funEL βαρυ πακετο

Sunday, September 03, 2006

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (Αποκαλυπτικά Θεολογικά στοιχεία)

Νομίζετε ότι η Νίκη της Εθνικής οφείλεται στο προπονητή, τη σκληρή δουλειά όλων των παικτών, το ομαδικό πνεύμα, τη διεθνή εμπειρία κλπ κατεστημένες από τη Νέα Τάξη παγκοσμιοποιημένες εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις? Είστε σκοτεινοσιωνιστικά μακράν νυχτωμένοι.
Εμείς που βλέπουμε τα πράγματα Δυνατά και Ελληνικά (Αλλήθωρα και Λιακουρικά), βάσει της Λιακούρειας μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και μονά ζυγά δικά μου», εξάγουμε τα εξής Θεοεπιστημονικά συμπεράσματα, με την άδεια των γεροντάδων της ορθοδοξίας +βλογιόκοψον+, πάντα εννοείται.

Βλέπουμε καθαρά τις μεταφυσικές ΛιακουρΟρθόδοξες ακτίνες που βοηθούν το Ελληνικό πολιτισμό να επιβληθεί στους βαρβάρους σατανιστές, νεοταξίτες, Ιλλουμινάτι, υποχθόνιους, κουλτουριαραίους, καλικατζαραίους, κλπ.
Η αποκαλυπτική αυτή αγιογραφία μας έρχεται κατ ευθείαν από τα υπερτεχνολογικά εργαστήρια του Αγίου Όρους μέσω του μυστικού γέροντος +ευλόγησον+.
Ο Θεός σαν ΕΛλην αποφάσισε για μια ακόμα φορά να επέμβει μεταφυσικά στη κρίσιμη αυτή στιγμή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Ως γνωστόν:

«[...] αυτά τα μεταφυσικά γεγονότα [...] όχι μόνον είναι απολύτως πραγματικά (παρά τις οποιεσδήποτε ενστάσεις των σκεπτικιστών), αλλά συνιστούν και την πεμπτουσία των ιστορικών γεγονότων, ήτοι την πραγματική τους υπόστασι ως αποτελεσμάτων της θείας βουλήσεως [...]».
«Ο νεώτερος υλιστικός "ορθολογισμός" αμφισβητεί αυτά τα φαινόμενα, διότι οικειοποιείται αυθαίρετα την έννοια του ορθολογισμού, περιορίζοντάς την στην φυσική πραγματικότητα. Όμως ο αληθινός ορθολογισμός συμπεριλαμβάνει και τις δύο όψεις της πραγματικότητος, ήτοι την φυσική και την μεταφυσική, διότι άλλως είναι μονομερής και συνεπώς λανθασμένος».
«Το συμπέρασμα είναι ότι σε όλες τις ιστορικές περιστάσεις, όταν ένας μικρός λαός αναγκάζεται αμυνόμενος ν'αντιπαλαίψη προς ένα πολύ ισχυρότερον αντίπαλον και μάχεται με σθένος υπέρ της ελευθερίας του, τότε εξασφαλίζει και την βοήθεια των θείων δυνάμεων, δια της οποίας κατισχύει του εχθρού και μεγαλουργεί».

από το άρθρο«Μεταφυσικά φαινόμενα κατά την ναυμαχία της Σαλαμίνος», περιοδικό «Ελληνική Αγωγή» (Ιούνιος 2006, σελίδες 30, 31).


Το σχέδιο του Θεού (ημών των καλών)

Διακρίνουμε εκτός των άλλων:

Το σημείο του Σταυρού με το μπαϊράκι του Σιντάλκα Καλτάκα Ορθόδοξου ΕΛ Απόλλωνα (διπλό ανάποδο αλλήθωρο πλαγιαστό διαγώνιο και όρθιο Ε «έψιλον») που σχηματίζουν οι Θεϊκές ακτίνες στη Πρόνοια του Θεού, ταπώνουν αγρίως τους αντίθεους ανορθόδοξους.

Είναι φανερό ότι οι Προφητείες των γεροντάδων +ευλόγησον+ της Ορθοδοξίας τώρα δικαιώνονται (μαζί με τον δικαιωμένο εδώ και χρόνια Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα) .





Το σχέδιο του Αντίθεου (των άλλων των κακών)

Και εδώ τα πράγματα είναι φανερά.


