funEL βαρυ πακετο

Thursday, November 16, 2006

ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ vs BLOGS (Η Πρώτη Δήλωση)

Η πρώτη ουσιαστικά δήλωση - θέση του Προφήτη ημών ισαπόστολου Πλασιέ, κατά των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ.
Η Προφητεία που χιλιάδες χρόνια πριν γράφτηκε από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, εκπληρώνεται αυτές τις μέρες.
Απίστευτο αλλά αληθινό.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα (θαύμα) της μηνυτήριας αναφοράς, είχε προβλεφθεί χιλιάδες χρόνια πριν από του ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξους.

To ακόλουθο αποκαλυπτικό βίδεο έχει δημιουργηθεί βάσει της σημαδιακής εκπομπής της 14/11/06 (... του Φιλίππου... συμπτωματικόν?)
Για καλύτερη κατανόηση των λεγομένων του Προφήτη Πλασιέ, δέον ο ανύποπτος περαστικός να ενημερωθεί καταλλήλως περί της Λιακούρειας ορολογίας και αντιστροφής των όρων.



Ποίο είναι αυτό που κάνει τον Προφήτα Καντηλανάφτη Πλασιέ ούτε κουρασμένο, ούτε ξεκούραστο, αλλά ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ?
Φυσικά η αγάπη του κόσμου. Όλων αυτών των ανθρώπων που με υπερηφάνεια είδαν την Ελλάδα να κάνει το γύρω του κόσμου σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Άλλη μια προσωπική νίκη του Προφήτα. Η άθεη Νέα Τάξη με το αντίχριστο παγκοσμιοποιημένο Ιντερνετ έφυγε μακριά ντροπιασμένη. Είμαστε πια πιο κοντά στην 6η Θεοκρατική Κοσμοκρατορία όπου θα βασιλεύσει ο Γιαννάκης Ιωάννου του Τραχωνείου, οι γεροντάδες, ίσως ο Σακκέτος πακέτος επίτιμος υπουργός Ιστορικού ανασοδομισμού. Αρκεί κάποιος να αναζητήσει στις μηχανές ψαξίματος του Ιντερνετ χαρακτηριστικές λέξεις (Λιακόπουλος, Λιακό, liakopoulos, blogme κλπ), και τότε θα δει ιδίοις όμασι την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο και τις ιδέες του Προφήτη Πλασιέ.
Χιλιάδες κόσμου τον φτύνουν να μην τον ματιάσουν και του δίνουν άπειρη ενέργεια (σαν τις ορθόδοξες μπαταρίες του Πούτιν) για να συνεχίσει την Ιερά αποστολή της (παρα)πληροφόρησης και της συλλογής βλογημένων Κωσταντινάτων.

Ποία Προφητεία του Ερμή του Τρισμέγιστου επαληθεύτηκε στις μέρες μας ξανά λόγω Προφήτου?
Είναι η Προφητεία που έλεγε ότι «θά 'ρθει λέει μέρα που εκείνος που είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ και ξέρω γω τι άλλο θά 'λεγε τα καημένα τα παιδιά μα τι καλοί άνθρωποι... μα άλλος λέει ΒΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και το παρουσιάζουν λέει, ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ που έχουμε, το καημένο το παιδί δεν έκανε τίποτα ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ... ... ... ο άλλος που είναι το ΘΥΜΑ?... ...»
Όπως βλέπετε, και, αυτή η Προφητεία είναι απολύτως κατανοητή, προφανής, Δυνατή και Λιακουρική, απολύτως αντάξια της ποιότητος του Ισαπόστολου Προφήτη.

Ποίο είναι το ΘΥΜΑ?
Μα φυσικά ο παντογνώστης Ισαπόστολος Προφήτης, που έχοντας στη διάθεσή Του, δεκάδες κανάλια πανελλαδικά και δορυφορικά εκπέμπει ανενόχλητος (Λιακούρo)γνώση και (Λιακούρo)αλήθεια σε εκατοντάδες χιλιάδες παθητικούς τηλεθεατές κάνοντας ιερά κατήχηση (με το χοντροαζημίωτο βεβαίως) επί 7 χρόνια. Έχει την βοήθεια του Θεού, ένα οικογενειακό Θαύμα, πλήθος οπαδών σαβουροφάγων, κάμποσα βιβλιοσαβουροπωλεία, πολλά κωσταντινάτα και αρκετούς ισχυρούς φίλους σε καλά Πόστα - κομπόστα.

