funEL βαρυ πακετο

Thursday, June 15, 2006

Γη ο πλανήτης των ΕΛηθίων

Το περίφημο υπερ – σαβουροπακέτο ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει ήδη εξαντληθεί πριν 10 μέρες κατά τις απόλυτες δηλώσεις του Προφήτη. Φυσικά άλλο ένα Ορθόδοξο Λιακούρειο Θαύμα κάνει αυτό το μπαζοπακέτο ανεξάντλητο (το γνωστό θαύμα της Καννά επαναλαμβάνεται). Ο γέροντας +ευλόγησον+ μας πληροφόρησε ότι αυτό το Θαύμα θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα (κατ’ εντολή του Θεού).

Το καινούργιο Λιακούρειο μπαζοπακέτο από τον υπερεπιστήμονα αρχαιολόγο ιστορικό, αναλυτή, φυσικό, γλωσσολόγο, θεολόγο, συνομωσιολόγο, κοινωνιολόγο, παπαρολόγο κλπ κλπ Προφήτη Πλασιέ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ με τη γνωστή Λιακούρειο θεογνωστική μέθοδο «ο Προκρούστης», με μαγκιά και τσαμπουκά, ότι
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
Είναι ο καινούργιος ζωτικός μας χώρος. Ο πλανητικός χώρος όπου δικαιωματικά θα κυβερνήσουμε παγκοσμίως το 2024 (ελέω Θεού), όταν επιβάλουμε την 6η Κοσμοκρατορία (6ο REICH). Έτσι ο πλανήτης θα λέγεται ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ



Ακολουθούν οι χάρτες - πορείες γνωστών ΕΛλήνων στρατηλατών.
Οι πορείες δεν είναι αναγκαστικά μόνο πάνω στον πλανήτη μας (που η συμβατική ιστορία και οι σιωνιστές καθηγητάδες πανεπιστημίων και ο Κίσσιγκερ, προσπαθούν λυσσωδώς ν' αποκρύψουν)







ΓΙΑΤΙ? Οι κινέζοι, φιλιππινέζοι, περουβιανοί, μεξικάνοι, ευρωπαίοι, ρώσοι, αιγύπτιοι, νοτιοαφρικάνοι, μογγόλοι, εσκιμώοι, αμερικάνοι, αφρικάνοι, γιαπωνέζοι, αρειανοί και όλοι οι άλλοι (εκτός των εβραίων φυσικά), θα διαβάσουν το σαβουροπακέτο --> Θα γίνουν ΕΛληνες (θ' αλλάξουν γλώσσα, θρησκεία, ήθη, έθιμα, τρόπο ζωής, νοοτροπία κλπ) --> Θα γίνουν αναρχικοί --> Θα πέσει η Νεα Τάξη






