funEL βαρυ πακετο

Wednesday, October 25, 2006

ΜΙΑ ORIGINAL ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ




EKTAKTH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ - ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ
ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ κλπ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ
ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ BLOGME.GR? TI KANEI NIAOY NIAOY ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ? ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑ





ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΣΑΒΟΥΡΟΠΩΛΗΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ? ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ?




Το Mυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL έπειτα από την επιτακτική απαίτηση των εκατομμυρίων εγερμένων Ελληνικών συνειδήσεων, έκανε πραγματικότητα τον κρυφό πόθο των απανταχού ΕΛληνοχριστιανορθοδόξων.
ΜΙΑ ORIGINAL (εις την βαρβαρικήν) ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ

Οδηγός προς αδαείς, αθώους περαστικούς και εν γένει αγνοούντες το Λιακουρικό αποκαλυπτικό φως της (Λιακουρο)αλήθειας.
Μεγάλη Προσοχή.
Πριν την απόφαση να ακούσετε τα ηχητικά ντοκουμέντα, κάνετε μια ασφάλεια ζωής καλού κακού.


Είναι μια απλή χαρακτηριστική εκπομπή σαβουροπακέτων.
Μπορούμε να διακρίνουμε τη συνήθη συνοχή των θεμάτων, τις μεγαλειώδεις αποκαλύψεις, τις συνταρακτική συμπυκνωμένη γνώση, τις αναμφισβήτητες ακλόνητες πηγές πληροφοριών, καθώς βλέπουμε ν’ αλλάζει ο κόσμος γύρω μας.
Σιγά σιγά βλέπουμε με μάτια αλλήθωρα και γουρλωτά (Λιακουρικά), τον ανατριχιαστικό κόσμο που απλώνεται γύρω μας, γεμάτο δαίμονες, σατανάδες, αντίχριστους, κολάσεις, πολυπληθείς εχθρούς, νεοταξίτες, πολυπολιτισμικούς Ιλλουμινάτι κουλτουριαραίους κλπ κλπ, με μοναδικό καλό και σύμμαχο τον τριαδικό ΕΛληνοχριστιανορθόδοξο θεό μας και τον ΕΛληνα (φυσικά) Ιησού Χριστό.
Εξορκισμοί για να φύγουν τα δαιμόνια από γέροντα της Ορθοδοξίας αρχιεξορκιστή πρώην κομάντο του Γρίβα και νυν κομάντο του Θεού. Περιγραφή της κόλασης από τον Άγιο Κοσμά. Τα 23 (μετρημένα) Τάγματα των τελωνίων (και ουχί των φαρισαίων) από ορθόδοξες μαρτυρίες παππούληδων που πήγαν στον Άλλο Κόσμο, είδαν τι γίνεται και γύρισαν να μας ενημερώσουν τι μας περιμένει μετά θάνατον. Ο αόρατος πόλεμος των διαβολαραίων (που συνεργάζονται με τη Νέα Τάξη και τους κουλτουριαραίους) καθημερινά εναντίον των ανθρώπων. Ψεκασμοί για να μας υποτάξουν τις θρησκευτικές συνειδήσεις μας και για να αυξήσουν τη θερμοκρασία του πλανήτη γιατί οι Ιλλουμινάτοι Νεοταξίτες κλπ κακοί, περιμένουν τους καλλικατζαραίους (υποχθόνιους) που δεν αντέχουν σε ψυχρά κλίματα.
(Λιακουρο)ντοκουμέντα και (Λιακουρο)στοιχεία. Όλη η (λιακουρο)Αλήθεια μπροστά μας.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Η ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΟΙ ΕΞΑΓΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ


Διακρίνουμε το σχέδιο του Θεού που μπορεί να συνδυάσει μέσω της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, το ρετσινόλαδο και ότι θέλουμε λέμε αρκεί να τους τα πάρουμε», τα πάντα όπως μας συμφέρει.
Πούτιν, εξορκισμοί, σούπερ εξορκιστές, Νέα Τάξη, Τακλαμακάν, κολάσεις, ΝΑΤΟ, σαβουροπροσφορές, ο Λόγος του Θεού, τσιπάκια, παππούληδες, DVD, διαβολαραίοι, ψεκασμοί, υποχθόνιοι, Σακκέτος πακέτος, ο μικρός Γιωργάκης, η σκλαβωμένη Κύπρος, το σφράγισμα 666, το ΟΧΙ, τουρίστριες στο Άγιο Όρος, Νεφελίμ, μαγκιά Ελληνισμού, μικροκύματα, Άγιο Φως, μάγια, εθνική κυριαρχία, Ασαραδέλ, Τραχώνι Λεμεσού, γυναίκες ιερείς, Σουρκόι, γεροντάδες παλιοί και νέοι, υποσυνείδητα μηνύματα, Γρίβας Διγενής, η απάτη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η δύναμη του Σταυρού, Νεφελίμ, κουλτουριαραίοι και φυσικά ... το λουρί της μάνας, ένας γέρων δώρο και κουνημένα ιπτάμενα βαρίδια.
Όλα στη γνωστή ΈΛληνορθόδοξη Ρώσικη σαλάτα Αχταρμάς, με το γνωστό θεολογικό (παρανοϊκό) παροξισμό και Ιερά Εθνικοσοσιαλιστική υστερία του Προφήτη Πλασιέ.

