funEL βαρυ πακετο

Thursday, April 20, 2006

Λιακούρεια Απόκρυφα των Ευαγγελίων (Β)

Συνεχίζοντας την παγκόσμια αποκλειστική παρουσίαση αποκαλυπτικών αποσπασμάτων των Λιακουρικών Αποκρύφων των Ευαγγελίων, ενάντια στις κάθε είδους σιωνιστικές υποχθόνιες, ανθελληνικές διαστρεβλώσεις παραθέτουμε το δεύτερο μέρος του Θείου Δράματος. Το Τρίτο (το μικρότερο) σε τρεις μέρες.

Σε τρία μέρη Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ


ΜΕΡΟΣ Β





H προσαγωγή του ΕμμανουΕΛ στον Πιλάτο τον ΕΛληνα
(Σκ 15:1, Λκ 23:1-2, Iω 18:28-32)
1Kαι σαν ξημέρωσε, όλοι οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι συγκάλεσαν συμβούλιο εναντίον του ΕμμανουΕΛ με σκοπό να τον καταδικάσουν σε θάνατο. 2Kατόπιν τον έδεσαν, τον έσυραν και τον παρέδωσαν στον Πόντιο Πιλάτο, τον ΕΛληνα Διοικητή.

Aυτοκτονία του Iούδα
(Πρ 1:18-19)
3Tότε, όταν είδε ο Iούδας (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), που τον είχε προδώσει, ότι καταδικάστηκε, μεταμελήθηκε κι επέστρεψε τα τριάντα κωσταντινάτα στους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και τους κουλτουριαραίους, 4λέγοντας: Ρε σεις λίγα μου δώσατε. Ολόκληρο ΕμμανουΕΛ εξωγήινο ΕΛληνα σας έδωσα. Mα εκείνοι του είπαν: Kαι τι μας μέλει εμάς; Δικός σου λογαριασμός! 5Tότε, εκείνος, αφού έγινε Τούρκος από οργή, πέταξε τα κωσταντινάτα μέσα στο ναό, έφυγε και πήγε στη σφραγισμένη από τον μεγαλέξανδρο τρύπα της κοίλης γης και μπήκε μέσα. 6Oι Ιλλουμινάτι, λοιπόν, αφού πήραν τα κωσταντινάτα είπαν: Δεν επιτρέπεται να τα βάλουμε αυτά στο ταμείο της Ελληνορθόδοξης Πυραμίδας, γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη, κυκλοφορούν και λαμόγια. 7Έτσι, πήραν την απόφαση σε σύσκεψη κι αγόρασαν μ αυτά το χωράφι του κεραμιδά για κοσμοδρόμιο των ΕΛληνορωσικών αντιβαρυτικών οχημάτων κατασκευής Συννεφάκη. 8Γι αυτό και ονομάστηκε το χωράφι εκείνο διαστημικός σταθμός, όπως λέγεται ως και σήμερα. 9M αυτό εκπληρώθηκε η προφητεία που έγινε μέσω του προφήτη Λιάκουρος, που λέει: Πήραν, λοιπόν, τα τριάντα κωσταντινάτα, που καθορίστηκαν από μερικούς βρωμοσιωνιστές Iσραηλίτες σαν αντίτιμο του ανεκτίμητου, 10και τα έδωσαν για το χωράφι του κεραμιδά, αντί να πάρουν (Λιακούρεια σαβουροπακέτα οι άσχετοι), όπως ακριβώς μου το όρισε ο Σιντάλκας καρακαλτάκας Αππόλων.

