funEL βαρυ πακετο

Monday, March 05, 2007

δημοσθένους παπΑΡΗολογίες A

Εδώ και δέκα μέρες ο καντηΛανάφτης τηλεπλασιέ Ισαπόστολος Λιάκουρας προωθεί το καινούργο Του σαβουροπακέτο με κεντρικό άξονα τη μπαζοθεωρία Του για τον πλανήτη Άρη. "Τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη"
Πάλι το θαύμα της τελευταίας μπαζοεκπομπής εμφανίζεται (δόξα τον Κύριο) και πολλαπλασιάζει τα ελάχιστα τελευταία σκουπιδοπακέτα στο διηνεκές, σπάζοντας το ιερόν τηλεφωνικό κέντρο του telemarketing (χαμός αμήν λέγω υμίν).

Αυτή η μπαζοθεωρία συνδυαζόμενη με τα διάφορα αγιοτικά, μεταφυσικά συνωμοσιολογικά, κάνει τους πρώην καθηγητές του στο πανεπιστήμιο (που του έδωσαν το δίπλωμα), να καταριώνται την ειμαρμένη.
Γιατί γεννήθηκαν έλληνες και όχι γιαπωνέζοι.
Γιατί, τότε θα μπορούσαν να ξεπλύνουν τη ντροπή τους με ένα τιμημένο χαρακίρι.

MARS

Α Mερος

Β Μέρος

Για ποιούς λόγους ΔΕΝ δίνουμε ούτε σεντσάκι τσακιστό για το μπαζοπακέτο (ο καιρός είναι καλός, δεν δικαιολογούνται καύσιμα για το τζάκι).

(Ακολουθώντας τα links αυτού του post θα μάθετε πολύ περισσότερα από τα μπαζοβιβλία του περί Άρη, γιατί εκτός από τις μπουρδολογικές σελίδες, παραθέτουμε και σοβαρές επιστημονικές θέσεις κάτι που δεν θα δείτε ούτε γι αστείο στα μπαζοπακέτα του τηλεΠροφήτη.)
Εκατομμύρια σελίδες αφιερωμένες στο πλανήτη Άρη με χάρτες, εκατομμύρια φωτογραφίες, εκατοντάδες εικασίες και θεωρίες, υποθέσεις, μεταφυσικές συνδέσεις, ψυχολογικές προβολές, επιθυμίες, οπτικές απάτες και απωθημένα. Άλλοι βλέπουν αρχαίους αιγύπτιους, άλλοι προφητικά κόμικ, άλλοι τα γνωστά μας smilies, άλλοι πεντάλφες και αγγέλους που ξέπεσαν στη γη. Το πολύπαθο "πρόσωπο" της Κυδωνίας προσαρμόζεται σε όποια φιλολογία πιστεύει ο οποιοσδήποτε. Είδαμε σ’ αυτό το βουνό να προσαρμόζεται το κεφάλι της σφίγγας της αιγύπτου, να γίνεται ανθρωποειδές από το Σείριο, να μετατρέπεται σε αρχαία ειδώλια. Κάποιοι το βλέπουν σαν το κεφάλι του Χριστού συγκρίνοντάς το με το γνωστό μεσαιωνικό πλαστό κατασκεύασμα της "ιεράς σινδόνης".
Έτσι ο καθένας αναπτύσσει την προσωπική αυθαίρετη αυταπάτη του βασισμένη σε ελλιπή παρατήρηση και μπόλικη φαντασία. Γεωμετρικοί παραλογισμοί, θρησκειολάγνοι, αντιχριστολόγοι, ουφομυστικολόγοι, κλπ κλπ.
Οι έμποροι λυμαίνονται όπως είναι φυσικό. Χιλιάδες βιβλία εκατοντάδες πληρωμένες διαλέξεις και δεκάδες εξειδικευμένες δοξασίες.
Από αυτό το χορό της διαστρέβλωσης, συνωμοσιολογίας και εκμετάλλευσης δεν μπορούσε να λείπει ο μαιτρ της μπαρούφας, της μπουρδολογίας, της καταστροφολογίας και της κυριολεκτικά μεταφυσικής παπΑΡΟλογίας:

Ο τηλεπλασιέ Δημοσθένης Λιακόπουλος

Αυτός που με ύφος πολλών πρυτάνεων της αφρόκρεμας των καλυτέρων πανεπιστημίων, ανακοινώνει ότι ξόδεψε πολύ χρόνο να παρατηρεί τους χάρτες και να βρίσκει πράγματα στους χάρτες του Άρη, που κανένας άλλος δεν είχε παρατηρήσει μέχρι τότε. Φυσικά πάντα από νεοταξίτικες πηγές της "σατανιστικής ΝΑΣΑ" που ελέγχεται από το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ.
Βάζοντας κανείς σε αναζήτηση τις λέξεις (search) «cydonia mars», ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ από τις χιλιάδες σελίδες που η μηχανή αναζήτησης βρίσκει για το θέμα, ΟΛΑ αυτά τα μοναδικά ντοκουμέντα που «αποκαλύπτει» στους άμοιρους πελάτες του, ο τηλεπλασιέ μπουρδολόγος.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, (κλέβοντας/παραποιόντας φωτογραφίες, διαστρέφοντας θεωρίες και αναπαράγοντας αμφίβολες υποθέσεις, ακριβώς όπως γίνεται καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα, με το σύνολο των σκουπιδοβιβλίων που εκδίδει).




Παρουσίασε αποσπάσματα από video animation της ΝΑΣΑ και άφησε να εννοηθεί ότι το κατασκεύασε αυτός. Εκατοντάδες video, animation, υπάρχουν στο Ιντερνετ, καθώς και 3d models. Υπάρχουν, όλα για το «πρόσωπο», για τις πυραμίδες, για τις σήραγγες, για κρατήρες, για το νερό, για δάση, πόλεις, πόλεις, πόλεις, πόλεις, και κτίρια, κλπ κλπ, και φυσικά ΟΛΕΣ οι ξεπερασμένες θεωρίες που έκλεψε και κόβοντας ράβοντας, αφού έριξε την απαραίτητη ΕΛληνορθόδοξη σάλτσα, τη σέρβιρε σαν δική του ανεπανάληπτη (ανεπανόρθωτη) θεωρία.

AΡΗΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ
Τι κάνει τον δικό μας μπουρδολόγο διαφορετικό από τους ανάλογους αμερικάνους συνωμοσιολόγους συναδέλφους του?
Το περιεχόμενο της φαντασίωσης και μόνον.
Έτσι ...
"Ανακαλύπτει" ξανά, όλα αυτά που άλλοι έχουν ήδη "ανακαλύψει" (σήραγγες, πόρτες στις πυραμίδες, άλλα πρόσωπα, κτίρια, πόλεις, κάποιο κρανίο, τεχνουργήματα, κλπ κλπ), μη δίνοντας καμμία πιθανότητα στις οπτικές απάτες, μπερδεύοντας "συνειρμικά" τους ΕΛ, την υπερτεχνολογία τους, τον ερχομό των ΕΛλήνων, κλπ αναλόγου ΕΛληνορθοδόξου χαρακτήρα.
Παραποιεί εσκεμμένα δια της μεθόδου "ο Προκρούστης", για να καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Λοιδωρόντας όλους αυτούς τους συνωμότες ανθΕΛληνες επιστήμονες που μιλούν για την πιθανότητα ενός τυχαίου γεωλογικού σχηματισμού στο "πρόσωπο" της Κυδωνίας, προχωρεί ακάθεκτος στη περιγραφή του, ... μάτια, στόμα, μύτη κλπ. Mας πληροφορεί ότι οι Αρειανοί ήταν ψηλοί και ότι τεράστιες ποσότητες νερού υπάρχουν λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Mας δείχνει την έκρηξη που κατέστρεψε μια πλευρά της πυραμίδας και με σιγουριά μας δείχνει την είσοδό της.
Αφού παίρνει σαν αναμφισβήτητο δεδομένο την προϋπάρχουσα ζωή στον Άρη (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τονε βγάλαμε), ισχυρίζεται ότι οι τεράστιοι πλαστικοί σωλήνες (???) είναι προσπάθεια των κατοίκων του Άρη να ξαναφτιάξουν το χαμένο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη (???) και ερμηνεύει διάφορα σχήματα σαν το αντίστοιχο παλάτι, το τείχος και το θολωτό τάφο των μυκηνών του Άρη (???), κάνοντας διάφορα σχόλια περί αυτού, και φυσικά για τον "καλο θεό" που τον επέλεξε να μας δώσει τη γνώση (!!!). Έπειτα συνεχίζει μπουρδολογόντας για διάφορα χαρακτηριστικά ΕΛληνικά κτίσματα, θέατρα ...κλπ ΕΛληνοκεντρικά, προφανώς αναμενόμενα.


MYKYNESARHS.wma



Τέλος ρωτάει τους "καραγκιόζηδες και καραγκιοζοπαίχτες" "που θα πάνε να κρυφτούνε" όταν θα αποδειχθεί η Αλήθεια... (Σ' αυτό το ερώτημα, που προφανώς έκανε στον εαυτό του, δεν απάντησε)


liakokaragiozas.wm...




... Latest Developments
In June - July, 2006, Liakopoulos published a new, 5-tome work with the title "Gi, o planitis ton Ellinon" (Earth, Planet of the Greeks), in which he claims that the Ancient Greeks had colonized almost every place in the world, from Far Asia to North America. This is considered (by himself) to be the greatest science work on his entire career as a writer at that time. But a year later in February - 2007 he published onother series of books called "the secrets of the red planet" (Τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη) once again his greatest science work of his career in which he claims that he found some mars photos from NASA that were examined from his computers (whatever that means) and he found some structures close to pyramids and ancient greek theaters...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dimosthenis_Liakopoulos#Latest_Developments

Ρίχνοντας μέσα στο Ιλλουστρέ βιβλίο του ότι μάζεψε από το Ίντερνετ (τσάτρα πάτρα, πριν αρχίζουν να γίνονται γνωστές οι οπτικές πλάνες) και τυπώνοντας στο σκληρό εξώφυλλο (με φυτιλάκια) και ένα «άκρως απόρρητο» (είναι απόρρητο σε ποιόν άραγε, αφού το βιβλίο πωλείται και με περιεχόμενο δημοσιευμένο στο Ίντερνετ?), για να κάνει το φτηνιάρικο marketing ακόμα φτηνότερο, ξεφωνίζει ότι είναι εκατό χρόνια μπροστά.
Φαίνεται ότι ο Προφήτης μπουρδολόγος, τα χρόνια που προηγείται τα μετράει με ένα μοναδικό υπερτεχνολογικό όργανο, το μπουρδόμετρο (αρχαία ορθόδοξη υπερτεχνολογία των ΕΛ, κινείται με ελεύθερη ενέργεια υπόκωφων αποκαλυπτικών πορδών και είναι ευλογημένο από τον γέροντα +κονόμησον+σκοτάδισον+).

Μπορούμε να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στην αμερικάνικη και όχι μόνο, μεταφυσική επιστημονικοφανή παράνοια (μυστήριες γεωμετρίες, μηνύματα, και ένας πυροβολημένος μιλάει για τον Ιησού και τη Βίβλο στον Άρη). Σε λίγες ώρες καταλαβαίνουμε πόσο καλά κάναμε, για μια ακόμα φορά, που ΔΕΝ σηκωθήκαμε από καρέκλες και μπαουλοντίβανα για να του τ' ακουμπήσουμε.

Μπορείτε να δείτε σε πλήρη λειτουργία τη «μαγική» σκέψη (και όχι μόνο), να κατασκευάζει υπερόντα δαίμονες και ανύπαρκτα φαντάσματα. Η ίδια διαδικασία που έκανε τον άνθρωπο να φτιάχνει θεούς, θρησκείες και πίστεις, προσπαθώντας να εξηγήσει ανορθολογικά (αλλά "λογικοφανή") τα εκάστοτε μυστήριά του. Και να τα συνδυάζει επίσης με τον ... γνωστό απλοϊκό τρόπο.



Οι άθεοι κρόνειοι υποχθόνιοι ανθΕΛληνες Ιλλουμινάτι κλπ κλπ κακά , επιστήμονες έχουν την κακή αριστοτέλεια συνήθεια της συλλογής πραγματικών στοιχείων και συνθέτοντάς τα να καταλήγουν σε πραγματικό αποτέλεσμα (και όχι από το φαντασιακό αποτέλεσμα που θέλουμε να "αποδείξουμε", να κόβουμε και να ράβουμε αποσπασματικά κατά πως μας συμφέρει, όπως είναι η δογματική θεολογική τακτική της Λιακούρειας μεθόδου "ο αχταρμάς, ο Προκρούστης και αποδεικνύουμε ότι γουστάρουμε" για να κατασκευάζουμε τα ψευδεδομένα που απαιτούνται).

Εδώ κάποιο από αυτά τα φωταδιστικά άθεα επιστημονικά συμπεράσματα. Eίναι το "πρόσωπο" του Άρη, σε ρεαλιστική αναπαράσταση σε σχέση με τα ακριβή στοιχεία των πραγματικών υψομετρικών διαφορών του βουνού. Μερικοί βλέπουν τον μυθολογικό αντίχριστο στις κάρτες διοδίων, στις ταυτότητες, σε τσιπάκια, σε barcode κλπ, θα κωλώσουν να δουν ανύπαρκτα πρόσωπα, σε βουνά και πεδιάδες? Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε κάτι θα συνεχίσει να το ΠΙΣΤΕΥΕΙ ακόμα κι αν εμπρός στα μάτια του ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ακριβώς το αντίθετο συνέχεια. Κι αυτός που εμπορεύεται την όποια ΠΙΣΤΗ, θα συνεχίσει να το κάνει ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί... "είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ":



Το ανωτέρω νεοταξίτικο (NASA), κουλτουριάρικο (ESA), βίντεο των Ιλλουμινάτι αθέων επιστημόνων, μάλλον ΔΕΝ θα το δείτε ποτέ από την σαβουροεκπομπή του απατεώνα τηλεσκουπιδοπώλη, γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα του χαλάει τη μπουγάδα.



