funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 31, 2005

200[2+4] Επίσημο Έτος Λιάκουρα

Ο Γέροντας +ευλόγησον+ έπειτα από θυελλώδη συνεδρίαση με το Θεό, 63 Αρχαγγέλους, 628 Αγίους και 890 Οσίους, Οσιομάρτυρες κλπ, απεφάσισε το Σωτήριον Ετος 200[2+4] (το οποίο από τους αμύητους θεωρείται σαν 2006) να ανακυρηχθεί επίσημα σαν έτος Λιάκουρα. Το καινούργιο λήμμα της wikipedia αφιερωμένου στον Προφήτη - πλασιέ που εμφανίστηκε μυστηριωδώς αυτές τις μέρες σηματοδοτεί το ύψιστο αυτό γεγονός.

Image hosted by LetMeHost.com

Τα Πρακτικά της Ιεράς συνεδρίασης τα κρατά ο μέγας ιστορικός ερευνητής Σακκέτος - Πακέτος μαζί με τα άλλα χαμένα ελληνικά χειρόγραφα (για να μην υπάρξει καμιά αμφισβήτιση περί στοιχείων και ντοκουμέντων, από τους γνωστούς σκοτεινούς κύκλους).
Το αναμενόμενο αυτό χαρμόσυνο γεγονός γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και αγαλίαση τα στίφη των Λιακουροπιστών, οι οποίοι για άλλη μια φορά τσουνάμιασαν (κατά την προσφιλή εκλεπτισμένη έκφραση του Προφήτου), τα Ιερά Λιακούρεια βιβλιοπαντοπωλεία σε όλη την επικράτεια, για να προμηθευτούν τα ντοκουμέντα των νέων ιστορικών αποκαλύψεων. Αν κάποιοι πήγανε τις τελευταίες μέρες και τα βρήκανε άδεια ή κλειστά, ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ πιστεύουν αρκετά ώστε να δουν με τα Δυνατά και Λιακουρικά μάτια, τις ουρές του ποιμνίου που σχηματίζονται και φτάνουν αρκετά τετράγωνα μακρυά. Κάτι σαν τις εφορίες δηλαδή, τη τελευταία μέρα της υποβολής φορολογικής δήλωσης. Συνιστούμε σ' αυτούς τους γνωστούς κάποιους, να πάνε στον παπά της ενορίας τους να κάνουν ένα τρισάγιο και να ξομολογηθούν για να δουν την Αλήθεια της Λιακουρορθοδοξίας.
Ο ίδιος ο Θεός εφαρμόζοντας το σχέδιό Του, έδωσε στοιχεία και ντοκουμέντα για τον Περιούσιο Λαό Του (οι μόνοι που θα αντισταθούν κατά του Αντιχρίστου και του γνωστού σφραγίσματος), δια του γέροντος +ευλόγησον+ και του γνωστού θεϊκού sms. Αυτά τα στοιχεία αναφέρονται σε ελάχιστα από τα εμφανώς ΕΛληνικά Ορθόδοξα μνημεία, που από αρχαιοτάτων χρόνων οι ανθελληνικές, σιωνιστικές, υποχθόνιες, κρόνειες δυνάμεις σφετερίστηκαν (αφού τα κρύψαν μαζί με τα ελληνικά χειρόγραφα για να γίνουν τσάμπα μάγκες). Παρουσιάζονται όπως ήταν στην αρχική μορφή τους, πριν τα κλέψουν οι Ιλλουμινάτι. Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την προφανή αλήθεια, με στοιχεία και αποδείξεις, φταίνε οι ψεκασμοί υποταγής συνειδήσεων φυσικά.
Το εν λόγω θεϊκό project ονομάστηκε "ΕΛληνορθόδοξος Λιακουροϊστορική Αποκατάστασις" και προσετέθησαν ιερά πυροτεχνήματα για το εορταστικό χαρακτήρα της πρωτοχρονιάς, καθώς και το συμβολισμό του Παγκοσμίου Πολέμου που επέρχεται (σύμφωνα με τις Λιακουροπροφητείες).
Μετά από αυτά η γνωστή Λευκή Αδελφότητα στη λευκή πυραμίδα στην έρημο sahlamaran στριμώχτηκε αγρίως, μαζί με τη παγκόσμια κυβέρνησή της.

