funEL βαρυ πακετο

Saturday, October 15, 2005

Αδειάστε τις Αποθήκες

Ο Προφήτης-Πλασιέ Οδηγός και εμπνευστής των καλών κ' αγαθών έδωσε το μήνυμα στα αμέτρητα πλήθη των καθιστών Πιστών.
Σηκωθήτε από καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες, ντιβάνια, ντιβανοκασέλες, αιώρες, κοτρώνες, καθήκια (και σε ότι άλλο κάθεστε τέλος πάντων), και αδειάστε τις αποθήκες. Το στοκ της γνώσης πρέπει να ξεπουληθεί όσο, όσο (στα 10 το 1 δώρο με πεπερόνι), γιατί έρχεται το επόμενο κύμα. Βιβλία Ντουβάρια, Τάκοι, Τσιμέντα, κάνουμε να τα χωνέψουμε μήνες, χρόνια και αν. Πιστοί και φίλοι, τρεχάτε. Η Αλήθεια δεν περιμένει. Μη μείνετε σα τις μωρές παρθένες με το λύχνο στο χέρι (για να μη πούμε τίποτα βαρύτερο).
Ο δορυφόρος Tesla EL Liakour ELohim Nafthalin Arkoulin μας δείχνει το δρόμο, στο Ιερό βιβλιοπαντοπωλείο.



Ποιό είναι το βαθύτερο νόημα της Ιεράς ταμπέλας του Άγιου βιβλιοπαντοπωλείου? Ποιό είναι το κρυμμένο μήνυμα του "τα πήρες όλα κι έφυγες" Μεγαλέξανδρου? Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ποιό είναι το μυστικό του εκπολιτιστή, ειρηνιστή και φιλάνθρωπου Αλέξανδρου?
Ποιός είναι ο Άσος στο μανδύα του? Τι όραμα είδε ο Αλέξανδρος και έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος, έκτισε εκκλησίες, εκχριστιάνισε με το δικό του μοναδικό τρόπο τους πληθυσμούς της Άπω Ανατολής, Ιαπωνίας, Μεξικού, Βόρειας Ευρώπης, Νοτίου Αφρικής και κεντρικής Σελήνης?
Αποκαλύπτουμε για μια ακόμα φορά τις Ιερές Ανεξερεύνητες Βουλές του Θεού.
Ο γέρων-Λέρων -ευλόγησον- ξέρει.
Μια γεύση από το επερχόμενο κύμα Γνώσης και Αλήθειας των καινούριων πακέτων-παρκέτων-Σακκέτων.



Πιστοί και φίλοι, εν όψη της αναγγελθήσης επίθεσης γνωστού πράκτορος των Ιλλουμινάτι, το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL καλεί σε επαγρύπνηση, προσευχή, νηστία και προσήλωση στις ρήσεις του Προφήτη-Οδηγού μας. Οι Προφητείες έχουν προβλέψει αυτό το χτύπημα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στο πρόσωπο του Ισαπόστολου προφήτη Ιερομάρτυρος Λιάκουρα, από τους γνωστούς σκοτεινούς κύκλους, ημικύκλιους, τεταρτημόριους, ημίτονους και συνημίτονους. Αδελφοί κρατάτε τη Πίστη σας σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
Οι Αντίχριστοι θα νικηθούν (θα φάτε χαλέπι άπιστοι).
Ακολουθεί κωδικοποιημένο βωβόν κήρυγμα-διάγγελμα του Ηγέτη των Πιστών προς το ποίμνιον.





Αμήν.

buzz it!

:: posted by funEL, 2:14 AM | link | 6 comments |

Wednesday, October 12, 2005

Καλλικαντζαραίοι Παντού

Ο Προφήτης -πλασιέ -Οδηγός μας, πριν λίγο καιρό μας αποκάλυψε άλλη μια Αλήθεια που πολλοί γνωστοί και μη εξαιρεταίοι κουλτουριαραίοι, την θεωρούν παραμύθια. Την ύπαρξη καλλικατζαραίων, βρυλ, υποχθονίων μιαρών και ανίερων σατανικών όντων στη κουφάλα γη. Και όχι μόνο μέσα στη κουφάλα, αλλά και απ' όξω, στο δρόμο, στο σπίτι, στο γραφείο, στα ΒΡΥΛλίσια, Παντού. Μα είναι ποτέ δυνατόν να είναι παραμύθια και ψεύδη, ότι σχετίζεται με τη θρησκευτική Παράδοση και τη Πίστη?
Το μυστικό τάγμα των Ιπποτών funEL, σε μια ακόμα αποστολή εκτός ορίων, φέρνει στο φως της Αλήθειας τη φοβερή και τρομερή Αποκάλυψη με ντοκουμέντα -φωτογραφίες- αποδείξεις των υποχθονίων που ζουν ανάμεσά μας και τρώνε σάρκες ζωντανών ανθρώπων (κατά αυτολεξί δήλωση του Προφήτη).
Χρησιμοποιήσαμε τη Μο-να-δι-κή αρχαιοεπιστημονική, Θεογεροντολογική, Υπερλογική, Λιακούρια Μέθοδο συσχετισμού γεγονότων-Πίστης-Δωροπακέτων-Προφητειών γνωστή ως
"Ο ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ". Είναι η περίφημη Μέθοδος "Ο ΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ" όπως τη λέμε εμείς οι μεμυημένοι.
Ποιοί είναι οι καλλικαντζαραίοι? Από που έρχονται? Μα φυσικά από τις ανίερες τρούπες-μηχανές του Αντίχριστου που αποκαλύψαμε σε παλαιότερη επικίνδυνη Αποστολή. Μια αποκαλυπτική Δυνατή και Ελληνική ματιά στις Δημόσιες Τουαλέτες σπάει κόκκαλα.