Το σημείο του Αντίχριστου 666 (χξς) σχηματίζεται καθαρά από τις σατανικές υποβολές ακτίνες ψεκασμοί υποταγής ΕΛληνορθόδοξων συνειδήσεων, που αναδύονται από τη κουφάλα της γης και όλες τις υποχθόνιες διαβολαραίικες δυνάμεις των ιλλουμινάτι σκοτεινοσιωνιστών νεοταξιτών κλπ κλπ., πολυπληθών κακών. Προσπαθούν να δώσουν (ανεπιτυχώς εννοείται), ανορθόδοξη δύναμη στους κακούς βάρβαρους ανθΕΛληνες.

ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚA (ΛΙΑΚΟ)ΣΤΟΙΧΕΙA ΚΑΙ (ΛΙΑΚΟ)ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA.


Image Hosted by ImageShack.us

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ EUROBASKET




Και κλίνουμε με το ιερόν βίδεον Δυνατά Δυνατά (Λιάκο remix). Όπου τα ΑΔΥΝΑΤΑ γίνονται ΔΥΝΑΤΑ. Ιπτάμενα γουρούνια, ελέφαντες, τριπόδια και καθήκια. Ο Χριστιανικός ΕΛληνισμός και ΕΛληνικός Χριστιανισμός (μάγειρας του τερατουργήματος, ο Ύψιστος εχε(παρα)φρων Σακκέτος-Πακέτος). Χορευταράδες Σιντάλκες, υποχθόνιοι, Σακκέτοι-Πακέτοι, με guest star το Πούτιν και τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Παΐσιος με Ακρόπολη καπέλο και ο Μεγαλέξανδρος αγιογραφία με φωτοστέφανο. Και άλλα πολλά ΑΔΥΝΑΤΑ, που μας κρύβουν οι Ιλλουμινάτι.

ΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ

Διότι ως γνωστό
Πρέπει να επικρατεί Λιακουροκριτική σκέψις.





Μπορεί να υπάρξουν μερικοί αντίθεοι κουλτουριαραίοι, σκεπτικιστές, ορθολογιστές, που θα ισχυριστούν βάσει της (Αντίχριστης) Λογικής, ότι ... ΜΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ... XΑΣΑΜΕ...

Εμείς θα τους απαντήσουμε Δυνατά και Λιακουρικά όπως πάντα με αποδείξεις και στοιχεία:

Σιγά μη πιστέψουμε τα ψεύδη των τσιρακίων της Νέας Τάξης, των Ιλλουμινάτι, των αντίχριστων κλπ κλπ κακών ότι χάσαμε. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΩΡΕ (Πίστευε και μη ερεύνα). Όλα τα άλλα είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών υποταγής Λιακουρορθόδοξων συνειδήσεων. Έτσι ακριβώς καταποντίστηκε η σατανική Καλιφόρνια, όπως προφήτευσε τόσο εύστοχα, ο γέροντας του Λιάκουρα, πριν ένα χρόνο, αλλά μας το κρύβουν οι κακοί. Γιατί οι Προφητείες ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ.
Το γεγονός ότι ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ είναι τόσο αληθή όσο:
Η γη είναι κούφια γεμάτη υποχθόνιους, ο πλανήτης είναι Ελληνικός, η Σελήνη τεχνητός Ελληνικός δορυφόρος, οι Προφητείες δεν είναι μπούρδες, ο Μεγαλέξανδρος πήρε εντολή από το Θεό να βουλώσει τρύπες, ο Πούτιν θα μας δώσει την Αγιασοφιά, υπάρχουν αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, οι Δυτικοί θέλουν το κακό μας, είμαστε ο περιούσιος λαός του Θεού, κλπ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.... (ΟΛΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΛΙΑΚΟΥΡΟΟΜΑΔΑ).

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ)

buzz it!

:: posted by funEL, 2:15 PM

31 Comments:

Απο τα καλυτερα σου...


Ax


...μα να μας
νικήσουν οι Ιεροεξεταστες Καθολικοί;;;...

Πως εξηγειται αυτό;..

70-47........λιγο περίεργος αριθμος ακουγεται............
Blogger Ecumene, at 3:40 PM  
Ergotelina, έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι πολύ περίεργος ο αριθμός! Μελέτησα λοιπόν εμβριθώς το αποτέλεσμα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έργο του σατανά. Πρόσεξε να μαθαίνεις, πώς μεθοδεύει ο ακατονόμαστος την ήττα του περιούσιου λαού των Ελλήνων και της μπασκετικής ομάδας του ειδικότερα:

70-47 = 23 σύμφωνοι? 23^2 (στο τετράγωνο) = 529
Προσθέτουμε και τον διαβολικό (σαφώς, ρωτήστε και τον Λιάκουρα!) αριθμό 137 και τι παίρνουμε?? 529+137 = 666 ...

