funEL βαρυ πακετο

Thursday, February 02, 2006

TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ +INTERACTIVE+

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ORIGINAL ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΩΡΑ ON LINE. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Προς εμπέδωση του τι είναι το σχέδιο του θεού παραθέτουμε εκ-πλη-κτι-κό ντοκουμέντο αυτού του Θεϊκού σχεδίου. Το επέδωσε ο ίδιος ο ΕΛ Χριστός μέσω sms στον γέροντα +ευλόγησον+, ο οποίος βρισκόταν σε μια αρχαιοΕΛληνορθόδοξη αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα - τριπόδι, σε μια στρατιωτική αποστολή κομάντος στον Α Κενταύρου.
Ο Θεός εδώ περιγράφει κωδικοποιημένα το εκπεφρασμένο γούστο Του προς τον περιούσιο λαό Του (εμάς δηλαδή), προαναγγέλει όπως τόκανε πάντα (εξ από ανέκαθεν) την 6η Κοσμοκρατορία, μας θυμίζει το αγαπημένο Του Βυζάντιο. Βέβαια η Θεϊκή καλλιτεχνική τεχνοτροπία είναι μια αποκάλυψη απόλυτης τελολογικής αισθητικής τελειότητας.

Εδώ παραθέτουμε ένα από τα σχέδια του Θεού original



Είναι ακριβώς όπως το σχεδίασε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρχάγγελος Μιχαήλ. Αυτός στο υπερπέραν είναι γνωστός για τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και σε παλιότερες εποχές που ήταν απλός Άγγελος (πριν προαχθεί σε Αρχάγγελο), λεγόταν Μιχαήλ Άγγελος. Χρησιμοποιώντας τη γνωστή υπερτεχνολογική ρομφαία έφτιαξε σειρά προσωπογραφιών, απείρου Θεϊκού Αππολώνιου κάλλους, σε μια μάντρα στο Τραχώνι, πάνω στην Αγία Αθανασία του Αιγάλεω -μεγάλη η χάρη της-, στα απόκρυφα κάποιων ευαγγελίων, καθώς και σε κάποια γκράφιτι γύρω από ιερούς ναούς και μοναστήρια.
Παρατηρήστε την αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα τριπόδι υδραργύρου, κατασκευής Πούτιν (γιαυτό και είναι κόκκινη), το Δελφικό Εψιλον μπαϊράκι του Καρακαλτάκα Απόλλωνα, την Αγιασοφιά, τα ΕΛούφο κλπ.
Παρατηρήστε επίσης, πως περιόρισε τους ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων (γι αυτό και φωτίστηκαν πλήθος ποίμνια και έγιναν οπαδοί - πελάτες του Προφήτου Λιάκουρος) και πως εξαφάνισε έναν ασεβή ψαρά Ιλλουμινάτι που τον αγνοούσε επιδεικτικά και έμεινε μόνο η θάλασσα (στοιχεία και ντοκουμέντα για τη καταβύθηση της Ατλαντίδος από τους ΕΛ).

Παραθέτουμε το ίδιο σχέδιο πως εξελίσσεται interactive (όμως χρειάζεται επιμονή και επιμονή να γίνει το ιερόν loading. Σχέδιο του Θεού είναι αυτό, όχι ότι κι ότι )

Μπορείτε να επέμβετε και να συνεχίσετε τον Θεϊκό σχεδιασμό (προσοχή τι σχεδιάζετε υπάρχουν επιπτώσεις), διότι ο Θεός όχι μόνο αυτοαποδεικνύει την ύπαρξή του αλλά εφαρμόζει άτεγκτα το σχέδιό του ότι και να γίνει.

Εδώ εμφανίζεται τελικά το σχέδιο όπως ΕΣΕΙΣ το εφαρμόσατε.
Ως γνωστό κατά ρητές δηλώσεις του Λιάκουρα (εκ παππουλίου Παησίου +ευλόγησον+):
"Μέσα από τα σχέδια των μεγάλων, προωθείται το σχέδιο του Θεού". Διότι υπάρχει και Θεός.
Το Σχέδιο του Θεού δηλαδή εφαρμόζεται ότι και να γίνει ή να μη γίνει.



Εδώ μπορείτε να συμμετάσχετε στη γενικότερη Θεϊκή Δημιουργία (διότι είστε και σεις μέρος του Θεϊκού σχεδίου, είτε το θέλετε είτε όχι)

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Η ΘΕΪΚΗ ΠΡΟ(ΠΑΡΑ)ΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.
ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΥΣ: ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
ΠΡΟΣ ΚΑΚΟΥΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΞΕΡΕΤΕ ... ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΗ, ΚΑΖΑΝΙΑ, ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑΙΟΙ, ΔΙΑΒΟΛΑΡΑΙΟΙ ... ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞ(Σ)ΩΤΕΡΟ ΚΛΠ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.




Φυσικά πάντα υπάρχουν οι υβριστές της θείας τελειότητας οι οποίοι προσπαθούν σατανικά να δημιουργήσουν υποκατάστατα του Θεϊκού μεγαλείου και να ξεπεράσουν (μάταια εννοείται) τη θεία Αππολώνια αισθητική, φτιάχνοντας Αντίχριστα, Κρόνεια, Σιωνιστικά, Υποχθόνεια, Νεοταξίτικα, κουλτουριαραίϊκα, κλπ σχέδια. Αλλά όποιος τα βάζει με το Θεό ξέρετε έτσι? Παράδεισος γιόκ.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:17 AM | link | 12 comments |