Ποίοι είναι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ?
Κάποια τσιράκια της Νέας Τάξης, υποχθόνιοι, κουλτουριαραίοι κλπ, που έχουν ένα μιαρό, βλάσφημο blog στο Ιντερνετ του διαβόλου, με 50 πραγματικούς ανακυκλούμενους επισκέπτες που σχολιάζουν τις κοσμοϊστορικές Προφητείες, αποκαλυπτικά στοιχεία και ντοκουμέντα και σοβαρότατες θεωρίες του Προφήτη. Ποίος είναι αυτός ο εγκληματίας που σύσσωμος ο νεοταξίτικος σκοτεινοσιωνιστικός Τύπος σκανδαλωδώς τον ονομάζει «...καλό παιδί που δεν έκανε τίποτα. Αυτός που ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ?». Αυτό δεν θα το αποκαλύψουμε μέχρι να γίνει μια δίκη...

... τι ψέλνει υπερτεχνολογικό τεριρέμ, είναι στρογγυλό, αντιβαρυτικό, Ορθόδοξο και είναι τα «αριστοπολεμικά όργανα» του βαθύτατα θρησκευόμενου Πούτιν?

... ποιός είναι ο γέροντας δρ. Γιόζεφ Γκέμπελς και τι σχέση έχει με τα λεγόμενα του Προφήτη?

... ποιός είναι ο υβριστής της ιστορίας, παραδόσεων, πολιτισμού καπηλεύοντας τα πάντα για λίγα κωσταντινάτα? Και ποιός κατηγορεί τους άλλους γι' αυτό?

... Ποιοί τράβηξαν λίγο το αυτί του Κομψοδάκτυλου καντηλανάφτη και έχει σαλτάρει τελευταίως (τη μια γελάει αυτάρεσκα, την άλλη απειλεί θεούς και δαίμονες σαν μανιοκαταθλιπτικός σε κρίση)? Γιατί έχει χάσει τ' αυγά και τα καλάθια? Τι λέει το σχέδιο του θεού για τη περίπτωση? Ο γέροντας? Το Τραχώνι?

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+ελλαδεμπορεςολωντωνεκπομπωνενωθειτε+



Προσεχώς
Θεωρίες Συνωμοσίας
Ποιοί είναι το Μυστικό Τάγμα funEL

buzz it!

:: posted by funEL, 12:53 AM

26 Comments:

Στρατιώτης Αντιλιακόπουλος,
λαμβάνω την τιμήν να σας αναφέρω ότι δεν κατάλαβα Χριστό από την προφητεία. Μήπως δεν ήτο εις την ελληνικήν? Εις την βαρβαρικήν δεν ήταν σίγουρα, αποκλείεται αν εκφράζετο εις την βαρβαρικήν ο μέγας Έλλην. Μήπως λέω ήτο εις την Αραμαικήν?!

Κανείς εν ζωή δε γνωρίζει. Ίσως από την άλλην έστελνε υποσυνείδητα προμηνύματα χρησιμοποιώντας την μυστική τέχνη της παλλινδρομικής κίνησης του λοβού του αριστερού αυτιού. Κρίνω πως θα ήταν φρόνιμο να υπήρχαν υπότιτλοι στo βίνδεο κατά τη διάρκεια της δημοσιοποίησης της Μεγάλης Προ-φυτείας (τι να πίνει ο αρχηγός άραγε...) του Ερ-μή του Τρισμέγιστου, για να καταλαβαίνει και ο απλός αμόρφωτος, υπνωτισμένος από τα φώτα των υποχθονιων αεροπλάνων, κάτοικος της Πανμεγίστης Ελ-λάδος σε τι ακριβώς αναφέρεται το ταπεινό (ή τα-πίνω) techno του Θεού...

+κωλόκαιρος.γαρ.εγγυς.2+

Προβλέπεται διαστρική καταιγίδα μηνύσεων.
Παρακαλώ προσδεθείτε.
Anonymous Anonymous, at 1:27 AM  
Erotisi 1 pros ton funel:

H dilosi Tou afth me tin profitia eine prosfath, egine meta tis miniseis,kai pote pextike sti tv?
Mipos eine paleoteri poy eixes sto arxio soy kai teriaxe me thn stigmi kai gia afto tin evales.
(apla gia na xeroume an afti eine h episimi thesi Tou, kai elyse tin siopi Tou)

Erotisi 2 pros episkeptes:

Ton anaferoyn merikoi san k.Makh, kapoy eixe parei to mati moy oti didaske se frontistirio,kai eixe kapio...praktorio.
Disitixos den mporo na bro afta ta links-posts.
Gnorizei kaneis kati?

