funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 20, 2006

UFO, ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΝΑΖΙ, TUPOLEV... ΑΡΑ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

Μέσω της Λιακούρειας θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Προσκρούστης, ο Αχταρμάς, ψεύδομαι ασύστολα και ότι και να γίνει, εγώ θα λέω ότι πάντα δικαιώνομαι», αν μία αναφορά είναι πραγματική, έχει πολύ μικρή σημασία.
Σημασία έχει η Πίστη στην Αλήθεια της αναφοράς, έτσι κι αλλιώς.
Όταν αυτές οι αναφορές διαψεύδονται πέρα πάσης αμφιβολίας από τα γεγονότα στον πραγματικό κόσμο, αυτό αποδεικνύει κατά τον Ισαπόστολο Προφήτη πλασιέ ότι αυτές οι αναφορές είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ στο υπερ(παρα)νοϊκό μεταφυσικό κόσμο των παππούληδων, γεροντάδων, Ελ, στον φαντασιακό κόσμο των Σιωνιστικών συνωμοσιών και άλλων κακών της μυθολογικής Νέας Τάξης, υποχθονίων, καλλικατζαραίων κλπ, κλπ.
Γι αυτό άλλωστε οι επίσημες λογικές διαψεύσεις από επιστήμονες και ειδικούς, διαψεύδονται θεολογικώς (...το λέει ο γέροντας) από τον ΚαντηΛανάφτη Πλασιέ.
Ο Προφήτης Λιάκουρας, όπως πάντα και σε κάθε περίπτωση ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ έτσι κι αλλιώς (είτε αυτά που λέει, είναι ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις, μπουρδολογίες κλπ, είτε είναι φανερές απάτες και εσκεμμένα ψέμματα).



Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
Θα θυμάστε βέβαια το θρυλικό σκελετό του Κένταυρου. Πριν 2 χρόνια περίπου και για 5 μήνες συνεχώς ο Προφήτης παρουσίαζε το σκελετό του Κενταύρου που μας το κρύβει το Αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων πανεπιστήμιο ... «Ορίστε Αποδείξεις, ντοκουμέντα Φίλοι και φίλες, Τι είναι αυτόοοο... εεεε? Γιατί μας το κρύβουν... Τι φοβάται η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού? Εεεε? ...».
Φυσικά οι ορθολογιστές άθεοι κλπ, ισχυρίζονται ότι αν αυτό το έκθεμα ήταν πραγματικό, χιλιάδες επιστημόνων θα είχαν ενδιαφερθεί, η τηλεόραση θα μίλαγε από το πρωί ως το βράδυ γι αυτό, θα άλλαζε η μυθολογία, η κοινωνιολογία, η βιολογία, η ανθρωπολογία, η θεωρία της εξέλιξης (θηλαστικό με ...6 άκρα ... 2 θώρακες κλπ), όλη η ιστορία του ανθρώπινου είδους κλπ, εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία θα γράφονταν και εκατομμύρια κόσμου θα μιλούσε γι αυτό… κλπ κλπ και προφανώς ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΚΘΕΜΑ.
Όμως, ως γνωστό, ΜΟΝΟ ο Προφήτης καντηΛανάφτης ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ, μαζί με τους γεροντάδες, το Πούτιν και τον Σακκέτο Πακέτο και μας τη λέει μόνο από τα σαβουροπακέτα Του και τη μπαζοεκπομπή Του.
Το γεγονός ότι η όλη ιστορία του εκθέματος ήταν μία φάρσα ενός καθηγητού στο πανεπιστήμιο, κατά τον Προφήτη είναι στοιχείο που αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ του εκθέματος. Αν βέβαια, αντιθέτως, το πανεπιστήμιο δήλωνε ότι το έκθεμα ήταν πραγματικό, πάλι αυτή η δήλωση θα αποδείκνυε την ίδια ακριβώς ΑΛΗΘΕΙΑ.
Λιακούρειος μέθοδος «Μονά ζυγά δικά μας».
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ




ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ Tupolev Tu-180 ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ
Για πολλές εκπομπές (της γνωστής θαυματουργής τελευταίας εκπομπής), ο Προφήτης μας παρουσιάζε εκ-πλη-κτι-κά στοιχεία και αποδείξεις για τα μυστικά υπερόπλα του Πούτιν που ΜΟΝΟ Αυτός φυσικά σαν «...γνώστης των Πάντων», ξέρει και τολμάει να αποκαλύψει (χωρίς να υπολογίσει +μεταφυσικές+ και άλλες φυσικές συνέπειες).
Έτσι μας έδειξε τα περίφημα Tupolev Tu-180 Nevidimka να πετάνε ΑΟΡΑΤΑ στον ουρανό της Πεντέλης, και από μία φωτογραφία τηλεθεατή που έδειχνε αυτά τα αόρατα τρίγωνα, έβγαλε το πόρισμα σαν ειδικός επί του θέματος. Προκάλυψη τύπου ... star treck (Clingon), τα κάνει αόρατα.
O δημιουργός της πλαστής φωτογραφίας μας πληροφορεί ότι έκανε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο με ένα απλό μοντάζ στο photoshop, Το γεγονός της διάψευσης της ύπαρξης αυτών των Τουπόλεφ, είναι φυσικά απόδειξη ότι αυτά τα Τουπόλεφ υπάρχουν, κατά την Λιακοπούλεια θεοεπιστημονική μέθοδο «... ότι και να γίνει εγώ θα λέω ότι πάντα δικαιώνομαι».
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ




ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ΧΑΝΕΜΠΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
O καντηΛανάφτης Πλασιέ μας παρουσίασε επί μια βδομάδα Λιακουροστοιχεία και Λιακοαποδείξεις από Βίντεο που έδειχνε Σοβιετικούς σε UFO κάπου στη Σιβηρία και αποδείκνυε ωρυόμενος... «νάτα ρεε. Ο Λιακόπουλος ΠΑΝΤΑ δικαιώνεται... Γερμανικά UFO αγαπητοί φίλοι. Τι είναι αυτά εεεε? Ντοκουμέντα και αποδείξεις...»
Φυσικά το βίντεο 1, 2, 3, 4, 5 αναφερόταν για το δήθεν γεγονός σε πολύ μεταγενέστερες εποχές. Αλλά οι ετεροχρονισμοί δεν έχουν απολύτως καμμιά σημασία, ακριβώς όπως και η πραγματικότητα. Σημασία έχει χρησιμοποιώντας κάθε τεραστίων διαστάσεων φτηνό λαϊκίστικο εντυπωσιασμό, να πειστούν οι Λιακόφιλοι να σηκωθούν από καρέκλες, στασίδια, καθήκια, κολυμπήθρες κλπ, και να τα σκάσουν στον Προφήτη μπουρδολόγο, Δυνατά κι Ελληνικά.
Διότι "...ο καυγάς για το πάπλωμα, φίλες και φίλοι..."
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ
Ο Προφήτης για μέρες μας έδειχνε αυτά τα βίντεο που αποδεικνύουν, βάσει της Λιακουρείου αναλυτικής μεθόδου εννοείται, τον διαστημικό πόλεμο όπου ο Ορθόδοξος Πούτιν με τις κοσμοσφαίρες τεριρέμ κατατροπώνει τους Αμερικανοσιωνιστές. Γι αυτό είναι "... ο μάγκας και κυριαρχεί στο διάστημα" ... Διαβάστε τα σχόλια... κρίνετε μόνοι σας. +ευλόγησον+
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



ΤΟΥ ‘ΠΕΣΕ Ο ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Για μια σειρά τελευταίων εκπομπών (που με το γνωστό ορθόδοξο Θαύμα ποτέ δεν είναι τελευταία), ο ισαπόστολος Οδηγός Λιάκουρας ο κομψόχειρ, μας έδειχνε Στοιχεία και ντοκουμέντα από μία ακόμα συνωμοσία του ΑμερικανοϊσραΙλινού λόμπυ και της σατανιστικής ΝΑΣΑ... (σε συνεργασία με τον έτερο αμερικάνο απατεώνα - συνωμοσιολόγο αρχιερέα της απανταχού διεθνούς ηλιθιότητας, Texe Mars), ...εμείς δίνουμε στοιχεία και ντοκουμέντα, εσείς κρίνετε μόνοι σας...
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Εδώ βλέπουμε βίντεο ντοκουμέντο με τη περίφημη ρομφαία του Αρχάγγελου Μιχαήλ που κατά τα λεγόμενα του Προφήτη και του γέροντα +ευλόγησον+, εμφανίστηκε στον ουρανό όταν βγήκε ο Πούτιν πρόεδρος! Συμπτωματικόν? Είναι γεμάτη ΕΛληνορθόδοξα υπερτεχνολογικά Ουφάκια – αγγελάκια και όπως μπορείτε ν’ ακούσετε (εάν έχετε ισχυρά Πίστη), ψέλνουνε τη μουσική αρμονία του σύμπαντος, δηλ. βυζαντινά τεριρέμ εννοείται...
Tη Ρομφαία - ματσούκι, έχει καιρό να τη δείξει, όμως που και που το θυμάται, όταν έχει μπαζοπακέτα σχετικά με το θέμα (εξορκισμοί, Προφητείες, Νέα Τάξη κλπ) και πετάει ξεφωνίζοντας από Ιερά Οργή: "... τι είναι αυτό το αντικείμενο 5 μίλια μακρύ που πλησιάζει τη γη?... εεε? γιατί μας το κρύβουν?... Μήπως Ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που αποκάλυψε ο γέροντας? Οι Προφητείες επιβεβαιώνονται ... είναι η Δικαίωση του Λιακόπουλου, εεεε?..."
Εμείς με τη σειρά μας υπολογίζουμε ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πρέπει να έχει ύψος 10 μίλια (αν είναι κοντός) έως 15 μίλια (αν είναι ψηλός). Έτσι αποδεικνύεται ότι οι γίγαντες κατάγονται από τους αγγέλους, αρχαγγέλους κλπ. +ψυχιατροςυπαρχειεδωγυρω?+.
Μη διαβάσετε τα σχόλια του youtube, είναι γεμάτα πράκτορες της Νέας Τάξης ορθολογιστές και υποχθονίους καλλικατζαραίους... οι οποίοι αναιδώς ισχυρίζονται μεταξύ άλλων, ότι η ΕΛληνορθόδοξη Ρομφαία μπορεί να είναι εικόνα και από μικροσκόπιο, κλπ άθεα, κουλτουριαραίικα.
Κρίνετε μόνοι σας (Πίστευε και μη ερεύνα).
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ
Επίσης έδειχνε για ένα μήνα, το βίντεο με την εμφάνιση UFO στους δίδυμους πύργους, όπου αποδεικνύει (με τη γνωστή μέθοδο), για μια ακόμα φορά την ύπαρξη Ρώσικων αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών. Στο βίντεο δεν ακούγονται τα απαραίτητα βυζαντινά τεριρέμ αλλά μάλλον αυτό είναι ανθΕΛληνική συνωμοσία των Σατανιστών της Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν, να μας κρύψουν την θεολογική Λιακουροαλήθεια και Λιακουρογνώση.
Φυσικά το γεγονός είναι κατά τον Προφήτη πέρα πάσης αμφιβολίας αληθινό, παρ’ όλο που το τηλεοπτικό κανάλι (Sci Fi channel) που παρουσίασε το υποτιθέμενο γεγονός, αποκάλυψε ότι ήταν στημένο διαφημιστικό κόλπο... Γιατι?
ΔΙΟΤΙ οι κακοί παγκοσμιοποιητές Ιλλουμινάτι, και η Λευκή αδελφότητα, διαψεύδουν ΟΛΑ ΟΣΑ ο Προφήτης Ισαπόστολος αποκαλύπτει, για να κρύψουν την Αλήθεια του θεού και της Ορθοδοξίας κλπ κλπ.
Εμείς με μάτια αχνιστά και γουρλωτά δεν τρώμε κουτόχορτο, Εεεττσιι?
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ




Το ίδια ισχύουν για τις διαψεύσεις περί των χειρογράφων της θεωρίας της σχετικότητας του Αριστοτέλη ή του Καραθοδωρή (αναλόγως, το θέμα είναι ν' αποδειχθεί ο εβραίος Αϊνστάιν, τσάμπα μάγκας, ηλίθιος, υπάνθρωπος, σφετεριστής), η κλασική πλέον απάτη των Προφητειών του Τραχωνείου (και με τη σφραγίδα της Ιεράς Συνόδου), το θέμα του παλίμψηστου της Αβύδου, τους ψεύτικους επιστήμονες που λένε φανταστικές θεωρίες, καθώς και άλλα πολλά από κουλτουριαραίους υποχθόνιους καλλικατζαραίους κλπ οι οποίοι βλασφήμως υποστηρίζουν:
η φράση “αυτό είναι ψέμα” είναι ταυτόσημη με τη φράση “το έδειξε ο Λιακόπουλος”.





Δηλαδή εφ’ όσον όλα αυτά, αποδεικνύονται ότι ΔΕΝ υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο, ΑΡΑ υπάρχουν στη μεταφυσική (παρα)θεολογική (παρα)νοϊκή αυταπάτη.
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ


ΤΙPS
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ UFO, FAKE MOON, SPIRITS, CONSPIRACY THEORIES κλπ.

(Το Internet είναι η μοναδική μυστική πηγή Λιακουρογνώσης, η πρώτη ύλη που κουτσοαντιγράφει και φτιάχνει τα μπαζοπακέτα Του ο Προφήτης Πλασιέ. Η έρευνα του Internet από την Λιακουροομάδα είναι φρενήρης. Όσο μεγαλύτερο σκουπίδι βρεθεί, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία πωλήσεων. )

ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ KAI AΛΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΚΠΟΜΠΕΣ (στο δρόμο του Προφήτη)... ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΒΑΣΚΑΝΙΕΣ, ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ, ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΕΣ, ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΛΠ...


ΜΕΤΑ ΧΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ . ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΟΚ (μπορεί και να) ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ (και όχι μόνο) ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.


. .. ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ







buzz it!

:: posted by funEL, 12:00 AM | link | 48 comments |