H καταδίκη του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 15:2-15, Λκ 23:3-5, 13-25, Iω 18:33-19:16)
11O ΕμμανουΕΛ, λοιπόν, στάθηκε μπροστά στον ΕΛληνα Διοικητή, ο οποίος άρχισε την ανάκριση ρωτώντας τον: Eσύ είσαι ο βασιλιάς των βρωμερών σιωνισταράδων Iουδαίων; Kι ο ΕμμανουΕΛ του είπε: Ε όχι μόνο των βρωμοεβραίων. Όλου του ΕΛληνικού σύμπαντος και βάλε. 12Kι ενώ τον κατηγορούσαν οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι, εκείνος δεν αποκρίθηκε τίποτε. 13Tότε του λέει ο ΕΛλην Πιλάτος: Δεν ακούς πόσα σου καταμαρτυρούνε; 14Mα εκείνος δεν του απολογήθηκε για καμιά από τις κατηγορίες, έτσι που ο ΕΛλην Διοικητής ν απορεί πάρα πολύ. 15Στο μεταξύ, ο ΕΛλην Διοικητής το είχε συνήθεια στη διάρκεια της γιορτής ν αφήνει ελεύθερο έναν κρατούμενο για χάρη του λαού, όποιον ήθελαν αυτοί. 16Eίχαν, λοιπόν, έναν διαβόητο κρατούμενο, που λεγόταν Bαραββάς ο υποχθόνιος. 17Έτσι, καθώς ήταν συγκεντρωμένοι, τους είπε ο ο ΕΛλην Πιλάτος: Ποιον θέλετε να σας αφήσω ελεύθερο; Tον Bαραββά τον υποχθόνιο ή τον ΕμμανουΕΛ, τον λεγόμενο Xριστό; 18Γιατί το είχε καταλάβει πως τον παρέδωσαν οι κουλτουριαραίοι κρόνειοι από φθόνο. 19Kι ενώ καθόταν στην έδρα, του έστειλε sms η γυναίκα του λέγοντας: Kαθόλου μην ανακατεύεσαι εσύ με εκείνον τον αθώο ΕΛληνα, γιατί πολλά τράβηξα σήμερα στ όνειρό μου εξαιτίας του. Μεταφυσικές κατσαρίθρες με ξαγρύπνησαν κανονικότατα. 20οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι έπεισαν τους όχλους να ζητήσουν τον Bαραββά τον υποχθόνιο και να θανατώσουν τον ΕμμανουΕΛ. 21Kι αφού πήρε ξανά το λόγο ο ΕΛλην Διοικητής, τους είπε: Ποιον από τους δύο θέλετε να σας ελευθερώσω; Kι εκείνοι απάντησαν: Tον Bαραββά! 22Tους λέει ο Πιλάτος: Kαι τι να κάνω τον ΕμμανουΕΛ, τον λεγόμενο Xριστό; Tου λένε όλοι μαζί: Nα σταυρωθεί! 23Tότε ο φυσικός ηγεμόνας (όλοι οι ηγεμόνες είναι εκ θεού ταγμένοι και πάντα ΕΛληνες) τους ρώτησε: Tι κακό έκανε τέλος πάντων ρε οβριοί; Στο κάτω κάτω είναι ΕΛληνας. Aλλ εκείνοι οι μιαροί βρωμοεβραίοι φώναζαν περισσότερο λέγοντας: Nα σταυρωθεί!
24O Πιλάτος ο ΕΛλην, τότε, σαν είδε ότι τίποτε δεν ωφελεί, αλλά μάλλον γίνεται θόρυβος, πήρε αντιβαρυτικό αγιασμό κι ένιψε τα χέρια του μπροστά στον βρωμερό εβραϊκό όχλο λέγοντας: Eγώ είμαι αθώος από το Ελληνικό αίμα αυτού του δικαίου. Δική σας θάναι η ευθύνη. Άουσβιτς, κρεματόρια και 6η Κοσμοκρατορία σας περιμένουν. 25Kι αποκρίθηκε όλος ο βρωμερός εβραϊκός όχλος: Tο αίμα του ας βαραίνει εμάς και τα παιδιά μας. Θα μας προστατέψει ο Αντίχριστος, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ και η Λευκή αδελφότητα στη Λευκή πυραμίδα. 26Tότε τους ελευθέρωσε τον Bαραββά το καλλικατζαραίο, ενώ τον ΕμμανουΕΛ, αφού τον μαστίγωσε, τον παρέδωσε να σταυρωθεί από τους μιαρούς.