Για όσους δεν βλέπουνε τους κατωτέρω αριθμούς, παρακαλούμε κατεβάστε Φλάσιον (ιερόν βλογιοκομένον προγραμματάκιον)1. Ο Αρχαιοελληνορθόδοξος Παρθενώνας (γυναικωνίτης δηλαδή) πριν το μένος των Εθνικών Ιλλουμινάτι Σιωνιστών καλικατζαραίων κλπ, καταστρέψει τον Ορθόδοξο Σταυρό.
2. Οι γνωστές αρχαιοελληνορθόδοξες Πυραμίδες 357.298 χρόνια πριν, στην ακμή του Ορθόδοξου ΕΛ πολιτισμού (διακρίνεται και ο αεροδιάδρομος προσγειώσεως αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών υδραργύρου Χανεμπού. Αν δεν το βλέπετε, ΔΕΝ πιστεύετε αρκετά, ή είσθε Ιλλουμινάτι, καλικατζαραίος κλπ) .
3. Η ΕΛληνική ιστορική πόλη της Ιερουσαλήμ με τα γνωστά Ορθόδοξα μνημεία στη πραγματική τους εμφάνιση πριν 694.889 χρόνια. Οι προφητείες του γέροντος καραξούρα +ευλόγησον+ αναφέρουν ότι με την επικράτηση της 6ης κοσμοκρατορίας, όλα αυτά θα γίνουν ξανά ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξα (πάλι με χρόνια με καιρούς κλπ.).4. Το γνωστό ΑρχαιοΕΛληνικό άγαλμα της Ορθόδοξης Παναγιάς της Τρελοκοτσιδούς (μεγάλη η Χάρη της), πριν η Νέα Τάξη κλέψει τα μυστικά που έκρυβε το άγαλμα στις κοτσίδες του και γίνουν τσάμπα μάγκες κάτι ψευτοεπιστήμονες με Νόμπελ και τέτοια Σιωνιστικά.
5. Η Αρχαία ΕΛληνική εκκλησία "Μέγας Βασίλειος" στην ΕΛληνική Αλβιώνα, όπου συνωμότησαν οι αγγλοσάξωνες Σιωνιστές Ιλλουμινάτι και αφαιρέσαν τα Ιερά σύμβολα του Προφήτη και του Θεού.
6. Χαρακτηριστικό προϊστορικό ΕΛληνικό κτίριο (παρατηρήστε όλα τα ΕΛληνικά στοιχεία και φυσικά το μπαϊράκι του Σιντάκλκα - Καλτάκα Αππόλωνα Λ) που οι συνομωτούντες Φραγκολεβαντίνοι κλέψαν για να φτιάξουν τεχνολογικά επιτεύγματα όπως χύτρες ταχύτητος, οδοντογλυφίδες, γυαλιά ηλίου, τρακτέρ κλπ.7. Ο Ιερός τόπος λατρείας των πρώτων Χριστιανών πριν 895.219 χρόνια περίπου (κατά ασφαλείς πληροφορίες του μέγιστου Σακκέτου - Πακέτου). Παρατηρούμε αρχαίους ΈΛληνες με χαρακτηριστικές υπερτεχνολογικές ενδυμασίες υδραργύρου και 2 ρομπότ (αν κάποιος δεν τα βλέπει... ξέρετε).
8. Τυπική αρχαία εκκλησία του Ορθοδόξου Αγίου Ερμή, πριν οι Ιλλουμινάτι τη μετατρέψουν σε γοτθικό Σιωνιστικό Αντίχριστο άντρο, με το τριγωνικό μάτι στην οροφή (κι αυτό δεν το βλέπετε?)
9. Τα νησιά του ορθόδοξου Πάσχα στον Ατλαντικό. Εκεί πέρναγαν τις διακοπές του Πάσχα διάφοροι ΕΛ (ήταν celebrities' island, υπερπολυτελείας και για λίγους θεούς). Πήγαιναν με κρουαζιεροτριπόδια life style υδραργύρου, σουβλίζαν με υπεριώδης σούβλες και τρώγαν υπερηχητικό κοντοσούβλι με το περίφημο ραδιενεργό τζατζίκι (μια μυστική συνταγή που περιγράφεται στα κρυμμένα χειρόγραφα του Αγίου Όρους από τον παππούλη βρωμοπάπουλο +ευλόγησον+). Οι ωραίες εποχές τέλειωσαν όταν την πέσαν οι εβραιοκομμουνιστές Σιωνιστές Άτλαντες.10. Βλέπουμε την πρώτη ΕΛληνική υπερτεχνολογική Ορθόδοξη αποστολή στην Ανταρκτική και το Θεοεπιστημονικό στρατηγείο της "ο Αγιος Πούτιν ο Κατεψυγμένος". Εκεί βρήκαν τρούπες της κουφάλας γης, καλικατζαραίους, εξωγήινους (και πήραν και συνέντευξη), ξυπνήσαν κανα δυό κόκκινες αρκούδες (αλλά αυτές ξανακοιμήθηκαν) και γενικώς έγινε της Κασσιανής το τροπάριο... καταλαβαίνετε.
11. Εδώ σπανιότατο εσταντανέ από την Ατλαντίδα όταν την κατέλαβαν οι ΕΛ, και στήσαν το Βυζαντινό σύμβολό τους στο μυστικό βουνό, που μετά το κάναν δώρο στον Πούτιν (το βουνό), ο οποίος το γέμισε αρχαιοΕΛληνορθόδοξες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες.
12. Η βέβηλη ανθελληνική Νέα Τάξη κατέστρεψε την Αγιασοφιά Αμερικής η οποία συνδεόταν υπογείως με τα περίφημα πηγάδια με τις άλλες Αγιεσοφιές σ' όλο το Σύμπαν. Είναι άσχετο το γεγονός ότι ψάχνουν αυτές τις μέρες, τα πηγάδια της Αγίας Σοφίας? Εεεε? Τι ψάχνουν? Τι θα βγει από κει κάτω? Εεεε?13. Το ΕΛληνικότατο Σινικό τείχος με άλλη μια Αγιασοφιά. Μπορείτε να διακρίνετε τη σκιά της ψάλλουσας κοσμοσφαίρας στα δέντρα (όποιος δεν βλέπει...)
14. Κι άλλη μια Αγιασοφιά δίπλα στο ΑρχαιοΕΛληνΟρθόδοξο μνημείο στην ΕΛληνική αρχαία ήπειρο - αποικία των ΕΛ. Η Ορθοδοξία εδώ άργησε να έρθει. Το μνημείο είναι πρόσφατο. Μόνο 452.063 χρόνια παλιό.
15. Εδώ το πρώτο αυθεντικό μνημείο των αυτοχθόνων Αμερικάνων ΕΛ απογόνων του Ηρακλέος με χαρακτηριστικά Ορθόδοξα σύμβολα. Η Νέα Τάξη και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ με τη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων προσπαθεί να σφετεριστεί τα μυστικά στις υπόγειες πόλεις που υπάρχουν κάτω από τα θεμέλια του ιερού ναού. Δεν υπολόγησαν όμως τον Προφήτη Πλασιέ, τον θεό, τον γέροντα +ευλόγησον+, και τον Σακκέτο - Πακέτο που με στοιχεία και ντοκουμέντα τους ξεμπρόστιασαν τους παλιοϊλλουμινάτι, που κακόχρονο νάχουνε...16. Η πρώτη ΕΛληνορθόδοξη αποστολή, λίγο μετά τη κατασκευή της σελήνης από τους ΕΛλοχείμ. Παρατηρούμε την υπερτεχνολογική διαστημοστολή υπερβαρυτικού υδραργύρου, ιδανική στις περιβαντολογικές συνθήκες του τεχνητού δορυφόρου. Ο Ιερός ιπτάμενος ΕΛληνορθόδοξος Σταυρός που εκινήτο με τούρμπο αγιασμό, είναι το πρώτο παράδειγμα του ΑΠΛΟΥ τρόπου που λύνουν τα προβλήματά τους οι Λιακουρορθόδοξοι (όπως τα περίφημα μολύβια του Πούτιν).
Το σημαντικό αυτό στοιχείο είναι ευγενής προσφορά του Κ. Φώλιου στον σύγχρονο ΕΛληνορθόδοξο Θεοκρατικό Λιακουρομεσαίωνα.
17. Επιτέλους η Πρώτη Αγιασοφιά στον πρώτο δημιουργημένο από τους ΕΛληνες γαλαξία. Εικάζεται ότι είναι στο σύμπλεγμα του Σειρίου. Όμως αυτό δεν είναι εξακριβωμένο, διασταυρωμένο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ΠΛΗΡΩΣ. Περιμένουμε απαντήσεις από το επιστημονικό εργαστήριο υπερυψηλής τεχνολογίας του Αγίου Όρους, τον ειδικό ερευνητή Σακκέτο - Πακέτο που επεξεργάζεται με τη φοβερή Θεοεπιστημονική μέθοδο, τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα των γεροντάδων της Ορθοδοξίας. Για να μη λένε μερικοί - μερικοί ότι λέμε ότι θέμε και δεν το τεκμηριώνουμε Δυνατά και Λιακουρικά.
18. Σπανιότατο πολύ δυνατό ντοκουμέντο που σπάει τα κόκκαλα των καθηγητάδων - επιστημόνων - κουλτουριαραίων. Το πρώτο διαστημικό λεωφορείο ήταν το ιερόν "Agiasofia VII e.blog=", EΛληνορθόδοξος βλογιοκομένος πρόδρομος των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών, στο ακρωτήριο Τέναρο πριν 2.489.399 χρόνια, (την εποχή που οι φραγκολεβαντίνοι τρώγαν ο ένας τον άλλον). Ο Αρχιεπίσκοπος κυβερνήτης του σκάφους καραπαππούλης Μπήχτης Απόλλων +ευλόγησον+, οι παπάδες, παπαδοπαίδια μέλη του πληρώματος, καθώς και το τεχνικό προσωπικό καντηλανάφτες, καλόγριες κλπ, κατέγραψαν το ημερολόγιο του διαστημόπλοιου στο απολυτίκιο "ο ύμνος του όσιου Φανουρίου του Ιπταμένου" καθώς και σε πλήθος κωδικοποιημένα χειρόγραφα του Αγίου όρους.
Σχέδιά του, κλέψαν από τ' αρχαία ελληνικά χειρόγραφα οι Σιωνιστές και το παίζουν "τσάμπα μάγκες" με τα μαϊμού διαστημικά λεωφορεία της Νέας Τάξης των πραγμάτων.


