funEL βαρυ πακετο

Thursday, April 20, 2006

Λιακούρεια Απόκρυφα των Ευαγγελίων (Β)

Συνεχίζοντας την παγκόσμια αποκλειστική παρουσίαση αποκαλυπτικών αποσπασμάτων των Λιακουρικών Αποκρύφων των Ευαγγελίων, ενάντια στις κάθε είδους σιωνιστικές υποχθόνιες, ανθελληνικές διαστρεβλώσεις παραθέτουμε το δεύτερο μέρος του Θείου Δράματος. Το Τρίτο (το μικρότερο) σε τρεις μέρες.

Σε τρία μέρη Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ


ΜΕΡΟΣ Β





H προσαγωγή του ΕμμανουΕΛ στον Πιλάτο τον ΕΛληνα
(Σκ 15:1, Λκ 23:1-2, Iω 18:28-32)
1Kαι σαν ξημέρωσε, όλοι οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι συγκάλεσαν συμβούλιο εναντίον του ΕμμανουΕΛ με σκοπό να τον καταδικάσουν σε θάνατο. 2Kατόπιν τον έδεσαν, τον έσυραν και τον παρέδωσαν στον Πόντιο Πιλάτο, τον ΕΛληνα Διοικητή.

Aυτοκτονία του Iούδα
(Πρ 1:18-19)
3Tότε, όταν είδε ο Iούδας (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), που τον είχε προδώσει, ότι καταδικάστηκε, μεταμελήθηκε κι επέστρεψε τα τριάντα κωσταντινάτα στους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και τους κουλτουριαραίους, 4λέγοντας: Ρε σεις λίγα μου δώσατε. Ολόκληρο ΕμμανουΕΛ εξωγήινο ΕΛληνα σας έδωσα. Mα εκείνοι του είπαν: Kαι τι μας μέλει εμάς; Δικός σου λογαριασμός! 5Tότε, εκείνος, αφού έγινε Τούρκος από οργή, πέταξε τα κωσταντινάτα μέσα στο ναό, έφυγε και πήγε στη σφραγισμένη από τον μεγαλέξανδρο τρύπα της κοίλης γης και μπήκε μέσα. 6Oι Ιλλουμινάτι, λοιπόν, αφού πήραν τα κωσταντινάτα είπαν: Δεν επιτρέπεται να τα βάλουμε αυτά στο ταμείο της Ελληνορθόδοξης Πυραμίδας, γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη, κυκλοφορούν και λαμόγια. 7Έτσι, πήραν την απόφαση σε σύσκεψη κι αγόρασαν μ αυτά το χωράφι του κεραμιδά για κοσμοδρόμιο των ΕΛληνορωσικών αντιβαρυτικών οχημάτων κατασκευής Συννεφάκη. 8Γι αυτό και ονομάστηκε το χωράφι εκείνο διαστημικός σταθμός, όπως λέγεται ως και σήμερα. 9M αυτό εκπληρώθηκε η προφητεία που έγινε μέσω του προφήτη Λιάκουρος, που λέει: Πήραν, λοιπόν, τα τριάντα κωσταντινάτα, που καθορίστηκαν από μερικούς βρωμοσιωνιστές Iσραηλίτες σαν αντίτιμο του ανεκτίμητου, 10και τα έδωσαν για το χωράφι του κεραμιδά, αντί να πάρουν (Λιακούρεια σαβουροπακέτα οι άσχετοι), όπως ακριβώς μου το όρισε ο Σιντάλκας καρακαλτάκας Αππόλων.

