funEL βαρυ πακετο

Friday, August 18, 2006

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΟ (Α)

Φαινομενικά, αυτό το ποστ δεν είναι για τον Προφήτη Οδηγό Πλασιέ. Στην πραγματικότητα όμως, είναι.
Είναι η εφαρμογή της Λιακούρειας Θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλουμε κάνουμε».
Ο γέροντας +ευλόγησον+ του Τάγματος, μετά από επείγον sms του Ιησού Χριστού (σε άπταιστα αρχαιοΕΛληνικά), μας έδωσε εντολή να συνθέσουμε σαβουροπακέτο με Προφητείες, μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα. Αυτό το σαβουροπακέτο θα εξαντληθεί σε δευτερόλεπτα αλλά θα παρέμβει ο Θεός και θα κάνει το γνωστό «ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ», όπου η τελευταία εκπομπή κρατάει τουλάχιστον ένα μήνα το λιγότερο.
Το σαβουροπακέτο του Τάγματος θα εκδοθεί σε δύο τόμους από 6 κεφάλαια το καθένα (σύνολο 12, όσα και τα Ευαγγέλια, ακριβώς όσοι είναι οι μήνες λειτουργίας του Κάστρου των Ιπποτών funEL. Συμπτωματικόν? Όλα φανερώνουν το Σχέδιο του Θεού). Οι προφητείες είναι όλες αναμφισβήτητες από τον μετρ του είδους, μετά Χριστό Προφήτη, Ιωάννη.
Τα γεγονότα – βίδεα επεξηγούνται πάντα και απαρέγκλιτα με το γνωστό Λιακούρειο τρόπο εξαγωγής συμπερασμάτων. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ μπορούμε να δέσουμε και να τα εξηγήσουμε με την Ελληνική παρουσία (σιγά μη δε μπορούσαμε, ότι θέλουμε κάνουμε), τους κακούς Ιλλουμιναταραίους, τον Αντίχριστο, τις κοσμοσφαίρες, τους καλλικατζαραίους κλπ κλπ.



1
ιγ:11 Και ειδον αλλο θηρίον αναβαινον εκ της γης, και ειχεν κέρατα δύο ομοια αρνίω, και ελάλει ως δράκων... ζ:17 οτι το αρνίον το ανα μέσον του θρόνου ποιμανει αυτούς, και οδηγήσει αυτους επι ζωης πηγας υδάτων. και εξαλείψει ο θεος παν δάκρυον εκ των οφθαλμων αυτων.
Το πρώτο εδάφιο μας δείχνει την εισβολή της σατανικής ποπ μουσικής και την σπίλωση των ιερών αρχαίων Ορθοδόξων χριστιανικών ναών από τον Αντίχριστο 666. Μπορείτε να δείτε την ανίερη καταπάτηση του ιερού του ναού του Αγίου Μεγαλέξανδρου στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν στη Κίνα. Η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας εξαπολύει τα Πρωτόκολλα – Βρωμόκωλλα προς εφαρμογή, δια του σατανικού χορού του Πανός, όπως προφητεύει χαρακτηριστικά ο μετρ των αποκαλύψεων Ιωάννης. Όμως μέχρι εδώ ήταν το παραμύθι τους . Ο Προφήτης Λιάκουρας, τους πήρε το μπουγαδοκόφινο και τους χάλασε τη μπουγάδα. Tώρα κάνει Εκείνος τη δική Του μπουγάδα. Που είναι ο Κένταυρος? Οέο? Γιατί τον έκρυψε το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι και δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ στο αποκαλυπτικό βίδεον? Ε? Οέο? Πάνε να μας πουλήσουν παραμύθια? Κουτόχορτο τρώμε?



