funEL βαρυ πακετο

Thursday, December 28, 2006

Αισχρόν εστί σιγάν ...

Ο γέροντας έδωσε σαφείς εντολές στον Ισαπόστολο Προφήτη Λιάκουρα. Όσοι έχουν αγοράσει τα σαβουροβιβλία του καντηΛανάφτη Πλασιέ, είπε ο γέροντας που έχουν φιλήσει το χέρι Του και έχουν καταλάβει την Αγιότητά Του ... ΟΦΕΙΛΟΥΝ να αγοράσουν ΞΑΝΑ αυτές τις σαβούρες, να κρατήσουν τις καινούργιες, ενώ τις παλιές που είναι για πέταμα (ούτως ή άλλως) να τις τυλίξουν με ένα ωραίο χαρτάκι και να τις κάνουν Χριστουγεννιάτικο ΔΩΡΟ σε όσους αγαπούν. (η αυτονόητα αναμενόμενη Χριστιανική Απολλώνεια ηθική του Προφήτη. Χαρακτηριστικό το είδος της κοινωνίας που ονειρεύεται με την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας (6 Reich). Αλλά και το είδος του ανθρώπου... Ta καλά και συμφέροντα σε μας,... τις μπουρούχες στους άλλους).

«Εντολή από τον πατέρα Γεώργιο ... αυτοί που τά ‘χουν πρώτοι να τα ξαναπάρουν»
«Όσοι τά ‘χουν υποχρεωτικά Πρώτοι τα παίρνουν Πρώτοι Πρώτοι , είπε ο γέροντας»
«ο καθένας από σας έχει ένα Χρέος κακά τα ψέματα ... γιατί ... ήξερες και δε μίλαγες»
«Καβατζώστε τα καινούργια ... και τα άλλα κάντε τα δώρο»
«Όσοι τάχουν Οφείλουν να τα δώσουν και στους άλλους»
«...Εντολή ... Προσοχή... Προσοχή λέει ... Όλοι τα ξαναπαίρνετε να τα κάνετε δώρο ... κρατήστε τα καινούργια και δώστε τα άλλα...»


Προσοχή το χοντροδάκτυλο που κουνιέται απειλητικά εθνικοσοσιαλιστικά, η γαϊδουροφωνάρα που ξεφωνίζει υστερικά, η ξινισμένη φάτσα και η εθνικοκομμουνιστική γροθιά που βαράει το τραπέζι, να χεστούμε από το φόβο μας, να τρέξουμε έντρομοι και να δώσουμε παραγγελία.

Και για ποιά βιβλία γίνεται όλο αυτό? μα φυσικά στους δύο τόμους των μεταλλαγμένων "Πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών" (που άλλαξαν εξώφυλλο ΜΟΝΟ, διατηρώντας το ίδιο περιεχόμενο και έγιναν ... της Νέας Τάξης", για να θολώνει το τοπίο) και δύο τόμους της προώθησης της απάτης των προφητειών του Τραχωνίου, "Ο Καιρός γαρ Εγγύς"

[ "......Τη μεγαλύτερη εκδοτική τους επιτυχία τα "Πρωτόκολλα" τη γνώρισαν στη μεσοπολεμική Γερμανία. Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας (1920) πουλήθηκαν πάνω από 120.000 αντίτυπα και οργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις που "εκλαϊκευαν" τις πλαστογραφημένες αποκαλύψεις. Από το 1923 ανέλαβε το έργο της διάδοσης ο επίσημος "φιλόσοφος" του ναζιστικού κόμματος, ο Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ, με το βιβλίο "Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και η διεθνής εβραϊκή πολιτική". Οταν κατέλαβε την εξουσία ο Χίτλερ το 1933, η γερμανική μετάφραση των "Πρωτοκόλλων" είχε ήδη φτάσει στην 33η επανέκδοση. Το καθεστώς των εθνικοσοσιαλιστών τα ανέδειξε φυσικά σε κύριο μοχλό της αντισημιτικής τους προπαγάνδας. Η επίσημη ναζιστική έκδοση προτρέπει τους πολίτες "να μελετήσουν τις τρομερές ομολογίες των Σοφών της Σιών και να φροντίσουν ώστε το βιβλίο να φτάσει στα χέρια όλων των Γερμανών".
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917a.htm
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917b.htm
http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917c.htm ]

Όχι μόνο ξαναπουλάει τα ίδια σκουπίδια στους άρρωστους σαβουροφάγους (με την έμμεση μεταφυσική απειλή των γεροντάδων +ευλόγησον+), αλλά τους κάνει και βαποράκια της γνωστής Λιακουροαλήθειας στους γνωστούς και φίλους (καινούργια έτοιμα θύματα). Η εξάπλωση της ηλιθιότητας, η απανταχού έγερση των ΕΛληθίων. Και κερατάς και δαρμένος, ο καημένος ο σαβουροφάγος.

Επειδή είναι τόσο χαρακτηριστικό το εμπνευσμένο αυτό Λιακούρειο θεολογικό marketing, το συμβούλιο του Τάγματος funEL αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω σχόλια, αλλά να σας αφήσει να απολαύσετε τη μοναδική σε σύλληψη, μέθοδο πώλησης των ιερών μπαζοπακέτων.





Προς όλους όσους ήρθαν από το υπερδιάστημα και ΔΕΝ ξέρουν ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡ+ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΔΕΟ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ¨ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ... " ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ "ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ LINK. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΕ "ΠΟΣΤΑ - ΚΟΜΠΟΣΤΑ" ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ

ΠΡΟΦΗΤΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2024

ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ

O KAΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ

ΥΓ1.
Τα σαβουροβιβλία σύμφωνα με ρητές παλαιότερες δηλώσεις του Προφήτη έχουν τελειώσει πολλές φορές σε πολλές τελευταίες εκπομπές «μπαμ και κάτω», αλλά λόγω του συνεχιζόμενου θαύματος ούτε τα σαβουροβιβλία τελειώνουν ούτε οι τελευταίες εκπομπές «μπαμ και κάτω» είναι ποτέ τελευταίες. (ο γέροντας του Τάγματος Προφητεύει ότι αυτά τα σαβουροβιβλία θα ξαναεμφανιστούν σε πολλές τελευταίες εκπομπές «σήμερα έχω αύριο δεν έχω»...)

ΥΓ2.
Τα κάλαντα που συνοδεύουν τη φοβερή αυτή εκπομπή θεολογικού marketing, είναι προσφορά του Τάγματος στον Ισαπόστολο, Δήλωση ότι σαν Τάγμα αφιερωμένο στο προφήτη Πλασιέ, (αστραποβόλο σύμβολο της απανταχού ηλιθιότητας), έχουμε Χρέος όπως είπε ο γέροντας, να Του τα ψέλνουμε συνεχώς όσο Αυτός βρίσκεται στο Βιλαμπάχο ακόμα και τρίβει.

ΥΓ3.
Αισχρόν εστί σιγάν ... στους απανταχού ΕΛληθίους

buzz it!

:: posted by funEL, 2:37 PM

19 Comments:

Οποιοσδηποτε αναγνωστης του προφήτη κανει μια βολτα στο
ιντερνετ μπορει να καταλάβει ποσο μεγαλος
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
ειναι.
Και ποσο σαχλαμαρες,αηδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι αυτα
που λεει,και καπηλευεται ο ιδιος την ιστορια της πατριδας του.
Anonymous Anonymous, at 3:18 PM  
... αλλά κανένας Λιακόφιλος δεν πλησιάζει εύκολα το σατανικό Ιντερνετ είτε λόγω του Αντίχριστου που το έχει φτιάξει, είτε λόγω IQ που έτσι κι αλλιώς πάσχει ολίγον έως ολοκληρωτικά.
Anonymous Anonymous, at 3:29 PM  
EMPORA TIS PATRIDAS.PATRIDOKAPILE,PATRIDEMPORA,XRISTIANEMPORA,ANTHELLHNA TOY KERATA,PATRIOTH PRAKTORA TON SIONISTON,TON ROSON,EMEIS OI ELLHNES SE EXOYME GRAMMENO

TO NA POYLAS KAI NA KSEFTILIZEIS TH PROSOPIKOTITA TOU DEN MAS NIAZEI.TO NA PARAPOIEIS THN ISTORIA KAI NA POYLAS PATRIDA EINE ESXATH PRODOSIA.ANTHELLHNAS EISE KAI TO GNORIZOUME.NA TO THYMASE