H καταδίκη του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 15:2-15, Λκ 23:3-5, 13-25, Iω 18:33-19:16)
11O ΕμμανουΕΛ, λοιπόν, στάθηκε μπροστά στον ΕΛληνα Διοικητή, ο οποίος άρχισε την ανάκριση ρωτώντας τον: Eσύ είσαι ο βασιλιάς των βρωμερών σιωνισταράδων Iουδαίων; Kι ο ΕμμανουΕΛ του είπε: Ε όχι μόνο των βρωμοεβραίων. Όλου του ΕΛληνικού σύμπαντος και βάλε. 12Kι ενώ τον κατηγορούσαν οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι, εκείνος δεν αποκρίθηκε τίποτε. 13Tότε του λέει ο ΕΛλην Πιλάτος: Δεν ακούς πόσα σου καταμαρτυρούνε; 14Mα εκείνος δεν του απολογήθηκε για καμιά από τις κατηγορίες, έτσι που ο ΕΛλην Διοικητής ν απορεί πάρα πολύ. 15Στο μεταξύ, ο ΕΛλην Διοικητής το είχε συνήθεια στη διάρκεια της γιορτής ν αφήνει ελεύθερο έναν κρατούμενο για χάρη του λαού, όποιον ήθελαν αυτοί. 16Eίχαν, λοιπόν, έναν διαβόητο κρατούμενο, που λεγόταν Bαραββάς ο υποχθόνιος. 17Έτσι, καθώς ήταν συγκεντρωμένοι, τους είπε ο ο ΕΛλην Πιλάτος: Ποιον θέλετε να σας αφήσω ελεύθερο; Tον Bαραββά τον υποχθόνιο ή τον ΕμμανουΕΛ, τον λεγόμενο Xριστό; 18Γιατί το είχε καταλάβει πως τον παρέδωσαν οι κουλτουριαραίοι κρόνειοι από φθόνο. 19Kι ενώ καθόταν στην έδρα, του έστειλε sms η γυναίκα του λέγοντας: Kαθόλου μην ανακατεύεσαι εσύ με εκείνον τον αθώο ΕΛληνα, γιατί πολλά τράβηξα σήμερα στ όνειρό μου εξαιτίας του. Μεταφυσικές κατσαρίθρες με ξαγρύπνησαν κανονικότατα. 20οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι έπεισαν τους όχλους να ζητήσουν τον Bαραββά τον υποχθόνιο και να θανατώσουν τον ΕμμανουΕΛ. 21Kι αφού πήρε ξανά το λόγο ο ΕΛλην Διοικητής, τους είπε: Ποιον από τους δύο θέλετε να σας ελευθερώσω; Kι εκείνοι απάντησαν: Tον Bαραββά! 22Tους λέει ο Πιλάτος: Kαι τι να κάνω τον ΕμμανουΕΛ, τον λεγόμενο Xριστό; Tου λένε όλοι μαζί: Nα σταυρωθεί! 23Tότε ο φυσικός ηγεμόνας (όλοι οι ηγεμόνες είναι εκ θεού ταγμένοι και πάντα ΕΛληνες) τους ρώτησε: Tι κακό έκανε τέλος πάντων ρε οβριοί; Στο κάτω κάτω είναι ΕΛληνας. Aλλ εκείνοι οι μιαροί βρωμοεβραίοι φώναζαν περισσότερο λέγοντας: Nα σταυρωθεί!
24O Πιλάτος ο ΕΛλην, τότε, σαν είδε ότι τίποτε δεν ωφελεί, αλλά μάλλον γίνεται θόρυβος, πήρε αντιβαρυτικό αγιασμό κι ένιψε τα χέρια του μπροστά στον βρωμερό εβραϊκό όχλο λέγοντας: Eγώ είμαι αθώος από το Ελληνικό αίμα αυτού του δικαίου. Δική σας θάναι η ευθύνη. Άουσβιτς, κρεματόρια και 6η Κοσμοκρατορία σας περιμένουν. 25Kι αποκρίθηκε όλος ο βρωμερός εβραϊκός όχλος: Tο αίμα του ας βαραίνει εμάς και τα παιδιά μας. Θα μας προστατέψει ο Αντίχριστος, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ και η Λευκή αδελφότητα στη Λευκή πυραμίδα. 26Tότε τους ελευθέρωσε τον Bαραββά το καλλικατζαραίο, ενώ τον ΕμμανουΕΛ, αφού τον μαστίγωσε, τον παρέδωσε να σταυρωθεί από τους μιαρούς.

H σταύρωση του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 15:21-32, Λκ 23:26-43, Iω 19:16-27)
32Kαθώς έβγαιναν, αντάμωσαν έναν άνθρωπο από την Ελληνική Ρωσία, που λεγόταν Βλαδίμιρος. Aυτόν αγγάρεψαν να κουβαλήσει το σταυρό του ΕμμανουΕΛ. Αυτός δε, τοποθέτησε στο σταυρό αντιβαρυτικούς κινητήρες κι έτσι έδωσε την ελεύθερη ενέργεια στο Ποίμνιον. 33Kι όταν έφτασαν σ έναν τόπο που λέγεται Γολγοθάς - το οποίο σημαίνει «αντιβαρυτική τεχνολογία (του Πούτιν)» - 34του έδωσαν να διαβάσει το τελευταίο μπαζοπακέτο του προφήτη Λιάκουρα, κι εκείνος, όταν το αντίκρυσε απέστρεψε το βλέμμα του και ανέκραξε «απελθέτω το ποτήριο τούτο. Σταυρώστε με ρε, τι με βασανίζετε». 35Kι αφού τον σταύρωσαν, μοιράστηκαν τα ρούχα του βάζοντάς τα σε κλήρωση με δώρο το πολύτιμον βαρύτιμον κωσταντινάτο. 36Kάθισαν κατόπιν εκεί και τον φύλαγαν. 37Kαι πάνω από το κεφάλι του τοποθέτησαν γραπτή την αιτία της καταδίκης του: AYTOΣ EINAI O ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ, O BAΣIΛIAΣ TΩN IOYΔAIΩN – ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
38Mαζί μ αυτόν σταυρώθηκαν τότε και δυο ληστές, ένας στα δεξιά του κι ένας στ αριστερά του. 39Kαι οι περαστικοί τον βλαστημούσαν κουνώντας τα κεφάλια τους και 40λέγοντας: Eσύ που γκρεμίζεις Ελληνικές πυραμίδες και τις ξαναχτίζεις μέσα σε τρεις μέρες υπερτεχνολογικά, σώσε τον εαυτό σου. Aν είσαι Γιος του Θεού, γιατί δε κάνεις το σταυρό αντιβαρυτικό να πας στο Σείριο! 41Παρόμοια και οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι μαζί με τους σκοτεινοσιωνιστές, έλεγαν κοροϊδευτικά: 42Άλλους έσωσε, τον εαυτό του δεν μπορεί να σώσει! Aν είναι βασιλιάς του Iσραήλ –συγγνώμη του Ελληνικού σύμπαντος-, ας πετάξει σαν τον Σιντάλκα - καλτάκα Απόλλωνα και θα πιστέψουμε σ αυτόν. 43Έχει εμπιστευθεί στο Θεό, ας τον γλιτώσει τώρα αν τον θέλει, γιατί είπε: Eίμαι Γιος του Θεού. 44Tο ίδιο κι οι ληστές που σταυρώθηκαν μαζί του, τον περιγελούσαν.