2
ιδ:2 και ηκουσα φωνην εκ του ουρανου ως φωνην υδάτων πολλων και ως φωνην βροντης μεγάλης, και η φωνη ην ηκουσα ως κιθαρωδων κιθαριζόντων εν ταις κιθάραις αυτων. 3 και αδουσιν ως ωδην καινην ενώπιον του θρόνου και ενώπιον των τεσσάρων ζώων και των πρεσβυτέρων... ιη:22 και φωνη κιθαρωδων και μουσικων και αυλητων και σαλπιστων ου μη ακουσθη εν σοι ετι,...
Το ελληνικό DNA (Iχώρ κλπ) ξεχωρίζει το περιούσιο λαό του Θεού σε σχέση με όλες τις βάρβαρες, μπασταρδεμένες, κατώτερες φυλές. Όλος ο πλανήτης είναι Ελληνικός όπως αναμφισβήτητα έχει (Λιακουρο)αποδείξει ο Προφήτης. Οι προφητείες του μετρ είναι συ-γκλο-νι-στι-κές. Σουβλάκι και ο Ελληνικότατος μπακλαβά. Ούστ κουλτουριαραίοι «κάντε καμία μαλακία και θα σας χαλάσουμε την υγεία». Ακούστε τα Ελληνορθόδοξα παραδοσιακά μουσικά τεριρέμ, (την αρμονία του σύμπαντος) των εγερθέντων Ελληνικών συνειδήσεων παγκοσμίως. Σπάνε κόκαλα, δεν χαρίζονται σε κανένα.



3
ιβ:6 και η γυνη εφυγεν εις την ερημον, οπου εχει εκει τόπον ητοιμασμένον απο του θεου, ινα εκει τρέφωσιν αυτην ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα. 7 Και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανω, ο Μιχαηλ και οι αγγελοι αυτου του πολεμησαι μετα του δράκοντος. και ο δράκων επολέμησεν και οι αγγελοι αυτου, 8 και ουκ ισχυσεν, ουδε τόπος ευρέθη αυτων ετι εν τω ουρανω. 9 και εβλήθη ο δράκων ο μέγας, ο οφις ο αρχαιος, ο καλούμενος Διάβολος και ο Σατανας, ο πλανων την οικουμένην ολην,ν εβλήθη εις την γην, και οι αγγελοι αυτου μετ' αυτου εβλήθησαν.
Η φοβερή μάχη των μεταφυσικών δυνάμεων. Αποκαλυπτικές συγκλονιστικές μαρτυρίες. Υπερτεριρέμ Ορθοδόξων καταστροφικών ΤΕΣΛΑ πέφτουν σαν ντουβαροπακέτα (Λιακουρο)γνώσης και (Λιακουρο)αλήθειας. Γιατί τα πάντα παίζονται γύρω από τη δράση των Σατανιστικών δυνάμεων, όπως όλοι γνωρίζουμε με (Λιακουρο)στοιχεία και (Λιακουρο)αποδείξεις. Η Σίβυλλα σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα με υποχθόνιο καλλικατζαραίο ο οποίος βλάσφημα συνομιλεί με τον ΕΛληνα Χριστό, υποκλέπτων παρανόμως θεοεπιστημονικάς συχνότητας και sms, που χρησιμοποιεί μόνο ο γέροντας +ευλόγησον+ και ο Σακκέτος - Πακέτος.
Μοναδική μαρτυρία για τις κλεμμένες από τους γεροντάδες +ευλόγησον+, Λιακούρειες Θεοεπιστημονικές τεχνικές που χρησιμοποιεί.
Κορώνα ή γράμματα? Είστε μάρτυρες του Σχεδίου του Θεού.

Τόχουμε ξαναπεί ..."για όποιους είναι Ορθόδοξοι, για όσους πιστεύουν..." (οι άλλοι θα πάνε στη κόλαση, εννοείται).



