funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 21, 2006

Λιακούρειες Αντιβαρυτικές εφαρμογές Α'

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΝΕΦΑΚΗ? ΕΕΕ?
ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΝ ΣΤΗ ΚΙΝΑ? ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΕΕ?

Α Μέρος
Β Μέρος
Μετά τις φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις του ΕΛληνος εφευρέτη της Ρώσικης Αντιβαρύτητας, Αντωνίου малоблако (Συννεφάκη), το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funΕL παρουσιάζει τις εκ-πλη-κτι-κές εφαρμογές των μοναδικών αυτών μηχανών, για την επικράτηση της 6ης Κοσμοκρατορίας.



Η Ανωτέρω αγγελογραφία εμφανίστηκε την ημέρα των Λιακουροαποκαλύψεων.
Απεικονίζει τους γνωστότατους αγγέλους Συννεφάκη και Λιακουράκη (κύλησε ο τετζεράκης και βρήκε το καπακάκι), εν μέσω των σύννεφων της Θείας Πρό(παρά)νοιας.

Σημειωτέον ότι πολλοί Λιακουροπιστοί την είδαν να δακρύζει.





ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ
(όποιος παλιοκουλτουριαραίος μιλήσει για φανατισμό, σωβινισμό και εθνικιστική υστερία, να τον κάψει ο Θεός)

Παρουσιάζουμε τις ειδικές αντιβαρυτικές σειρές οχημάτων τύπου +eblogison+ , ειδική πατέντα Λιάκουρα και γέροντος +ευλόγησον+ (με την βοήθεια του ίδιου του Θεού ιδιοχείρως), παντός καιρού.
Περιλαμβάνουν την πατέντα: Εξομολόγηση, Μετάνοια, θεία Χάρις.
Τα οχήματα κινούνται μόνον με Λιακουρορθόδοξο πλήρωμα. Ο βλογιοκομμένος ιερός υπολογιστής του συστήματος μπλοκάρει το σύστημα τροφοδοσίας όταν ανιχνεύσει αμαρτία και ανθΕΛληνισμό (άπιστους, Διεθνιστάς, κουλτουριαραίους, καλλικατζαραίους κλπ) στο πιλοτήριο.
Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος αποτρέπει Δυνατά και Λιακουρικά, τις γνωστές κλοπές της αρχαιοΕΛληνορθόδοξης τεχνολογίας από τους τσάμπα μάγκες της Νέας Τάξης των πραγμάτων.
Σημαντική λεπτομέρεια. Τα οχήματα χρησιμοποιούν Oρθόδοξο καμουφλάζ τύπου Klington (Star Trek). Μόνο οι Λιακουροπιστοί βλέπουν τα οχήματα. Οι υπόλοιποι νομίζουν ότι δεν υπάρχουν.



1. Διθέσιο όχημα +bananas+. Eξ ολοκλήρου οργανικής κατασκευής. Φύεται σε ειδικά θερμοκήπια του Αγίου Όρους, βλογικόβεται και μεταλλάσσεται με ορθόδοξη γενετική μηχανική, όπως περιγράφει ο Λουκιανός και με ειδικά τεριρέμ και αντιβαρυτικά τρισάγια. Περιλαμβάνει έξτρα βοηθητικό αντιβαρυτικό μηχανισμό Σταυρός-κοτσάνι (υπερφυσική κεραία τεραστίων διαστάσεων, on line σύνδεση με ΕΛ Χριστό για θαύματα σε περίπτωση ατυχήματος).
2. Διαστημόπλοιο "+Οσιος+Ανεμιστήρας+" . Tεραστίων διαστάσεων πολεμικό εκστρατευτικό σκάφος προς εκπολιτισμό διαφόρων λιγοστών βάρβαρων φυλών που απέμειναν στην άκρη του σύμπαντος, οι οποίες δεν γνωρίζουν ότι είναι ΕΛληνες Ορθόδοξοι. Το εκπολιτιστικό οπλοστάσιο περιλαμβάνει υπερσύγχρονης αρχαιοΕΛληνορθόδοξης τεχνολογίας καταστροφείς βαρβάρων, Ανορθοδόξων, αθέων, κλπ με τις ευλογίες πάντα του παππούλη παπαχασάπη +ευλόγησον+.
3. Το οργανικό όχημα “παπατρέχας” airlines, είναι μεταγωγικό, τεραστίων διαστάσεων εννοείται, από τα ιχθυοτροφεία Αρχιεπισκοπής Αιγαίου, Ιονίων και λοιπών θαλασσών. Εκτρέφεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. (Τηρούνται όλοι οι εκκλησιαστικοί κανόνες, οι νηστείες και το διαιτολόγιο των Αρχαίων Πατέρων της Εκκλησίας των Δελφών).
Κολυμπά και πετά με την αντιβαρυτική βοήθεια του Θεού.