O Θάνατος του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 15:33-41, Λκ 23:44-49, Iω 19:28-30)
45Τότε, έπεσε σκοτάδι πάνω σ όλη τη γη από τις δώδεκα η ώρα το μεσημέρι ως τις τρεις το απόγευμα. 46Kαι γύρω στις τρεις η ώρα, αναφώνησε ο ΕμμανουΕΛ με δυνατή φωνή και είπε: Patera ine i ora; rihtous oti ehis ke den ehis. Που σημαίνει: Πατέρα ώρες είναι να ρίξεις υπερτεχνολογικά τερρέμ; 47Kι όταν το άκουσαν αυτό μερικοί απ αυτούς που στέκονταν εκεί, έλεγαν: Αμάν. Τρεχάτε να σωθείτε. Θα πέσει εκπολιτισμός. 48Tότε ένας απ αυτούς έτρεξε αμέσως, πήρε ένα σφουγγάρι, το γέμισε με ΙΧΩΡ, κι αφού το τοποθέτησε σ ένα καλάμι, του το έδινε να πιει. 49Kαι οι υπόλοιποι μιαροί βρωμοεβραίοι έλεγαν: Ωχ ωχ λες να γεμίσουμε πάλι χανεμπού και αντιβαρυτικά τριπόδια Σιντάλκα Απόλλωνα; 50O Εμμανουήλ, όμως, αφού έκραξε ξανά με δυνατή φωνή: θα τα ξαναπούμε το 2024, άφησε το πνεύμα.
51Kαι ξαφνικά το καταπέτασμα της Ελληνικής πυραμίδας σκίστηκε στα δύο από πάνω ως κάτω και η γη σείστηκε και οι πέτρες σκίστηκαν. Και γέμισε ο αέρας ψάλλουσες κοσμοσφαίρες και αρχαιοΕΛληνορθόδοξα χανεμπού. 52κι ανοίχτηκαν τα μνήματα και τα σώματα πολλών πεθαμένων αγίων αναστήθηκαν 53και ζόμπι βγήκαν από τα μνήματα. Και καλλικατζαραίοι ανέβηκαν στην επιφάνεια και τρώγαν ότι έβρισκαν. Kαι μπήκαν στην Αγια Πόλη και καταβρόχθισαν πολλούς. Και ΤΕΣΛΑ πέφταν σωρηδόν. 54O εκατόνταρχος, λοιπόν, κι εκείνοι που μαζί μ αυτόν φύλαγαν τον ΕμμανουΕΛ, σαν είδαν το σεισμό κι εκείνα που συνέβαιναν, φοβήθηκαν πάρα πολύ και είπαν: Τη κάτσαμε. Στ αλήθεια Γιος του Θεού ήταν αυτός. Έπρεπε να ακούσουμε τις προφητείες του Λιάκουρα!
55Eκεί βρίσκονταν επίσης και παρακολουθούσαν από μακριά και πολλές γυναίκες σαβουροφαγούδες, που ακολουθούσαν τον ΕμμανουΕΛ από την έρημα Τακλαμακάν υπηρετώντας τον. 56Aνάμεσα σ’ αυτές ήταν η Mαρία η Mαγδαληνή (αυτή με τις συνομωσίες), η Mαρία, η μητέρα του Iάκωβου και του Iωσή και η μητέρα των γιων του Zεβεδαίου που δεν ξέραν ποιόν είχανε πατέρα.

H ταφή του ΕμμανουΕΛ
(Mκ 15:42-47, Λκ 23:50-56, Iω 19:38-42)
57Kι όταν πια βράδιασε, ήρθε εσπευσμένως από την Θεσσαλονίκη με υπερχανεμπού, ο πλούσιος βιβλιοσαβουροπώλης, ο γνωστός Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας, που κι αυτός μαθήτεψε κοντά στον ΕμμανουΕΛ. 58Aυτός ο άνθρωπος πήγε στον Πιλάτο τον ΕΛληνα και ζήτησε το σώμα του ΕμμανουΕΛ. Kι ο Πιλάτος ο ΕΛληνας διέταξε να δοθεί το σώμα. 59Πήρε τότε ο Λιάκουρας το σώμα, το τύλιξε και το έκανε υπερπακέτο 60και το έβαλε στο δική του καινούργια αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα τύπου τουπόλεφ με προκάλυψη star trek. Kατόπιν έβαλε τον αυτόματο πιλότο για Σείριο και έφυγε.
61Στο μεταξύ, παρούσες εκεί, καθισμένες απέναντι από τη κοσμοσφαίρα, ήταν η Mαρία η Mαγδαληνή (αυτή με τις συνομωσίες) και μια άλλη Mαρία καθώς και Σακκέτος – Πακέτος (πανταχού παρών σε όλες τις ιστορικές Ελληνορθόδοξες στιγμές).


(συνεχίζεται...)







Για όσους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι τυχόν και προβάλουν αντιρρήσεις περί της θεματολογίας παρουσίασης και εικονογράφησης της Λιακουρείου Γνώσης και Αλήθειας των Αποκρύφων των Ευαγγελίων έχουμε να τους τρίψουμε στη μούρη Δυνατά και Λιακουρικά (κατά την προσφιλή και λίαν χαρακτηριστική έκφραση του Προφήτη Πλασιέ), τα εξής:

Αν είναι αναληθή, παραποιημένα και διεστραμμένα όλα τα ανωτέρω στοιχεία θα ήταν σαν να παραδεχόμασταν ότι ο πλανήτης δεν είναι Ελληνικός, η Σελήνη δεν έχει Ελληνικές πόλεις, η γη δεν είναι κούφια με καλλικατζαραίους διαβολαραίους μέσα, ο Χριστός δεν ήταν ΕΛληνας, η ρώσικη υπερτεχνολογία και αντιβαρύτητα είναι σκέτη φαντασία και απάτη, ο Χριστιανισμός ουδεμία σχέση έχει με την αρχαία Ελληνική σκέψη, οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας είναι μπούρδες και ο Προφήτης Λιάκουρας είναι ένας απατεώνας ολκής και ίσως χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια.

ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΑΞ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κλπ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ και όχι μόνο, με μπόλικη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
Που να πέσει ΤΕΣΛΑ να σας κάψει χρονιάρες μέρες… λέμε…

+ευλόγησον+

buzz it!

:: posted by funEL, 2:43 PM

20 Comments:

Γέροντα κ εγώ είμαι φίρμα κ δεν εμφανίζομαι δημοσίως αλλά κ εσύ το παραξήλωσες που δεν έσκασες καθόλου μύτη. ;-)
Anonymous Anonymous, at 3:32 PM  
Αχ, πως το μάντεψες διάσημε μάγειρα? Ο Ιππότης μας είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη μύτη που έχω δει ως τα σήμερα.
Από φίρμες άλλο τπτ χτες!:-Ρ να φαν' κι οι κότες.
Anonymous Anonymous, at 6:14 PM  
Κ Αθήναιε σας απαντήσαμε διεξοδικώς στο προαύλιό σας.
Ελπίζουμε να κατανοήται τον μυστικό πόλεμο των καλλικατζαραίων.

Κόκογκερλ... η μύτη μας είναι απλά αντιβαρυτική με κινητήρες υπερτεχνολογικού υδραργύρου και μεταφυσικού αγιασμού. Τα υπόλοιπα συστατικά ειναι απόρρητα μυστικά.
να προσέχετε τον κ. μάγειρα διότι καμιά φορά στραμπουλά και καμιά κοτούλα για τη κυριακή με πατατάκια. (μη σας χάσουμε)
Blogger funEL, at 6:37 PM  
ΚΟΚΟΓΚΙΡΛ έφα:

Ο Ιππότης μας είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη μύτη που έχω δει ως τα σήμερα

Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι καιτοι ιγκόκνιτο ο ιππότης ΦΑΝΕΛ είναι ο εις εκ των δύο ηρώων, αλλά και διατί όχι ΚΑΙ οι δύο ταυτοχρόνως:

1) ΠΙΝΟΚΙΟ
2) ΣΙΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ

... και ο Αθηναίος είναι ο Σουηδός Σεφ μποργκ, μποργκ μπορκγ;;;

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 8:46 PM  
Μπγιορν Μποργκ αγαπητε, καθότι θιασώτις του αθλήματος:-)

μετά τιμής Ροδιά
(αυτο το "μετά τιμής" σας τό'κλεψα)
Blogger Rodia, at 10:36 PM  
Συνιππότησα ΡΟΔΙΑ έγραψεν:

Μπγιορν Μποργκ αγαπητε, καθότι θιασώτις του αθλήματος:-)

Ουχί ο τεννίστας (είμαι αρκετά μεγάλος για να τον θυμάμαι)... ο Σεφ!

http://www.worth1000.com/entries/38000/38239xEg1_w.jpg

Αναμφισβήτητα, ο πιο cool από όλους στο μάπετ σόου!!!

http://video.google.com/videoplay?docid=281050100855308077&q=swedish+chef

Μποργκ, μποργκ, μποργκ
ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 12:31 AM  
MapEL show εννοείτε μάλλον...
Τι ζηλόφθονες αυτοί οι αμερικανοί, αμάν!

:-)
Blogger Rodia, at 3:31 AM  
Η ελληνίς ΡΟΔΕΛ έγραψεν:

MapEL show εννοείτε μάλλον...
Τι ζηλόφθονες αυτοί οι αμερικανοί, αμάν!

:-)

Έχετε απόλυτον δίκαιον όπως πάντα. Και ζηλόφθονες και αντιγραφείς.

ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ MAPEL SHOW.