4
ιη:1 Μετα ταυτα ειδον αλλον αγγελον καταβαίνοντα εκ του ουρανου, εχοντα εξουσίαν μεγάλην, και η γη εφωτίσθη εκ της δόξης αυτου. 2 και εκραξεν εν ισχυρα φωνη λέγων, Επεσεν, επεσεν Βαβυλων η μεγάλη,...6 απόδοτε αυτη ως και αυτη απέδωκεν, και διπλώσατε τα διπλα κατα τα εργα αυτης. εν τω ποτηρίω ω εκέρασεν κεράσατε αυτη διπλουν...
Φυσικά εδώ τα πράγματα είναι φανερά και είναι περιττό να διευκρινίσουμε περαιτέρω τα γεγονότα. Ο Προφήτης Πλασιέ ήταν σαφής «τα λαμόγια που κυβερνούν...». Κατ’ επανάληψη έχει αποκαλύψει ότι όλοι οι πολιτικοί είναι τσιράκια της Νέας Τάξης με προσωπεία πατριωτισμού και δημοκρατίας και φυσικά είναι τσάμπα μάγκες δημοκράτες. Η απόδειξη έρχεται από το στόμα του ίδιου του τσιρακίου υπουργού. Ποιός υποχθόνιος κουλτουριαραίος, πράκτορας της Λευκής Αδελφότητας, σατανιστής Νεοταξίτης σκοτεινοσιωνιστής κλπ κλπ, ΠΟΥΣΤΗΣ μας έχει ξεκωλιάσει? Ε? Και γιατί ζητάει συγγνώμη? Μήπως επειδή μας κλέψαν τα αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα, για να γίνουν τσάμπα μάγκες? Και αυτά τα έχει προφητεύσει ο Προφήτης-μετρ. Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ (τραγουδιστά, ρυθμικά, επαναστατικά).



5
ι:1 Και ειδον αλλον αγγελον ισχυρον καταβαίνοντα εκ του ουρανου, περιβεβλημένον νεφέλην, και η ιρις επι της κεφαλης αυτου, και το πρόσωπον αυτου ως ο ηλιος, και οι πόδες αυτου ως στυλοι πυρός, 2 και εχων εν τη χειρι αυτου βιβλαρίδιον ηνεωγμένον. και εθηκεν τον πόδα αυτου τον δεξιον επι της θαλάσσης, τον δε ευώνυμον επι της γης, 3 και εκραξεν φωνη μεγάλη ωσπερ λέων μυκαται. και οτε εκραξεν, ελάλησαν αι επτα βρονται τας εαυτων φωνάς.
Γιατί να πάμε πιο κοντά στις σκοτεινές άγνωστες δυνάμεις? Για να μας ρουφήξουν όπως τα αεροπλάνα οχήματα κλπ? Ποιά άγνωστη δύναμη καιροφυλακτεί και δημιουργεί τσουνάμι και μυστηριώδεις σεισμούς στα καλά καθούμενα? Γιατί η Νέα Τάξη πάει να μας κρύψει την αποκαλυπτική μαρτυρία, ότι η γοργόνα αδερφή του Μεγαλέξανδρου ζει? Ποιά είναι η σχέση της με το ιπτάμενο τριπόδι του Σιντάλκα - καλτάκα που πετούσε πάνω από τη θάλασσα? Τι είναι τέλος πάντων ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που στάζει και που μπορεί να σούρει στόλο από αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ? Εεε? Γιατί γίνεται τέτοια σφαγή περί τούτου?
Ο Προφήτης είναι αποκαλυπτικός και απολύτως ακριβής όπως πάντα.



