funEL βαρυ πακετο

Thursday, June 15, 2006

Γη ο πλανήτης των ΕΛηθίων

Το περίφημο υπερ – σαβουροπακέτο ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει ήδη εξαντληθεί πριν 10 μέρες κατά τις απόλυτες δηλώσεις του Προφήτη. Φυσικά άλλο ένα Ορθόδοξο Λιακούρειο Θαύμα κάνει αυτό το μπαζοπακέτο ανεξάντλητο (το γνωστό θαύμα της Καννά επαναλαμβάνεται). Ο γέροντας +ευλόγησον+ μας πληροφόρησε ότι αυτό το Θαύμα θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα (κατ’ εντολή του Θεού).

Το καινούργιο Λιακούρειο μπαζοπακέτο από τον υπερεπιστήμονα αρχαιολόγο ιστορικό, αναλυτή, φυσικό, γλωσσολόγο, θεολόγο, συνομωσιολόγο, κοινωνιολόγο, παπαρολόγο κλπ κλπ Προφήτη Πλασιέ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ με τη γνωστή Λιακούρειο θεογνωστική μέθοδο «ο Προκρούστης», με μαγκιά και τσαμπουκά, ότι
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
Είναι ο καινούργιος ζωτικός μας χώρος. Ο πλανητικός χώρος όπου δικαιωματικά θα κυβερνήσουμε παγκοσμίως το 2024 (ελέω Θεού), όταν επιβάλουμε την 6η Κοσμοκρατορία (6ο REICH). Έτσι ο πλανήτης θα λέγεται ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣΑκολουθούν οι χάρτες - πορείες γνωστών ΕΛλήνων στρατηλατών.
Οι πορείες δεν είναι αναγκαστικά μόνο πάνω στον πλανήτη μας (που η συμβατική ιστορία και οι σιωνιστές καθηγητάδες πανεπιστημίων και ο Κίσσιγκερ, προσπαθούν λυσσωδώς ν' αποκρύψουν)ΓΙΑΤΙ? Οι κινέζοι, φιλιππινέζοι, περουβιανοί, μεξικάνοι, ευρωπαίοι, ρώσοι, αιγύπτιοι, νοτιοαφρικάνοι, μογγόλοι, εσκιμώοι, αμερικάνοι, αφρικάνοι, γιαπωνέζοι, αρειανοί και όλοι οι άλλοι (εκτός των εβραίων φυσικά), θα διαβάσουν το σαβουροπακέτο --> Θα γίνουν ΕΛληνες (θ' αλλάξουν γλώσσα, θρησκεία, ήθη, έθιμα, τρόπο ζωής, νοοτροπία κλπ) --> Θα γίνουν αναρχικοί --> Θα πέσει η Νεα Τάξη


  1. Έχει φαγωθεί το σύμπαν. Δεν θέλουν να μάθουμε την πραγματική ιστορία Ποίοι? προφανώς οι κουλτουριαραίοι, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, των επιστημόνων, ιστορικών, μελετητών, αναλυτών, κοινωνιολόγων, φυσικών, ειδικών, αρχαιολόγων, παλαιοντολόγων, καθηγητών πανεπιστημίων, γλωσσολόγων, θρησκειολόγων κλπ, οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ καθοδηγούμενοι από τη μυστική παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας που εδράζεται στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμαράν και συγχρόνως στο Θιβέτ. Αυτοί όλοι οι ανθέλληνες άλλη δουλειά δεν κάνουν από το να μας πολεμάν υπογείως νυχθημερόν εδώ και εκατοντάδες χρόνια που γράφεται η ιστορία. Έτσι συντονισμένοι με ένα τεράστιο δίκτυο εκατομμυρίων ανθελλήνων συνωμοτών αποκρύπτουν τεράστιο πλήθος στοιχείων Παγκοσμίως, από την άκρη της Κίνας στην Αυστραλία, στη Ν. Αμερική και στη Σελήνη, Άρη, Ήλιο φυσικά.
  2. Γιατί? Διότι μας φοβόνται όπως είπε ο Κίσσιγκερ στις γνωστές δηλώσεις του. Κι ας αποδεικνύουν ότι θέλουνε οι ανθέλληνες συνωμότες κουλτουριαραίοι ότι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. Εμείς το Λιακουρορθόδοξο ποίμνιο, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι πει ο ποιμήν. ΔΕΝ έχουμε σχέση με Διαφωτισμό (φτου κακά) και κριτική λογική ανάλυση (μακριά από μας οι άθεοι). Διότι "Ο γάιδαρος πετάει" όπως μας λένε κωδικοποιημένα οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας, +ευλόγησον+.
  3. Τι φοβούνται? Να υπάρχουν εκατομμύρια απόγονοι των Ελλήνων σ’ όλο τον κόσμο. Γιατί όλοι αυτοί θα αποποιηθούν ξαφνικά, τη πολιτιστική τους ταυτότητα και θα γίνουν ΕΛληνες ΚΑΙ αναρχικοί (σαν και μας στην Ελλάδα). Γιατί όπως βλέπετε ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.000.000 ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. (ούτε στο ΝΑΤΟ είμαστε, ούτε στην Ευρωπαϊκή ένωση, ούτε παραδοσιακούς αφεντοπαπάδες έχουμε, ούτε ιδιοκτησία, ούτε τράπεζες, ούτε νόμισμα, ούτε στρατό, ούτε αστυνομία, ούτε εκκλησίες, ούτε σύνορα, ούτε θρησκεία, ούτε πατρίδα κλπ κλπ, δηλαδή είμαστε ακριβώς ο ορισμός του αναρχικού. Έχουμε πνίξει τον τελευταίο καπιταλιστή με τα άντερα του τελευταίου παπά).
  4. ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (τι εννοεί άραγε ο Προφήτης Λιακό? Τι μας προτείνει? Τι οραματίζεται? Ας διαλογιστούμε πάνω σ' αυτό)
  5. Ποία είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, που μόνο ο Προφήτης Πλασιέ ξέρει? (ο ορισμός του «Πραγματικού» έχει μια άλλη, μεταφυσική έννοια κατά τον Προφήτη) ΑΚΟΥΣΤΕ: Οι Έλληνες κάποτε πέταγαν με τριπόδια και αντιβαρυτικά χανεμπού. Όλοι οι πολιτισμοί της γης είναι ο εξής ένας ο Ελληνικός. Υπήρχαν και οι Άτλαντες αλλά μετά από υπερπυρηνικό πόλεμο με ΤΕΣΛΑ και UFO, τους ρημάξαμε. Ο Ηρακλής πήγε στο Περού και το Μεξικό και έκτισε τις πυραμίδες. Ο Διόνυσος πήγε στην Ιαπωνία, Φιλιππίνες και Κίνα προς κυνήγι καλλικατζαραίων και εκπολιτισμό της λοιπής πανίδας (καθώς δεν υπήρχε ποτέ καμία άλλη ανθρώπινη φυλή, εκτός των Ελλήνων). Ο Μεγαλέξανδρος πήρε εντολή από τον τριαδικό θεό των Ορθόδοξων Χριστιανών να πάει να κλείσει τους καλλικατζαραίους στη κουφάλα της γης και να τους ταπώσει με χιλιάδες πυραμίδες στη Κίνα. Οι ΕΛληνες ήταν-είναι η υπερφυλή που διάλεξε ο Θεός να ευνοεί στον αιώνα τον άπαντα. Αυτό γίνεται φανερό στη πτώση της Κωσταντινούπολης, στα 400 χρόνια σκλαβιάς, στο πόσο ωραία ζούμε σε σχέση με τους άθεους πολυπολιτισμικούς δυτικούς και τέλος στη ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Το πόση γη μας έμεινε μετά από μια τέτοια παγκόσμια πλανητική κυριαρχία με δίκαιο κι ατσάλι. Γιατί αυτό σημαίνει και κάτι άλλο εξ ίσου σημαντικό. Την μοναδική μας ικανότητά μας να τα χάσουμε ΟΛΑ (φανταστείτε και να μην είχαμε και το Θεό βοηθό, τι θα γινόταν).

Και επειδή μετά απ όλα αυτά τα αρχιμύδια μας πάλι εκινήθησαν επικινδύνως και μας έπιασε μια ακατάσχετη φαγούρα σε σωματικά απόκρυφες περιοχές, Θα ανακράξουμε όλοι μαζί:

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΛΑΣΙΕ (πως εξηγούνται όλα αυτά?)

buzz it!