+Gerontas tou Pathous+
Anonymous Anonymous, at 1:40 AM  
Ψηφιακέ... φιρί φιρί το πας για μήνυση... γνωρίζεις πάρα πολλά για την "μέθοδο"... μήπως είσαι ο ίδιος ... ο... (δεν τολμούμε να το ξεστομίσουμε...)

Γέροντα του πάθους... εχεις απόλυτο δίκιο για την ημερομηνία της εκπομπής... ήταν η προχθεσινή... +εδιόρθοσον+
Blogger funEL, at 2:05 AM  
Tote exoume tin episimi dilosi tou.
Malista.....
Menei loipon, afou den apodexete kanena apo ta mme ths xoras ta opia ypostirizoun ta "kala paidia ", na doume an apodexete tin kyriotita ton dikastirion.
An tha paei sti diki pou exei oristei, h tha to afisei na ksefouskosei me anavoles...mexri na ksexastei.

O kyrios Makis telika pios einai/itan.Mporei kapios na me enimerosei?
Giati ton lene etsi?

+Gerontas tou Pathous+
Anonymous Anonymous, at 2:34 AM  
Αν άκουσα καλώς, ο Προφήτης Μας επιθυμεί να μάθει αν είναι μόνος του κι αν "τον ακούει κανείς" και τι λένε γι αυτόν εκεί έξω. Γιατί λοιπόν δεν ανοίγει ένα blog να δει λίγη χαρά; Θα πήξει στα σχόλια και η γραμματοσειρά του θα γίνει πιο μεγαλη κι από του pascal!
Ελα σε μας, ω Προφήτα, όπως ακριβώς πήγε ο Μωάμεθ στο βουνό, μια και λες και ξαναλές πως είσαι ένα ταλαίπωρο και ασήμαντο Θύμα... Δίκιο δεν έχω;

+ελαμαςπροφηταμαςεχουμεκαιμερεντα+
Blogger Rodia, at 2:51 AM  
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ...
ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ (ΤΥΠΟΣ,ΜΜΕ,BLOGS,ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ), ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΔΙΚΙΟ" ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ(ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ).

ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ BLOG ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΟΥ.
Anonymous Anonymous, at 3:13 AM  
Ας μη τρελαθούμε τελείως. Η Ρητορία και η Σοφιστεία είναι η τέχνη αυτού του ανθρώπου. Είπε ότι μπορούσε να πει, καθαρότερα δεν τον έπαιρνε. Διασπορά ψευδούς είδησης δεν είναι ενας ρητορικός λόγος. ψευδής είδηση είναι να υποστηρίζει οτι ο Πούτιν έχει αντιβαρύτητα και οτι η γη είναι ελληνική. Αν τώρα του πείτε , "ορίστε τα είπες..." θα ισχυριστεί οτι είναι άποψή μου. Για το τι λέει στο βιντεο θα πει οτι μιλούσε υποθετικά αν στριμωχθεί. Θα κρυφτει πίσω από το δάκτυλό του όπως πάντα . Και τι δάκτυλο!!!!
Anonymous Anonymous, at 8:22 AM  
Rodia!
OI ekpompes malakias toy apoferoyn paradaki. Axizei na asxoli8ei.
Ena blog den 8a toy apoferei eyroydaki, giati na asxoli8ei o fragkofonias?
Anonymous Anonymous, at 8:44 AM  
Τρέμετε άπιστοι...Τρέμετε υβριστές του Προφήτου®... οι Προφητείες® εκπληρώνονται...

Ήδη αυτή την στιγμή που μιλάμε τα σημάδια είναι φανερά ακόμα και στους άπιστους...

Γι' αυτό λοιπόν σηκωθείτε από πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβανομπάουλα, καθήκια, χέστρες,
νεκροκρέβατα, φέρετρα, πορτ μπεμπέ και τζακούζι και ακουμπήστε τα ΟΛΑ στο νέο νταμαροπακέτο
"Η Παλινόστισις των ΕΛ, ορθόδοξων, ξανθών, πεταλωμένων Κενταύρων από το πατρογονικόν ηλιακόν σύστημα του Σειρίου."