Mπορεί στον Άρη να ζει ο Αντίχριστος με τη μορφή του σούπερ Γκούφη, μέσα στο υπερτεχνολογικό ιπτάμενο χανεμπού του Σολoμώντα αγκαλιά με τη ΡαπουνζΕΛ, ξαδέλφη της υποχθόνιας Μαγδαληνής που συνωμότησε και έδωσε το κώδικα ντα Βίντσι στον Πόντιο Πιλάτο μέσα στο κοίλο (κούφιο) Άρη που τις πύλες βούλωσε ο γέροντας εξορκιστής Πούτιν (ο οποίος είναι ο ΕΛ αρχάγγελος Μιχαήλ μεταμφιεσμένος, σε μυστική αποστολή, κομάντο του θεού...) Δυνατά και ΕΛληνικά...
... αυτά, αλλά, ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ... ΑΡΚΕΙ ...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ







+ευλόγησον+










buzz it!

:: posted by funEL, 8:14 PM

53 Comments:

+εκουρκουτίασον+
με τα λινκια. θα γίνουμε ειδήμονες του Άρεως+Παπάρεως (ο παπα Άρης).
Εγω πάντως κόλλησα με το google mars. ρε τι τεχνολογία οι σκοτεινοσιωνιστές. θα αυτομολήσω.
Anonymous Anonymous, at 11:21 PM  
Έχω πολλούς μήνες, σχεδόν πάνω από χρόνο, να ασχοληθώ με τον Λιακό. Με το που διάβασα τούτο το κείμενο (κι αφού γέλασα πολύ) σκέφτηκα πως χάρη στον Λιακό βρήκε διέξοδο το χιούμορ σου. Να σαι καλά, έχεις ταλέντο.
Blogger τουκιθεμπλομ, at 11:51 PM  
Ναι αλλά τι έχεις να πεις για την προφητεία του γέροντα που έβγαλα στο Φως (όχι των σπορ) ότι η Πανάθα θα κέρδιζε μέσα στο Καραΐσκάκη, με γκολ στο 89' όπως 12 χρόνια πριν; Η μήπως ήταν κι αυτό τυχαίο;

Βέβαια η προφητεία δεν έφτασε ποτέ στον Λιακό γιατί σκάλωσε κάπου στα γρανάζια των ΕΛΤΑ. Έχω όμως την πληροφορία ότι θα του την αποκαλύψει σε μελλοντική εκπομπή “Έχεις γράμμα” του ΑΝΤ1 και τελικά θα προλάβει τα την βάλει στο βιβλίο του “Ο καιρός γαρ εγγύς 4 – Η πράσινη αυτοκρατορία αντεπιτίθεται” και "Το ξύπνημα της πράσινης αρκούδας"

+
Blogger DrStein, at 12:35 AM  
Και βέβαια τη βλέπεις τη σύνδεση αγαπητό τέκνον drstein. 12 -> 24 -> 2024. Έχει δίκιο λοιπόν ο γέρων. Και το είδατε και το άλλο. Δεν έπαιζε ο Κύπριος, να το πακέτο - σακκέτο για τον ολυμπιακό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

+Φραπελέησον+

(εμ τί μόνο η αυτού μεγαλειότητα να λέει μ@λ@κίες; παιδί είμαι ζήλεψα).
Anonymous Anonymous, at 2:28 AM  
Σήμερα είχα την ευτυχία να παρακολουθήσω τα τελευταία λεπτά της ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ μας στην τιβι και με μεγάλη χαρά είδα ότι εκσυγχρονίστηκε με σκληρά εξώφυλλα και ντιβιντιά. Επίσης, χρησιμοποίησε την εκπληκτική λεξη "προσαρείωση" για το μηχανηματάκι που έφτασε(??) στον Αρη, αλλά αποαρείωση δεν έδειξε.. :-(( και στενοχωρήθηκα...
Α! είπε και για την ΕΡυθραία και τους κατοίκους της.. εκατομμύρια.. σε αχανή οικοδομικά τετράγωνα..
Πείτε μου λοιπόν, παρακαλώ πολύ, μετά τους ΕΛ θα έχουμε τους ΕΡ..? ή οι ΕΡ προηγούνται των ΕΛ..?

+πληροφορησονκαιμιαμεριδαμπαμιες+
Blogger Rodia, at 3:10 AM  
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα -μεταξύ ύπνου+ξύπνου βρίσκομαι γαρ- λέω μήπως τελικά είμαστε όλοι γάλλοι.. αφού το ελ και το ερ είναι γράμματα του γαλλικού αλφαβητου... διαφορετικά, αν ήταν άγγλοι, θα ήταν ελ και αρ.. ιάπωνες αποκλείονται γιατί δεν προφέρουν το λ..

Πάντως, το ότι οι σωλήνες του Αρη ήταν σε σχήμα Λ δεν το σχολίασε επιστημονικώς, ως φυσικός.. μάλλον του διέφυγε.. Να δούμε αν θα το σχολιάσει τώρα, μετά την υπενθύμιση εδώ πέρα.

:-) +διασωλήνωσον+
Blogger Rodia, at 3:20 AM  
κ ανωνυμε, εδώ το πακέτο είναι βαρύ.

κ. τουκιθεμπλομ. καλά κάνετε και δεν ασχολείστε. μη κοιτάτε εμείς. σκουπιδιάρικο έχουμε λερωνόμαστε.

κ. DrStein κατ. αρχάς γουέλκαμ (στην αρχαιοελληνοβαρβαρική).
Ακούστε, το θέμα σχερίζεται με το ιερό νέο σαβουροπαντοπωλείο που ανοίγει ΚΑΙ στον πειραιά ο Προφήτης. Οι σκοτεινές δυνάμεις του σιωνισμού ψέκασαν τις ΕΛληνοχριστιανορθόδοξες συνειδήσεις στο καραϊσκάκη και οικοσμοσφαίρες δεν έβλεπαν που εκπολίτιζαν με τα τεριρέμ τους.
για τη προφητεία σας, Θα μπείτε στο μεγάλο χανεμπού των Προφητών και σιβυλλων.
Ο προφήτης ποτέ δεν ξεχνεί τι σημαίνει πατάτες γιαχνί.