:: posted by funEL, 10:02 AM

20 Comments:

Σιγά Γέροντα (+ευλόγησον+), δεν αντέχω τόσες αποκαλύψεις μαζεμένες, ο Μάυρος... κόντεψα να λιποθυμήσω!!!!!

Δε μού λες, οι Γάτοι ανήκουσιν στην τιμημένη φυλή των ΕΛ ή στην καταραμένη φυλή των ΨΙ_ΨΙ_Ν-ΕΛ;;;

Για να παραγγείλω το κατάλληλο πακέτο ρωτάω, μην πάρω κατά λάθος κανένα εξαντλημένο ή κανένα ληγμένο....

Σ;)))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 2:37 PM  
Μπα -- όλα ληγμένα είναι...
Blogger cyrusgeo, at 5:31 PM  
Βρε παιδιά, για μισό λεπτό.
100.000.000 έλληνες παγκοσμίως, βάλτους να πλερώσουν και κανένα φόρο (αγαπάς την Ελλάδα ; Απόδειξη), και εμείς οι παλαιο - έλληνες (ή πρωτο – έλληνες, διαλέγετε το νόημα το ίδιο...), αράζουμε (καφεδάκι, κομπολογάκι, αχ κενωνία κακούργα και ραδιούργα κλπ.), και απολαμβάνουμε τους καρπούς του γένους μας. Το αξίζουμε άλλωστε. Τι ΕΛληνες ήμαστε τελικά????
Blogger g help me, at 9:18 PM  
είναι η 3η φοράν συνάδελφε σιωνιστή που δεν εμπόρεσα να σχολιάσων το έξοχόν σας παραλλύρημα...

και όπως σας απάντησα στο μπλόκιόν μου:
δεν έχει τελειώσει η εμποροπανήγυρις...Με προσβάλετεν

είχομεν και άρθρον Χαρίτου από Ελ.Γρ!
Blogger roidis, at 9:49 PM  
....ακομα απορω γιατι αντιστεκεσαι....

(αρχιζω παντως να σε υποψιαζομαι γι απρακτορα των Εβραιων βεβαιως, βεβαιως)...
Blogger morgana, at 10:46 PM  
Ιππότα Μαυρόγατε, οι ΨΙΨΙΝ-ΕΛ και οι ΔΡΑΚΟΥΜ-ΕΛ είναι παρεξηγημένα αδέρφια μας -υποθέτω, αναμένουσα και την τοποθέτησιν του Ταγματάρχου (αρχηγού του τάγματός μας δλδ) Ιππότου κ. funEL επ' αυτού. Οι απεχθείς ιλλουμινάτι κουλτουριαραίοι σκάρωσαν τα γνωστά κινούμενα σχέδια ίνα αμαυρώσουν την εικόνα των, προβάλλοντες ταυτοχρόνως τα απαίσια πλασματίδια με το κακόηχον όνομα. Ακούς εκεί... ΣΤΡΟΥΜΦ.. ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!

:-)
Blogger Rodia, at 3:14 PM  
Από την Ελευθεροτυπία (17-06-2006) και τη στήλη με τις επιστολές αναγνωστών:

«Χωρίς αμφιβολία η εκπομπή που προβάλλει η τηλεόραση του Alpha "Distraction" αποτελεί ίσως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τηλεοπτικού σκουπιδιού -ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Με τον τρόπο που παρουσιάζεται δε από τον κύριο παρουσιαστή του παιχνιδιού Ηλία Ψινάκη (με απίστευτες για τα τηλεοπτικά χρονικά βωμολοχίες κ.λπ.) πιστεύω πως αξίζει να τη χαρακτηρίσει κανείς ως το χειρότερο τηλεοπτικό προϊόν που προβάλλεται από ένα "μεγάλο" κανάλι μέχρι σήμερα [...]».
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=95710516,497140

Ένας φίλος μου διαφώνησε με τον επιστολογράφο για το τμήμα που έχω τονίσει με bold γράμματα, αλλά εγώ του είπα να προσέξει περισσότερο τη διατύπωση: το "Distraction" χαρακτηρίζεται το χειρότερο τηλεοπτικό προϊόν που προβάλλεται από ένα "μεγάλο" κανάλι...

