funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 27, 2007

Μια μικρή παρέκκλιση από τη μονομανία μας

Μέσα από πανελλαδικούς, δορυφορικούς και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ο Τηλεπλασιέ Δημοσθένης Λιακόπουλος, προπαγανδίζει σωβινισμό, ρατσισμό, θεοκρατικό φασισμό, διαστρέφει έννοιες και λέξεις, διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για όλα τα ιστορικά θέματα, παραχαράσσει τη πολιτιστική κληρονομιά, αλλοιώνει θρησκεία. αποπροσανατολίζει συστηματικά πολιτικά οικονομικά κοινωνικά, εξευτελίζει συστηματικά όλους μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και για πολλές ώρες σε κάθε κανάλι.
Η δικαιολογία «... απλός φαιδρός πλασιέ βιβλίων τελευταίας διαλογής είναι...» δεν μπορεί πλέον να σταθεί. ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟΝ αυτό.
Ακολουθεί συστηματικά το Γκεμπελίστικο «χίλια ψέμματα κάνουν μια αλήθεια».
Φυσικά δεν είναι μόνος Του. Αλλά είναι ο χαρακτηριστικότερος και γνωστότερος.
Κανένας εισαγγελέας μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί για τις εμφανείς παραβάσεις νόμων από τον τηλεπλασιέ.
Αντιθέτως καθ’ υπερβολή και κατ’ εξαίρεση, συνέλαβε κάποιον aggregator που είχε link του blog funEL, σατιρικό funclub αποκλειστικά αφιερωμένο στο σύμβολο των απανταχού ΕΛιθίων, τηλεπλασιέ Δημοσθένη Λιακόπουλου, μετά από μήνυσή Του
Η υπόθεση Λιακόπουλου / blogme / funΕΛ είναι γνωστή από το internet, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε το φόβο ελαχίστων aggregator που δεν συμπεριέλαβαν το link funEL στους καταλόγους τους.
Σε μια κίνηση καλής θέλησης κατά του αποκλεισμού και της αυτολογοκρισίας, το blog Μαύρος Γάτος τοποθέτησε link αυτό το μιαρό κίτρινο σηματάκι.
This is a FunEL-friendly site



Τα blogs
http://mavrosgatos.blogspot.com/
http://polsemannen.blogspot.com/
http://rodiat.blogspot.com/
http://rodiat5.blogspot.com/
http://tsopanis.wordpress.com/
http://kourouna.blogspot.com/
http://gravityandthewind.blogspot.com/
http://roides.wordpress.com/
http://petefris.blogspot.com/
http://filalithisblog.blogspot.com/
http://angela-lucy.blogspot.com/
http://mantalena-parianos.blogspot.com/
http://yperoptix.blogspot.com/
http://gmargari.wordpress.com/
http://kokkkorman.blogspot.com/
http://kelsosgr.blogspot.com/
http://filalithisblog.blogspot.com/
http://rodiat7.blogspot.com/
http://ergogenesis.pblogs.gr/
http://pastaflor.blogspot.com/
http://theoulini.blogspot.com/
http://periglwssio.blogspot.com/
http://xberliner.wordpress.com/
http://anikolaou.blogspot.com/
http://demasamere.blogspot.com/
http://spy-report.blogspot.com/
http://fairysmoke.blogspot.com/


Είναι από τα πρώτα που τoποθέτησαν αυτό το σήμα μέχρι τώρα.
Και μαζί με όλα τα υπόλοιπα blog (τα έχουμε όλα στο funEL khights), sites, forums, Aggregators κλπ., που έχουν σύνδεσμό μας
Τους υποσχόμαστε ότι
ΘA EIMAΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΗΛΙΟΣ.


Mας είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε κοινότητες και δημιουργική έκφραση, πληροφόρηση, γενικές και ειδικότερες γνώσεις και απόψεις με έμφαση στα κοινά. Μπορεί να μη μας ενδιαφέρει το κουτσομπολιό, οι ανούσιες αντιπαραθέσεις, η ομφαλοσκόπιση και ο στείρος ατομισμός που παρατηρείται κατά κόρον και δεν παίρνουμε μέρος σε τέτοιες διαδικασίες, αλλά τις θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ιδιότυπης ιντερνετικής κοινότητας.
Ευχαριστούμε ξανά ειλικρινά όλους όσους μας στήριξαν τις ημέρες της δημοσιοποίησης της μήνυσης του τηλεπλασιέ.
Στους φίλους που έχουμε βρεθεί από κοντά (και που δεν τους αναφέρουμε λόγω του υπερβαρυτικού γέροντα τηλεπλασιέ που μας παρακολουθεί), μια υπόσχεση, ... ότι το πάρτι θα γίνει και θα μείνει αξέχαστο.

Χωρίς να θέλουμε να επεκταθούμε (αυτό θα γίνει κάποτε εμπεριστατωμένα), να επαναλάβουμε μερικά πράγμα τα όσο αφορά το μονομανές αυτιστικό λίαν παρεξηγήσιμο κόλλημα αυτού του μπλογκ.

