννοείται) τη θεία Αππολώνια αισθητική, φτιάχνοντας Αντίχριστα, Κρόνεια, Σιωνιστικά, Υποχθόνεια, Νεοταξίτικα, κουλτουριαραίϊκα, κλπ σχέδια. Αλλά όποιος τα βάζει με το Θεό ξέρετε έτσι? Παράδεισος γιόκ.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:17 AM

12 Comments:

θαύμα... θαύμα.... εκεί που κοίταζα το ιντεράκτιβ μου σβήστηκαν τα drivers της κάρτας ήχου και ο υπολογιστής έπαιζε τον ύμνο της 4ης Αυγούστου. Επίσης εμφανίστηκε ο κοντοπούτινος στο wallpaper άδωντας το απολύτικιο της Κασσιανής αντάμα με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Αγνή Μπάλτσα.

Εν τω μεταξύ εμφανίστηκαν σημάδια και τέρατα στο pda μου αλά Αγία Αθανασία του Aigaleo City και δύο κοσφοκεφτέδες με χαραγμένα το Ε του εν Δελφοίς πέταξαν πάνω από το κοτέτσι σε σχηματισμό έχελον.

Ιδού αδερφοί:

http://i49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/liakowonder.jpg

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 1:52 AM  
http://i49.photobucket.com/albums/f268/
grigorios1972/liakowonder.jpg

Κάντε κλόπυ πέιστ!

(Μέχρι κάποιος να με με κατατοπίσει στα μυστικά του φωτομπάκετ)...

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 1:55 AM  
Χθες στην τηλεόραση άκουσα τον διευθυντή του Πλανηταρίου να λέει ότι σε 5 δισεκατομμύρια χρόνια θα καταστραφεί η Γη και όλοι οι κοντινοί στον Ήλιο πλανήτες. Αναρωτιέμαι: μπορούμε και προλαβαίνουμε να πάμε κάπου αλλού;
Blogger Φοινικιστής, at 9:58 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger funEL, at 10:18 AM  
Προς όλους:
ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙς 6.666 ΜΈΡΕΣ 6 ΏΡΕΣ ΚΑΙ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 6ο REICH (όπως πολύ σωστά προέβλεψε ο Ιππότης Δημήτριος).
OI ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...(όπως λένε οι προφητείες)
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ πχ.
"HEIL UBERMENSCH LIAKO"
"6 REICH"
" O KEΦΤΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥC"
"+ευλόγησον+"
κλπ
ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ

Κόκορμαν πολλά τέτοια φαινόμενα παρετηρήθησαν χθες βράδυ (μη ξεχνούμε και την εκπομπή του φωτός του Προφήτη στο extra,
...μόνο να σκεφτεί κανείς ότι ομηρική μάχη διεξήχθει στη τουαλέτα του Τάγματος όταν μερικοί σκατοκαλλικατζαραίοι προέβησαν σε κλοπάς κωλόχαρτου, αποσμητικού χώρου, μιάς πατασαβούρας και των ιερών εικόνων του παππούλη Αδελφού Αδόλφου και του Προφήτη Πλασιέ.
Το σχεδίασμά σου ΕΚ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟ.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σου στο Θεϊκό σχέδιο.

Κ. Αυτόχθων, μην ακούτε τους επιστήμονας. Είναι ΟΛΟΙ πράκτορες της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης, των υποχθονίων, Κρονείων κλπ.
Να ακούτε μόνο τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, τις Προφητείες, τον Σακκέτο-Πακέτο και φυσικά τον ισαπόστολο Θεοεπιστήμονα Προφήτη Λιάκουρα.
Blogger funEL, at 10:32 AM  
παιδιά σήμερα είδα το blog, έχω τρελαθεί στα γέλια. καημός μου είναι ότι δεν πιάνω seven για να τον βλέπω να σχολιάζει την επικαιρότητα.
βέβαια, σπάτε πλάκα εσείς, αλλά όταν ξυπνήσετε ένα πρωί και δείτε στην ταράτσα σας ένα ούφο όπως την "μέρα ανεξαρτησίας" έτοιμο να ανατινάξει το σπίτι σας, θα θυμιθείτε τα λόγια του γέροντα:
"με την βοήθεια του χριστού θα τους γαμήσουμε την παναγία"
Blogger Stormrider, at 11:38 PM  
K. Stormrider πρώτον αφού δεν έχετε senen μπορείτε να κατεβάσετε από το rapidshare, original ερασιτεχνικές λήψεις σημαντικότατων αποσπασμάτων του προφήτη, (password: fox).
δεύτερον ... γελάτε? γελάτε? με τον προφήτη?... είσθε με τα καλά σας... ΚΑΝΑΕΙΣ ΔΕ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.

