funEL βαρυ πακετο

Monday, May 01, 2006

Liakouras' Wars (A)

Από το κέντρο του Ελληνισμού στην κεντρική Ασία έρχονται αισιόδοξα μηνύματα.
Η έγερση των Ελλήνων για την επιβολή της 6ης Λιακουρορθόδοξης Κοσμοκρατορίας (6ο REICH) το 2024 είναι πια γεγονός.
Εκατομμύρια Έλληνες σε όλα τα κράτη συνειδητοποιούν την ανωτερότητά τους σε όλα τα επίπεδα. Το μεταφυσικό θεολογικό γονίδιο ΙΧΩΡ στέλνει τα μηνύματα της τελικής νίκης επί των ανορθοδόξων απίστων δια πλήθους Θαυμάτων και Σημείων.

Εκλεκτοί του Θεού μέσα από τη προ(παρα)νοιά του, είναι φυσικά οι γνωστοί μας:
O ορθόδοξος Πούτιν, ο Σακκέτος - Πακέτος, ο μυστικός γέροντας της ορθοδοξίας +ευλόγησον+ και φυσικά ο ισαπόστολος Προφήτας Πλασιέ Λιάκουρας.

Η φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων είναι πια αποδεδειγμένη. Στο καινούργιο σαβουροντουβαροπακέτο του Προφήτη «ο πλανήτης των Ελλήνων» που θα εκδοθεί συντόμως, αποδεικνύονται δια της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, μονά ζυγά δικά μας», ότι και οι τελευταίες αχαρτογράφητες περιοχές του πλανήτη είναι καθαρά Ελληνικές. Φυσικά εννοείται ότι όποιος έχει τη παραμικρή αντίρρηση, υποκινείται από σκοτεινά υποχθόνια κέντρα, είναι συνομώτης νεοταξίτης άθεος κλπ κλπ (ένα μεγάλο βρωμερό καζάνι τον περιμένει στη κουφάλα της γης όπως λένε τα ιερά κείμενα των γεροντάδων της Ορθοδοξίας).

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Στα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα που ακολουθούν αποδεικνύεται ο Ιερός πόλεμος που έχει αρχίσει πριν από αρκετές δεκαετίες κατά των κρονείων μιαρών υπανθρώπων συνεχίζεται δια του Προφήτου και των συν αυτώ εκλεκτών του Θεού.



Πανοραμικό πλάνο της θεϊκής μητρόπολης στο Σείριο.
Εκεί ο ΕΛλην Χριστός μαζί με τον πανάγαθο Πατέρα του, καταστρώνουν τα σχέδια της παγκόσμιας επικράτησης της Ορθοδοξίας, στέλνουν κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ώρα το Άγιο φως, δακρύζουν τις εικόνες, ανασταίνουν νεκρούς, επικοινωνούν με τον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, σώζουν τα δίδυμα του Προφήτου, τιμωρούν μιαρές πολυπολιτισμικές κοινωνίες όπως η Ταϊλάνδη και η Ν. Ορλεάνη, δίνουν υπερτεχνολογικά όπλα στον Πούτιν μέσω των αρχαίων Ελληνορθόδοξων χειρογράφων και θρυλείται ότι κάπου κοντά στη εξοχή βρίσκεται και ο Παράδεισος με όλα τα καλούδια.



Βλέπουμε τον καρατόγκα κοντοπούτινο με υπερτεχνολογική Ορθόδοξη Ρομφαία.
Ο Σιντάλκας - Καλτάκας Απόλλων και η απόδειξη ότι εξυπηρετούσε το σχέδιο του Θεού (φυσικά). Και αυτός στον Λιακουροαγώνα.