  1. Έχει φαγωθεί το σύμπαν. Δεν θέλουν να μάθουμε την πραγματική ιστορία Ποίοι? προφανώς οι κουλτουριαραίοι, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, των επιστημόνων, ιστορικών, μελετητών, αναλυτών, κοινωνιολόγων, φυσικών, ειδικών, αρχαιολόγων, παλαιοντολόγων, καθηγητών πανεπιστημίων, γλωσσολόγων, θρησκειολόγων κλπ, οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ καθοδηγούμενοι από τη μυστική παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας που εδράζεται στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμαράν και συγχρόνως στο Θιβέτ. Αυτοί όλοι οι ανθέλληνες άλλη δουλειά δεν κάνουν από το να μας πολεμάν υπογείως νυχθημερόν εδώ και εκατοντάδες χρόνια που γράφεται η ιστορία. Έτσι συντονισμένοι με ένα τεράστιο δίκτυο εκατομμυρίων ανθελλήνων συνωμοτών αποκρύπτουν τεράστιο πλήθος στοιχείων Παγκοσμίως, από την άκρη της Κίνας στην Αυστραλία, στη Ν. Αμερική και στη Σελήνη, Άρη, Ήλιο φυσικά.
  2. Γιατί? Διότι μας φοβόνται όπως είπε ο Κίσσιγκερ στις γνωστές δηλώσεις του. Κι ας αποδεικνύουν ότι θέλουνε οι ανθέλληνες συνωμότες κουλτουριαραίοι ότι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. Εμείς το Λιακουρορθόδοξο ποίμνιο, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι πει ο ποιμήν. ΔΕΝ έχουμε σχέση με Διαφωτισμό (φτου κακά) και κριτική λογική ανάλυση (μακριά από μας οι άθεοι). Διότι "Ο γάιδαρος πετάει" όπως μας λένε κωδικοποιημένα οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας, +ευλόγησον+.
  3. Τι φοβούνται? Να υπάρχουν εκατομμύρια απόγονοι των Ελλήνων σ’ όλο τον κόσμο. Γιατί όλοι αυτοί θα αποποιηθούν ξαφνικά, τη πολιτιστική τους ταυτότητα και θα γίνουν ΕΛληνες ΚΑΙ αναρχικοί (σαν και μας στην Ελλάδα). Γιατί όπως βλέπετε ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.000.000 ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. (ούτε στο ΝΑΤΟ είμαστε, ούτε στην Ευρωπαϊκή ένωση, ούτε παραδοσιακούς αφεντοπαπάδες έχουμε, ούτε ιδιοκτησία, ούτε τράπεζες, ούτε νόμισμα, ούτε στρατό, ούτε αστυνομία, ούτε εκκλησίες, ούτε σύνορα, ούτε θρησκεία, ούτε πατρίδα κλπ κλπ, δηλαδή είμαστε ακριβώς ο ορισμός του αναρχικού. Έχουμε πνίξει τον τελευταίο καπιταλιστή με τα άντερα του τελευταίου παπά).
  4. ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (τι εννοεί άραγε ο Προφήτης Λιακό? Τι μας προτείνει? Τι οραματίζεται? Ας διαλογιστούμε πάνω σ' αυτό)
  5. Ποία είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, που μόνο ο Προφήτης Πλασιέ ξέρει? (ο ορισμός του «Πραγματικού» έχει μια άλλη, μεταφυσική έννοια κατά τον Προφήτη) ΑΚΟΥΣΤΕ: Οι Έλληνες κάποτε πέταγαν με τριπόδια και αντιβαρυτικά χανεμπού. Όλοι οι πολιτισμοί της γης είναι ο εξής ένας ο Ελληνικός. Υπήρχαν και οι Άτλαντες αλλά μετά από υπερπυρηνικό πόλεμο με ΤΕΣΛΑ και UFO, τους ρημάξαμε. Ο Ηρακλής πήγε στο Περού και το Μεξικό και έκτισε τις πυραμίδες. Ο Διόνυσος πήγε στην Ιαπωνία, Φιλιππίνες και Κίνα προς κυνήγι καλλικατζαραίων και εκπολιτισμό της λοιπής πανίδας (καθώς δεν υπήρχε ποτέ καμία άλλη ανθρώπινη φυλή, εκτός των Ελλήνων). Ο Μεγαλέξανδρος πήρε εντολή από τον τριαδικό θεό των Ορθόδοξων Χριστιανών να πάει να κλείσει τους καλλικατζαραίους στη κουφάλα της γης και να τους ταπώσει με χιλιάδες πυραμίδες στη Κίνα. Οι ΕΛληνες ήταν-είναι η υπερφυλή που διάλεξε ο Θεός να ευνοεί στον αιώνα τον άπαντα. Αυτό γίνεται φανερό στη πτώση της Κωσταντινούπολης, στα 400 χρόνια σκλαβιάς, στο πόσο ωραία ζούμε σε σχέση με τους άθεους πολυπολιτισμικούς δυτικούς και τέλος στη ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Το πόση γη μας έμεινε μετά από μια τέτοια παγκόσμια πλανητική κυριαρχία με δίκαιο κι ατσάλι. Γιατί αυτό σημαίνει και κάτι άλλο εξ ίσου σημαντικό. Την μοναδική μας ικανότητά μας να τα χάσουμε ΟΛΑ (φανταστείτε και να μην είχαμε και το Θεό βοηθό, τι θα γινόταν).

Και επειδή μετά απ όλα αυτά τα αρχιμύδια μας πάλι εκινήθησαν επικινδύνως και μας έπιασε μια ακατάσχετη φαγούρα σε σωματικά απόκρυφες περιοχές, Θα ανακράξουμε όλοι μαζί:

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΛΑΣΙΕ (πως εξηγούνται όλα αυτά?)

buzz it!

:: posted by funEL, 10:02 AM | link | 18 comments |