Αφήνουμε τους ακροατές να απολαύσουν συμπυκνωμένη γνώση.
Σε 6 μέρη

1


... και να κάνουμε και γυναίκες ιερείς... δώστου ντόλτσε βίτα... εμείς οι ΕΛληνες είμαστε και παραδοσιακοί τύποι... έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε... στο κάτω κάτω αυτά τα δίνει ο Θεός... ένας άνθρωπος είναι στο παράδεισο, η Παναγιά μας... τη μαρτυρία του Αγίου Κοσμά ο οποίος πήγε, συνάντησε το διάβολο και τούδειξε τη κόλαση... να σηκώνεται η τρίχα... τη δημιουργία του Αγίου φωτός εκ του μηδενός κάθε Ανάσταση... η μάχη του ανθρωπίνου γένους με τους δαίμονες... οι γονείς του το χάρισαν στην Κίνα στη Τακλαμακάν στο αρχηγείο του κακού στο αρχηγείο του διαβόλου για να γίνει σατανιστής και ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών... σηκωθείτε τώρα από ντιβάνια καρέκλες... πάρτε δύο πακέτα, ένα για σας και ένα για κάποιο που αγαπάτε...

2


... ο πατήρ Γεώργιος από το Τραχώνι είπε... του παπα-Σάββα τα βιβλία θα τα πάρουν όλοι όσοι έχουν το «Καιρός γαρ εγγύς»... πράγματι υπάρχουν οι δαίμονες και καλά δεν κάθονται... στοιχεία από όλα αυτά... δαιμόνια να λαλούν και να λένε τα δικά τους τροπάρια... στους Νεφελίμ ήταν δούλος ο μεγάλος Ξέρξης και Δαρείος... οι κουλτουριάρηδες και η απάτη των μεγάλων κοινωνικών επαναστάσεων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων... ο Πούτιν τους χορεύει όλους στο ταψί... η ιστορία του μικρού Γιωργάκη... οι γονείς του που ζούσαν στην Αθήνα, ΑΘΗΝΑΙΟΙ οι γονείς παρακαλώ και μη εξαιρετέοι... έπρεπε να ρθει κανένας Ασαραδέλ κανένας Ασαζελόν έτσι, έπρεπε να ‘ρθούνε μεγάλα προσώπατα... ευλόγησον γέροντα... χαμός στα τηλέφωνα χαμός...

3


... βιβλίο δυναμίτη αποκαλύψεων... υποσυνείδητα μηνύματα με μικροκύματα... που ήμουνα στο ΝΑΤΟ και τα ξέρω τα κόλπα και τα τερτίπια να σας τα πω... αίσθηση ότι μας αγγίζουν χωρίς να μας αγγίζουν... ώπα καλώς τους... επέρχεται παράνοια... 6,66 Hz δείτε νούμερο πέφτουμε σε κατάθλιψη και απελπισία... το όπλο του διαβόλου η απελπισία... η δύναμη του Σταυρού είναι πάνω απ όλα... θα πάθετε σοκ με πόσο εύκολο τρόπο σας λέω εδώ να κάνετε αντίσταση στις προπαγάνδες της Νέας Τάξης των πραγμάτων... 78 ερωτήσεις πονηρές και 78 παλικαρίσιες Ορθόδοξες απαντήσεις...

4


... αλλά μετά έγινε κομάντο του Θεού... λέει ο δαίμονας, έπρεπε λέει να πλησιάσω τη Παναγία τότε που είχα την ευκαιρία, πριν πάρει στα σπλάχνα της αυτόν που δεν πλησιάζεται με τίποτα... θ’ ακούσετε να μιλούν για δύο χιλιάδες χρόνια πριν οι δαίμονες σαν να ήταν χθες... θα δείτε ότι τα όντα αυτά οι εκπεσόντες άγγελοι υπάρχουν εδώ... οι Προφητείες όλες μία μία βγαίνουν... χρήμα με ουρά... να παίρνουμε λέει μίζα... κάτω από το τραπέζι... γελούσε ο Πούτιν νομίζεις ότι του καθάριζαν αυγά... τους έκανε ρόνπα... εμείς οι Έλληνες θα καθόμαστε και θα βλέπουμε... ο κεντρικός γέροντας του Τραχωνίου είπε ότι όλοι ανεξαιρέτως όσοι έχουν το Καιρός γαρ Εγγύς θα πρέπει να διαβάσουν το Λόγο του θεού από...