κ. ανώνυμους ... έτσι σε θέλουμε να μιλάς Δυνατά κaι Λιακουρικά
+μπουρδοθεολόγισον+

(R). σε λίγο καιρό θα προσαριονόμαστε προσκρονιαζόμαστε προσσειριαζόμαστε
επίσης προς το παρόν δια της μπαζοεκπομπής Δυνατά και ΕΛληνικά προσχαϊβανιτιαζόμαστε και προσμαλακιζόμαστε κστην 5η κοσμοκρατορία των χρυσών κουταλιών.
Στο επόμενο επεισόδειο ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.
... εδώ έχουμε καταστρέψει την ιστορία μυθολογία φυσική πολιτισμό και λογική... στο Ρ θα κολλήσουμε τώρα.
Blogger funEL, at 11:29 AM  
1976-2001...

Πω, πω πώς γέρασε έτσι ο άθρωπας;;

Και μην ξανακούσω ότι ο ΑΡΗΣ μας δεν είναι ΕΛ-ληνικός...

Τα λέμε του χρόνου στο ΟΥΕΦΑ...
Blogger pølsemannen, at 12:01 PM  
Μόνο ο Άρης; Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Βάζελος!! Μόνο οι γαύροι είναι ανθέλληνες νεφελίμ :-)

@funel : Ωραίος ο παίχτης...!!!:-)
Blogger Zaphod, at 12:12 PM  
Παντως οφειλω να κανω μια παρατηρηση: τι φταινε οι καθηγητες του αν αυτος βγαινει και λεει μαλακιες;
Anonymous Anonymous, at 4:34 PM  
opws exei eipwthei (den thimamai apo poion, alla htan megalo kefali) ta gavrakia prepei na ta thganizeis oso einai mikra!! (to megalo kefali eixe pei gia ta vazelakia, alla ws vazelos, epanastatw) etsi loipon, to kathigitario (pou syn tois allois kegaite gia to asulo, to arthro 16, ta idiwtika universities klp klp) Etsi loipon, tous kataxrastes ths istorias, tous mpourdologous, tos fanatikous klp klp prepei na tous stelnoume ston Arh (xwris nero kai skafandro) gia na diapistwsoume me episthmonikes methodous thn yparxh zwhs ekei. Ama epizhsoun, 8AYMA YPARXEI ZWH STON APH! An pali oxi. 8AYMA, YPHRXE ZWH STON APH! Lypamai gia ta greeklish,alla ta PCia eis thn alodaph den yposthrizoun toys EL.
Vrwmo Zionistes...

+kareklokentayrison+
Blogger Nicholas, at 5:27 PM  
Πρεπει τελίκα να είσαι ιλλουμινατος καραμπινάτος για να έχεις ολα αυτα τα links.
Δηλαδή η προπρο.......γιαγια μου δεν ήρθε απο τον Αρη...γαμοτο και έκανα όνειρα για κανα οικοπεδάκη με φως νερο τηλέφωνο στο μαγευτικό Candor City με θέα το CYDONIA FACE.Ασε που με το γνήσιο ΕΛDNA μου (ιχώρ και τα ρέστα) θα είχα και προνομιακή θέση.
Αρε funel ζημιά που μας έκανες.


+παντόςέχειχεστήστοτάληροοκαραγκιόζης+
Blogger tsioubiou, at 5:37 PM  
Αγαπητέ γέροντα εγώ θα σταθώ στο λιακουρικό "Οι ΈΛ-ληνες δεν μασάνε κουτόχορτο..." ντρέπομαι δια αυτό αλλά θα ομολογήσω ότι συμφωνώ σε αυτό με τον Προφήτη Ισαπόστολο... Διότι όπως είναι αποδειγμένο δια της λιακουρικής επιστήμης κληρονομηθείσας από τους Εξωγήινους ΕΛ της Ομάδος Ε εκ του Σειρίου, οι ΕΛ-ληνες το καταπίνουν το κουτόχορτο αμάσητο και σε μεγάλες ποσότητες...

+ευλόγησον+

Παρεμπιπτόντως Aρειανοί υπάρχουν είναι κάτι κίτρινα ανθρωπάκια που κυκλοφορούν εδώ στην συμπρωτεύουσα...
Blogger Kelsos, at 7:02 PM  
Ο ΕΛήθιος σήμερα έκοψε για λίγο (σε παρακολουθεί funel είναι σίγουρο), τη παπαρολογία του Άρη και άρχισε την σατανολογία μπουρδολογία αντιχριστολογία του γέροντα +τρεχαγύρευε+.
Ξανά αυτά τα πακέτα που τέλειωασαν πριν ενα εξάμηνο με το μικρόγιωργάκη και άλλα αιματηρά παραμύθια. Δίνει και dvd με τη προφητεία θαύμα που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στα δυό στενά. (ζωντάνεψαν τα ψάρια στο τηγάνι λέει, και έτσι θα μας δώσει τη Πόλη ο Πούτιν). Και δώστου καταστραφολογία και χοντρό δούλεμα με σφραγίσματα δαιμόνους αζαρεήλ αστραχάν σαμαήλ, "γελάνε τώρα οι σατανάδες με τους απίστους"... και άντε πάλι η γαργάρα με τον αντίχριστο τα τελώνια. Οδηγίες προς καμμένα προβατοειδή.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Σε ένα ημιθεοκρατικό κράτος κανείς δεν τολμάει να τα βάλει με τις παραθρησκευτικές, το δεξί μακρύ χέρι της επίσημης εκκλησιαστικής εξουσίας και θρησκευτικών οικονομικών συμφερόντων. Πίσω από τον καραγκιόζη υπάρχει η μαφία της θεοκρατικής ακροδεξιάς. και είναι πέρα για πέρα αληθινή.
"εκπολιτίζει" Δυνατά και ΕΛληνικά.

Δεν είναι πια για γέλια.
Anonymous Anonymous, at 7:38 PM  
Το καλύτερο της ημέρας...:
"ρε θέλετε αποδείξεις?... (ο θεός μας έχει προορισμένους για την 6η)...
ρε κοιτάτε παντού γύρω ευρώπη δυτική ανατολική βουλγαρία έχει χιόνια... και στα σύνορα, ωωωπ σταματάνε όλα ... στην ελλάδα λιακάδα... ΡΕΕΕ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ... "

και γαμώ τις αποδείξεις
(Σακκέτος Πακέτος ένα πράμα)


κρατείστε το εδώ να υπάρχει
+μπουρδολιακοθεολογησον+
Anonymous Anonymous, at 8:04 PM  
Fainetai oti o theos thelei na ejafanistoume. Oi episthmones milane gia erimopoihsh ths Elladas stis epomenes dekaeties kai to UFO-xanempou xairetai. Meta tha poulaei me to bary paketo dwro kai agiasmo me eidikh proseyxh apo ton geronta gia na bgazei rizes o,ti fyteyetai sthn erhmo ths Elladas, gia na janafytrwsoun dentra. Afhste pou ama kanei poly zesth ta terirem tha akougontai san amanedes.
Anonymous Anonymous, at 8:44 PM  
ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΡΗΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΠΡΟΦΗΤΗ
Anonymous Anonymous, at 9:12 PM  
Διαπιστωση 1η: funel εχεις γινει εθισμος :D
Διαπιστωση 2η: Εχεις δεθει με τον Λιακο οπως το yin και το yang.
Διαπιστωση 3η: Βλεπω η σχεση σας να συνεχιζεται επ' απειρον! Αυτος να μπουρδολογει κι εσυ να του τα χωνεις (μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα κτλ)

