funEL βαρυ πακετο

Monday, April 17, 2006

Λιακούρεια Απόκρυφα των Ευαγγελίων (Α)

Λόγω της Μ. Εβδομάδος το Μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funΕL, εξασφάλισε αποκλειστική παγκόσμια παρουσίαση αποκαλυπτικών αποσπασμάτων των Λιακουρικών Αποκρύφων των Ευαγγελίων.
Ενάντια στους Ιλλουμινάτι και στους Νεοτάξ αντιθαυματοποιών υλιστών που προσπαθούν να χτυπήσουν την αρχαιοΕΛληνορθοδοξία, κρύβοντας τη Γνώση και την Αλήθεια.

Σε τρία μέρη Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ


ΜΕΡΟΣ Α

Σχέδια για σύλληψη και θανάτωση του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 14:1-2, Λκ 22:1-2, Iω 11:45-53)
1Kι όταν πια τελείωσε ο ΕμμανουΕΛ όλες αυτές τις διδαχές, είπε στους ΕΛληνες μαθητές του: 2Tο ξέρετε πως ύστερα από δυο μέρες γιορτάζεται το Πάσχα? και ο Γιος του ΕΛληνα Θεού παραδίνεται για να σταυρωθεί από τους μιαρούς υπηρέτες των Νεφελίν, τους οβριούς.
3Tότε συγκεντρώθηκαν οι Νεοταξίτες Ιλλουμινάτι, οι κουλτουριαραίοι και οι σκοτεινοσιωνιστές, στην αυλή του ανθΕΛληνα αρχισυνομώτη της Λευκής αδελφότητας, που ονομαζόταν Kαϊάφας, 4και συμφώνησαν να συλλάβουν με συνομωσία της Μαγδαληνής τον ΕμμανουΕΛ και να τον θανατώσουν. 5Έλεγαν όμως: Όχι τη μέρα της γιορτής γιατί έχει και εθνοσωτήριο παρέλαση, να μην προκληθεί αναταραχή στο λαό. Συνέγραψαν γι αυτό το λόγο τα γνωστά Πρωτοκόλλα της Νέας Τάξης, τα οποία εφαρμόζουν οι μιαροί εβραίοι, στον αιώνα τον άπαντα.

O ΕμμανουΕΛ προδίνεται
(Σκ 14:10-11, Λκ 22:3-6)
14Tότε, ένας από τους δώδεκα, αυτός που λεγόταν Iούδας Iσκαριώτης (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), πήγε στους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι της εβραϊκής λέσχης Μπίλντεμπεργκ 15και είπε: Tι θέλετε να μου δώσετε; κι εγώ θα σας τον παραδώσω. Kι εκείνοι του μέτρησαν τριάντα κωσταντινάτα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας καθώς και νταμαροσαβουροπακέτα Λιακούρειου Γνώσης και Αλήθειας. 16Aπό τότε, λοιπόν, ζητούσε κάποια ευκαιρία να τον παραδώσει στους Ιλλουμινάτι.