+χλιμήντρισον+
Blogger pølsemannen, at 9:39 AM  
Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο κατά των Blogs ξέρει κανείς τι απέγινε το www.poulametrela.com ;
Anonymous Anonymous, at 10:08 AM  
Ντήαρ Anonymous,

Εάν το σάηντ www.poulametrela.com δεν επανάλθει μέχρι τις 19/11/06 τότε μπορεί να πιθανολογηθεί οτι είναι δάκτυλος του Γ. "Καλημέρα Ελλάδα" Παπαδάκη! (Στις 19-11 ετοιμαζόταν μεγααφιέρωμα στον Ροναλντίνιο της πρωινής ζώνης...)
Blogger pølsemannen, at 2:33 PM  
που είναι το ΕΣΡ; που δίνει επιλεκτικά πρόστιμα, προστατεύουν λένε το Τηλεοπτικό ήθος!

ασταδιαλα ρε υποκριτές.
ρίξτε τους με όλα τα μέσα, όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε...

που μιλάνε για τηλεοπτικό ήθος και αφήνουν όλα τα ντόπερμαν ελεύθερα.

+Ροΐδης+
Anonymous Anonymous, at 6:32 PM  
Γiα την ακρίβεια, το ΕΣΡ τού έχει ρίξει ήδη αρκετές καμπάνες τού τύπου, όχι όμως γι' αυτό που φαντάζεστε, αλλά για "υπέρβαση χρονικής διάρκειας εκπομπής τηλεπωλήσεων" (το μέγιστο είναι δύο ώρες).

Και μιλάμε για ΧΟΝΤΡΕΣ καμπάνες....

Γέροντα, +ού μάσησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 9:57 PM  
Μονος του άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.
Και πως να μην τον πειράξει?
Εχει καταλαβει τι εκανε.

Ξέρεις τι είναι να δηλώνεις γνώστης "υψηλής τεχνολογίας" και να μη ξέρεις πως λειτουργει το ιντερνετ?
Ασε που δεν ειναι λιγο να ανοιγεις εφημεριδες και να βλεπεις να σε κοροϊδεύουν ολοι και να λένε οι αναγνωστες ποιος ειναι αυτός που εξεθεσε τη χωρα, η να ανοιγεις το ιντερνετ και να εχει ασχοληθει ολη η υφήλιος με την γκαφα σου, και να βλέπεις το ονομά σου συνδεμενο με τη χαζομαρα απο γερμανικά μεχρι γιαπονεζικα σε 1000δες λινκς.
Anonymous Anonymous, at 12:01 AM  
Ρε αφήστε το ΕΣΡ ,και τα ΜΜΕ ,να δούμε πως θα εκμεταλευθούμε ΕΜΕΙΣ την δύναμη των blogs!Φυσικά και είμαι αντίθετος να απαγορευθεί ο λόγος στον Λιάκουρα στον Γέροντα Αμβρόσιο ή σε όποιο τεριρέμ και ξωτικό θελήσει να πει κάτι ,εννοείτε πως με το ίδιο σθένος θα βρεθώ δίπλα και στον Λιακό ακόμα ,αν κάποιος του απαγορεύσει να λέει οτιδήποτε!Γιαυτό καλώ τους υγιείς bloggers -αυτούς τους ανώνυμους ,τους ανιδιοτελείς ,που δεν θα βάλουν ποτέ τους διαφημήσεις και που δεν θα εκδόσουν ποτέ τους μπλογκοβιβλια -να κρατήσουμε τον βαθμό ελευθερίας των blogs υψηλό και να παλέψουμε για την διατήρηση της "μπλογκικής ασύδοτης ελευθερίας"!
Blogger Φιλαλήθης, at 12:49 PM  
geronta tou pathous... ανεξρεύνηται αι βουλαί του προφήτη... Φυσικά όταν ο Καιρός εγγύς για τη Δίκη θα κάνει το σωστότερο, αυτό που είναι καλύτερο για τη τσέπη Του. Ο Μάκης είναι ο ίδιος όταν είχε μια άλλη θεάρεστη επιχείρηση, Μοντελάδικο... +ευλόγησον+

(R) όπως είπε και κάποιος άλλος... αν τα log είχαν λεφτά θα Τον είχαμε καθημερινά στο μονιτορ να ψέλνει.

+αδύνατον+, είσαι υπερβολικός, η δήλωση είναι το ίδιο προκλητική όσο ακριβώς και ΟΟΟλα όσα λέει και κάνει κατά καιρούς. τιποτε παρα πάνω τιποτε λιγότερο.

κ. πεταλωτά κενταύρων, Ο ΠΑΠΑΣ ΓΑΡΓΑΡ ΠΑΧΥΣ, συνεβαλες τα πλήστα στη διάδοση της γνώσης. Ο Προφήτης ποτέ δεν ξεχνάει, πρόσεξε.

