funEL βαρυ πακετο

Friday, April 13, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (2) Παρασκευή και 13

Συνεχίζουμε τον καινούργιο (ατέρμονο) κύκλο καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ). Αυτό το post περιέχει αποσπάσματα από την εβδομαδιαία "τελευταία" εκπομπή. Παρασκευή και 13 σήμερα. Συμπτωματικόν?
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.
(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)

Τελευταία εκπομπή

Όλα τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Του βιβλία τα δίνει σε μία μόνο εκπομπή, γιατί έχει ΜΟΥΤΡΑ και μιλάει. Είναι η περίφημη τελευταία εκπομπή σε ένα σαβουροπακέτο που εμφανίζεται ανά εποχές και βαπτίζεται καινούργιο. Φυσικά μόνο τελευταία δεν είναι, διότι το Θαύμα του γέροντα +σκοτάδισον+ κάνουν τα βιβλία ατέλειωτα και την τελευταία εκπομπή, "τελευταία" στο διηνεκές.
Είναι πραγματικά απολαυστικό το αρχαίο τηλεμάρκετιγκ (κοροϊδεύουμε τα κορόιδα και όποιος τσιμπήσει) και η κουτοπονηριά που έλεγε κάποιος πριν 2 ολόκληρα ακριβώς χρόνια που μάλλον είχε κληρονομικό χάρισμα:
Ανοιχτή Πρόσκληση-Πρόκληση στον κ. Λιακόπουλο
Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση-πρόκληση πρός τον κ. Λιακόπουλο για το βιβλίο του που διαφημίζει μήνες τώρα "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"
(το οποίο είναι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ και περιέχει πολλές πλάνες, αιρέσεις, ψευδοπροφητείες και ψεύδη σχετικά με τα "σημεία στο Τραχώνι της Κύπρου" όπως η Ι. Μητρόπολη της Λεμμεσού και η Ι. Αρχιεπισκοπή της Κύπρου έχει χαρακτηρίσει δημόσια και επίσημα)
επειδή με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους προσπαθεί να μας φιμώσει, να μας κλείσει το στόμα και να μην μιλάμε για το θέμα αυτό (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;!!!...)
Για όλους λοιπόν τους ανωτέρω λόγους αλλά και άλλους πολλούς τον
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ
εάν έχει το θάρρος και είναι όπως διατείνεται φίλος της Αληθείας, του Διαλόγου και της Δημοκρατίας να μας καλέσει ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ στις εκπομπές του για να συζητήσουμε ανοικτά για το θέμα "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" μιας και τις δικές μας εκπομπές και όχι μόνον τις σταματά ή δεν τις αφήνει να γίνουν
χρησιμοποιώντας πολλούς και διαφόρους τρόπους... που δεν τον τιμούν καθόλου.
Σας ερωτάμε λοιπόν ευθέως αγαπητέ κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ.
Έχετε το σθένος και το θάρρος να αφήσετε τις ΥΠΟΓEΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ που χρησιμοποιήσατε έως τώρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΤΕ και να με καλέσετε στις εκπομπές σας ή να έλθετε στην ιδικήν μου, για να κάνουμε δημόσιο διάλογο πάνω στο θέμα αυτό;
Εάν ΝΑΙ, περιμένουμε. Εάν ΟΧΙ, όλοι θα καταλάβουν πόσο πολύ "δίκιο" έχετε κυρίως για το θέμα "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" και πόσο πολύ αγαπάτε τον διάλογο και την ΑΛΗΘΕΙΑ.
-Και κάτι ακόμη για να δείτε την ειλικρίνεια του ανδρός...
Εδώ και 25 ημέρες (από 20/3 έως 15/4/05) επειδή γνώριζε τις ενέργειες τις δικές μου για το θέμα αυτό "κοροϊδεύει" τους τηλεθεατές του λέγοντας καθημερινά ότι: "σήμερα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα που διαφημίζω το βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ πάρτε το τώρα από αύριο δεν θα υπάρχει"... Και το λέει αυτό επί 25 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Δείτε τον κάποια στιγμή και θα γελάσετε με την ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ του. ΚΡΙΜΑ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν...
(Ημερομηνία που γίνεται αυτή η πρόσκληση, για να μην ξεχνιώμαστε πόσος καιρός θα παρέλθει χωρίς ΤΙΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι η
7 Απριλίου του 2005)
Με αγάπη Χριστού
π. Μάξιμος
Ηγούμενος Ι. Μ. Αγίου Κοσμά Αιτωλού Κορινθίας
http://www.patrokosmas.gr/periodiko.asp?sitema=1&sitem=11&isue=11&artid=3607


11TELEYTAIAEKPOMPH...



Οι τσόντες του Λιάκουρα

Σηκωθήτε από καρέκλες, καναπέδες, νεκροκρέβατα κλπ κλπ και "πάρτε τα βιβλία για τα οποία γίνεται ο πόλεμος" (???). Διαστρέβλωση και γκεμπελίστικη διαστροφή. Μιλάει για ένα πόλεμο που φαντάζεται ότι του κάνουν, ενώ στη πραγματικότητα εκείνος επιτίθεται συνεχώς με λάσπη σε όλων των ειδών τις αξίες και πολιτισμικές κατακτήσεις, παραχαράσσοντας την ιστορία και διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις πολλά χρόνια τώρα ανενόχλητος. Βέβαια οι λίγες καθ' όλα δικαιολογημένες αντιδράσεις για την αγυρτεία Του, μετατρέπονται από την αρρωστημένη μανιοκατάθλιψή του, σε "πόλεμο που του κάνουν για να μην ακουστούν ιδέες". Προφανώς εννοεί ότι ιδανική και θεάρεστη κατάσταση θα ήταν να ακούγονται ΜΟΝΟ οι δικές Του ιδέες.
Απατεώνα καντηΛανάφτη, αν πούλαγες "τσόντες" θα ήταν κατά πολύ τιμιότερο, ανθρωπινότερο και φυσικότερο. Όμως το να ξεπουλάς το "Χριστό και την Ελλάδα" διαστρέφοντας και ξεφτυλίζοντας αξίες και ιδέες με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες σε δεκάδες κανάλια καθημερινά, είναι βαρύ και επώδυνο στους πολίτες αυτού του τόπου. Και μπορεί βέβαια Εσύ να "μην σκέφτεσαι" όπως ομολογείς, αλλά υπάρχουν άλλοι που σκέφτονται εκτός από αυτούς που Σε δουλεύουν ψιλό γαζί λεγοντάς Σου "πες τα ρε Δημοσθένη".
"Ο θεός της ΕΛλάδας" θλιβερέ τηλεπλασιέ πρέπει να είναι ο τοπικός εθνικός κατ' εικόνα και ομοίωσή Σου θεός, γιατί εμείς γνωρίζουμε τον ορισμό ενός συμπαντικού θεού που μάλλον Σου είναι άγνωστος.

11LIAKOTSONTES.wma



Η διαφήμιση

Αν όλοι αυτοί οι φανταστικοί Σου εχθροί που "διώκουν την εκπομπή", Σου κάνουν διαφήμιση (δουλεύοντας για σένα), και ξεπουλάς και τις αποθήκες "μαζικά", μάλλον δεν είναι και τόσο εχθροί, "όλοι αυτοί", τελικά.
Θα το ισχυριστείς ξανά αυτό στο δικαστήριο που σέρνεις ένα αποδεδειγμένα αθώο με μηνύσεις και διώξεις?
Απ' ότι αποδεικνύεται, