funEL βαρυ πακετο

Friday, May 04, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (5) Διασωληνωμένες αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις, παπαΑΡΗολογίες, προφητείες, Αντίχριστοι, καβαλιστικές κατάρες, η σιωνιστική συνωμοσία των διδύμων πύργων, ο πύργος της Βαβυλώνας, η τεχνητή σελήνη, τα μαγικά μολύβια, τα πρωτόκολλα της τακλαμακάν, οι τεχνήτες του θερμοσίφωνα, η επίθεση των τηλεφωνικών κέντρων και οι σατανικοί κούριερ




Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)





To Λωλόν ύδωρ

Ο υπερσοδομιτής παραχαράκτης και σαλατοποιός της ιστορίας, μυθολογίας, θρησκείας, Σακκέτος Πακέτος σε τσακίρ κέφι (ξανά).
Η αγωνιώδης προσπάθεια να ενωθεί παρά φύση, ο Χριστιανισμός με την αρχαία ελληνική θρησκεία, με απώτερο σκοπό βέβαια την νομιμοποίηση της τερατογέννεσης του ελληνοχριστιανισμού. Επιστρατεύονται ακόμα και τα αρχαία μαντεία.
«Αποδεικνύεται με αρχαία κείμενα ... ότι υπάρχουν τα αρχαία κείμενα από τα μαντεία της αρχαίας ελλάδας, που προφητεύουν το όνομα του Χριστού, το όνομα της Παναγίας, ποιά ακριβώς κατα λέξη πολλές φορές ποιά η διδασκαλία του Χριστού, τα θαύματα του Χριστού, τη σταύρωση του Χριστού, την Ανάσταση του Χριστού, την Αποκάλυψη του Ιωάννου, τις Προφητείες που δόθηκαν μετά Χριστόν από τους Άγιους της Ορθοδοξίας, για την 6η Ελληνική κοσμοκρατορία, με τις ίδιες λέξεις ακριβώς όπως τη Προφητεία του Τραχωνίου εκτός από την ημερομηνία που βρίσκεται στο Τραχώνι 5 Μαϊου του 2024...».
Φυσικά η αναφορά ότι οι πηγές του σπουδαίου «ερευνητή» Σακκέτου πακέτου, είναι κάποια πολύ μεταγενέστερα χριστιανικά χειρόγραφα είναι φειδωλή για να μην υποψιαστούν οι σαβουροφάγοι ότι όλα αυτά τα βιβλία στηρίχτηκαν σε μυθοπλασίες, παραχαράξεις, ευσεβείς πόθους κάποιων μοναχών και σε παρανοϊκές συνδέσεις, λεξαριθμιτικές «αποδείξεις» και συνειρμούς. Είναι το σημείο αναφοράς όπου ο Προφήτης τηλεπλασιέ ζητούσε φωνάζοντας επιμόνως, επί πολλές εβδομάδες στη σαβουροεκπομπή του, από την εκκλησία της Ελλάδος να συγκλιθεί Ιερά Σύνοδος.
Ο Προφήτης καλεί τους σαβουροφάγους «να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια...», όλα αυτά, για το προφανές :... «τα 3 βιβλία μόνο 10€ το ένα αγαπητοί φίλοι»
Χριστιανικός Ελληνισμός, Ελληνικός Χριστιανισμός και που βρίσκονται τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα (... μας τα έκλεψαν οι φραγκολεβαντίνοι και εκπολιτίστηκαν!!!). Φοβερά πακέτα ευθυμογραφημάτων πλήρους κωμικοτραγικής θλιβερής παράνοιας. «Σπάνε ρεκόρ, γίνεται μεγάλος χαμός, στερέψαμε πλήρως»:

111oiarxaioior8odo...



Η επίθεση των τηλεφωνικών κέντρων

Θυμάστε τις αλεπάλληλες δηλώσεις για χρόνια ότι τα τηλεφωνικά κέντρα της σαβουροεκπομπής του Προφήτη τηλεπλασιέ, είναι υπερπλήρη και παίρνουν φωτιά από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα? Ξεχάστε το. ... «... Έχουμε πάρα πολλές γραμμές ... ΠΟΤΕ δεν είναι κατειλλημένες...».
Η μεγάλη επίθεση όλων των τηλεφωνικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, αρχίζει. Μάλλον βρέθηκε ο (μεταφυσικός, φαντασιακός) «σαμποτέρ» που έψαχνε τις προηγούμενες βδομάδες. Προφανώς θα ήταν κάποιος καλλικατζαραίος υποχθόνιος. Αλλά ο τηλεπλασιέ ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιους ανθΕΛληνες, με ευχέλαιο, εξορκισμούς και ένα «βλογημένο από τον παπά της ενορίας κωσταντινάτο του Ελληνισμού- φυλακτό». Ενίοτε και με κάποιες μηνύσεις ... επί το κοσμικότερον.


111thlefonikesmouf...



Τα πρωτόκολλα του υποχθόνιου αρχιτέκτονα

Για άλλη μια φορά για να κατανοηθεί πλήρως. Τα μεταλλαγμένα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», σε «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης», (για να μην συνδέονται, όσο γίνεται, απευθείας με εθνοφυλετισμούς, αντισημιτισμούς και ναζισμό), ... ναι μεν εφαρμόζονται από τους ... «σκληροπυρηνικούς σιωνιστές του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ», αλλά ... «παραδόθηκαν από τη Λευκή αδελφότητα διότι ετοιμάστηκαν στη κυριολεξία από τον υποχθόνιο αρχιτέκτονα της Νέας Τάξης των πραγμάτων, δόθηκαν από κάτω...».
Με λίγα λόγια ο Σατανάς ή Σαμαήλ που ζει στη κοίλη κούφια γη, έφτιαξε ένα σχέδιο που το έδωσε στη Λευκή αδελφότητα στην έρημο Τακλαμακάν (που είναι η πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου), αυτοί με τη σειρά τους το έδωσαν στα τσιράκια τους τους μιαρούς εβραίους (πανάρχαιους εχθρούς των ΕΛ-λήνων), για να εφαρμοστούν από τη Νέα Τάξη ... χιλιάδες χρόνια πριν (κατά δήλωση του Προφήτη). Φανταστήτε τώρα τι καταχθόνιο σχέδιο συνέλαβε ο Διάβολος, και το σημαντικότερο... ποιός το ανακάλυψε!!!
Πως το μύθευμα της «Νέας Τάξης», συνδυάζεται με το μύθευμα του «υποχθόνιου» για να αποδειχθεί η συνέργεια των εβραίων στη σατανική καταστροφή της ανθρώπινης φυλής διά του μυθεύματος των (πλαστών) περίφημων Πρωτοκόλλων.
Ο Προφήτης μαγειρεύει το μύθο στα μέτρα του, βάζει λίγο σατανά και μετονομάζει τους εβραίους σε «σκοτεινή πλευρά του σιωνισμού», για να γίνει πιο εύπεπτος ο άθλια κρυμμένος νεοναζισμός του. Προαναγγέλει και την έκδοση νέων τόμων Πρωτοκόλλων. ... «ο θεός να μας έχει καλά...»
Προσέξτε αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση και θρησκοληπτική παράνοια (... κι όμως υπάρχουν πολλοί που έχουν τη ... καταπληκτική δυνατότητα, να πιστεύουν όλα αυτά που τους σερβίρει ο Ισαπόστολος τηλεπροφήτης...):


111ypox8oniosneata...



Ο θερμοσίφωνας

Οι αμερικάνοι, όταν συμφέρει να πουλήσει τα περί Άρη σκουπιδοπακέτα, έχουν το μεγαλύτερο διαστημικό κέντρο στο κόσμο, τη ΝΑΣΑ. Όταν όμως έχει να πουλήσει άλλα περί Πούτιν σκουπιδοπακέτα, γίνονται υδραυλικοί θερμοσίφωνων. Είναι γνωστό πλέον ότι, ο αριστοτέλειος ορισμός της ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ, είναι το κύριο στοιχείο σε όλη τη Λιακούρεια μπουρδολογία.


1118ermosifonesame...



Τα μαγικά μολύβια του Πούτιν

Το περίφημο μπουρδολογικό hoax του τηλεπλασιέ περί στυλό, μολυβιών, εκατομμύρια δολάρια, τα κομμουνιστικά του, η κόκκινη αρκούδα, αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, ανακατεύεται με τη ρύπανση, αυτοκίνητα και την ... απαγορευμένη αρχαιολογία (με τις «αποδείξεις» περί ελεύθερης ενέργειας και άλλων παραμυθιών).
Απολαύστε μοναδικό τρόπο παρουσίασης αυτού του μύθου σαν πραγματικότητα και τον συνδυασμό του με κακούς εβραίους (φυσικά), καλούς και έξυπνους ρώσους (φυσικά), και... τη τεχνολογία των θεών:


111magikamolivia.w...



Ο πύργος της Βαβυλώνος

Η αντιγραφή αναπαραγωγή όλης της αμερικάνικης αντισημιτικής συνωμοσιολογίας περί διδύμων πύργων. Ο Προφηταράς αποκαλύπτει ποιός είναι ο Πύργος της βαβυλώνος που γράφει η Αποκάλυψη
«... Αποκάλυψη αυτής εδώ της εκπομπής ... γεγονότα ένα ένα σε σύγκριση με την Αποκάλυψη του Ιωάννου ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ... αποκαλύπτω με ντοκουμέντα και διεθνή έγγραφα ... κατευθυνόμενη κατάρρευση ... είναι κτίριο το οποίο ανήκε όπως και τα άλλα δύο κτίρια στον κ. Σίλβερστάιν ... του λόμπυ του αμερικανοϊσραϊλινού ... το τράβηξαν κάτω ... εκπληκτικά ντοκουμέντα και στοιχεία σε βιβλία που δεν μπορείτε παρόμοια να βρείτε και δεν μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία που ο Λιακόπουλος δίνει ... εγώ βέβαια είχα αποκαλύψει πάρα πολλά ... το όνομά μου κυκλοφόρησε σ’ όλο το κόσμο ... το Λιακόπουλο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ... είπα ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν να πάει σε γιορτή αλλά δεν πήγε, είπα πολλά τα οποία επιβεβαιώθηκαν ... και μάλιστα να δείτε ντοκουμέντα για το πως ένας μηχανικός στο Τέξας ήξερε τι είπε ο Λιακόπουλος, και που το ήξερε ο μηχανικός ... τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά ποιός παρακολουθεί ποιόν τι γίνεται ... ο Λιακόπουλος αποκαλύπτει το τρίτο πύργο που κατέβηκε...»
Πω πω ... μοναδικές, αποκλειστικές, πρωτότυπες, αποκαλύψεις που μαθαίνουμε. Είμαστε πραγματικά τυχεροί που είμαστε Ελληνες και έχουμε αυτόν τον ατρόμητο Προφήτη (που το όνομά του ακούγεται παγκοσμίως ... μέχρι και στο μηχανικό στο Τέξας έφτασε...), να μας ανοίγει τα μάτια Δυνατά, γουρλωτά, αλλοίθωρα και Λιακουρικά. Η μοναδική αναλυτική και συνθετική Λιακούρειος μέθοδος «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλω αποδεικνύω».
Φάτε το πύργο της βαβυλώνος με πρωτότυπα στοιχεία και ντοκουμέντα:

111pyrgosbabylon.w...



Λουκιανός

Παραχάραξη του έργου του Λουκιανού από τον τηλεπλασιέ ... «με το μάτι που εμείς οι φυσικοί μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα...». Εξηγεί ο «φυσικός» την «αλήθεια» των αναφορών του Λουκιανού.
Να δείτε ποιοί είναι οι πρώτοι μάγκες της γνώσης. Τεχνητή σελήνη. Big brother.
Χωρίς σχόλια:

111loykianos.wma



Ο Ψευδοπροφήτης του Αντιχρίστου (Μετράγιας)

Η αποκάλυψη του τηλεπλασιέ περί του ψευδοπροφήτη Μετράγια που... « το όνομά του βγαίνει ακριβώς 666 ... το όνομά του εννοείται βγαίνει 666 ... απο που ξεκίνησε ... από την έρημο Τακλαμακάν ... τι τρώει, τι πίνει ...». Ε, αφού το όνομά του βγάζει 666, εγγύηση Σακκέτος Πακέτος.
Ότι και να σκεφτεί κανείς για την επιλογή της έκδοσης αυτού του σαβουροβιβλίου είναι περιττό. Σείστηκε η πυραμίδα στη τακλαμακάν. Ξεχυλίσαν τα καζάνια της κόλασης στη κουφάλα της γης. Έβγαλε κακό σπυρί στο κώλο ο αρχιδιάβολος Σαμαήλ. Ανακάλυψε ο Ιερός τηλεπλασιέ τον ψευδοπροφήτη του Αντίχριστου (μα σε ποιό κόσμο ζούμε επιτέλους...):

111METRAGIA.wma



Οι καβαλιστικές κατάρες

Ξέρετε γιατί αρρώστησε ο Αριέλ Σαρόν? «Δικαίωση του Λιακόπουλου ... πρώτα τα λέει ο Λιακόπουλος και μετά τα λέει η Πράβδα... οι καβαλιστές, σιωνιστές, σκοτεινοί... οι λεγόμενοι Ναϊτες ... », μαζεύτηκαν και καταριόνταν τον Σαρόν ... «γιατί δεν θέλει να τους κτίσει τον 3ο Ναό του Σολομώντα», ... «γι’ αυτό ο Αριέλ Σαρόν έπαθε ότι έπαθε».
Καταπληκτικές θρησκοπολιτικές οικονομικοπροφητικές Λιακουρικές αναλύσεις, υψίστου βάθους:

111kavalokatares.w...



Αντίχριστοι Κούριερ

Τι κάνει ... «η εθνική επιτροπή ταχυδρομείων και τηλεπικοινωνιών...» (!!!).
Δηλώσεις του ιερού τηλεπλασιέ ότι μπορεί να αποδείξει το ... «μπάχαλο που επικρατεί στους κούριερ» σε κάθε δημοσιογραφική εκπομπή. Αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά για τον πόλεμο που του κάνουν οι κούριερ. Όταν κάποιος κούριερ είπε σε κάποιον πελάτη στη παράδοση των σκουπιδοπακέτων, «...τι τα παίρνεις αυτά...»
«... και ο άλλος λέει κόντεψε να τον πλακώσει στο ξύλο...»

Και τι λέτε να προέτρεψε ο ιερός τηλεπλασιέ στον σαβουροφάγο πελάτη του?
Δυνατά και Ελληνικά :..«... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΚΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ...»(!!!). Όταν ακούει κάποιος τον Πλασιέ να προτρέπει τόσο απλά σε χειροδικία (με το δίκιο σου ... αγαπητέ κύριε), κάτι μπορεί να υποψιαστεί στο τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την απλή φαιδρότητα και γελοιότητα του προσωπείου του τηλεφασίστα.
Ο αγαθός και φιλάνθρωπος τηλεπωλητής προσπαθεί να κρύψει (με νύχια και με δόντια) τη φυσική του τάση στην «εκπολιτιστική» βία και κάθαρση κατά των μη ημετέρων (και φυσικά εχθρών).
... αλλά η χαρά δεν τον αφήνει...
«Σοβαρότητα θέλουμε και επαγγελματισμό». Γελάστε ελεύθερα:

111antixristoicour...

buzz it!

:: posted by funEL, 1:11 PM

16 Comments:

Απαπαπαπα! Θα θυμώσω. Ξέρουμε "τι τρώει και τι πίνει" αυτός ο Μετρέγιας, μας αποκαλύπτει ο Προφήτης Μας, αλλά το καλύτερο το κρατά μυστικό, οπότε, τον ρωτώ ευθέως: Τι πίνεις και δεν μας δίνεις..???

..και.. τώρα που το 666 έγινε 616, είμαι περίεργη να ακούσω με ποιο τρόπο θα το... ισιώσει.. πώς θα το φέρει ίσα βάρκα ίσα νερά λέμε..

+δυσκολεύομαι να γελώ πλέον+

«αγαπητοί φίλοι» ΜΠΛΙΑΧ
Blogger Rodia, at 8:20 PM  
«... και ο άλλος λέει κόντεψε να τον πλακώσει στο ξύλο...»
Και τι λέτε να προέτρεψε ο ιερός τηλεπλασιέ στον σαβουροφάγο πελάτη του?
Δυνατά και Ελληνικά :..«... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΚΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ...»(!!!).


Αν τον πλακώσουμε στο ξύλο όλοι μαζί που προσβάλει ενα ολόκληρο λαό τι θα λέει μετά?
οι ανθέλληνες της νέας ταξης και τα γνωστά;

ρε ουστ που τολμάς να κάνεις και μηνυση λέμε
Anonymous Anonymous, at 10:43 PM  
Νομίζω πως το ιερόν βίδεο που εμφανίζεται πρώτο πρώτο ρίχνει το επίπεδο του βλόγ.
τσ τσ τσ, μα καλά μόνον 3.55 λεπτά έιχε; Δεν είχε άλλο; Αιδώς!
Blogger Nicholas, at 1:31 AM  
Υπέροχο βίδεο. Ιερό ακι τούτο.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 8:03 PM  
Να μη ξεχνάμε ότι η Grumman η αμερικάνικη βιομηχανία αεροπλάνων και όχι μόνο έβαλε το χέρι της στην κατασκευή των Calpac (ηλιακών θερμοσιφώνων). Συμπτωματικόν;;;;;

Για μια φορά ο Λιακόπουλος δικαιώθηκε!

+ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣΟΝ+
Blogger kokorman, at 11:29 PM  
Καλά, κ. Κόκορμαν με απογοητεύετε... Δεν γνωρίζετε την Thor που έβγαζε θερμοσίφωνες και μετά το έρριξε στους πυραύλους..?

:-)

+πυραυλοθερμοσιφώνισον+
Blogger Rodia, at 3:20 AM  
Και μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό παραπληροφόρησης, μυστικισμού και δαιμονολογίας, έχουμε κι εκπομπές για μαύρη μαγεία κι εξορκισμούς. Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να ειρωνευόμαστε ανερυθρίαστα ακόμα κι επιστήμονες που εκφέρουν μια επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη πάνω σε κάποιο θέμα, όταν αυτή φαίνεται να καταρρίπτει πέραν πάσης αμφισβήτησης τις δεισιδαιμονικές προκαταλήψεις και νευρώσεις μας. Για όσους είδαν χτες εκπομπή με αντικείμενο μαύρη μαγεία κι εξορκισμούς, η επιστημονική τοποθέτηση ήταν πως όλοι οι δήθεν δαιμονισμένοι είναι ψυχικά ασθενείς, άλλοι βαρύτερα κι άλλοι ελαφρύτερα. Η ειρωνική απάντηση ενός από το κοινό ήταν "όταν κοιτάμε ένα άλογο σε έναν ιππόδρομο και αυτό πέφτει ή ένα λουλούδι αυτό τί σημαίνει; Ότι πρέπει να πάμε το άλογο και το λουλούδι στον ψυχίατρο;" Μια αρμόζουσα απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο ψυχίατρος (αν είχε χρόνο και αν τον άφηναν υποθέτω) είναι "λυπάμαι, αλλά δε συχνάζω στον ιππόδρομο".
Blogger skeptic, at 12:03 PM  
Παρακολούθησα λίγο από τη χθεσινή εκπομπή του Χαρδαβέλλα. Καμιά δεκαριά λεπτά, περισσότερο δεν άντεξα. Μαύρα χάλια. Κατάντια. Τουλάχιστον ο Λιακόπουλος βγάζει γέλιο. Ειδικά όταν ισχυρίζεται ότι η δική του εκπομπή είναι για ψαγμένους (!)
Blogger Φοινικιστής, at 5:35 PM  
Τι λέτε ρε. Ο Χαρδαβέλλας τα 'σπασε.
Να φανταστείτε κατάφερε και μας κοίμησε τρία άτομα μέσα σε 5 λεπτά. Ούτε με τη βουλή δε το χουμε πάθει αυτό. Γι' αυτό προτιμάμε Λιακόπουλο. Γιατί σε κρατάει σε εκγρήγορση με τις αγριοφωνάρες του και τις μαλακίες του.
Anonymous Anonymous, at 6:07 PM  
"Καλά, κ. Κόκορμαν με απογοητεύετε... Δεν γνωρίζετε την Thor που έβγαζε θερμοσίφωνες και μετά το έρριξε στους πυραύλους..?"


Κα. Ροδιά, μη δίδεται επιπλέον στοιχεία. Αυτό έλειπε να τα λέγαμε και όλα!!! Πως θα πουλάμε τα πακέτα - υλικά για να οικοδομήσουμε το 2024;;;

+Ρουκετοπυραυλοσιφώνεσον+

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 10:08 PM  
Ευλόγησον και μολόγησον: Γιατί δεν τον μπουζουριάζει η CIA τον Προφήτη να τους πει όλα όσα κοκορεύεται πως ξέρει για την 11η Σεπτεμβρίου;;;;;
Blogger Μαύρος Γάτος, at 7:13 PM  
μεταφερω βιαστικα
λογια προφητικα:

Απόρρητα έγγραφα Β' παγκοσμίου Πολέμου, Βρυλ, Χανεμπού, το βιβλίο το δικό του, το ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ.
μιλαμε για πολύ μεγάλη προσφορά, 10 στην τιμη των 29€
(χώνει και λίγο απο το βιβλίο της ιστορίας της Στ' δημοτικού και πού να τον προλάβει κανείς...
ΠΑΝΤΑ βεβαίως είναι η τελευταία εκπομπή.)
Βάση δεδομένων, βάση γνώσης, κλπ, για να προχωρήσουμε βρε αδελφέ.
κατι ψάχνουν οι εβραίοι, τι λέει η πολεμική αεροπορία, η τιμημένη χωροφυλακή... (ΟΥΦΦΦ πιάστηκε το χέρι μου!)

+εχει και δυο εικονες πισω του+
+δινω 10 ογκολιθους για να χτισετε γνωση+
+οποιος προλαβει να παρει+
+ειμαι Αθηνα σημερα+

ΣΗΜ. ειδε το δικηγορο του ή τα ποστα-κομποστα;
Blogger Rodia, at 10:26 PM  
Διότι, φίλτατε Μαύρε Γάτε, ο Προφήτης δεν λέει τίποτε πρωτότυπο. Δεν κάνει δική του έρευνα -- άλλο τι ισχυρίζεται ψευδώς για να εξαπατά τους αφελείς. Ό,τι πλασάρει σαν δικές του αποκαλύψεις, τα έχει πάρει από το ίντερνετ. Εδώ η CIA δεν ασχολείται με τους "μεγάλους" αμερικανούς συνωμοσιολογοαπατεώνες -- θα ασχοληθεί με έναν ψευδολόγο επαρχιακό εμποράκο;
Blogger cyrus, at 11:28 PM  
Έκτακτον Ανακοινωθέν: Ο Λιάκουρας επώνυμα επιτίθεται εις τους απίστους.... (οι οποίοι είναι και πολλοί και ανώνυμοι και φλώροι...)... τι και αν σε λένε π.χ. "λουλού" τι και αν σε λένε "κουκουβέλ" ...

+ΘΑΠΑΣΣΤΟΠΑΤΟΜΕΑΓΑΠΗΠΑΝΤΑ+

Μετά τιμής


ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 12:02 AM  
Γυρίσαμε από εκπαιδευτικό ταξίδι στο παλάτι των μυκηνών στον Άρη με αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα τεριρέμ. Απαντούμε λοιπόν πάραυτα.

(R) Mάλλον τους δικηγόρους είδε ... ΚΑΙ τα πόστα κομπόστα. Έχει αρχίσει ήδη το γλύψιμο στους δημοσιογράφους που ξέρει... που νάξερε :))))

κ. Nicholas Manie, μην απογοητεύεστε. Τώρα το καλοκαιράκι θα δείξουμε και άλλα τέτοια βίντεο ΕΛληνοθόδοξου χαρακτήρος.
(μαζεύουμε μηνύσεις) :))))

κ. ΟΦΗ_ΟΥΕΦΑ_ΣΚΑΤΑ_ΣΤΟΝ_ΠΑΟΚ , ο προφήτας μας ξυπνάει. η νέα εποχή λιάκουρα ανατέλλει. +σκοτάδισον+

κ. δείμε, ετοιμάζουμε σειρά με ιερά αποκαλυπτικά βίδεα.

κ. σκεπτικ, ο μεσαίωνας έρχεται καλπάζοντας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάποτε η επιστημονική σκέψη στην άνθίσή της στην αρχαία ελλάδα καταστράφηκε με 1500 χρόνια θεοκρατικό ανορθολογικό μεσαίωνα. Τίποτα δεν μας εξασφαλίζει το μέλλον. Απλά πρέπει να τα λέμε παντου και πάντα. Ακούραστα αταλάντευτα και συνεχώς. Οι μεταφυσικές και ο ανορθολογισμός γενιέται πάντα με την ημιμάθεια αμάθεια, που πάντα υπάρχουν και πάντα θα γενιώνται εκ των πραγμάτων.
+nopasaran+

κ. φοινικιστή, ο Προφήτης είναι ο εθνικός μας αρχικαραγκιόζης. Δεν συγκρίνεται κανένας μικρός καραγκιόζης εμπρος του.

κ. μαυρόγατε, μα ειναι φανερό το διότι... η CIA φοβάται το γέροντα +σκοτάδισον+ και τις διασυνδέσεις του με το θεό.

ααααα κ. κυρους, δεν συμφωνούμε καθόλου. Λέτε ότι ο Προφήταρος αντιγράφει την αμερικάνικη μπουρδολογία? Ουχί. αυτοί οι σιωνιστές έχουν κλέψει αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα και έχουν χρονομηχανές μαγκάιβερ, και έτσι πάνε στο μέλλον (τώρα) και κλέβουν ότι γράφει ο καντηΛανάφτης, .. μετά πάνε στο παρελθον και τα εκδίδουν σε βιβλία. Ετσι εμφανίζονται προγενέστεροι και συκοφαντούν τον τηλεπροφήτη.

κ. κοκορμαν. το έχουμε υπ όψη μας. Θα τον αναλάβουμε στον κατάλληλο χρόνο.

+καλοκαιριασον+
Blogger funEL, at 10:43 AM  
Με την απόφαση 192-2009, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για την εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", με το παρακάτω σκεπτικό:



Πρόκειται περί εκποµπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.∆/τος 77/2003 υπόκειται στους από το ∆ιάταγµα τούτο προβλεποµένους περιορισµούς. Με αφορµή εκδιδόµενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηµατολογίες, σε «κοινωνία ελεγχοµένη από λαµόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «µορφές θεοτήτων και δαιµόνων», «ανοµία που πλησιάζει», «µηχανισµούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγµατα, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές.

Αναµφιβόλως πρόκειται περί εκποµπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθηµα ευθύνης. Πρέπει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή µεταδόθηκε µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχοµένου της, έπρεπε να προβληθεί µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000

απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. µετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθµό η διοικητική κύρωση του προστίµου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.




Το ΕΣΡ έκρινε πως η εν λόγω εκπομπή (τηλεπώλησης βιβλίων) εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του π.δ. 77/2003 (Κώδικας Δεοντολογίας Ειδησεογραφικών και άλλων δημοσιογραφικών κι επιστημονικών εκπομπών). Το ΕΣΡ διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής θεωρώντας ότι σε αυτό εντάσσεται και η εν λόγω εκπομπή, ως "εκπομπή λόγου". Το άρθρο 1 του π.δ. όμως αναφέρει:





Άρθρο 1

Πεδίο εφαρμογής




Οι κανόνες του παρόντος κώδικα ισχύουν για ειδησεογραφικές, δημοσιογραφικές και πολιτικές εκπομπές στη δημόσια και την ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Στην έννοια της δημοσιογραφικής εκπομπής εμπίπτουν όλες οι εκπομπές λόγου, που έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, ανεξάρτητα από το χαρακτηρισμό που τους προσδίδεται από τον ραδιοφωνικό ή τον τηλεοπτικό φορέα. Στις ειδησεογραφικές εκπομπές εμπίπτουν τα δελτία ειδήσεων και στις πολιτικές εκπομπές εμπίπτουν εκείνες που έχουν αντικείμενο πολιτικά θέματα.




Μια εκπομπή με συνωμοσιολογικό περιεχόμενο θα ενέπιπτε περισσότερο στην έννοια του infotainment, δηλαδή την υβριδική κατηγορία εκπομπών ανάμεσα σε ψυχαγωγία και ενημέρωση. Οι υποχρεώσεις ποιότητας εξακολουθούν να ισχύουν κατά το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος και για αυτές τις εκπομπές. Αλλά η άμεση υπαγωγή τους στο π.δ. 77/2003 μπορεί να έχει και σοβαρό αντίλογο.
Anonymous Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή, at 12:27 PM  

Add a comment