Στεκομαι σ' αυτο που ειπε ο anonymous παραπανω: τι γινεται αν ο Λιακο αρχισει να διαβαζει τακτικα το blog σου και γκαζωνει τη παπαρολογια αναλογα του τι θραυση κανει εδω μεσα.
Το 'χετε σκεφτει καθολου; Το post-cult σε ολο του το μεγαλειο:
Οσο αντιδρουν οι (πιστευω) ομαλα σκεπτομενοι, τοσο στο σωστο δρομο της εξαπατησης (και καταληστευσης) των ΕΛηθιων βρίσκεται. Σατανικό! Μηπως με αγγιξε η νόσος των συνομωσιολόγων κι εμέ; Γρήγορα στον πνευματικο μου για εξομολόγηση!!
+Ακουμπησον+
Anonymous Anonymous, at 9:15 PM  
@ Τακλαμακάν, δεν είναι καθόλου πλάκα αυτό που λες. Ότι το παρακολουθεί καθημερινά είναι πιο σίγουρο και από το γεγονός ότι είναι απατεώνας.
Άλλωστε ποιός θα ήταν αυτός που ξέρει ότι κάποιοι στο Ιντερνετ τον ξεβρακώνουν καθημερινά για ενάμιση χρόνο, τους έχει κάνει μήνυση (και την έκανε γαργάρα), έχει αμολήσει λυτούς και δεμένους να τους βρουν, τους έχει επικηρύξει, δικοί του άνθρωποι ψάχνουν και γράφουν σε φόρουμ κλπ...και ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Φυσικά και γίνεται "διάλογος",. Χαρακτηριστικά, σε πακέτα που δεν γράφτηκε τίποτα εδώ, δεν τα συνέχισε ποτέ. Χώρια τις σπόντες που πετάει κάθε τρεις και λίγο από τη τηλεόραση.

ε δεν είναι και λίγο πράγμα το παγκόσμιο ρεζίλι και το πανελλήνιο φτύσιμο από εφημερίδες ιντερνετ ράδιο. Δε θα συνέλθει ποτέ. Ως και τα παιδιά του θα τον κράζουνε όταν μεγαλώσουν. Έχει φάει χοντρό ξύλο. Του τα χώσανε οι εβραίοι, θεολόγοι και πολιτικοί. Γι αυτό δε λέι τίποτα για σιωνισμούς τους τελευταίους μήνες.
Anonymous Anonymous, at 9:33 PM  
κ. ΕΛ δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Ο Προφήτης τραβάει Δυνατά και Λιακουρικά το δρόμο που του έχει ορίσει ο EL θεός Του.
Και μεις τον δικό μας... φυσικά.

Έχουμε ένα μικρό μπλογκ και έχει αρκετά κανάλια, εκατοντάδες ώρες κάθε μήνα και τόση στήριξη από κέντρα εξουσίας.
Το σχέδιό Του βαίνει καλώς.
πουλάει προπαγανδίζει ανοίγει καινούργια σαβουροπωλεία.

Αλλά θα είμαστε εδώ να Του υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν και κάποιοι έλληνες που δεν μασάνε.

+nopasaran+
Anonymous Anonymous, at 11:37 PM  
Λιακάδα στην ΕΛλάδα και θα ακριβύνει πάλι το νερό. Πώς άραγε σκέφτεται να αντιμετωπίσει την κρίση ο Προφήτης; Μαζί με τα πακέτα και τα ντιβιντιά θα δίνει και μπουκαλάκια νερό; Θα φτάνει για μπανιάρισμα;

+παλιαπλυτοιθαμεινουμε+
Blogger Rodia, at 12:16 AM  
Θέλετε και αποδείξεις;

Nα, έρχεται ο ίδιος ο Πούτιν και θα φέρει και τα περίεργα αεροπλάνα και θα εξοπλίσει τη χώρα γιατί οι πιλότοι το ξέρουν ότι πρέπει να είναι έτοιμοι για το 2024!

[Πλάκα – πλάκα έτσι και έρθει ο Πούτιν, ο προφήτης θα τα τσακίσει όλα – θα βγάλει όλη τη πραμάτεια στους πάκγους και θα τα πουλάει μαζί με τα ράφια.]

+χαιρέτισον+
Blogger ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, at 5:34 AM  
Όντως εχθές το κατάπιε το σαβουροπακέτο παπΑρης.Γιατί
άραγε?
Ναι Λιακόπουλε σε παρακολουθούμε για να ξέρουμε τι μαλακίες λες εσυ και τα παπαγαλάκια σου και'συ μας παρακολουθείς εδώ μέσα γιατί ξέρεις οτι αν συνεχίσεις να τραβάς το σχοινί η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.
Τι έγινε Λιακόπουλε άρχισες να φυλάγεσαι?
Μήπως κατάλαβες οτι δεν τρώμε ολοι κουτόχορτο?
Ρε funel μη βάζεις τόσα links του δίνεις υλικό να γράψει κι'αλλα σαβουροπακέτα, ή μήπως ξεσκεπάζεις της πηγές του ωχ τι πάθαμε πρωί πρωί.
Blogger tsioubiou, at 11:36 AM  
Θέλεις γέροντα αποδείξεις;
Δες τότε ,τι γράφει στην πλάτη του παπά στο ιεροβίδεον που ακολουθεί και πες μου αν δεν είναι αδιάσειστη απόδειξη:
http://www.youtube.com/watch?v=YMEM431HZhE&eurl=http%3A%2F%2Fafmarx%2Ewordpress%2Ecom%2F2007%2F03%2F06%2Fpizza%2Dpan%2Dvirgin%2Dmary%2F
Blogger Φιλαλήθης, at 12:03 PM  
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΝΑSA ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΡΟΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΗΡΑ.
Anonymous Anonymous, at 4:16 PM  
η πιθανότητα να βρούνε ζωή είναι μεγάλη.
Το να βλέπουμε θολωτούς μυκηναϊκούς τάφους επειδή ΘΕΛΟΥΜΕ να προσαρμώσουμε τα πάντα σε φαντασιακές αστήριχτες και παντελώς ανυπόστατες θεωρίες, είναι τελείως διάφορο από το να ερευνήσουμε επιστημονικά το οτιδήποτε.
Απέχει τόσο, όσο η φαντασία από τη πραγματικότητα.
Όσο απέχουν τόσο όσο οι φανταστικές αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ, από το πραγματικότατο Σογιούζ.

