funEL βαρυ πακετο

Wednesday, November 02, 2005

LIAKO ΑΝΤΙ666 WALLPAPERS vril-free

Εν όψη της αναμενόμενης υπερμεγαλειώδους έκδοσης του Υπερπακέτου Γνώσης και Αλήθειας (Σακκέτος-Πακέτος εγγύηση), παρακολουθούμε το συνεχιζόμενο Θαύμα της σύγχρονης επί του Όρους Ομιλία όπου τα ψάρια-Σαβουροβιβλία τελειωμό δεν έχουν με τη τελευταία εκπομπή να διαρκεί ένα μήνα τώρα.
Προς Τιμή του Ισαπόστολου ημίθεου Προφήτη που κατορθώνει τα ακατόρθωτα με τόσες δυνάμεις του σύμπαντος να τον πολεμούν, το Μυστικό Συμβούλιο του Τάγματος των Ιπποτών funEL, σε συνεργασία με τον γέροντα παπακλόπιντιζάιν εκδίδουν τις μοναδικές επιφυλλίδες τοίχου (wallpaper βαρβαριστί) με μοναδικές θεοηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.
Λειτουργούν όπως το βλογιοκομμένο Κωσταντινάτο, αφού τις ευλόγησε-βλογιόκοψε ο γέροντας με ειδικά antivirus - antispam - high speed ηλεκτροευχέλαια τουλάχιστον 325.907.124,2 terab. έκαστο.
Η θεοβαρυτική αυτεπαγωγή με την Αντισατανιστική φυγόκεντρο δημιουργεί τη περίφημη Λιακούρειο Αρχαιοελληνορθόδοξη Ζώνη (LIAKOURAS SAFE ZONE -αρχαιοελληνιστί-) όπου οι Πιστοί ΕΛληνες μπορούν ανενόχλητοι να εργαστούν για το καλό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Επιτρέπεται Αυστηρώς να κάνετε copy και να τοποθετήσετε τα wallpaper στο κομπιουτερογραφείο σας πρώτη μόστρα.






Τεχνικά Χαρακτηριστικά

buzz it!

:: posted by funEL, 12:03 PM

7 Comments:

Συναγωνισταί έφτιαξον ένα διαδικτυακό δίαυλο (channel) στο IRC, στους σέρβερες του GRnet. Όσοι πιστοί προσέλθετε εις το #funEL.
Anonymous Anonymous, at 2:58 PM  
Mήτσουλα σπάσαμε τους κωδικούς του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Οι γεροντάδες με σταυρούς και πετραχείλια κατάστρεψαν τη τελευταία γραμμή άμυνας των εβραιοσιωνιστών. Τους Ντιζαϊνάτους Κουλτουριαραίους.
Βρίσκεσαι μπροστά σε ένα θαύμα της σύγχρονης Αγιογραφίας.
Που να σου εξηγούμε τώρα.
(εδώ καλά καλά κι εμείς έχουμε μπερδευτεί)
ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΚΕΤΟ-ΣΑΚΚΕΤΟ
ΑΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ
Άφωνοι...
Blogger funEL, at 7:08 PM  
εσεις τηλεφωνησατε? :Ρ
Anonymous Anonymous, at 10:09 PM  
αγαπητέ ανονυμους
??????????
Blogger funEL, at 10:23 PM  
Κατά πρώτον βάλε Ιερόν wallpeper No3.
Aν δε δουλέψει ρίξε το Νο11. Ολα τα vtyl το φοβόνται. Αν και πάλι το vtyl αντιστέκεται πες μου πόσα bit είναι σε ποιά μορφή (αν είναι mp3 mp666 cia888 κλπ) και μετά θα αναλάβει ο γέρων παπατζαζ να φτιάξει ειδικό φίλτρο. Μη φοβάσαι τίποτα Μήτσουλα εν ανάγκη τηλεφωνάμε στο θεό.
Blogger funEL, at 10:01 PM  
LIAKO 4EVER ETSI PESTA RE AXIGE
Anonymous Anonymous, at 6:54 AM  
Thankss for sharing
Anonymous Stephen Day, at 6:39 AM  

Add a comment