Πούτιν, Συννεφάκης, Προφήτης Λιάκουρας, ένα σαβουροπακέτο, το Ποθούμενον και ένας υποχθόνιος καλλικατζαραίος σε μια συμβολική Λιακουροαγιογραφία.
Πάλμος, Προφήτης Λιάκουρας, Σακκέτος - Πακέτος και ο Παγκόσμιος ΕΛλην (η Λιακουροαγιογραφία προοιωνίζει την Ελληνική παγκοσμιοποίηση του 6ου REICH. Εννοείται όταν η παγκοσμιοποίηση είναι Ελληνορθόδοξη, είναι και ευλογημένη από τον Θεό).



Χαρακτηριστική μάχη του Προφήτη κατά του μαύρου μιαρού σιωνιστή υποχθόνιου κλπ, δια των βρωμοκώλλων του Λιάκουρα (η έκβαση της μάχης είναι γνωστή. Ο Θεός είναι δικός μας).
Διπλός Πράκτορας των Εψιλον (σσστ, μη διαδοθεί), ο οποίος καθαρίζει τον κόσμο σήμερα για να επέλθει ευκολότερα η 6η Λιακουρορθόδοξη Κοσμοκρατορία. Επίλεκτος του Θεού που ακολουθεί τα σχέδιά Του κατά δηλώσεις του, καθώς και κατά δηλώσεις του Προφήτου.



Ο προφήτης Λιάκουρας, το ντουβαροπακέτο, Λιακουρορθόδοξα αυτόματα του Λουκιανού, η Υπερτεχνολογική Αγιασοφιά και η τελική λύση - εκπολιτισμός των μιαρών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Βρισκόμαστε μάλλον για την πρώτη αγιογραφία του μυστικού γέροντος +ευλόγησον+. Η θεοεπιστημονική Λιακούρειος μέθοδος «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» αποδεικνύει ότι ο μυστικός αυτός γέροντας επέζησε παλαιόθεν από άνανδρη απόπειρα εναντίον του από βρωμερούς σιωνιστές, όπου και τον φύλαξε η Θεία προ(παρά)νοια.
Έπειτα έλαβε ιερόν sms από το Άγιο Πνεύμα και κατέφυγε στα υπερτεχνολογικά εργαστήρια του Αγίου Όρους όπου και έδωσε τα μυστικά των εθνικοσοσιαλιστικών Χανεμπού.
Φυσικά οι εβραιοκομμουνιστές και εβραιοκαπιταλιστές διέδωσαν ότι αυτοκτόνησε (όπως ακριβώς είχαν αποκρύψει και την Ανάσταση του ΕΛληνος Χριστού πιο παλιά).
Εκτενέστερη παρουσίαση του γέροντος +ευλόγησον+ σε επόμενα post.

Ακολουθεί Ιερόν αποκαλυπτικό Βίδεον του Ιππότου dracumEΛ. Διακρίνουμε τον γέροντα +ευλόγησον+ σε παλαιότερες ένδοξες στιγμές του ξανθού γένους εκείνης της εποχής, τον Προφήτη να μιλά δια μέσου στόματος του γέροντος +ευλόγησον+, πλήθος ΠΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ και τον υπερτεχνολογικό εκπολιτισμό της 6η Κοσμοκρατορίας (6ου REICH).




Για μια ακόμα φορά οι προφητείες των γεροντάδων της Oρθοδοξίας +ευλόγησον+ επιβεβαιώνονται (για να μη ξεχνιόμαστε).
Πως επιβεβαιώνονται?
Γιατί αυτό λέει ο Προφήτης, είτε έτσι, είτε αλλιώς (μονά ζυγά δικά μας).
Πίστευε και μη ερεύνα.
Αμήν.