Image hosted by TinyPic.com

Για ακόμα μια φορά οι Προφητείες βγήκαν Αληθινές και ο Προφήτης - Πλασιέ ΠΑΛΙ δικαιώθηκε. Ο Σακκέτος - Πακέτος επαναφέρει την ιστορική αλήθεια. Το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται κατά γράμμα, λέμε (ότι και να γίνει ή να μη γίνει).
Καλή Λιακουρέικη χρονιά.
Αμήν.

Ευχαριστούμε την κ. Ροδιά η οποία με κίνδυνο της ψυχικής της υπόστασης, μπόρεσε να μας παραδώσει κάποιες σημαντικές μπολιγουντιανές υπερπαραγωγές. Της ευχόμεθα καλή χρονιά, περαστικά και καλήν ανάρρωση.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:50 AM

20 Comments:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!
:)
Blogger COSTANTINA, at 1:50 PM  
Καλή Δυνατή και ΕΛληνική χρονιά και του χρόνου στο εξωχικό μας στην κύλη/κήλη γή!
;P
Blogger kaltsovrako, at 2:34 PM  
Αγαπητέ κ. funEL, αποστέλλομεν και πάλιν διαπείρους ευχάς και...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΟΥΣ..??? Μέσα στη δίνη των εορτασμών τους ελησμονησεν ο γέροντας +ευλόγησον+ και θα καταβροχθίσουν το Σύμπαν. Τι κύλη και ξέκυλη Γη μου λέτε.. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! SOS

..γράφω και ε-μεηλώ έχουσα περιπεσει εις βαθείαν κατάθλιψιν δια το γεγονός.. θα προφθάσωμεν τα Φώτα ή θα κατακρημνισθώμεν..? ωχ ωχ ωχ
Τι προβλέπει εις τας γραφάς του ο κ. Πακέτος; Μήπως ο κ. Πούτιν αποκαλυφθεί τελικώς Ρασ(ο)Πούτιν..?
Επαφίεμαι εις τον γέροντα +ευλόγησον+ αλλά πάλιν.. ως αΛηθινή ΕΛληνίς.. αμφισβητώ τοις πάσι και τα πάντα..