OI ELLHNES DEN EXOUME ANAGI TIS SAXLAMARES TOU LIAKOPOULOU.H SOFIA YPARXEI STA ERGA TOU PLATON,ARISTOTELH KAI OXI STIS KOSMOSERES KAI STO POYTIN.PARAXARAKTH THS PATRIDAS,KSETILISOY MPROSTA STH GNOSH

AN ZOUSE O DIOGENHS OXI MONO THA KATOURAGE TO XALI SOY(OPOS TOU PLATONA) ALLA THA EXEZE KAI BROSTA STH PORTA SOU.ALLA POU KSEREIS ESY TON DIOGENH?MONO EXOGHINOYS KAI OTI POYLAEI.PATRIDEMPORA

H SALONIKH KSEREI KATA POSO HSOYN STH NASA KAI TO PROHGOYMENO BIO SOU k.MAKH.PARADIDONTE MATHIMATA FYSIKHS,KAI MONTELADIKO GIA EKOLAPTOMENA MANEKEN.....ANTHELLHNA.
Anonymous Anonymous, at 6:22 PM  
Καποτε εφερε την αστυνομια επειδή καποιος ασθενης καθονταν στα σκαλια του,μεχρι να ανοιξει το διπλανο ιατρειο.(Ακολουθησαν τραγελαφικα,λεπτομερειες δεν θα γραψω)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Υποδειξεις/καταγγελιες,θα ερευνουντε και υπάρχει εχεμυθεια και δημοσιογραφικο απορρητο.Ο,τι γραφτει θα ειναι πραγματικο,αληθες και με μονο με αποδξεις.

Απλά ερευνούντε/αποκαλυπτοντε αγνωστες πτυχες ενος δημοσιου προσώπου,μεσα στα δημ/φικα πλαισια και στις προυποθεσεις που παρεχει ο νομος και η συνταγματικη ασκηση του επαγγελματος.

Θα τα διαβάσετε την σωστη στιγμη(απο οτι γνωριζω κατα την περιοδο της εκδικασης της μηνυσης).
Αυτο ομως το timing ειναι θέμα του εκδοτη,υπευθυνου υλης και οχι δημοσιογραφου η δημοσιογραφικής ομάδας.Στις μεγαλες εφημεριδες,το ποτε και αν πουλαει κατι δε το αποφασιζουν οι ιδιοι δημοσιογραφοι(κριμα).

Αν γινει νωριτερα θα το μαθετε

Επίσης, μερος του υλικού που υπαρχει εδω, υπηρξε αφορμή για ερευνα και αντληση πληροφοριων σε καποια θεματα.

Ολα τα παραπανω τα γνωριζω απο γνωστα μου προσωπα στον χωρο του τυπου(δεν κανω η ιδια την υποθεση)
Αν μαθω περισσοτερα θα σας γραψω.
Anonymous Anonymous, at 8:09 PM  
ερευνήστε τα φόρουμ. Ψάχτε λέξεις κλειδιά, Λιακόπουλος, ο καιρός εγγύς, το ξύπνημα της κοκκινης αρκούδας κλπ.
Θα βρείτε πλούσιο υλικό και μαρτυρίες. Από το πως απέλυσε ανθρώπους, τα φέσια στην αγορά, τις τσιφουτιές στο μοντελάδικο, τις σχέσεις του με τους ακροδεξιούς στη θεσσαλονίκη, τα γλυψίματά του στη Κανέλη, τα σημερινά νταλαβέρια με ύποπτους κύκλους, μέχρι τραγικά ανέκδοτα στο φροντιστήριο που δούλευε.
Anonymous Anonymous, at 8:19 PM  
Για τις απολύσεις,φεσια,μοντελάδικο κλπ μηπως εχεις καποια links στα αγαπημένα σου?
Αν εχεις γραψε το σε παρακαλω.
Anonymous Anonymous, at 8:35 PM  
indymedia ... αν θυμάμαι καλά, ή κάποιο ανάλογο αριστερό site. (αναφορά πριν 1- 2 χρόνια) για τις απολύσεις.
Ολα υπάρχουν στο google ακόμα και να τα σβήσουν :)
ψάξε θα βρείς άπειρα πράγματα γι αυτόν από τις γνωστές φωτογραφίες μτ το Βορίδη στο ιδιο τρπέζι (ιστοσελίδα του Ελληνικού μετώπου), μέχρι που κέρναγε τους μαθητές του στο φροντιστήριο στις 21 Απριλίου για τη γιορτή (πάντα μαύρα ντυμένος) κλπ.

