funEL βαρυ πακετο

Thursday, April 05, 2007

παπαΑΡΗολογιες της Μεγ. Εβδομάδας (Β)

δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Η Μεγάλη Εβδομάδα σημαδεύτηκε με το παγκόσμιο γεγονός του Θαύματος της τελευταίας εκπομπής (που ποτέ δεν είναι τελευταία) και του Θαύματος του τελευταίου, μοναδικού και ανεπανάληπτου παγκοσμίως σαβουροπακέτου περί του Άρη (που ποτέ δεν εξαντλείται). Πόλεις, νεκροκεφαλές, φαραώ, Πόρτο Καρράς, Μυκηναϊκές ακροπόλεις, ο Θεός Άρης και ο Σιντάλκας Απόλλων... Το σημαντικότερο έργο του Προφήτη (κάθε σαβουροπακέτο είναι και το σημαντικότερο έργο του τηλεπροφήτη, εννοείται)
Πρόκειται πραγματικά για έναν ακόμα ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
(Μεγάλη Παρασκευή σήμερα... συμπτωματικόν?).


Α Mερος

Β Μέρος


δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

«Τελευταία εκπομπή παρουσίασης... όλοι θέλουν να μάθουν τι γίνεται εκεί πέρα... πρόσωπο, μεγάλη πυραμίδα, ισόπλευρο τρίγωνο... εκπληκτικά ντοκουμέντα... όποιος προλάβει... οικοδομικά τετράγωνα... πανύψηλα κτίρια... ααα αν φανταστεί κανείς με χώμα, ...επεξεργασμένη φωτογραφία... έχουμε το κέντρο μιας μεγαλουπόλεως και περί αυτού δεν χωρά καμμία αμφιβολία... και στα μεγάλια κανάλια έπαιξαν διαφημίσεις... προφανώς δεν είναι από τη φύση φτιαγμένες... κλιμακωτό κτίριο σαν το πόρτο καρρά... χαμός γίνεται από κατασκευές... υπάρχουν πυραμίδες? Αν είναι δυνατόν (να αμφιβάλετε) ...προπωλήσεις στο εξωτερικό... μας βγήκανε τα μάτια χρόνια ολόκληρα να ψάχνουμε εδώ πέρα, για σας όλα έρχονται έτοιμα...»


ARIS1.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

«Σωλήνες... δημιουργούν τεράστια πηνία... τα οποία τα πηνία τα τεράστια αν δεχόταν ρεύμα μπορούσαν να δημιουργούν ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο... πως επιβίωσαν οι κάτοικοι?... στη μεγαλύτερη εργασία που παγκόσμια παρουσιάστηκε ποτέ... η μελέτη των δορυφορικών φωτογραφιών που έκανα όταν ήμουνα στον ΝΑΤΟ με βοήθησαν... άκρως απόρρητο... μα έχει πολλά πρόσωπα στο πλανήτη Άρη... τα έχουμε βρει όλα... εδώ προφίλ...ποιός τα ‘κανε όλα αυτοί... που πήγαν αυτοί, ζούνε εκεί ακόμα?... η απάντηση είναι ναι... τι μας κρύβουν οι αμερικάνοι... ένας ουρανοξύστης... κτιριακός οργασμός...»


ARIS2.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

«αναπαράσταση μιας νεκροκεφαλής ακόμη στο πλανήτη Άρη... δακτύλιος ...είχε εγχυθεί ρητινώδες υλικό και μάλιστα πρόχειρα... ενα πλήρες σχέδιο γεωπλασίας στο πλανήτη Άρη... και δεν ξέρουμε πως θα βοηθηθούμε με αυτά που θα βρούμε εκεί... αναπαράσταση... εξώστης... πρώην πολεμίστρες... χρειάστηκε πάρα πολλά χρόνια με πολλά ξενύχτια για να γίνει... όλη αυτή η δουλειά... βραχογραφίες... δίνουμε το καλό το κρασί, τα δικά μου τα βιβλία...»


ARIS3.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Λιακούρειο Συμπέρασμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τα κτίρια. Συνεχίζοντας βλέπει μεγαλουπόλεις, δρόμους, ταράτσες, πρασιές, το αντίγραφο του Πόρτο Καρράς.
ΟΛΑ αυτά βέβαια είναι εξ ολοκλήρου κακές αντιγραφές από όλη την αμερικάνικη περί Άρη μπουρδολογία - συνωμοσιολογία στο Ιντερνετ, ΚΑΙ όσον αφορά τις φωτογραφίες ΚΑΙ όσον αφορά τις «εξηγήσεις», εικασίες, θεωρίες.
Φυσικά κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις βλέπει το προφανές, δηλαδή τις οπτικές απάτες, τους φυσικούς σχηματισμούς, τα digital artifacts, λάθη των ηλεκτρονικών φωτογραφιών, τα pixels. Κάτι που επιβεβαιώνεται με λίγη μελέτη. Μπορεί όμως ένας «σοβαρός»(???) άνθρωπος και μάλιστα φυσικός (μάλλον καλά λένε για τα πτυχία με τη μηδενική αξία στην ελλάδα), να μας λέει τόσο χοντρά ψέμματα? Φυσικά και μπορεί, αν πρόκειται για τον τηλεπροφήτη Δ. Λιακόπουλο και μάλιστα όταν του παρουσιάζεται μία ακόμα ευκαιρία να μαζέψει τα ευρουδάκια των αφελών ημιμαθών Λιακόφιλων και να γεμίσει για άλλη μια φορά τη τσέπη του σκορπίζοντας ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφορώντας ασυστόλως.
Είναι η μεταφυσική μετατροπή του pixel, σε άκρως προσοδοφόρο Ελληνορθόδοξο pixΕΛ.
Όσο για τη "προσωπική" του θεωρία περί σωληνώσεων πηνίων που με ρεύμα θα επανακτούσε ο πλανήτης το μαγνητικό του πεδίο να μη τη σχολιάσουμε μη μας πάρουν με τα κόκκινα αυγά. Ρωτήστε οποιοδήποτε (σοβαρό) φυσικό να τον ευθυμήσετε.

Η Προφητεία του Τάγματος (που έγινε σε προηγούμενο post), ότι ο τηλεπροφήτης ποτέ δεν θα δείξει τα πραγματικά στοιχεία της NASA και ΕSA και τη προσομοίωση του περίφημου προσώπου της Κυδωνίας (που μόνο πρόσωπο δεν είναι), βγήκε αληθινή. Η επόμενη Προφητεία του Τάγματος είναι ότι αν στριμωχθεί κάποτε ο τηλεπλασιέ και είναι αναγκασμένος να απολογηθεί για όλα αυτά τα pixel που εν γνώσει της ψευδολογίας του ερμηνεύει τώρα σαν κτίρια πόλεις κλπ, θα το ρίξει ως συνήθως στη (αθώα παρθένα) παλαβή ...: «η Σιωνιστική NASA και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ που μας κρύβουν την αλήθεια και μας παραπλανούν με ψεύτικες φωτογραφίες .. κλπ κλπ». Κλασική τακτική μπουρδολόγου. Θυμηθείτε τη τραγική απολογία του για το θλιβερή περί σκελετού Κενταύρου εβραϊκή συνωμοσία ενάντια στους Ελληνορθόδοξους, κλπ κλπ.


Και ολίγον υπερόπλαΤΕΣΛΑ. Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν ρώσικο υπερόπλο ΤΕΣΛΑ, ακτίνες θανάτου, δωρεάν ενέργεια. Διαστημικοί πόλεμοι. Λουκιανός. Ερυθραία. Μυκήνες. Τι σχέση έχει η απαγορευμένη αρχαιολογία στη γη, με την απαγορευμένη αρχαιολογία στον Άρη. (θυμάστε που όλοι περίμεναν να χρησιμοποιήσουν οι Σέρβοι τα ρώσικα μυστικά υπερόπλα ΤΕΣΛΑ κατά των αμερικάνων στο πόλεμο της γιουγκοσλαβίας? Τα ίδια που θα χρησιμοποιούσαν οι Ιρακινοί? Ναι αυτά είναι. Και όπως είδατε οι εβραιοσιωνιστές νικήθηκαν κατά κράτος). Απολαύστε το:


TESLA.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Να πως δικαιώνεται ο Προφήτης.
Πριν μια βδομάδα έλεγε ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στο Ιράν, διότι οι Προφητείες μιλάνε για εισβολή της Ρωσίας στη περσία. Τώρα τα διαφοροποιεί λέγοντας ότι ο Πούτιν θα αποσύρει την ομπρέλα για να μπουν οι Αμερικάνοι στο Ιράν. Μπορεί βέβαια η Προφητεία να μιλάει για τους αμερικάνους που θα εισβάλουν στο Ιράν αλλά στη πραγματικότητα να είναι οι Ρώσοι που τους έβαλαν να εισβάλουν για να μπουν μετά σαν ελευθερωτές. Προσέχτε καλά τη Λιακούρεια (θεο)(παρα)λογική. Και φυσικά δικαιώνεται ο Προφήτης διότι... μας αναπαράγει κάτι που βρήκε στο Ιντερνετ από τα νέα της Μόσχας. Ακούστε και κλάψτε ανθΕΛληνες σιωνιστές υποχθόνιοι. Ο τηλεπροφήτης σας ξεμπρόστιασε:


ALANTALONPOUTIN.wm...




Μοναδικό ηχητικό. «ήρθε η ώρα να ακουστούνε... Όταν ο Φοίβος Αχερσεκόμης Σιντάλκας Απόλλων έφυγε από τη γη μαζί με άλλους, ... τότε ο Άρης ο λεγόμενος θεός του πολέμου ονόμασε την Ερυθραία με τ’ όνομά του...». Παρακαλούμε απομακρύνετε τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες (γιατί ο χοντρός είναι κοντά):


ELARISKAIALLESMALA...




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Ο Φόβος (δορυφόρος του Άρη), είναι τεχνητός δορυφόρος και κάποιες ακτίνες κτύπησαν τη ρώσικη αποστολή όταν πήγαν εκεί. Χωρίς σχόλια:


FOVOS.wma




Είναι γνωστό ότι, κάθε πορωμένος κλέφτης βλέπει παντού φανταστικούς κλέφτες να τον κλέβουν. Κάθε συνωμότης βλέπει παντού συνωμοσίες. Δεν νοείται αποκαλυπτικός συνωμοσιολόγος χωρίς κάποιους κακούς να τον καταδιώκουν. Ακούστε το ηχητικό. Τσιρίζει γκαρίζει για κάποιο σαμποτέρ που σαμποτάρει το τηλεφωνικό του κέντρο. (Ναι, είναι αυτό το ίδιο που παίρνει φωτιά σε κάθε εκπομπή από τα τηλεφωνήματα!!!). Φαίνεται έπεσαν οι τηλεπωλήσεις των τηλεσκουπιδιών του. Τηλεφωνάτε Λιακόφιλοι όλοι μαζί να πιάσετε άλλον ένα φανταστικό εχθρό του Λιάκουρα (επί τη ευκαιρία, πάρτε και κανένα σαβουροπακέτο για το Πάσχα). Μα τι είδους απατεώνας είναι ο τηλεπροφήτης,... κωμικός, τραγικός, θλιβερός ή όλα μαζί?


SABOTER.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Μεταξύ άλλων κωμικοτραγικών περί «τελευταίας εκπομπής», «φοβερά βιβλία ... το κάτι άλλο, με πολύ σοβαρότητα και προσοχή», «το επόμενο πακέτο που θα αφήσει εποχή», «όποιος προλάβει» ακούγονται και τα εξής:

"Αυτό που είπα για τις Μυκήνες, εγώ δεν κάνω πλάκα... ΕΓΩ το ανακάλυψα... Δείτε ένα τείχος ίδιο με το περίγραμμα των μυκηνών... ιγκλου των Αναστάζι..." (θέλει ασυδοσία και θράσος ο λόγος του Προφήτη)

Το συνηθισμένο «Θέλω ο καθένας και η καθεμιά να μη τρώει κουτόχορτο απ’ αυτά που τους πασάρουνε... γιατί η Νέα Τάξη των πραγμάτων θέλει να μας ρίξει του κόσμου το παραμύθι... άνω θρώσκω... αποφασίστε εσείς...» (αυτή είναι η γκεμπελίστικη Λιακουρική αντιστροφή των λέξεων σε σχέση με τις έννοιες. Μιλάει για παραμύθι και κουτόχορτο των άλλων φανταστικών κακών, κάνοντας ακριβώς αυτό που τους κατηγορεί. Καθρεφτάκι έχετε σπίτι σας Ισαπόστολε καντηΛανάφτη?)
Και το ανεπανάληπτο. Προσέξτε «Πολλές φορές δίνω το έναυσμα για εκπομπές να γίνουν στη τηλεόραση... γιατί προωθείται η έρευνα και η σκέψη... στο πλανήτη Άρη τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί ο οποιοσδήποτε σχεδόν θέλει να κάνει κάτι ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ... ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΛΙΚΟ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ... Ε, ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ. ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...» (ερώτηση: πως λέγεται αυτός που κλέβει από το ίντερνετ, ένα ελεύθερα προσβάσιμο μέσο από όλους, αντιγράφοντας φωτογραφίες, θεωρίες, σχεδιαγράμματα, 3d μοντέλα, για να κατασκευάσει πρόχειρα χωρίς να πληρώσει το παραμικρό, πολύχρωμα σκουπιδοπακέτα (για να τα πουλήσει)... και μετά ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (???) σε άλλους να χρησιμοποιήσουν τις αντιγραφές του, (ενώ μπορούν πολύ πιο εύκολα να πάρουν οτιδήποτε από τη ελεύθερη πηγή του Ιντερνετ)... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Πως λέγεται ο κουτοπόνηρος αυτός γκεμπελίσκος? Πως λέγεται αυτός που υποτιμά την νοημοσύνη μας? Απάντηση: Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο ορισμός.)




PAPARIOLOGIESUPER....







ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ» ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ. ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ, ΠΟΛΕΙΣ, ΦΑΡΑΩ ...ΚΛΠ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. (μπορεί κανείς να τα συλλέξει ΟΛΑ μέσα σε μισή μέρα). ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ – POST-. (τα μοναδικά στοιχεία που ΔΕΝ αντέγραψε, είναι η Ελληνορθόδοξη σάλτσα, με μυκηναϊκές Ακροπόλεις, και τον Σιντάλκα Απόλλωνα κλπ. Αυτά είναι αποκλειστικές ντόπιες μπουρδολογίες)




Όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει (ψάχνοντας απεγνωσμένα χαφιέδες), αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Εμείς λέμε, ότι και να κάνεις ευτραφή καντηΛανάφτη

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ

buzz it!

:: posted by funEL, 3:25 PM

119 Comments:

Όλα αυτά είναι κλεμμένα από τον φαντασιόπληκτο Hoagland. Όποιος αμφιβάλλει, δεν έχει παρά να κάνει μια ολιγόλεπτη περαντζάδα απ' τον Γκούγκλη...

Ούτε καν πρωτότυπος δεν είναι ο αθεόφοβος...
Blogger cyrus, at 2:16 PM  
Πως παν τα έσοδα, αγαπητέ μου εκδότη, κρατιέται ακόμα το μαγαζάκι σου; όχι και πολύ καλά ε; Αμ, έτσι εξηγείται το ότι εδώ και 2 χρόνια έχεις πάθει "ψύχωση" με τον ελλαδέμπορα που βγάζει αεριτζήδικα λεφτά.

Κακά τα ψέματα, για το πάπλωμα γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι και από τους δυό σας, διότι κατά βάθος ξέρεις ότι δεν είναι αφελής, παμπόνηρος είναι, όπως άλλωστε και εσύ. Και όποιος τολμάει να πει τίποτα τον αποστομώνεις με τη δική σου -εξίσου απαράδεκτη- μέθοδο 'αν δεν είσαι με εμάς, είσαι με εκείνον'. Ξέρεις πως λέγεται αυτό που κάνεις; φθόνος! Και συν τοις άλλοις φανερώνει την αντιεπαγγελματικότητά σου.

Μας χρησιμοποίησες κανονικότατα με την υπόθεση του Τσιπρόπουλου -και ας έχει ο άνθρωπος όλο το δίκιο του κόσμου με το μέρος του- και όταν επιτέλους κάποιοι άρχισαμε να υποψιαζόμαστε τα κινητρά σου, λούφαξες, θυμάσαι; Βλέπω όμως ότι δεν πτοήθηκες και αναθάρρησες πάλι.

Ο Λιακόπουλος μπορεί να είναι τρισάθλιος και να στηρίζεται στις πλάτες παρακρατικού δικτύου, αλλά έχει πρόσωπο και το δείχνει τόσο σε αυτούς που αγοράζουν τα φληναφήματά του όσο και σε εκείνους που τον λοιδορούν. Εσύ, αγαπητέ μου εκδότη, γιατί δε δείχνεις το πρόσωπό σου; ντρέπεσαι; φοβάσαι;

Δεν περιμένω απάντηση, εξάλλου όσοι εδώ και μήνες "παρασύρθηκαν" και συμμετέχουν, προσφέροντας οικιοθελώς οπτικοακουστικό υλικό στην "αφεντιά" σου, θα φροντίσουν αυτόκλητα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους με τις χιλιοειπωμένες επωδούς.

Αρχικά αυτή η σελίδα ήταν διασκεδαστική, τώρα είναι απλά θλιβερή και θέλω να το γνωρίζεις.

Καλές πωλήσεις,

Ψευδώνυμος
(γιατί ούτε και εσύ με τιμάς με το ονοματεπώνυμό σου)
Anonymous Anonymous, at 2:32 PM  
Για πες μας κι εμάς, βρε ψευδώνυμε, πώς, ακριβώς, μας "χρησιμοποίησε" ο Ταγματάρχης εμάς τους αφελείς, και πώς, ακριβώς, βγάζει λεφτά από αυτό εδώ το μπλογκ;

Καταλαβαίνεις, πιστεύω, πως, αν δεν προσκομίσεις στοιχεία, είσαι κοινός ψεύτης, έτσι;
Blogger cyrus, at 2:51 PM  
Μπα μπα μπα... είμεθα εκδόται και δεν το γνωρίζομεν..? χαχαχαχα!! ψευδωνυμοανώνυμε, πες μας κι άλλα τέτοια!!!

εχμ.. μάλλον άνοιξες τώρα το πακέτο με τις συνομωσιολογικές καταδιωκομανιακές φαντασιώσεις..
(έναν ειδικό επειγόντως για τη σωστή ορολογία θέλω!)

το ποστ Α-ΨΟ-ΓΟΝ :-)

+βιβλιοπωλησον+
Blogger Rodia, at 3:00 PM  
Α! σίγουρα δεν διάβασες την ιστορία της φίλης μου της Χαριτίνης... Ρίξε μια ματιά και θα βρεις ένα καλό κίνητρο για τη μάχη που δίνεται εδώ μέσα εναντίον της βλακείας.

+αισχροκέρδισον+
Blogger Rodia, at 3:11 PM  
Καλό Πάσχα (ανάσταση δε βλέπω στον ορίζοντα)
+ευλόγησον+
Anonymous Anonymous, at 3:15 PM  
"Ο Λιακόπουλος μπορεί να είναι τρισάθλιος και να στηρίζεται στις πλάτες παρακρατικού δικτύου, αλλά έχει πρόσωπο και το δείχνει τόσο σε αυτούς που αγοράζουν τα φληναφήματά του όσο και σε εκείνους που τον λοιδορούν. Εσύ, αγαπητέ μου εκδότη, γιατί δε δείχνεις το πρόσωπό σου; ντρέπεσαι; φοβάσαι;"

.... eipe o ANONYMOS!!!!

fnord
Anonymous Anonymous, at 3:18 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger cyrus, at 4:16 PM  
Και, επειδή κάποιοι φίλοι μού λένε "έλα, μωρέ, πάρ' τα στην πλάκα, μαλακίες λέει", οφείλω να πω ότι καλή η πλάκα, αλλά η πλάκα για μένα σταματάει εκεί που έρχεται αντιμέτωπη με το ψέμα. Από εκεί και πέρα, δεν τα παίρνω πλέον στην πλάκα, αλλά στο κρανίο. Το έχω πληρώσει αυτό στο παρελθόν (και σχετικά πρόσφατα), αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Ο χαρακτηρισμός, λοιπόν, "κοινός ψεύτης" ισχύει, και θα εξακολουθήσει να ισχύει, ώσπου να πάρω απάντηση από τον Ψευδώνυμο.

Άλλωστε, ο δικός μου χαρακτηρισμός είναι βασισμένος σε απτά στοιχεία, σε αντίθεση με τους δικούς του.
Blogger cyrus, at 4:19 PM  
προς ανώνυμο.
Εχετε απαντηθεί πολλαπλώς σε προηγούμενα ποστ και κομμεντ (και όχι μόνο από αυτό το μπλογκ). Ο φοβερός σε σύλληψη ισχυρισμός περί εκδοτών και άλλων συνωμοσιών λίγη σκεψη θέλει να διαλυθει σαν τεριρεμ στον αέρα (δεν σας κανουμε τη χαρη να παραθέσουμε μια ΑΚΟΜΑ φορά επιχειρήματα (ψάχτε σε ποστ και κομμεντ, θα τα βρείτε). Αλήθεια εσείς μπορείτε να αποδείξετε αυτό που εισάγετε?? Γιατί όπως ξέρετε ΕΣΕΙΣ έχετε την ευθύνη της απόδειξης αυτού που λέτε :)))).
Ξέρετε η γη ΔΕΝ είναι επίπεδη.
Το ποιός λούφαξε είναι κι αυτό φανερό. θυμάστε?? :))))
Φαίνεται ότι είστε τόσο πορωμένος με το χρήμα που δεν βλέπετε τίποτα εξω απο αυτό. Ξέρετε έχουμε μια αδυναμία. Όταν μυριζόμαστε χρηματόδουλο μας πιάνει μια εμετική αηδία για το πρόσωπό του και όλη του την ύπαρξη. θα το παραμερίσουμε για μια και μοναδική φορά εδώ και σήμερα. Ειδικά για σας. Μη μας ευχαριστείτε :))))
Το ποιοί είμαστε το ξέρουν πάρα πολλοί, έχουμε τις ίδιες ιδέες και πολεμάμε το απανταχού κουτόχορτο που μας ταϊζουν, ο καθένας με το τρόπο του όπως μπορεί με όποιον μπορεί. γι αυτό και απέτυχε ο ελλαδέμπορας στις επικηρύξεις του. γι αυτό και μπορούμε να συνεχίζουμε με όλες τις αντιξοότητες. Αυτό μαλλον δεν το χωρά ο νους σας έτσι? Το κατανοούμε. Το ίδιο έχει πάθει και ο τηλεπροφήτης.
Αν αισθάνεσθε χρησιμοποιημένος πηγαίνετε σεκάποιον ειδικό γιατρό επί του θέματος. Όσοι βρίσκονται εδώ είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι και γνωρίζονται λίγο πολύ μεταξύ τους. Έχουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη και εχουμε δώσει τις εξετάσεις μας. Εσεις φαίνεται δεν μας ξέρετε και μάλλον αυτό είναι πολύ ύποπτο.
Όσον αφορά την ανωνυμία έχουν λεχθεί επίσης πάρα πολλά. Σίγουρα δεν θέλουμε να γίνουμε στόχος παρακρατικών με μαχαίρια. Δεν φοβόμαστε το νόμο γιατί δεν κάνουμε κάτι παράνομο. Το ότι ο εν λόγω σαβουροπώλης έχει φέρει τα πάνω κάτω για να μας βρει, παράνομα εννοείται, σας λέει κάτι? Το ότι ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μας, σας λέει κάτι επίσης? Το ότι έχει απειλήσει και τρομοκρατήσει πολλά σάιτ και οχι μόνο για τη συνδεση μαζί μας σας λέει κάτι? Αυτή καθ αυτή η μήνυση στον άσχετο (και το ξέρει Τσιπρόπουλο) σας λέει κάτι?
Στην απίθανη περίπτωση να είστε καλοπροαίρετος, σας δηλώνουμε τα εξής:
Συνοπτικά.
Δεν έχουμε σχέση με εκδότες και καθ’ οποιαδήποτε οικονομική σχέση με οποιοδήποτε σε σχέση με αυτό το μπλογκ. Δεν μισούμε κανένα και δεν εχουμε προηγούμενα με Λιακόπουλους βελόπουλους γεωργιαδηδες κεραμυδάδες κλπ. Δεν μας αρέσει η πλύση εγκεφάλου από δεκάδες κανάλια που διαστρέφουν τον κόσμο και αντιδράμε στη καταξεφτύληση ιδεών εννοιών κλπ , μη τα ξαναλέμε. Το ότι έχουμε σαν κύριο εκπρόσωπο όλων αυτών των λιακόπουλο είναι γιατί αναμφισβήτητα είναι ο βασιλιάς των απανταχού Εληθίων με πολλά κανάλια και πάρα πολλές ώρες τηλεοπτικές ώρες. Δεν εχουμε και όλο το χρόνο να ασχολούμαστε με όλους. Έχουμε και μια ζωή δουλειές οικογένεια. (ξέρετε είμαστε απόλυτα φυσιλογικοί όπως υποθέτουμε εσείς). Ενα ποστ τη βδομάδα και πολύ του είναι. Ας ασχοληθούν άλλοι με τους υπόλοιπους. Εν κατακλείδι. Ξεπεράστε τις απλοϊκές συνωμοσιολογίες.
Αν έχετε στοιχεία βγείτε ανώνυμα και καταθέστε τα. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις μετρούν όχι ο φορέας τους.
Δεν εχουμε να φοβηθούμε τιποτα γιατι δεν έχουμε κάνει τίποτα μεμπτό στον υπαρκτό πραγματικό κοσμο που ζούμε.

Όσο για τη σελίδα από την αρχή ήταν θλιβερή. Πραγματικά έπρεπε να τη κάνουμε τόσο κιτς όσο το τιμώμενο πρόσωπό της. Ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζουμε ότι το πετύχαμε. :))))

Καλές γιορτές.
Blogger funEL, at 4:21 PM  
funel άσε τα ψόφια, θέλουμε τα λευτά μας πίσω !
Τοσα εμβάσματα σου στείλαμε, τόσες επιταγές, τόσα € σε φακελάκια για να συντηρείς (και καλα) το αντιΛιακούρειο μπλόγκιο σου...
Ολα τα τσέπωσες αθεόφοβε...
Να σε πιάσει η κατάρα του Γέροντα (να πιάσεις πάτο και να μη σε ξαναδεί το φώς της μέρας)
Πάνε οι οικονομίες μου, πάει το κομπόδεμα μου. Πλήρωνες λέει bandwith... Χωρια που θα έβγαζες και βιβλίο το funel μπλόγκιον και θα σου τα ξανασκάγαμε για σκοπό ιερό. Την αποφυλάκιση του κ. Τσιπρόπουλου. Που είμαι σίγουρος οτι έγινε σε συννενόηση σου με τον ίδιο τον Λ. Ασε που μόλις πρίν λίγο έμαθα οτι ο κος Τ. δεν είναι φυλακή, ανιθέτως είναι και αυτός πράκτορας του Λ όπως και εσύ.
Νά σαι καλά κύριε Anonymous που τα έβγαλες όλα στη φόρα.