Δεχόμαστε όσα αποδεικνύονται. Αυτό είναι το τέλος του μεσαίωνα και η αρχή της σύγχρονης επιστήμης.
Anonymous Anonymous, at 4:32 PM  
Ευλόγησον και σώσον κύριε. Λύτρωσον τον λαό τούτο εκ των πονηρών πωλητών βιβλίων περί της ως τάχα εξυψώσεως του πνεύματος του δήμου. Μακάριοι οι κομμουνιστάι, ούτοι φευ ουκ αν ησχολούντο περί τοιούτων αυνανισμών.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 11:23 PM  
Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, ε;

http://www.startpoint.gr/Upload/horns.jpg
Anonymous Anonymous, at 2:27 AM  
Αν θέλετε να βρείτε τον FunEl στην Ελλάδα καλά κρασά. Έξω από το Manchester μένει (Stockport).
Κάνει PhD, Ψυχολογία.

Τα λεφτά είναι πολλά FunEl, Sorry.
Anonymous Anonymous, at 12:32 PM  
Σαε έχει διαφύγει εντελώς μια σημαντική λεπτομέρεια. Σε πολλές τοποθεσίες του πλανήτη Άρη που έχουν χαρτογραφηθεί από τους επιστήμονες, έχουν δωθεί ελληνικά ονόματα: "Hellas", "Arcadia", κλπ. Τι έχετε να πείτε γι' αυτό αντίχριστοι κουλτουριαραίοι; Πώς γνώριζαν οι σιωνιστές επιστήμονες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ονόματα των Αρειανών τοποθεσιών αν δεν τους τα είχαν αποκαλύψει οι ΙΔΙΟΙ οι Αρειανοί πράκτορες που ζουν ανάμεσά μας στη Γη; Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι απλά το πρόσχημα. Ο Κούης και ο Φοιρός επιτέλους ξεσκεπάστηκαν.

+συναρμολόγησον+
Blogger Helix Nebulae, at 1:01 PM  
Προψές εθαύμασα τον Προφήτα εις το κεντρικόν δελτιόν ειδήσεων ενός μεγάλου καναλιού (εις το MEGA αν δεν απατώμαι).

Ήτο καλεσμένος δια να εκφέρει την γνώμην του περί του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού. Είναι περιττό να αναφέρω πως λίγο-πολύ οι απόψεις του συνέπιπταν με αυτές του "κυρίου" Αδώνιδος Γεωργιάδου...

Πάντως με εκπλήσσει αφάνταστα το γεγονός, ότι δεν έκαμε ουδεμίαν αναφοράν πέρι Γερόντων +ευλόγησον+, ΕΛ, Πουτιν, καλικαντζαρέων κτλ...

Γιατί αποστατεί άραγε ο Προφήτας όταν παίζει εκτός έδρας;
Blogger SPY, at 1:55 PM  
... γιατί ξέρει που δεν τον παίρνει να πετάει χοντρές παπαρολογίες+μπουρδολογίες (πετάει τις γνωστές ακροδεξιές μαλακίες αλλά μέχρι εκεί).
Τις γεροντοπαπαριές τις κρατάει αποκλειστικότητα για τους λιακόφιλους.
Anonymous Anonymous, at 2:07 PM  
Οι δημοσιογράφοι που έκαναν κριτική στον Πούτιν, και είναι πλέον νεκροί, έφτασαν αισίως τους 14... Μια συνέντευξη του εξαιρετικού κωμικού Stephen Colbert με τον δημοσιογράφο των New Yorker που έγραψε το σχετικό άρθρο (Michael Specter), από το comedycentral.com. http://www.comedycentral.com/motherload/index.jhtml?ml_video=83358
Το άρθρο, βρίσκεται εδώ:
http://www.newyorker.com/reporting/2007/01/29/070129fa_fact_specter
Blogger Αλέξης Ν., at 9:57 PM  
γέροντά μου, τα λεγόμενα του σαβουροπροφήτη περί ΆΡη αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος μας είναι 100% από άλλο πλανήτη. Γιατί αλλιώς πού βρίσκει τόση inside information;

+είναιUFOλέμε+
Blogger Pastaflora, at 11:33 PM  
Θεία επιφοίτησις! Μόλις ανεκάλυψα ότι είμαι και πολύ ΕΛ!!! και από τον ΑΡΗ!!!
1. Οταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι αφΕΛειες (στο μέτωπο)
2. Μου αρέσει πολύ ο ΦΕΛλίνι (ο ΦεντΕΡίκο, ε)
3. Τρελαίνομαι για μΕΛι
4. Τρώω μόνο ΕΛαιόλαδο
5. Λατρεύω τον (μακαρίτη αλλά αναντικατάστατο ηθοποιό) ΜΕΛ Φερέρ (προσοχή και στα δυο ΕΡ)
6. Βλέπω μετά μανίας ΕΡτ-1, ΕΡτ-3 και ΕξτΡα φυσικά
7. Κάτι με τραβά στην ΕΡημο Σαχάρα (ίσως ήταν το αεροδρόμιο των ΕΡ από τον ΑΡΗ)
Αυτά τα Επτά σημεία ανακάλυψα στο νου μου και... είναι... συμπτωματικόν..? που είναι Επτά δλδ...

:-)
(anonyme iouda, mono enas spoudazei psyxologia ekei pera? e?)

+μητοταγματαραττε+
Blogger Rodia, at 12:35 AM  
Sir Alex Ferguson is FunEL (δουλεύει με ΈΛληνα μεταφραστή).

Μεγάλη αλεπού, να τον προσέχετε καλά αυτόν - μόλις πέρασε την Man. United στους 8.
Blogger Helix Nebulae, at 2:00 AM  
Και όμως ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

Δε με πιστεύετε; Δείτε μέχρι το τέλος το ιερον βιδεο.

Περιμένω εξηγησεις

http://www.youtube.com/watch?v=AgTDJVLnMOA&mode=related&search
Blogger ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, at 5:12 AM  
Εχθές ή μάλλον προχθές είδα τον δικό σας σε ένα κανάλι να σχολιάζει το βιβλίο Ιστορίας της έκτης δημοτικού!!
Καλά ε....άπιαστος! :))
Μ αυτά και μ αυτά τον κάνανε-τε και φίρμα.
Μπαίνω σε μπολγκς και εκνευρίζομαι βλέποντας τον φόρα παρτίδα να αναβοσβήνει.
Γνώμη μου
Ξεκολλάτε ( ρε μπας και έχετε κανένα άλλο μπλογκ, με άλλο θέμα δηλαδή, και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?) να πάτε-με παρακάτω λέμε.
ΟΛΑ τα πράγματα έχουν ένα συγκεκριμένο ειδικό βάρος και πρέπει να μας απασχολούν ανάλογα.
Αυτά και τα ξαναλέμε

ΥΓ . Το "ρε" ως ένδειξη, και καλά, οικειότητας.
Blogger Kapetanios, at 8:24 AM  
Ο καπετάνιος σωστά ομίλησε: "ΟΛΑ τα πράγματα έχουν ένα συγκεκριμένο ειδικό βάρος"

Όμως όπως όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους.

Στη περίπτωσή μας, δεν υπάρχει ειδικό βάρος, υπάρχει μόνο αντιβαρύτητα!!!

