funEL βαρυ πακετο

Sunday, September 03, 2006

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (Αποκαλυπτικά Θεολογικά στοιχεία)

Νομίζετε ότι η Νίκη της Εθνικής οφείλεται στο προπονητή, τη σκληρή δουλειά όλων των παικτών, το ομαδικό πνεύμα, τη διεθνή εμπειρία κλπ κατεστημένες από τη Νέα Τάξη παγκοσμιοποιημένες εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις? Είστε σκοτεινοσιωνιστικά μακράν νυχτωμένοι.
Εμείς που βλέπουμε τα πράγματα Δυνατά και Ελληνικά (Αλλήθωρα και Λιακουρικά), βάσει της Λιακούρειας μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και μονά ζυγά δικά μου», εξάγουμε τα εξής Θεοεπιστημονικά συμπεράσματα, με την άδεια των γεροντάδων της ορθοδοξίας +βλογιόκοψον+, πάντα εννοείται.

Βλέπουμε καθαρά τις μεταφυσικές ΛιακουρΟρθόδοξες ακτίνες που βοηθούν το Ελληνικό πολιτισμό να επιβληθεί στους βαρβάρους σατανιστές, νεοταξίτες, Ιλλουμινάτι, υποχθόνιους, κουλτουριαραίους, καλικατζαραίους, κλπ.
Η αποκαλυπτική αυτή αγιογραφία μας έρχεται κατ ευθείαν από τα υπερτεχνολογικά εργαστήρια του Αγίου Όρους μέσω του μυστικού γέροντος +ευλόγησον+.
Ο Θεός σαν ΕΛλην αποφάσισε για μια ακόμα φορά να επέμβει μεταφυσικά στη κρίσιμη αυτή στιγμή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Ως γνωστόν:

«[...] αυτά τα μεταφυσικά γεγονότα [...] όχι μόνον είναι απολύτως πραγματικά (παρά τις οποιεσδήποτε ενστάσεις των σκεπτικιστών), αλλά συνιστούν και την πεμπτουσία των ιστορικών γεγονότων, ήτοι την πραγματική τους υπόστασι ως αποτελεσμάτων της θείας βουλήσεως [...]».
«Ο νεώτερος υλιστικός "ορθολογισμός" αμφισβητεί αυτά τα φαινόμενα, διότι οικειοποιείται αυθαίρετα την έννοια του ορθολογισμού, περιορίζοντάς την στην φυσική πραγματικότητα. Όμως ο αληθινός ορθολογισμός συμπεριλαμβάνει και τις δύο όψεις της πραγματικότητος, ήτοι την φυσική και την μεταφυσική, διότι άλλως είναι μονομερής και συνεπώς λανθασμένος».
«Το συμπέρασμα είναι ότι σε όλες τις ιστορικές περιστάσεις, όταν ένας μικρός λαός αναγκάζεται αμυνόμενος ν'αντιπαλαίψη προς ένα πολύ ισχυρότερον αντίπαλον και μάχεται με σθένος υπέρ της ελευθερίας του, τότε εξασφαλίζει και την βοήθεια των θείων δυνάμεων, δια της οποίας κατισχύει του εχθρού και μεγαλουργεί».

από το άρθρο«Μεταφυσικά φαινόμενα κατά την ναυμαχία της Σαλαμίνος», περιοδικό «Ελληνική Αγωγή» (Ιούνιος 2006, σελίδες 30, 31).


Το σχέδιο του Θεού (ημών των καλών)

Διακρίνουμε εκτός των άλλων:

Το σημείο του Σταυρού με το μπαϊράκι του Σιντάλκα Καλτάκα Ορθόδοξου ΕΛ Απόλλωνα (διπλό ανάποδο αλλήθωρο πλαγιαστό διαγώνιο και όρθιο Ε «έψιλον») που σχηματίζουν οι Θεϊκές ακτίνες στη Πρόνοια του Θεού, ταπώνουν αγρίως τους αντίθεους ανορθόδοξους.

Είναι φανερό ότι οι Προφητείες των γεροντάδων +ευλόγησον+ της Ορθοδοξίας τώρα δικαιώνονται (μαζί με τον δικαιωμένο εδώ και χρόνια Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα) .