Τι ανάγκη έχομεν άλλων μαρτυριών, οι κατηραμένοι καθολικοί καθοδηγούνται υπό του σατανά αυτοπροσώπως! Και πάλι πρώτοι είμαστε δηλαδή :-Ρ
Blogger Stelios Frang, at 4:14 PM  
Πσσσσσσσστ....Γέροντα......

Πώς να στο πω, να μη μου φρουμάξεις..... ναμην μού μείνεις σέκος έτσι γονυπετής...

Ξέρεις Γέροντα.... χάσαμαν......

+ευλόγησον+ και ζωή σε λόγου μας

Σ;)))))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 4:48 PM  
ΓΕΡΟΝΤΑ ΦΑΝΕΛΕ!!!!!

Το Ιερόν Βίδεον Σου είναι ΚΑ_ΤΑ_ΠΛΗ_ΚΤΙ_ΚΟ!!!!!!!!!

Μακάρι να είχε ΕΝΑ κανάλι τα αρχ..... +συγχώρησον+ - τους ΟΡΧΕΙΣ, να το ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Ακούει κανείς, τηλεοπτικά κανάλια;

ΟΒΕΡ;;;;

Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε.... νανουρίστε, νανουρίστε....
Καλησπέρα αδερφέ μου
Blogger Μαύρος Γάτος, at 4:58 PM  
Το θεεικό σχέδιο ωωωω αμαθείς πραγματοποιήθηκε και επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά!

Ήτανε θέλημα Θεού να μη το πάρουμε φέτος. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο που κατέστρωσε ο Θεός εφαρμόζεται κατά γράμμα.

Μπορείτε να μου πείτε ΠΟΥ υπάρχει η προφητεία ότι θα παίρναμε σήμερα το παγκόσμιο;;; εεε; Το πε ο Πατροκοσμάς; το πε ο Παίσιος; το πε ο Βατοπεδινός; το πε ο Αγαθάγγελος; το πε ο Ιωάννης; Το είπε ο Γιαννάκης (όχι ο προπονητής, ο μελλοντικός μας βασιληάς) από το Τραχώνι; Το αναφέρει η αποκάλυψη εεεε; εεε; εεεε;;;;

Ωωωω άπιστοι, αμφισβητήτε το σχέδιο του Θεού και θα καείτε στην κόλαση. Θα πάτε στο πάτο (με αγάπη πάντα).....

Ο Θεός έχει για μας τους ΕΛ άλλα πλάνα και θα μας τα αποκαλύψει εν ευθέτω χρόνο.

Μέχρι τότε το λοιπόν μελετάτε και προσεύχεσθε γιατί... Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 5:19 PM  
.. ποια παλαιά κιβωτός;
... τί είναι αυτό το "κοίτα, κοίτα ψηλά";
.. ποιές στοές λέει ρε παιδιά η ΕΛληνίδα;)))
Anonymous Anonymous, at 6:06 PM  
Μόλις επικοινώνησα με τον τρίτο γέροντα του μυστικού 5ου ποδιού της Χαλκιδικής που βρίσκεται μέσα στην μαύρη τρύπα του σύμπαντος [στα σύνορα με την ΕΛλαδα] και κοιτάει φάτσα κάρτα με την πυραμίδα της Λευκής αδερφότητας (διαμπερές, 150τμ, 2 μπάνια και ευρύχωρο πάρκινγκ) και μου εκμυστηρεύτηκε τα εξής (τα λεω εδώ γιατι ο σοφός προφήτης έπαθε τραμπάκουλο):

- Η μυστική διαφορα του σκόρ, ο αριθμός 23 είναι το προτελευταίο γράμμα της ΕΛληνικής αλφαβήτου ή αν το δείτε αντίστροφα το δεύτερο απο το τέλος = αργυρό μετάλλιο.

- Οι 400 και πλέον κοσμοσφαιριοι πιλότοι που παρακολουθούσαν το show (εις την βαρβαρικήν) δεν θα επιτρέψουν την επιστροφή των Ισπανών χωρίς να δώσουν κατάρες σε 5 γενεές τους.

- Η Ιαπωνική τεχνολογία του σταδίου με το φευγ-σου εστειλε αρνητικές ακτίνες στο Ιχώρ της Εθνικής μας ομάδας με αποτέλεσμα να ξεφύγει η μπάλα και να πάει στους Ισπανούς (= 563 = ο αριθμός του δεξιού χεριού του αντιθεου).