A Μέρος

Β Mέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 5:08 PM

11 Comments:

Καλά, αυτή η φωτό με τον Πούτιν είναι όλα τα λεφτά. Θαρρείς και είναι υβρίδιο Γκουσγκούνη-Πανούτσου
Blogger Lao, at 8:08 PM  
Καταρχάς έχεις ξεχάσει τους μεγαλοπατέρες Καραθεοδωρή και Γκιόλδα και Πάλμο! Που είναι αυτοί Ε? ΟΕΟ? ΟΕΟ? Ε?
Blogger Head Honcho, at 10:50 PM  
k Re>>2300 ... oυχί...
είναι ακριβώς το αντίθετο...
(η σχετικότητα γαρ)


k. Ditikos Parakmiakos
κατ αρχάς ο καραθοδωρής δεν παίζει σ' αυτό το σημείο του έργου, κατά δεύτερον δυστυχώς αγνοούμε τον κ. Γκιόλδα (σκύβουμε το κεφάλι με καταισχύνη)...
ΑΛΛΑ ΤΡΙΤΟΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ? ντροπής πράματα
Blogger funEL, at 11:01 PM  
Αναζήτηση διευκρίνησης: Το μεγάλο βρωμερό καζάνι στη κουφάλα της γης είναι αυτό που καίγεσαι αιωνίως; Όχι, τίποτ' άλλο, δεν έχει και ταμπέλες πως να πας. Από Αθηνών-Κορίνθου είναι καλά;

Υ.Γ. "σαβουροντουβαροπακέτο" εκπληκτική λέξη!
Blogger Artanis, at 3:20 AM  
Διδάσκαλε

Τον μακαρίτη Γεώργιο Γκιόλβα εννοεί ο Δυτικός Παρακμιακός. Προσθέστε κι αυτό στη μυστική βιβλιοθήκη του Τάγματος.
Blogger cyrus, at 9:30 AM  
Κ. μαρσέλη. Δεν ενδιαφερόμαστε για ανακαλύψεις που γίνονται από συνομώτες νεοταξίτες επιστήμονες και γίνονται γνωστές από τα κοινά σιωνιστικά μέσα. Αυτά όλα προφανώς είναι ανθελληνικά ψεύδη της λευκής αδελφότητας.
Μάλλον θα βρήκαν καμιά βουλωμένη τρούπα του μεγαλέξανδρου και μας το κρύβουν.

Κ. artanis το βρωμερό καζάνιον είναι όντως αυτό που περιγράφουν τα μπαζοπακέτα των γεροντάδων +ευλόγησον+. Προσοχή υπάρχουν ταμπέλες αλλά χρειάζεται ΠΙΣΤΗ να τη δείς αλλιώς σε τρώνε οι ιλλουμινάτι και οι καλλικατζαραίοι.

Βρε βρε τι υπερβατική γνώση ήταν αυτή ... ΌΛΑ τάπε ο άνθρωπος...
Και τώρα οι κουλτουριαραίοι ανθέλληνες σιωνιστές θα πουν ότι ο ένας αντιγράφει τις π@@@ριές του άλλου και διαιωνίζεται η μ@@κία ώσπου να γίνει κοινός τόπος, μύθος, θρησκεία κλπ.
Κ. cyrusgeo η βιβλιοθήκη ενημερώθει, αλλά ήταν τόση η αποκαλυπτική γνώση που πήραν φωτιά τα άπαντα του Μπουκόφσκι, Ντοστογιέφσκι, Παλαμά και Μικυ μάους. Τρίξαν επανηλλημένως ο Τσελεμεντές, η Αγία Γραφή και τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ.
Τα ντουβαροσαβουροπακέτα δεν πήραν χαμπάρι τίποτα.
Blogger funEL, at 11:32 AM  
Αν ο Συννεφάκης είναι ο Κύρος Γρανάζης, ο Γκιόλβας είναι ο Βαν Ντάικ του ΕΛληνισμού.

Για να συμπληρώσω ολίγα τινά ως προς την εγκυκλοπαιδική σας μόρφωση:

Ο Γκιόλβας και άλλοι συνάδελφοί του επιστήμονες, είχαν συνεργαστεί με την κυβέρνηση της Αργεντινής για την κατασκευή του υπερόπλου Μπέβατρον.