ψάξε και το funel (γιατί νομίζεις έχει λυσσάξει μαζί τους ο μαλάκας. Του έχουν πατήσει το κάλο για τα καλά, κάποια πράγματα έχουν γραφεί εδώ που δεν έπρεπε και κάποια πράγματα έχουν συγκεντρωθεί από τοσα σκόρπια εδω και εκεί)
Anonymous Anonymous, at 8:53 PM  
Α ρε Λιάκουρα. Σε λάθος τόπο και σε λάθος χρόνο γεννήθηκες.

Αν γεννιόσουνα στην Αμερική.. μέχρι και Πρόεδρο σε έβλεπα.

Στον δε Μεσαίωνα, έως ακι Αυτοκράτορα του Βυζαντίου...

Γέροντα δώσον υμίν την +Ευλογίαν+ ημών την επιούσιαν

κάνε και λίγο κράτει με τα Τέσλα να βγάλομεν και εμείς οι κουλτουριαραίοι τας εορτάς και μετά βλέπομεν

Εις πολλά έτη Γέροντα Φάνελε
+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 9:56 PM  
κύριοι ... μην εκφράζεστε απρεπώς στην αφεντομουτσουνάρα του προφήτη.
κ. Ελλην... δηλαδή δεν σας κάνει τόσος όγκος ΕΛληνικού κρέατος? τι θέλετε παραπάνω. Όλα ατ σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ο κομψοδάκτυλος.

κ. δημοσιογράφοι, ότι θελήσετε με διαφορα λιγκ κλπ, μπορούμε να συνδράμουμε, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βρείτε περισσότερα στοιχεία. προσέχτε, τα περισσότερα που λέει αυτοδιαφημιστικά στη τηλεόραση είναι μούφες. Τα υπόλοιπα τραβηγμένα. Ψάχτε γι αυτά που προσπαθεί να κρύψει ή δεν έχει αναφέρει ποτέ. Αν βρήτε κάποιους πρώην συνεργάτες του που τους περισσότερους τους έχει δαγκώσει θα μάθετε όλο το σκηνικό. Από τη μούφα εταιρία του για να κλέβει την εφορία νόμιμα λογιστικά μέχρι τις μικροκομπίνες και συμφωνίες με τα μικροκάναλα που νταλαβερίζεται και ανέκδοτες φάσεις. εμείς ασχολούμαστε μόνο μ αυτά που λέει καθαρά στις σαβουροεκπομπές του...
καλές μηνύσεις :))))))))
μαζί σας

Μαυρόγατε Ιλλουμινάτα πέρασε κι ένας χρόνος από τοτε που σκιτσάραμε τον Προφήτα.
Βαρύς αχός ακούγεται πολλά τα Τεσλα πέφτουν ... που λέει και η Ροδιά
+ευτυχές το νέον έτος 2024+
ξανά
Blogger funEL, at 10:34 PM  
Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά
στου Λιάκουρα τη γειτονιά
βαρού- βαρούνε κοσμοσφαίρες
με νταού- με νταούλια και φλογέρες

Αρχή που βγήκε ο κομψός
ο Λιάκουρας ο ξακουστός
με τέ- με τέσλα και με λάμψεις
και πώς να και πώς να τον παρακάμψεις

Ο μέγας Πούτιν έρχεται
άρχοντες πώς τ' αντέχετε
και φέ- και φέρνει απ' τη Ρωσία
το μακρύ- το μακρύτερο απ' τα τρία

Και του χρόνου 2024 σαβουροπακέτα μάστορη!:-)))

+μπολικα τεριρεμ λεμε+
Blogger Rodia, at 1:48 AM  
Μακάριοι οι πελάτες του Λογικοφωνιά.
Blogger Νομίζω, at 5:18 PM  
Πρότασις.
Αν του τραβάγαμε και εμείς καμία μηνυσούλα; καμιά κατοστή νοματαίοι μπλογκεράδες δηλαδή.
Τι θα γινόνταν τότε; πόσα τα έξοδα ρε παιδιά!
Κανένας νομικός στην ομοίγυρη;
ΥΓ.Σε αυτή την περίπτωση σε βλέπω φίλτατε συνιστολογιούχε και άξιε οικοδεσπότα να γίνεσαι φίρμα και στο CNN!
Blogger Φιλαλήθης, at 9:51 PM  
Το 2007, με ανοιχτούς ορίζοντες.
Που δεν το βλέπω, αλλά, ας το ευχηθώ τουλάχιστον...