4. Το θρυλικό Ρώσικο τεραστίων διαστάσεων διαστημικό μολύβι με αντιβαρυτικούς βαλλιστικούς πυραύλους τύπου “+pisokesasfagame+” εδάφους-αέρος, αέρος-νερού, νερού-διαστήματος, διαστήματος-κουφάλας, κουφάλας-εδάφους. Δεν αφήνει ρουθούνι απολίτιστο. Διαδίδει τη Γνώση και την Αλήθεια της Λιακουρορθοδοξίας. Αγάπη, σεβασμό, φιλότιμο.
5. Η εξέλιξη του Tupolev Tu-180 Nevidimka σε οργανικά δομημένο αντιβαρυτικό σύστημα τύπου "γλαρόσουπα". Τεραστίων διαστάσεων ιπτάμενο υποβρύχιο μεταφοράς προσωπικού και διαφόρων Ιερών ναών, προς διάδοση της Αρχαίας ΕΛληνικής Ορθοδοξίας στη κουφάλα της γης, στην Ατλαντίδα και στον Α Κενταύρου.
6. Αντιβαρυτικό ιπτάμενο γουρούνι Ζέπελιν τύπου +ΕL Λιακούρ+ προς τιμή του Ισαπόστολου Προφήτη Οδηγού Πλασιέ. Εξερευνητικό σκάφος επικίνδυνων αποστολών. Διαδίδει την Αλήθεια της Λιακουρορθοδοξίας μεταφέροντας τον ιερό σπόρο, κάτω και πάνω από το νερό.
Αυτό επιτυγχάνεται με καταιγισμό γουρουνοσκατοθύελλας με τεχνολογία ΤΕΣΛΑ στους Αντίχριστους, Ιλλουμινάτι, Λευκούς Αδελφούς.
Προφανώς μετά τον τυφώνα της σκατοΓνώσης, η Σατανική Λευκή Αδελφότητα μετατρέπεται σε σκατουλί καφέ Αδελφότητα και χάνει τη δύναμή της.



7. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα ΕΚΙΠ. Αποτελεσματικότατο βομβαρδιστικό ελαφρού τύπου. Μεταφέρει μπαζοσαβουροπακέτα χιλιάδων Λιακουροτόννων. Χτυπάει άμεσα και επιλεκτικά σπάζοντας τα κόκαλα των κουλτουριαραίων, Σιωνιστών νεοταξιτζίδων κλπ. Χρήσιμο για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Το αγαπημένο όχημα καλογραιών και άλλων κορασίδων.
8. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα κατηγορίας φτερού, τύπου +παπασούστας+. Κινείται με τον απλό αντιβαρυτικό τρόπο εκτροπής του βαρυτικού άξονα. Αυτό επιτυγχάνεται με ιερόν αρχαιοΕΛληνορθόδοξο σάλτο μορτάλε. Ιστορικές μελέτες του Μέγιστου ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου κατέδειξαν την εφαρμογή του σε διάφορες στιγμές της Ελληνικής ιστορίας (ο πήδουλος του Αιγαία όταν είδε μαύρο πανί, ο χορός του Ζαλόγγου και η Ανάληψη του Κυρίου είναι μερικά μόνο παραδείγματα)
9. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα τεχνολογίας ΗΕSTA. To χαρακτηριστικό σατανικό Σιωνιστικό μηχάνημα του Αντίχριστου, τώρα σε συσκευασία Λιακουρορθόδοξη και καθαγιασμένη. Ο μετατροπέας Κρόνειας ενέργειας σε Απολλώνια, βρίσκεται στο ενσωματωμένο καζανάκι ΒestNiagara που περιέχει υπερενισχυμένο αγιασμό παππουλίου +ευλόγησον+. Παρατηρήστε την ιερά τριαδική ώση - 3 MAX - έξοδο του καυσίμου (παραλλαγή του αντιβαρυτικού τριποδιού του Σιντάλκα – Καλτάκα Αππόλωνος).