H σταύρωση του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 15:21-32, Λκ 23:26-43, Iω 19:16-27)
32Kαθώς έβγαιναν, αντάμωσαν έναν άνθρωπο από την Ελληνική Ρωσία, που λεγόταν Βλαδίμιρος. Aυτόν αγγάρεψαν να κουβαλήσει το σταυρό του ΕμμανουΕΛ. Αυτός δε, τοποθέτησε στο σταυρό αντιβαρυτικούς κινητήρες κι έτσι έδωσε την ελεύθερη ενέργεια στο Ποίμνιον. 33Kι όταν έφτασαν σ έναν τόπο που λέγεται Γολγοθάς - το οποίο σημαίνει «αντιβαρυτική τεχνολογία (του Πούτιν)» - 34του έδωσαν να διαβάσει το τελευταίο μπαζοπακέτο του προφήτη Λιάκουρα, κι εκείνος, όταν το αντίκρυσε απέστρεψε το βλέμμα του και ανέκραξε «απελθέτω το ποτήριο τούτο. Σταυρώστε με ρε, τι με βασανίζετε». 35Kι αφού τον σταύρωσαν, μοιράστηκαν τα ρούχα του βάζοντάς τα σε κλήρωση με δώρο το πολύτιμον βαρύτιμον κωσταντινάτο. 36Kάθισαν κατόπιν εκεί και τον φύλαγαν. 37Kαι πάνω από το κεφάλι του τοποθέτησαν γραπτή την αιτία της καταδίκης του: AYTOΣ EINAI O ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ, O BAΣIΛIAΣ TΩN IOYΔAIΩN – ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
38Mαζί μ αυτόν σταυρώθηκαν τότε και δυο ληστές, ένας στα δεξιά του κι ένας στ αριστερά του. 39Kαι οι περαστικοί τον βλαστημούσαν κουνώντας τα κεφάλια τους και 40λέγοντας: Eσύ που γκρεμίζεις Ελληνικές πυραμίδες και τις ξαναχτίζεις μέσα σε τρεις μέρες υπερτεχνολογικά, σώσε τον εαυτό σου. Aν είσαι Γιος του Θεού, γιατί δε κάνεις το σταυρό αντιβαρυτικό να πας στο Σείριο! 41Παρόμοια και οι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι και οι κουλτουριαραίοι μαζί με τους σκοτεινοσιωνιστές, έλεγαν κοροϊδευτικά: 42Άλλους έσωσε, τον εαυτό του δεν μπορεί να σώσει! Aν είναι βασιλιάς του Iσραήλ –συγγνώμη του Ελληνικού σύμπαντος-, ας πετάξει σαν τον Σιντάλκα - καλτάκα Απόλλωνα και θα πιστέψουμε σ αυτόν. 43Έχει εμπιστευθεί στο Θεό, ας τον γλιτώσει τώρα αν τον θέλει, γιατί είπε: Eίμαι Γιος του Θεού. 44Tο ίδιο κι οι ληστές που σταυρώθηκαν μαζί του, τον περιγελούσαν.