Από βδομάδα να επισκέπτεστε το μπλόγκιον anti-funel.blogspot.com όπου θα ξεμπροστιάζω καθημερινώς τον κύριο εδώ.
+βοηθειαμας+
Anonymous Anonymous, at 5:53 PM  
Το post είναι ολα τα λεφτά.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε ολους και σε εσένα Λιακόπουλε.
Αnonymous είμαι θύμα αναμένω στοιχεία.
Blogger tsioubiou, at 8:16 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger SPY, at 8:30 PM  
@Ανώνυμος/Ψευδώνυμος

Κύριε Ψευδώνυμε δυστυχώς σας λείπει ο επαγγελματισμός.

Αν είναι να κάνετε μια δουλειά, κάντε τη σωστά χωρίς να αφήνετε υποψίες (πείτε το και στους συναγωνιστές σας αυτό).

Όσο πλησιάζει η δίκη, γέμισε το διαδίκτυο από τυπάκους σαν την υπέροχη αφεντιά σας, οι οποίοι προσπαθούν με διάφορους γκεμπελίστικους και προβοκατόρικους τρόπους να δημιουργήσουν κλίμα αντιπάθειας στο πρόσωπο του funEL παρουσιάζοντάς τον ως κύριο υπαίτιο για την όλη υπόθεση και προκαλώντας τον, αποκαλώντας τον "κότα", να παρουσιαστεί. Δηλαδή προκλήσεις του στυλ "βγες ρε αν είσαι άντρας", οι οποίες λάμβαναν χώρα στην εποχή του ρεμπέτικου με τα μουστάκια και τα κομπολόγια.

Κυριε Ψευδώνυμε και λοιπή κλίκα, αν η κουτοπονηριά σας ήταν σταγόνα, εσείς τώρα θα κολυμπούσατε. Οι βλαχοκαουμπόικες αυτές μέθοδοι είναι απαρχαιωμένες και το μόνο αποτέλεσμα που έφεραν ήταν το ξεμπρόστιασμά σας.

Μα δεν έχετε καταλάβει ακόμα, ότι αντί να πετύχετε έστω και το παραμικρό από αυτό που επιδιώκετε, παίρνετε επί καθημερινής βάσεως τον τρίτον τον δριμύτερων από ολόκληρο το ίντερνετ;;

O funEL ασφαλώς και δεν κάνει τίποτα το παράνομο και για ακριβώς αυτό το λόγο δεν χρειάζεται να αισθάνεται απολύτως καμιά τύψη. Τύψεις πρέπει να έχουν οι διωκτικές αρχές και οι αρμόδιοι γι αυτή την κατάντια.
Όμως ασφαλώς και δεν πρέπει να αποκαλυφθεί γιατί αφ'ενος το παραδικαστικό στην Ελλάδα ανθεί και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα γενικά είναι πολύ ανώριμη και απειρη για να διαχειριστεί τέτοιες υποθέσεις (τα βλέπετε και μονοι σας με την υπόθεση Τσιπρόπουλος) και αφ'ετέρου δεν έχει απολύτως κανένα λόγο και καμία υποχρέωση να αποκαλυφθεί διότι όπως αναφέραμε και παραπάνω, δεν έχει υποπέσει σε καμία παρανομία.
Σε μια σοβαρή χώρα του εξωτερικού (πχ Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κλπ), αν καταλαθος γινοταν κατι τετοιο και ειμασταν στη θεση του funEL, θα αποκαλυπτομασταν μετα μουσικης και θα διαλεγαμε ποιο δικαστηριο θα προτιμουσαμε για να μας αθωωσει

Στην ουσία βέβαια, σε μια σοβαρή χώρα του εξωτερικού δε θα υπήρχε καν τέτοιο ζήτημα, διότι ο Προφήτης σας θα είχε ήδη κλειστεί σε ψυχοθεραπευτικό ίδρυμα και εσείς και η κλίκα σας αυτή τη στιγμή, αντί να συμπεριφέρεστε βλαχοκαουμπόικα στο διαδίκτυο, θα τον επισκεπτόσασταν πηγαίνοντας του λουλούδια και λοιπά ζαρζαβατικά.

Γι αυτό κύριε Ψευδώνυμε αφήστε τα αυτά τα κουτοπόνηρα κολπάκια με τις κότες και τα λοιπά πουλερικά. Εχετε ήδη ξεφτιλιστεί παταγωδώς όπως και αυτός που εκπροσωπείτε.

Επειδή ξέρουμε ότι δεν θα απαντήσετε επί της ουσίας και την επομένη φορά θα μπείτε πάλι με κάποιο άλλο ψευδώνυμο για να γράψετε και πάλι τα ίδια βλαχοκαουμπόικα, σας ευχόμαστε σε αυτό το ψευδώνυμο να περάσετε καλά το πάσχα σας με την κλίκα σας σκεπτόμενοι παράλληλα κάποια καλή στρατηγική που θα αποδεικνύει ότι σέβεστε πρώτα απ' όλα τον ίδιο σας τον εαυτό.

Δώστε πολλά χαιρετίσματα (ξέρετε που) και ανακοινώστε και δια στόματός τα περί κερασφόρου ηλίου μπας κι το εμπεδώσει ακούγοντάς το αυτή τη φορά.


+κουτοπονήρεψον+
Blogger SPY, at 9:07 PM  
Χαχαχα..Πραγματικά ήταν το πιο τραγελαφικό μπλογκ που'χω πετύχει μπροστά μου εδώ και καιρό. Ο Λιακόπουλος το'χει πάρει χαμπάρι να φανταστώ;
Blogger Queerdom, at 4:18 AM  
ANΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_01/04/2007_221366
Anonymous Anonymous, at 10:36 AM  
@kafros 7

Αν εσείς έχετε καταλάβει ότι συμφωνώ με τα πάντα που γράφονται εδώ και δε διαφωνώ ποτέ με τους υπόλοιπους, κάτι διαβάζετε βιαστικά.

Και συνήθως δεν απαντάω για άλλους στα σχόλια μου, αλλά για τον εαυτό μου.

Για όποιο λόγο και να το κάνει ο Λιακόπουλος, επηρρεάζει κόσμο που είναι κοντά μου και αυτό με ενοχλεί. Για όποιο λόγο και να το κάνει ο funel, μπλοκάρει την εξάπλωση των πιο παράλογων, έστω, ιδεών του Λιακόπουλου και αυτό το βρίσκω θετικό.

Αν αυτό με βάζει στην κλίκα...τι να πω, ένοχη.

@funel

Ξέρετε πόσα σεντονοσχόλια έχω χάσει με το χαζοword verification που έχετε;
Γιατί να με γυρίζει πίσω δυο τρεις φορές αφού τα γράφω σωστά;
Blogger christina, at 10:06 PM  
@Κάφρος7

Τα διαβάζετε ολόκληρα τα comments ή διαβάζετε σε κάθε comment μόνο τις 2 πρώτες σειρές;

Μάλλον το δεύτερο, ειδάλλως δε θα μπορούσατε να είχατε χάσει τόσο πολύ νόημα.

Και διασκεδάζετε κιόλας καταλαβαίνοντας άλλα αντ' άλλων..


Καλή ανάσταση στους χριστιανούς και στους υπόλοιπους καλά τρεχάματα.
Blogger SPY, at 10:57 PM  
Καλό Πάσχα, γέροντα Funel!

+ΕκΤουΠλανητηΑρεωςΥπερευλόγησον+
Blogger mickey, at 10:58 PM  
@kafros
...αλλά το γεγονός ότι είναι ανώνυμος και δίχως ταυτότητα (εν αντιθέσει με τον Λιακόπουλο), αποτελεί θέμα...

να άλλη μια καταπληκτική θέση. Όπως όλοι διαπιστώνουμε στο 99.999% των ιστολογίων που αναφέρονται σε επώνυμους ανώνυμους καταστάσεις κριτική σατιρα κακώς κείμενα προσωπικές απόψεις κλπ,
... είναι προφανώς επώνυμα (σε αντιθέσει με το ανώνυμο funel), και αυτό αποτελεί θέμα.


Βγείτε έξω ρε κωλόπαιδα που τολμάτε ανώνυμα να κριτικάρετε τις αλήθειες του υπερ τηλεεμπορα, όπως κάνουν οοοοοολοι σε όοοοολα τα μπλογκ που κριτικάρουν και όοοοολοι που αφήνουν κόμμεντ... να σας εκπολιτίσουμε δυνατά και ελληνικά όπως ξέρουμε εμείς


καλή ανάσταση κάφρε
Anonymous Anonymous, at 11:03 PM  
Καλά να περνάς κ. ΕΠΩΝΥΜΕ κάφρε:-))
Blogger Rodia, at 12:44 AM  
Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει, Κάφρε...
Blogger cyrus, at 2:40 AM  
Passer by, το word verification αλλάζει κάθε τόσο. Αν μείνεις στη σελίδα για πολλή ώρα, δεν ανανεώνεται, οπότε δεν γίνεται δεκτό όταν πατάς Publish.

Για να μην χάνεις σχόλια, γράφε τα στο notepad και αντίγραφέ τα εδώ.
Blogger cyrus, at 3:01 AM  
«Προσπαθώ να δω ψύχραιμα διάφορες καταστάσεις. Προσωπικά ούτε πληρώνομαι από κάποιον, ούτε έχω συμφέροντα, ούτε γ-λύφω, ούτε νοιάζομαι για τη μαλακία που μπορεί να δέρνει ορισμένους. Εντός και εκτός μπλογκόσφαιρας.
Δε με ενδιαφέρει ο αθέμιτος ανταγωνισμός των πολιτικών κομμάτων και των εκδοτικών οίκων, και ούτε θέλω να γίνω πρόβατο στο μαντρί οποιουδήποτε. Δόξα το θεό, διαθέτω προσωπική κρίση και άποψη.
Στο blog αυτό λοιπόν, εκφράζω αποκλειστικά και μόνο τις δικές μου απόψεις για θέματα που μπορεί να με αφορούν έμμεσα ή άμεσα [...] τελευταία (παρατηρώ και) νιώθω όλο και συχνότερα φαινόμενα καθοδήγησης στην μπλογκόσφαιρα που εξυπηρετούν “διάφορους” σκοπούς. Οι σκοποί αυτοί με αφήνουν παγερά αδιάφορη και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου ως απλός blogger που δεν εξυπηρετώ τα συμφέροντα κανενός [...] Αυτό που βλέπω είναι πως από τότε που η μπλογκόσφαιρα άρχισε να ξερνάει δημοσιογράφους και εκδότες κλείνουν το ένα Blog μετά το άλλο. Και δε με ενδιαφέρει τόσο αν κλείνουν Blog δημοσιογράφων και εκδοτών (που για διάφορους λόγους είχαν κάποιο συμφέρον στα μαχαιρώματα), αλλά ότι ο απλός κόσμος άρχισε να νιώθει σιχασιά και να απομακρύνεται από το μέσο αυτό.
Προσωπικά έχω απαγορέψει στον εαυτό μου να βλέπει τηλεόραση και αγοράζω σπανίως εφημερίδες. Αν μου $^#%$&^%$ και το internet όμως θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.
Για όσο καιρό λοιπόν θα λειτουργείτε ως bloggers θα σας διαβάζω (αν αυτά που γράφετε με ενδιαφέρουν φυσικά). Κάθε φορά όμως που θα διακρίνω κάποιο μαχαίρωμα σε συναδέλφους σας (ανώνυμα ή επώνυμα) θα σας γράφω στα μπλογκοσφαιρίδια μου, που για την περίσταση πολύ θα ήθελα να διαθέτω.
Εδώ μέσα μπορείτε να χωρέσετε μόνο ως blogger, σε αντίθετη περίπτωση θα σας διαβάζουν μόνο οι όμοιοι σας περιμένοντας το πρώτο σας λάθος για να σας μαχαιρώσουν, ώστε να γελάνε χαιρέκακα με το κατόρθωμα τους.
Είναι καιρός λοιπόν να μάθετε να διαχωρίζετε τις ιδιότητες σας. Αρκετοί συνάδελφοι σας το κάνουν αυτό με ιδιαίτερη επιτυχία (επώνυμα ή ανώνυμα) και τους χαίρομαι [...] Κώλο το καταντήσατε εδώ μέσα και μου έρχεται να αρχίσω να ουρλιάζω το γνωστό "Όξω πούστη απ'τη παράγκα".
Αυτά.»

magica


«Αντε, καιρος να την κανουμε με ελαφρα εμεις οι bloggers. Πλακωσαν οι δημοσιογραφοι και οι εκδοτες[*]

[*] Δεν σας κακιζω. Εσεις πρεπει να βγαλετε το ψωμι σας απο το γραψιμο. Εμεις οχι.
Δεν βαριεσαι. Το ιντερνετ εχει κι αλλες μορφες εκφρασης, που εσεις δεν εχετε ανακαλυψει ακομα.
Υ.Γ. Προφανως (sic) γραφω με ψευδωνυμο. Blogger ειμαι - μην ξεχνιομαστε.»

OldSkipper
Anonymous Anonymous, at 4:04 AM  
Κ κύρους όλα αυτά είναι κλεμμένα και από τον Hoagland. Αλλά έχουν την πρωτοτπία να έχουν αρχαιοΕΛληνορθόδοξη σάλτσα. Κ. Ροϊδη, Σ. Ροδιά, θαλασσομπερδεμένη, μικυ, tsiubiou, καφρε, καλή ανασταση που μαλλον ειναι πολύ μακρυά και μαλλον θ "αργήσει" παααρα πολύ. Κ. Queerdom ... " ο Λιακοπουλος τοχει πάρει χαμπαρι να υποθεσω...", γράψατε, ήταν το ανέκδοτο του φετινου Πασχατου.:)))) κ. passer by, μάλλον στη κλικα βρισκεστε αλλα δεν το ξερετε ακόμα.:))). ανωνυμε magica, συμφωνούμε απολύτως. κανένας οικονομικός πόλεμος δεν μας αφορά και μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Εμείς "Είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας σαν υπέρτατο αγαθό..."

* passer by, το ρημάδι είναι αναγκαίο κακό. Διώχνει τα spam. Γράφετε καπου αλλού και μτά καντε το επικολληση.

* spy ιδιαίτερες γεροντοευχές στα ζωα της ζούγκλας σας.


καλες γιορτές σε όλους και +γεροντοευχάς+
απο τον γέροντα πινόκιο τον καραψεύτη (χαμένο πολυούχο άγιο των απανταχού Λιακουραίων).
(να μη ξεχνιόμαστε...)
:)))))))))
Blogger funEL, at 12:03 PM  
O KAIROS GAR EGGYS

O LIAKOPOULOS POLEMAEI GIA TO E8NOS KAI THN OR8ODOKSIA. AUTA POU LEEI OLA EINAI ALH8IA. EISTE TYFLOI AN DEN EISTE EVRAIOI AN8ELLHNES. EINAI O MONADIKOS POU TOLMAEI NA APOKALYPSEI PRAGMATA POU SAS KAINE EBRAIODOULOI SIONISTES.
OI AGIOI THS OR8ODOKSIAS LENE GIA TH SATANISTIKH PAGKOSMIA KYBERNHSH STHN ERHMO TAKLAMAKAN. TO AMFISBHTHTE AYTO KOLOPOUSTRA?
EXEI GEMISEI O KOSMOS UFO KAI TA AMERIKANAKIA PSAXNONTAI.
TA ARXAIA KEIMENA MILANE GIA XANEMPOU TON EL. TO AMFISBITITE KAI AYTO TSIRAKIA TON EBRAION MEGALOEKDOTON. ALI8IA TI SXESI EXETE ME TON LAMPRAKI? TO KSERETE KARGIOLIDES OTI DEN MPOREI OUTE KATA DIANOIA NA BGALEI TOSO FTHNA BIBLIA OPOS O DHMOS8ENIS? KAI TO SAMPOTAZ POU TOY KANOUNE EDO KAI TOSA XRONIA EINAI KI AYTO PSEMMATA?

TOSES APODEIKSEIS SAS EBGALE GIA THN ANTIVARITITA TON ROSON.PRAGMATIKA EISTE HLI8IOI AN DEN EISTE BALTOI APO TON DIE8NH SIONISMO.

O LIAKOPOULOS SAS EBGALE TA MATIA POUSTARADES PRODOTES. LYSAKSATE ME TIS APODEIKSIS OTI OLOKLHROS O PLANHTHS EINAI DIKOS MAS. TORA SAS BALANE TA AFENTIKA SAS NA SIKOFANTISETE TA BIBLIA GIA TON ARH. TETOIA DOULIA RE KAKOMOIRHDES DEN 8A DEITE SE OLH TH PSOROZOH SAS ME TIS EBRAIKES 8OLOKOULTOURIARIKES MALAKIES POU SAS BROMIZOUN TO MIALO. TO SAPIO BROMOMIALO POU DEN EXETE. KOLOPAIDARADES POUTANES A8EOI KAI ALLO8RISKOI.
8A SAS KSEKA8ARISOUME POLI KONTA. ME FOTIA KAI ATSALI OPOS LENE OI PROFITIES GYFTARADES TOYRKOSPOROI. H EGERSH TON ELLHNON EXEI ARXISEI. OI ELLHNES DEN TRONE KOUTOXORTO. KOITAXTE TON POUTIN. DEITE TIS PROFHTEIES A8EOI. OLA 8A BGOUNE. KSERETE GIA THN APOSTOLH STH KOILH GH ASXETOI BROMOPOUSTA POU TOLMATE NA DIASIRETE KAPOION POU EXEI AFIEROSEI TH ZOH TOY STHN ELLADA KAI THN ALH8EIA.
NA SAS KANEI NA KSIPNISETE APOBLAKOMENOI. OTI PEI H NEA TAKSI TON PRAGMATON. NOMIZETE HLIUIOI OTI TO TSOUNAMI HTAN FYSIKH KATASTROFH AS GELASO. KAI META "TYXAIA" HTAN H KATASTROFH STH NEA ORLEANH APO TON "KATRINA"? DEN BLEPETE H 8ELETE NA MAS KOIMISETE GIATI AUTO LENE TA AFENTIKA SAS.
8A SAS GAMISOUME OTAN 8A SAS BROUME XORIS SALIO BROMOPOUSTRA. GIATI 8A SAS BROUME KOLOPAIDARADES POUTANAKIA.
MPOREI H ASTYNOMIA NA EINAI POULIMENH STOUS EBRAIOUS ALLA EMEIS EIMASTE AUTOX8ONES KAI ELLHNES ME E8NIKI KAI PATRIOTIKH SYNEIDISH.
EYTYXOS POU YPARXOYN MERIKES FONES ALEI8IAS EDO MESA OPOS O KAFROS KAI O ANONYMOS POU KSESKEPAZOUN TIS HLI8IOTHTES SAS. PAGKOSMIOPOIHMENOI BASTARDOI. POU TOLMATE NA LETE XRISTOS ANESTH. EUXOMAI NA SAS BREI H XEIROTERH MORFH KARKINOY NA PE8ANETE MESA SE PONO KAI BASANISTIRIA ESEIS KAI OLO SAS TO GAMIMENO SOI PRODOTES POU 8A TA BALETE ME TO XRISTO KAI THN ELLADA. MISITOI EBRAIOI SKYLIA APO TOTE POU STAYROSATE TON 8EANUROPO TO AIMA TOY EINAI PANO STA KEFALIA SAS KAI TA KEFALIA TON PEDION SAS. SAS PONAEI O DHMOS8ENHS GIATI KSERETE OTI DEN ASTIEYETAI. XEZESTE APO TO FOBO SAS.
ANTE MOUNAKIA GIA PEITE TO ONOMATAKI SAS BROMOKOTES FRAGKOKOTES. TI FOBASTE. AFOU 8A SAS PROSTATEPSOUN OLOI OI POULIMENOI DHMOSIOGRAFOI STH NEA TAKSI KAI OI EBRAIOI KA8IGITADES PANEPISTIMION. O KAIROS GAR EGGYS. 8A SAS BROUME AKOMA KAI STO TAFO SAS KAI 8A XESOUME PANO SAS.

KAI NA TO SBISETE AYTO APO TO EBRAIKO KOLOBLOG SAS ST ARXIDIA MAS. TO MINIMA TO PIRATE. 8A XASETE TON YPNO SAS KOLOPOUSTES ALBANOI.

NTASFINTANIA
Anonymous Anonymous, at 3:06 PM  
(LooooL)

Αυτό κι αν είναι περιπτωσάρα...

Φίλτατε EΛληνόψυχε σας θερμοπαρακαλούμε, ας μην είναι αυτή η τελευταία φορά που γράφετε εδώ!

Είστε ότι πρέπει!Είστε στο σωστό μέρος!

Σας αγαπάμε! Σας λατρεύουμε!

Να είστε πάντα έδω!

Ο Χριστός και η Παναγία να σας φυλάει!
Blogger SPY, at 3:43 PM  
Πάντως τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις βλακείες του Προφήτη..

Ακόμα και άτομα που πίνανε νερό στο όνομα του, αγόραζαν τα κοσμήματα του κτλ. τώρα απλά γελάνε μαζί του..

Κάποτε πίστευα ότι ήταν χαμένες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα ο "Ελληνοψυχος" (τι ελληνόψυχος είναι όταν γράφει με Greeklish μόνο αυτός ξέρει) παραπάνω όμως να που με τον καιρό ξύπνησαν..

Για αυτό έχει λυσσάξει εναντίον σας ο Προφήτης.. μέσα από την σάτυρα, αφυπνίζεται κόσμο!
Anonymous Anonymous, at 4:44 PM  
"Μα σαν δεν εύρει το Θεό ο άνθρωπος και μάταια τα του πόνου του παθήματα, το μέτρο της ευλάβιας απολείπειν της ψυχής του, κολάσιμη γαρ αμαρτία η απληστία και δη των κοσμικών το γνώρισμα εστί, χολή που τον σαλεύει. Κλαίω την Ελλάδα, διότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερις και για την ψυχή σας προσεύχομαι." Πατήρ Παΐσιος
Anonymous Anonymous, at 9:12 PM  
RE SKATOPSIXE, AFOU SE XALAEI TI TO KAPNIZEIS TO GAMIMENO???????
Anonymous Anonymous, at 11:17 PM  
ELLHNOPSYXOS ...

Να σας σβήσουμε? ... γιατί?
Eμείς δεν σβήνουμε τίποτα. Αλλά ακόμα και να σβήναμε,... εσάς ποτέ.

Είστε το αντιπροσωπευτικό δείγμα των Λιακόφιλων οπαδών των εθνικιστών νεοορθοδόξων του Δημ. Λιακόπουλου.

Είστε το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας δουλειάς που κάνει ο Ισαπόστολος τηλεπροφήτης (και όχι μόνος του) στα δεκάδες κανάλια που προπαγανδίζει καθημερινά.

Είστε ακριβώς ο Λόγος που μας κάνει να συνεχίζουμε με αυτό το μικρό και καρακιτσάτο (όπως του αξίζει) μπλογκ, όσο καιρό ο τηλεπλασιέ κάνει πλύση εγκεφάλου και διαβρώνει (εγείρει!!!) συνειδήσεις, από τις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες.

Είστε το μνημείο παράδειγμα και απόδειξη σε όλους αυτούς που θεωρούν τα φαινόμενα των τηλελλαδέμπορων γραφικά και ανάξια λόγου και αντιμετώπισης.

Ελπίζουμε να σας διαβάσουν όσο περισσότεροι είναι δυνατόν.

και ξανά καλές γιορτές
Blogger funEL, at 12:09 AM  
σημερα ο προφητης ειπε αυτολεξι:
ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ
αλλα δε προλαβα να το γραψω στο βινετο. ελπιζω σε μια επαναληψη της εκπομπης.

+αγαπησονκαιμηνυσον+
Anonymous Anonymous, at 12:12 AM  
@politakos
Εχετε ξεκινησει καμπανια για την αγιοποίηση του Παισιου βλεπω ε;
Εμ βεβαια τα κοροιδα ε...συγνωμη οι θρησκευομενοι χρειαζονται νεα είδωλα για να εξακολουθούν να σας τα ακουμπανε σε τάματα και μυστηρια.
Γνωστα ολα αυτα. Αυτο που συνειδητοποιω τωρα πλεον είναι οτι ενα 70% απο τις παπαριες που αραδιαζει ο Χοντρος καθημερινα ειναι ατάκες του Παισιου. Ολα εδω ειναι: το ξανθο γενος, η Αγια Σοφια, οι Φραγκολεβαντινοι κτλ
Να μη το κουραζω λοιπον: Οταν θα παψει ο μικρος Ελλην καραγκιοζακος να αισθανεται ως μονος εν μεσω βαρβαρων και αισθανθει πολιτης του κοσμου τοτε θα λυθουν τα περισσοτερα απ' τα προβληματα του.
Κι αφηστε τη Νεα Ταξη κατα μερος. Η καθε Ταξη θελει και Ταξιτες κι αμα εσεις δεν προσφερεστε τοτε αυτη δεν ιδρυεται.
Να κλαιτε πατερ για την Ελλαδα γιατι εκτρωμα την καταντησατε εσεις και οι ομοιοι σας νεοσυντρητικοι και φονταμενταλιστες νεοορθοδοξοι.
Τωρα καταλαβα και γιατι σας κοπτει για τον καθε Λιακο....
Anonymous Anonymous, at 12:18 AM  
@ ELLHNOPSYXOS

Φέρστλυ αη γουλντ λάηκ του απόλοντζάηζ φορ δη γκρηκλις, μπατ μαη ζάοηνιστ κήμπορντ χας κίκεντ δη μπάκετ ντιού του σέρ Πούτινς Τέσλα Κοσμοσφήρς.

Αη γουλντ λάηκ το αντμήτ μπόουθ όπενλυ εντ πάμπλικλυ, δατ άη έμ εη φίλθυ ζάιονιστ χήμπρου χομοσέξουαλ μαλτικάλτσουραλ μπάσταρντ, χούζ όνλυ πέρπος ιν χίς στίνκιν παθέτικ λάιφ ίζ δη ντηστράξιον οφ δη Επσιλόνιαν Εμπάηαρ εντ δη μπρέην-γουώσινγκ οφ ινοσεντ Χελλένικ Όρθοντοξ σίτιζενς γουίθ νηοτάξ ιλουμινάτι κόκα-κόλα.

Αη όλσο αντμίντ δατ άη εμ αν αντισενταούριστ μπάσταρντ εντ αη γουωντ το ση δη χόουμ σταρ Σύστεμ οφ δη Χελένιανς, δη Σίριον Στάρ Σύστεμ γκόου άπ ιν φλέημς αλόνγκ γουίθ δέηαρ σένταουρ μπράδερς ιν άρμς.

Αη αμ άλσο φόρσεντ του ρηλάκταντλυ αντμίτ δατ αη χαβ σίτεντ μαη τζούης πάντς, εντ πίσεντ ον μαη νηοτάξ άντεργουεάρ. Αη νόου δατ γουη αρ ντούμεντ, μπατ ουη γουιλ φάητ το δη μπίτερ έντ μπηκόζ γουη άρ φανάτικ νηοτάξ κάου μπόηζ.

Μπεστ ρηγκάρντζ,

Εντ μπεστ γουίσες φορ δη πάσοβερ.