10. Αντιβαρυτική σαΐτα τύπου ΕΛΧανεμπού που έγραψε το "Έπος της Αντιβαρύτητας" στα πεδία των μαχών, ενάντια στους εβραιοκαπιταλιστές και εβραιοκομμουνιστές. Το Ξανθών γένος (αδελφό και σύμμαχο, κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτη) πολέμησε γενναία, αλλά η συνομωσία του Αντίχριστου έφερε τους Σιωνιστές και τη Νέα τάξη των πραγμάτων, να νικούν προσωρινά τα τελευταία 60 χρόνια.
Φυσικά τα νεοτάτου τύπου SS Liakouras AIRLINES δεν αφήνουν καμία ελπίδα στους κακούς.
11. Η Αντιβαρυτική σαΐτα τύπου ΕΛΧανεμπού special (με πεπερόνι) σε σχηματισμό με άλλα αντιβαρυτικά οχήματα πάνω από την Ατλαντίδα την εποχή των ΕΛ. Η χρονομηχανή δίδεται δώρο με την αγορά του οχήματος καθώς και 3 Λιακουροντουβαροπακέτα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα (το τζάκι στο καθιστικό του οχήματος είναι έξτρα προσθήκη) .
12. Το τεραστίων διαστάσεων Αντιβαρυτικό χάρτινο οικολογικό αεροσκάφος, τσαλακωμένο λίγο μετά από υπόγειο πόλεμο κατά των υποχθόνιων καλικατζαραίων. Η ίδια χαρτομάζα χρησιμοποιείται και για τη παρασκευή μπαζοσαβουροπακέτων (ισχυρό κράμα μεταφυσικού υδραργύρου). Μετά τον αγιασμό και το απαραίτητα ανεφοδιασμό σε καύσιμο υπερτεριρέμ θα ξαναγυρίσει στη μάχη κατά των ανθΕΛλήνων Ανορθοδόξων κακών.

Κάθε μία από τις ανωτέρω φωτογραφίες ντοκουμέντα, είναι σύνθεση διαφόρων επί μέρους φωτογραφιών σύμφωνα με τη Λιακούρειο μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης "ο Αχταρμάς".
Αν κάποιος άθεος Ιλλουμινάτι νεοταξίτης ισχυριστεί ότι οτι αυτό είναι απλό μοντάζ και συνιστά παραχάραξη, διαστρέβλωση και εμφανή απάτη, του απαντάμε:
Αν δεχθούμε τον ισχυρισμό αυτό, θα ήταν σα να δεχόμασταν ότι όλα τα ντοκουμέντα, οι συνδιασμοί, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του Προφήτη - Πλασιέ είναι ψευδή.
Αυτό όμως είναι αδύνατον. Γιατί ? Γιατί έτσι γουστάρουμε... Άληθινό είναι ότι συμφέρει (Λιακουρορθόδοξο). Ψευδές ότι είναι ενάντια στη Λιακουρορθοδοξία (υποχθόνιο)... Δυνατά και Λιακουρικά...
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...


Α Μέρος
Β Μέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 10:03 PM

20 Comments:

Θα τους βατέψομεν τον Αντίχριστον αδελφέ με τα νέα μας μπλιμπλίκια. Δυνατά (που λέει και ο ΑΝΤ1) και ΕΛληνικά.

Το 2024 βλέπω δεν είναι μακριά.
Blogger kaltsovrako, at 6:14 PM  
Σήμερα το πρωί είδα ένα Αντιβαρυτικό ιπτάμενο γουρούνι Ζέπελιν τύπου +ΕL Λιακούρ+ να ρίχνει θύελλα κόπρου στους απανταχού Θολοκουλτουριάρηδες, Ιλλουμινάτι, σιωνισταραίους, καλλικαντζαραίους. Το σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται κατά γράμμα. Όχι μόνο το τρομερό υπερόπλο αλλαγής καιρούς του κοντοΠούτινου τεχνολογίας HESTA κατευθείαν παραδομένη από τον παπούλιο +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ στον Κοντό σε συνεργασία με τον Σακκέτο Πακέτο, έχει αλλάξει τα φώτα στους άστεγους καλλικαντζαραίους της Μόσχας που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έδιναν τα κρατικά μυστικά στους υποχθόνιους, μετατρέποντάς τους σε παγάκια. Το Γουρούνι ΕΛ Ζέπελιν τους πασπαλίζει και με φαιά ουσία ώστε από Λευκή αδερφότητα να μετατραπούν σε καφέ και να πάψουν να είναι κακοί. Μιλάμε για συντριπτική νίκη! Το πασχάλιον έτος μάλλον θα έρθει καμμιά 10αριά χρόνια νωρίτερα με επιχειρήσεις σαν και αυτή.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 3:30 PM  
Ρίχτα φίλε μου...

