funEL βαρυ πακετο

Saturday, May 06, 2006

Liakouras' Wars (B)

Συνεχίζοντας τη μελέτη για την πρωτοφανή εξάπλωση της Ορθοδόξου πίστεως (όπως ακριβώς προφήτευσαν οι γεροντάδες +ευλόγησον+), την έγερση των Ελληνικών συνειδήσεων παγκοσμίως, βλέπουμε τα θαύματα και τα Σημεία που προαναγγέλλουν την επιβολή της 6ης Λιακουρικής Κοσμοκρατορίας (6o REICH).

Σεισμοί λοιμοί και καταποντισμοί έχουν ήδη καταστρέψει την μιαρή Καλιφόρνια και τυφώνες ΤΕΣΛΑ έχουν διαλύσει όλες τις νότιες περιοχές της νεοταξικής πολυπολιτισμικής Αμερικής (όπως ρητά έχει προβλέψει ο μυστικός γέροντας +ευλόγησον+ και φυσικά ο Προφήτης Λιάκουρας).
Ο Πούτιν γίνεται πανίσχυρος μαζί με τους Κινέζους. Η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας που κυβερνάει μυστικά τον κόσμο, μέσα στη Λευκή πυραμίδα στην έρημο Σαχλαμαράν – Τακλαμαράν (και ταυτοχρόνως στο Θιβέτ), έχει χεστεί κανονικά.
Η βρωμερή μπόχα αυτού του χεσίματος γίνεται αισθητή σ’ όλο το κόσμο.

Η Ελληνική οικονομία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο της. Ρητές δηλώσεις του Προφήτη Λιάκουρα υπογραμμίζουν το αναμφισβήτητο γεγονός. ΔΕΝ υπάρχει πουθενά φτώχεια και ανεργία στην Ελλάδα, και τα περί ένδειας είναι διαδόσεις και συνομωσίες των Σιωνιστών Νεοταξιτών Υποχθονίων.
(γι’ αυτό μη φοβάστε, μπορείτε να αγοράζετε σαβουροπακέτα και να ενισχύετε οικονoμικά τον Προφήτη, χωρίς να σκέφτεστε το κόστος. Λεφτά έχουμε με τη σέσουλα. Αφού το λέει ο Προφήτης έτσι θάναι)

Μετά από την παγκοσμίου αποκλειστικότητος εμφάνιση του εφευρέτη της ΕΛληνορωσικής αντιβαρύτητας κ. Συννεφάκη, η ομάδα Εψιλον (άλλη μια φοβερή αποκάλυψη του Προφήτου), ανέλαβε τη κατασκευή των υπερτεχνολογικών υπερόπλων που θα επιβάλλουν «με δίκαιο κι ατσάλι» την 6η Κοσμοκρατορία (6ο REICH).

Κάθε Θεοκρατική Κοσμοκρατορία φυσικά χρειάζεται υπερτεχνολογία εννοείται αποκλειστικά εφαρμοσμένη σε οπλικά συστήματα (σταλμένα φυσικά, από τη Πρό(παρά)νοια του θεού), ακριβώς όπως ΔΕΝ χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς (που κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτη είναι λαμόγια, κλέφτες, ψεύτες και προδότες).
Έτσι και εδώ η Ελληνορθόδοξη 6η Κοσμοκρατορία, είναι στο σχέδιο του Θεού ο οποίος για μια ακόμα φορά προωθεί τον περιούσιο λαό Του να επιβάλει την φυλετική καθαρότητα και την ανώτερότητά του στους υπολοίπους υποδεέστερους, μπάσταρδους, πολυπολιτισμικούς λαούς, «με δίκαιο κι ατσάλι» που λέει και ο περίφημος Ύμνος του Λιάκουρα.
Η πρό(παρά)νοια του Θεού δίνει αρχαιοΕΛληνορθόδοξη υπερτεχνολογία στον Ορθόδοξο Πούτιν, που μαζί με τους συμμάχους του Κινέζων, μετά από νικηφόρο 3ο παγκόσμιο πόλεμο θα καταλάβουν την Πόλη και φυσικά θα τη χαρίσουν σε μας (λόγω συμβολαίου με τον ΕΛληνα Θεό) και μετά θα τρώμε με χρυσά κουτάλια (όπως λένε οι προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+).









Μπορούμε να διακρίνουμε στα υπερόπλα την απολλώνιο αισθητική όταν εμφανίζεται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός άρρηκτα ενωμένοι.
Βλέπουμε τα υπέροχα «αριστοπολεμικά όργανα» να «πληρούν τον αέρα μελωδίας», υπερτεχνολογικά κονοστάσια, ιπτάμενους γαϊδάρους, σταυρούς υδραργύρου, κινητήρες αντιβαρυτικού αγιασμού, απολυτίκια ΤΕΣΛΑ και πολλά άλλα θαυμαστά ιερά αποκαλυπτικά υπεροχήματα.
Είναι η αρχαία υπερτεχνολογία των ορθοδόξων ΕΛ που διατηρήθηκε λόγω του Θεϊκού σχεδίου και δόθηκε μόνο σε εκλεκτούς Του δια μέσου των αιώνων. Ένας από τους εκλεκτούς Του ήταν και ο μυστικός γέροντας +ευλόγησον+ ΑδόΛφος. Αυτόν επέλεξε ο Θεός να δώσει τα μυστικά του υδραργύρου (όπου χρησιμοποιήθηκαν στα εθνοσοσιαλιστικά χανεμπού).