To πιάσατε το υπονοούμενο, φαντάζομαι.
Blogger Φοινικιστής, at 3:31 PM  
ΕΛ Σαλβαδόρ (Ν Αμερική)
ΕΛ Αλαμέιν (Αφρική)
ΕΛ Νίνιο (Ειρηνικός)

Του Αιγάιου η θάλασσα μικρή ήταν για σένα
¨Ερε τα καράβια φύγανε στα ξενα.Σπάει κόκκαλα τελευταία ο ΠΠ. Μονότερμα τους παίζει. Αλλά τι να πούνε και οι κουλτουριαραίοι που νομίζουνε ότι κατάγονται από πιθήκους; (ΝΑΙ!! το είπε ΚΑΙ αυτό ο Προφήτης Πλασιέ). Τελευταία φορά που κατέβηκα τον άκουσα και παραπονιότανε πως τον χτυπάνε ύπουλα και δέχεται επιθέσεις. Ποιός Σιωνοιλλουμινάτι βρύλσκεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις άραγε. Μην κοιτάτε που δε μας τα λέει ο ΠΠ, ξέρετε τι τραβάει...
Anonymous Anonymous, at 12:45 AM  
κ. μαυρόγατε ιλλουμινάτα, έτσι ειναι αποκαλύψεις... όλες οι φυλές σε ΕΛ ελληνικές είναι όπως ακριβώς και όλες οι λέξεις που περιέχουν το Λάμδα και το Εψιλον... Λόγω του ότι η λέξη "λέξη" τα περιέχει και τα δύο... προφανώς ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (μαζί με το περιεχόμενό τους φυσικά).....
.... πππςςςςςςςςςςςςς

κ. κύρους... κι ακόμα παρα πάνω, απορούμε πως στεκόμεθα όρθιοι

κ. χελπμι... θα τους τα πάρουμε μια και καλή το 2024... περιμένετε...

κ. Ροϊδη τι εξέχουσες προσωπικότητες είναι αυτές????
Κάτι τους κάνεις με τα λινκ στο πτυελοδοχείο.

Συνιππότα Ροδιά... ο Ταγματάρχης συμφωνεί απολύτως μαζί σας. Επι πλέον τα εβαψαν με το ΕΛληνορθόδοξο μπλέ οι παλιοσυνωμότες.

κ. Αυτόχθωνα... τι υπονοείτε? παράξενες οι αντιστοιχίες σας.

κ. ανόνυμους, έτσι ειναι και ακόμα χειρότερα... δεν ξέρετε ΤΙ τραβάει και ΠΩΣ το τραβάει ο κ. Λιακόπουλος. Μόνο ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Blogger funEL, at 11:46 AM  
κ μοργκάνα..... πω πω παράλειψη....
επειδή τη κατηγορία τη πήρε προσωπικά ο Ταγματάρχης, σας προειδοποιεί ότι...
οι εξαγνιστικές φωτιές στο σύνταγμα (που θα μετονομαστεί πλατεία ΕΛ) θανάψουν σε 18 χρόνια...
προσοχή τι λέτε λοιπόν
Blogger funEL, at 11:50 AM  
(Απαπα..
Απόλαυση είστε...!!)
Blogger weirdo, at 12:34 PM  
Kyrioi kai kyries,

"dia tis egxeirisews, epi tis xeirourgikis klinis..."

Pou elege enas prwtergatis tis epanastasews tou Aprili.

Aporo pws einai dynaton na min vlepete tin alitheia?
Tis synomosies, tis mystikes teletes, ton pagosmion kindinon??

Ah autoi oi Ellines, mia vitsa kai enan xwrofylaka theloun!!!

A re Papadopoule...
Blogger dimitris, at 4:32 PM  
σε 18 χρονια θα την εχω κανει για την κουφια γη.... (τι λεω μεσημεριατικα η ρουφιανα)
Blogger morgana, at 3:32 PM  
Αδερφοί Λιακουροπιστοί,ήγγικεν η ώρα!! Οι ΈΛληνες επιστρέφουμε στο διάστημα! Ευοί ευάν αδέρφια. Ζήτωσαν. Διαβάστε τα χαρμόσυνα νέα εδώ:

http://www.apn.gr/manager/publish/article_3932.shtml
Blogger Liakopoulos, at 9:54 PM  
κ. weirdo νάστε καλά αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα κοροϊδεύουν... σεμνά διότι ο γέροντας της Ορθοδοξίας +εβλόγησον+ κρατάει αγιαστούρα

πες τα πες τα Δημήτριε... η εθνοσωτήριος επανάστασης. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
Πατρίς θρησκεία οικογένεια

κυρα μοργκάνα κρατήστε κανα διπλανό καζάνι διότι διαθέτετε ωραία θέα...