Δεν ξεχνώ τις υποσχέσεις μου! Σού στέλνω αυτό που σού υποσχέθηκα, μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις, μόνο σε παρακαλώ, αν το δημοσιεύσεις, να αναφέρεις τον συγγραφέα (την αφεντιά μου!)

Καλό βράδυ
Μαύρος Γάτος
Blogger Μαύρος Γάτος, at 10:26 PM  
Xμμ.. εγώ είδα ένα αντιβαρυτικό γάτο που παίζει το συγγραφέα, ενώ, ως γνωστόν, εγώ είμαι η μεγαλύτερη παγκοσμίως γνωστή συγγραφέας (όχι εκείνη η άλλη η άσχετη) που θα εκδοθώ μάλιστα από τον προφητικό εκδοτικό οίκο!
(όταν μετακομίσει στη Συγγρού, εχμ)
Blogger Rodia, at 2:47 AM  
Ήταν ένας γάτος,
μαύρος πονηρός,
κάθε που εβράδυαζε,
γινόταν συγγραφεύς!
Anonymous Anonymous, at 6:14 PM  
Είναι σαφής η πρόθεσις πριονισμού της ΕΛλάδας και κοπής αυτής της Πανώριας χώρας στα δυο με πριονωτές νταλίκες που κόβουν σαν ξυράφια. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ;
Ολα είναι μέρος της συνομωσίας. Το χιόνι, ο παγετός, οι νταλίκες ΧΩΡΙΣ αλυσίδες και οι νταλίκες ΜΕ αλυσίδες, η κοιλάδα των Τεμπών όπου ο Κένταυρος Χείρων δίδασκε τον Αριστοτέλη (ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ;), το πέταλο του Μαλιακού, όπου ο Αθανάσιος Διάκος σουβλίστηκε (ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ;), το νησί των κολασμένων κεφαλονιτών απογόνων του αφορισμένου Λασκαράτου (ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ;), κλπ κλπ

πολύ ΤΕΣΛΑ μαγνητικό και αντιβαρυτικό, αλλά, αν είναι ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ μας, θα το αντέξουμε αδελφοί...

..ίσως πρέπει να εξετάσουμε και τους παπύρους της Νεκράς Θάλασσας..
(ακόμα ζωντανή είναι αυτή;)
Blogger Rodia, at 3:38 AM  
Προσοχή, θα προβώ σε αποκαλύψεις.
Την ημέρα της επέλασης του Χιονιά [γνωστού γίγαντα που κατοικεί στα τάρταρα] συνέβη ένα ακόμα ακραίο καιρικό φαινόμενο που αποσιωπήθηκε από τα κρόνεια ΜΜΕ. Σεισμός 4.9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά της Λευκάδος.
Την ημέρα εκείνη ήταν του αγίου Αναστασίου του ΠΕΡΣΟΥ.
Και όλα αυτά 13 μέρες μετά την πρεμιέρα των αποκαλυπτικών βιβλίων του Προφήτου για το Κρόνειο σχέδιο των ΠΕΡΣΩΝ!
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
Anonymous Anonymous, at 9:41 AM  
Υπομονή ΣυνΈΛληνες.

Η υπερτεχνολογία HESTA έκανε πάλι το θαύμα της. Χιόνια, σεισμοί, ηφαίστεια, νεκροαναστημένοι πάπυροι είναι με το μέρος μας εκπληρώνοντας το απ' εξ ανέκαθεν προϋπάρχον θεϊκό σχέδιο.

Τα καλλικαντζάρια τρέχουν πανικόβλητα να κρυφτούν στην κουφάλα γη (όσα άντεξαν το πολικό ψύχος εννοείται)... αν και εκεί δεν πρόκειται να μείνει κολυμπιθρόξυλον αφού ο κοντοΠούτινος ανοίγει τρούπες στον Βόρειο Πόλο για να τους ρίξει Τέσλα ΤΕΖΑ.