Το θέμα της λατρείας του Προφήτη είναι ανεξάντλητο γιατί η ανθρώπινη βλακεία ξεπερνάει ακόμη και αυτή την απεραντοσύνη του Σύμπαντος.

Τα όρια και το μέτρο ισχύουν οπουδήποτε, όχι όμως εδώ... ΕΔΩ έχουμε θαύματα, φήμες, προφητείες, ικασίες, συνομοσιολογίες, οράματα, φαντασιοπληξία και γενικά οτιδήποτε υπερβαίνει τα όρια είτε της φύσης, είτε της λογικής, είτε της επιστήμης.

Μέσα σε αυτή τη χαοτική οπτική δοσμένη με τα δυνατά και λιακουρικά όμματα, κάθε έννοια εξήγησης είναι απλά μάταιη.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το απολαύσουμε και όπου πάει.

Όσο υπάρχει Λιάκουρας τόσο θα υπάρχουμε και μεις να τον θαυμάζουμε.

+Μέχριναβγάλειοήλιοςκέρατα+

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 9:10 PM  
Des kai ayto edw:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6427355.stm
Blogger τουκιθεμπλομ, at 12:44 AM  
k. pølsemannen , ε λίγο υπερτεχνολογικό αγιασμό θα ξανανοιώσει.

k. Zaphod , ο προφήτης έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια. οτι και να γίνει δικαιώνεται βρέχει χιονίσει.

k. agnwstos , ...?

k. Nicholas Manie , δεν χρειάζεται να τους στείλουμε στον Άρη. Πάνε μόνοι τους. Φτιάχνουν ομάδες και τσακώνονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου. Ετσι εξαφανίζονται μέχρι την επόμενη γενιά ΕΛληθίων. Φυσική επιλογή.

k. tsioubiou , ε κάτι ήξερε ο Προφηταρά και μας εμήνυσε. Τι στο γάμο του καραγκιόζη νομίζετε ότι βαράει... και μη φοβάστε, το σαβουροπακέτο για τον ΕΛληνικό Αρη θα το ξεράσει σε λίγες μέρες ξανά. (Προφητεία του γέροντος +σαβούριασον+)

k. Kelsos , συμφωνούμε απολύτως και για το κουτόχορτο και για τη συμπρωτεύουσα να τη χαιρόμαστε που βγάζει τέτοια παιδιά.

k. Anonymous , είναι κλαυσίγελος.

k. Arianos , καθήστε ρε. σε δύο μέρες ο θεός άλλαξε γνώμη και στέλνει σύννεφα στη χώρα των ΕΛ. Άρα θέλει το καλό μας. (Μονά ζυγά δικά μας)

k. Taklamakan ,΄ο ΕΛ σας απάντησε. επιπρωσθέτως πάντα μας παρακολουθούσε και πάντα συντονιζόταν μαζί μας. ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΘΙΣΜΟΣ.

k. Rodia , άλλαξε γνώμη ο θεός λέμε.

k. ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ , ο Προφηταράς ξεπουλάει είτε έρθει ο Πούτιν είτε όχι. Η χώρα παράγει πολλούς ΕΛηθίους.

k. Φιλαλήθης , τέτοια να μας στέλνετε να μας ανεβάζετε.

k. ο δείμος του πολίτη , μακάριοι αλλά όχι άμοιροι ευθυνών.

k. Δημοσθένης Λιακόπουλος , εβγαλε ε? καλά ας περιμένουμε να ξαναβγάλει.

k. Anonymous , προδόταρε, αρτέμη...

k. Helix Nebulae , δεν μας έχει διαφύγει αλλά το σχέδιο του θεού πρόβλεπε να το αποκαλύψεις πρώτος.

κ. spy, όλο και σε μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. οι ΕΛήθιοι είναι ατέλειωτοι.

κ. αλέξη κάντε το ποστ. είναι άκρως ενδιαφέρον για την καινούργια απολυταρχία που αναπτύσεται δίπλα μας.

κυρα πάσταφλόρα μας. όχι απλά ούφο είναι αλλά και Ιερό άγιο ΕΛληνορθόδοξο ούφο μς σκούφο που τσιρίζει γκαρίζει και γαβγίζει.

κ. (R) τίποτα δεν είναι συμπτωματικό. όλα εξυπηρετούν το θεϊκό σχέδιο. ο ΕΛ μεθ ημών.

k. ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ , μη μασάτε τα κόλπα του προφήτη. Αυτά τα κάνει για να απεγκλωβιστεί με τον πούτιν τώρα που τελειώνει τη θητεία του, και να έχει άλλοθι όταν θα κάνει πουτινιές που δεν του πάνε με το παρανοϊκό προφητικό του σχέδιο.

k. Kapetanios , αν και σας απάντησε πλήρως ο ιππότης κοκορ, να σας πούμε ότι ο ιατρός μας μας συνέστησε αντικείμενο προσκόλησης λατρείας για τη σοβαρή διαταραχή μας. Άλλωστε είμεθα ταγμένοι. θα χαθούμε μαζί με τον Προφήτη ποτέ πριν από Αυτόν.

k. τουκιθεμπλομ , κάντε το ποστ είναι σοβαρό
Blogger funEL, at 11:59 AM  
TEST TEST
Anonymous Anonymous, at 2:54 PM  
Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε κάτι θα συνεχίσει να το ΠΙΣΤΕΥΕΙ ακόμα κι αν εμπρός στα μάτια του ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ακριβώς το αντίθετο συνέχεια. Κι αυτός που εμπορεύεται την όποια ΠΙΣΤΗ, θα συνεχίσει να το κάνει ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί... "είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ":

Μεγάλη αλήθεια αυτή παιδιά.

Συγχαρητήρια για την υπομονή σας να συγκεντρώνετε και να αντικρούεται κάθε φορά τις απίστευτες μπούρδες του Προφήτη Λιακουρα (τις λιακουράδες). Ακόμη κι αν αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο μάταιο αφού αυτοί που πιστεύουν τέτοιες ανοησίες δεν πείθονται από λογικά επιχειρήματα.
Blogger polydeukis, at 8:45 PM  
To blog σου μου θυμίζει τριτοκλασάτα παρακμιακά κανάλια που μου κρατούν συντροφιά μέχρι τα χαράματα όταν όλα τα άλλα έχουν τηλεμαρκετινγκ.
Anonymous Anonymous, at 1:51 AM  
Ypertatos fetihismos h enasholisi me ton Big Liako.

Ki ego eho meinei sta mastigia kai stis heiropedes... :D
Blogger Alkman, at 2:41 AM  
κ. πολυδεύκη. αυτό το "λιακουράδες" είναι μια πατυχεσά που θα χρησιμοποιήσουμε κατά κόρον. Είστε μέρος του σχεδίου του θεού. +βλογιόκοψον+

κ. ρον μος. γουελκαμ. αυτό εδώ το μπλογκ προσπαθεί να φτάσει (ανεπιτυχώς προς το παρόν), το ύψιστο βάθος των απανταχού ΕΛηθίων με σύμβολο και Οδηγό τον ισαπόστολο Προφήτη Λιάκουρα. Λόγω του συμβόλου μας, το σκουπιδιάρικό μας φιλοδοξεί την απολύτως τελευταία θέση.

