funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 24, 2005

Αποδείξεις περί υπάρξεως του Αγιοβασίλη

Το Ανώτατο Συμβούλιο των Ιπποτών απεφάσισε σήμερον, λόγω της ημέρας να παραθέσει χωρίς σχόλια, τα αποκλειστικά - αποκαλυπτικά μυστικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν, όχι μόνο ότι υπάρχει Αγιοβασίλης ΕΛληνΟρθόδοξος εννοείται, αλλά και ΠΟΙΟΣ είναι...
Tα στοιχεία ανεβρέθησαν από τον ύψιστο ιστορικό ερευνητή Σακκέτο - Πακέτο στα αρχαία ΕΛληνολιακουρικά χειρόγραφα - σιβυλλικές αρχαιορθόδοξες Προφητείες. Τα στοιχεία απέκρυπταν οι φραγκολεβαντίνοι και οι Ιλλουμινάτι στο Βατικανό, για να μη μάθουμε την αλήθεια.
ΑΛΛΑ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΟΙ ΣΑΚΚΕΤΟΙ - ΠΑΚΕΤΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ

Εδώ παραθέτουμε και την ανάλογη καθιερωμένη προφητεία της Αποκάλυψης του Ιωάννου που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αναμφισβήτητα την αλήθεια των ντοκουμέντων.
...δ:11 Αξιος ει, ο κύριος και ο θεος ημων, λαβειν την δόξαν και την τιμην και την δύναμιν, οτι συ εκτισας τα πάντα, και δια το θέλημά σου ησαν και εκτίσθησαν...
Ακριβέστατη όπως πάντα η Προφητεία και επί του θέματος. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό? εεεε?Για μια ακόμα φορά οι Προφητείες επαληθεύονται και το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται. Στοιχεία, Αποδείξεις, Ντοκουμέντα.
Πάρτε τα και "κάντε τα γυαλόχαρτο στη μούρη αυτών που θα αμφισβητήσουν την Αλήθεια του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας" (όπως χαρακτηριστικά κατά λέξη δηλώνει ο Προφήτης -Πλασιέ Λιάκουρας, προάγωντας ταυτοχρόνως, όπως πάντα το Λιακουρορθόδοξο ήθος, πολιτισμό και δημοκρατία).
Καλά Χριστούγεννα, Καλή Ανάσταση, Καλός πολίτης, Καλοφάγωτο, Βίον ανθόσπαρτον, με το Δεξί, και του χρόνου καλά νάμαστε, άντε να καούν τα κάρβουνα, τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντ-έξι, Αληθώς ο Κύριος, Αμήν.
Απευθύνουμε τον μοναδικό Ελληνορθόδοξο χαιρετισμό (από αδελφό προφητικό Σάτιον που άρτι αφήχθει).buzz it!

:: posted by funEL, 1:18 PM | link | 8 comments |

Wednesday, December 21, 2005

+Liako Superdance mix+

Η νέα φοβερή εφόρμηση του Προφήτου - Οδηγού - Ισαπόστολου - Λιάκουρος στη καρδιά της Νέας Τάξης των κουλτουριαραίων, καλικατζαραίων, Ιλλουμινάτι κλπ. είναι πια γεγονός. Ο Θεός εφαρμόζοντας το σχέδιό του έστειλε το Άγιο Πνεύμα δια μέσου της υπερτεχνολογικής Ρομφαίας και Φώτισε τον μοναχό εν Λιακώ αδελφό Kάλφα για να μεταφέρει το φοβερό digital υπερόπλο σε μορφή CD. O αδελφός Κάλφας εν μέσω Ιερής καταληψίας, έκστασης και εμπνεύσεως μπόρεσε να καταγράψει την Ιεράν εντολήν.
Το Νέο Ιερό CD, σπάει τα γνωστά κόκκαλα. Αποτελεί το απόλυτο Αρχαιοελληνορθόδοξο όπλο εναντίον των κουλτουριαραίων, σατανιστών, της Νέας Τάξης των πραγμάτων, των καλικατζαραίων κλπ. Θα σας φύγει ο Τάκος (όπως θεόπνευστα δηλώνει ο Προφήτης).Ήρθε ο ΚΑΙΡΟC! Kalfas feat. MacGregor - O keros gar eggees
Περιλαμβάνει:
-4 tracks
-1+ ώρα βίντεο Λιακόπουλος
-Λεξικό Λιακοπουλικών Όρων
-Φωτογραφίες
-Mp3s
Σύνολο 700ΜΒ!!!
Tracklist:
1. O keros gar eggees (3:10)
2. O keros gar eggees (anymftefte mix) (4:27)
3. O keros gar eggees (cosmosphere mix) (2:53)
4. O keros gar eggees (Liako mix) (3:10)

Το φοβερό Ιερό απολυτίκιο +Liako Superdance mix+ demo του εν λόγω υπερόπλου μπορείτε να το κατεβάσετε από το καθαγιασμένο πλέον rapidshare και να το χρησιμοποιήσετε στις γιορτές αυτών των ημερών. Είναι ευλογημένο + βλογιοκομένο από τον γέροντα της Ορθοδοξίας παππούλη, παπουλάκο, παπατρανς (ή παπαντίσκο, παπαελεκτροντιτζέι μίστερευλόγησον κλπ).

Image hosted by TinyPic.com

Καθαγιάζει τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ήχου.
Εξορκίζει τα κακά πνεύματα του χώρου των γιορτών.
Εκδιώκει καλικατζαραίους, κουλτουριαραίους, διεθνιστάς, αθέους, Ιλλουμινάτι, ανορθόδοξους, κλπ.
Συνοδεύεται με ύμνους των Χριστουγέννων, Ρώσικες παραδοσιακές Ορθόδοξες μπαλαλάικες, κάλαντα κλπ.
Για super dynamic force, μπορείτε να το πάτε στον παπά της ενορίας για μια extra full service βλογιά.
Το απόλυτο must των φετινών Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2024.

Συνδιάζεται με Λιακούρειες γεύσεις βλογιοκομμένου Κωσταντινάτου και mobile + screen + saver

Kalfas feat MacGre...


Μία ακόμα απόδειξη ότι το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται.
Ο γέροντας +ευλόγησον+, ο Πούτιν, ο Θεός και ο άγνωστος τέταρτος παράγοντας σας εύχονται καλή ακρόαση.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:00 AM | link | 21 comments |