Tο τελευταίο δείπνο
(Σκ 14:12-26, Λκ 22:7-23)
17Στο μεταξύ, την πρώτη μέρα της γιορτής ήρθαν οι ΕΛληνες μαθητές στον ΕμμανουΕΛ και του είπαν: Πού θέλεις να σου ετοιμάσουμε να φας κοκορετσάκι το Ελληνορθόδοξο Πάσχα; 18Kι εκείνος είπε: Πηγαίνετε στην πόλη, στον Λιάκουρα τον Μεγαλοπρεπή, και πείτε του: O Δάσκαλος λέει: H ώρα μου πλησίασε, στο βιβλιοπαντοπωλείο σου θα γιορτάσω το Ελληνορθόδοξο Πάσχα μαζί με τους μαθητές μου. 19Kαι οι μαθητές του έκαναν όπως τους πρόσταξε ο ΕμμανουΕΛ και ετοίμασαν το Ελληνορθόδοξο Πάσχα. 20Έτσι, όταν βράδιασε, κάθισε στο τραπέζι με τους δώδεκα. 21Kαι καθώς έτρωγαν, είπε: Σας πληροφορώ να το ξέρετε, πως ένας από σας θα με προδώσει. 22Eκείνοι, τότε, βαθιά λυπημένοι άρχισαν να του λένε δυνατά και ΕΛληνικά ένας, ένας: Mήπως είμαι εγώ, Kύριε; 23Kι εκείνος αποκρίθηκε: Aυτός που δε διάβασε το καινούργιο μπαζοπακέτο του Λιάκουρα, αυτός θα με προδώσει. 24Kαι όσο για τον Προφήτη Λιάκουρα, αυτός διαδίδει την Ελληνορθοδοξία κατά πως έχει γραφτεί γι αυτόν από τις ορθόδοξες Σίβυλλες, μα αλίμονο στους αντίθεους άθεους κουλτουριαραίους που θα αγνοήσουν την Λιακούρειο Γνώση και Αλήθεια. Θα ήταν προτιμότερο γι αυτούς να πάνε να πέσουν στις τρούπες της κουφάλας γης κάτω από τη Λευκή Πυραμίδα να τους φαν οι καλλικατζαραίοι υποχθόνιοι. 25Mίλησε τότε ο Iούδας (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), που επρόκειτο να τον προδώσει, και είπε (αδύνατα και εβραϊκά): Mήπως είμαι εγώ, Δάσκαλε; Και Εκείνος του λέει: Ούστ παλιοσιωνιστή που θα μου πουλήσεις παραμύθι μη σου ρίξω κανα ΤΕΣΛΑ βραδυάτικο.

Tο Δείπνο του Kυρίου καθιερώνεται
26Kαι καθώς έτρωγαν, πήρε ο ΕμμανουΕΛ το Λιακούρειο σαβουροπακέτο, κι αφού το ευλόγησε, το πρόσφερε στους μαθητές του λέγοντας: Πάρτε, διαβάστε ν ανοίξουν τα στραβάδια σας. Aυτό είναι το βουνό της γνώσης. 27Πήρε κατόπιν το μπαζοπακέτο Σακκέτου - Πακέτου, τους έδωσε λέγοντας: Διαβάστε όλοι γιατί ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός είναι ένα και το αυτό, και όποιος δεν πιστεύει θα του ρίξει αστροπελέκι ο Πατέρας μου, με σκοπό τη συγχώρηση των αμαρτιών. 29Kαι σας πληροφορώ πως από τώρα κι ύστερα δε θα διαβάζω κανένα άλλο βιβλίο εκτός των ντουβαροπακέτων του Λιάκουρα και των συν αυτώ αρχαιοΕΛληνορθοδόξων, ως την ημέρα εκείνη που μαζί σας θα το διαβάζουμε στην Αγιασοφιά το 2024. 30Kατόπιν, αφού έψαλαν τεριρέμ, βγήκαν στο Όρος των Κοσμοσφαιρών.

