funEL βαρυ πακετο

Tuesday, November 22, 2005

Η Υπερτεχνολογική Ρομφαία του Αρχαγγέλου

Οι μεγαλειώδεις ΕΛ συνεντεύξεις του προφήτη σε έγκυρες σοβαρότατες πολιτικές δημοσιογραφικές εκπομπές σε πολιτικούς αναλυτές υψίστης υποστάθμης (δρ. ΕΛένη Μενεγάκη, Χριστίνα ΕΛαμπίρη -βοήθειά μας-), καθώς και το συνεχιζόμενο θαύμα της αθάνατης τελευταίας εκπομπής (5, το 1 Δώρο) και των τελευταίων Ιερών σαβουροβιβλίων που με Θεϊκή παρέμβαση, δεν τελειώνουν ποτέ, ΕΞΟΡΓΗΣΑΝ το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπυ και τους Υποχθόνιους.
Έτσι άρχισαν οι λυσσώδεις επιθέσεις των μεταφυσικών κατσαρίθρων, του 666 Bill Gates και των σατανικών Λιακόμυγων που σαμποτάριζαν παντιοτρόπως το Αρχαιοελληνορθόδοξο έργο του Προφήτη.

Τότε άλλο ένα Θαύμα συνέβει κάπου ανάμεσα στη κουφάλα γη και των πόλεων της Ελληνικής Σελήνης. Εμφανίστηκε η Ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με υπερσύγχρονη αρχαιοελληνορθόδοξη τεχνολογία ΧΕΣΤΑ. Η Ρομφαία είχε το χαρακτηριστικό σχήμα που περιγράφεται στους αρχαίους ορθόδοξους συγγραφείς (αποδείξεις του εγκυρότατου Σακκέτου-Πακέτου), σε αρχαιογεροντορθόδοξα βυζαντινά χειρόγραφα προϊστορικής εποχής. Φυσικά το Θαύμα είχε προβλεφθεί από τους αρχαίους χριστιανούς μάντεις της εποχής του διαστημικού πολέμου ΕΛ - Ατλάντων για την επικράτηση στο Σείριο.
Η Ρομφαία εξέπεμπε θεόπνευστες Αντισιωνιστικές εκπομπές υψηλής θεαματικότητας εξυπηρετώντας το Σχέδιο του Θεού που όπως όλοι ξέρουμε, εδώ και καιρό, εφαρμόζεται αμείλικτα (ότι και να γίνει ή να μη γίνει), και ο μόνος που το ξέρει (και το βλέπει) από όλους τους ανθρώπους, είναι ο Προφήτης - Οδηγός - Φωτισμένος - Λιάκουρας, ο γέροντας +ευλόγησον+ και ο Σακκέτος-Πακέτος.

Το υπερφυσικό Βίδεον απόδειξη - στοιχείο - ντοκουμέντο - αποκάλυψη, εδόθει υπό μορφή geronto+sms από τον ίδιο το Θεό φυσικά, στον ηρωικό Ιππότη του Τάγματος Dracum-EL, o οποίος με κίνδυνο της ψυχικής του υγείας, το παρέδοσε στην ειδική ιστορική Ομάδα του τάγματος προς μελέτη.
Έτσι δια της Λιακούρειας μεθόδου "ο Αχταρμάς, ο Φάντης και το Ρετσινόλαδον", το φοβερόν αυτό αρχαιοχριστιανικόν βίδεον μεταφράστηκε και δίδεται στο Λιακουροποίμνιον με τις ευλογίες του γέροντος +ευλόγησον+ .

Κατωτέρω παραθέτουμε το Θεόπνευστο Βίδεον ακατέργαστο, μόνο στην αρχαιοελληνοβαρβαρικήν.
A. Version Normal
Image hosted by TinyPic.com

Κατωτέρω παραθέτουμε το ίδιο Βίδεον υπερενισχυμένο και μεταφρασμένο, στη σύγχρονη βαρβαροελληνικήν.
Β. Version Super
Image hosted by TinyPic.com

(Εννοείται πως πρέπει να παρθούν οι κατάλληλες προφυλάξεις:
ευχέλαια, γυαλιά Αχεστεκόμη Αππόλωνος, βλογιοκομένο Κωσταντινάτο, μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά και απαραιτήτως τα ενισχυτικά Σακκέτου-Πακέτου).

buzz it!

:: posted by funEL, 1:03 PM

0 Comments:

Add a comment