Ντάσβηντάνγιε! +εντ γκοντ μπλές+

Χρόνια πολλά με υγεία και καλές γιορτές σε όλους!
Blogger pølsemannen, at 2:06 AM  
@ ELLHNOPSYXOS

Μπορεί να είμαστε στο ίδιο "στρατόπεδο" ΑΛΛΑ:
Προτείνω να ζητήσεις συγγνώμη για όλες τις βρισιές που ξεστόμισες και τις κατάρες που έγραψες στο τέλος.
Συγχαρητήρια. Κατάφερες με το φανατισμό σου να βγεις εκτός ορίων.
Ακόμα κι εγώ που υποστηρίζω το Λιακόπουλο (και για να σας προλάβω εσάς, του τάγματος: δεν με πληρώνει ΚΑΝΕΝΑΣ γι' αυτό) δεν έριξα ποτέ το επίπεδο της συζήτησης τόσο χαμηλά.
Το καλύτερο θα ήταν να γράψεις κείμενο με επιχειρήματα και όχι βρισιές.
Έτσι "ρίχνεις" στα μάτια των άλλων την ποιότητα του κοινού που παρακολουθεί το Λιακόπουλο. Στην ουσία θίγεις όλους εμάς που τον παρακολουθούμε χρόνια. Λυπάμαι πραγματικά γι' αυτό...
Anonymous Anonymous, at 10:52 AM  
Προς ELLHNOPSYXOS και λοιπούς Λιακόφιλους με "Δυνατούς και ΕΛληνικούς" τρόπους, ακριβώς όπως ο τηλεαπατεώνας παραδειγματίζει (χέρια στον αέρα γροθιές φωνές ουρλιαχτά απειλές σε φανταστικούς εχθρούς σιωνιστές νεοταξίτες δαίμονες φανατισμός ιερά οργή κλπ),
... η ανωνυμία είναι δικαίωμα, κατάκτηση και ανάγκη.
Προστατεύει το κάθε αδύναμο που καταγγέλει κάποιον μεγαλόσχημο με δύναμη και μέσα "πόστα-κομπόστα"

αν όχι πείτε το ονοματάκι σας εσείς πρώτοι κάφροι, μπανοτέτοιοι, ανώνυμοι. Έτσι κι αλλιώς οι funEL είναι που δέχονται συνέχεια απειλές και επικηρύξεις από σας και όχι εσείς

http://papanotas.wordpress.com/2007/04/08/%ce%91%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b6%cf%89%ce%ae%cf%82-blogger-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85/

ρε ουστ που κάθονται και σας ακούνε και δεν σας σβήνουν.
Αλλά αυτή είναι η δημοκρατία μας (και ετσι πρέπει να είναι). Να καταφέρνεται ο κάθε κάφρος δημοσθένης εναντίον αυτού που του παρέχει το λόγο για να φέρει καθεστώτα "Δυνατά και ΕΛληνικά" με σίδερο και ατσάλι όπου θα μπορεί να μιλά ελεύθερα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
Anonymous Anonymous, at 3:37 PM  
Ρε παιδιά, εγώ δε νομίζω ότι είμαι Εβραίος. Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον...

+Ο Έλβις Ζει+
Blogger Helix Nebulae, at 11:25 PM  
@ kafros7 (απάντηση στο Y.Γ.)

Είναι απλό. Η κότα θα σκυλιάσει. Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό στο ζωικό βασίλειο...
Anonymous Anonymous, at 12:32 AM  
προς το παρόν σκυλιάζουν και κακαρίζουν οι καφροειδείς7, ELLHNOPSYXES Λιακόκοτες και άλλα μπανο+φυτά της πανίδας του spy, μαζί με το χοντρό καντηΛανάφτη φΛώρο (το μεγάλο αφεντικό τους) :))))))
Συμβαίνει ΠΑΝΤΑ στο μεταλλαγμένο φυτικό βασίλειο των φασιστοειδών του νεάνταρταλ.
Και θα κακαρίζετε για πολύ ακόμα για παααααρα πολύ κ. Λιακόπουλε μαζί με τα τσιράκια σου.
Όσο γκαρίζεις από το θλιβερό τηλεμάρκετινγκ, θα είμαστε εδώ να σε ξεβρακώνουμε με μεγάλη μας χαρά.

:))))))))))))))))
Έχουμε γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σου και φαίνεται στην σαβουροεκπομπή της βδομάδας.
Αυτή είναι η Δικαίωσή μας, τηλεπλασιέ της αρπαχτής
:))))))

+μεχριναβγαλειοηλιοςκερατα+
Anonymous Anonymous, at 1:05 AM  
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Ο Θεός να μας ευλογήσει όλους με την αγάπη του και να ικανοποιήσει κάθε καλή μας επιθυμία!

Politakos said... «"Μα σαν δεν εύρει το Θεό ο άνθρωπος και μάταια τα του πόνου του παθήματα, το μέτρο της ευλάβιας απολείπειν της ψυχής του, κολάσιμη γαρ αμαρτία η απληστία και δη των κοσμικών το γνώρισμα εστί, χολή που τον σαλεύει. Κλαίω την Ελλάδα, διότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερις και για την ψυχή σας προσεύχομαι." Πατήρ Παΐσιος»

Λάθος αγαπητέ Politakos. Το απόσπασμα δεν μπορεί να είναι του Γέροντος Παϊσίου. Ο Γέρων Παΐσιος δεν έγραφε ποτέ σε αυτή τη γλώσσα, από όσο γνωρίζω, ούτε έχω διαβάσει ποτέ το παραπάνω απόσπασμα, και επίσης ήταν πάντα αισιόδοξος και παρηγορητικός, δε μίλαγε έτσι. Όσοι έχουν διαβάσει έστω και λίγα για τον Αγιο αυτό άνθρωπο και συνεπή μοναχό, θα συμφωνήσουν. Μάλλον κάποιος άλλος έγραψε τα λόγια αυτά.

Taklamakan said... «Έχετε ξεκινησει καμπανια για την αγιοποίηση του Παισιου βλεπω ε; Εμ βεβαια τα κοροιδα ε...συγνωμη οι θρησκευομενοι χρειαζονται νεα είδωλα για να εξακολουθούν να σας τα ακουμπανε σε τάματα και μυστηρια. Γνωστα ολα αυτα. Αυτο που συνειδητοποιω τωρα πλεον είναι οτι ενα 70% απο τις παπαριες που αραδιαζει ο Χοντρος καθημερινα ειναι ατάκες του Παισιου. Ολα εδω ειναι: το ξανθο γενος, η Αγια Σοφια, οι Φραγκολεβαντινοι κτλ»

Αγαπητέ μου Taklamakan, η αγιότητα δε χρειάζεται καμπάνιες, απλά επικυρώνεται από την εκκλησία όταν φτάνουν να «βοούν και οι πέτρες» πώς κάποιος άνθρωπος άγιασε. Συγχέεις όμως την προσκύνηση που αποδίδουμε στον όποιο Άγιο, με τα είδωλα. Μάθε ότι: Προσκυνούμε τη Θεία Χάρη του Αγίου (την άκτιστη θεία ενέργεια) που έλαβε αυτός με τους αγώνες και τη βιοτή του εν γένει, και όχι το ίδιο το πρόσωπο. Επομένως η προσκύνηση μεταβαίνει πάντα και αποκλειστικά στο Θείον. Το πρόσωπο το τιμούμε (αλλά δεν το προσκυνούμε) ως καλό αγωνιστή του Χριστού μας και υπόδειγμα για όλους.

Το ότι ο Λιακόπουλος μνημονεύει τις προφητείες του Γέροντα Παϊσίου, είναι προς τιμήν του. Καλά κάνει και διαφωτίζει το λαό για τα μέλλοντα να συμβούν, όπως για παράδειγμα για τον επερχόμενο πόλεμο, και να μας στηρίζει ηθικά (καθώς η Ελλάδα δε θα εμπλακεί άμεσα, παρα μόνο θα περάσει μια πείνα για μερικούς μήνες). Για να μιλήσει ο Γέροντας για τα θέματα αυτά, προφανώς είχε την άνωθεν εντολή ώστε οι πληροφορίες αυτές να διαδοθούν. Τώρα: Αν ο Λιακόπουλος, μπερδεύει τις ΓΝΗΣΙΕΣ αυτές προφητείες με Τραχώνι, UFO, και πιθανές αρχαιολατρείες, υπεύθυνος είναι ο ίδιος για αυτό το ανακάτεμα και όχι ο άγιος Γέροντας. Γενικά πρέπει να ενημερώνουμε για τα εσχατολογικά με πολλή προσοχή και προσευχή, και όχι ανεύθυνα.

Είμαστε κορόϊδα οι θρησκευόμενοι Ορθόδοξοι; Έστω ότι πληρώνουμε π.χ. 100-200 ευρώ για ένα Μυστήριο, που κανονικά δεν υποχρεούται κανείς να το πληρώσει. Από την άλλη, ξοδεύει κάποιος στο ίδιο μυστήριο σε ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΕΣ (π.χ. μπουμπουνιέρες, ταβέρνα, νυφικά) του κόσμου τα λεφτά, 5-8.000 € ή και παραπάνω. Ας πάμε και σε άλλα θέματα: Ο Πνευματικός θα σε συμβουλεύσει να κόψεις το κάπνισμα, που σου καταστρέφει την υγεία και το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Θα σε συμβουλεύσει να μειώσεις το ποτό που σε ΣΚΟΤΩΝΕΙ αλλά εσύ το πίνεις για να «φτιαχτείς» και να είσαι «in». Θα σε συμβουλεύσει να τρώς με εγκράτεια και να νηστεύεις, όταν εσύ χοντραίνεις κάθε μέρα και χαλάς την υγεία σου, και ξοδεύεσαι σε fast-food και λοιπές ανοησίες. Θα σε συμβουλεύσει να αγαπάς τον εχθρό σου, όταν εσύ λιώνεις από την οργή, τα νεύρα και το μίσος αν κάποιος σε πειράξει, και χαλάς την υγεία σου. Θα σε συμβουλεύσει να ζείς λιτά, όταν εσύ αγοράζεις σπίτια και αυτοκίνητα που δεν μπορείς να πληρώσεις και υποφέρεις από το άγχος και την αγωνία, γίνεσαι δούλος του καταναλωτισμού και δουλεύεις σε 2 δουλειές για να ξεχρεώσεις τις κάρτες σου. Θές και άλλα παραδείγματα; Άνοιξε τα μάτια σου και δές ποιοι πραγματικά σε θέλουν κορόϊδο: Οι πολυεθνικές τυποποιημένου φαγητού – αναψυκτικών – τσιγάρων, η τηλεόραση, οι διαφημίσεις, η μόδα, οι πουλημένοι πολιτικοί, όλοι όσοι έχουν όφελος από το να είσαι μοιραίος και άβουλος, από το να σε σύρουν στα πάθη σου, στον καταναλωτισμό, στη λαιμαργία, την απληστία… Ο Χριστινός τουλάχιστον μαθαίνει να τα πολεμάει όλα αυτά (και κυρίως το διάβολο που κρύβεται πίσω τους) και δεν πιάνεται σαν το έξυπνο πουλί, από τη μύτη !

@ ELLHNOPSYXOS Εύχεσθε και μη καταράσθε! Αγαπάτε τους εχθρούς ημών! Καλώς ποιείτε σε αυτούς που σας μισούν!

Ξέρετε, πολλές φορές οι κατάρες γυρίζουν πίσω σε εκείνο που τις στέλνει. Σας συμφέρει λοιπόν να μήν καταράστε κανένα. Με αγάπη.
Blogger Alexander, at 1:23 AM  
Alexander, καλή η κατήχηση, καλή και η εγκράτεια, ο αντκαταναλωτισμός, η υγιεινή διατροφή που φυσικά ΔΕΝ είναι αποκλειστικότητα των χριστιανών μιας και πολλοί "νεοταξίτες" "παγκοσμιοποιητές" "άθεοι" ακολουθούν όλα και πολλά άλλα ακόμα καλύτερα για να καλυτερεύσουν το σωμα τους και τη ζωή τους. (έχεις δει την εγκράτεια που αποτυπωνεται στο υπέροχο απολλώνειο σώμα του Δημοσθένη?)
Όμως Τι έχεις να πεις για όλα αυτά του κ. Δημοσθένη στο εν λόγω ποστ? Για τους αρειανούς εξωγήινους, τις πολυκατοικίες, τον Θεό Άρη που έφυγε και ονόμασε τον πλανήτη Άρη, για τον πόλεμο που εγινε εκεί, για τα ελληνικά κτίσματα.
Μη μας δουλεύεις ψιλό γαζί και συ ρε alexander. Μη κρίνεις με δυο μέτρα και δύο σταθμά. Τι θα πει μας δίνει θάρρος από τη μια και μας φλωμόνει στο ψέμμα από την άλλη. Ή είναι απατεώνας κάποιος ή δεν είναι.
Αν ήταν ορθόδοξος θα πούλαγε περί Άρη παπαρολογίες, το μαλέους μαλεφικάρουμ, το ανεκδιήγητο ο πλανήτης των ελληνων και άλλα...
Επι τέλους ντρέπεσαι να το παραδεχθείς επειδή σου χαϊδεύουν τα αυτιά τα διάφορα περί ορθοδοξίας και παγκοσμιοποίησης που πιπιλάει ο θεομπαίχτης.
Σε αγοράζει και σε πουλάει και σενα μαζί με όλους που πιστεύουν στα ωραία λόγια που τους αρέσει να ακούνε.
Και ξεκόλλα. Το συνάφι του είναι ακριβώς ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ. Δεν το βλέπεις? Δες πως φωνάζει πως κουνάει το απαίσιο δάκτυλό του, πως απειλεί θεούς και δαίμονες για λίγα αργύρια. Μπορεί να είναι και ο ίδιος. Μετάφρασε το Δυνατά και Ελλνικά. Τι σημαίνει? ακριβώς τον ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ.

Δεν είσαι κακος άνθρωπος alexander,
... αυτός είναι (και πολύ χειρότερα πράγματα), καρατσεκαρισμένο. Κάτι ξέρω και εγώ.

.ότι επιθυμείς και συ.
Anonymous Anonymous, at 2:03 AM  
@Alexander,

Επανειλημένως έχεις προσπαθήσει να κάνεις κήρυγμα, γνωρίζοντας πολύ καλά πώς η πλειοψηφία που διαβάζουν αυτό το Blog είναι ορθολογιστές άθεοι. Με ενοχλεί πραγματικά το κήρυγμά σου, γιατί πολύ απλά νοιώθω ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη και την κρίση μου. Διαβάζοντας και σχόλια άλλων σχολιαστών θα έλεγα ότι δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι.
Εφόσον υπάρχει ανοχή από όλους μας στο κήρυγμά σου, θα ήθελα να δείξεις και εσύ ανοχή σε δυο-τρια πραγματάκια που θα αναφέρω παρακάτω.

Πρώτον, η γη δεν είναι επίπεδη. Ακόμα και ο Λιακόπουλος το αποδέχεται.
Δεύτερον, η γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να είναι το κέντρο του σύμπαντος. Λογικό;
Τρίτον, κάθε αστράκι που βλέπεις στον ουρανό, είναι και ένα ηλιακό σύστημα που περιλαμβάνει πολλούς πλανήτες γύρω του, οπότε το σύνολο των πλανητών είναι ένα νούμερο με πολλά πολλά μηδενικά από πίσω.
Πιστεύω αυτά να σου είναι όλα γνωστά. Αλλιώς, μόλις τώρα αύξησες τις γνώσεις σου. Παρακάτω:
Κάθε πλανήτης έχει τις δικές του συνθήκες οι οποίες μεταβάλλονται συνεχώς και σε κάποια στιγμή ίσως μετά από πολλά εκατομμύρια χρόνια, ίσως γίνουν ιδανικές για τη δημιουργία ζωής.
[Στους γειτονικούς πλανήτες ακόμα δεν έχουμε βρει ίχνη ζωής, όμως μη ξεχνάς ότι απο το σημείο που βρισκόμαστε μπορούμε να δούμε μετά βίας 10 πλανήτες.]
Από τη δημιουργία αυτή θα εξελιχθούν οργανισμοί οι οποίοι εφόσον θα μεταβάλονται οι φυσικές συνθήκες, θα μεταβάλονται και αυτοί. Θεωρία της εξέλιξης με λίγα λόγια, συμβαίνει παντού γύρω σου.
Η πιθανότητα σε δύο πλανήτες να υπάρξουν ακριβώς οι ίδιες συνθήκες ώστε να δημιουργηθεί ζωή και να εξελιχθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι τόσο απειροελάχιστη, ώστε μπορούμε εύκολα να την ονομάσουμε μηδαμινή. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί παράγοντες που καθορίζουν τις συνθήκες, όπως η χημική σύσταση της ατμόσφαιρας, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, βαρύτητα κτλ κτλ.
Με λίγα λόγια η περίπτωση να υπάρχει οργανισμός ίδιος ακριβώς με τον άνθρωπο σε έναν άλλο πλανήτη απλά είναι τελείως απίθανη.
Οπότε το να λες ότι υπάρχει ένας Θεός, ο οποίος έχει δημιουργήσει όλο αυτό το σύμπαν με τους τρισεκατομμύριους πλανήτες εκ των οποίων επέλεξε τη ρημάδα τη γη να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες ούτως ώστε μετά από εκατομμύρια χρόνια να εξελιχθεί ένα είδος που "εποίησεν κατ' εικόνα εαυτού.", είναι σα να προσπαθείς να με πείσεις ότι η γη είναι επίπεδη, ο ήλιος γυρίζει γύρω από αυτήν και είναι και το κέντρο του σύμπαντος.
Anonymous Anonymous, at 4:12 AM  
@Kafros7

"Προς Spy. Τα διαβάζω όλα τα comment και όλοι πλέετε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. Ακόμα και το χιούμορ σας είναι ίδιο (αυτό που διαθέτετε τελοσπάντων). Αν υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δεν είναι κατηγορία αυτό, απλή διαπίστωση κάνω."

Πάλι εκτός θέματος είστε.. Το θέμα στο προηγούμενο σχόλιό μου δεν ήταν το αμαρτωλό μας χιούμορ (για το οποίο πέφτουν και μηνύσεις).

Ας τα πάρουμε ένα-ένα:

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι απαντούν εκ μέρος του Funel, από την στιγμή που σε αυτόν απευθυνόσουν; "

Καταρχήν δεν απευθύνθηκε μόνο στον funEL, αλλά και σε όλους μας με έμμεσο τρόπο (διαβάστε ξανά..).
Κατά δεύτερον, εβρισκόμεθα σε δημόσιο χώρο και απαντάει (ακόμα) ελεύθερα όποιος θέλει και όποτε θέλει, χωρίς να ζητήσει την άδεια.
Αν ήθελε να μιλήσει προσωπικά στον funEL, θα του έστελνε e-mail. Άλλα σκοπός του Ψευδώνυμου λιακόφιλου ήταν να διαβαστούν οι μπούρδες του από όλους.

"Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι σε αυτή την χώρα μπορείς και να έχεις αντίλογο, δίχως να χρειαστεί να χλευάσουν και να σε χαρακτηρίσουν. Κατά τους περισσότερους εδώ υπάρχει η δική τους άποψη και η λάθος. Διαλέγεις και παίρνεις, λοιπόν."

Αυτά όλα μπορείτε να πάρετε έτσι όπως είναι και να τα δείξετε στον Προφήτη. Ο οποίος δέχεται επιλεκτικά την κριτική σάτιρα. Μόνο οι διάσημοι μπορούν να τον χαρακτηρίσουν, γιατί αν τα βάλει μ' αυτούς θα τον κάνουν φέτες.

Τα περί δικών μας απόψεων και λάθος απόψεων, επανεξετάστε τα. Οι απόψεις που υποστηρίζουμε εκφράζονται από τα ποστ του funEL. Αν οι απόψεις αυτές είναι λάθος πείτε μας τις σωστές. Κανένας από σας τους λιακόφιλους δεν πήρε ποτέ ένα μέρος κάποιου κειμένου για να το διαψεύσει με επιχειρήματα. Δείξτε μας τη μαγκιά σας λοιπόν. Πάρτε ένα κείμενο και βγάλτε το σκάρτο. Μπορείτε;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
(για να δούμε κιόλας αν κατέχετε και άλλες ικανότητες εκτός από αυτή του γαβγίσματος).


Υ.Γ. Ρωτάω για πολλοστή φορά, τί θα γίνει με το blog, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο δικαστήριο. Μάλλον, είναι δύσκολη η απάντηση...

Συγχωρήστε με αλλά η ερώτηση αυτή είναι ηλίθια. Σας αφήσαμε να την κάνετε τόσες φορές περιμένοντας ότι στην πορεία θα καταλαβαίνατε ότι είναι ουτοπική. Βέβαια ο Βan-νόησον, ο Ελληνόψυχος και άλλοι κλινικά αυτιστικοί, αυτό δεν θα το καταλάβαιναν ποτέ.
Είναι ουτοπική για τον απλούστατο λόγο, ότι στο δικαστήριο δεν δικάζεται το funEL, αλλά ο Τσιπρόπουλος. Όποια απόφαση και να πάρει το δικαστήριο, αυτή νομικά δεν αφορά το funEL.

Αν γίνει ποτέ δικαστήριο για το funEL, τότε μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε..
Blogger SPY, at 4:54 AM  
@ ELLHNOPSYXOS
Oh the great internet drama
Κύριε μου είστε αυτό που εις την ιντερνετικήν ονομάζουμε Internet_Tough_Guy,και βέβαιος δεν θα κάτσω να σχολιάσω αυτά που ήδη "ανιφερθισαν" από τους εν λιακό αδερφούς για το πως είστε ο τελείoς αντιπρόσωπος τις "νεαντερταλικις" "νεοφοτιστις" ακροδεξιάς νεολαίας.Που για άλλη μια φορα αποδεικνύει ότι δεν έχει επιχειρήματα παρα μονο την αξια +"πουεβλογισονοπροφιτις"+ ελληνικήν ρώμη (με αλλα λόγια ένας ηλίθιος τραμπούκος).Οποτε άφησε μας εδώ στο ησυχαστήριον μας και πήγαινε να σπάσεις τίποτα σε κανένα στάδιον η να ραπίσεις κανένα αλλοεθνή επειδή αυτός δουλεύει ενώ εσύ το ξινής(πως το λέμε αυτό εις την καθαρεύουσα)

@Anonimus
Κοίτα και εγώ θα μπορούσα να ποστάρω ένα χαλι με όλες τις theories συνωμοσίας γύρο από το ναυάγιο του Diamond (όπως ότι το ναυάγιο δεν προκληθεί λόγο ξέρας αλλα από την υψηλότερη κορυφή του τρίτου βουνού τις βυθισμένης ατλαντίδας)δυστυχώς όμως κανένας δεν θα με έπαιρνε στα σοβαρά διότι δεν έχω εκδότες από πίσω μου!!!!

@Politakos
Μια απορία... μέσα εις το pantheon τον άγιον εκτος από τον πατέρα +"μεγαληηχαριτου"+ μετράμε και την αγια αικατερίνη του αιγάλεω?που τις έγραφε ο θεός στο στήθος τις μηνύματα η μονο τον πατέρα που που έβλεπε οράματα περί τις νέας και ένδοξης περιουσιας ελληνικής φίλης που θα ξαναπάρει την πολύ και θα απόκτηση για κάποιο άγνωστο λόγο την βασιλιά τον ουρανών(κάτι σαν το η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται αλλα αντί Darth Vader βάλτε μέγας κωσταντίνος και αντί για death star βάλτε ιπτάμενα "τεριρεμ"). Τέλος αγαπητέ δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα ο γέροντας σας, ο μέγας χριστιανός και άγιος κηρύττει στα γραπτά του τον "φυλετικό διαχωρισμό" κάτι το οποιο εγώ εκλαμβάνω ως ρατσισμό.Πρέπει να καταλάβετε αγαπητέ όπως και όλα τα αλλα φαεινά μυαλά ότι δεν μπορεί κάποιος να λέγεται χριστιανός και να μην υπακούει εις τους βασικούς κανόνες τους οποιους έθεσε ο ίδιος ο ιδρυτής με βασικότερο το αγαπάτε αλλήλους. Βλέποντας αυτά που έχετε στο blog σας ο γέροντας μιλάει μονο gia πόλεμοus καταστροφές για να μην αναφέρουμε την "εξάλειψη" του τουρκικου έθνους...

ps.Μήπως ο γέροντας +ευλόγησον+ έπινε τίποτα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

ps2.Για τον funel εγώ πούλησα την γιαγιά μου στους ρώσους +"μεγαληχαριτους"+ για πειράματα με αντιβαρυτικές σφαίρες στην κούφια γι, χαλάλι του το αξίζει

ps3.Sorry για το post σεντόνι αλλα παρακολουθώ το blog εδώ και 8-7 μήνες και τα είχα μαζεμένα

Φιλικά και πάντα δοξάζοντας το μεγάλο όνομα του "τιλεπλασιε" +mesiaarxontatoufotoskaitiskoufiasgisevlogison+
tkpig
Anonymous Anonymous, at 6:08 AM  
Χριστός Ανέστη
προς όλους.
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και σπανίως γράφω σε φόρουμ και μπλογκ. Όμως μου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ο κ. Δ. Λιακόπουλος στη τηλεόραση διότι εμφανίζεται ανελειπώς καθημερινά σε πολλά κανάλια καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Ψάχνοντας έπεσα σε αυτό εδώ το ιστολόγιο και έμαθα την ιστορία με τη μήνυσή του σε κάποια μηχανή αναζήτησης.
Οι θέσεις σας κύριοι είναι ακραίες και χρησιμοποιείτε μια σκληρή γλώσσα. Μπορεί ο κ. Δ. Λιακόπουλος να χρησιμοποιεί τον χριστιανισμό και να εκμεταλεύεται το εθνικό συναίσθημα των απλοϊκών ανθρώπων αλλά δεν χρειάζεται να του δίνετε τόσο μεγάλη σημασία. Εμείς ξέρουμε ότι εκφράζει αίρεση αλλά αυτό δεν είναι τόσο επικίνδυνο για το σώμα της εκκλησίας. Ώς γνωστό προέρχεται από το κύκλο των αρχαιολατρών αντισημιτικών ακροδεξιών. Ίσως να σας χρησιμοποίησε για να διαφημισθεί εμπορικά. Δεν είσθε θρησκευόμενοι και αυτό είναι δικαίωμά σας. Να μου επιτρέψετε όμως σας πω και δυο λόγια για τη παγκοσμιότητα και το πανανθρώπινο χαρακτήρα του χριστιανισμού.
Ο Χριστός είναι μια παγκόσμια αποκάλυψη του θείου. Δεν αναφέρεται σε έθνη, γλώσσες, φυλές. Μην τον υποβιβάζετε με καθ' ολοκληρία άτοπες και άσκοπες προφητείες περί πολέμων εθνών ελλήνων. Η αποκάλυψη του Θεού είναι η ίδια και για τον έλληνα και για τον τούρκο και για τον εβραίο και για τους μετανάστες ευρωπαίους που δημιούργησαν τις ηνωμένες πολιτείες. Ο Χριστός είναι μία παγκόσμια ενότητα δεν βλέπει σύνορα υφαλοκριπίδες και εθνικά εδάφη. Δεν κάνει σεισμούς και δεν προειδοποιεί αγίους εν είδει προφητειών, για να κάνει να πιστέψουν ίσως κάποιοι. Δεν εμφανίζει ματωμένα στίγματα σε σώματα, ούτε ζωγραφίζει την Αγιασοφιά και στενούς τοπικιστικούς πόθους. Δεν έχει καμμία σημασία άν ο Χριστός ήταν στην ανθρώπινη φύση του, εβραίος και προερχόταν από εβραϊκή φυλή. Καμμία σημασία δεν έχει εάν οι ρώσοι έχουν ή δεν έχουν υπερτεχνολογία. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με τον αμερικάνικο λαό, δεν είναι εχθροί μας. Δεν ξεπέφτουμε στον φανερό ή καλυμμένο αντισημιτισμό. Δεν υποβιβάζουμε το Θείο, σε κλειστά εθνικά ή φυλετικά πλαίσια. Ο "περιούσιος λαός" του Θεού είναι όλοι οι άνθρωποι. Καμμία σημασία δεν έχει αν η Αγία του θεού Σοφία βρίσκεται σε μουσουλμανικό κράτος.
Η ρήση "η ελλάδα ανθρωπογονεί" ως γνωστό δεν αναφέρεται πουθενά σε πατερικά κείμενα και είναι καθαρή εφεύρεση αρχαιολατρών. Δεν έχει καμμία σημασία η κατάληψη εδαφών από μια χώρα, κανένα πόλεμο δίκαιο ή άδικο δεν ευλογεί ο Κύριος.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά δεν έχω σκοπό να κουράσω.
Παρ' όλο που με θλίβει οφείλω να ομολογήσω ότι ο κ. Λιακόπουλος μιλάει με μίσος και φανατισμό επαναφέροντας με τον λόγο του μαύρες εποχές, χρησιμοποιώντας τους Ορθοδόξους σαν ασπίδα. Είναι κρίμα και είθε κάποτε να μετανοήσει και να επανορθώσει για τη σύγχιση που προκαλεί στους Ορθοδόξους. Αργά ή γρήγορα όμως θα του επιδοθούν οι ανάλογες ευθύνες αν συνεχίσει την εκστρατεία του μίσους κατά των "άλλων". Κι αυτό σας το λέω γιατί η πολεμική σας είναι ναι μεν δικαιολογημένη από την πλευρά σας, ρίχνει όμως περισσότερο μίσος και φανατισμό στην υπόθεση.

