funEL βαρυ πακετο

Friday, October 07, 2005

Ιερά Συνόδος για το θέμα Λιάκουρα

Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL και οι αμέτρητοι πολυπληθείς οπαδοί, πιστοί και συνοδοιπόροι του Προφήτη-πλασιέ, αναμένουμε εναγωνίως τη πραγματοποίηση των μοναδικών επίσημων και άκρως σοβαρών δηλώσεων-ανακοινώσεων του Ημίθεου-Οδηγού Λιάκουρα.
Η Άμεση σύγκληση της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας περί των -εξαιρετικής σημασίας- αποκαλύψεων του κορυφαίου ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου είναι επιτακτική (Tesla στο γάμο της Κανά? Ο Χριστός μικρανήψι του Περικλή? Ο Πιλάτος από τη Ρούμελη? Ο Καϊάφας Σιωνιστής Ιλλουμινάτι?). Τι φοβάται η Ιεραρχία? Τα Απόκρυφα των Ευαγγελίων στη φόρα. Ο Προφήτης δε μασάει. "Θα σας φύγει ο Τάκος" δήλωσε.






Επίσης ζητούμε την Ανακήρυξη σε Άγιο Θαύμα το γεγονός ότι τα πακέτα της Ιερής γνώσης, Κωσταντινάτα, Σύμβολα του Ελληνισμού, όσο και να τελειώνουν (κατά απόλυτη δήλωση του Προφήτη), δεν τελειώνουν ποτέ. Το Θαύμα της επί του όρους ομιλίας επαναλαμβάνεται? Τι θέση λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος?



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ήταν και ΑΥΤΟΣ εκεί. Αναμφισβήτητες αποδείξεις που σπάνε τα γνωστά κόκκαλα. Δεν έμπαινε στην Ιουδαία ο Χριστός (ΈΛλην), διότι ήταν γεμάτη Εβραίους έτοιμους να τον σταυρώσουν. Αυτόπτης του Θείου Δράματος ο Προφήτης Λιάκουρας πήρε μοναδικές συνεντεύξεις από τον Άννα, Καϊάφα, Πιλάτο, Χριστό, Μαγδαληνή σε άπταιστη αρχαιοελληνική. Επίσης επωλήθησαν πακέτα γνώσης (μόνο 49 μαραβέδια) στους πιστούς και τους (εννοείται έλληνες) μαθητές του Κυρίου να ξεστραβωθούν.



Το Βίδεον των αποκλειστικών συνεντεύξεων έχει κατατεθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών από τον Προφήτη και τον ανεπανάληπτο-ανεπανόρθωτο Σακκέτο-Πακέτο.





buzz it!

:: posted by funEL, 12:42 PM

4 Comments:

Για να καταλάβω τώρα. Ο αρχιεπίσκοπος είναι δικός μας ή πράκτορας των Ιλλουμινάτι. Τι γίνεται εεεε?
Anonymous Anonymous, at 6:41 PM  
Τώρα εμπερδεύθημεν ημείς.
Ο κύριος Παρασκευαϊδης Ιλλουμινάτι?
ΚΑΙ δικός μας?
Μήπως ακολουθείτε την Σειριακή ΥπερΕΛογική μέθοδο συσχετισμού γεγονότων "Ο Φάντης και το Ρετσινόλαδον" του Διδασκάλου Κυρίου Ημών Λιακούρ?
Αν Ναι, πως αποκτήσατε την υπέρτατη Σοφία. Εμείς στο Τάγμα ερευνάμε με Κωσταντινάτα, ευλογίες, ολονυχτίες επαναλήψεων των εκπομπών Σοφίας του Προφήτη, αλλά τίποτα.
Παρακαλούμε τους υμετέρους όπως πληροφορήσουν ημάς την πηγή της Υπέρτατης Γνώσης.
(Πάντα υπήρχαν σοβαραί υποψίαι περί του Μήτσονος του Καφεκόπτη και της κουλτουριαραίϊκης Υπερδιαλέκτου που χρησιμοποιεί.
Θα ερευνήσομε)
Blogger funEL, at 7:46 PM  
Μήτσουλα ο Λόγος που χάσανε οι ΕΛ το Μουντιάλ από τους Κρονοτιτανοναφθαλείν είσαι εσύ και η προσχώρησή σου στους Φουρακαίους. Πρόσεχε το μάτι του Προφήτη είναι καρφωμένο πάνω σου. Ντροπή και αίσχος. Αυτομαστιγώσου και μάθε απέξω Τα Βρωμόκωλα και τους Κοντινούς Κεφτέδες καθώς και το Πακέτο Νούμερο 33. Δεν ξέρω τι τιμωρία θα σου επιβάλει ο Λέρων. Ούτε ψίλος στο κόρφο σου...

http://sv1.letmehost.com/img.php?file=sv1/7/REHAGEL.gif
Blogger funEL, at 11:50 PM  
aderfia, den prepei na afinoume tous kommounistosionistesan8EL na mas diairoun se gkroupouskoula. to fws kai o dromos einai E[L]nas.

*10% akatebata*
Anonymous Anonymous, at 2:45 PM  

Add a comment