Υπο το φώς των νέων εξελίξεων, η ομάς μας δεν κατάφερε να νικήσει με αποτέλεσμα το σχέδιο της παγκόσμιας εγκαθίδρυσης της Ελλάδος στο Ιερό άθλημα του Μπασκετοσφαιρίου να περιμένει για του χρόνου.
Blogger Head Honcho, at 7:34 PM  
Δευτερονόμιο 18/ιη΄ 22: "Όταν τις προφήτης λαλήση εν τω ονόματι τού Κυρίου και ο λόγος δεν γείνη, ουδέ συμβή, ούτος είναι ο λόγος τον οποίον ο Κύριος δεν ελάλησεν. Ελάλησεν αυτόν ο προφήτης εν υπερηφανία. Δεν θέλετε φοβηθή απ' αυτού"
Anonymous Anonymous, at 9:17 PM  
Όποιος χάνει στο μπάσκετ κερδίζει μια κοσμοκρατορία.
Anonymous Anonymous, at 9:20 PM  
Σωστά Kokorman το θεικό σχέδιο επαληθεύθηκε για μια ακόμα φορά,

Απιστοι κουλτουριαίοι ήταν θέλημα θεού να χάσουμε διότι το επόμενο mundobasket (βαρβαριστί) γίνεται
στην Κωνσταντινούπολη ! Σύμπτωσηςκαι αυτό ?? εεεεεε ?? Σύμπτωσης ??

Και πότε επιστρέφει από Τόκιο η Εθνική Ελλάδος ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ που
είναι και ο κοντο-πούτινος στην Αθήνα ! Σύμπτωσης και αυτό ?? εεεεεε ?? Σύμπτωσης ??

Οσο για το σκορ βάλαμε 47 πόντους 4+7=11, 1+1=2 και βγήκαμε δεύτεροι
σύμφωνα με το θεικό σχέδιο Σύμπτωσης και αυτό ?? εεεεεε ??

Βλέπω live τώρα το μέγα-προφήτη προέβει σε 2 τρομερές αποκαλύψεις:
1) Το σαβουροπακέτο "ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
ένας φίλος του το είχε διπλό και το εβαλε δημοπρασία σε μια παρέα και έβγαλε 5πλάσια λεφτά από αυτά που έδωσε !!!
2) Εδειξε φώτο από χαλάκι Περουβιανό το οποίο ακούστε ΈΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ !!!

Τι άλλο θέλετε μιαροί καλλικατζαραίοι για να πιστέψετε ?

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

+ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ+
Anonymous Anonymous, at 10:35 PM  
Εξεκαρδισθειν με το ιερο βιδεακιον! Ηταν ολοι οι οβολοι!

Ιδιαιτερον γελωτα επαρουσιασα εις το αντικρυσμα του τρεχοντος παναγαθου γεροντα με τον ελληνορθοδοξον παρθενων εις την κεφαλην του!

Επισης μου ηρεσε παρα πολυ ο παιζων το βουζουκιον ισαποστολος Λιακουρας οπως και ο παιζων το βουζουκιον σωτηρ μας (και παρ'ολιγον Χριστος μας) Πουτιν.

Ερωτω τον υπερευλογημενον ταγματαρχην αν θα μου επετρεπε να δημοσιευσω (με αγαπη παντα) το παναγιο βιδεακιον εις εν φορουμ, εις το οποιον τελω χρεη υποαδμινιστρατορα. +παντα ευλογισον+
Anonymous Anonymous, at 5:41 AM  
Προηγουμενως ελησμονησα να ερωτησω απαντες εαν γνωριζουν αν ειναι εν δυναμει η πιθανοτις παρακολουθησεως εκπομπων του ισοχριστου Λιακουρα απο το ιντερνετιον.
Ή αν εβρισκονται πουθενα οι εκπομπες του προς δαουνλοουδινγκ.

Κατοικος του εξωτερικου γαρ... +ξαναμανα-ευλογισον+
Anonymous Anonymous, at 5:52 AM  
Αγαπητέ Ανώνυμε, έχετε απόλυτο δίκαιο. ΄Οπως άλλωστε έχει δίκαιο και ο φίλτατος οοdegr διότι ο Θεός ούτε ελάλησεν αυτοπροσώπως, ούτε άλλωστε δια των προφητών του.