Χ.Ο.
Anonymous Anonymous, at 11:53 AM  
Aγαπητέ χ.ο.,
είπατε ότι "[Ο Θεός] δεν προειδοποιεί αγίους εν είδει προφητειών, για να κάνει να πιστέψουν ίσως κάποιοι." Στους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους όμως, τα θαύματα και οι προφητείες συνέβαιναν τόσο φανερά και συχνά, ακριβώς για να πιστέψουν κάποιοι καλοπροαίρετοι! Σήμερα, ο λογισμός μου λέει ότι ο Θεός δίδει το προορατικό χάρισμα στους αγίους του, για να τονώνει την πίστη των Χριστιανών και να τους προειδοποιεί για τα επερχόμενα, καθώς οι Χριστιανοί βασίζονται στην Πρόνοιά Του και Εκείνος ξέρει με ποιους τρόπους θα προστατέψει τα παιδιά Του. Κάνοντας όμως αισθητή την Πρόνοια διά των «προοράσεων» [=προφητείες] των Αγίων, ήδη οι πιστοί προγεύονται κάτι από τη Βασιλεία του Θεού, και βοηθιούνται πολύ στην πίστη.

Nifalios said “Επανειλημένως έχεις προσπαθήσει να κάνεις κήρυγμα, γνωρίζοντας πολύ καλά πώς η πλειοψηφία που διαβάζουν αυτό το Blog είναι ορθολογιστές άθεοι.” Επειδή υπάρχουν όμως και ορθολογιστές Πιστοί, όπως και άθεοι καλοπροαίρετοι, δεν θα ήταν άδικο και μονόπλευρο να μην υπάρχει αντίλογος στις αθεϊστικές ή αντι-Ορθόδοξες «κορώνες»;
Πάμε τώρα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ του συλλογισμού σου: «Κάθε πλανήτης έχει τις δικές του συνθήκες οι οποίες μεταβάλλονται συνεχώς και σε κάποια στιγμή ίσως μετά από πολλά εκατομμύρια χρόνια, ίσως γίνουν ιδανικές για τη δημιουργία ζωής.» Βασίζεις όλη τη σκέψη σου για τη ΘΕΩΡΙΑ της εξέλιξης, σε δύο μεγάλα ίσως. Όμως: Πρώτον: Κανείς δεν έφτιαξε στο εργαστήριο (σε ελεγχόμενες συνθήκες δηλαδή) ζωή από ανόργανα υλικά. Ούτε ένα πράσινο φύλλο. Μέχρι να επιτευχθεί αυτό, το «ίσως» ισούται απλά με «ονειρευόμαστε ότι…». Δεύτερον: Η θεωρία της εξέλιξης είναι απλώς μια θεωρία! Δεν έχει υϊοθετηθεί από την επιστημονική κοινότητα ως βεβαιότητα, επειδή δεν έχει αποδείξεις, διαθέτει μόνο ενδείξεις, συνεπώς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΚΥΡΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!
Οπότε το να υποστηρίζουμε ότι υπάρχει Θεός – Δημιουργός που έφτιαξε όλο το σύμπαν για να στεγάσει τον Άνθρωπο, στον οποίο προσέφερε την Αθανασία και την κατά Χάριν Θέωση, είναι τουλάχιστον ισόκυρο με τις ΘΕΩΡΙΕΣ της… αυθυπαρξίας της ύλης, και της λατρείας της ως δημιουργού της ζωής και του ανθρώπου! Τα υπόλοιπα είναι για όσους ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ από επιστήμη, και ΔΕ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ τη διαφορά θεωρίας και αποδεδειγμένης βεβαιότητας!
Τα παραπάνω με κάθε αγάπη και νηφαλιότητα, απαντούν στη δημοσιευσή σου!

Kafros 7: Σε ευχαριστώ, άλλωστε όλοι εδώ μέσα Ορθόδοξοι είμαστε, υπό την έννοια ότι οι καλοπροαίρετοι αδερφοί μας, ακόμα και αν έχουν αθεϊστικές αφετηρίες, εν τούτοις εφ’όσον είναι ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ σίγουρα αναζητούν την Ορθή Δοξασία, δηλαδή την Αλήθεια! Θυμίζω την «καλή απιστία» του Θωμά, που έλεγε ότι «εγώ δε θα πιστέψω αν δε δώ τα σημάδια των καρφιών πάνω στον αναστημένο Χριστό». Η Εκκλησία δεν καταδικάζει την «καλή απιστία», λέει όμως «μακάριοι οι μη ειδόντες και πιστέψαντες». Όλοι λοιπόν οι καλοπροαίρετοι άπιστοι, εντάσονται στους έχοντες την καλή απιστία και αν επιμείνουν να αναζητούν καλοπροαίρετα την Αλήθεια, ο καλός Θεός που δεν είναι άδικος και « ‘πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωση αληθείς ελθείν’ (Α΄ Τιμ. 2.4)» θα τους βοηθήσει.

Αγαπητή Liakokota , πολλές φορές έχουμε στηλιτεύσει διάφορα ανορθόδοξα του Λιακόπουλου, και η ματιά μας παραμένει καλοπροαίρετα κριτική απέναντί του. Δυστυχώς βλέπουμε να προβάλλει ωευδο-προφητείες, όπως του Τραχωνίου, απάτες όπως των ufo, και λοιπά θλιβερά. Είμαστε κι εμείς όπως κι εσείς κριτικά σκεπτόμενοι. Τώρα, αν διαφωτίζει με αναφορά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ προφητειών, εκεί επαινούμε, οστόσω ομολογώ ότι το ανακάτεμα αλήθειας και ψεύδους που κάνει, δε μου αρέσει και παραπέμπει σε κάτι πιθανώς ύποπτο…. Καιρός μετανοίας για όλους! Σου στέλνω την αγάπη μου.

Αγαπητέ αδερφέ Politakos, συγχαρητήρια για το blog σου, όσα διάβασα είναι αληθινά λόγια του μακαριστού (εν Αγίοις κατά τη γνώμη μου) Γέροντα Παϊσίου, και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για την ενημέρωση που παρέχεις!. Δεν πάσχουμε από γεροντολατρεία, αλλά προσκυνούμε τη Θεία Χάρη που έλαβαν οι άγιοι αγωνιστές του Θεού, τιμούμε δε μεγαλοπρεπώς τους καλούς αυτούς αγωνιστές.

Τα γεγονότα αυτά, αγαπητέ Ανώνυμε, είναι η Ιστορία του μέλλοντος. Μόνοι τους θα πάθουν όσα είναι να πάθουν οι τούρκοι. Ξέρεις: Αν εδώ και τώρα μετανοήσουν, έχω τη σκέψη ότι ο Χριστός θα τους λυπηθεί, όπως συνέβη παλιά στη Νινευή. Ιδού η προφητεία που έδωσε ο Θεός στον Ιωνά: «Οσον δε δια σας, Ασσύριοι, ο Κυριος θα δώση την διαταγήν εις πλήρη καταστροφήν σας. Δεν θα μείνη απόγονός σας, δια να φέρη το όνομά σας πλέον. Θα εξολοθρεύσω από τους ειδωλολατρικούς ναούς σας τα γλυπτά και χωνευτά είδωλά σας. Θα ετοιμάσω τον τάφον σου, διότι συ ταχέως δια της αμαρτωλότητός σου σπεύδεις προς αυτόν.[…] Η Νινευή θα καταστραφή εκ θεμελίων, θα γίνη χέρσος γη, θα καταστραφή όπως το αναρριχώμενον αμπελοφάσουλον από το καύμα του ηλίου• όπως καίεται η κατάξηρος καλαμιά. […] Νινευή, πόλις αιμάτων, γεμάτη από ψεύδη και αδικίας, δεν θα είσαι πλέον εις θέσιν ούτε να εγγίζης τέτοια θηράματα των αδικιών σου. […]Η Νινευή υπήρξεν ωραία και χαριτωμένη, πόρνη, αρχόντισσα εις τα μαγικά της φίλτρα και τας γοητείας της. Επωλούσε την διαφθοράν της και την γοητείαν της εις τα άλλα έθνη και με τας πορνικάς μαγείας της υπέτασσεν άλλους λαούς. Ιδού, τώρα έρχομαι και εγώ εναντίον σου, λέγει Κυριος ο Θεός ο παντοκράτωρ.». [Παλαιά Διαθήκη, Ναούμ, 1]
Τι έγινε όμως μετά; Ο προφήτης Ιωνάς λαμβάνει εντολή: «Σηκω και πήγαινε εις την Νινευή, την πόλιν την μεγάλην, και κήρυξε στους κατοίκους της, ότι κραυγαλέα η κακία των έφθασεν έως εις εμέ, και ήλθε πλέον η στιγμή της καταστροφής των». Οι κάτοικοι πιστεύουν, μετανοούν! Ο Ιωνάς εισήλθεν εις την πόλιν και ήρχισε το έργον του. Περιήλθεν επί μίαν ημέραν την πόλιν και εκήρυττε λέγων• “τρεις ακόμη ημέραι και η Νινευή θα καταστραφή”.

Ολοι οι κάτοικοι της Νινευή επίστευσαν εις τον Θεόν και στο μήνυμά του. Δια κήρυκος δε ανήγγειλαν γενικήν νηστείαν, εφόρεσαν σάκκους ως ενδύματα εις ένδειξιν του πένθους της μετανοίας των, από τον μικρόν έως τον μεγάλον.
Το γεγονός περιήλθεν εις γνώσιν του βασιλέως της Νινευή. Ηγέρθη και αυτός από τον θρόνον του, αφήρεσε την βασιλικήν στολήν από επάνω του, εφόρεσεν ένα ένδυμα σάκκινον εις ένδειξιν μετανοίας και εκάθησεν επάνω εις στάκτην.
Οι άνθρωποι περιεβλήθησαν σάκκινα ενδύματα, εφόρεσαν ίδια ενδύματα εις τα κτήνη των και με μεγάλην φωνήν απηύθυναν εκτενή μετά πίστεως προσευχήν προς τον Θεόν. Ο καθένας από αυτούς μετενόησε και επεστράφη από τον αμαρτωλόν τρόπον της ζωής του και από όλας τας αδικίας, τα οποίας διέπραττον αι χείρες των και έλεγαν• “ποιός γνωρίζει, μήπως ο Θεός αλλάξη γνώμην και απομακρύνη τον θυμόν και την οργήν του, ώστε να μη καταστραφώμεν”!
Ο Θεός είδε τα έργα αυτών και την ειλικρινή των μετάνοιαν, ότι δηλαδή επήραν την απόφασιν και απεμακρύνθησαν από τους αμαρτωλος δρόμους της ζωής των, και ήλλαξεν ο Θεός απόφασιν δια την τιμωρίαν, την οποίαν είχεν αναγγείλει ότι θα αποστείλη εναντίον των, και δεν την επραγματοποίησε.

Συνεπώς, ακόμα υπάρχει ελπίδα για τους Τούρκους, αν μετανοήσουν! Ας προσευχόμαστε γι αυτούς!
Blogger Alexander, at 1:06 PM  
Ας μη συγχέουμε τις έννοιες.

Δεν υπάρχουν "βεβαιότητες" στην επιστήμη. Και η λέξη "θεωρία" σε επιστημονικά πλαίσια δεν σημαίνει "το σκέφτηκα επειδή έτσι μου ήρθε". Σημαίνει ότι υπάρχουν εμπειρικά δεδομένα που συμφωνούν με αυτήν.

Μια επιστημονική θεωρία είναι έγκυρη για όσο τα εμπειρικά δεδομένα συμφωνούν με αυτήν και την αποδεικνύουν. Αν αύριο ανακαλυφθούν άλλα δεδομένα, που να την απορρίπτουν, η θεωρία θα καταργηθεί ή θα τροποποιηθεί.

Η Εξέλιξη είναι μια επιστημονική θεωρία, διότι τα ως τώρα γνωστά δεδομένα συνηγορούν στην ισχύ της.

Η Δημιουργία είναι απλώς ένας μύθος.

Η διαφορά είναι τεράστια.
Blogger cyrus, at 1:28 PM  
Προς Αλέξανδρο.
Δεν σας ξέρω και να με συγχωρέσετε. Ο Ιησούς Χριστός δεν έχει ανάγκη από περιούσιους λαούς και προφητείες. Δεν φέρεται σαν ταχυδακτυλουργός, ούτε σαν πολιτικός να φέρει πιστούς στο στρατόπεδό του. Δεν έχει ανάγκη την κατευθυνόμενη από θαύματα Πίστη. Θέλει την απόλυτα ελεύθερη βούληση. Η Πίστη σ' Αυτόν και την ελευθερία Του είναι η διαφορά μας από όλα τα άλλα δόγματα. Η ανεκτικότητα του διαφορετικού. Αλλιώς θα κόβαμε συγχωροχάρτια και θα κάναμε σταυροφορίες προσηλυτισμού και κατήχησης. Όχι κ. Αλέξανδρε, ο Ορθόδοξος Χριστιανός δεν βλέπει τους τούρκους, τους εβραίους, τους κομμουνιστές, τους αμερικάνους εχθρούς. Όλοι είμαστε αδέλφια ασπροι μαύροι κίτρινοι. Και για όνομα του θεού, δεν υπάρχουν υποχθόνια μιαρά έθνη. Ο γέροντας Παϊσιος ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος αλλά όχι Άγιος. Εδώ θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Δεν μπορεί ένας Άγιος να μπερδεύει φυλές και επίγεια έθνη και κράτη στο βασίλειο του θεού που εξ αρχής είναι χωρίς χρώμα γλώσσα φύλο, ούτε κανενός είδους Ιχώρ. Δεν κατέχουμε σαν έλληνες κανενός είδους πρωτεία, μην πέφτετε στο αμάρτημα της αλαζονίας.
Να με συγχωρέσετε αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω να απαντήσω ξανά.
Ο δρόμος της φυλής, του αίματος του έθνους κάποτε οδήγησε σε κρεματόρια και ακόμα παλαιότερα σε εκτεταμένες σφαγές και εθνοκαθάρσεις. Προσέχτε η ευθύνη σας είναι μεγάλη.

X.O.
Anonymous Anonymous, at 1:56 PM  
@Alexander,

Ορθολογιστής πιστός είναι σχήμα οξύμωρο. Η πίστη προϋποθέτει μείωση της λογικής, οπότε το ένα αναιρεί το άλλο. Μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις διάλογο και να βγάλεις συμπεράσματα αλλά αυτό δε σε κάνει ορθολογιστή αν δε σκέφτεσαι βασισμένος στη λογική.
Η επιστήμη όπως ανέφερε και ο cyrusgeo, βασίζεται σε αποδείξεις και δεδομένα που επιβεβαιώνουν κάθε θεωρία. Τα δεδομένα δημιουργούν τη θεωρία. Δεν υπάρχει το απόλυτο, αν βρεθούν νέα στοιχεία που να αναιρούν τα προηγούμενα, τότε και οι θεωρίες αλλάζουν. Αποδείξεις για τις θεωρίες της επιστήμης υπάρχουν παντού γύρω σου, ακόμα και ο υπολογιστής τον οποίο χρησιμοποιείς (όργανο του Σατανά όπως μας έλεγαν οι θεολόγοι στα σχολεία...) βασίζεται εξολοκλήρου σε θεωρίες της επιστήμης. Το σπίτι σου που είναι ζεστό όταν έξω έχει παγωνιά, τα εμβόλια που κάνεις, τα μέσα μεταφοράς που σε πάνε στη δουλειά σου, τα τεστ DNA που αποδεικνύουν την εξέλιξη των ειδών, τα πάντα βασίζονται στην επιστήμη και είναι εμφανείς αποδείξεις για τις θεωρίες της.
Αντιθέτως, όλες μα ΌΛΕΣ οι θεωρίες-μυθολογίες που πιστεύεις βασίζονται σε ένα σκοταδιστικό βιβλίο το οποίο υποτίθεται ότι είναι θεόπνευστο (η απόδειξη είναι ότι το αναφέρει το ίδιο το βιβλίο!!!) και το οποίο γράφτηκε πριν σχεδόν δυο χιλιετίες, εποχές που η αμάθεια και ο σκοταδισμός κυριαρχούσαν. Ένας ταχυδακτυλουργός του σήμερα να πήγαινε πίσω σε εκείνες τις εποχές, όλοι θα τον θεωρούσανε Θεό!
Τα βιβλία αυτά όπως είναι απόλυτα αναμενόμενο είναι γεμάτα με μπαρούφες λόγω της αμάθειας που κυριαρχούσε εκείνη την εποχή. Το πρόβλημα είναι ότι με τα σημερινά δεδομένα, οι μπαρούφες τονίζονται πιο έντονα, οπότε οι χριστιανοί προσπαθούν να προσαρμόσουν τις παρωπίδες τους ανάλογα. Δε γίνεται απο τη μία το βιβλίο να είναι γραμμένο από έναν αλάνθαστο θεό και από την άλλη να γράφει παπαριές.
Κλασσική περίπτωση "update" είναι η λεγόμενη "intelligent design", δηλαδή ναι μεν έχουμε θεωρία της εξέλιξης αλλά έχει προγραμματιστεί απο τον ίδιο το Θεό. Είναι τέτοια η μανία και η ανάγκη για την πίστη σε παραμυθάκια που πραγματικά με κάνει να νοιώθω τόσο ηλίθιος που κάθομαι και κάνω διάλογο...


Θυμάμαι μιλούσα με ένα φοιτητή της θεολογικής σχολής ο οποίος έκανε προπαγάνδα κατά της καύσης των νεκρών. Ο λόγος? Λέει ότι κατα τη δευτέρα παρουσία πρέπει να υπάρχει το σώμα για να αναστηθεί ο νεκρός... Και όμως αυτοί ζούνε ανάμεσά μας.......... Και ίσως αυτός να γίνει και καθηγητής σε κανά σχολείο και να τον πληρώνω κι από πάνω
Anonymous Anonymous, at 2:15 PM  
nifalios
αυτή είναι η πραγματικότητα. Η λάμψη της ελλάδας έχει σβήσει με την άνοδο του σκοταδισμού χριστιανισμού. Για 1500 χρόνια καμμια απολύτως πρόοδος. Μέχρι το θάνατο της χριστιανικής θεοκρατικής παράνοιας στη δύση. Εδώ η αναγέννηση δεν ήρθε ποτέ. Πληρώνουμε τους χιλιάδες παπάδες για να μας βγάζουν τα μάτια και να μας παραμυθιάζουν με παϊσιους εθνικές ταυτότητες αντίσταση στη "παγκοσμιοποίηση" και το "διεθνή σιωνισμό", όπως κάποτε για τους τούρκους, τους βουλγάρους, τους κομμουνιστές κλπ.

Μη σταματάς να μιλάς και μη κουραστείς να τα λες ξανά και ξανά.
Εν ανάγκη κάνε τα όλα copy και καντα paste παντου.
Η σιωπή μας έφερε τη κατάντια αυτής της χώρας σήμερα. Γεμάτη προλήψεις εθνοσωτήρες ηλιθιότητα χαζοπροφητείες και απατεώνες νεοναζί Λιακόπουλους. Φόβο για τη τεχνολογία, την επιστήμη, την εξέλιξη. Φόβο για το καινούργιο, τη ζωή.
Μη σταματάς ακόμα κι αν σε κουράζει.
Εδώ σ' αυτό το μπλογκ τους κυνηγάνε με αστυνομίες εισαγγελείς φασίστες παρακρατικούς και παραθρησκευτικούς και δεν το βάζουν κάτω.
Να μιλάμε. Δεν είμαστε μόνοι μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Για να μη κατακλίσει ξανά ο σκοταδισμός αμορφωσιά θεοκρατία εθνικοσοσιαλισμός νέου τύπου που φαίνεται καθαρά ότι επελαύνει.
Anonymous Anonymous, at 2:35 PM  
Den einai pistevo o xristanismos to provlima... As thimithoume tis protoxristianikes koinotites me tin koinoktimosini etc... to provlima opos me kathe ideaologia kai pistevo einai pos to xrisimopiei kanenas...stin ellada einai auto to klasiko migma akrodeksias kai "xristianismou", rixnis mesa kai ligi arxeolatria mazi me ethnikistikes anafores kai exeis ton klasiko ilithio ellina o opoios anti na asxolithi me ta lamogia tis eksousias kathete kai ta vazei me tous alvanous kai tous rosopontious...trexagireve evlogison
tkpg
Anonymous Anonymous, at 4:21 PM  
ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΨΑΣ
Συγνώμη για το μάθημα