Συνιστούμε ανάγνωση σαβουροντουβαροπακέτων για 40 μέρες προς γνώση και συμμόρφωση.

Καλώς ήρθες, και πολύ σωστά:
"με την βοήθεια του χριστού θα τους γαμήσουμε την παναγία"
Blogger funEL, at 9:05 AM  
αυτό κάνω, μετα αυτομαστιγώματος φυσικά (και φορώντας το κωνσταντινάτο)
Blogger Stormrider, at 12:32 PM  
Μητσουλαίε κουλτουριαραίε. Τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Το προνόμιο της συνομιλίας με το θεό τον έχουν ο γέροντας +ευλόγησον+ ο προφήτης φυσικά, ο Σακκέτος Πακέτος , άντε και ο Πούτιν.
Ως εκ τούτου ξέρουμε καλύτερα τα σχέδιά του τα οποία και παραθέτουμε...

Μη μας αμφισβητείς διότι ξέρεις εεε?

Διαβολαραίοι, υποχθόνιοι, καλλικατζαραίοι, καζαναραίοι κλπ...
Blogger funEL, at 10:17 AM  
Kαλα ειναι να κριτικαρεις!Πρεπει να εχεις ομως και κανενα επιχειρημα να αντιπαραθεσεις.Αλλιως καταντας το ιδιο γραφικος με αυτον που κατηγορεις οτι μιλαει χωρις βαση.Δημοτικο φαση δηλαδη.Οπως και ναχει,ο τυπος ειχε τα α... να τα πει και να τα στηριξει.Οι πιο μαγκες ας το αποδειξουν
Anonymous Anonymous, at 3:01 AM  
κ. Anonymous.
Να κριτικάρουμε ποιόν? Τον Προφήτη ημών Λιάκουρα? Δεν έχουμε τέτοια πρόθεση. Δεν αμφισβητείται η αυθεντία των γεροντάδων +ευλόγισον+ και η Λιακούρειος μέθοδος.
Είναι δυνατόν να ΜΗΝ ισχύουν ΟΟΟΛΑ αυτά που αποκαλύπτει ο Προφήτας? (όπως πχ ο τρίτος πύργος που κατέρευσε στη ΝΥ και μας το κρύβουν, ή οτι εμφανίστηκε η Ρομφαία του Αρχάγγελου Μιχαήλ την εποχή της εκλογής του Πόύτιν σαν πρόεδρος)
Είναι δυνατόν να αντιπαραθέσουμε επιχείρημα στον ισχυρισμό του Προφήτα και του γέροντος οτι 1+1=283,78 (διότι έτσι το λένε οι Προφητείες?).
Φυσικά και επιδιώκουμε να είμαστε ΓΡΑΦΙΚΟΙ.Εχουμε πρότυπο τον Προφήτα.
Φυσικά και εχει τα α... να στηρίξει τα 4 βιβλιοπωλεία που έστησε με τα κωσταντινάτα των σαβουροφαγάδων.
Γιατί φυσικά υπάρχουν πολλοί που βλέπουν με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά... Δημοτικό φάση δηλαδή.
να μας ξανάρθετε... +ευλόγησον+
Blogger funEL, at 9:57 AM  
ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ , Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
Anonymous Anonymous, at 2:58 PM  

Add a comment