Αγαπητέ )orgo κάντε μιαν περατζάδαν εις το youtube ( http://www.youtube.com/ ) και βάλτε στο ψάχτηρι του τας ευλογημένας λέξεις, liakouras, profitis, EL, taklamakan, sakketos (saketos), liakopoulos και ούτως άλλως πως, και ως εκ θαύματως θα ενεμφανιστούν ιερά βίδεα προς τέρψην και επιμόρφωσην.

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 11:53 AM  
Σεβασμιότατε Κοκορμαν σε υπερευχαριστώ δια την χρήσιμην πληροφορίαν! Να είσαι πάντα ευλογημένος!
Υπάρχουν άμως πουθενά και οριζιναλ ιερά βίδεα τα οποία δεν έχει επεξεργασθεί ο ο Άρχων του Τάγματος?

Ο φίλτατος οοdegr υποθέτω πως ανήκει εις τους Προφήτας και Ψυχοθεραπευτάς του τρισαγιου και προφητικου www.oodegr.com, οι οποίοι περικαλώ έχουσι και Πανάγιαν Ευλογίαν δια την ισοσελίδαν των!! --> www.oodegr.com/oode/erwtiseis/evlogia1.htm
Εκτος αυτου η ιστοσελις τοιουτη ειναι γεματη απο πανίερα γουόλπεηπερ τα οποια αμυνονται καθε προοδευτικο/νεοεποχίτικο μαγικο ξορκι των δρακομασονικων βδελυγματων της Λευκης Αδελφοτητος!


Και μιας και εκανα την παραπανω αναφοραν, θα ητο παραλογο αν δε μου δημιουργητο η παρακατω απορια:

Αραγε εχει ευλογηθει η ιστοσελις Του Φανελός?? Kαι αν ναι, απο ποίον Αγιο Γεροντα??

Απαιτω απαντησην δια του στοματος Του Ταγματαρχου με το χερι εις την καρδίαν!

+ανεμοβλογισον+
Anonymous Anonymous, at 3:40 PM  
Ω, κύριε Λανσελόττε μας κακομαθαίνετε!
Πλην όμως, διαφεύγει υμίν το χρυσούν δισκοπότηρον, ήτοι η τελευταία είδησις:
Ο Σωτήρ της ΕΛλάδος Πούτιν, δεν ήλθε δια να συζητήσει περί του πετρελαιαγωγού «Πύργου (Μπουργκάς βαρβαριστί) – Αλεξανδρουπόλεως» αλλά δια τον άκρως απόρρητον αγωγόν μεταφοράς Αγιασμού (που αποτελεί ως γνωστόν, το καύσιμον των τεριρεμοκοσμοσφαιρών), ο οποίος θα συνδέει την πηγήν, ήτοι το Πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως (Ινσταμπούλ βαρβαριστί) μετά των κέντρων διανομής εις την Θεσσαλονίκη, τας Αθήνας και την Μόσχα. Το ζήτημα ούτο, έχει άμεσον συνάφειαν μετά της προταθείσας παρά του Σωτήρος, πωλήσεως εις την χώρα μας, υπερσυγχρόνων αντιβαρυτικών αεροσκαφών και λοιπών όπλων, προς ανάκτησιν των απωλεσθέντων εδαφών και υλοποίησιν της Μεγάλης ημών Ιδέας. Η αντίδρασις των Ιλουμινάτι Αμερικανοσιονιστών αναμένεται σφοδρή, καθώς τοιούτη συμφωνία θα καθίστατο ικανή ινα πυροδοτήσει αλυσιδωτάς αντιδράσεις μετά των συμμάχων υμών (βλέπε Τούρκοι), οι οποίοι δεν θα έχουν πλέον να αντιπαραθέσουν εις τα ημέτερα υπερτεχνολογικά στρατεύματα παρά μόνον τας υπεραρίθμους κρεατομάζας τους.

Ο Γέρων Παστίτσιος ομίλησε

666*νοσηγολυε+999
Blogger rodanis, at 6:19 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger funEL, at 6:58 PM  
Κ. Ergo te Lina ...
μη λέτε τέτοια και το τμήμα ιερών παραγωγών θα το πάρει πάνω του. Οι Ιεροεξεταστές είναι φίλοι μας (φωνή αρ. μάτσα).
Οι αριθμολογικοί συσχετισμοί ειδικότης των γεροντάδων της ορθοδοξίας και του μέγιστου σοδομιστη της ιστορίας σακκέτου πακέτου.

κ. sfrang οι αριθμολογικές παρατηρήσεις σας είναι Ορθοδόξου σοφίας και θεολογικής (παρα)λογικής όπως πάντα.