Στην απίθανη περίπτωση που μερικοί άπιστοι, νεοταξίτες, υποχθόνιοι, Ιλλουμινάτι, ρωτήσουν γιατί με τόση υπερτεχνολογία ο γέροντας +ευλόγησον+ ΑδόΛφος (εκλεκτός του θεού), έχασε τον πόλεμο από τους εβραιοκομμουνιστές και τους εβραιοκαπιταλιστές...

Θα τους απαντήσουμε, πάντα με στοιχεία και ντοκουμέντα, Δυνατά και Λιακουρικά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που απαντά και ο Προφήτης σε ανάλογες περιπτώσεις:
Σκασμός ανθέλληνες που τολμάτε να κρίνετε το έργο του Θεού μας.
Η Ορθοδοξία πάντα νικούσε και πάντα θα νικάει, είτε έτσι, είτε αλλιώς (μονά, ζυγά δικά μας).
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει. Αλλά φυσικά -εννοείται- ότι όποιος δεν ΠΙΣΤΕΥΕΙ, τα καζάνια στη κουφάλα (κοίλη) γη τον περιμένουν.



Ακολουθεί ένα ακόμα Ιερόν Βίδεον δια χειρός DracumEL περιέχει εκ-πλη-κτι-κές αποκαλύψεις περί του ερχομού των ΕΛ, υπερτεχνολογίας, οπλικών συστημάτων, και άλλων θεολογικών στοιχείων που μπορούμε να συνδυάσουμε δια της γνωστής Λιακουρείου μεθόδου «ο Φάντης, το ρετσινόλαδο και το λουρί της μάνας».

Φυσικά ο μυστικός γέροντας +ευλόγησον+ ΑδόΛφος προαναγγέλλει μεταφυσικά, τι μέλλει γενέσθαι στο θαυμαστό Λιακούρειο κόσμο της 6ης Κοσμοκρατορίας (6ο REICH).






A Μέρος

Β Mέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 12:00 AM | link | 11 comments |

Monday, May 01, 2006

Liakouras' Wars (A)

Από το κέντρο του Ελληνισμού στην κεντρική Ασία έρχονται αισιόδοξα μηνύματα.
Η έγερση των Ελλήνων για την επιβολή της 6ης Λιακουρορθόδοξης Κοσμοκρατορίας (6ο REICH) το 2024 είναι πια γεγονός.
Εκατομμύρια Έλληνες σε όλα τα κράτη συνειδητοποιούν την ανωτερότητά τους σε όλα τα επίπεδα. Το μεταφυσικό θεολογικό γονίδιο ΙΧΩΡ στέλνει τα μηνύματα της τελικής νίκης επί των ανορθοδόξων απίστων δια πλήθους Θαυμάτων και Σημείων.

Εκλεκτοί του Θεού μέσα από τη προ(παρα)νοιά του, είναι φυσικά οι γνωστοί μας:
O ορθόδοξος Πούτιν, ο Σακκέτος - Πακέτος, ο μυστικός γέροντας της ορθοδοξίας +ευλόγησον+ και φυσικά ο ισαπόστολος Προφήτας Πλασιέ Λιάκουρας.

Η φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων είναι πια αποδεδειγμένη. Στο καινούργιο σαβουροντουβαροπακέτο του Προφήτη «ο πλανήτης των Ελλήνων» που θα εκδοθεί συντόμως, αποδεικνύονται δια της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, μονά ζυγά δικά μας», ότι και οι τελευταίες αχαρτογράφητες περιοχές του πλανήτη είναι καθαρά Ελληνικές. Φυσικά εννοείται ότι όποιος έχει τη παραμικρή αντίρρηση, υποκινείται από σκοτεινά υποχθόνια κέντρα, είναι συνομώτης νεοταξίτης άθεος κλπ κλπ (ένα μεγάλο βρωμερό καζάνι τον περιμένει στη κουφάλα της γης όπως λένε τα ιερά κείμενα των γεροντάδων της Ορθοδοξίας).

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Στα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα που ακολουθούν αποδεικνύεται ο Ιερός πόλεμος που έχει αρχίσει πριν από αρκετές δεκαετίες κατά των κρονείων μιαρών υπανθρώπων συνεχίζεται δια του Προφήτου και των συν αυτώ εκλεκτών του Θεού.