Το σχέδιο του Αντίθεου (των άλλων των κακών)

Και εδώ τα πράγματα είναι φανερά.


Το σημείο του Αντίχριστου 666 (χξς) σχηματίζεται καθαρά από τις σατανικές υποβολές ακτίνες ψεκασμοί υποταγής ΕΛληνορθόδοξων συνειδήσεων, που αναδύονται από τη κουφάλα της γης και όλες τις υποχθόνιες διαβολαραίικες δυνάμεις των ιλλουμινάτι σκοτεινοσιωνιστών νεοταξιτών κλπ κλπ., πολυπληθών κακών. Προσπαθούν να δώσουν (ανεπιτυχώς εννοείται), ανορθόδοξη δύναμη στους κακούς βάρβαρους ανθΕΛληνες.

ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚA (ΛΙΑΚΟ)ΣΤΟΙΧΕΙA ΚΑΙ (ΛΙΑΚΟ)ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA.


Image Hosted by ImageShack.us

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ EUROBASKET




Και κλίνουμε με το ιερόν βίδεον Δυνατά Δυνατά (Λιάκο remix). Όπου τα ΑΔΥΝΑΤΑ γίνονται ΔΥΝΑΤΑ. Ιπτάμενα γουρούνια, ελέφαντες, τριπόδια και καθήκια. Ο Χριστιανικός ΕΛληνισμός και ΕΛληνικός Χριστιανισμός (μάγειρας του τερατουργήματος, ο Ύψιστος εχε(παρα)φρων Σακκέτος-Πακέτος). Χορευταράδες Σιντάλκες, υποχθόνιοι, Σακκέτοι-Πακέτοι, με guest star το Πούτιν και τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Παΐσιος με Ακρόπολη καπέλο και ο Μεγαλέξανδρος αγιογραφία με φωτοστέφανο. Και άλλα πολλά ΑΔΥΝΑΤΑ, που μας κρύβουν οι Ιλλουμινάτι.

ΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ

Διότι ως γνωστό
Πρέπει να επικρατεί Λιακουροκριτική σκέψις.





Μπορεί να υπάρξουν μερικοί αντίθεοι κουλτουριαραίοι, σκεπτικιστές, ορθολογιστές, που θα ισχυριστούν βάσει της (Αντίχριστης) Λογικής, ότι ... ΜΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ... XΑΣΑΜΕ...

Εμείς θα τους απαντήσουμε Δυνατά και Λιακουρικά όπως πάντα με αποδείξεις και στοιχεία:

Σιγά μη πιστέψουμε τα ψεύδη των τσιρακίων της Νέας Τάξης, των Ιλλουμινάτι, των αντίχριστων κλπ κλπ κακών ότι χάσαμε. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΩΡΕ (Πίστευε και μη ερεύνα). Όλα τα άλλα είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών υποταγής Λιακουρορθόδοξων συνειδήσεων. Έτσι ακριβώς καταποντίστηκε η σατανική Καλιφόρνια, όπως προφήτευσε τόσο εύστοχα, ο γέροντας του Λιάκουρα, πριν ένα χρόνο, αλλά μας το κρύβουν οι κακοί. Γιατί οι Προφητείες ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ.
Το γεγονός ότι ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ είναι τόσο αληθή όσο:
Η γη είναι κούφια γεμάτη υποχθόνιους, ο πλανήτης είναι Ελληνικός, η Σελήνη τεχνητός Ελληνικός δορυφόρος, οι Προφητείες δεν είναι μπούρδες, ο Μεγαλέξανδρος πήρε εντολή από το Θεό να βουλώσει τρύπες, ο Πούτιν θα μας δώσει την Αγιασοφιά, υπάρχουν αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, οι Δυτικοί θέλουν το κακό μας, είμαστε ο περιούσιος λαός του Θεού, κλπ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.... (ΟΛΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΛΙΑΚΟΥΡΟΟΜΑΔΑ).

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ)

buzz it!

:: posted by funEL, 2:15 PM | link | 31 comments |