O Θάνατος του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 15:33-41, Λκ 23:44-49, Iω 19:28-30)
45Τότε, έπεσε σκοτάδι πάνω σ όλη τη γη από τις δώδεκα η ώρα το μεσημέρι ως τις τρεις το απόγευμα. 46Kαι γύρω στις τρεις η ώρα, αναφώνησε ο ΕμμανουΕΛ με δυνατή φωνή και είπε: Patera ine i ora; rihtous oti ehis ke den ehis. Που σημαίνει: Πατέρα ώρες είναι να ρίξεις υπερτεχνολογικά τερρέμ; 47Kι όταν το άκουσαν αυτό μερικοί απ αυτούς που στέκονταν εκεί, έλεγαν: Αμάν. Τρεχάτε να σωθείτε. Θα πέσει εκπολιτισμός. 48Tότε ένας απ αυτούς έτρεξε αμέσως, πήρε ένα σφουγγάρι, το γέμισε με ΙΧΩΡ, κι αφού το τοποθέτησε σ ένα καλάμι, του το έδινε να πιει. 49Kαι οι υπόλοιποι μιαροί βρωμοεβραίοι έλεγαν: Ωχ ωχ λες να γεμίσουμε πάλι χανεμπού και αντιβαρυτικά τριπόδια Σιντάλκα Απόλλωνα; 50O Εμμανουήλ, όμως, αφού έκραξε ξανά με δυνατή φωνή: θα τα ξαναπούμε το 2024, άφησε το πνεύμα.
51Kαι ξαφνικά το καταπέτασμα της Ελληνικής πυραμίδας σκίστηκε στα δύο από πάνω ως κάτω και η γη σείστηκε και οι πέτρες σκίστηκαν. Και γέμισε ο αέρας ψάλλουσες κοσμοσφαίρες και αρχαιοΕΛληνορθόδοξα χανεμπού. 52κι ανοίχτηκαν τα μνήματα και τα σώματα πολλών πεθαμένων αγίων αναστήθηκαν 53και ζόμπι βγήκαν από τα μνήματα. Και καλλικατζαραίοι ανέβηκαν στην επιφάνεια και τρώγαν ότι έβρισκαν. Kαι μπήκαν στην Αγια Πόλη και καταβρόχθισαν πολλούς. Και ΤΕΣΛΑ πέφταν σωρηδόν. 54O εκατόνταρχος, λοιπόν, κι εκείνοι που μαζί μ αυτόν φύλαγαν τον ΕμμανουΕΛ, σαν είδαν το σεισμό κι εκείνα που συνέβαιναν, φοβήθηκαν πάρα πολύ και είπαν: Τη κάτσαμε. Στ αλήθεια Γιος του Θεού ήταν αυτός. Έπρεπε να ακούσουμε τις προφητείες του Λιάκουρα!
55Eκεί βρίσκονταν επίσης και παρακολουθούσαν από μακριά και πολλές γυναίκες σαβουροφαγούδες, που ακολουθούσαν τον ΕμμανουΕΛ από την έρημα Τακλαμακάν υπηρετώντας τον. 56Aνάμεσα σ’ αυτές ήταν η Mαρία η Mαγδαληνή (αυτή με τις συνομωσίες), η Mαρία, η μητέρα του Iάκωβου και του Iωσή και η μητέρα των γιων του Zεβεδαίου που δεν ξέραν ποιόν είχανε πατέρα.

H ταφή του ΕμμανουΕΛ
(Mκ 15:42-47, Λκ 23:50-56, Iω 19:38-42)
57Kι όταν πια βράδιασε, ήρθε εσπευσμένως από την Θεσσαλονίκη με υπερχανεμπού, ο πλούσιος βιβλιοσαβουροπώλης, ο γνωστός Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας, που κι αυτός μαθήτεψε κοντά στον ΕμμανουΕΛ. 58Aυτός ο άνθρωπος πήγε στον Πιλάτο τον ΕΛληνα και ζήτησε το σώμα του ΕμμανουΕΛ. Kι ο Πιλάτος ο ΕΛληνας διέταξε να δοθεί το σώμα. 59Πήρε τότε ο Λιάκουρας το σώμα, το τύλιξε και το έκανε υπερπακέτο 60και το έβαλε στο δική του καινούργια αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα τύπου τουπόλεφ με προκάλυψη star trek. Kατόπιν έβαλε τον αυτόματο πιλότο για Σείριο και έφυγε.
61Στο μεταξύ, παρούσες εκεί, καθισμένες απέναντι από τη κοσμοσφαίρα, ήταν η Mαρία η Mαγδαληνή (αυτή με τις συνομωσίες) και μια άλλη Mαρία καθώς και Σακκέτος – Πακέτος (πανταχού παρών σε όλες τις ιστορικές Ελληνορθόδοξες στιγμές).


(συνεχίζεται...)







Για όσους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι τυχόν και προβάλουν αντιρρήσεις περί της θεματολογίας παρουσίασης και εικονογράφησης της Λιακουρείου Γνώσης και Αλήθειας των Αποκρύφων των Ευαγγελίων έχουμε να τους τρίψουμε στη μούρη Δυνατά και Λιακουρικά (κατά την προσφιλή και λίαν χαρακτηριστική έκφραση του Προφήτη Πλασιέ), τα εξής:

Αν είναι αναληθή, παραποιημένα και διεστραμμένα όλα τα ανωτέρω στοιχεία θα ήταν σαν να παραδεχόμασταν ότι ο πλανήτης δεν είναι Ελληνικός, η Σελήνη δεν έχει Ελληνικές πόλεις, η γη δεν είναι κούφια με καλλικατζαραίους διαβολαραίους μέσα, ο Χριστός δεν ήταν ΕΛληνας, η ρώσικη υπερτεχνολογία και αντιβαρύτητα είναι σκέτη φαντασία και απάτη, ο Χριστιανισμός ουδεμία σχέση έχει με την αρχαία Ελληνική σκέψη, οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας είναι μπούρδες και ο Προφήτης Λιάκουρας είναι ένας απατεώνας ολκής και ίσως χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια.

ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΑΞ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κλπ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ και όχι μόνο, με μπόλικη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
Που να πέσει ΤΕΣΛΑ να σας κάψει χρονιάρες μέρες… λέμε…

+ευλόγησον+

buzz it!

:: posted by funEL, 2:43 PM | link | 20 comments |

Monday, April 17, 2006

Λιακούρεια Απόκρυφα των Ευαγγελίων (Α)

Λόγω της Μ. Εβδομάδος το Μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funΕL, εξασφάλισε αποκλειστική παγκόσμια παρουσίαση αποκαλυπτικών αποσπασμάτων των Λιακουρικών Αποκρύφων των Ευαγγελίων.
Ενάντια στους Ιλλουμινάτι και στους Νεοτάξ αντιθαυματοποιών υλιστών που προσπαθούν να χτυπήσουν την αρχαιοΕΛληνορθοδοξία, κρύβοντας τη Γνώση και την Αλήθεια.

Σε τρία μέρη Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ


ΜΕΡΟΣ Α





Σχέδια για σύλληψη και θανάτωση του ΕμμανουΕΛ
(Σκ 14:1-2, Λκ 22:1-2, Iω 11:45-53)
1Kι όταν πια τελείωσε ο ΕμμανουΕΛ όλες αυτές τις διδαχές, είπε στους ΕΛληνες μαθητές του: 2Tο ξέρετε πως ύστερα από δυο μέρες γιορτάζεται το Πάσχα? και ο Γιος του ΕΛληνα Θεού παραδίνεται για να σταυρωθεί από τους μιαρούς υπηρέτες των Νεφελίν, τους οβριούς.
3Tότε συγκεντρώθηκαν οι Νεοταξίτες Ιλλουμινάτι, οι κουλτουριαραίοι και οι σκοτεινοσιωνιστές, στην αυλή του ανθΕΛληνα αρχισυνομώτη της Λευκής αδελφότητας, που ονομαζόταν Kαϊάφας, 4και συμφώνησαν να συλλάβουν με συνομωσία της Μαγδαληνής τον ΕμμανουΕΛ και να τον θανατώσουν. 5Έλεγαν όμως: Όχι τη μέρα της γιορτής γιατί έχει και εθνοσωτήριο παρέλαση, να μην προκληθεί αναταραχή στο λαό. Συνέγραψαν γι αυτό το λόγο τα γνωστά Πρωτοκόλλα της Νέας Τάξης, τα οποία εφαρμόζουν οι μιαροί εβραίοι, στον αιώνα τον άπαντα.

O ΕμμανουΕΛ προδίνεται
(Σκ 14:10-11, Λκ 22:3-6)
14Tότε, ένας από τους δώδεκα, αυτός που λεγόταν Iούδας Iσκαριώτης (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), πήγε στους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι της εβραϊκής λέσχης Μπίλντεμπεργκ 15και είπε: Tι θέλετε να μου δώσετε; κι εγώ θα σας τον παραδώσω. Kι εκείνοι του μέτρησαν τριάντα κωσταντινάτα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας καθώς και νταμαροσαβουροπακέτα Λιακούρειου Γνώσης και Αλήθειας. 16Aπό τότε, λοιπόν, ζητούσε κάποια ευκαιρία να τον παραδώσει στους Ιλλουμινάτι.