Ουσιαστικά λέγεται ότι ο πόλεμος στα Falklands έγινε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Το όπλο ήταν ακόμα στο πειραματικό στάδιο και δεν χρησιμοποιήθηκε. Πάντως και χωρίς αυτό οι Άγγλοι έχασαν σχεδόν την μισή δύναμή τους σε στόλο που συμμετείχε στην αποστολή και ουσιαστικά ξεγυμνωθηκε ολόκληρος ο στατιωτικός μηχανισμός τους.

Για πολύ καιρό ο Γκιόλβας ζούσε αυτοεξόριστος μακρυά από την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας.

Ο Δημοσθένης έχει παρουσιάσει κατά καιρούς στις εκπομπές του συνεντεύξεις με τον κ. Γιώργο Γκιόλβα.

Αναμένουμε νεοτέρας εξελίξεις στο φλέγον αυτό θέμα.

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 3:11 PM  
Mόλις κατέβηκα από το κάστρο σας, όπου παρακολούθησα τα slide shows: είστε απίστευτοι!

Tο γουρουνοζέπEΛιν με τι δουλεύει; χοιροζίνη;

(Όσο για την πρηγούμενη επίσκεψή μου: κι αν ήταν παλιό το αστείο, φχαριστημένοι να είστε που κατάφερα να μπω!)

Mε τη χοιροζίνη θυμήθηκα και κάτι χοιροπιαστές αποδείξεις, μιά και αναφέρετε τους μεγάλους φωστήρες: μιά φορά στου Xαχαβέλλα ένας Έψιλον προκλήθηκε για αποδείξεις και είπε ότι, να, στο τάδε σημείο του Oλύμπου υπήρχε μιά τσιμεντένια σήραγγα και τώρα έχει εξαφανιστεί. Στο πάνελ υπήρχε κατά λάθος και ένας κανονικός άνθρωπος, που τον πήρε στο σκέτο ψιλόν, λέγοντας "δηλαδή μας λέτε να πάμε να δούμε κάτι που δεν υπάρχει!"

Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped.
- Elbert Hubbard
Blogger Π, at 4:06 PM  
γι άλλη μία φορά ιππότη φανΕΛ, ο γέροντας +ευλόγησων+ σε φώτησε κ μας μετέφερες την λιακούρια σοφία, σε καιρούς χαλεπούς για την Ελλάδα κ την Ορθοδοξία. Το βίντεο είναι κατατοπιστικότατο
Blogger Stormrider, at 8:46 PM  
Καταπληκτικός, δεν έχω τι άλλο να πω. Μπράβο για την οξυδέρκεια το πικρό χιουμορ , τα πάντα :-))))
Blogger hardrain, at 8:47 AM  
συνΙππότα κοκορμαν, είσθε θησαυρός.

κ. Π, χρειάζεται Πίστην Αληθή για να δείτε πέρα από τα όρια αυτού του κόσμου... (να κάνετε την αυταπάτη πραγματικότητα, υποκειμενικά βέβαια)

κ. στορμράιντερ επέρχονται και άλλα κατατοπιστικά βίδεα. θα πέσει ΤΕΣΛΑ και θα τους κάψει όλους ... (τους οχτρούς)

κ. δύων (περιμένοντας να ανατείλετε), όνομάζετε την αναμφισβίτητη Λιακούρεια πραγματικότητα χιούμορ??
γουέλκαμ...

παλαιέ συνΙππότα Δημήτριε... αυτό ακριβώς που υπονοεί ο Προφήτης είναι το πλέον πιθανό. Συλλέγουμε πληροφορίες καθως και το διαχρονικο του ίδιου του προφήτη. Στις έρευνες συμμετέχει, ο Ραν Ταν Πλαν, ο σερΛοκ χοΛμς και ομάδα κομμάντο ιεροψαλτών καταλλήλως εκπαιδευμένων. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε παρα πάνω, ο οχτρός παραμονεύει.
Blogger funEL, at 11:10 AM  

Add a comment