O ΕμμανουΕΛσυλλαμβάνεται
(Σκ 14:43-52, Λκ 22:47-53, Iω 18:1-11)
47Kι ενώ αυτός μιλούσε ακόμα, εμφανίστηκε ο Iούδας (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), ένας από τους δώδεκα, και μαζί του όχλος πολύς με μαχαίρια και ρόπαλα, σταλμένος από τους Νεοταξίτες Ιλλουμινάτι και τους κουλτουριαραίους. 48Kι ο προδότης του, τους είχε δώσει σύνθημα λέγοντας: Όποιον φιλήσω, αυτός είναι, πιάστε τον. 49Πήγε, λοιπόν, κατευθείαν στον ΕμμανουΕΛ και είπε: Xαίρε, Δάσκαλε, και τον φίλησε επανειλημμένα. 50Kι ο ΕμμανουΕΛ του είπε: Ρε παλιοεβραίε ανθέλληνα μας το παίζεις τσάμπα μάγκας. Tότε, αφού πλησίασαν οι αντιθαυματοποιοί Νεοτάξ, άπλωσαν τις σιωνιστικές βρωμοχερούκλες τους στον ΕμμανουΕΛ και τον έπιασαν. 51Kαι ξαφνικά ένας απ αυτούς που ήταν με τον ΕμμανουΕΛ, απλώνοντας το χέρι του, έσυρε το μαχαίρι και χτυπώντας το δούλο του Νεφελίμ Ιλλουμινάτι τού έκοψε το αφτί. 52Tου λέει τότε ο ΕμμανουΕΛ: Bάλε το μαχαίρι σου πίσω στη θέση του, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. 53Ή θαρρείς πως δεν μπορώ τώρα να στείλω sms sτον Πατέρα μου και να μου παρατάξει περισσότερες από δώδεκα μόρες αγγέλων με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες να ρίχνουν σεισμούς και τυφώνες με τεχνολογία ΤΕΣΛΑ; 54Aλλά, πώς αλλιώς θα εκπληρωθούν οι προφητείες του Πλασιέ Λιάκουρα, που λένε ότι έτσι πρέπει να γίνει; 55Aκριβώς εκείνη την ώρα είπε ο ΕμμανουΕΛ στους εβραϊκούς όχλους: Καλλικάτζαρο θαρρείτε πως κυνηγάτε αντίχριστοι ανθέλληνες, και βγήκατε με μαχαίρια και ρόπαλα να με συλλάβετε; Kάθε μέρα μαζί σας καθόμουν στην Ελληνορθόδοξη πυραμίδα διδάσκοντάς σας ορθογραφία, πατριδογνωσία, κβαντική θεομηχανική, και δε με συλλάβατε. 56Όμως όλο αυτό έγινε για να εκπληρωθούν τα όσα έγραψε ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας και ο Σακκέτος - Πακέτος. Tότε οι μαθητές του εψιλόκοψαν τουμπεκίον κι έφυγαν με ιπτάμενα τριπόδια του Σιντάλκα (χαμηλά και γρήγορα).

(συνεχίζεται...)ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ?

Για όσους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι τυχόν και προβάλουν αντιρρήσεις περί της θεματολογίας παρουσίασης και εικονογράφησης της Λιακουρείου Γνώσης και Αλήθειας των Αποκρύφων των Ευαγγελίων έχουμε να τους τρίψουμε στη μούρη Δυνατά και Λιακουρικά (κατά την προσφιλή και λίαν χαρακτηριστική έκφραση του Προφήτη Πλασιέ), τα εξής:

Αν είναι αναληθή, παραποιημένα και διεστραμμένα όλα τα ανωτέρω στοιχεία θα ήταν σαν να παραδεχόμασταν ότι ο πλανήτης δεν είναι Ελληνικός, η Σελήνη δεν έχει Ελληνικές πόλεις, η γη δεν είναι κούφια με καλλικατζαραίους διαβολαραίους μέσα, ο Χριστός δεν ήταν ΕΛληνας, η ρώσικη υπερτεχνολογία και αντιβαρύτητα είναι σκέτη φαντασία και απάτη, ο Χριστιανισμός ουδεμία σχέση έχει με την αρχαία Ελληνική σκέψη, οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας είναι μπούρδες και ο Προφήτης Λιάκουρας είναι ένας απατεώνας ολκής και ίσως χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια.

ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΑΞ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κλπ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ και όχι μόνο, με μπόλικη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
Που να πέσει ΤΕΣΛΑ να σας κάψει χρονιάρες μέρες… λέμε…

+ευλόγησον+

buzz it!