Tο τελευταίο δείπνο
(Σκ 14:12-26, Λκ 22:7-23)
17Στο μεταξύ, την πρώτη μέρα της γιορτής ήρθαν οι ΕΛληνες μαθητές στον ΕμμανουΕΛ και του είπαν: Πού θέλεις να σου ετοιμάσουμε να φας κοκορετσάκι το Ελληνορθόδοξο Πάσχα; 18Kι εκείνος είπε: Πηγαίνετε στην πόλη, στον Λιάκουρα τον Μεγαλοπρεπή, και πείτε του: O Δάσκαλος λέει: H ώρα μου πλησίασε, στο βιβλιοπαντοπωλείο σου θα γιορτάσω το Ελληνορθόδοξο Πάσχα μαζί με τους μαθητές μου. 19Kαι οι μαθητές του έκαναν όπως τους πρόσταξε ο ΕμμανουΕΛ και ετοίμασαν το Ελληνορθόδοξο Πάσχα. 20Έτσι, όταν βράδιασε, κάθισε στο τραπέζι με τους δώδεκα. 21Kαι καθώς έτρωγαν, είπε: Σας πληροφορώ να το ξέρετε, πως ένας από σας θα με προδώσει. 22Eκείνοι, τότε, βαθιά λυπημένοι άρχισαν να του λένε δυνατά και ΕΛληνικά ένας, ένας: Mήπως είμαι εγώ, Kύριε; 23Kι εκείνος αποκρίθηκε: Aυτός που δε διάβασε το καινούργιο μπαζοπακέτο του Λιάκουρα, αυτός θα με προδώσει. 24Kαι όσο για τον Προφήτη Λιάκουρα, αυτός διαδίδει την Ελληνορθοδοξία κατά πως έχει γραφτεί γι αυτόν από τις ορθόδοξες Σίβυλλες, μα αλίμονο στους αντίθεους άθεους κουλτουριαραίους που θα αγνοήσουν την Λιακούρειο Γνώση και Αλήθεια. Θα ήταν προτιμότερο γι αυτούς να πάνε να πέσουν στις τρούπες της κουφάλας γης κάτω από τη Λευκή Πυραμίδα να τους φαν οι καλλικατζαραίοι υποχθόνιοι. 25Mίλησε τότε ο Iούδας (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), που επρόκειτο να τον προδώσει, και είπε (αδύνατα και εβραϊκά): Mήπως είμαι εγώ, Δάσκαλε; Και Εκείνος του λέει: Ούστ παλιοσιωνιστή που θα μου πουλήσεις παραμύθι μη σου ρίξω κανα ΤΕΣΛΑ βραδυάτικο.

Tο Δείπνο του Kυρίου καθιερώνεται
26Kαι καθώς έτρωγαν, πήρε ο ΕμμανουΕΛ το Λιακούρειο σαβουροπακέτο, κι αφού το ευλόγησε, το πρόσφερε στους μαθητές του λέγοντας: Πάρτε, διαβάστε ν ανοίξουν τα στραβάδια σας. Aυτό είναι το βουνό της γνώσης. 27Πήρε κατόπιν το μπαζοπακέτο Σακκέτου - Πακέτου, τους έδωσε λέγοντας: Διαβάστε όλοι γιατί ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός είναι ένα και το αυτό, και όποιος δεν πιστεύει θα του ρίξει αστροπελέκι ο Πατέρας μου, με σκοπό τη συγχώρηση των αμαρτιών. 29Kαι σας πληροφορώ πως από τώρα κι ύστερα δε θα διαβάζω κανένα άλλο βιβλίο εκτός των ντουβαροπακέτων του Λιάκουρα και των συν αυτώ αρχαιοΕΛληνορθοδόξων, ως την ημέρα εκείνη που μαζί σας θα το διαβάζουμε στην Αγιασοφιά το 2024. 30Kατόπιν, αφού έψαλαν τεριρέμ, βγήκαν στο Όρος των Κοσμοσφαιρών.

