funEL βαρυ πακετο

Friday, June 30, 2006

Ταξίδια με Κοσμοσφαίρες

Το Ορθόδοξο Λιακουρο Θαύμα της «τελευταίας εκπομπής» η οποία δε λέει να τελειώσει εδώ και ένα μήνα, καθώς και των τελευταίων σαβουροπακέτων (Γη ο πλανήτης των Ελλήνων) που δεν τελειώνουν ποτέ, έχει προβλεφθεί ως γνωστόν, από τον γέροντα +ευλόγησον+ του Τάγματός μας εδώ και πολύ καιρό.
Το κοσμοϊστορικό αυτό Θαύμα δεν πέρασε απαρατήρητο από άλλους γεροντάδες της Ορθοδοξίας, στα υπερτεχνολογικά εργαστήρια του Αγίου Όρους, οι οποίοι μας κάλεσαν σε ένα αντιβαρυτικό ταξίδι με Ελληνορώσικη επιβατική κοσμοσφαίρα τύπου «ιπτάμενο γουρούνι».
Ειδικά κατασκευασμένη προς τιμή του Προφήτη Οδηγού Πλασιέ, με αντιβαρυτικούς κινητήρες Συννεφάκη, με ειδικά τεριρέμ που διώχνουν όλους τους Δυτικούς, Διαφωτιστές, επιστήμονες, καλλικατζαραίους, κουλτουριαραίους, άθεους, κλπ κλπ, με ειδικό Ορθόδοξο Λιακουρικό σχήμα και άλλo έξτρα εξοπλισμό που είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη εκτενή παρουσίαση του θέματος.
Ευχαριστούμε την Ορθόδοξη εταιρεία της 6ης Κοσμοκρατορίας ΕΛLines και προσωπικά των Όσιο Πούτιν για την φιλοξενία (ευτυχώς που δεν μας πήραν είδηση οι Τσετσένοι αυτονομιστές).
Τα ιερά Βίδεα που ακολουθούν μεταφέρουν το Θεοκρατικού χαρακτήρα ταξίδι μας με αυτή την αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα και περιέχουν όλο το Λιακούρειο Ορθόδοξο Θεοεπιστημονικό Θεολογικό Υπέρ-ρεαλισμό.
Είναι συλλεκτικά καθώς σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα παρουσιάζεται το ταξίδι στο μυστικό αυτό όχημα καθώς και η μοναδική αποκαλυπτική επίδειξη της ειδικής αντιβαρυτικής μηχανής - μπαταρίας.

Οι μη μεμυημένοι των αχράντων μυστηρίων των Λιακουρείων υπερβαρυτικών συλλογισμών, καλόν είναι να μην εισέλθουν με απρεπή ενδυμασία, για να μη τη πάθουν σαν τις μωρές παρθένες. Διότι αυτές οι παρθένες, παρθένες μπήκαν, αλλά παρθένες δεν βγήκαν.









Η θεία προ(παρα)νοια μετά απ' αυτά, μας εκσφενδόνισε φοβερό και τρομερό νεοΟρθόδοξο ψαλμό.
Αν κανείς σκεφθεί να κάνει download το εθνικόν σοσιαλιστικό λαϊκόν λιανοτράγουδο τεριρέμ «η κοσμοσφαίρα» που ακολουθεί, να το ξανασκεφθεί απαραιτήτως.
ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΕΝ



Κάποιοι κουλτουριαραίοι γιατροί, μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου περί της ψυχοσωματικής μας υγείας, αλλά εμείς τους απαντούμε Δυνατά και Ελληνικά (Λιακουρικά):
Τόσοι και τόσοι βλέπουν εικόνες να δακρύζουν, ματώνουν, φτερνίζονται κλπ.
Τόσοι και τόσοι πιστεύουν σε βασκανίες, μαγγανίες, μάγια, αστρολογίες, βουρδούλακες, φαντάσματα, αγίους, χαρτορίχτρες, αντίχριστους, αγιασμούς, παραδείσους, κολάσεις, διαβόλους και τριβόλους.

Τόσοι και τόσοι ποδοπατήθηκαν για το νερό του Καματερού.
Τόσοι και τόσοι πήγαν για προσκύνημα στον Άγιο Βησσαρίωνα.
Τόσοι και τόσοι κάναν την Αθανασία του Αιγάλεω, Αγία.
κλπ, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ.
Όλοι αυτοί τι είναι ? Ανόητοι? Βλάκες? Παραπλανημένοι? Με ελλιπή μόρφωση?

Aπαγορεύεται δηλαδή να βλέπουμε ότι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ?
Ούστ από δω άθεοι, νεοταξίτες, Ιλλουμινάτι, κλπ, κλπ, κακοί.

Εμείς εδώ, ως ποίμνιον, έχουμε μαντρί, τσοπάνη, Πίστην αληθή, προσδοκούμε ανάσταση νεκρών, κλπ, κλπ, καλά.

Τραχώνι ζεις εσύ μας οδηγείς


buzz it!

:: posted by funEL, 12:07 AM | link | 19 comments |