κ. Λιακόπουλε...
ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΙΛΙΝΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΝΑΣΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΥΤΙΝ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ, ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ...
πα πα πα οι πολυπολιτισμικοί αντίχριστοι
Blogger funEL, at 10:09 PM  
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ:
Εμαθα ότι κάποιες καλικαντζάρες που υποδύονται τις καλόγριες στη μονή του (εβραιοσιωνιστού) Εφραίμ, συνέβαλαν στην καταδίκη σε 8ετή φυλάκιση του αγίου ΠαντΕΛεήμονος τέως μητροπολίτου ΠεντΕΛης, επειδή τάχατες κατεχράσθει περί τα 65 μύρια -δραχμάς φυσικά, αφού τότε δεν υπήρχεν το (έτερον σιωνιστικόν) ευρό.
Ο άγιος έκανε έφεση και αναμένεται η εκ νέου δίκη του και ημείς αναμένομεν (σβησταί) την τοποθέτησιν του Π.Π. επί του γεγονότος αυτού.

Υμείς, τι λέγουτε..?

:-)
Blogger Rodia, at 10:53 PM  
ΣυνΙππότα Ροδιά
αυτό το θέμα ειναι αποκλειστική αρμοδιότης του Ιππότου μοναχού Κόκορμαν όστις εντρυφεί επί της ειδικής Λιακούρειας θεωρίας της σχετικότητος

+αντεναδουμετιαλλοθαγινει+
Blogger funEL, at 11:04 PM  
Αγαπητή ΡΟΔΙΑ, συνιππότα FUNEL και λοιποί εκλεκτοί ιππόται, λαμβάνοντας αφορμή από τας ερωτήσεις σας σχετικά με τα εκκλησιαστικά τεκτενώμενα, αντί να προβώ σε εκτεταμένον σχολιασμόν, είμαι στην ευχάριστον θέση να σας παραθέσω προϊστορικόν σύγγραμμα (εν έτη περί του 1980 προ της εμφανίσεως ΛΙΑΚΟ) που αφορά ακριβώς παρόμοια σκάνδαλα με μιαρές καλλικατζάρες αιτίνες προσπαθήσαν να αμαυρώσουν τη μορφή ενός άλλου "Αγίου" +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+.

Ιδού: http://kokkkorman.blogspot.com/

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 3:37 AM  
eklekto savouro site perasame tin epoxi tis xountas kai o kathenas exei to eleythero tis ekfrasis.
Kalyptomenoi apo to mandya tis fileleytheris svarouteneko pseytosynthikomatologias ksernate xolh kai fthono fasistoeidh.
Anonymous Anonymous, at 5:36 PM  
εκλεκτέ σαβουροφάγε Λιακόφιλε. Δυστυχώς η Νέα Τάξη, οι Ιλλουμινάτι, οι υποχθόνιοι καλλικατζαραίοι, η Λευκή αδελφότητα, οι παγκοσμιοποιητές και άλλοι κακοί,
επιτρέπουν την ελευθερία της έκφρασης (όπως και τ ανθρώπινα δικαιώματα επίσης).
Αλλά που θα πάει. όπως λέει και ο Προφήτας ημών ισαπόστολος Πλασιέ Λιάκουρας, όταν θα επέλθει το 6ο REICH με σίδερο κι ατσάλι θα επικρατήσει η "ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" (θ ανάψουμε φωτιά στο Σύνταγμα να κάψουμε τους μιαρούς ανορθόδοξους ανθέλληνες κλπ. που καλύπτονται apo toys mandyes tis fileleytheris svarouteneko pseytosynthikomatologias.... και ksernane xolh kai fthono).
Να μας ξανάρθετε.
+σκοταδισον+
Blogger funEL, at 7:08 PM  

Add a comment