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να σκέφτεται, το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι.
Τι φοβούνται οι άνθρωποι και μαζεύουν χρήματα και κρύβουν σκέψεις και αισθήματα;
Όπου μπεις σε κοιτάνε από πάνω ως κάτω. Ψάχνουν το βλέμμα σου να διαπιστώσουν τις διαθέσεις σου.
Πέρασε ο καιρός, ταξίδεψα ανατολικά, ταξίδεψα δυτικά, ταξίδεψα βόρεια.
Κατάλαβα πως τα ερωτήματα αυτά με απασχολούν ακριβώς γιατί μεγάλωσα εδώ, στην 'Έλλάδα', μια χώρα δηλαδή που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχουν Ελληνες, άνθρωποι δηλαδή που δέχονται τη δημόσια κριτική σκέψη και το διάλογο με λογική συνέπεια όπως οι Ελληνες, που φιλοσοφούν με μέθοδο ανάλυσης, σύνθεσης, αφαίρεσης και δομής όπως οι Ελληνες, που έχουν θεούς προστάτες των Τεχνών όπως οι Ελληνες, που αθλούνται και αγωνίζονται για ένα κλαράκι ελιάς -χωρίς πολυεθνικούς σπόνσορες- όπως οι Ελληνες, που δεν ακολουθούν επίσημο κρατικό θρησκευτικό δόγμα όπως οι Ελληνες, που μοιράζουν τα χωράφια της πόλης σε ίσα και ισάξια κομμάτια ένα για κάθε φυλή όπως οι Αθηναίοι.
Λένε οι ανθρωπιστικές επιστήμες, πως ικανές και αναγκαίες προϋποθέσεις για τη συγκρότηση ενός έθνους είναι η γλώσσα και η θρησκεία. Και τότε άρχισα να προσέχω τη γλώσσα που μιλούσα. Αρχισα να σκέφτομαι τα ονόματα και τα επίθετα που άκουγα και έβλεπα. Αρχισα να μεταφράζω λογικά και όχι συναισθηματικά την πραγματικότητα γύρω μου. Ούτε την ίδια θρησκεία με τους Ελληνες είχα ούτε και την ίδια γλώσσα μιλούσα ακριβώς πέραν της χρήσης κάποιων ίδιων λέξεων. Αλλο συντακτικό άλλη γραμματική, άλλο λεξιλόγιο.
Αρχισα να σκέφτομαι πως η έννοια του έθνους είναι μάλλον απατηλή, τουλάχιστον σήμερα. Ποιος καθόρισε και πότε τα σύνορα. Όλη η Ευρώπη εθνοποιήθηκε τον 19ο αιώνα. Η Ελλάδα και στις αρχές του 20ου, κάποιοι βαλκάνιοι ακόμα περιμένουν. Και πιο πριν; Τεράστιες αυτοκρατορίες για δύο χιλιάδες χρόνια, απ' το 200 π.Χ. Δυτική ρωμαϊκή, ανατολική ρωμαϊκή('Βυζάντιο'), Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία,(κεντρική Ευρώπη), Γαλλική, Ρωσική, Οθωμανική. Τι έγινε, λοιπόν.
Οι λαοί μοιράστηκαν τυχαία. Μπήκαν τα σύνορα και χωρίστηκαν ακόμη και οικογένειες, όπως έμαθα αργότερα από κάποιον κάτοικο της Φλώρινας που αυτός σήμερα είναι 'Ελληνας' και τα ξαδέρφια του 'σκοπιανοί', με το ίδιο επίθετο και τον ίδιο πρόγονο.
Έγραφα, λοιπόν, λέξεις που δεν ήταν ελληνικές, κατά κατηγορία , αυτές που χαρακτηρίζουν την κουλτούρα ενός λαού για να διαπιστώσω το μέγεθος της 'εθνικής' απάτης.
Φαγητά
Ιμάμ, πίτα, πίτσα σαρδέλα, ατζούγια, μπακαλιάρος, πιλάφι, ροσμπίφ, κακαβιά, σπεντζοφάϊ, σουτζούκι, λουκάνικο, ντολμάς, κεφτές, μπριζόλα, κοκορέτσι, ζαμπόν, μπον φιλέ, ογκρατέν, μπολονέζ, ναπολιτέν, παρμεζάνα, προσούτο, εκμέκ, μπακλαβά, κανταϊφ, προφιτερόλ, λουκουμά, μπουγάτσα, πραλίνα, νουγκατίνα, σοκολάτα, τιραμισού, βανίλια, μαρμελάδα, σαβουαγιάρ, σαντιγί κλπ, κλπ.
Λέξεις αραβικές, τουρκικές, γαλλικές, αγγλικές, ιταλικές, σλαβικές.
Ρούχα
Παντελόνι, πουλόβερ, καπαρντίνα, μπουφάν, καπέλο, παλτό, κασκόλ, γάντι, κομπινεζόν, σουτιέν, κυλόττα, μπλούζα, μπότες, κοστούμι, γιλέκο, γραβάτα, κάλτσα, φερμουάρ, τσέπη, μπατζάκι, κολάρο, καθώς και υφάσματα, κασμίρι, τζην, μοχέρ, βισκόζ, κοτλέ, τεριλέν, τσόχα, μερσεριζέ, οργάτζα, ατλάζι, σατέν, μπροκάρ κλπ, κλπ. λέξεις ιταλικές, ισπανικές, αγγλικές, γαλλικές, κλπ, κλπ. ακόμη και η 'εθνική' στολή έχει στοιχεία με ξενικά ονόματα. Φουστανέλα , γιλέκο, φέσι, τσαρούχι. Μάλιστα κι άλλοι λαοί έχουν την ίδια 'παραδοσιακή' στολή, Αλβανοί και Γιουγκοσλάβοι.
Ήταν φυσικό. Κάθε λαός που πρώτος παράγει κάτι, το ονομάζει στη γλώσσα του.
Εξαιρούνται κάποιες επιστημονικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις που κατονομάζονται, συνήθως, στα λατινικά ή τα ελληνικά.
Συνέχισα τους καταλόγους με λέξεις που ενώ προφέρονται σε άλλες γλώσσες, πέραν της ελληνικής, σήμερα θεωρούνται ελληνικές και χαρακτηρίζουν την κουλτούρα μας.
Σπίτι
Σπίτι, βεράντα, μπαλκόνι, κουζίνα, σαλόνι, γκαράζ, πόρτα, σερβάν, καναπές, ντουλάπα, κουρτίνα, καλοριφέρ, τζάκι, σόμπα, σοφίτα, κατσαρόλα, ταψί, καζάνι, πιάτο, μπρίκι, τσουκάλι, μπιντέ, πόμολο, τζάμι, πορτατίφ, λαμπατέρ, σκάλα, ασανσέρ, σκαμπό, μοκέτα, κουβέρτα, ταβάνι, ντιβάνι, σεντόνι, μαξιλάρι, χαλί, κιλίμι, βελέτζα, σκαμνί, σέηκερ, μίξερ, φριτέζα, φλυτζάνι, σκούπα, τρούλος κλπ, κλπ.
Διασκέδαση- περιποίηση
Κέφι, γλέντι, σινεμά, ταβέρνα, βίντεο, μοντάζ, οπερατέρ, κάρτα, μανικιούρ, άφτερ- σέηβ, κολόνια, κραγιόν, μανό, φράτζα, μπούκλα, σεσουάρ, μπουντουάρ κλπ.
Μουσικά όργανα
Πιάνο, τσέλο, βιολί, σαντούρι, ντράμς, νταούλι, ζουρνάς, κλαρίνο, φλάουτο, τρομπέτα, κόρνο, σαξόφωνο, μαέστρος, μπαγκέτα, ούτι, λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο κλπ.
Ποτά Μπύρα, ουίσκι, βότκα, λικέρ, κοκτέηλ, κονιάκ, ούζο, βερμούτ, τζιν, καφές, τσάϊ, κόκα κόλα κλπ, κλπ.
Ζώα
Σκύλος, κότα, τσακάλι, μουλάρι, γάϊδαρος, κατσίκα, γουρούνι, τσίχλα, μπεκάτσα, κόκορας, τσαλαπετεινός κλπ.
Λουλούδια- φυτά
Γαρδένια, γαρίφαλο, αζαλέα, κατιφές, γιούκα, γιασεμί, τσουκνίδα, μποκαμβίλια, παπαρούνα, μπιγόνια, ιβίσκος, γλαδιόλα, ορτανσία, νερατζιά, μουσμουλιά, κερασιά, ντομάτα, καλαμπόκι, δαμάσκηνο, γκορτσά, πεπόνι, μπανάνα, μπουρνέλα κλπ, κλπ.
Η καθημερινότητά μου φαίνεται πως δεν είναι καθόλου ελληνική. Σκεφτόμουν μήπως η νέα 'Ελλάδα' είναι μια επινόηση εκ των 'έξω' και 'πάνω', όπως λέει η επιστήμη, μόνο και μόνο για τη δημιουργία μιας πλαστής εθνικής ταυτότητας. Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις του 19ου αι., το γνωρίζουμε όλοι πόσο φρόντισαν για το διαμελισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προς το συμφέρον τους, φυσικά. Στα Βαλκάνια υπάρχουν σήμερα- ο Τίτο καθυστέρησε το σχέδιο για λίγο με την ενιαία Γιουγκοσλαβία- δέκα χώρες, προς το παρόν, πρώην τμήματα της Οθωμανίας, σε έκταση ίση μόνο με της Γαλλίας όλες μαζί.
Συνεχίζω τη γλωσσική μου περιήγηση.
Χρώματα Μπλε, τυρκουάζ, μοβ, λιλά, ραφ, βεραμάν, ροζ, γκρενά κλπ.
Αγορά Χασάπης, μανάβης, μπακάλης, μπουλνόζα, γκρέϊτερ, τρακτέρ, κομπρεσέρ, καμπάνα, μανιβέλα, βολάν, σοφέρ, καπό, πορτμπαγκάζ, ντεμπραγιάζ, παρμπρίζ, αμορτισέρ, βάρκα, τρένο, πούλμαν, ρουλεμάν, ρόδα, κούρσα, τσιμπίδι, σακβουαγιάζ, σπρέι, πέτρα, στόκος, μπογιά, βίδα, πρόκα, πένσα, τανάλια, πριόνι, κασμάς, τσαπί, μπρούτζος, αλουμίνιο, βενζίνη, βαλβολίνη, τσιμέντο, βερνίκι, τρόμπα, πετονιά, χαρτί, κατσαβίδι, σανίδα, μαδέρι, τάβλα, σοβάς, σοβαντιπί, κοντραπλακέ, τσίγκος, λαμαρίνα, νοβοπάν, μελαμίνη, τανάλια, ψαλίδι, ρακέτα, καρμπόν, βιβλίο, καπνός, τσιγάρο, πούρο, πακέτο, μπουκάλι, μπετόνι, τενεκές, κουβάς, κολυμπήθρα, κλπ, κλπ.
Κοινωνικά Κουμπάρος, κουνιάδος, μπατζανάκης, χαζός, βλάκας, μπούφος, μάγκας, τσογλάνι, μόρτης, τσουτσέκι, μπαμπέσης, νταντά, γκουβερνάντα, τσιράκι, μπράβος κλπ, κλπ.
Αποφάσισα να σταματήσω. Είχα καταλάβει τι σημαίνει Μεσόγειος και Βαλκάνια δύο χιλιάδες χρόνια χωρίς σύνορα, επικοινωνία και συνύπαρξη λαών. Ευτυχώς που άργησαν να βάλουν τα σύνορα οι ευρωπαίοι. Σήμερα θέλουν να τα καταργήσουν και πάλι στο πλαίσιο μιας ενωμένης Ευρώπης και να συμπεριλάβουν και την Τουρκία, μάλλον ευτυχώς και πάλι. Ιστορικές αναγκαιότητες.
Που βασίζονται, όμως, οι ελληνάρες και επιμένουν περί ελληνικού έθνους, το οποίο μάλιστα αδιάσπαστα εξελίσσεται από την αρχαιότητα; (ξεπεράσατε και τον Ισαάκ Ασίμωφ 'εθνικά' μου αδέρφια;)
Σκέφτηκα να ψάξω τα ονόματα. Επίθετα, μικρά και ονόματα πόλεων και χωριών. (Τα ελληνικά ονόματα είναι γνωστά, έστω σε όσους σπούδασαν αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Τα ονόματα περιοχών, ποταμών, λιμνών, νησιών και λοιπών τοπωνυμίων είναι γνωστό πως είναι προελληνικά, σε μια γλώσσα προγενέστερη της κλασικής αρχαιοελληνικής του 5ου αι).
Με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Χιλιάδες ονόματα και επίθετα μη ελληνικά.
Τελικά, όσο πιο ξενικό όνομα έχει κάποιος ελληνάρας, τόσο περισσότερο υπεραμύνεται της ύπαρξης αδιάσπαστου ελληνικού έθνους στο οποίο επιθυμεί να ανήκει κι αυτός, φυσικά.
Αρχισα να τους καταλαβαίνω τους ελληνάρες. Από ψυχιατρικής απόψεως. Οι περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως στις χώρες όπου δεν ενθαρρύνεται και δεν προετοιμάζεται, από τα παιδικά χρόνια ακόμη, η ανεξαρτησία του ατόμου, νοιώθουν προστασία μόνο αν ανήκουν σε κάποια ομάδα. Η σιγουριά της μάζας. Σ' αυτό, φυσικά, έχουν συμβάλλει και τα υπανάπτυκτα τριτοκοσμικά πολιτεύματα, όπως αυτό της νέας 'Ελλάδας', που ουδόλως ευνοούν τις προσωπικές ελευθερίες και δεν ενθαρρύνουν τα δικαιώματα και την αυτονομία των πολιτών.
Ελληνάρες μου, ο ομφάλιος λώρος, και το οιδιπόδειο, σας κρατάει ακόμη δεμένους με τη μαμά και το μπαμπά, τον παππού και τη γιαγιά, το 'έθνος' και το κράτος, και συνεπώς τη βία. Όχι απλώς δεμένους, συγκολλημένους. Οι εθνικός πατερναλισμός δεν έχει τελειωμό. Και ο φόβος σας.
Προς τη διερεύνηση των ονομάτων, λοιπόν. Είναι γνωστό στους κατέχοντες ελληνικά πως λέξη ελληνική από διφθόγγους 'μπ', 'γκ', 'τσ', 'ντ', δεν υπάρχει. Πέραν τούτου πολλές ρίζες ονομάτων ή και ολόκληρες οι λέξεις, είναι ξενικές. Πολλά εβραϊκά ονόματα, όπως Μαρία, Αννα, τα θεωρούμε συλλήβδην ελληνικά καθώς και κάποια λατινικά Κωνσταντίνος, Στέλλα κλπ. Λάθος ελληνάρες.
Ονόματα
Μαρία, Αννα, Ιωάννης, Συμεών, Ιωσήφ, Μωϋσής, Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ρουθ, Σαλώμη, Μάρκος, Πέτρος, Παύλος, Μαγδαληνή, Μαρίνα, Στέλλα, Ανδρέας, Κωνσταντίνος, Βλάσης κλπ, κλπ. Λουκάς, Ελισάβετ, Γιακουμής, Ιάκωβος.
Ας μη χαίρονται οι ελληνάρες για πολλούς αγίους και αυτοκράτορες του 'βυζαντίου', ότι δήθεν είναι 'Ελληνες', επειδή πιστεύουν, αφελώς, ότι έχουν ελληνικά ονόματα. Αν και ούτε αυτό θα ήταν αρκετό. (ο άγιος Γεώργιος, αν και έχει ελληνικό όνομα, ήταν βαθιά σκουρόχρωμος).
Και τώρα η πιο μεγάλη έκπληξη. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρω κομμένες τις λέξεις. Συμπληρώστε τις καταλήξεις. Και για να μη νομίσει κανείς πως ο γράφων είναι ρατσιστής, έστω και υποσυνείδητα, σας λέω πως το επίθετό του δεν είναι η μετοχή αορίστου του ρήματος γράφω, ο γράψας, αλλά πιθανότατα εξηγείται διαφορετικά.
ι. από την περιοχή Grapsi (σύνορα Ελλάδας Αλβανίας)
ιι. από το ιταλικό Gramsi (εξ ου και η παραλλαγή Γράμψας ή Γράμμισας).
(Τη μεγαλύτερη έκπληξη την ένοιωσα όταν κάποιος φίλος αρβανίτης από τη Θήβα που η μάννα του μιλάει ακόμη αρβανίτικα τώρα που σας γράφω, ακούγοντας το παρανόμι του παππού μου, 'Φρεμεντίτης', πολύ απλά μου εξήγησε πως στα αρβανίτικα 'φρεμ' σημαίνει ανάσα και 'ντιτ' σημαίνει μέρα ρώτησα για επιβαιβαίωση ένα Αλβανό και μου είπε ακριβώς το ίδιο. ΄φριέμ' ανάσα, 'ντιτ' ημέρα. Όλο μαζί, κάτι σαν χάραμα, πρωινό ξύπνημα, αυγή. )
Ξεκινώ από ονόματα διασήμων ελληναράδων πολιτικών.
Επίθετα
γκιουλεκ, τσοχατζ, μπιστ, τσιγκ, μεϊμαρ, γκεσουλ, καραμαν, καρατζαφ, κουτσικ, τσουρ, λαλιωτ, φουρ, τζουμ, τζιβ, τζεβ, βουλγαρ, μητσοτ, σουρλ, λιαπ, παπουλ, κατριβ, ρεπ, μπαλ, μπουλ, μπολ, χατζι, τραγκ, τσαλ, κατσι, βενιζ, μπενιζ, τσικ, τσοκ, τσουκ, τσιτ, αραπογ, μπουτ, και άλλα,
μπομπολ, πετραλ, αλαφ, βαρδιν, λατσ, τραϊφ, τσιφ, και τα καλλιτεχνικά, μπαρκ, κουρκουλ, μαρκουλ, τερζ, μητρ, τσακν, μαχαιρ, καζαντζ, νταλα, βεγγ, νίκα, μπαλα, καλατζ, μαριν, βεμπ, τσιβιλ, γαβαλ, βιταλ, νταντων, περπινια(το μόνο γαλλικό μεταξύ αρβανιτοσλαβορωμανοτουρκοαραβικών!), μπουλουγ,σαραγου, κουρτ, μπελ, βουρν, δεμιρ, καμπανε, βλαντ, βλαχο, βελεντζ, παρτσαλ, δερτιλ, γαρμπ, καρβε, βογλ, λασκα, δανδουλ, κιμουλ, ζορμπα, κραουν, λεκ, νεγκ, μπονατς, τουρν, σαλε, παπακαλ, ροκο, ρεμο, λαμπε, κεδρα, τσακιρ, παπα, για να μην αναφέρω και τα επιθετοποιημένα ονόματα τα οποία ορίστηκαν ως επίθετα για ανέστιους, πλανόδιους, άστεγους, τσιγγάνους ή χωρίς έγγραφα ανθρώπους που βρέθηκαν στην από 'δω πλευρά όταν έμπαινε ο φράχτης, γεωργί, δημητρί, νικολά, αλεξί, διονυσί, αλεξάνδρ, κλπ, κλπ.
Είναι ,τουλάχιστον, διασκεδαστικό, εκτός από θλιβερό, να ακούς κάποιον με επίθετο ας πούμε τουρκογιώ- ή γκιουλέ-, να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι διαφορετικός, και μάλλον ανώτερος!, από ένα Τούρκο, Αλβανό, Βούλγαρο.
Ελληνάρες μου καλοί, εθνικά μου αδέρφια, γιατί έχουμε ξενικά επίθετα και ονόματα οι περισσότεροι; Σε τι σας εξυπηρετεί η εθνότητα καλοί μου συμπολίτες; Δεν είναι μια χίμαιρα, μια ξωθιά, ένα δαιμόνιο; Θυμόσαστε τον Ρήγα από τις Φερές; Ονειρεύτηκε την ένωση των βαλκανίων. Εσείς τον πνίξατε στο Δούναβη καλοί μου εθνοελληνάρες!
Ανοίξτε ένα ελληνικό χάρτη, αν δεν ταξιδεύετε στην Ελλάδα, και διαβάστε τα ξενικά ονόματα των χωριών. Οκ, ο Φαλμεράυερ ήταν κακός επιστήμονας. Γιατί τα ελληνικά χωριά να έχουν ξενικά ονόματα βαθιά χαραγμένα στη μνήμη των κατοίκων τους, όσο κι αν η πολιτεία τους άλλαξε τα επίσημα ονόματα ; ανοίξτε τη 'δομή'. Θα βρείτε την άποψη των ελλήνων ιστορικών: όλες οι χώρες της Μεσογείου, πρώην τμήματα αυτοκρατορίας, είναι πολυεθνικές, πολυπολιτισμικές, θύλακες φυλετικής πανσπερμίας.
Το πιο αστείο συμβαίνει με το Ζορμπά τον 'Ελληνα'. Έχει ξενικό όνομα και ξενικά πράττει, γλεντάει, κάνει κέφι και χορεύει χασαποσέρβικο που μετονομάστηκε σε- υβριδικό- 'συρτάκι'.
Πόλεις και χωριά
Πολλές περιοχές της Αττικής φέρουν τα ονόματα των αρβανιτοβλάχων τσιφλικάδων που τις έφραξαν πρώτοι ή άλλα, κυρίως αλβανικά ονόματα. Οι αλβανοί το ξέρουν. Και οι 'Ελληνες' της Αττικής το ξέρουν ότι οι πρόγονοί τους ήταν πρώην αλβανοί. Γι αυτό τους μισούν. Οι περισσότεροι νέο'έλληνες' ντρέπονται για την καταγωγή τους. Λες και υπήρχε αριστοκρατία στα βαλκάνια κι αυτοί έμειναν απέξω. Σήμερα φωνάζουν πως είναι Ελληνες γιατί είναι καλύτερα, από οικονομικής απόψεως, να είσαι Ελληνας παρά κάτι γειτονικό.
Μαζέψτε χρήματα, ελληνάρες μου, ξορκίστε το άπορο παρελθόν σας.
Γαλάτσι, Μαρούσι, Σπάτα, Σούλι, Καπαντρίτι, Πικέρμι, Χαρβάτι(Παλλήνη), Λιόπεσι, Ζούμπερι, Λιόσα(με παχύ 'σ'), Μάντρα, Μαλακάσα, Ρέντη, Γκράβα, Πλιάκα, Γκράβα, Βίλια, Κριε κούκι, Ντράφι, Μαγούλα, Χασιά, Ντερβενοχώρια, Αυλώνα, Σούρμενα, Μπουρνάζι, Χαϊδάρι(έχουμε και μικρασιάτες) κλπ, κλπ.
Σκούρτα, Ρεντίνα, Σαρδίνια, Φραγκίστα, Καπαρέλι, Λέπουρα, Δόμβραινα, Μαντούδι, Αρκίτσα, Ρεγκίνιο, Τσαγγαράδα, Βελεστίνο, Νταμούχαρη, Μούρεσι, Μαρτίνο, Ματαράγγα, Μέγδοβας, Λαμπίρη, Κιάτο, Δερβένι, Αράχοβα, Στεμνίτσα, Βούρμπιανη, Δημητσάνα, Λιμποβίτσι, Βλόγγος, Βυτίνα, Βαλτεσινίκο, Βαλτέτσι, Ζυγοβίστι, Στεμνίτσα, Λάλας, Κρέστενα, Ρουπακιά, Λούτσα, Ρόκκα, Λυγουριό, Καρατζάς, Ζίτσα, Ζερμπίτσα, Σαπιέντζα, Σχίζα.
Σπιναλόνγκα, Καρδαμύλη, Λάγια, Δελβινάκι, Καλπάκι, Ψάκα, Τέροβο, Βόνιτσα, Κορυτσά, Γρίμποβο, Βίτσι, Ζάλογγο, Κούκεσι, Μπανάτο, Μανταμάδο, Μπόχαλη, Τσιλιβί, Χανιά, Χάνια, Μουζάκι, Μπελούσι, Πάργα, Πρέβεζα, Μπενίτσες, Λάκκα, Σέκλιζα, Γαβαλού, Ζαγορά, Τσαρίτσανη, Τύρναβος, Γρεβενά, Ζάκας, Σαμαρίνα, Μέτσοβο, Τσεπέλοβο, Κεράσοβο, Βουτσαράς, Σιάτιστα, Σαρακίνα, Κιλκίς, Σουφλί, Καβάσιλα, Βερτίσκο, Ζαγκλιβέρι, Καρβάλη, Καβάλα, Κομοτηνή, Σέλερο, Βιτάλι, Μπατσί, Σάριζα, Σπέτσες, κλπ, κλπ, εκατοντάδες ακόμη.
Φυσικά και έχουν ενσωματώσει στη γλώσσα τους πολλές ελληνικές λέξεις άλλοι λαοί, κυρίως ότι αφορά σε πολιτική, τέχνες, επιστήμες και άλλα λόγια στοιχεία. Κι όχι μόνο λέξεις. Πολλοί έχουν εφαρμόσει ελληνικές τεχνικές, νοοτροπίες, σκέψεις που δεν τις έχουμε εφαρμόσει ούτε εμείς οι νέο 'Ελληνες'.
Κατάλαβα, τελικά, πως Ελληνας αυτό ακριβώς σημαίνει. Όχι Ζορμπάς, αλλά Θεωρητική σκέψη, Τέχνη, Επιστήμη, Φιλοσοφία, Λογική, Αρχιτεκτονική, Μηχανική, Γλυπτική, Μουσική, Θέατρο, Ποίηση, Μαθηματικά, Αθλητισμός.
Λέξεις που χρησιμοποιούνται διεθνώς στην ελληνική γλώσσα γιατί Ελληνες τις πρωτοδιατύπωσαν και τέλος. Μετά οι Ελληνες χάθηκαν. Η γνώση ταξίδεψε αλλού.
Αν θέλει να καμαρώνει κανείς γιατί είναι Ελληνας, ας γνωρίσει τον ελληνικό πολιτισμό. Λέτε οι ελληνάρες που φωνάζουν να έχουν διαβάσει τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη ή τον Τίμαιο του Πλάτωνα, να έχουν διαβάσει τους ιάμβους του Αρχίλοχου, τις δημηγορίες του Θουκυδίδη, την Κοσμογονία του Ησίοδου;
Μάλλον όχι. Αν τα είχατε διαβάσει ελληνάρες μου θα είσαστε σεμνοί, ήρεμοι και σώφρονες, όπως εκείνοι. Αν και δεν είμαστε Ελληνες ας γίνουμε τουλάχιστον ελληνικοί, όπως λέει ο ποιητής Καβάφης.
Κι άλλοι λαοί ισχυρίζονται πως είναι κληρονόμοι των Ελλήνων, πνευματικοί απόγονοι. Οι ελληνάρες ισχυρίζονται πως είναι και φυσικοί απόγονοί τους.
Φανταστείτε ένα τύπο, τον συνάντησα στον στρατό, τον λοχία Μουρτζούκο Βλάση(με παχύ 'σ') από την Τσαρίτσανη να λέει ότι είναι απόγονος των Ελλήνων. Έλεος ! Μα, εσάς ελληνάρες, σας απασχολούν οι μαθητικές παρελάσεις που λάνσαρε ο δικτάτορας Μεταξάς το 1936 κι όχι οι Τέχνες και η Φιλοσοφία. Και για να μη θεωρηθώ προγονολάτρης και ελληνολάτρης γενικά και αόριστα, εξηγούμαι και εξηγείστε και εσείς στους εαυτούς σας.
Για ποιους έλληνες καμαρώνετε ακριβώς; Για τους πολιτισμένους Αθηναίους στρατηγούς που ξεπάτωσαν τους συμμάχους τους στις Κυκλάδες ως οι πρώτοι ιμπεριαλιστές, και που διέθεταν 150.000 δούλους στα μεταλλεία του Λαυρίου φερμένους ποιος ξέρει από ποιες 'συμμαχικές' πόλεις;
Για τους τρομερούς περσοφάγους Σπαρτιάτες που ξεπάτωσαν τους Μεσσήνιους και τους μετέτρεψαν σε είλωτες;
Για τους λαμπρούς Μακεδόνες που, πατέρας και γιος, Φίλιππος και Αλέξανδρος ξεπάτωσαν τις πόλεις συμμάχους των Αθηναίων μέχρι την Κόρινθο;
Για τους Τριάκοντα Τυράννους; Για τον Λύκο και τον Ανυτο που ψευδομαρτύρησαν κατά του Σωκράτη; κλπ, κλπ.
Ή μήπως γι αυτούς που σκότωσαν τον Ανδρούτσο, αυτούς που δίκασαν τον Κολοκοτρώνη, αυτούς που έστησαν την 'ελλάς ελλήνων χριστιανών', κλπ, κλπ για να θυμηθούμε και τη νεότερη ιστορία;
Ελληνάρες μου καλοί, εθνικά μου αδέρφια, μας ξεγέλασαν. Μας εξαπάτησαν. Δεν υπάρχουν έθνη, δεν υπάρχουν φυλές, δεν υπάρχουν ράτσες. Υπάρχουν μόνον άνθρωποι. Ανθρωποι που σκέφτονται, ας το δεχτούμε, με τη λογική της ελληνικής αρχαιότητας και των επιγόνων ευρωπαίων, άνθρωποι που αισθάνονται και διαβλέπουν, όπως ινδιάνοι, ινδοί, ινδονήσιοι και αφρικανοί, και άνθρωποι που ούτε σκέφτονται ούτε αισθάνονται, όπως εσείς, καλοί μου, και οι απανταχού φανατικοί, δογματικοί και φιλοπόλεμοι τρελοί.
Διαλέξτε που θέλετε να ανήκετε και μη ζητάτε να σας ανήκουμε όσοι έχουμε αλλεργία σε έθνος, πατρίδα, θρησκεία και άλλα χημικά κατασταλτικά και καρκινογόνα χάπια. Συγνώμη για το μάθημα.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ
Υ.Γ. αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο για την πατρίδα σας, να πείσετε τους ηγέτες του πολιτισμού και της παιδείας για την αναγνώριση των ελληνικών παραδοσιακών οργάνων. Είμαστε η μόνη μεσογειακή χώρα που από την παραδοσιακή μουσική το επίσημο κράτος αναγνωρίζει μόνο το πτυχίο του ψάλτου!
(Τι λέτε γι' αυτό αδέρφια; Αλλο ένα τρομερό μας ρεκόρ;)

Ο Νίκος Γράψας σπούδασε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Ανώτερα θεωρητικά Μουσικής στο Εθνικό Ωδείο. Είναι συνθέτης και μουσικός και διδάσκει μουσική στα Δημόσια Μουσικά Σχολεία και στο Εθνικό Ωδείο.

20/2/07

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=687217
Anonymous Anonymous, at 4:24 PM  
Νομίζω μετά την εμπεριστατωμένη και ορθόφρονα άποψη του Ellhopsyxos κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εποίησα σφάλμα μεγάλο και ολέθριο.

Αναθεωρώ λοιπόν όλες τις απόψεις που είχα μέχρι σήμερα για την επιστήμη και τον κόσμο και στρατεύομαι ψυχή τε και σώματι με την παράταξη που έως τώρα αντιστρατευόμουν.

Διότι είναι αδύνατον! Πως δύναμαι να αντικρούσω τη σωρεία επιχειρημάτων που παρέθεσε. Αυτές τις άρες και κατάρες, αυτό τον όγκο προσβολών, αυτόν τον οχετό ύβρεων.