Τους συντρίβουμε τα κόκκαλα, τους παίρνουμε τα σώβρακα, τους σπάμε τας κεφαλάς ΔΥΝΑΤΑ και ΕΛΙΑΚΟΥΡΙΚΑ. Δεν αφήνουμε τίποτα όρθιο, εκπολιτίζουμε πάντα με το χαμόγελο, την αγάπη και το φιλότιμο. Επειδή πιστεύουμε στην Δημοκρατία και στην ελευθερία έκφρασης τους ράβουμε το στόμα, τους βουλώνουμε τα ώτα με καυτό μολύβι, τους εξορύζουμε τους οφθαλμούς των και τους κόβουμε τη γλώσσα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. Η νίκη είναι δική μας. Εσείς επιμένετε να διαβάζετε τις ιερές γραφές του παππουλάκου +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+, του Σακκέτου Πακέτου, της Σιβύλλας Λουκά, του Δόκτωρα Υέρμακ Ντι Σι και του Προφήτου αυτοπροσώπως (με το αζημίωτο βέβαια).

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 2:38 PM  
Συνιππότα ΛωΤ, λίγες λίγες τις δίδομεν... που να δείτε τι πάθαμε εμείς με τοιαύτας αποκαλύψεις... επεται συνέχει...

κύριε καλτσονσωβρακέα μας συμφωνούμε μαζί σας. θα του αλλάξουμε τον αδόξαστον. πόσες μείναν 6.670 και νύχτωσε...

Αδελφέ παλαιόθεν συνοδιπόρε συνιππότα Δημήτριε. Είσθε μία εκ των πηγών της απώτερης γνώσης. που τα πήρατε αυτά τα ομματουάλια. Μήπως πάνε πακέτο με κανένα πακέτο ή με κανένα σακέτο? τέτοιοι συνδιασμοί ... απίστευτο... προσοχή στας αποκαλύψεις... μας ακούν και οχτροι

Μοναχέ συνιππότα κόκορμαν. Η θεογνωστική αναλυτική αγωνιστική ΕΛληνορθόδοξη μεταφυσική ρητορική σου είναι μια όασις στην άνυδρον έρημο του παραλόγου που μας περιβάλλει. Σκεφτείτε σοβσρά να ιδρύσετε μια θεολογική (Λιακουρείου κατεύθυνσης) σχολή.

Μαύρε γάτε παρόλο που σας κόπτουμεν ολίγο κουλτουριαραίο ιλλουμινάτι προσπαθούμε να αναλύσουμε θεοεπιστημονικώς το πόνημά σας και να εκδόσουμε το αναθολόγιον... ευχαριστούμε και κατεβήτε επιτέλους απο τα κεραμύδια...

Κ. Ροδιά ακολουθείτε τη "μέθοδο" καταπληκτικά. Οι παρατηρήσεις σας κατεγράφησαν και ερευνώνται από την ειδική ομάδα των Ιπποτών.

μήτσουλα ιλλουμινάτα μήτσουλα... εδώ γίνονται κοσμοϊστορικά γεγονότα και συ εριξες μαύρη πέτρα ... το ποστ σου κρέμεται έναν αιώνα το ίδιο ... απέθανες και μας το αποκρύπτεις ? ομιλείς από το υεπερπέραν? και τι είναι αυτό το A.S.A.P.!! ΕΕΕΕ?

κύριε Ενιαυτέ οι πληροφορίες σας πάντα σωσταί και εξακριβωμέναι. Βοηθάτε όμως λίγο τη κατάσταση... τι να πρωτοπρολάβουμε... αποκαλύφτε πράγματα και στο υψηλό πολεμικό συμβούλιου του ΛΑΛΗΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ.

ΜΗΤΣΟΥΛΑΙΕ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΑ ...

... ΑΜΑΝ...

ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ... ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ
Blogger funEL, at 8:51 PM  
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=679683&lngDtrID=252
Anonymous Anonymous, at 8:00 PM  
α ρε μήτσουλα αθάνατε με τις δίδυμες ΕΛληνορθόδοξες...