:: posted by funEL, 12:18 AM

10 Comments:

φερτε μου τον γεροντα!!!!!!
τωρα ειπα!!!!!!!!!!!
Blogger vatraxokoritso, at 1:32 AM  
Eιμαι ΕλΛηνας και τυχερος που διαβαζω ολα αυτα....
ΚαΛη η εργασια σας....
θα μαθω πολΛα απο εσας....
συνεχιστε....
Anonymous Anonymous, at 4:30 PM  
Κάθε μέρα ή τουλάχιστον όποτε μπορώ θα παραθέτω μία προφήτεια ρήση παρμένη αυτούσια από την εκπομπή του, πράγμα κομμάτι δύσκολο γιατί κάθε φράση του προφήτη αξίζει να εντοπιστεί και να καταγραφεί. Οι ποιο "κτυπητές" από αυτές θα αποτελέσουν ένα καταπληκτικό υλικό για τη δημιουργία βιβλίου με όλες τις ρήσεις του Προφήτη. Ποιος άλλωστε δε θα ήθελε να διαβάζει ένα βιβλίο με φράσεις όπως:

"Μια προφητεία την ημέρα, τη βλακεία κάνει πέρα" ή

"Ο Πούτιν άρχισε τα πουτινίστικα"

"τσάμπα μάγκες (στη μαυρούδα)"

"ΟΥΦΟ ΜΟΥΦΟ με ΣΚΟΥΦΟ"

"τι είν' ο γάιδαρος, τι είναι το ζουμί του... καλά το πα;"

"Για να πω τα κουμμουνιστικά μου"

και (δισ)εκατομμύρια άλλες παρόμοιες εκφράσεις. Υπάρχει δηλαδή μία τουλάχιστον προφήτεια ρήση για κάθε ΈΛληνα.Και τώρα έκφραση της ημέρας (Δευτέρα 17/4):

Όλοι οι μεγάλοι Έλληνες δικαιώνονται μετά θάνατο. Ο μόνος που δικαιώνεται πριν το θάνατο είναι ο Λιακόπουλος.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 11:40 PM  
Φίλε ερευνητή ΚΟΚΟΡΜΑΝ (πετειν-άνθρωπε ελληνιστί, για να μη ξεχνιόμαστε), η τελευταία και μόνο φράσξ που ανέφερες ήταν ααρκετή για να σηκωθούμε από το PC μας, να πάμε στο εικονοστάσι του σπιτιού μας το οποίο τελευταίως απόκτησε και φωτογραφίες Λιακόπουλου - Καρατζαφέρη.... και να ευχαρστούμε το Θεό που "ζήσαμε στην Εποχή του Προφήτη Λιακόπουλου του Α'".... Ίσως θα πρέπει να αρχίζουμε μα μετράμε τα χρόνια από το "σημείο - μηδέν" που άρχισε τις εκπομπές ο Λιακόπουλος (Σαν να λέμε ότι άρχισε ο Θεός να απευθύνεται ΑΜΕΣΑ στους ανθρώπους)
Blogger Δημητρης, at 4:54 PM  
Διδάσκαλε -- ανησυχώ: Είδα προχτές τον Προφήτη στο Extra 3, και μου φάνηκε κάπως αλλαγμένος: Με σκούρο γκρι κοστουμάκι και γραβάτα, μιλούσε χαμηλόφωνα και με σοβαρό ύφος, και ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΚΕΤΑ!!! Παρουσίαζε μόνο κάποια διεθνή θέματα συνομωσιολογικής υφής... Τι τρέχει;
Blogger cyrusgeo, at 2:55 AM  
Επαθα στερητικό σύνδρομο λόγω αποχής αναγκαστικής.. θα γιάνω.. γιατρέ μουουουου?
Blogger Rodia, at 2:07 PM  
Rodia έφα...

Επαθα στερητικό σύνδρομο λόγω αποχής αναγκαστικής.. θα γιάνω.. γιατρέ μουουουου?

Απάντηση δόκτωρος ΚΟΚΟΡΜΑΝ:

Κα. ΡΟΔΙΑ η τάση περδικολαμούγκρας που σας διακατέχει είναι στο στάδιον της επώασης και θα συνεχιστεί καθ' όλη την περίοδο του Πάσχα, μέχρι επιστροφής σας εις τα πνευματικά του εν λόγω σατίου.