κ. Ροϊδη, οι καμπάνες πέφτουν βροχή αλλά αλλού, τα υπερτεριρεμ προστατεύουν τους Προφήτας και τους ΕΛληνοχριστιανορθόδοξους του είδους.

κ. Μαυρόγατε ιλλουμινάτα, που να μασήσομεν, δεν μασήσαμε σε σκίτσα ανίερα και προκλητικά ... τώρα?
+μασημενοςταραμας+

κ. Λιακόπουλε, από πληροφορίες εκ των έσων, όπως μας είπε ο γέροντας κατάσκοπος, το φυσάει και δεν κρυώνει... διεθνής υπερβαρυτική ρόνπα... Τον δείχνουν με το δάχτυλο και χαχανίζουν από πίσω Του. Της έχει ακούσει γερά, φαίνται από την εκπομπή Του.

κ. makis models... "Ο Λιακόπουλος τώρα από ιντερνετ ... έτσιιιι?" κάποτε κραύγαζε, φυσικά υπερβαρυτικές μούφες όπως όλα. Αλλά οι ισχυροί φίλοι Του είναι πάντα εκεί. Αυτή την υπερτεχνολογική σφαλιάρα δεν θα τη ξεχάσει ποτέ. Εβαλε τα χεράκια Του και έβγαλε τα ματάκια Του.

κ. Φιλαλήθη, όπου μπερδεύονται χρήματα βρωμίζει ο τόπος. Αρχή μας παλαιά, ξεκάθαρη, και καρατσεκαρισμένη.
Blogger funEL, at 5:49 PM  
prepei na sunehisoume na ton krazoume
ta ehei parei kai opou na'nai tha tin kanei ti papatia tou na to xestomisei ti vlakeia ekane

akou to eipe o Ermis o trismegistos!!!pwpw den paizetai o tupos
Blogger tsioubiou, at 11:11 PM  
Εχω προβλημα με τα παιδια μου.Εχω 2 παιδακια 7 και 11 χρονων.Καθε Κυριακή τα πηγενα κουκλοθεατρο και καραγκιοζη.Τωρα πια μου ζητανε να κατσουν σπιτι και να δουν Λιακοπουλο για να γελασουν.
Anonymous Anonymous, at 11:40 PM  
Δες το από την θετική του πλευρά - γλίτωσες τον δρόμο & έξοδα :)
Anonymous Anonymous, at 2:47 PM  
δεν είναι οι ασκοί του αιόλου. ενας(1) ηταν ο ασκός του αιόλου.
Και πράγματι ανοιχτηκε και όποιον πάρει ο γεροχάρος.........
Anonymous Anonymous, at 9:12 PM  
Άψογο βίδεο.
(ηχητικά τουλάχιστον..)
Anonymous Anonymous, at 8:03 PM  
O Λιακόπουλος είναι αιρετικός.Ο Ιησούς και οι Αρχάγγελοι δεν σχετιζοντε με διαστημόπλοια και Τεριρεμ. Να πάρει θέση η Ορθόδοξη Εκκλησία και ο κ.Χριστόδουλος για την ποιότητα και τις θέσεις των βιβλιων,οσον αφορά το Χριστιανισμό και τις συσχετίσεις που υπάρχουν.

Κυριοι επισκέπτες αυτης της σελίδας.
ΜΗΝ σχετιζετ τους Χριστιανούς Ορθοδοξους με τον κ.Λιακόπουλο.
Αυτά που γράφει ΔΕΝ ειναι πουθενά αποδεκτά απο την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Anonymous Anonymous, at 8:22 PM  
Mr ορθόδοξοσ ,μπορείς να είσαι ήσυχος διότι ως επισκέπτης του ιστολόγιου τούτου ,ΔΕΝ σχετίζω το Λιακό με την ορθόδοξη εκκλησία.
Τώρα ,για κάνε και την ίδια ερώτηση στην ορθόδοξη εκκλησία;
Blogger Φιλαλήθης, at 11:28 PM  
liakopoule i imimatheia einai heirwteri tis amatheias
prosehe mi gineis auto pou koroideueis
entelws filika kai as min se xerw katholou
Blogger tsioubiou, at 3:24 AM  
Ο κωλολιάκουρας είχε επικυρήξει το κεφάλι του funel για 10.000 ευρώ τελικά επειδή δεν τον έβρησκε βρήκε άλλο τρόπο εκβιάζοντας έμμεσανα κλείσει το blog ο κωλοσαλονικιός ο άνανδρος...
Anonymous Anonymous, at 9:44 AM  
Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΟΥΣΤ..........
Anonymous Anonymous, at 8:52 PM  

Add a comment