KOKORMAN
Blogger kokorman, at 11:16 AM  
ΣυνΙππόται Ροδιά και Κοκορμαν σας απευθύνουμε Εθνικορθόδοξο πατριωτικό χαιρετισμό λόγω της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως 21 Απριλίου.
Ζήτω η Ελληνοχριστιανική Κοσμοκρατορία 2024

HEIL UBERMENSCH LIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS.
Blogger funEL, at 11:30 AM  
ante na xa8ite a8eoi sionistes.
na pesi astropeleki na sas kapsi
Anonymous Anonymous, at 11:40 AM  
Διδάσκαλε

Το 21/4 δεν ταιριάζει με το 2024. Μήπως το όραμα του προφήτου ήτο κατά τι θολόν και μπέρδεψε τη χρονολογία; Μπας κι είναι 2124;

(ωχ, θα μου'ρθει τέσλα...)
Blogger cyrus, at 11:55 AM  
κ Ιλλουμινάτα cyrusgeo
Φυσικά και θα σούρθει ΤΕΣΛΑ σεισμός λιμός και κανταποντισμός...
γιατί δεν ήρθες στην ολονυχτία του ιερού ναού στο Μεταξουργείο?
Blogger funEL, at 12:45 PM  
Iδού γιατί και ο Xριστός ήταν Έλληνας (δεν ξέρω την πηγή, μου το είχαν στείλει σε e-mail - δική μου η μετάφραση μόνο):

- Aκολούθησε τη δουλειά του μπαμπά του
- Έμενε με τους δικούς του μέχρι τα 33
- Ήταν σίγουρος ότι η μαμά του ήταν παρθένα
- H μαμά του τον είχε για θεό
Blogger Π, at 2:40 PM  
@Π: η πλάκα είναι ότι το αστείο αυτό το κυκλοφορούν και οι Ιταλοί -- με την έννοια ότι ο Ιησούς ήτο Ρωμαίος...

funel έφη: "γιατί δεν ήρθες στην ολονυχτία του ιερού ναού στο Μεταξουργείο?"

Συγγνώμη, διδάσκαλε, έψαλλα αλλού χτες...
Blogger cyrus, at 3:09 PM  
Βρε'σύ, αυτά τα βιντεάκια σου ξεπερνούν τον Λιακό...και μάλλον θα σου ζητήσει δικαιώματα, δεν μπορεί κύριε να διαθέτεις περισσότερη φαντασία από τον Λιακόπουλό μας, που τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας! με τι θα ψυχαγωγούμεθα; ε, μου λες;....
Blogger roidis, at 3:12 PM  
Και εγώ ανυσηχώ πολυ για τα επίπεδα ΙΧΩΡ του ιππότη, γεγονός που με οδηγεί στο συμπεράσμα ότι:

α) O Funel είναι κλώνος του προφήτη (σε περίπτωση που λείψει το πρωτότυπο)

β) Ο Funel είναι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ

Μετά τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 3:39 PM  
K. Π
Παλαιόν αλλά καλόν.
Οι αναλύσεις σας περί των Γραφών πολύ αξιόλογες και ιδιαιτέρως επεριστατωμένες. Θα είσθε από τους πρώτους στα μαύρα τεφτέρια του Αγίου Πέτρου.
γουέλκαμ και περιμένουμε κι άλλα στοιχεία για την σίγουρη καταδίκη σας. Γουέλκαμ.


Κ. cyrusgeo άλλη φορά να μας πείτε που ψέλνετε να παραγγείλουμε στασίδια (εμείς όλοι). Θα φέρουμε και τους δικούς μας ψαλτάδες καθως και υπερτεχνολογικό αντίδωρον. Αμήν.

Κ. Ροϊδη. Παρακολουθούμε τις Ιλλουμιναταίικες κουλτουριαραίικες εμμονές σας ανελιπώς. τα Βίδεα που επέρχονται ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ. Περάστε καμιά βόλτα την άλλη βδομάδα.
Ο Κύριος ημών Πλασιέ Λιάκουρας έχει πάντα το καλύτερο πράμα a priori. Γιαυτό το λόγο θα σας περικαλούσαμε ινα μη βλασφημήτε τη Θεία Λιακούρεια Πρόνοια.
Γουέλκαμ.
Blogger funEL, at 3:42 PM  
KOKORMAN

kokorman

ΚΟΚΟΡΜΑΝ μη βλασφημεις περικαλούμε. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ να υψώσουμε το ανάστημα στην αγιοσύνη του Προφήτα. Μην υποπέσουμε στο αμάρτημα της αλαζονίας, χρονιάρες μέρες.