Δεν είμαστε πράκτορες των Σιωνιστών (σκοτεινών, φωτεινών, ημιδιάφανων κλπ), Μοσαντ, CIA, FBI, KGB, SAS, ΝΑΤΟ, NASA, OHE, IRA, OTE, ΔΕΗ, ΜΕΒΓΑΛ, κλπ. σκοτεινών ανθΕΛληνικών κύκλων. Δεν έχουμε σχέση με φανταστικές ανύπαρκτες οντότητες δηλαδή αντίχριστους, 666, δαίμονες, σατανάδες, πνεύματα, φαντάσματα, αρχαγγέλους, νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές, υποχθόνιους, προφήτες, καλλικατζαραίους, αγίους, εξωγήινους, ενδογήινους, κρόνειους, απολλώνειους, γεροντάδες, αντιβαρυτικές ορθόδοξες κοσμοσφαίρες, ΕΛ, ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ κλπ. όλους αυτούς τους ανύπαρκτους που "ζουν αναμεσά μας"
Δεν έχουμε σχέση με οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, οποιουδήποτε είδους με οποιονδήποτε. Δεν είμαστε προσωπικοί εχθροί του τηλεπλασιέ, ούτε μας έφαγε κανένα γέροντα ή γερόντισσα, στο παρελθόν.
Δεν έχουμε αφεντικά κάθε είδους και μορφής. Δεν εξαρτόμαστε από κυκλώματα, "φίλους", εφημερίδες, δημοσιογράφους κλπ., εξουσίες.
Γενικότερα δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως από οποιαδήποτε είδους συνωμοσιολογία. Αυτό είναι γνωστό, πολύ καιρό τώρα, από τους bloggers που μας έχουν γνωρίσει το τελευταίο χρόνο. Γι αυτό ακριβώς έχει ατυχήσει η επικήρυξη του τηλεπλασιέ.
Αυτή ακριβώς η ανεξαρτησία και ελευθερία μέσου και έκφρασης ενόχλησε τον γνωστό τηλεπλασιέ μπουρδολόγο. Γι αυτό το λόγο αυτό το μικρό blog πέτυχε πέρα για πέρα το στόχο του. Απόδειξη αυτή η παρανοϊκή μήνυση - μπούμερανγκ.

Το κίνητρό μας είναι η αντίδραση στην επικίνδυνη πολλαπλή καθημερινή πλύση εγκεφάλου παραχάραξη, στρέβλωση, αποπροσανατολισμό της κριτικής σκέψης, στη στροφή στη θεολογική σκοταδιστική μεταφυσική, στη προσπάθεια ακύρωσης των κατακτήσεων του δυτικού ορθολογικού ελληνογενούς πολιτισμού στη χώρα μας.
Η εξαθλίωση αυτού του είδους φυσικά, δεν ολοκληρώνεται μόνο στο θλιβερό παραλήρημα του φαιδρού τηλεπλασιέ Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Μπορεί όμως να προσωποποιηθεί και να συμβολοποιηθεί σ' αυτόν, σαν το χαρακτηριστικότερο δείγμα - καρικατούρα της σύγχρονης άκρως συντηρητικής Ελληνορθόδοξης στροφής προς ένα νεομεσαιωνικό σκοταδισμό, με ότι καταστροφικό αυτή συνεπάγεται. Δεν έχουμε το χρόνο, αν και θα θέλαμε να ασχοληθούμε με όλους τους ανάλογους «ΕΛληνοκεντρικούς», Ελληνοχριστιανορθόδοξους, γκεμπελίσκους κρυπτοφασίστες και όχι μόνο.

Δεν αγκυλωνόμαστε στο παρελθόν, στους πεθαμένους προγόνους, στην ένδοξη περασμένη ιστορία. Θεωρούμε την ανορθολογική σκέψη στείρα και καταστροφική. Αναγνωρίζουμε την πλήρη αποτυχία όλων των ανθρώπινων φαντασιώσεων μορφωμάτων που απαιτούν Πίστη, δηλ. των θρησκειών, δοξασιών, προκαταλήψεων που παράγει η μεταφυσική σκέψη όλων των ειδών. Αποδεχόμαστε τη ηθική σαν προγενέστερη των θρησκειών διαδικασία. Θεωρούμε, εξ αποτελέσματος, την έννοια Πίστη σαν τη ρίζα της παρανοϊκής παραγωγής όλων των μαζικών εγκλημάτων όλων των μορφών και την αναγνωρίζουμε σαν ένα είδος αρνητικού κατάλοιπου στον ερπετικό μας εγκεφάλο.
Δεχόμαστε τη λογική και την επιστήμη σαν το σημαντικότερο και αποτελεσματικότερο έως τώρα εργαλείο για ένα καλύτερο, καθ’ όλες τις έννοιες κόσμο.
Δεν φοβόμαστε τη πρόοδο, τη τεχνολογία, τα barcode, τα lazer, την ιατρική, την έρευνα, το μέλλον, τη πραγματικότητα.
Αυτή είναι η φιλοσοφική αναζήτηση της αρχαίας ελληνικής σκέψης.

... Και επειδή κινδυνεύουμε να χαλάσουμε το αηδές μονομανές παρακμιακό και ηλίθιο προφίλ μας (που με τόσο κόπο κτίσαμε)... θα αφιερώσουμε στους φίλους και εχθρούς ένα ιερόν βίδεον που μας περίσσεψε από τα Σατουρνάλια.

Ο Προφήτης Λιάκουρας, τσίνγκλμπελς και αντιβαρυτική μαναβική υπερτεχνολογία.


ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ




Αυτό το ποστ αποτελεί όνειδος του Τάγματος και θα αυτοκαταστραφεί σε συγκεκριμένο χρόνο που θα ορίσει ο γέροντας +σκοτάδισον+.

buzz it!

:: posted by funEL, 4:17 PM | link | 50 comments |