Τώρα με μάτια ανοικτά και Λιακουρικά ανακράζω ότι ήμουν τυφλός και ανένηψα. Έτσι λοιπόν, μεταξύ άλλων πιστεύω ότι:

• Υπάρχει νοήμον ζωή στον Άρη
• Ο ήλιος είναι μια σιδερένια μπάλα
• Υπάρχουν αληθινά οστά κενταύρου σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο
• Ο Μέγας Αλέξανδρος σφράγιζε πύλες στην Ινδία
• Διάφορα σοβιετικά αεροσκάφη (φτιαγμένα με photoshop) είναι αληθινά
• Υπάρχουν κτήρια και πόλεις ολόκληρες στη Σελήνη
• Ο Φόβος (δορυφόρος του Άρη) είναι τεχνητός
• Το παλίμψηστο της Αβύδου όντως δείχνει ιπτάμενες συσκευές
• Τα «θαύματα» του Τραχωνίου είναι αληθινά
• Υπάρχει δέντρο που κρατάει τη Γη στη θέση της
• Υπάρχουν πόλεις με κατοίκους στο κέντρο της Γης
• Οι αμερικάνοι σπατάλησαν εκατομμύρια δολάρια για ένα στυλό
• Η παγκόσμια κυβέρνηση εδράζεται σε μια πυραμίδα στη Κίνα
• Οι Ναζί νίκησαν τους Αμερικάνους στο Ν. Πόλο το 1947
• Όταν εξελέγη ο Πούτιν εμφανίστηκε μια πύρινη ρομφαία στο διάστημα
• Ρώσοι ερευνητές πήραν συνέντευξη από κατοίκους της κοίλης γης
• Στο κέντρο της Γης βρίσκεται ένας μικρός ήλιος

... και ο κατάλογος δεν έχει τέλος......

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αρνούμενος να πιστέψω τα παραπάνω φληναφήματα, χάνω ταυτόχρονα την ταυτότητα του Έλληνα και αποκτώ ταυτότητες άλλων; Δηλαδή όποιος πραγματικά αγαπάει τη πατρίδα του, πρέπει απαραίτητα να ενστερνίζεται οτιδήποτε μας σερβίρει ο καθένας μόνο και μόνο επειδή έχει «το μέσο»; Στο συγκεκριμένο σημείο δεν περιορίζομαι μόνο στο Δημοσθένη. Από την άλλη βλέπω ότι τα κατάφερε καλά να ταυτίζεται άμεσα σε ένα τμήμα του πληθυσμού με έννοιες όπως «Ελληνισμός» και «Ορθοδοξία» μεταξύ άλλων και αυτό μόνο κακό κάνει και στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία.

Στο σύνολό τους οι παραπάνω «μύθοι» που επικαλείται ο Λιακόπουλος σαν αληθινά και αδιάσειστα γεγονότα, βρίσκονται πανεύκολα στο ίντερνετ και το μπλογκ αυτό μας έχει κάνει τη χάρη να παραθέσει τους συνδέσμους. Ανάλογα με τον δημιουργό ή αντιγραφέα των μύθων, υπάρχει και η απαραίτητη για αυτούς ταυτότητα. Αν ο συγγραφέας του μύθου είναι π.χ. ανήκει στο χριστιανικό χώρο ο μύθος συνδέεται με αγγέλους, αγίους κ.τ.λ., αν ανήκει στο μυστηριακό τότε ο μύθος αναφέρεται σε new age ορολογίες.

Στη περίπτωση του Δημοσθένη οι μύθοι αποκτούν έναν Αρχαιορθόδοξο χαρακτήρα. Αποδείξεις βεβαίως δεν υπάρχουν από κανέναν δημιουργό αυτών των μύθων και όλοι μα όλοι κατηγορούν το «παγκόσμιο κατεστημένο» για τις αποκρύψεις και στηρίζονται πλέον όχι σε πηγές και έρευνα άλλα στην ψυχολογική τάση των μαζών να πιστεύουν ότι τους δίνεται.

Οι ίδιοι μύθοι χρησιμοποιούνται από περισσότερους ανθρώπους, όσο περνά ο καιρός, είτε στην αρχική τους μορφή είτε μεταλλαγμένοι, ορισμένοι σε τέτοιο σημείο που δεν αναγνωρίζεται πλέον η αρχική τους πηγή. Το ίντερνετ κάνει το έργο της διαδόσεως των μύθων εξαιρετικά εύκολη υπόθεση.


Χρόνια πολλά σε όλους και να περνάτε καλά!

Μετά τιμής,


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 4:45 PM  
Ξεκινώ με μια δήλωση για τους θειόπληκτους:

Δεν είμαι άθεος. Πιστεύω βαθύτατα, μέχρι του σημείου να μπορώ να πω ότι γνωρίζω την ύπαρξη του θεού. Απλά διαφωνώ στην ακολουθία των γεγονότων - θεωρώ ότι ο θεός είναι δημούργημα του ανθρώπου.

Χαίρομαι για τις ευχές των χριστιανών αυτές τις ημέρες, τις θεωρώ καλοπροαίρετες, και τους ευχαριστώ. Εύχονται ότι καλύτερο μπορούν να ευχηθούν. Ανταποδίδω τις ευχές. Ας βρίσκουμε την ευκαιρία να χαιρόμαστε με κάθε μεγάλη γιορτή των συνανθρώπων μας χριστιανών - μουσουλμάνων - εβραίων - ελληνόδοξων - υλιστών - και ας έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα στην χαρά της ζωής.

Όμως ας προσέχουν λίγο παραπάνω οι χριστιανοί όταν με εντάσσουν θέλω δε θέλω (και με πολλή αγάπη) στους Ορθόδοξους, έστω και στους άθεους Ορθόδοξους.

Όχι δεν είμαι και δεν θέλω να γίνω σαν εσάς. Δεν θέλω να χαρακτηρίζω αρνητικά όσους διαφωνούν με την κοσμοαντίληψή μου, δεν θέλω να παραμυθιάζω όποιον βρεθεί μπροστά μου, δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι τη φιλοξενία άλλων για να προωθώ το δικό μου εμπόρευμα.

Δεν θέλω να είμαι ούτε άθεος ούτε ορθόδοξος. Δεν με αφορά το θέμα με αυτή την ένοια.

Μπορώ ;;;

Μπορώ να με αφορά η βλακεία και το ψέμα που σπέρνει ο Μέγας Πανοσιολογιότατος Προφήτας;

Μπορώ να μπαίνω στο blog του funel και να βλέπω μόνο ότι μας ενώνει;;

(δεν θυμάμαι τίνος σύνθημα ήταν αυτό σε προηγούμενα σχόλια - συγγνώμη)
Anonymous Anonymous, at 5:24 PM  
Αχ, κύριε back-forward, τα ίδια θέλω να πω και'γώ, αλλά ποιος με ακούει!
Τι ωραία που είμασταν πριν ενσκήψουν οι προσηλυτάριοι. Μοιραζόμασταν όμορφα τη λατρεία μας για τα σκουπίδια που περιβάλλουν την κοινωνία μας, για τα μπαζοπακέτα και τους σαβουρογραφιάδες... αχ.. ωραίες εποχές λέμε...
Κάτι έγινε όμως και μπερδευτήκαμε λιγουλάκι.. Και, σας διαβεβαιώ, ότι δεν πάτησα ούτε μια φορά σε μπλογκ ή άλλο τόπο όπου συγχρωτίζονται οι καινούργιοι επισκέπτες μας, ούτε φυσικά έγραψα πουθενά προσηλυτιστικά κείμενα κλπ κλπ, ώστε να δώσω λαβή για ανταπόδοση επισκέψεων!!!

+τηγνωμη μουγραφωκαιαςμησυμφωνεικανειςμαζιμου+
Blogger Rodia, at 7:43 PM  
Φανέλ, φώναξε τον παπαψυχίατρο να κάνει κανα ευχέλαιο γιατί δεν πάμε καλά εδώ μέσα τελευταία.
Anonymous Anonymous, at 7:48 PM  
Αγαπητέ Κάφρε7,

Δεν θα υπεισέλθω καθόλου στη συζήτηση Ελληνισμός - Ορθοδοξία. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Στο παραπάνω πόστ μου αναφερόμουν στο Δημοσθένη και πως έχει καταφέρει να περάσει σε ένα μέρος του κόσμου που τον παρακολουθεί ότι "ταυτίζεται" με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το ότι δε δίνω βάση σε κακοαντιγραμμένους αστικούς μύθους, δε με κάνει λιγότερο Έλληνα από οποιονδήποτε άλλο.

Δεν με ενοχλεί ότι ο Δημοσθένης πουλάει αυτού του είδους τα βιβλία. Είναι όμως ο τρόπος που πλασάρει μία "παράλληλη" πραγματικότητα την οποία ο ίδιος βαπτίζει ως "Ελληνοκεντρική" ενώ ουσιαστικά είναι απλά παράλογη. Για αυτό το λόγο ο Λιακόπουλος δέχεται βολές και από τον πατριωτικό χώρο, και από τον ελληνοκεντρικό χώρο, άλλα και από τον ορθόδοξο χώρο.

Όσο τα λεγόμενα του Δημοσθένη παραμένουν στο χώρο της Επιστημονικής Φαντασίας ή του παράδοξου έχει καλώς. Όταν όμως παρουσιάζονται σαν μέρος του φυσικού μας κόσμου και μάλιστα χωρίς αποδείξεις πέραν των πηγών που παράγουν τέτοια μυθεύματα (π.χ. Hoagland, Texx Marrs κ.α.), τότε αναμένεται να υπάρχει η ανάλογη κριτική και η σάτιρα είναι μέρος της, όπως και συ πολύ σωστά και καλοπροαίρετα αναλύεις, αντικρούεις και διορθώνεις τα γραφόμενά μου.

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 10:07 PM  
Apopsis mou einai oti anapofefkta i elliniki paradosi exei os anapospasto meros tis tin orthodoksia...omos auto den simenei oti egw tha katso na dieoniso tin misalodoksia tis ellinikis eklisias opos kanane oi papoudes kai oi giagiades 50 xronia prin...kali i paradosi alla otan kolame poli exoume apotelesmata tou tipou +iperevlogison+ "Liakopoulos". Den ipame na ta isopedosoume ola omos prepei nomizo na koitaksoume auti tin taftisi orthodoksias(vasika eladikis eklisias) kai tis elladas kai an pragmatika eksipireti "tin koinonia" i merikous xontrous papades kai tous deksious filous tous....na min poume gia ta thavmata...pou allou ston ditiko kosmo (ipotithete pos ekei anikoume kai as eimaste valkania tiga)kathe xrono tha dakrisi ikona, tha vrethi lipsano diatirimeno 100 xronia kai diafores alles maganies tou xiristou idous....kai veveos auto pou pragmatika me thlivi einai pos sto diaolo tsimpaei toso efkola o kosmos....

meta timis kai +Superevlogison+

tkpig
Anonymous Anonymous, at 10:39 PM  
ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΙΕΡΟΥ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΙΚΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΛΛΙΚΑΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΛΙΑΚΟΥΡΕΙΟΣ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗ ΚΥΔΩΝΙΑ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ

+ΕΧΕΣΘΗΜΕΝΑΠΟΤΟΦΟΒΟΜΑΣΛΙΑΚΟΥΡΑ+
+ΟΒΡΕΓΜΕΝΟΣΤΗΒΡΟΧΗΔΕΝΤΗΦΟΒΑΤΑΙ+
+ΕΙΜΑΣΤΕΟΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣΕΦΙΑΛΤΗΣΣΟΥ+
+ΘΑΣΟΥΤΑΨΕΛΝΟΥΜΕΟΚΟΣΜΟΣΝΑΧΑΛΑΣΕΙ+
Blogger funEL, at 11:52 PM  
@Kafros7

Κατ' αρχήν, το comment του Anonymous απευθυνόταν ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ στον Funel και η αναφορά στους υπόλοιπους ήταν τέτοια, που δεν επιδεχόταν ιδιαίτερης επίθεσης. Εγώ δεν είπα ότι απαγορευόταν να σχολιάσεις, αλλά ότι απλά δεν είπε κάτι που να σας έθιξε. Η μόνη αναφορά ήταν ότι δίνετε υλικό με βιντεάκια.

Γι αυτό μάλλιασε το πληκτρολόγιό μας να σας παρακαλάμε να διαβάζετε προσεκτικά για να κατανοείτε όσο το δυνατόν μπορείτε αυτά τα πανδύσκολα κείμενα..

To λιακοτσιράκι Ψευδώνυμος, κάπου μέσα στο φιλολιακουρικό του παραλήρημά, αναφέρει και το εξής:
"εξάλλου όσοι εδώ και μήνες "παρασύρθηκαν" και συμμετέχουν"


Σχετικα με τη δικη, το funEL, κτλ..
Μιλάτε σοβαρά; Ηθική απέναντι σε ποιον; Απέναντι στον "δάσκαλο" της ηθικής, βλαχοτραμπούκο απατεώνα Προφήτη;

Εξάλλου, σύμφωνα με το νόμο, δεν υπάρχει πιθανότητα καταδίκης του Τσιπρόπουλου. Αν γίνει το παράλογο των παραλόγων και καταδικαστεί, θα έχουμε πέσει σαν χώρα στο χειρότερο ξεφτιλισμένο επίπεδο που υπάρχει. Ούτε μια υποτιθέμενη κυβέρνηση Καρατζαφέρη δε θα κατάφερνε κάτι τέτοιο.


Η κάθε πλευρά έχει τα επιχειρήματά της και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την πραγματική αλήθεια.

Αφού δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε για την ύπαρξη υποχθονίων μέσα στην κούφια γη, τις ελληνικές πόλεις στον Άρη και στη Σελήνη, τα αντιβαρυτικά οτιδήποτε, την μυστική διοίκηση του πλανήτη από τον Πούτιν και όλα τα υπόλοιπα "πιθανά", τότε η στάση σας δικαιολογείται...


############################


To λιακοτσιράκι "Ψευδώνυμος" γιατι το βουλωσε;;

Περιμενει καινουριες εντολες;
Blogger SPY, at 5:58 AM  
Συνάδελφοι bloggers... Δεν θέλω να ενοχλώ ανθρώπους εν ώρα λογομαχίας (ή οποιασδήποτε άλλης -μαχίας) αλλά θα κάνω μια παρέμβαση για τα καινούρια θύματα του διαδικτυακού εμφυλίου. Στη λίστα των αντιμπλογκερικών χωρών (Κίνα, Ταϊβάν, ΕΛ-λάς) προστέθηκε η Ρωσία - ένας blogger από το Syktyvkar συνελήφθη για ένα επιεικώς υποτιμητικό για την αστυνομία σχόλιο που άφησε σε ένα άλλο blog. Και ενώ κάποιοι ψάχνουν να βρουν την απόλυτη αλήθεια οι σειρές μας αραιώνουν. Παγκοσμίως κιόλας.
Anonymous Anonymous, at 3:20 PM  
Alitheia giati den allazoun to aristoteleio panepistimi se liakopoulio panepistimio

pisteyw eis ena paketo theou likorokratora. poihthn arews kai xerouvim kai eis enan kyrio dimestheni twn el ton monogeni tou ek tou pater paisiou ekporeyomenwn epi pantwn tileoptikwn dektwn. paketo ek paketou liako alithino ek liakou alithinou gegrafenta kai ouk pioithena omousiw tois El di wn ta panta egeneto twn di hmas tous anthrwpous kai dia thn hmetera swthria emfanizomenwn epi tilewrases kai ekdidodnta biblian paketou kata voulisin kai dikaiwthenta kai plirwthenta kai pali erxomenon meta Poutinos krinai agorazontes kai min kai ths vlakeias tou ouk este telos

KAI TWN XOUNTIKWN ALLOPARMENWN HLITHIWN OUK ESTE TELOS

ESR KOIMATAI STA XAMOMILIAS KAI STA SAVOUROPAKE

kai olo ayta pou vlepei o LIako ston ari einai ta melloumena spitia giati ekei tha ftasoume gia na ton apofygoume

H-EL-P
Anonymous Anonymous, at 3:43 PM  
@litikjersti
Μα φυσικα αν δεν προστιθετο και η Αγια Ρωσσια με τη μακροχρονη παραδοση στις δημοκρατικες πρακτικες (Τσαροι, Σταλιν,Μπρεζνιεφ,Πουτιν) τοτε τι θα γινομεθα. Θα ανοιγε η γη και θα καταποντιζομεθα εις την κουφαλα την άπατην. Αχχχ που'σαι Ιουλιε (Βερν) να δεις τι φωτιες μας αναψες...
Anonymous Anonymous, at 3:49 PM  
@ litikjersti
ανέβασε κάποιο ποστ και στείλε κάποια λινκ.
Η Ρωσία του Πούτιν συνεχίζει τη μακρόχρονη παράδοση της απολυταρχίας. 14 αντικαθεστωτικοί δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν (οι μυστικες του υπηρεσίες έκαναν δώρο το πτώμα της πολιτόφσκαγια στα γενέθλια του "προέδρου").
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο νεοεθνικοσοσιαλιστής φασίστας Λιακόπουλος τον διαφημίζει καθημερινά σαν σωτήρα, αυτόν και όλα τα οπλικά του συστήματα. (ούτε Τηλεμάρκετινγκ εμπόρων όπλων να ήταν o καντηλανάφτης ???!!!).
Αλλά μην γίνεσαι υπερβολικός. Είμαστε πάρα πολλοί και γινόμαστε ακόμα περισσότεροι όσο κι αν οι νεοορθόδοξοι νεοσκοταδιστές πολεμούν την ελεύθερη έκφραση.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΟΝΙΜΑΙΖΕΡ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ.

ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΕΝΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ
100 ΞΥΠΝΑΝΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΛΩΡΟΚΟΤΑ.
ΟΣΕΣ ΛΙΑΚΟΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.
Anonymous Anonymous, at 4:07 PM  
@Κάφρος7

Πουθενά σε κανενα βιβλίο Ιστορίας (έγκυρου επιστήμονα Ιστορίας) δε θα βρείτε τίποτα περί νεκραναστάσεων, θαυμάτων, παρθενογενέσεων και άλλων φαιδρών.

Όοοολα αυτά τα χριστιανικά θαύματα, οι θεανθρωπολογίες και ακόμα και οι ημερομηνίες γεννήσεως και "αναστάσεως" του Ιησού, εφευρέθησαν από έναν όχλο φαντασιόπληκτων παπάδων στην Α' Οικουμενική Σύνοδο στη Νίκαια και κατοχυρώθηκαν για να έχουν τροφή τα πρόβατα.

Η "ορθο"δοξία, όπως και κάθε αλλη θρησκεία ή αίρεση, έχει εφεύρει κι αυτή τα θαύματά της για να κρατάει δεμένο το κοπάδι.
Διαβάστε, για παράδειγμα, περί των θαυμάτων του Ινδουισμού (τον οποίο η Εκκλησιά αποκαλεί δαιμονικό). Θα δείτε ότι εκεί γίνεται της μουρλής το κάγκελο με θαύματα, νεκραναστάσεις, μετεμψυχώσεις κ.ο.κ.. Και πάντα αυτά τα θαύματα γίνονται παρουσία πλήθους, διότι θαύμα χωρίς αναφορά υποτιθέμενων μαρτύρων, δεν είναι θαύμα. Βέβαια στα περισσότερα θαύματα, όπως π.χ. και σε αυτά που αναφέρατε, αναφέρεται πάντα το "πλήθος" γιατί το "πλήθος" είναι φυσικά ανώνυμο ("παρουσία πλήθους περπάτησε ο Ιησούς πάνω στη θάλασσα", "παρουσία πλήθους αναστήθηκε ο Λάζαρος", "παρουσία πλήθους ο Προφήτης ζύγιζε 85 κιλά"...).


#########################



Τι έγινε; Είχαμε στη Ρωσία κρούσμα Λιακουρίτιδας;

Δώστε κάνα λινκίδιο να μορφωθούμε...
Blogger SPY, at 7:21 PM  
To λιακοτσιράκι "Ψευδώνυμος" γιατί συνεχίζει να βγάζει το σκασμό;;

Κάθε λεπτό που περνάει έχοντας βγαλμένο τον σκασμό, ενισχύει την ορθότητα του χαρακτηρισμού "ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ" που του αποδόθηκε.
Blogger SPY, at 7:34 PM  
Ποσο καιρο πριν βγει ο προφήτης οτι αυτο: http://www.steorn.com/orbo/claim/
λειτουργει και οτι το εχει προβλέψει καποιος γέροντας;Η οτι ειναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν τα υπερβατικά διαγαλακτικά μανιοκαταθληπτικά τιριρεμ; (Το λινκ ειναι ενας ακομα ισχυρισμός για ενα αεναον)
+τζαμπαενεργειαγιαολους+
Anonymous Anonymous, at 9:06 PM  
Λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται για την υπόθεση του συλληφθέντα blogger μετέφρασα κάτι από τον τοπικό τύπο και πρόσθεσα δικές μου παρατηρήσεις. Για πουτινολάτρεις έχει εικονικό-ηχητικό bonus (προσοχή: μεγάλη συμπύκνωση σαβουροιδεολογίας). Όλα αυτά εδώ.
Anonymous Anonymous, at 9:14 PM  
Βρε βρε ,τι γίνεται εις την καθ'ημας εσπερίαν!!!
Συγκεντρωθείτεεεεεε!
Blogger Φιλαλήθης, at 10:37 PM  
Παρακολουθω το kafros7 εδω και μερικα ποστια και βλεπω με ανησυχια οτι εχει χαμηλωσει πολυ τους τονους. Τρεφεται καλα; Νερο πινει; Γιατι τοσο χαμηλοβλεπει; Ανησυχω.
Anonymous Anonymous, at 11:19 PM  
Όπως και να έχει το "πλήθος" τις περισσότερες φορές τυγχάνει να έχει δίκιο. Μια φορά λάθεψε, όταν σταύρωσε τον Χριστό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧΥΧΥΧΥΧΧΟΧΟΧ
ρε καφρε τι πίνεις
βαλτός είσαι από τον αντίχριστο να μας πεθάνεις στο γέλιο

ρε funel που τους μαζεύεις.
ρε τσίρκουλο από φασιστορθόδοξους ανεγκέφαλους
μπα σε καλό σου νυχτιάτικα (να μου πεταχτεί και κανένας υποχθόνιος αρειανός ιλλουμινάτι)
+πρόσεξεμησουφυγουνειναιατραξιον+


Funel Μη μασάς είμαστε όλοι μαζί σου. Xώστα του όσο μπορείς και πολύ λίγα του λές. Παραείσαι με το γάντι στο χοντροναζί. Κι ας μη μιλάμε ακόμα. Έρχεται η ώρα του του απατεώνα φασισταρά. Ο καιρός του ειναι κοντά.
Anonymous Anonymous, at 12:45 AM  
ΠΡΟΣ spy και άλλους...

Βαρέθηκα να βλέπω να γράφετε "τσιράκια του λιακό", "πόσα σας πληρώνει" και δεν συμμαζεύεται...
Μάθετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας πληρώνει.
Απλώς, όλοι όσοι τον υπερασπιζόμαστε έχουμε μια κοινή ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Αυτό δηλαδή που δεν έχετε εσείς.
Αντιπροσωπεύετε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
Anonymous Anonymous, at 12:52 AM  
Απλώς, όλοι όσοι τον υπερασπιζόμαστε έχουμε μια κοινή ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Eίναι φανερό ότι έχετε κοινή ιδεολογία: ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ)
(Μη φοβάστε δεν είστε οι μόνοι όλοι οι λαοί έχουν τους παλιάτσους τους. Εμείς οι ελληνες είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε εσάς που είστε πολύ λίγοι και πιο ηλίθιοι απ όλους τους άλλους.)

Εμείς, μέσα στο αυνανιστικό σας αυτό όνειρο, (μη μας παρεξηγείτε... δεν το θέλουμε) είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης σας.
:))))))))

Γι αυτό έχει λυσσάξει και ο Λιακόφλωρας από τη τηλεόραση και γκαρίζει για σκοτεινές δυνάμεις και άλλες παπαριές που τον καταδιώκουν.:))))))))))

ΗΛ(ΕΛ)ήθιοι :))))))))))))))))
Anonymous Anonymous, at 1:25 AM  
ban-όησον, (τι νικ κι αυτό!!!) ξεχνάς ότι εσείς χρησιμοποιήσατε την αβρή κατηγορία ότι "πληρώνονται οι funEL" από εκδότες κλπ κλπ φανταστικά σενάρια, κλπ κλπ..?
Εμείς, απλώς αντιγυρίσαμε την... αβρότητα!:-))
(ευγενείς όντες)

Κάνω λάθος παιδιά..?

+πληρωσονεδωκαιτωρα+
Blogger Rodia, at 2:19 AM  
kafros7 said:

...δεν δέχεσαι ούτε καν το ενδεχόμενο να σκεφτείς ότι βρε διάολε παραείναι τέλεια η φύση στη βάση της για να έχει προκύψει από μια γαμοέκρηξη.

@kafros7:
Τα παρακάτω θα τα βρείς στο "Λεξικό του σκεπτικιστή στο κεφάλαιο "Λογική και αντίληψη:

H Πλάνη της Προϋπόθεσης του Ζητούμενου
Η προϋπόθεση του ζητούμενου (ή "λήψη του ζητούμενου", Αγλ. begging the question, Λατ. petitio principii,) είναι αυτό που κάνει κάποιος σε ένα επιχείρημα, όταν προϋποθέτει αυτό που θέλει να αποδείξει.
Ένα επιχείρημα είναι ένα είδος συλλογισμού όπου ένας προτάσει κάποιους λόγους για να υποστηρίξει κάποιον ισχυρισμό. Οι λόγοι αυτοί λέγονται υποθέσεις και ο ισχυρισμός που προσπαθεί να υποστηρίξει, λέγεται συμπέρασμα.
Αν οι υποθέσεις οδηγούν στο συμπέρασμα και οι υποθέσεις είναι αμφισβητίσιμες, τότε λέγεται ότι προϋποτίθεται η ερώτηση/ζητούμενο.
Το επόμενο επιχείρημα προϋποθέτει το ζητούμενο.

Ξέρουμε ότι ο Θεός υπάρχει επειδή μπορούμε να δούμε την απόλυτη
τάξη στην δημιουργία Του, μια τάξη που υποδηλώνει μια υπερφυσική
οντότητα για την δημιουργία της.

Το συμπέρασμα αυτού του επιχειρήματος είναι ότι ο Θεός υπάρχει. Οι υποθέσεις προϋποθέτουν ότι υπάρχει ένας Δημιουργός και Σχεδιαστής του Σύμπαντος, δηλαδή ο Θεός. Σε αυτό το επιχείρημα δεν θα έπρεπε να υποτεθεί ότι το σύμπαν υποδηλώνει έναν εφυή σχεδιασμό, αλλά να προταθούν λόγοι που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Όλο το άρθρο εκεί:
http://www.skepdic.gr/Entries/Pi/beggingthequestion.htm
Anonymous Anonymous, at 8:15 AM  
@ Kafros7 :
μην κλέβεις το σύνθημα του funEL "Θα είμαστε εδώ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα" !
Χρησιμοποίησε ένα καλύτερο:
"Θα είμαστε εδώ μέχρι να πέσουν τα κέρατα του ήλιου".
Τουλάχιστον, εγώ αυτό θα λέω από εδώ και πέρα.