κ ανόνυμους ποιά δικαίωση?
εδώ είδε κι έπαθε ο Προφήτης να πείσει οτι οι Ορθόδοξοι Ρώσοι έχουν ΗΔΗ 20 βάσεις στη Σελήνη και πάει να μας τα χαλάσει το σκοτεινοσιωνιστικό δημοσίευμα των Ιλλουμιναταίων καλλικατζαραίων κλπ, να μας πει ότι ΘΑ κάνουν (αν κάνουν) σε 15 χρόνια τη πρώτη βάση?
Μακρυά από τέτοια παραπληροφόρηση...
Blogger funEL, at 9:10 AM  
Θα ακούσατε για τον δραπέτη με το "χάμερ". Αφού έκλεψε το στρατιωτικό όχημα, πέρασε από διάφορες περιοχές, μεταξύ άλλων και από τον Άι Γιάννη τον Ρώσο. Δεν αποκλείω φυσικά και την πιθανότητα να είναι τυχαία η διαδρομή που ακολούθησε. Καλό είναι όμως να ερευνηθεί το θέμα.
Blogger Φοινικιστής, at 7:41 PM  
Καλά που μπήκε ο αρχαιολάγνος Αυτόχθων, να διαβάσουμε και καμια ορθρογραφημένη κουβέντα εδώ μέσα, παλιοκαλικατζάρια!
Δεν πάτε να πάρετε την μέθοδο άνευ διδασκάλου, του ιππότη της ελληνουσίας Αδώνιδος Γεωργιάδου, μπας και μάθετε καμιά φορά την ένδοξο γλώσσα των ηρώων;
Γιατρεύει και το λαιμόπιασμα.
Αυτό με τον δραπέτη, πάντως, έχει πολύ μεγάλη σημμασία.
Κια ασφαλώς είναι μέρος του σχεδίου του θεού!
Διότι, τι παρασημαίνει η κίνησις του δραπέτου [απ΄οτην κόλαση των καλικατζάρων] να κλέψει ένα Χάμερ [αμερικάνικο ιλουμινάτικο όχημα] και να το οδηγήσει στον άγιο Ιωάνη τον ΡΩΣΟ;
Μα τι άλλο;
Αυτό που φωνάζει σε ώτα μη ακουόντων ο Προφήτης: Αντί να αγοράζουμε σαβουροαμερικάνικα οχήματα του σατανά, πρέπει επιτελους να ψωνίσουμε ευλογημένα αντιβαρυτικά όπλα από τον ΠΟΥΤΙΝ!
Blogger Sarasides, at 9:53 PM  
Μα επιτέλους η θαυμαστή Λιακούρειος Θεοεπιστημονική μέθοδος διαδίδεται σιγά σιγά ξανά σαν τις ρυποκτόνες φωτιές της Γνώσης και αλήθειας. Τις εμπνευσμένες φωτιές που έκαιγαν την αμαρτία, τους μιαρούς, τους αντίχριστους, τα καλικατζάρια κλπ (για λίγο σβήστηκαν με την άθεη αναγέννηση και τις αντίχριστες επιστήμες ... αλλά μόνο για λίγο).

Επιτέλους η Λιακούρειος συσχέτιση των γεγονότων σε όλο της το μεγαλείο. Χαιρετίζουμε τον λογιότατο κ. Αυτόχθωνα και την εμπεριστατωμένη λογικότατη ερώτηση του περί χάμερ, καθώς και τη καυστική μελέτη του σοφολογιότατου κ. Αλκιβιάδου ο οποίος έδωσε τη σωστή μοναδική και αναμφισβήτητη απάντηση στο θέμα.
Θεωρούμε ότι η μέθοδος μεταλαμπαδεύτηκε.
φέρτε τις μάγισσες, τους κουλτουριαραίους, τους μιαρούς τους υποχθόνιους... κλπ
Blogger funEL, at 10:08 PM  
Από σήμερα αποφάσισα να τα θεωρώ όλα τυχαία. Ένα το κρατούμενο.

Θα σας διηγηθώ λοιπόν ένα πραγματικό περιστατικό. Το καλοκαίρι εγώ και η μητέρα μου ταξιδέψαμε με ταξί στο χωριό. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί ταξί που κάνουν καθημερινά το δρομολόγιο από Αθήνα προς εκείνα τα μέρη και το αντίστροφο. Μόλις έφτασε ο οδηγός έξω από το σπίτι, είδαμε ότι στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν μια κυρία - φυσικό ήταν να θέλει ο οδηγός να αυξήσει τα κέρδη με έναν επιπλέον πελάτη. Η κυρία λοιπόν αυτή καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής διάβαζε Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC 2. Και μαζί της εγώ, που καθόμουν πίσω από τον οδηγό, άρα είχα οπτική επαφή με το ανοιχτό βιβλίο.