Ιλλουμινάτα μαυρόγατε, είπαμε ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΑΝ , ΚΕΡΔΙΣΑΜΑΝ... όλα τα άλλα ειναι ψευδείς ειδήσεις της Νέας Τάξης και ψεκασμοί υποταγής συνειδήσεων. όταν δείτε ιερόν Βίδεον στη σατανική τηλεόραση, να αρχίσετε να υποπτεύεστε ότι κατι δεν πάει καλά στο Τάγμα ... όπως επίσης αν δείτε αντιστοιχο βιβλίο...

Κοκορ παλαιέ μοναχέ αναδομητή Ιππότα. Η θεόπνευστη θεοσοφική διάγνωση κάνει τη ιερά Ορθόδοξη μαγνητική αυτεπαγωγή να καταστρέφει τις σατανικές επιδράσεις της Νέας Τάξης και της Λευκής αδελφότητας.

κ. καλτσονβρακέα, είδατε είδατε πόσο καθαρό ήταν τόσο καιρό και έπρεπε νάρθει ο προφήτας να ανοίξουν τα μάτια και τ' αυτιά μας. Τι κάνουν αυτοί οι κωλοψεκασμοί τελικά...

κ. Δυτικέπαρακμιακέ... ωχ ωχ ωχ, τι γνώση κουβαλείτε και σεις... ακόμα να σας την πέσουν "αυτοί που ζουν ανάμεσά μας"? Ξέρετε ξεπαστρεύουν όλους όσους ξέρουν κάτι παραπάνω, εκτός εάν έχετε το βλογιοκομένο κωσταντινάτο - φυλακτό να σας φυλάει από τους αθέους.

οοδε. πάντα ενάντια στη Νέα Τάξη, το Διαφωτισμό, τη λογική και τους Υποχθόνιους
+βλογιόκοψον+σκοτάδισον+

ανωνυμε 1 οκ όποιος κερδίζει ενα πακέτο χάνει την ψυχική υγεία του.

ανώνυμε 2 +ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ+ ήδη καταγραφήκατε υποψίφιος στο θεοεπιστημονικό αναλυτικό επιτελείο Λιακούρειας (παρα)(θεο)λογικής. Πάντα με μάτια Δυνατά και Ελληνικά (αλλοίθωρα και Λιακουρικά).
+σκοτάδισον+

)oRgO. Λιαν συντόμως θα ανεβάσωμεν εις το σατανικό μάτριξ του αντιχρίστου ιντερνετ εβλογημένο τόπο με extra original μαλακί... εεε σοφίες του προφήτου λιακό του κομψόχειρος.
επίσης εν τη απουσία του ταγματάρχου (λείπει εις ιερά αποστολή στο μέγαρο μαξίμου να συμβάλει στην αγορά κοσμοσφαιρών), σας πληροφορεί ο γέροντας +ευλόγησον+ του Τάγματος. η ιερά ευλογία έχει δοθεί, αλλά λίαν συντόμως θα κάνουμε και ένα δημόσιο ευχέλαιον

k. ροδανις. Είστε στο σωστό Ορθόδοξο δρόμο (παρα)λογικής (επι)σκεψης. Εκτενής αναφορά και πλήρης κάλυψη των πραγματικών γεγονότων που μας αποκρύπτουν οι Ιλλουμινάτι στο επόμενο. Με μάτια αχνιστά και λιακουρικά.
+νοσήλευεσεψυχιατρεία+
Blogger funEL, at 7:08 PM  
Μα και βέβαια νικήσαμε.

Είμεθα πάντοτε νικηταί -- τι να κάμνωμεν...

Άλλωστε, κατά τα έπη του ισοπροφήτου Αδώνιδος Γεωργιάδου, "οι Έλληνες είναι γεννημένοι πρωταγωνισταί".

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!!!!!!!!!!!!!
Blogger cyrus, at 10:38 PM  
Ο Προφήτης πρέπει να αντιληφθεί το μεγαλείον του επιτέλους και να κυκλοφορήσει σιντία των εκπομπών του. Αλλως, θα βγάλω στη μαύρη αγορά ένα που έχω.. ή μάλλον θα το διαθέτω τζάμπα προς διάδοσιν του μεγαλείου του.

ΕΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΟΝ
Blogger Rodia, at 8:53 AM  
Οι ΕΛληνες δε χάνουν ποτέ. Όποιος λέει τέτοια πράγματα είναι συκοφάντης (μπαστούνι) και θα καεί στην πυρά πάραυτα :P

Καλημέρα :)
Anonymous Anonymous, at 9:17 AM  
συνιππόται αυτό που συμβαίνει είναι σατανικότατο. προσέξτε πως στο βελζεβουλικό σκορ των αντίχριστων ισπανών επιδρά ο αριθμός 6 τρεις φορές:

σκορ 70-47

70 + 47 = 117

117 * 6 [πρώτη επίδραση του 6] = 702

702 - (6*6) [άλλες 2] =... μαντέψτε!