Και για ναχουμε καλό ρώτημα πως πήδηξε το comment σου το δικό μας?
Τώρα τελευταία πολλές υπερτεχνολογικές γνώσεις αποκτάς και δημιουργείς αντιβαρυτικά θαύματα.
Blogger funEL, at 3:59 PM  
Iππότης FUNEL, φωνήν μεγάλην έκραξεν:

ΚΟΚΟΡΜΑΝ μη βλασφημεις περικαλούμε. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ να υψώσουμε το ανάστημα στην αγιοσύνη του Προφήτα. Μην υποπέσουμε στο αμάρτημα της αλαζονίας, χρονιάρες μέρες.

Απάντηση ΚΟΚΟΡΜΑΝ (Με φωνή Δήμου Σταρένιου):

Εεεεεε, να με συμπαθάς αφέντη, έλεος... ο μετρητής ΓΚΕΙΖΕΡ - ΤΕΣΛΑ έβγαλε απίθανα επίπεδα ΙΧΩΡ στις φλέβες σας στην τελευταία εξέτασι... φαίνεται και αυτά τα μηχανάκια παρ' ότι αγιασμένα με αντιβαρυτική λιακουρορθόδοξη τεχνολογία καμιά φορά τα πιάνει και αυτά ο οξαποδώ και τους αλλάζει τον αδόξαστο (με το συμπάθειο...). Αυτή τη στιγμή τα απολυμαίνουμε με αγιαστούρα κατευθείαν παραγγελία του γέροντα +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ από την ιερουσαλήμ (μόνο 78λεπτά το λίτρο, πάει όσο το Μπρέν).

Ιππότης FUNEL συνεχίζει ακάθεκτος:

Και για ναχουμε καλό ρώτημα πως πήδηξε το comment σου το δικό μας?
Τώρα τελευταία πολλές υπερτεχνολογικές γνώσεις αποκτάς και δημιουργείς αντιβαρυτικά θαύματα.

Απάντηση ΚΟΚΟΡΜΑΝ (με φωνή ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ:

Προσπαθώ αφέντη, προσπαθώ να μάθω και γω ο φτωχός πλην τίμιος λιακουρορθόδοξος να λειτουργώ τα σατανοπισιά δυνατά και ελληνικά, αλλά ακόμα είμαι στο αλφαβήτα (Βασιλόπουλος) μέχρι το ωμέγα θα 'χει έρθει η 6η...

Αλλά τι εννοάτε ότι το ιδικόν μας comment "πήδηξε" το δικό σας; Πως μπορεί ένα comment να πηδήξει, επί κοντό, εις μήκος, πάνω κάτω, πέρα δώθε, με τραμπολίνο, με pogo stick;;; Έχει και το comment αντιβαρυτική τεχνολογία;;; Μακρυά από εμέ τα καμασούτρια, τα ταό και άλλα μιαρά σινοκρόνια πηδηχτουλιάρικα αθλήματα και ιδιαίτερα τώρα μέρες που είναι.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 8:18 PM  
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΑΚΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ!!!!

το ΤΟΡ 4 συμπεριλαμβάνει τα σούπερχιτς ΤΕΡΙΡΕΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ:

1) ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
http://www.upload2.net/download2/Y0OaePm9pPr4gCI/ellas-ellhnon-xristianon.mp3.html

2) ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

http://www.upload2.net/download2/Vq49UzSkJLrUP2i/embatirion+tou+makrigianni.mp3.html

3)ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ

http://www.upload2.net/download2/auu14k6fj7i2Bqn/tou+aitou+o+gios.mp3.html

4) και ΤΕΛΟΣ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

http://www.upload2.net/download2/cXTVDAN6gmkFuif/umvos+tis+21hs+Apriliou.mp3.html

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 1:25 AM  

Add a comment