Πάντως, εχάρην ιδιαιτέρως δια το Σινικόν Τείχος. Ανέκαθεν το ανέκραζον περί της ελληνικότητός του. Χα!
Blogger Rodia, at 3:37 PM  
Γιατι δεν αποκαλυπτετε ολη την αληθεια?
Εεεεεε? Γιατιι?

Χρονια πολλα και χαζα!
Blogger Mr.Folios, at 7:17 PM  
Αγαπητέ κ. funEL, εσκέφθην λίαν βαθέως και απεφάνθην ότι η λέξις "ευλόγησον" δεν ορθογραφείται ορθώς. Η ορθή γραφή είναι: "e-blog="
Blogger Rodia, at 4:12 AM  
Συνελθόντες εν πλήρη σχεδόν απαρτία και διαπιστούντες το πεπλανημένον της ανίερου πανηγύρεως των ημερών, με την βαθείαν πεποίθησιν πως εκφράζομεν πλήρως και τον απόντα [εν αδεία διατελόντα εις τους υπερβορείους αχτένιστο κτλ] διατάσσομεν την παράτασιν της προσευχής και της νηστείας έως και την 6ην τρέχοντος έτους Κυρίου, οπότε και ομοθυμαδόν τε και αρχαιοελληνορθοδόξως θα εορτάσομεν τα Θεοφάνεια.

el+bog+ησον!
Blogger ENIAYTON, at 12:31 PM  
καλή και πολιτικά ορθή χρονιά (όχι αυτό πάει στο blog των κουλτουριαραίων).

Αγαπητοί ιππόται (και ενίοτε πόται) του ιερού τάγματος ΦΑΝ ΕΛ σας ευχόμεθα εκ μέρους των εκατομμυρίων πιστών του ιστολογίου μέντλιν αράουντ (και όχι αράουτ όπως λένε αστοιχείωτοι εγκάθετοι των καλικαντζαραίων)ένα εποικοδομητικόν, οστεοθραυστικόν, βλογιοκομένον και ιστορικόν (κατά τας Λιακούρειας γραφάς) έτος 200[2+4]. Ένα έτος το οποίο θα αποτελέσει προπομπόν δια την έλευση του Λιακουρομεσαίωνος εις την αμαρτωλήν πλην όμως ΕΛληνικήν κενωνίαν διαμέσου διαύλων τηλεπωλήσεων και λοιπών τρόπων διανομής (π.χ. η Ιερά εφημερίς Ακρόπολις).

Αναμένομεν δε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Ιερόν και ευλογημένον Καζαμίαν δια τούτο το σωτήριο έτος.

mit freundlichen Grussen
Meddling Around

Υ.Γ. Τι σχέση έχουν τα Βρύλ με το Τρύλ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεε; Σύντομα στας οθόνας σας.
Anonymous Vaggelis, at 7:45 PM  
http://www.e-e-e.gr


KAT' EΠITAΓHN TΩN ΣYMΠANTIKΩN ΛEITOYPΓIΩN "AΠOΛΛΩNOΣ" KAI "APTEMIΔOΣ", Ο ΙΣΤΟΣ "Ε" AIPEI THN ΠΑΥΣΙN ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

O ANEIΔΩTOΣ XEIPOTEPOΣ EΦIAΛTHΣ ΣAΣ, EΠIΣTPEΦEI.