Γιατί επισκέφθηκε κλιμάκιο της CIA γνωστή καλλικαντζαρότρυπα στο Γούπατο και τι σχέση έχουν με τον πόλεμο του Κόλπου, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, του Οπίου? (όπως αναφέρει σε συνομιλία με τον Προφήτη, ο πάντα σωστός και μετρημένος Πάλμος)?



Ποιοί καταστρέφουν πραγματικά τα δάση του Αμαζονίου? Μια άλλη ματιά επιστημονικής Πίστης και θρησκευτικής ορθόδοξης Γνώσης.



Νομίζετε ότι ξέρετε τον προϊστάμενό σας αρκετά? Σε μακρινό τόπο, σκιερό και σκοτεινοσιωνιστικό είστε νυχτωμένοι. Γιατί άραγε έχετε ένα κρυφό φόβο όταν τον βλέπετε? Γιατί μιλάει κοφτά και θυμωμένα? Τι κάνει στη τουαλέτα του Αντίχριστου με τις ώρες? Εεεε? Συμπτώσεις όλα αυτά?



Είναι άσχετο ότι η διαφθορά των Ιλλουμινάτι στη μουσική των νέων είναι σχεδόν ολοκληρωτική? Μόνο ένας Πεντέλας έμεινε στα μετερίζια (και ένας Καπαφλής παλιότερα σε μια μικρή ένδοξο αναλαμπή της ιστορίας μας). Πάρτε Αλήθεια πάρτε Γνώση.



Ποιός σκοτεινός πράκτορας της Λευκής Αδελφότητας των Ιμαλαϊων κάτω από την Περουβιανή πυραμίδα στην Κίνα (άλλη μία πετυχημένη αποστολή του τάγματός μας), ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κυβερνά τον κόσμο? Με μάτια Ελληνορθόδοξα βλέπουμε την Αλήθεια που σπάει κόκκαλα, καρύδια, μύδια, μικρά πεπόνια κλπ.



Να αναφεθούμε για τη πιο γνωστή συνομωσία όλων των εποχών? Η σατανική Μαγδαληνή και το μούλικό της που κακόχρονο νάχει, θέλει να κάνει τα Μάγδαλα καινούργια Ρώμη. Μασάνε οι Αρχαιοελληνοθόδοξοι από αυτά? Εμείς έχουμε τον παππούλη Παπαρίσιο και το γέροντα-Λέροντα -ευλόγησον- με την on-line ads-EL σύνδεση με τον Θεό. Δε θα μείνει Μάγδαλο για Μάγδαλο. Ακολουθεί απόδειξη σε Σιωνιστική εμπορική συσκευασία για μούλικα του είδους.



Αλλά αγαπητοί φίλες και φίλοι υπάρχει ελπίδα. Το φως της Ορθοδοξίας, των Προφητειών του Θεού, η Αλήθεια, η Γνώση, η Πίστη, τα Πακέτα, τα Κωσταντινάτα και οι Κοσμοκεφτέδες θα φέρουν τη πολυπόθητη Παλαιά Τάξη στο Κόσμο. Την Τάξη που επικρατούσε πριν την Άθεη Αναγέννηση, τον Σιωνιστικό Διαφωτισμό, την ρυπαρή Γαλλική επανάσταση του Αντίχριστου.



Τι να μας που τώρα τα αμερικανάκια με τη δήθεν τεχνολογία της ΝΑΣΑ που τη κλέψαν από τα συγγράματα του Σωκράτη, τα ευχολόγια της μονής Παρασφιγμένου και τις προφητείες του Τραχανείου. Μαύρη μαγεία στη Σελήνη. Μαγάρησαν τη γη των προγόνων μας. Πάτησαν τις πόλεις και τα μέλαθρα του ελληνικού δορυφόρου μας. Οι Αντίχριστοι σατανιστές. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Η τιμωρία είναι κοντά. Ο Θεός αργεί αλλά δε ξεχνεί ... Αμήν.



(Όλες σχεδόν οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από γνωστό site και υποτίθεται οτι είναι fake. Εμείς όμως δε τα τρώμε αυτά. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές που ξέφυγαν από τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι. Φυσικά τις τσέκαρε ο γέροντας αυτοπροσώπως με τη βοήθεια του Οσίου Φανουρίου του Φωτογράφου μεγάλη η Χάρη του, και τις επικύρωσε επιστημονικά-αδιαφιλονίκητα ο ίδιος ο Θεός, βάσει του θείου Σχεδίου Του)

buzz it!

:: posted by funEL, 12:36 PM | link | 4 comments |