Επιστρέφω σ'αυτό που έγραψα στην αρχή. Όλα είναι τυχαία. Όλως τυχαίως ήταν διαθέσιμος ο συγκεκριμένος οδηγός από τους 30 που κάνουν το δρομολόγιο. Όλως τυχαίως την ίδια μέρα θα ταξίδευε και η κυρία, η οποία όλως τυχαίως είχε καθήσει στη θέση του συνοδηγού με το βιβλίο αυτό στο χέρι. Δηλ. εντελώς τυχαία στήθηκε ένα "σκηνικό" ώστε να διαβάζω επί 2 ώρες Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC 2, χωρίς να έχω αγοράσει το βιβλίο!

Σύμφωνοι, όλα αυτά είναι τυχαία...
Blogger Φοινικιστής, at 12:03 PM  
Κ. Αυτόχθων ΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ?
ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ (μόνο 4 έχει στην Αθήνα - θεσσαλονίκη).

Διότι φυσικά το γεγονός ότι κάποια κυρία διάβαζε το ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ δεν αποτελεί παράξενο γεγονός... ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΛΙΑΚΟΥΤΟΠΙΣΤΟΙ διαβάζουν τα φωτισμένα Λιακουρομπαζοπακέτα...
Όμως ο Αντίχριστος σε απέτρεψε να AΓΟΡΑΣΕΙΣ το μπαζοπακέτο φτιάχνοντας την σατανική "συνκυρία".

Μια ακόμα απόδειξη ότι οι Προφητείες εφαρμόζονται και ότι το σχέδιο του Θεού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη...

ΑΜΗΝ
Blogger funEL, at 12:49 PM  
Χμμ.. αγαπητέ κ. funEL, πρώτη φορά ενίσταμαι στα γραφόμενά σας και συγγνώμη, αλλά θα το γράψω εδώ και τώρα:

Δεδομένου ότι το εν λόγω ντουβαροβιβλίον παρέχεται εντελώς δωρεάν, ως διαφημίζεται ευθαρσώς υπό του Προφήτου μας, η τύχη η αγαθή έφερε τον κ. αυτόχθονα όπισθεν της εν λόγω κυρίας αναγνωστρίας ίνα λάβει ολίγην γνώσιν περί του φωτισμένου εγκεφάλου όστις συνέγραψεν αυτό, μπας και θελήσει εν συνεχεία ο κ. αυτόχθων μα ψωνίσει μερικά μπαζοσαβουροπακέτα μαζεμένα, κατόπιν της γοητείας του εν λόγω κειμένου.

Αυτά και τα τοιαύτα και σόρρυ δια την σινδόνα.

:-)
Blogger Rodia, at 9:42 PM  
Ιερά σινδόνη κ. Ροδιά...
Επιτυχέστατη η παρατήρησίς σας.
Έχετε απόλυτον δίκαιον. Δεν μπορεί η "μέθοδος" να βγάζει αντε αντε συμπεράσματα...
Συγχωρέστε τον Ιππότη γραφέα... ήταν μαθητευόμενος... δεν διέγνωσε τα σημεία καλώς.
Για τιμωρία και σεαυτού βοήθεια τον τιγκάραμε με μπαζοπακέτα τα οποία θα πωλεί στους πάγκους της Ομονοίας να διαδοθεί η Λικούρειος Αλήθεια... Θα τον βλέπετε εκεί να πουλά μαζί με άσχετα περιοδικά και εφημερίδες. Μην επιχειρήσετε να του μιλήσετε περί του θέματος, θα κάνει τον άσχετο και μπορεί και να σας προγγίξει ολίγον, καθότι λαϊκός Ιππότης...

Δεσποσύνη Ροδιά, μια ακόμα απόδειξη ότι το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται...
Blogger funEL, at 11:56 PM  
ενισταμαι σθεναρως κυριες και κυριοι. το 2024 βγαινω στην
συνταξη!!!!! αντι να αραξω θα τρεχω
στα βουνα της ευρωπης και της αμερικης να φωναζω ΑΕΡΑΑΑ ????
Blogger tsekouri, at 1:26 AM  
0ax0xa0axa0a0xa0a0xa0 liwnw.Epanefere to blog asap.Auto to kerdoskopiko arxidi,autos o ekmetaleuths tou fovou aksizei na geliwpoieitai kathimerinws kai adialiptws.
Anonymous Ad4mov, at 2:59 PM  

Add a comment