6
ιη:11 Και οι εμποροι της γης κλαίουσιν και πενθουσιν επ' αυτήν, οτι τον γόμον αυτων ουδεις αγοράζει ουκέτι,... θ:6 και εν ταις ημέραις εκείναις ζητήσουσιν οι ανθρωποι τον θάνατον και ου μη ευρήσουσιν αυτόν, και επιθυμήσουσιν αποθανειν και φεύγει ο θάνατος απ' αυτων.
Τι γίνεται μετά θάνατον? Τι λένε οι Ορθόδοξοι που πήγαν και γύρισαν από τον Άλλο Σειριακό Κόσμο? Ποιό είναι το γραφείο ταξιδίων που μας προσφέρει τη μοναδική κρουαζιέρα - επίσκεψη σε μυστηριακά μεταφυσικά θεολογικά μέρη? Τι είναι το λάδι από το καντήλι? Μήπως είναι τα μυστικά του υδραργύρου που κρύβαν οι αρχαίοι Ορθόδοξοι μέσα στα υπερτεχνολογικά καντήλια-κινητήρες? Ποιός είναι αυτός ο τυχερός που θα πάρει αυτό το υπέροχο ωφέλιμο δώρο? Δωρεάν λάβατε, δωρεάν δότε. Αποδείξεις και ντοκουμέντα. Κοινωνική εξυπηρέτηση και καντήλια. Αυτά τα αντιβαρυτικά καντήλια συνδυάζονται Θεοεπιστημονικώς με άλλα θέματα που θα δούμε στη συνέχεια.







Μερικοί κουλτουριαραίοι μπορεί να πουν ότι οι αλήθειες τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι όλα ψεύτικα, γελοία και ότι οι συνδέσεις μεταξύ τους, οι αναλύσεις και τα σχόλια είναι τουλάχιστον αυθαίρετες σοφιστείες, λαϊκισμοί, αστειότητες, με σκοπό, ΚΑΙ, τη προώθηση συγκεκριμένων μύθων στο συλλογικό ασυνείδητο.
Επίσης άθεοι υποχθόνιοι σκεπτικιστές και συνωμότες επιστήμονες (όλοι), υποστηρίζουν ότι: Επικίνδυνοι (Νεο)Μύθοι που με την υπερεπανάληψη και αναπαραγωγή δημιουργούν το φαντασιακό υπόβαθρο, που ΠΑΝΤΑ είναι απαραίτητο, για να αναπτυχθούν παντοειδείς ΠΙΣΤΕΙΣ και ανορθολογικές πρακτικές, αναιρώντας τη πανανθρώπινη προσπάθεια του πολιτισμού και επαναφέροντας το σκοταδισμό στην όποια του μορφή.

Μα αν είναι έτσι, τότε ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ του Προφήτη, του μεγίστου ιστορικού αποδομητή Σακκέτου Πακέτου, των γεροντάδων+ευλόγησον+, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, καθώς καθ’ ολοκληρία στηρίζεται στη Λιακούρειο θεοεπιστημονική μέθοδο «ο Αχταρμάς κλπ».

Τι λέτε τώρα βρωμοανθΕΛληνες, ο Προφήτης έχει ΙΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η απάντησή μας είναι παραδοσιακή με (Λιακουρο)επιχειρήματα και θεολογικού χαρακτήρα, όπως πάντα:

Ούστ από δω παλιοαντίθεοι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι καλλικατζαραίοι κλπ κλπ., μη σας κάνουμε μπαρμπέκιους (Ελληνική λέξις) εις τη σχάραν.


Eμείς σας δώσαμε τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα, της γνωστής Λιακουρικής ποιότητας, εσείς κρίνετε μόνοι σας. Αρχή της Απροσδιοριστίας του Αριστοτέλη.
(εμείς σαν υλικό, σας δίνουμε σκουπίδια και ξεβράσματα. Εσείς μ' αυτά μπορείτε να μαγειρέψετε ότι φαγητό κρίνετε εσείς και να το φάτε, Δυνατά και Λιακουρικά. Φτάνει να αγοράσετε τα σαβουρο+υλικά. Καλή χώνεψη).



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ («Ιδού έρχομαι Ταχύ»)

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΟ (Α)

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΟ (Β)




buzz it!

:: posted by funEL, 2:25 AM | link | 15 comments |