Και μετά σου λένε ότι δήθεν χάσαμε και ότι οι εικόνες που είδαμε δεν ήταν αποτέλεσμα αεροψεκασμών συνειδήσεων. Ρε σε τα μας δεν περνάν οι πουτινιές.
Anonymous Anonymous, at 11:12 AM  
47-70 αντί 74-70

Ποιος αντέστρεψε το σκορ..?????..
Blogger Rodia, at 1:38 PM  
Αγαπητέ Funel με συγκινήσατε βαθύτατα (κλαψ, κλαψ) με την υποψηφιότητα μου προς ένταξη στο θεοεπιστημονικό αναλυτικό επιτελείο Λιακούρειας (παρα)(θεο)λογικής !

Θα κάνω τα πάντα να διαδώσω το σκοταδισμό, το μπουρδοσαχλαμάρα, την τυφλή πίστη ενάντια σε όποιας μορφής ορθολογισμό, καθαρή σκέψη και
Ότι άλλο μιαρό όπως εξάλλου μάχεται ο Προφήτης υμών Λιάκουρας ο Μέγας .

Μην Ξεχνάμε όμως ότι ο Μασκαριώτατος Χουντόδουλος ή Νυκτόδουλος (πού εχει και τη χάρη του Αγίου (οινο-) Πνεύματος) είναι ο Μέγιστος (α-)Πνευματικός Ηγέτης
Ήτο ο πρωτοπόρος που κατέδειξε ότι το Ευλογημένο Εθνος των Ελλήνων κουβαλάει τη πρωτιά εις το DNA του !!!!!
Συμφωνα με τη πρωτοποριακή μέθοδο που εκπόνησε «leme kamia malakia na pernaei I ora kai na mazeuei kana frago to paggari »

Ενδεχόμενα δεν εκερδίσαμεν την τοιούτην φορά εις mundobasket διότι ένας εκ των παικτών μας ότι ολίγον μιγάς (o Σοφοκλής).
Εάν αντι αυτού υπήρχε Ελλην ? Με γνήσιο αίμα 100% υπήρχε περίπτωση να χάναμε από τους Ισπανούς ? Οι οποίοι βεβαίως είναι και αυτοί ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

+σκοτάδισον+
+ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ+
Anonymous Anonymous, at 4:21 PM  
εγώ έχω να δηλώσω ότι έχω συγκλονιστεί από την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα. Αναμένω από τον αδελφό φανΕΛ να μας ενημερώσει για τις τρέχουσες αναλύσεις του Λιάκουρα (σιωνιστικός δάκτυλος έχει επέμβει και δεν τον πιάνω στα Χανιά)
Blogger Stormrider, at 4:07 PM  
Είδατε ιππότες μου; Έχει δίκιο ο +ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ+, +ευλόγησον τον σκοταδισμόν+. Ουσιαστικώς, εμείς νικήσαμε, καθώς δώσαμε τα φώτα μας, τον πολιτισμό μας, το Λαμδα μας-το αναθεματισμένο, το DNA μας στους Ισπανούς, σε όόόόόόόόόλο τον κόσμο και άρα νικήσαμε ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Οπότε, όποιος κι αν νικούσε, πάλι εμείς θα κερδίζαμε.
Χα! Ο ψεκασμός συνείδησης μεταβολίστηκε από το σύστημα και ήρθα για σκούπισμα.
Blogger Artanis, at 6:40 PM  
funEL ιππότα μου...μήπως το αριστούργημα σου - αποκάλυψη είναι και αυτό δάκτυλος, ή δωδεκαδάκτυλος του παχέως εντέρου; δια να δεχτώμεν τον αγαπητό μας μεσαίωνα;(αχ τα ωραία χρόνια τα καλά...)

σου 'στειλα μέιλ ιππότα μου και καλά θα κάνεις να το διαβάσεις.

