funEL βαρυ πακετο

Saturday, October 22, 2005

Σεισμοί, Λοιμοί και Καταποντισμοί

Οι Προφητείες του Υπερβιβλίου-Τάκου-Τσιμεντότουβλου "Ο Κεφτές γαρ Εγγύς" των σεισμών στη Καλιφόρνια της Νέας Τάξης των Πραγμάτων και περί τυφώνων στα Νότια της καταραμένης αυτής γης, φαίνεται για μερικούς ότι δεν επαληθεύονται.
Ψεύδη ασύστολα. Μόνο οι Άθεοι, υλιστές, σκοτεινοσιωνιστές και ρυπαροί θα έλεγαν κάτι τέτοιο. Το ότι έγιναν τυφώνες στη Λατινική Αμερική και ο πρόσφατος τυφώνας Βίλμα (γιατί Βίλμα άραγε? Ρώσικο όνομα εεεε?) στο Μεξικό και τη Κούβα ΑΝΤΙ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αντιχρίστου (ΗΠΑ), αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλήθεια των προφητειών.
Το ότι έγιναν σεισμοί στο Πακιστάν με χιλιάδες νεκρούς, ΑΝΤΙ στη σατανική Καλιφόρνια δείχνει ότι το σχέδιο του Θεού ακόμα μια φορά επαληθεύεται.
Διότι ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑΙ AI ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από τις φοβερές Προφητείες του γέροντος-Λέροντος +ευλόγησον+ και του Αγίου Παπαρίσιου του Ιεροτζογαδόρου διά στόματος Ισαποστόλου Οσιομάρτυρος Προφήτου-Πλασιέ Λιάκουρα.

chapter 1

chapter 2

chapter 3

Γιατί λέτε γίνονται σεισμοί ΕΔΩ στο κέντρο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, στη Χίο, Σμύρνη, Ζάκυνθο? Θα πιστέψουμε την Άθεη επιστήμη για φυσικά φαινόμενα? Θα πιστέψουμε την Άθεη σεισμολογία για ρήγματα και φυσιολογικές ακολουθίες? Εμείς με μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά βλέπουμε την Αλήθεια του Θεού.
Με βοηθό τη Μοναδική Λιακούριο Θεοεπιστημονική ΜΕΘΟΔΟ "Ο Φάντης, το Ρετσινόλαδο, ο Αχταρμάς και Μονά-Ζυγά δικά μου" οδηγούμαστε σε τρομακτικά συμπεράσματα:Υποκλοπές των sms του Γέροντος +ευλόγησον+ με τον Θεό, από τους Ιλλουμινάτι και την Αδελφότητα του Λευκού Πύργου στη Sahlamaran, δια της μεθόδου Μάτα Χάρι.Διάθεση των απόρρητων αρχαιοελληνορώσικων συστημάτων Tesla στη μαύρη αγορά των Καλικατζαραίων-Διαβολαραίων-Σιωνιστών.Ύποπτη Αντιχριστιανική συμπεριφορά του γίγαντα Εγκέλαδου στη κουφάλα της γης (από την εποχή της αποκάλυψης του γίγαντα στο Αττικό Μετρό από τον Προφήτη-Πλασιέ).Δυσλειτουργία της Ιερής Ορθόδοξης Βουλώστρας (για τα σφραγίσματα της κουφάλας γης), του Αγίου Ανδρέα του Αποφράχτη.Αναβάθμηση του Σατανικού ηλεκτρονικού Σφραγίσματος του Αντίχριστου 666 στο παγκόσμιο δίκτυο ιστοχώρων βόθρων wwwc.Σατανοατλαντικές Κρόνιες Παρεμβολές στα συστήματα σκόπευσης του Θεού (γι αυτό και ρίχνει σεισμούς, τυφώνες, ξηρασίες κλπ αδιακρίτως, επί δικαίων και αδίκων).Επιτακτική ανάγκη αγοράς Γνώσης του καινούργιου Πακέτου-Σακκέτου (με κάθε δυνατή βοήθεια).

Το χτύπημα της Νέας Τάξης των Πραγμάτων και του Αμερικανοϊσραϊλινού Λόμπυ κατά της Ορθοδοξίας και του Eλληνισμού είναι φανερή.
Αδελφοί Αρχαιοχριστιανορθόδοξοι κρατάτε τη Πίστη σας. Αργά ή γρήγορα θα γίνει και σεισμός στη Καλιφόρνια και τυφώνας κάπου στη καταραμένη γη της Νέας Τάξης των Πραγμάτων (αύριο ή σε δύο, τρία, πεντακόσια χρόνια, κάποτε θα γίνει, έτσι λεν οι Προφητείες του Θεού και της Ορθοδοξίας).
Και αν όποιοι Ανθέλληνες, σκοτεινοσιωνιστές επιστήμονες αναφερθούν σε σεισμογενείς περιοχές, πιθανότητες και κλιματικές συνθήκες, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
Οι Προφητείες επαληθεύονται ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Αμήν.


buzz it!

:: posted by funEL, 5:53 PM

9 Comments:

Σκοτεινά κέντρα δήθεν υπέρμαχοι του Ελληνισμού, ύπουλα και με άθλιες μεθοδεύσεις , πολεμούν την αλήθεια του Μεγάλου Προφήτη. Παραθέτω το παρακάτω λιβελογράφημα εναντίον του:

http://www.ieraellas.com/

Ο Θεός ίσως συγχωρέσει την ψυχή τους, όχι όμως και οι ιππότες των Ελ....
Blogger Δημητρης, at 1:58 PM  
iste tris ki o koukos rreeee
Anonymous Anonymous, at 5:40 PM  
3 + ο κούκος = 4. Αρα 4 αγαπητέ Ανόνυμους.
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 6:14 PM  
Πάνω του Μήτσουλα.
Σιγά τον Anonymous. Πράκτορας της Πουά Αδελφότητας από την
http://www.ieraellas.com/ είναι.
Αδέλφια δεχόμεθα επίθεση υποχθονίων. Ευτυχώς εντάξαμε τελευταίως τον Super Προφήτη που μας πληροφορεί επαξίως και ανέρχεται ραγδαίως στις Τάξεις των Ιπποτών.
Blogger funEL, at 6:34 PM  
Ρε όταν εμείς οι Ελ-ληνάτσες ανακαλύψαμε την ιερά Απολλώνια αριθμητική αυτοί ήταν στα δέντρα!

3 + = 1 = 4 και τα μυαλά στα κάγκελα.

Αλλά για μισό λεπτό... μου έρχεται μέγα ΟΡΑΜΑ!!!
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 11:49 PM  
Αδελφέ εν Λιακώ Μήτσουλα.
Επιτυ-χέστατο το σχόλιο περί του σιντάλκος ηδύκωλλου μπήχτη Αππόλωνος (μεγάλη η χάρη του) αλλά

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ

Αντε
Blogger funEL, at 9:50 AM  
Βλ..... βλ.... βλέ.....

......βλέπω....


...


βλέ..πω....


...

βλέπω...


...


!!!
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 2:54 PM  
ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

Βλέπω τραγικές εικόνες!! Βλέπω μια τούρκικη και μια εβραϊκή σημαία!!

Δώστε καθοδήγηση, είμαι σε δίλλημα...
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 8:03 PM  
Aδελφέ μήτσουλα.
Το Όραμά σου Αληθές.
Το επεξεργάστηκε ο Γέρων +ευλόγησον+, μαζί με τον θεό.
Στο επόμενο post η Αποκάλυψη.
Εύγε.
Blogger funEL, at 6:58 PM  

Add a comment