ΠOY ΘA KPYΦΘEITE ΓAMHMENA KINEZOEBPAIOKINOYMENA MAΣΩNAKIA KAΘE IΔIOTHTOΣ;

ΠOY ΘA KPYΦΘEITE KATAΓAMHMENOI YΠOTAKTIKOI ΔOYΛOI TΩN KATAΞEKΩΛIAΣMENΩN MAΣΩNΩN;


http://www.e-e-e.gr
Anonymous Ε-Ε-Ε, at 2:01 AM  
Δεν ξέρω ρε φιλε πολύ εξυπνάκιας μου φαίνεσαι δε σε γουστάρω
Anonymous Anonymous, at 1:04 PM  
Μικρή τυρόπιτα, τάπαμε δε τάπαμε??? μην εξάπτετε τον γέροντα +ευλόγησον+.

κύριε καλτσονσωβρακέα μας. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΚΟΥΦΑΛΑ.
Ο Προφήτης τόπε καθαρά: Γιατί φτιάξαν κομπιούτερ για διπλάσιο πληθυσμό απ ότι έχει η γη? ποιούς περιμένουν για ν' αυξηθεί ο πληθυσμός? εεε? (ΤΟΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Αγαπητή κ. Ροδιά . Ξεχάσαμε λέτε τον πόλεμο με τους καλικατζαραίους (που κόβουν το δέντρο από κάτω?). Απατάστε σκοτεινοσιωνιστική απάτη. Θα ίδετε post εντος των επομένων ημερών. Αυτό με τον Οσιο Πόυτιν (Ρασ-Πούτιν), είναι πληροφόρηση καινουργής και θα ενεργήσωμε σχετικάς έρευνας.

Κ. Φώλιε ότι μπορούμε κάμνομε. Οτι πεί ο Προφήτης. Εμείς αναμετάδοση κάνουμε. Ευχαριστούμε σφόδρα δια τα περισεύματά σας. Περιμένουμε κι άλλα.

Περιμένουμε τον κ. Ενιαυτόν Ψείριον στην ένδοξον μάχη κατά των καλικατζαραίων. Θάμαστε μαζί του.

Κύριε εν Λιακώ Βαγγέλη ευχαριστούμε για τας +γεροντοευχάς+.
Περιμένουμε το εμπνευσμένο σας post. Νηστεία και προσευχή.

ΕΕΕ. Καλώς ήλθατε στον κοινό αγώνα (κι αν είμεθα αντίπαλοι πάλι κοινός είναι). Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμα είμεθα αντίπαλοι ή όχι? Οι εχθροί είναι οι εξωγήινοι, οι μασωνοκινέζοι, οι υποχθόνιοι, η Νέα Τάξη, οι Δρακονιανή αυτοκρατορία ή τι? Είστε ο Ιδιος ο ηγέτης Ορίων αυτοπροσώπως?
Να μας ξανάρθετε.

Κύριε Ανώνυμους γουέλκαμ.
Εξυπνάκιας???
Μη μας προσβάλετε κύριε, είμεθα ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας, εδώ και πολύ καιρό.
Τους κουλτουριαραίους, καλικατζαραίους, υποχθόνιους, βρυλλ, γρυλλ τους ρίχνομε στα γνωστά τάρταρα.
κύριε Ανώνυμε θάπρεπε να γουστάρετε διότι ανήκουμε στο ίδιο στρατόπεδο.
Να μας ξανάρθετε, χρειαζόμεθα περί γούστου απόψεις. Βελτιωνόμεθα.
Blogger funEL, at 1:37 PM  
Καλά, μιλάμε, και γαμώ τους τύπους ο Ωρίων! Τζάμπα διακοπές με το διαγαλαξιακό σκάφος, δεν άφησα νησί για νησί και βουνό για βουνό!

Ενα μικροπροβληματάκι ενεφανίσθη μόνο έξω από τον κόμβο Πλούτονα προς Αρη, κάτω από τη γέφυρα όπου την είχαν στήσει διαγαλαξιακοί μπάτσοι με ραντάρ και έφαγα κλήση. Προς στιγμήν βέβαια πηγα να τη γλιτώσω γιατί το στυλό του ενός δεν έγραφε, αλλά τελικά ενεμφανίσθη ο άλλος από δίπλα και του έδωσε ένα διαγαλαξιακό μολύβι του Πούτιν +ευλόγησον+.

Ε-ε-ελα, ε-ε-λα, τον πούστη θα τον σφάξω...