καλό χειμώνα Λιακουραίοι ιππότες.
Blogger roidis, at 7:46 AM  
VA TE FAIRE ENCULÉ FILS DE PUTE FUNEL DARKEL ET DRACUMEL.
PERSONNE N'A LE DROIT DE FAIRE DE L'HUMEUR AVEC LIAKO NI AVEC VELOPOULO.JE SUIS PAS GREC

Dieu avait béni la race d’EL
Anonymous Anonymous, at 10:57 PM  
vous êtes déja à l'enfer avec nous monsieur...
Blogger roidis, at 11:53 PM  
Mais oui mais oui... Sampagne de la Sorbonne, vine de Marseille, bon viveur, Je t'aime tu m' aime?, alons les enfants de la patrie, comme ci comme ca, laimoi botillion kai mpoukalion kai skulia kai gatia.Porqui et Pour qui, ou est Jean? il travail dans sans chambre.

Vous voulez coussez avec moi ce soir?

Ε ρε πως τις δουλεύω τις ξένες γλώσσες.

Μετά τιμής,

+monsier le KOKOR+
Blogger kokorman, at 11:41 AM  
κυρους , είμασταν είμαστε και φυσικά θα είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ, ότι γίνει ή να μη γίνει, αφού το λένε οι γεροντάδες της ορθοδοξίας (αντιπρωσωπεία του Θεού Ο.Ε.)είναι δυνατόν να γίνει κάτι άλλο?

(R), τα ιερά βίδεα του προφήτου είναι ανεπανάληπτα ανεπανόρθωτα ντοκουμέντα περί της αβύσσου της (παθο)ψυχολογίας του ανθρώπου. Θα τα κάνουμε DVD βίντεα και όλων των ειδών τα μέσα, με σχόλια και αναφορές του Τάγματος και των συνεργαζομένων δυνάμεων για να δει ο καθένας τι συμβαίνει.

κ. Ανώνυμε , η συνεισφορά στη γνώση και τη αλήθεια καθώς και η αφοσίωση προς τον Προφήταρο, είναι εμφανής γιαυτό ο γέροντας +ευλόγησον+ σου δίνει συγχωροχάρτι για τις επόμενες 33 κραιπάλες σου. Η πίστη σου σέσωκέ σε.

κ. θαλασσομπερδεμένη αυτοί που το λένε τους καίμε παραδειγματικώς.

κ. Λωτ επεστρεψατε. Μαθαμε οτι εκπολιτίσατε αρκετές καλικατζάρες. Η αριθμολογική σας θεομελέτη επακριβέστατη. Πάρτε και τον δάσκαλο

κ. στορμράιντερ το επόμενο υπερποστ ειναι αφιερωμένο στον superputin.

κ. αρτανις. πάντα ευπρόσδεκτη στο τάγμα και πάντα με ένα καλό λόγο στο στόμα. Είμεθα έκθαμβοι γιατί η Λιακούρειος αναλυτική μέθοδος διαδίδεται και εφαρμόζεται πανταχόθεν.

κ, Ροίδη που εχαθήκατε... το πρώτο καζάνι πίστα που κλείσαμε στους διαβολαραίους έχει γίνει παροιμιώδες στους κύκλους των ιπποτών. Σατανογαλλικά δεν γράφουμε.

Σατανογαλλικά είναι η γλώσσα της άθεης γαλλικής επανάστασης και του πρώτου αντίχριστου (κοσμικού) κράτους στο κόσμο... στη πυρά στη πυρά...

και τα γαλλικά ΕΛληνικά είναι
Blogger funEL, at 11:42 PM  

Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα μετά από 12 χρόνια γάμου, ταξίδεψε για ένα επαγγελματικό ταξίδι και δεν ήθελε να επιστρέψει ξανά στο σπίτι για να είναι με την οικογένειά του, αναζήτησα βοήθεια όταν συνάντησα τον Dr Ajayi, ένα ισχυρό ξόρκι εκμαγείο. Του εξήγησα την κατάστασή μου και αποκαλύφθηκε ότι ο άντρας μου έχει μαγευτεί από την άλλη γυναίκα, γι' αυτό ξέχασε το σπίτι, ο γιατρός Ajayi έκανε ξόρκι και ο σύζυγός μου απελευθερώθηκε από τα δεσμά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι μετά από 3 χρόνια χωρισμού, εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Dr Ajayi στο whatsapp / Viber: +2347084887094 ή στο email: drajayi1990@gmail.com

Είναι επίσης σε θέση να βοηθήσει στα ακόλουθα

* ξόρκι λαχειοφόρου αγοράς για να κερδίσετε μεγάλα
* Κερδίστε οποιοδήποτε ξόρκι δικαστικής υπόθεσης
* Βότανα που σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα
* Βότανα που διαλύουν το Ινομύωμα
Blogger Anonymous, at 2:06 PM  

Add a comment