Συνίσταται το διάβασμα 2 μπαζοπακέτων καθημερινά πριν και μετά την κατάκληση, άκουσμα εθνικοφρονικών εμβατηρίων, τεριρέμ με τη φωνή του Γ. Νταλάρα, καθώς επίσης και το νέον σιντάκιον του Σ. Πεντέλα. Τέλος μην ξεχνάτε την αποστήθηση μίας τουλάχιστον προφήτειας ρήσης η οποία παρατίθεται σε αυτόν ακριβώς το χώρο.

Λόγο δε της θεραπευτικής και ιαματικής ιδιότητος των προφήτειων ρήσεων παρακαλούνται οι συνιππόται να δημοσιεύσουν ανάλογες για τον συνταγολόγιόν μας.

Μετά τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 5:34 PM  
Τι να σας πω κ. ΚΟΚΟΡΜΑΝ.. τελευταίως προτιμώ να λύνω SU DO KU απο του να μελετώ μπαζοπακέτα.. ανησυχώ.. είναι επικίνδυνον..???.. και πόσον..???..
Blogger Rodia, at 5:17 AM  
ΡΟΔΙΑ έφα:

τελευταίως προτιμώ να λύνω SU DO KU

Και σεις κα. ΡΟΔΙΑ; Τι έχουν όλοι βρει με αυτό το δρακωνιανό σινοιαπωνικόν παίγνιον; Ο Ορίων θα γίνει έξαλλος.

Να ενθυμείστε ότι"μια προφητεία την ημέρα, την βλακεία κάνει πέρα" όπως ο ίδιος ο Προφήτης εφανέρωσε. Μην ασχολείσθε με τα κοσμικά και μην καταπιάνεστε με δημιουργικά πράγματα και προπάντων μη σκέφτεστε. Τα πάντα έχουν γίνει πριν από σας για σας γιατί σχέδιον του Θεού εφαρμόζεται απαραίγκλητα ότι και αν γίνει ούτως ή άλλως. Η πολυπραγμωσύνη, η δημιουργικότητα και η επιστήμη είναι νεοτάξ και πρέπει να αποφεύγεται. Σας κουράζουν το μυαλό. Γιατί να κουράζεστε αφού τα έχουν όλα πει οι προφητείες; Θα μας πάθουτε τίποτις και μετά τι θα γίνει το τάγμα χωρίς τις υπηρεσίες σας;

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 10:24 AM  
βατραχοκόριτσο σας τον στείλαμε αλλά εσεις προτιμάτε τον Γεώργιον τον ξυρισμένο. Ετσι επέστρεψε με το πτηνόν στο χέρι μονολογόντας +ευλόγησον+. Ευλόγησε το μισό πύργο.

κ Ανόνυμους εδώ ειναι το φως το αληθινό το εκ Λιακουρα επορευόμενο...

cyrusgeo κάτι φοβερό πρέπει να συνέβει... είμεθα ανάστατοι. Λετε να υποτάχθηκε η συνείδησή του από τους σιωνιστικούς ψεκασμούς?
Εσείς ήλθατε στην χθεσινή ολονυχτία στο ναό στο μεταξουργείο?

κοκορμαν ΑΛΗΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ... αλλά με ντοκουμέντα (ηχητικά)...
κακώς επραξες που δεν ήλθες στην ολονυχτία.


Συνιππότα Ροδιά σας είδαμε στο στασίδι να ψάλετε μανιωδώς.


Δημήτριε εσύ πια ξέρεις καλύτερα . οι θεοεπιστημονικές σου γνώσεις είναι διαβόητες στο σύμπαν. Ο Προφήτας σου στέλνει προσωπικές ευχαριστίες.

Κοκορμαν και πάλι. Γιατί δεν ήλθες στο ναό??? Δεν έχεις ιδέα πόσες καλλικατζάρες θα εκπολίτιζες.
Blogger funEL, at 3:16 PM  

Add a comment