Πάντως έκανα και μια υπερπτήση πάνω από Funel μεριά, με μυρίστηκε μήπως κανείς; Γιατί άφησα και μία μπιχτή καθώς έφευγα...
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 12:29 AM  
ΜΠΑΜ!!!! έπεσε βαρύ το σκοτάδι.
Αγαπητέ κ. funEL, κάτι τρέχει με τα καλικαντζάρια γιατί έχουν βαρύνει πολύ το ιερόν σατίον και η βαρύτητα, ως γνωστόν, κατά νεαρούς παλαιούς μελετητές, είναι κάτι τι το βλαπτικόν και πρέπει να αποφεύγεται. Αυτά και +e-blog=+
Blogger Rodia, at 2:34 PM  
Στα πλαίσια της μεγάλης εκστρατείας αφύπνισης των απανταχού Elλήνων, συντασσόμενοι μετά του συναδέλφου funEL, προβάίνομεν και ημείς σε τρανταχτάς αποδείξεις της πραγματικής ιστορίας. Άλλες αποκαλύψεις και λεπτομερείς περιγραφές των ιεροπραξιών στο υφ΄ημάς Εblog=.
Blogger ENIAYTON, at 11:26 PM  
Αφίχθη άρτι το βαρύ πακετο με τας προφητείας +ευλόγησον+ τ' άρματα τ' άρματα Ομέρ βρυώνη! ΦΤΟΥ! αυτό είναι απο άλλο ανέκδοτο (ιστορικό)
Εδώ κρύπτεται το μυστικόν της μη εξοντώσεως των καλλικαντζαρέων λοιπόν. Βγαίνουν κάθε χρόνο επειδή δεν τους σκοτώνουν καλά καλά οι παπάδες.. Ενα νεράκι τι να τους κάνει, και μάλιστα χωρίς σαμπουάν..? ε..?
Προτείνω άμεσον εξόντωσιν με μπαζούκας, ολμοβόλα, οπλοπολυβόλα, πυραύλους, κι όλα τα σχετικα.
Blogger Rodia, at 1:38 AM  
Θέλω ζόρικα ντουέτα
Τζίμυ Χέντριξ - Βαμβακάρη
κι όχι αδερφές Κατσάμπα
να περνάει η ζωή μας τζάμπα

Θέλω ζόρικο πακέτο
Λιάκουρα - Πάλμο - Σακέτο
κι όχι Ωρίων και Φουράκη
έψιλον παραμυθάκι.
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 7:01 PM  
Με funEL βαρύ πακέτο
θέλω τον καφέ μου σκέτο!

Εεε καφετζή! πιάσε ένα με φουσκάλα στο κέντρο :-)
Blogger Rodia, at 11:21 PM  
Σήμερον τα φώτα και οι φωτισμοί και μαχαι μεγάλαι στη κουφάλα γη...
Κάτω στον Υποχθόνιο τον ποταμό κάθεται καλικατζάρι αντιβαρυτικό...

αυτό το κάλαντο να λέτε συμπολεμισταί, διότι τα καλικατζάρια γαρ εγγύς...

προσευχή και νηστεία...

Οι δυνάμενοι να προσέλθουν στα στρατολογικά γραφεία, στους ιερούς ναούς, να προμηθευτούν φύλλο πορείας, όπλα, μπαλάσκες, αγιαστούρες, μικρές κοσμοσφαίρες, σφαίρες αγιασμού (αλα blade).
Λεπτομέρειες από τους κατά τόπους καντηλανάφτες των στρατολογικών γραφείων.
Η επιστράτευση έχει αρχίσει. Καλό βόλι.
Οι καλικατζαραίοι Θ' ακούν Πούτιν και θα χέζονται, λέμε.
Blogger funEL, at 12:10 AM  
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΤΟΥΡΚΙΚΟΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ...!!!!
Anonymous Anonymous, at 5:02 PM  
xaoOXoAOXoAXo filoed ta espase to post sou ^ ^
Anonymous radienergos, at 6:30 AM  
grapse la8os :P "file" elega :P
Anonymous radienergos(pali), at 6:35 AM  

Add a comment