5


... η σύγχρονη πραγματικότητα λέει... καινούργιες ταυτότητες με τσιπάκια... μετά τη μπόρα τη δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή... ποιός, ο Αντίχριστος και μάλιστα αυτός δεν είναι ο τελικός Αντίχριστος, πολλοί οι Αντίχριστοι που θα ‘ρθούν... το χάραγμα του θηρίου... έτοιμος πρέπει να ‘ναι ο Ελληνισμός να πει ΟΧΙ... στήσανε παγκόσμια φάμπρικα υποταγής των συνειδήσεων... πα να μου κάνουνε γυναίκες λέει ιερείς... να κάνουμε και καμιά ντισκοτέκ... να φέρουμε και το κόμμα των κτηνοβατών και παιδεραστών από την Ολλανδία... τι γίνεται μετά θάνατον καταπληκτικό βιβλίο... πως πήγε στη κόλαση... τους διάβολους δαίμονες πως λειτουργούνε... ανατριχιαστικός τρόπος... μιλάει ο Θεός με το στόμα του γέροντα... τούδωσε εξουσία ο θεός να αποβάλει δαιμόνια, η μεγαλύτερη εξουσία που μπορεί να δοθεί σε άνθρωπο...

6


... ο Χριστός στα ελληνικά τα λεγε, ελληνικά δίδασκε, δυνατά κι Ελληνικά... μη πάρετε τηλέφωνο σε 10 λεπτά πάρετε τηλέφωνο τώρα... σφραγίζονται όλοι μαζικά... εμείς δίνουμε την Αλήθεια... ο έχων νου τηλεφωνησάτω... νομίζετε ότι όλα αυτά είναι παραμύθια... φλας μικροκυμάτων... τα μιλιούνια στην Αφρική και στην Ασία όλοι με το τσιπάκι μη φύγει κανένας και το σκάσει.. εμείς θα ξέρουμε, εμείς θα είμαστε οι ανέπαφοι γιατί εμάς θέλει ο Θεός μετά... ο ελληνικός στρατός θα πάει, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να λειτουργήσει στην Αγιασοφιά... η Αλήθεια του Θεού... αν παν να σας την πέσουν οι κουλτουριάρηδες τι τους απαντάτε... οι φιρφιρίκοι και οι φραγκολεβαντίνοι... του τ’ ακούμπησαν οι γερμανοί εν ψυχρώ ρε παιδί μου... εμείς κ. Καραμανλή τι γίνεται εδώ πέρα... να ‘μαστε κυρίαρχοι στην Ανατολική μεσόγειο... το καβουρμά τον αμερικάνικο... η γνώση από αυτή την εκπομπή έρχεται... η εξασφάλιση των εγγυήσεων που ο Θεός δίνει στους δικούς του ανθρώπους...















Υ.Γ.
1. Έχουμε αφαιρέσει τις γνωστές υπερεπαναλήψεις για τα τηλέφωνα και τα σαβουροπακέτα και άσχετα αποσπάσματα.

2. Το ντάπα ντούπα που ακούγεται είναι το κτύπημα της γροθιάς του Προφήτη Πλασιέ ή το βάρεμα των ντουβαροβιβλίων στο τραπέζι.


DOWNLOAD και τα 6 μέρη. Καλή ανάρρωση

KANETE DOWNLOAD ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΑΚΟΥΡΟΕΚΠΟΜΠΗ


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (διότι... έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε)

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΜΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ (δρ. Γκέμπελς)



Προκαλούμε τον κάθε κουλτουριαραίο σκεπτικιστή ορθολογιστή κλπ κλπ να αναλύσει τα ηχητικά αποσπάσματα και να βρει έστω και ένα λογικό λάθος, αντίφαση, σοφιστία, μπουρδολογία, αυθαιρεσία ή ανακολουθία στη φοβερή αυτή παράθεση αποκαλυπτικών ντοκουμέντων και μοναδικών αντικειμενικών στοιχείων.

Σας προτείνουμε να μην προσπαθήσετε καν. Αν ολοκληρώσατε την ακρόαση, καλά θα κάνετε να πάρετε μια φουρκέτα και να τη χώσετε σε μπρίζα δικής σας επιλογής. Το ηλεκτρικό σοκ θα σας επαναφέρει στα κατώτερα (Λιακουρικά) επίπεδα IQ. Έτσι δεν κινδυνεύετε, εσείς και το υπόλοιπο ανθρώπινο γένος, από κάποιο καινούργιο κατακλισμό που μπορεί να επιφέρει η απότομη γνώση Θεϊκών μυστικών.

+σκοταδισονΛιακουραοσομπορεις
ξεπουλησονοσασκουπιδιασουβρισκονται
μαδησεοσαπροβαταβρεις+
















buzz it!

:: posted by funEL, 2:16 AM | link | 49 comments |