@ rodia :

Δεν φταίω εγώ για το νικ, αλλά ο funEL. Ας μη μου έκανε ban με το πρώτο μου ποστ στο shoutbox...
Το -όησον βγαίνει από το +ευλόγησον+ που γράφετε κοροϊδευτικά μερικοί. Οπότε η σημασία του νικ είναι ότι ο/η funEL ευλογεί το ip-ban.
Επίσης, έχω την εντύπωση ότι εσείς πρώτοι αρχίσατε να ομιλείτε περί πληρωμής...

+Θαείμαστεεδώμέχριναπέσουντακέρατατουήλιου+
Anonymous Anonymous, at 10:01 AM  
Εγώ πάντως μισό επιχείρημα από τους banόητους κάφρους δεν έχω δει.
Anonymous Anonymous, at 11:45 AM  
... kai oute 8a deis pote. Kafroeidis banoellhnipsixoi exoun kefali axtarma. Auta ta apospasmatika parallhrimata kai ta "prokat" asteia "epixeirhmata" ta 8eoroun logikh. Exoun tosh sxesh me th logikh oso o Liakopoulos me thn alh8ia. (Mhdenikh). AYTA POU GRAFOUN OLA, EINAI ENA MEGALO TIPOTA. Exoun katarif8ei ekatontades xronia prin. Einai o orismos toy neou skotadismou pou mas erxetai apo thn amerikh.
Toulaxixton o ELLHNOPSYXOS einai poly ali8inos kai antiprosopeutikos sta ideologimata tous (giati ideologia den einai, mh peftete sth pagida, prokite peri aploikon pedikon ideologimaton).
Den aksizei kaneis oute plaka na kanei mazi toys. Apla na tous blepoume na xebrakonontai apo monoi tous kai na kanoume xazi.
Xaraktiristika, OYTE KOUBENTA GIA TIS MALAKIES TOY FURER TOYS, APATEONA LIAKOPOULOU, PERI ARH. MILANE SAN KLANIES STON AERA GIA ALLA ANT ALLON.
DEN EINAI ANAGKH NA APODEIKMYOUME KSANA KAI KSANA OTI 1+2=3

ego pantos tous kano xazi. Kai diapistono me megali mou xara oti ta "epixeirhmata" tous einai ta idia hli8ia opos panta. Katariptontai apo mikra pedia. Kai auto einai polu shmantiko. Deixnei oti to eidos tous pe8enei mesa sthn mizeria kai th fantasiosh tou. Giauto kai oi fones krauges neonazismou - skotadismou Liakopoulou kai loipon gafkion dinosauron.
Anonymous Anonymous, at 12:24 PM  
http://www.youtube.com/watch?v=UtFjGvf6QFg

Ti xounta twn 8rhskeiwn thn kanoun oi ekastote pappades.
Ti xounta twn episthmwn omws thn kanoume oloi emeis.

Exoume katanthsei ta dh8en diannooumena paidia, pou den dexontai ta "8aumata" (kai kala kanoun opws tous ta plasarei to ekastote pappadario) na milane xeirotera kai me ligotera epixeirhmata ap'oti milousan ta agrammata probata-uposthriktes ths Ieras eksetaseis twn mesaiwna.
Anonymous Anonymous, at 12:58 PM  
@ Socrates
Τι θα πεί xounta twn episthmwn;
Anonymous Anonymous, at 1:12 PM  
Ennow to oti bgainei kapoios kai leei kapoia 8ewria, p.x. tou Big Bang, apodukneiei kai ena meros ths me ma8hmatika,(logw tou oti tta ma8hmatika mas den mporoun na einai toso akribei oso xreiazetai) kai meta oloi efushxazontai me thn 8ewria auth. Poios tolamei na apshfhsei ton Darvino shmera? Kseroume oti kai o idios o Darvinos elege gia thn 8ewria tou oti mporei na mhn einai swsth kai oti einai mono mia eikasia? Kai den einai mono auta alla oloi oi tomeis twn episthmwn. 8elw na pw, oti panta ,otan kapoios einai apolutos gia kati apodukneietai oti exei dikio. Kai th shmeron hmera dusthxws, oi monoi apolutoi eimaste oi "episthmones".

Deite to link pou exw balei sto prwigoumeno post mou kai 8a katalabete kalutera.
Anonymous Anonymous, at 1:24 PM  
Σιγά kafros7, διότι τα αίματα μας προξενούν αηδίαν...
Anonymous Anonymous, at 1:54 PM  
Το ψέμα είναι ότι ο Αινστάιν έκλεψε τη θεωρία της σχετικότητας από τον Καραθεοδωρή και ότι τη διατύπωσε χωρίς να την καταλαβαίνει. Για να μη μιλήσω για τα ελληνικά χειρόγραφα που υποτίθεται ότι την αναφέρουν.
Anonymous Anonymous, at 2:11 PM  
Όσο για τη θρησκεία, τι να καταρρίψει κανείς; Το δόγμα;
Το ότι δηλαδή ο θεός είναι ένας με τρείς υποστάσεις; Αυτό, δεν χρειάζεται να το καταρρίψω. Απλώς δεν το δέχομαι.
Όπως επίσης και τις ιστοριούλες της μορφής:
Το ότι ο Ιησούς γεννήθηκε από μια παρθένο η οποία μύρισε τον κρίνο.
Το ότι ο Θεός εμφανίστηκε στον Μωυσή με τη μορφή καιόμενης βάτου.
Το ότι απ’ όπου περνούσε ο Βούδας άφηνε πίσω του άνθη λωτού.
Για να καταρρίψεις κάτι, πρέπει να έχει κάποια λογική υπόσταση ή κάποια στοιχεία που τέλος πάντων
να μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει εναντίον τους είτε να φέρει αποδείξεις
που αποδεικνύουν το αναληθές των ισχυρισμών
Όσον αφορά το δόγμα, κάποιος μπορεί να το δεχτεί και κάποιος όχι.
Anonymous Anonymous, at 2:14 PM  
Socrates ξεκόλλα. Δεν υπάρχει απόλυτο στην επιστήμη. Κι αυτό που λες για το Δαρβίνο είναι ανακριβες. Έχεις πηγή ή απλά αναμασάς τις βλακείες των δημιουργιστών;
Anonymous Anonymous, at 2:15 PM  
@ +υπερευλογησοντούρμπο+

Den eipe kanenas oti eklepse thn 8ewria ths sxetikothtas o Einstein apo ton Kara8ewdorh, (Ektos ean o Liakouras ekdose neo biblio me dika tou kolpa) Auto pou legetai kai einai polu swsto kat'eme, einai oti o Einstein sthn teleutaia tou sunenteuksh eipe pws 8a h8ele na ton rwthsoun se poion ta ofeilei ola auta kai anefere ton Kara8eodwrh.
Proswpika pisteuw oti o swstos orismos den einai oti eklepse thn 8ewria apo ton Kara8eodwrh alla oti h episthmonikh koinothta, eklepse thn dhmosiothta pou o Kara8eodwrhs dikaioutan, alla den h8ele.
Anonymous Anonymous, at 2:18 PM  
@socrates,

το ξαναείπαμε, πως μπορεί κάτι να είναι απόλυτο απο τη στιγμή που εξελίσεται? Τα στοιχεία δημιουργούν τις θεωρίες στην επιστήμη και όχι το ανάποδο. Δε κάθεται ο επιστήμονας στο καφενείο να σκέφτεται θεωρίες και μετά να προσπαθεί να τις αποδείξει με πειράματα. Μελετάει φαινόμενα, συλλέγει στοιχεία και προσπαθεί από τα καταγεγραμμένα δεδομένα να βρει κάποια αλληλουχία η οποία να μπορεί να δημιουργήσει κάποιους κανόνες που συνθέτουν τη θεωρία.
Μόλις βρεθούν νέα στοιχεία, τότε και η θεωρία εξελίσεται ή ανερείται και στη θέση της δημιουργείται καινούρια εώς ότου και αυτή καταρριφθεί. Η αποδείξεις της επιστήμης είναι παντού γύρω σου, δεν είναι κρυμμένες σε κάποια εργαστήρια. Κοίτα γύρω σου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι επιστήμη. Τα ιατρικά μηχανήματα, ο υπολογιστής σου, το κινητό σου, ο κλιματισμός, το μετρό, τα παπούτσια σου, το κωλόχαρτο, ότι χρησιμοποιείς στη ζωή σου βασίζεται στην επιστήμη.
ΚΑΝΕΙΣ δεν εφησυχάζεται, συνεχώς γίνονται έρευνες, η θεωρία του big bang μελετάται συνεχώς από τη στιγμή που τα διαστημόπλοια στο διάστημα φέρνουν καινούρια στοιχεία από μέρη του διαστήματος. Η ίδια η επιστήμη εξελίσεται και αν τα μαθηματικά του σήμερα δεν είναι επαρκή, σε λίγα χρόνια θα είναι πιο βελτιωμένα.
Εάν κάτι αδυνατούμε να το κατανοήσουμε με τα μέσα που έχουμε σήμερα ή με το μυαλό που κουβαλάμε, δε σημαίνει ότι πρέπει να του δώσουμε αυτομάτως μια παραφυσική εξήγηση. Ακόμα και σήμερα κάποιος που δε μπορεί να κατανοήσει τη διαδικασία όχι μόνο του big bang, αλλά και της βροχής ή του αέρα, μπορεί να τα θεωρεί κλανιά και κατούρημα του θεού, όπως τα θεωρούσαν οι πρωτόγονοι άνθρωποι που δεν είχαν τα επιστημονικά μέσα να κάνουν αναλύσεις. Ήταν εκείνη την εποχή πράγματι ο αέρας η κλανιά του θεού?
Η θρησκεία είναι αυτή που είναι απόλυτη και δεν αλλάζει τις απόψεις της. Και δεν είναι μια, είναι πάνω από 1000000 οι θρησκείες στον πλανήτη, και όλες, μα ΟΛΕΣ υποστηρίζουν ότι μόνο αυτές λένε την μία και μοναδική αλήθεια, η οποία είναι γραμμένη σε κάποιο βιβλίο που γράφτηκε πριν χιλιάδες χρόνια από τον ίδιο το θεό, το οποίο είναι και η μόνη απόδειξη, ή μάλλον απλό επιχείρημα ότι η θρησκεία αυτή είναι η αληθινή.
Ευτυχώς, ακόμα και στην Ελλάδα τα πράματα σιγά σιγά βελτιώνονται, κυρίως λόγω του διαδικτύου. Η γνώση είναι ελεύθερη για τον καθένα, όπως και επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν φωνές διαφορετικές από τον όχλο. Δε νομίζω πριν από 20 ή 30 χρόνια να μπορούσα να γράψω ότι "αν υπάρχει θεός, πρέπει να είναι μεγάλη κουφάλα".
Χαιρετίσματα Funel. Κάνα καινούριο post?
Anonymous Anonymous, at 2:20 PM  
dmast,
To den to dexomai einai antiepisthmoniko kai plhsiazei mallon perissotero ston Ka8olikismo(pisteue kai mh ereuna). Enas episthmonas 8a elege oti me ta trexonta stoixeia einai adunath h par8enogennesh alla 8a sunexisw na psaxnw gia to an uparxei tropos.

Oso gia to apoluto, upereuloghson, To na les oti den uparxei 8eos to les ws apoluto-dedomeno h kanw la8os?
Gia ton darwino, uparxei to biblio ths Molecular biology to opoio to didaskan sto Sussex university perusi, (8a dw an exoun tipota shmeiwseis sto diadiktuo) Pou sto kefalaio peri ths tou diplou DNA 8ewrias gia na enisxusei th 8ewria tou o Darwinos, leei o idios sto telos ths oti fainetai na tairiazei plaon apoluta me ta upoloipa sumperasmata tou alla den 8a ekplhsotan an thn eblepe na katarreei sto ameso mellon.

Telos gia na oloklhrwsw 8a pw oti pisteuw! sthn 8ewria tou Darwinou (prepei kai ston episthmoniko tomea na pisteuoume, eidika opou uparxei h leksh <8ewria>) Alla den nomizw oti anairei thn P. Dia8hkh pou gia mena den mila gia thn Xristianikh 8rhskeia alla gia to oti 8umotan mia omada nomadwn apo thn epoxh pou apekthse suneidhsh.

NiFAlie...
Des auto gia to Big Bang...
http://www.youtube.com/watch?v=UtFjGvf6QFg

Kai gia to poso h episthmh apodexetai ta la8h ths. Epishs gia to poso apoluth einai h 8rhskeia auto eksartatai apo to ti dexetai o ka8enas kai to an 8elei thn apopsh twn pappadwn h authn pou 8a sxhmatisei o idios basei autwn pou tuxon a diabasei.
Gia tis klanies pou eipes, kane ena search sto Youtube me "What the Bleep do we know", ekei 8a deis pws merika pragmata akoma kai kapoioi episthmones protimoun na ta onomasoun tuxaiothta giati akoma den niw8oun ikanoi na ta psaksoun.
Anonymous Anonymous, at 2:33 PM  
@Socrates
Είναι αντιεπιστημονικό το ότι δεν δέχομαι ότι ο θεός είναι ένας και έχει τρείς υποστάσεις;
Anonymous Anonymous, at 2:46 PM  
Oxi, to antiepisthmoniko einai oti den dexesai pws mporei! na uparxei kati pou apla prosdiorizetai la8os apo tous pappades (h isws kai swsta "Trisupostatos" ola pi8ana einai me xri na apodeixtei to anti8eto)

Panta kata thn dikh mou apopsh.
Anonymous Anonymous, at 2:51 PM  
@ Socrates
Σε προηγούμενο σχόλιο, είχα παραπέμψει στο "Λεξικό του σκεπτικιστή"
για την "Πλάνη της προϋπόθεσης του ζητούμενου".
Για να δεχτώ ότι ο θεός είναι ένας και τρισυπόστατος, πρέπει πρώτα να δεχτώ ότι υπάρχει!
Αυτό που πρώτα πρέπει να αποδειχτεί, είναι η ύπαρξη θεού. Εγω, (ως αμφισβητίας) δεν έχω
καμμια υποχρέωση να αποδείξω τη μη ύπαρξή του.
Αυτός που πιστεύει ότι υπάρχει έχει υποχρέωση να το αποδείξει.
Anonymous Anonymous, at 3:02 PM  
@kafros7
Σε ποιο πράγμα ήμουν δογματικά ενάντιος;
Anonymous Anonymous, at 3:10 PM  
Socrates, αυτό που λες τώρα δεν έχει σχέση με αυτό που είπες πριν. Πολύ σωστά είπε ο Δαρβίνος ότι μπορεί αύριο να καταρριφθούν τα πάντα. Έτσι λειτουργεί η επιστήμη και γι αυτό υπερτερεί της πίστης σαν οδός προς τη γνώση.

Το να λες ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη καποιου πράγματος άρα μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς αυτό δεν είναι απόλυτο. Απλά λογικό.

Δε βλέπω τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις μαλακίες του Λιακόπουλου. Σταματάω.

Για τον Καραθεοδωρή άκου αυτό.

http://media.putfile.com/karathodorimoufa
Anonymous Anonymous, at 3:11 PM  
Κάφρε, κάνεις λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι το βιβλίο αλλά οι μαλακίες που λέει ο Λιάκουρας προσπαθώντας να πουλήσει το βιβλίο. Εκεί βρίσκονται τα ψέματα.

Αλλά σου αρέσει να βγάζεις συμπεράσματα πριν καταλάβεις τι σου λέει ο άλλος. Γι αυτό, κομμένη. Από μένα δεν θα ξαναενοχληθείς. Ξεμπροστιάσου μόνος σου.
Anonymous Anonymous, at 3:15 PM  
Kafre7...

Mias kai sumfwneis se ola, to briskw endiaferon na brw 2 shmeia sta opoia diafwnoume...

a) μια ζωή θα είναι όσο ψάχνει στη φύση να βρει τις απαντήσεις.
Egw pisteuw oti o 8eos dra fusika kai bash twn kanonwn ths fusews. Ara loipon gia mena ola ta 8aumata mporoun na ekshgh8oun kai pi8anotata se kapoious politismous oi gunaikes na mporoun na genane ontas par8enes, auto to opoio kanei to gegonos 8aumasto, einai o xronos pou labainei xwra, o tropos kai oi loipes sugkuries.

kai b) O Liakopoulos mporei na leei 5 alh8h pragmata, ta opoia omws anamugneiei me 15 psemata kai paramu8ia, pragma pou gia merikous an8rwpous einai pio epikinduno apo to na mhn ma8oun thn Alh8eia (p.x. gia ton kara8eodwrh.)
Anonymous Anonymous, at 3:23 PM  
Προς διάφορους καφροειδείς θολφασιστάκους μπανοELLHNOPSYXOUS Λιακοκοτες λιακόφλωρους λαικοκοτες λιακοψειρες

Στην ακατάσχετη χωρίς επιχειρηματα σαν το αφεντικό σας μπουρδολογία
θα σας κάνω μια σύντομη εισαγωγή με λινκς. προσέξτε αυτά τα λινκ περιέχουν και άλλα που πρέπει να μελετήσετε πριν απαντήσετε:


...Περί UFO του Πούτιν Φυσικά ο κομψιδάκτυλος πατριδοκάπηλος έχει την άποψη ότι οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες όχι μόνο υπάρχουν αλλά ψάλλουν και τεριρέμ, καθώς είναι τα "αριστοπολεμικά όργανα" που "γεμίζουν τους αιθέρας μελωδίες"
...Περί Προφητείας του Τραχωνίου
επίσης ξανά ...Περί Προφητείας του Τραχωνίου από την ιερά σύνοδο της Κύπρου. (φαγωθείτε μεταξύ σας) και μια ανοιχτή επιστολή προς τον απατεώνα Λιακόπουλο: ...-Και κάτι ακόμη για να δείτε την ειλικρίνεια του ανδρός...
Εδώ και 25 ημέρες (από 20/3 έως 15/4/05) επειδή γνώριζε τις ενέργειες τις δικές μου για το θέμα αυτό "κοροϊδεύει" τους τηλεθεατές του λέγοντας καθημερινά ότι: "σήμερα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα που διαφημίζω το βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ πάρτε το τώρα από αύριο δεν θα υπάρχει"... Και το λέει αυτό επί 25 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
Δείτε τον κάποια στιγμή και θα γελάσετε με την ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ του. ΚΡΙΜΑ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν...
(Ημερομηνία που γίνεται αυτή η πρόσκληση, για να μην ξεχνιώμαστε πόσος καιρός θα παρέλθει χωρίς ΤΙΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι η
7 Απριλίου του 2005)
...επειδή με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους προσπαθεί να μας φιμώσει, να μας κλείσει το στόμα και να μην μιλάμε για το θέμα αυτό (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;!!!...)

...Περί Ελικοπτέρου σε Επιγραφή Αιγυπτιακού Ναού (Άβυδος) που βέβαια "αποδεικνύει" με καταπληκτιά επιχειρήματα ΕΔΩ
Τώρα βέβαια πλύς κόσμος ξέρει πια ...οτι η απάτη περί Καραθεοδωρή και Αριστοτέλη δεν πιάνει ούτε και στους χριστιανούς ορθόδοξους, που θέλει να αυτοαποκαλείται ο πατριδοκάπηλος
-Αριθμολογία και...Η Προβλεπτικότης της Ελληνικής Γλώσσας! Θυμάστε βέβαια το τέλειο ξεβράκωμα του Λιακόπουλου ...ΣΤΙΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να αποδείξει κάποιος την ισχύ αυτής της γελοίας θεωρίας και να μας εξηγήσει αν η παραπληροφόρηση που κάνει ΚΑΙ εδώ ο απατεώνας δικαιολογείται λόγω εμπορικής διαφήμισης.

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ (εμείς ήδη αποδείξαμε -και αλλού- το ψέμμα του γκεμπελίσκου
...Κενταυροι... αορατα τουπολεφ... συνωμοσία των αμερικανων που δεν πηγαν στο φεγγαρι... ο χανεμπου των ναζι... το ουφο στους διδυμους... η ρομφαια του αρχαγγελου κλπ κλπ κλπ

...απαντηστε και εδω, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, για τον πτεροδάκτυλο ... τα μαγικά μολύβια του πούτιν...

βέβαια αρκετά από αυτά βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό

ΕΔΩ, αλλά μάλλον δεν σας συμφέρει να τα δείτε,

...για ακούστε τη παρανοϊκή "απόδειξη" περί κώδικα ντα βιντσι και ενεργειακά σώματα και αναλάβετε οι "θεολογίζοντες" απολογητές να μας εξηγήσετε πως και γιατί ΔΕΝ είναι αιρεση όλες αυτές οι μπουρδολογίες

Ας ρίξουμε και μια ματιά στα ανιστόρητα αναπόδεικτα και υποκειμενικά ...Περί Πυθαγόρα και μυστικού κώδικα , που στηρίζεται βέβαια εξ ολοκλήρου στους λεξαρίθμους. Ας ακούσει κάποιος και να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ κάποιος όλα αυτά τα τραγικά που ακούγονται
θέλετε μήπως να σχολιάσουμε την "αποδεικτική μέθοδο" του ετέρου μπουρδολόγου θολολόγου Σακκέτου πακέτου? που
...έχει βαλθεί σώνει και ντε να βγάλει τον εβραίο Ιησού, με γενεαλογικό δέντρο και περιτομή ... Ελληνα, ... με συνειρμούς και αστείες υποθέσεις
περιμένουμε να τοποθετηθείτε ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ στις γελοιότητες (κατα τη γνώμη μας) που ακούγονται, να μας πείτε από που κι ως που θεωρείτε "απόδειξη" αλήθειας, μία αρχαία γραφή ή τα λεγόμενα ενός γέροντα και η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
...Εδώ
για να μη σας κουράζω περισσότερο για αρχή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
...ολα αυτα εχουν λεχθει και εχουν υποστηριχθεί από τον τηλεβιβλιοπώλη (έχουμε ηχητικά αποσπάσματα και παρα πολλές ωρες αποσπασμάτων βίντεο) που φυσικά θα βγούνε στην ώρα τους.

ΞΕΡΕΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΕΛΠΙΖΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΑΚΟΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Αντε και όταν απαντήσετε - αποδειξετε ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΝΚ
ΜΕΧΡΙ NA ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΦΗΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΟΒΑΡΑ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ ΘΟΛΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ (ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ) ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ.

ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.


ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ +ΥΠΕΡΤΕΡΙΡΕΜ+

+ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΝ+
Anonymous Anonymous, at 4:33 PM  
... και κάτι για τον κάποιον που ισχυρίζεται κάτι ηλίθια περί 96% του πληθυσμού. Υποθέτω να μιλάς για την ελλάδα, γιατί αν μιλάς παγκοσμίως κάποιος πρέπει να σε επαναφέρει στη πραγματικότητα (πράγμα πολύ δύσκολο).
πρώτον, το ποσοστό που λες είναι επίπλαστο γιατί στηρίζεται σε τυπικούς παράγοντες (ταυτότητες δημοτολόγια βαπτίσεις κλπ). η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ολοι οι άθεοι και αμφισβητίες της χώρας μας είναι καταγεγραμένοι σαν χριστιανοί ορθόδοξοι. (φυσικά αυτό γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες τηρουμένων των αναλογιών)
δεύτερον, ακόμα και όλοι να πιστέψουν ότι η γη είναι τετράγωνη, η γη θα εξακολουθήσει να ειναι στρογγυλή. Το κριτήριο της άποψης των πολλών δε αποτελεί κριτήριο ορθότητας ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
τρίτο, η ανθρωπότητα δεν είναι μόνο η ελλάδα, που αποτελεί ελάχιστο μέρος της. λέτε εσείς να έχετε δίκιο σε σχέσει με τις χιλιάδες των αντίστοιχων δογμάτων και θρησκειών? πως το πιστοποιείτε? γιατί έχει ο βραχμάνος, μωαμεθανός, καθολικός, ανιμιστής, παγανιστής κλπ κλπ το λάθος ... και σεις το σωστό?
...ποιός από σας έχει τελικά δίκο? ποιός είναι ο πραγματικός θεός? :))))))

Μήπως τελικά η ίδια η ΠΙΣΤΗ σε οτιδήποτε είναι η αιτία του κακού?
Anonymous Anonymous, at 4:47 PM  
@ kafros7
Τζάμπα κάθεσαι και γράφεις ολόκληρα κατεβατά κείμενα.
Αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους αλλάξεις τα "πιστεύω τους".

Ωραία κύριοι. Έχω να σας κάνω κάποιες αποκαλύψεις:

1) Ναι, δεν μπορούμε να σας το κρύψουμε. Αυτός ο απαταιώνας ψευτομαθηματικός, ο οποίος είναι παγκοσμίως άγνωστος, ο Κων/νος Καραθεοδωρή ήταν ένας τεμπέλης που ασχολούνταν μόνο με το pc του και μάλιστα περνούσε άπειρες ώρες στο photoshop, πλαστοποιώντας διάφορα έγγραφα. (Αυτό θέλατε να ακούσετε, αυτό σας είπα).
2) Το 96% των Ελλήνων δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Είναι σιωνιστές. (Αυτό θέλατε να ακούσετε, αυτό σας είπα).
3) Ο άνθρωπος στο παρελθόν δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο φεγγάρι, ούτε σε κανένα άλλο πλανήτη. Στις φωτό που δείχνει ο Λιακόπουλος απεικονίζονται γεωμετρικά σχήματα που μόνο η Μητέρα Φύση μπορεί να κάνει με τόση ακρίβεια, ούτε καν ένας τοπογράφος του Πολυτεχνείου (τον δύσμοιρο, ο τοπογράφος θέλει 8.000 μόρια για να μπει σε αυτή τη γελοία σχολή). (Αυτό θέλατε να ακούσετε, αυτό σας είπα)

Βαριέμαι τώρα να γράφω άλλα, γιατί ξέρω ότι και να μου απαντήσετε, την ίδια μπουρδολογία θα αρχίσετε να προβάλετε. Αφού αυτό είναι το πρωτόκολλο επικοινωνίας σας...

+Θαείμαστεεδώμέχριναπέσουντακέρατατουήλιουσας+
Anonymous Anonymous, at 7:47 PM  
μπανοτέτοιε μας
... είσαι κάτι πάρα πάνω από καραΛιακομαλάκας, είσαι ΕΛήθιος.

... (Αυτό θέλατε να ακούσετε, αυτό σας είπα)

ρεεεε
+θαειμαστεεδωμεχριναβγαλειοηλιοςκερατα+
Anonymous Anonymous, at 8:02 PM  
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, αν είσαι Έλληνας και δεν είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος, τότε είσαι Σιωνιστής.
Δυστυχώς αδυνατώ να παρακολουθήσω αυτή τη λογική.