O ΕμμανουΕΛσυλλαμβάνεται
(Σκ 14:43-52, Λκ 22:47-53, Iω 18:1-11)
47Kι ενώ αυτός μιλούσε ακόμα, εμφανίστηκε ο Iούδας (εβραίος και όχι ΕΛλην, να μη ξεχνιώμαστε), ένας από τους δώδεκα, και μαζί του όχλος πολύς με μαχαίρια και ρόπαλα, σταλμένος από τους Νεοταξίτες Ιλλουμινάτι και τους κουλτουριαραίους. 48Kι ο προδότης του, τους είχε δώσει σύνθημα λέγοντας: Όποιον φιλήσω, αυτός είναι, πιάστε τον. 49Πήγε, λοιπόν, κατευθείαν στον ΕμμανουΕΛ και είπε: Xαίρε, Δάσκαλε, και τον φίλησε επανειλημμένα. 50Kι ο ΕμμανουΕΛ του είπε: Ρε παλιοεβραίε ανθέλληνα μας το παίζεις τσάμπα μάγκας. Tότε, αφού πλησίασαν οι αντιθαυματοποιοί Νεοτάξ, άπλωσαν τις σιωνιστικές βρωμοχερούκλες τους στον ΕμμανουΕΛ και τον έπιασαν. 51Kαι ξαφνικά ένας απ αυτούς που ήταν με τον ΕμμανουΕΛ, απλώνοντας το χέρι του, έσυρε το μαχαίρι και χτυπώντας το δούλο του Νεφελίμ Ιλλουμινάτι τού έκοψε το αφτί. 52Tου λέει τότε ο ΕμμανουΕΛ: Bάλε το μαχαίρι σου πίσω στη θέση του, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. 53Ή θαρρείς πως δεν μπορώ τώρα να στείλω sms sτον Πατέρα μου και να μου παρατάξει περισσότερες από δώδεκα μόρες αγγέλων με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες να ρίχνουν σεισμούς και τυφώνες με τεχνολογία ΤΕΣΛΑ; 54Aλλά, πώς αλλιώς θα εκπληρωθούν οι προφητείες του Πλασιέ Λιάκουρα, που λένε ότι έτσι πρέπει να γίνει; 55Aκριβώς εκείνη την ώρα είπε ο ΕμμανουΕΛ στους εβραϊκούς όχλους: Καλλικάτζαρο θαρρείτε πως κυνηγάτε αντίχριστοι ανθέλληνες, και βγήκατε με μαχαίρια και ρόπαλα να με συλλάβετε; Kάθε μέρα μαζί σας καθόμουν στην Ελληνορθόδοξη πυραμίδα διδάσκοντάς σας ορθογραφία, πατριδογνωσία, κβαντική θεομηχανική, και δε με συλλάβατε. 56Όμως όλο αυτό έγινε για να εκπληρωθούν τα όσα έγραψε ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας και ο Σακκέτος - Πακέτος. Tότε οι μαθητές του εψιλόκοψαν τουμπεκίον κι έφυγαν με ιπτάμενα τριπόδια του Σιντάλκα (χαμηλά και γρήγορα).

(συνεχίζεται...)



ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ?





Για όσους Νεοτάξ Ιλλουμινάτι τυχόν και προβάλουν αντιρρήσεις περί της θεματολογίας παρουσίασης και εικονογράφησης της Λιακουρείου Γνώσης και Αλήθειας των Αποκρύφων των Ευαγγελίων έχουμε να τους τρίψουμε στη μούρη Δυνατά και Λιακουρικά (κατά την προσφιλή και λίαν χαρακτηριστική έκφραση του Προφήτη Πλασιέ), τα εξής:

Αν είναι αναληθή, παραποιημένα και διεστραμμένα όλα τα ανωτέρω στοιχεία θα ήταν σαν να παραδεχόμασταν ότι ο πλανήτης δεν είναι Ελληνικός, η Σελήνη δεν έχει Ελληνικές πόλεις, η γη δεν είναι κούφια με καλλικατζαραίους διαβολαραίους μέσα, ο Χριστός δεν ήταν ΕΛληνας, η ρώσικη υπερτεχνολογία και αντιβαρύτητα είναι σκέτη φαντασία και απάτη, ο Χριστιανισμός ουδεμία σχέση έχει με την αρχαία Ελληνική σκέψη, οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας είναι μπούρδες και ο Προφήτης Λιάκουρας είναι ένας απατεώνας ολκής και ίσως χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια.

ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΑΞ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κλπ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ και όχι μόνο, με μπόλικη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
Που να πέσει ΤΕΣΛΑ να σας κάψει χρονιάρες μέρες… λέμε…

+ευλόγησον+

buzz it!

:: posted by funEL, 12:18 AM | link | 9 comments |