(Ο δάχτυλος, ο δάχτυλος, αυτός ο σαρδανάπαλος, δεν έχει άλλη δραστηριότητα να επιτελέσει;)
Blogger Καπετάνισσα, at 11:25 PM  
χτες ονειρεύτητα ότι ήταν λέει η ημέρα των Φώτων και είχαμε μαζευτεί στη λίμνη του Λοχ Νες για αγιασμό. Όταν ο παπάς πέταξε το σταυρό στο νερό, ξάφνου ρίχτηκε στα νερά από πουθενά ο προφήτης - πλασιέ. έκτοτε κανείς δεν ξαναείχε νέα του. Αίσιον και ευτυχές το 2007, φίλτατοι.
Blogger Pastaflora, at 1:11 AM  
(R). σας ευχόμεθα ξανά ευτυχες το 2024 και (για τα ειδικά αυτά αποκαλυπτικά κάλαντα) αληθώς ο Κύριος. Αμήν.

Κ. Ισκιοπερπατητά, Μακάριοι, μακάριοι διότι αυτοί θα κληρονομήσουσι τον Σείριον.

Κ. Φιλαλήθη. Χρονιάραι μέραι... Φίρμα στο CNN μας βλέπω στο Σύνταγμα όταν ανάψουν οι ιερές φλόγες να κάψουν τους ιλλουμιναταραίυς υποχθόνιοιυς αθέους διαφωτιστές κλπ.

κυρα καπετάνισσα. οι ορίζοντες είναι πάντα κλειστοί με Δυνατούς και Λιακουρικούς ογκόλιθους λίπους και ηλιθιότητας. Καλώς δεν βλέπετε. Ας το ευχηθόμεν λοιπόν.
δάκτυλος είναι των συνωμοτών καλλικατζαραίων.

κ. πασταφλώρα. Το όνειρο είναι σημείον και θαύμα. Ο Λιακούριος κατατονισμός θα επεκταθεί ωσαν το τέρας στη λίμνη. O παπάς είναι η αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα τεριρέμ και ο αγιασμός είναι ο αγωγός Μπουργκάς - τακλάμακάν
+καιμηχειροτερα+

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2024
Blogger funEL, at 8:36 AM  
Καλή χρονιά, υγεία και χαρά!!!
Blogger aggelos-x-aggelos, at 8:06 PM  
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά και μην λησμονείτε:

Ο μέγας εχθρός είναι οι κρυφο-φούστηδες Τουρκοκινεζοεβραίοι που με αρχηγό τον αιμοδαιψή Αυνανιήλ συνωμωτούν κατά του νέου αρχηγού της ομάδος Αίπσηλων
+ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ+.

ΥΓ.

Οι τσιφουτιές εις Λιακουρομοδελάδικον είναι απολύτως δικαιολογημένες, ένεκα των ελαχίστων αναγκών που έχουν τα ντοπ μόδελς σε τροφή. Αμάν πιά αυτη η εμπάθεια εις βάρος του +Προφήτου+.
Blogger pølsemannen, at 7:30 PM  
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΟΦΗΤΑΑΑΑ!

Άντε, τι θα γίνει, πότε θα βγάλεις επίσημα DRM-enabled mp3s με την αγριοφωνάρα σου για να σε ακούμε με τα mp3 μας στα λεωφορεία, στη δουλειά, ακόμα και στον ύπνο μας; Υπνοπαιδεία ρε παιδί μου. Όνειρα γλυκά κι ελληνικά ένα πράμα!
Blogger Locutus Of Borg, at 7:33 AM  
Ζουν ανάμεσά μας!!



Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριά@@ τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.


Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία

Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.


Δεν τρώμε βαλανίδια

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.
Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.

Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:
-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.
-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.
-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.
-Αύξηση των μισθών.
-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, at 1:42 PM  

Add a comment