Μάλλον είμαι ΕΛήθιος.
Anonymous Anonymous, at 8:21 PM  
@alexander

Το πρόβλημα που έχετε εσείς οι θρησκευόμενοι είναι πως όλα σας τα επιχειρήματα στηρίζονται στο γνωστό ήξεις-αφίξεις:
Έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα ο άγιος = του χάρισε υγεία και μακροζωία ο κύριος.
Σάπισε όρθιος ο άγιος = ο κύριος τον βασάνισε για δει πόσο ενάρετος είναι.
Έτσι και με τις πάσης φύσεως προφητείες. Όλος ο επιστημονικός κόσμος να διαλαλεί ότι είναι όλες ανοησίες, ΟΧΙ εσείς δε πείθεστε με τίποτε. (εμάς αφήστε μας , αγράμματοι είμαστε έτσι κι αλλιώς, δε τιμούμε και το γέροντα Παίσιο). Όλα είναι έργο του τρισκατάρατου διαφωτισμού, όπως δήλωσε κάποτε και ο προκαθήμενος της Ελλαδικής εκκλησίας.
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν ευαγγελίζεστε μια μεσαιωνικού τύπου ελληνική κοινωνία όπου θα εκδιωχτούν πάσης φύσης εταιρίες, πολυεθνικές, επιστήμη και τεχνολογία και θα ζούμε με νηστεία και προσευχή, θα μας θεραπεύει ο ιερεάς με προσευχές και θα δοξάζουμε ολημερίς το Κύριο. Συγνώμη, μήπως είσθε Μορμόνος και δε το ξέρετε;
Εμ, καλά σας λέει ο funnel «εμπρός προς τα πίσω». Ούτε οι κληρικοί δε αμολάνε τέτοια…

@banοησον+kafros7
Δε καταλαβαίνω γιατί σας βαφτίζουν οι διάφοροι υποχθόνιοι σα τσιράκια του Λιακόπουλου. Αφού δηλώνετε ξεκάθαρα ότι είστε οπαδοί του Λ.Α.Ο.Σ. Το ευρύτερο σύνολο δηλαδή. Η θέσεις και η παρουσία σας είναι ξεκάθαρη: Άγρα οπαδών και διαφήμιση του εθνικοσοσιαλιστικού ιδεολογήματος της παράταξης. Είμαι μάλιστα και σίγουρος ότι αποτελείται παιδιά αυτών που δηλώνουν ευθαρσώς με κάθε ευκαιρία, ότι η Χούντα (7ετία) έκανε καλό στο τόπο. Ομολογουμένως αφού έδωσε άδειες για ταξί και περίπτερα στο κάθε καμπινογλύφτη που κρέμαγε τη φωτό του Παπαδόπουλου με το πουλί στο μαγαζί του.
Ομοίως θα ωφελήσει κι εσάς ο Καρατζαφέρης. Δεν τα αρπάξατε από το Πασόκ δε σας διόρισε η ΝΔ, ε που θα πάει θα σας φτιάξει το ΛΑΟΣ. Θα μαζέψει και τους «Χασάνηδες» που έχουν πολλαπλασιαστεί ανησυχητικά το τελευταίο καιρό. Δε τα λέω εγώ, η παράταξη σας τα λέει αυτά.
Ο Λιακό σας είναι χρήσιμος γιατί απλά βάζει το προσάναμμα: Μεγάλες ιδέες και αλυτρωτισμός.

Αρα λοιπόν εδώ ήρθατε όλοι για μάχη ιδεολογίας και όχι για συνηγόρευση του Λιακόπουλου (αυτή πιστεύω πως θα τη χρειαστεί μετά την αθώωση του κου Τσιπρόπουλου. Δε πιστεύω πως θα τον αφήσουμε έτσι). Ας είναι λοιπόν…
Anonymous Anonymous, at 11:20 PM  
@ taklamakan:

Είσαι πέρα για πέρα άκυρος...
Το συνειρμό Λιακόπουλος-Βελόπουλος-Καρατζαφέρης-Χούντα-Χίτλερ μόνο εσείς μπορείτε να τον κάνετε με το κλούβιο το μυαλό σας.
Μάθε λοιπόν ότι ούτε Καρατζαφέρη ψηφίζω, ούτε χιτλερικός είμαι, ούτε χουντικός.
Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά την πατρίδα του, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Και οφείλω να υποστηρίζω αυτούς που έχουν τις ίδιες ή περίπου τις ίδιες απόψεις με εμένα. Μπορεί να μη ψηφίζω Καρατζαφέρη, αλλά το 90 % των λεγομένων του είναι πέρα για πέρα σωστό. Μπορεί ο Λιακόπουλος να πουλά βιβλία, αλλά δεν παύει να έχει έναν αξιόλογο τρόπο σκέψης, άσχετα αν εσείς δεν τον βλέπετε ή δεν θέλετε να τον δείτε...

+Θαείμαστεεδώμέχριναπέσουντακέρατατουήλιουσας+
Anonymous Anonymous, at 11:58 PM  
Μπορεί ο Λιακόπουλος να πουλά βιβλία, αλλά δεν παύει να έχει έναν αξιόλογο τρόπο σκέψης

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Anonymous Anonymous, at 1:37 AM  
ρε μπανοτέτοιε, θέλεις να βγάλω στη φόρα αυτά που έγραφες ένα βράδυ λέξη προς λέξη στο Μποξάκι,(δεν θα βγάλω την ΙΡ σου), να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι?
Άκου δεν ψηφίζω ΛΑΟΣ... ξέχασες τα περι πατρώων, κλπ... μην αρχίσω
Anonymous Anonymous, at 2:40 AM  
Βγάλτα, βγάλτα, εγώ δεν μπόρεσα να γελασω μεχρι τωρα.

+μπε-ε-ε-ε+
Anonymous Anonymous, at 3:25 AM  
πολύ θλιβερά τα βρίσκω όλα αυτα και νομιζω ότι ο μπανοησον ειναι ο ιδιος ο προφητης. ποιος άλλος θα εβρισκε αξιολογο τον τροπο σκεψης του;

+μπε-ε-ε-ε+
Anonymous Anonymous, at 3:30 AM  
Έκατσα και διάβασα όλα τα σχόλια και μπορώ να πω ότι βρήκα πολλούς σχολιαστές με διασκεδαστικές ιδέες :P Πάντως αυτό με τον αξιόλογο τρόπο σκέψης του λιάκο θα είναι το ανέκδοτο της ημέρας ειλικρινά.

Είμαι της άποψης ότι ένας άνθρωπος ο οποίος λέει μια-δυο αλήθειες ανακατεμένες μέσα σε δεκάδες ψέματα παραμένει ψεύτης, παρόλα αυτά σαν να είδα μερικούς σχολιαστές εδώ που έχουν διαφορετική άποψη. Μάλλον αρέσκονται στο να έχουν της αλήθειες τους γαρνιρισμένες με πολύ ψέμα. Τι να πει κανείς γούστα είναι αυτά.

kafros7 είπες "Εγώ συγκεκριμένα θα αναλάβω να καθαρίσω μερικούς σαν κι εσένα και αφού λάβω το Άγιο Φως από τον Πατέρα Παΐσιο θα ανέλθω στους ουρανούς και θα ζητήσω άδεια να κυβερνήσω τον κόσμο!." αν το είπες ειρωνικά έχει καλός , αν πάλι δεν το είπες σοβαρά θα σου ανταπαντήσω "Αμάν με αυτή τη τόσο μεγάλη χριστιανική αγάπη σας."
Blogger Kelsos, at 10:39 AM  
@ apollo

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Βγάλε ότι θέλεις, εκτός από την ip μου.
(Και από πού κι ως που ξέρεις την ip μου; Τις μοιράζει ο/η funEL από δω κι από κει;)

@ παρδαλό κατσίκι

Δεν είμαι ο "προφήτης". Συγγνώμη. Αν όντως ο apollo ξέρει την ip (εντάξει, ο funEL τη βλέπει 100%), καταλαβαίνει ότι δεν είμαι ο Λιακόπουλος.
Γι' αυτό προτού ανοίξετε το στόμα σας, να σκέφτεστε λίγο...
Anonymous Anonymous, at 10:47 AM  
Ρεεεεεε......

Έχετε μπερδέψει τις πούτσες με τις βούρτσες ρεεεεε....

Όλα τα copy paste του Λιακό από το Ίντερνετ για τον Άρη και τον Παπάρη τα έχετε αναγάγει σε επιστήμη...

Εσείς οι θρησκευόμενοι τον έχετε αναγάγει σε "Άγιο" γιατί σας χαϊδεύει τα αυτιά με προφητείες για το πώς θα πάρουμε πίσω την Πόλη και δεν συμμαζεύεται...

Ρεεεε.... την Πόλη άμα δεν πάνε τα στρατά ΜΑΣ να κάνουν κάνα τσαμπουκά, δεν πρόκειται να την πάρουμε ΠΟΤΕ... Σιγά μη μας την δώσει μπαξίς ο κομμουνιστορθόδοξος Πουτιν... Άμα είναι για την πάρτη του θα την κρατήσει!
Για ΜΑΛΑΚΑ τον έχετε;

Αμάν τζάνε 'μ!

+Ναστράβιγιε!+
Anonymous Anonymous, at 10:49 AM  
Αγαπητέ x.o., κρούετε ανοικτάς θύρας! Σε τί διαφωνούμε και δεν το κατάλαβα; Είπατε: «[O Ιησούς] δεν φέρεται σαν ταχυδακτυλουργός, ούτε σαν πολιτικός να φέρει πιστούς στο στρατόπεδό του.» Σωστά. «Όχι κ. Αλέξανδρε, ο Ορθόδοξος Χριστιανός δεν βλέπει τους τούρκους, τους εβραίους, τους κομμουνιστές, τους αμερικάνους εχθρούς.» Σωστά. «Όλοι είμαστε αδέλφια ασπροι μαύροι κίτρινοι.». Κατά σάρκα αδέρφια, αφού καταγόμαστε από τον Αδάμ. Σωστά. «Δεν κατέχουμε σαν έλληνες κανενός είδους πρωτεία, μην πέφτετε στο αμάρτημα της αλαζονίας.» Σωστά, ο «νέος Ισραήλ» δεν είναι οι Έλληνες αλλά κάθε βαπτισμένος Χριστιανός. «Ο δρόμος της φυλής, του αίματος του έθνους κάποτε οδήγησε σε κρεματόρια και ακόμα παλαιότερα σε εκτεταμένες σφαγές και εθνοκαθάρσεις.». Σωστά. Για την ακρίβεια, ο δρόμος του φασισμού ήταν αυτός.
Θα επεκτείνω μάλιστα τη σκέψη σας έτι περισσότερο: Ποιος είπε ότι το να είναι κάποιος άπατρις, είναι αμαρτία; Η επίγεια πατρίδα μας, είναι προσωρινή, μάταιη και ψεύτικη! Στον ουρανό είναι η αυθεντική μας πατρίδα! . Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έλεγε: «Η πατρίδα μου η ψεύτικη, η γήϊνος και ματαία, είνε από του αγίου Άρτης και από την επαρχίαν Απόκουρο.» Από την άλλη, δεν είναι αμαρτία και η φιλοπατρία!! Ας μην ήταν κάποια παλλικάρια που έχυσαν το αίμα τους, και θα μιλάγαμε όλοι τούρκικα!

Προφανώς με συγχέετε με τους εθνικιστές. Λάθος!! Σε ένα μόνο πράγμα διαφωνούμε εμείς οι δύο: Στην Αγιότητα του Γέροντος Παϊσίου. Είπατε: «Δεν μπορεί ένας Άγιος να μπερδεύει φυλές και επίγεια έθνη και κράτη στο βασίλειο του θεού που εξ αρχής είναι χωρίς χρώμα γλώσσα φύλο, ούτε κανενός είδους Ιχώρ.». Ο Γέροντάς μας ήταν φιλόπατρις. Είναι αμαρτία αυτό; Δεν κήρυξε το μίσος κατά των τούρκων, προφήτευσε όμως ότι θα πάθουν πολλά δεινά εξ’αιτίας της κακίας που διαχρονικά επέδειξαν (σφαγές Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων κ.α.). Αν σας πειράζουν οι προφητείες του Γέροντος, τα παράπονά σας στον Ύψιστο που του αποκάλυψε τα μέλλοντα !

Nifalios said: «Ορθολογιστής πιστός είναι σχήμα οξύμωρο. Η πίστη προϋποθέτει μείωση της λογικής, οπότε το ένα αναιρεί το άλλο. Μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις διάλογο και να βγάλεις συμπεράσματα αλλά αυτό δε σε κάνει ορθολογιστή αν δε σκέφτεσαι βασισμένος στη λογική.».
Αν ο συλλογισμός σας είναι σωστός, τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιστήμων Πιστός, διότι όποιος χρησιμοποιεί τη λογική πρέπει (κατά το ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ σκεπτικό σας) να αποκηρύσσει την Πίστη! Όμως, υπάρχει πλειάδα επιστημόνων που ήταν Πιστοί. Παραδείγματα; Άγιος Λουκάς (εξαιρετικός Ιατρός), Άγιοι Ανάργυροι, Μέγας Βασίλειος κ.α. Ο ορθολογισμός, ήτοι ο επιστημονικός τρόπος σκέψης, απευθύνεται στον υλικό κόσμο και αυτόν μελετά. Ο πνευματικός κόσμος δεν προσεγγίζεται επιστημονικά, αλλά με το «έρχου και ίδε», δηλαδή δια της εμπειρικής γνώσης! Συνεπώς μπορεί κάποιος ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ να είναι ορθολογιστής (ήτοι να προσεγγίζει επιστημονικά τα του υλικού κόσμου) και Πιστός (ήτοι να βιώνει την Πνευματική εν Χριστώ Ζωή με τη συμμετοχή στα μυστήρια της εκκλησίας). Ο Ορθός Λόγος, η επιστημονική σκέψη, ανήκει σε όλους, και δεν τη «χαρίζουμε» εμείς οι πιστοί, στους άθεους, διότι τα θέλουμε όλα! Και την κοσμική γνώση, και την Πνευματική εμπειρική γνώση – αποκάλυψη. Φυσικά, αν κάποιος αρνείται την Πνευματική Ζωή επειδή αυτή δεν προσεγγίζεται επιστημονικά, τότε λέει ότι αυτά είναι φαντασίες. Τονίζω όμως ότι η Πίστη μας ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ως μη αποδείξιμη / διαψεύσιμη! Ανήκει σε άλλο είδος αντίληψης, μη προσεγγίσιμο αισθητώς αλλά Πνευματικώς! Αυτό έγινε κατά παραχώρηση Θεού, για να μην πιέζονται οι άνθρωποι να Τον πιστεύουν αν δεν Τον αγαπούν και δεν Τον αναζητούν.


Γενικότερα, για όλους τους φίλους του forum που δεν τους αρέσει ο Χριστούλης: Δικαίωμά σας, να ξέρετε όμως ότι κακώς ζητάτε αποδείξεις για ένα θέμα που ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, δηλαδή για την πίστη μας. Ο Πνευματικός κόσμος ανήκει «σε μια άλλη διάσταση», εκεί δεν ισχύουν οι νόμοι της παρατήρησης και του πειράματος, εκεί «βλέπουμε» με πνευματικά μάτια. Πώς μπορεί κάποιος καλοπροαίρετος να «δει» πνευματικά; Με τη βάπτιση, και ακολούθως «έρχου και ίδε». Η Συμμετοχή στη μηστηριακή ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι η πρακτική απάντηση στο πρόβλημα της πνευματικής όρασης. Αλλιώς, με τη λογική του φυσικού κόσμου, δεν προσεγγίζονται τα πνευματικά.
Blogger Alexander, at 1:57 PM  
@kafros
Ενας απ' τους δυο σας το δήλωνε ευθέως πριν κανα δυο βδομάδες. Τωρα ψαχνω αλλα δε το βρίσκω. Μαλλον ξέρω γιατί.
Για τα ορθογραφικά λάθη δεν μπορω να κάνω τίποτε. Ο επιμελητής των κειμένων μου είναι άρρωστος και η σιωνιστική σελίδα του funel δεν εχει EDIT, έχει μόνο DELETE - το οποίο εσείς χρησιμοποιείτε συχνά (το πιασες το υπονοούμενο ε; )
Δεν έχει σημασία παντως. Υπάρχει ιδεολογική ταύτιση.
Anonymous Anonymous, at 2:58 PM  
Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι

@alexander, @x.o.:

Ρε παιδιά μας τα κάνατε ούμπαλα. Τις θεολογικές σας διαφωνοσυμφωνίες αλλού. Κάντε και οικουμενική σύνοδο αν θέλετε και μπορείτε. Μεταξύ σας, όμως. Εμάς δεν μας αφορούν.

@alexander μόνο:
Αγαπητέ κύριε, σας έχουμε παρακελέσει κατ’επανάληψη. Αφήστε τα μακροσκελή παραμύθια. Βαραίνουν πολύ τη σελίδα. Εδώ το θέμα είναι ο προφήτας. Όχι η θεολογία.

Αν θέλει κάποιος διάλογο αυτού του είδους μαζί σας, μπορεί κάλλιστα να επισκεφθεί το δικό σας blog.

Εκτός και αυτός είναι ο σκοπός σας, να προσθέσετε δηλ. πολύ θόρυβο, ώστε να χαθεί η χρήσιμη πληροφορία.

Τώρα, επειδή ξέρω ότι θα συνεχίζετε τα κατεβατά σας: Γιατί δεν απαντάτε τουλάχιστον στην ουσία των θεμάτων που μπαίνουν, αντίθετα συνεχίζετε τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς;

Ο/Η dmast σας έθεσε το πρόβλημα της "Προϋπόθεσης του Ζητούμενου".

Επίσης σας έχει τεθεί ένα ακόμα πρόβλημα, το οποίο εντέχνως αποσιωπείτε. Όχι καθαρά αλλά το επαναλαμβάνω για να το καταλάβατε:

1. Λέτε : Ο θεός υπάρχει σύμφωνα με την χριστιανική προσέγγιση (σε αυτή σας περιορίζω διότι αυτή πρεσβέυετε) και δεν μπορεί να προσεγγιστεί υλικά, αλλά μόνο πνευματικά.
2. Υπονοείτε: Το "πνεύμα" υπάρχει αυτούσιο, δεν είναι παράγωγο της ύλης.
3. Συμπεραίνετε: Αφού μπορούμε να προσεγγίσουμε το θεό πνευματικά, άρα αυτός υπάρχει.

Όμως για να σταθεί το συμπερασμά σας, πρέπει να αποδείξετε το (2). Αλλιώς απλά μεταθέσατε το (1) και το (3) εξακολουθεί να είναι αέρας κοπανιστός.

-----------
Υ.Γ. και εγώ από χωριό είμαι....
Anonymous Anonymous, at 3:19 PM  
@ban-όησον:
Θα μας τρελλάνεις τελείως; Συμφωνείς κατά 90% με τον Καρατζαφέρη και δεν τον ψηφίζεις;
Υπάρχει δηλ. άλλος με τον οποίο συμφωνείς ακόμα περισσότερο και τον ψηφίζεις.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, αυτός ο άλλος πρέπει να συμφωνεί κατά 80% τουλάχιστον με τον Καρατζαφέρη, και να διαλέγεις ανάμεσα στους δύο στην τύχη. Διαφορετικά πρέπει να συμφωνεί ακόμα περισσότερο με τον Καρατζαφέρη, αλλά να μην είναι ο Καρατζαφέρης. Ποιός είναι επιτέλους;

Μπορεί βέβαια να ψηφίζεις και κάποιον με τον οποίο δαφωνείς, αλλά τότε γιατί τον ψηφίζεις αλήθεια;
Anonymous Anonymous, at 3:28 PM  
Μετά το μεγάλο ξεβρακωτικό ποστ του Αppolo (αυτό με τα πολλά λινκ), απορώ πως μπορεί και μιλάει ακόμα ο banόησον..

Μέτα το μεγάλο ξεβρακωτικό ποστ, η αμηχανία του τον οδήγησε να λέει άλλα αντ' άλλων στο επόμενο comment του, προσπαθώντας να πάει τη συζήτηση άλλου ενεργόντας σαν κανένας φτηνός δικηγορίσκος που έχει υποστεί άγριο στρίμωγμα.

Φίλτατε μπανόησον φάγατε χοντρότατη ήττα (ποιό χοντρή κι από τον Προφήτη), εσείς και οι όμοιοί σας.
Πάψτε να συμπεριφέρεστε σαν γκομενίτσα και απαντήστε επί της ουσίας στο μεγάλο comment του apollo.

Όσο παραμένει αναπάντητο, θα σας αποκαλούμε "ξεβράκωτο".

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Απαντήστε επί της ουσίας και αφήστε τα κουνήματα, κ. Ξεβράκωτε.
Blogger SPY, at 4:01 PM  
Εκτός και αυτός είναι ο σκοπός σας, να προσθέσετε δηλ. πολύ θόρυβο, ώστε να χαθεί η χρήσιμη πληροφορία.

Αυτό ακριβώς, back-forward...
Blogger cyrus, at 11:23 AM  
den exei antiepistimonikes antilipseis i thriskeia?sovara?
1.to na leei kapoios oti mia parthena genise paidi einai i den einai antiepistimoniko?
2.to na leei kaneis oti paraviazontai oi nomoi tis fysis einai i den einai antiepistimoniko?
3.to na leei kaneis oti yparxoun asomates pneymatikes ontotites pou katalavainoun ti symvainei kai epemvainoun ston fysiko kosmo einai i den einai antiepistimoniko(eno diladi sterountai aisthtirion organon os asomates mporoun taytoxrona na vlepoun,na akoune,na milane klp.)?
4.to na leei kaneis oti o theos einai yperano xronou os pantodynamos kai tin idia stigmi ton parousiazoun na thymonei,na lypatai,na orgizetai einai i den einai paralogo(diladi na perna synaisthimatikes katastaseis pou exoun noima mono gia entos tou xronou ontotites)?
5.to na leei ena vivlio oti o protos anthropos genithike to 5500p.x. einai i den einai antiepistimoniko?
6.to na leei kapoios oti tha erthei to telos kai tha papsei na kyla o xronos(deytera parousia) eno tin idia stigmi emeis tha 'synexisoume'na yparxoume einai i den einai antiepistimoniko?(pos tha yparxei aionia kolasi kai paradeisos tin stigmi pou den tha yparxei kan xronos)
7.to na leme oti o theos einai enas me treis ypostaseis einai i den einai paralogo?(eks'orismou to ena einai diaforetiko apo to tria.den mporei to tria na isodynamei me to ena giati einai mathimatika adynato.einai san na leme oti yparxei ena tetragono pou einai kai kyklos taytoxrona)
den einai dyskolo an to skeftoume oloi mporoume na vroume antiepistimonikes kai paraloges antilipseis stin thriskeia.
Anonymous Anonymous, at 2:29 PM  
Δεν καταλαβαίνω τον πού*τη λόγω που εχουν αραδιαστεί τόσες πολλές γνωμές για ένα τόσο απλό θέμα.
Το θέμα ειναι το εξής: Ενας έμπορας, κονομαει τα μαλιοκέφαλα του, πουλόντας βιβλία (κατά πολλούς -και εμένα μαζί- μη επιστιμονικά).
Όπως δεν μπορω να πιστέψω οτι ο κύριος Λιακ/λος θελει μονο το καλό μου και για αυτό μου προσφέρει την "γνώση" (κατ' εμε θέλει μονο να κονομίσει), έτσι δεν μπορώ να πιστέψω οτι και αυτή η σελίδα (που κράζει τον έμπορα) έγινε απο "ευαισθησία" επείδη κάποιος κύριος ή κυρία έβλεπε οτι ο Λιακόπουλας πούλαγε πολύ και "διεύθηρε" κόσμο...
Και να πώ και κάτι άλλο? Η σελίδα αυτή αν και κιτς είναι πολύ προσεγμένη...υπερβολικα θα έλεγα για μια σελίδα που θέλει απλα να ασκίσει σάτυρα...
Επίσης υπάρχει και βιντεάκι στο YouTube που κράζει τον Λιακόπουλο, πάλι από τον/την funEL...
Δηλαδή η μισή ζωή αυτού του ανθρώπου (funEL) περιστρέφεται γύρω από το τι λεέι και κανει ένας έμπορας που θέλει απλά να κονομίσει.Και από τον τρόπο που τοποθετείται ο/η funEL καταλαβαίνω ότι έχει αρκετή νοημοσήνη ώστε να αντιλαμβάνεται πως εχει ασχοληθεί !υπερβολικά! με κάτι τόσο χαζό...
Δεν ξέρω ρε παιδιά...τι να πω...ολα γύρω από την υπόθεση Λιακόπουλου μου βρωμάνε απίστευτα...
Ελπίζω απλά να μην φανατίζεται άλλο ο κοσμάκης και να μήν διαιρείται σε στρατόπαιδα, ούτε πολιτίκα, ούτε θρησκευτικά, ούτε και λιακοπουλέικα-αντίλιακοπουλέικα...

Υ.Γ. Η ανωνυμία είναι μια χαρά πραγματάκι και οποιανού δεν του αρέσει σημαίνει οτι θέλει να ξέρει με ποιον μιλάει για να μπορεί να έχει πρόσβαση στην ιδιοτική ζωή του συνομιλιτή του.

Και μη ξεχνάτε:
Ο καιρός γαρ επικερδής!!! :D

by t0mmi
Anonymous Anonymous, at 10:09 PM  
Kala re! Toso eiste? Kai mono pou asxoleiste tou dinetai trofi re! tha sas peis kai pws tous leei to alien? eloxim el pws skata! afiste ton blameno na leei oti thelei outos i allos i misi ellada apateones einai kai i alli misi koroida! Mia zwi etsi einai kai tha einai an de stamatisoume na akolouthoume paparologies kai ampelofilosofies! xypnate zwa i stani fwtia exei parei kai eseis sta @@ sas!
Anonymous Anonymous, at 12:03 AM  
Αρ. Απόφασης : 192-2009
Ημ/νία Έκδοσης : 05/05/2009
Θέμα Απόφασης : ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΣΗΜΑΝΣΗ
Μέσο : Τηλεοπτικός Σταθμός
EXTRA CHANNEL -3 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Εμβέλειας)
Εκπομπή - Ημερομ. : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 18.5.2008




Αρ. Απόφασης : 192-2009
Ημ/νία Έκδοσης : 05/05/2009
Θέμα Απόφασης : ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Μέσο : Τηλεοπτικός Σταθμός
EXTRA CHANNEL -3 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Εμβέλειας)
Εκπομπή - Ημερομ. : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 18.5.2008

......
Με την απόφαση 192-2009, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για την εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", με το παρακάτω σκεπτικό:



Πρόκειται περί εκποµπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.∆/τος 77/2003 υπόκειται στους από το ∆ιάταγµα τούτο προβλεποµένους περιορισµούς. Με αφορµή εκδιδόµενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηµατολογίες, σε «κοινωνία ελεγχοµένη από λαµόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «µορφές θεοτήτων και δαιµόνων», «ανοµία που πλησιάζει», «µηχανισµούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγµατα, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές.

Αναµφιβόλως πρόκειται περί εκποµπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθηµα ευθύνης. Πρέπει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή µεταδόθηκε µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχοµένου της, έπρεπε να προβληθεί µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000

απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. µετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθµό η διοικητική κύρωση του προστίµου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.
......
Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή,
Anonymous Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή, at 6:14 PM  

Add a comment