κ. αλκμαν. Το τάγμα είναι ταγμένο. Ο φετιχισμός είναι αυτονόητος. Το έχουμε δηλώσει άλλωστε. τρεφόμαστε με σκουπίδια, απόβλητα και παράνοια. θα χαθούμε μαζι με αυτά.
Blogger funEL, at 9:24 AM  
Δεν θα χαθείτε, αγαπητό μου τάγμα!
Που ζείτε;
Δεν έχετε μάθει ότι οι ιλουμιναταραίοι, άθεοι, αντίχριστοι έχουν ανακαλύψει την -επιτυχή- μέθοδο της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ;;;;

+τογαμωτοειναιμηνανακυκλωθεικαιοπροφητης+
Blogger Artanis, at 1:59 PM  
Εδω και αρκετές μέρες (αρχικά παραδόξως) κόπηκε μαχαιρι η παπΑΡΗολογια και εμφανιστηκαν κατι Αρχαιοορθοδοξα Χαριστιανοελληνικα βιβλια περι πολέμων, εξτρατειων εκπολιτισμου και κυριαρχιας των αγρίων φυλλών στην αρχαιοτητα.
Το φτωχο μου μυαλο αδυνατωντας αρχικα να συλλαβει τις προθεσεις του ποιητη/ισαποστολου σκεφτηκε οτι του ειχανε ξεμεινει και ο Κηπουρος του προτεινε να τα προσφερει αντι σανού στους χαχολους TV-ΕΛηθιους.
Ελα που μετα ανεκαλυψα το ΜΕΓΑ ΝΤΟΡΟ που γινεται με τους "300" του γνωστου μυστικου πρακτορα στο Σιωνιστικο Χολυγουντ και συνεργατη των ΕΛ Φρανκ Μιλλερ.
Συμφωνα λοιπον με αυτα που μας πληροφορησε ο Αρχι-Ραβινος το Σαββατο στη συναγωγη, ο Προφητης τρεχει να πιασει το κυμα της εθνικης παλιγενεσιας που ξεσηκωσαν οι "300" σαν γνησιος σερφερ τηλε-πλασιε.
Μαλιστα ακουγεται οτι η ταινια ειναι τοσο αλληθοφανης σε σημειο να κινδυνευει πλεον ανατροπη της επισημης ψευδοιστοριας (που χρονια πασαρουμε) και ν' αποκαλυφτεί οτι οι Περσες ήταν υποχθονιοι Ορκς και ο Λεωνιδας τους αντιμετωπισε με όπλα Τεσλα σταλμενα απο το μέλλον απο τον ίδιο τον Νίκολας.
Παρουσιάσθηκε σχεδον όλη η αλήθεια, ίσως εκτός του οτι ο Εφιάλτης ήταν πρώην εραστης του Λεωνιδα και τους πρόδωσε οταν ο Λεωνιδας τον σούταρε για άλλο βοσκό.
Πρέπει να δράσουμε υπογείως πριν ο Προφητης μας ξεσκεπάσει για μια φορά ακόμα!
Anonymous Anonymous, at 5:01 PM  
Αγαπητή Artanis, μη φοβείσθε, ο Προφήτης μας ΔΕΝ ανακυκλώνεται. Παραμένει αμετάβλητος στο διηνεκές.
.και.. δεν καθαρίσατε καλά σήμερις.. μπήκε ένα σκουπιδάκι στο μάτι μου λέμε.. κάνει και ρεύμα...

+ξεσκονισονκαλαε-ε-ερχεται+

Υ.Γ. κ. Taklamakan, δεν γνωρίζετε ΤΟΝ βοηθό του σεναριογράφου..?
Blogger Rodia, at 5:04 PM  
K. Aρτανις. Εμείς δεν εχάθημεν και ούτε θα χαθούμε διότι ο Προφήτας και οι διάφοροι λιακουροειδείς δεν θα χαθούνε ποτέ.
εσείς που εχάθητε και πιάσαμε υπερβαρυτικές μεταφυσικές αραχνομάνες.

κ. Τακλαμακάν υπάρχει ακριβής εξήγηση για την αλλαγή των σχεδίων, αλλά αν αναφερθούμε θα προδώσουμε τας πηγάς μας...

(R)συμφωνούμε απολύτως.
Blogger funEL, at 8:52 PM  
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2007

Κε Εκδότα και ημέτεροι συνεργάτες,

Παρακαλείσθε όπως λάβετε γνώση της κατ'εξακολούθησιν και απροκάλυπτης εμφανίσεως του, καίτοι νεοφανούς,
εν λόγω λογοτέχνη/εκδότη εξ'αλλοδαπής, σε πληθώρα ελληνικών ιστοτόπων του διαδίκτυο, εν παραδόξω υποκρύπτοντα μηνύματι, πολλώ μάλλον σκανδαλίζουσι τα χρηστά ήθη, καθώς διαφαίνεται προσεχής έλευσις εκδοτικού έργου αυτού εις τα καθημάς.

Ώς εκ τούτου, καλείσθε όπως πράξετε άμεσα τα δέοντα με μεγίστην προσοχήν, επιφέροντας πλήγμα αυτού, ίνα πληρωθή η ρήσις και να αναχετιστεί η νέα αλλότρια μελανή φορβάδα, ωσαύτως.

Καίτοι της ως άνωθεν συγγεγραμμένης παρακλήσεως, επιφυλαττόμεθα δια προσεχήν συμπληρωματικήν ανάρτησιν.

Διατελώ υπόχρεος,

Γ.Τ. (τηλ. 210-4914216)
Anonymous Anonymous, at 8:18 PM  
Απορώ ειλικρινά γιατί τόσο μίσος και τόσο προπαγάνδα εναντίον του Λιακόπουλου. Είναι πολύ περιέργο να κάθεται κάποιος και να κάνει τόσο πολύ δουλειά εναντίον κάποιου άλλου δίχως να έχει κάποιο όφελος ο ίδιος. Είναι προφανέστατο δυστυχώς. Ασχολειθείτε με τίποτα πιο ενδιαφέρον και λιγότερο λασπολογικό έχω να πω.
Anonymous Anonymous, at 12:43 AM  
Απορώ ειλικρινά γιατί τόσο μίσος και τόσο προπαγάνδα εναντίον του Λιακόπουλου. Είναι πολύ περιέργο να κάθεται κάποιος και να κάνει τόσο πολύ δουλειά εναντίον κάποιου άλλου δίχως να έχει κάποιο όφελος ο ίδιος. Είναι προφανέστατο δυστυχώς. Ασχολειθείτε με τίποτα πιο ενδιαφέρον και λιγότερο λασπολογικό έχω να πω.
Anonymous Anonymous, at 12:45 AM  

Add a comment