Πανοραμικό πλάνο της θεϊκής μητρόπολης στο Σείριο.
Εκεί ο ΕΛλην Χριστός μαζί με τον πανάγαθο Πατέρα του, καταστρώνουν τα σχέδια της παγκόσμιας επικράτησης της Ορθοδοξίας, στέλνουν κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ώρα το Άγιο φως, δακρύζουν τις εικόνες, ανασταίνουν νεκρούς, επικοινωνούν με τον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, σώζουν τα δίδυμα του Προφήτου, τιμωρούν μιαρές πολυπολιτισμικές κοινωνίες όπως η Ταϊλάνδη και η Ν. Ορλεάνη, δίνουν υπερτεχνολογικά όπλα στον Πούτιν μέσω των αρχαίων Ελληνορθόδοξων χειρογράφων και θρυλείται ότι κάπου κοντά στη εξοχή βρίσκεται και ο Παράδεισος με όλα τα καλούδια.



Βλέπουμε τον καρατόγκα κοντοπούτινο με υπερτεχνολογική Ορθόδοξη Ρομφαία.
Ο Σιντάλκας - Καλτάκας Απόλλων και η απόδειξη ότι εξυπηρετούσε το σχέδιο του Θεού (φυσικά). Και αυτός στον Λιακουροαγώνα.



Πούτιν, Συννεφάκης, Προφήτης Λιάκουρας, ένα σαβουροπακέτο, το Ποθούμενον και ένας υποχθόνιος καλλικατζαραίος σε μια συμβολική Λιακουροαγιογραφία.
Πάλμος, Προφήτης Λιάκουρας, Σακκέτος - Πακέτος και ο Παγκόσμιος ΕΛλην (η Λιακουροαγιογραφία προοιωνίζει την Ελληνική παγκοσμιοποίηση του 6ου REICH. Εννοείται όταν η παγκοσμιοποίηση είναι Ελληνορθόδοξη, είναι και ευλογημένη από τον Θεό).



Χαρακτηριστική μάχη του Προφήτη κατά του μαύρου μιαρού σιωνιστή υποχθόνιου κλπ, δια των βρωμοκώλλων του Λιάκουρα (η έκβαση της μάχης είναι γνωστή. Ο Θεός είναι δικός μας).
Διπλός Πράκτορας των Εψιλον (σσστ, μη διαδοθεί), ο οποίος καθαρίζει τον κόσμο σήμερα για να επέλθει ευκολότερα η 6η Λιακουρορθόδοξη Κοσμοκρατορία. Επίλεκτος του Θεού που ακολουθεί τα σχέδιά Του κατά δηλώσεις του, καθώς και κατά δηλώσεις του Προφήτου.



Ο προφήτης Λιάκουρας, το ντουβαροπακέτο, Λιακουρορθόδοξα αυτόματα του Λουκιανού, η Υπερτεχνολογική Αγιασοφιά και η τελική λύση - εκπολιτισμός των μιαρών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Βρισκόμαστε μάλλον για την πρώτη αγιογραφία του μυστικού γέροντος +ευλόγησον+. Η θεοεπιστημονική Λιακούρειος μέθοδος «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» αποδεικνύει ότι ο μυστικός αυτός γέροντας επέζησε παλαιόθεν από άνανδρη απόπειρα εναντίον του από βρωμερούς σιωνιστές, όπου και τον φύλαξε η Θεία προ(παρά)νοια.
Έπειτα έλαβε ιερόν sms από το Άγιο Πνεύμα και κατέφυγε στα υπερτεχνολογικά εργαστήρια του Αγίου Όρους όπου και έδωσε τα μυστικά των εθνικοσοσιαλιστικών Χανεμπού.
Φυσικά οι εβραιοκομμουνιστές και εβραιοκαπιταλιστές διέδωσαν ότι αυτοκτόνησε (όπως ακριβώς είχαν αποκρύψει και την Ανάσταση του ΕΛληνος Χριστού πιο παλιά).
Εκτενέστερη παρουσίαση του γέροντος +ευλόγησον+ σε επόμενα post.

Ακολουθεί Ιερόν αποκαλυπτικό Βίδεον του Ιππότου dracumEΛ. Διακρίνουμε τον γέροντα +ευλόγησον+ σε παλαιότερες ένδοξες στιγμές του ξανθού γένους εκείνης της εποχής, τον Προφήτη να μιλά δια μέσου στόματος του γέροντος +ευλόγησον+, πλήθος ΠΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ και τον υπερτεχνολογικό εκπολιτισμό της 6η Κοσμοκρατορίας (6ου REICH).




Για μια ακόμα φορά οι προφητείες των γεροντάδων της Oρθοδοξίας +ευλόγησον+ επιβεβαιώνονται (για να μη ξεχνιόμαστε).
Πως επιβεβαιώνονται?
Γιατί αυτό λέει ο Προφήτης, είτε έτσι, είτε αλλιώς (μονά ζυγά δικά μας).
Πίστευε και μη ερεύνα.
Αμήν.

A Μέρος

Β Mέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 5:08 PM | link | 11 comments |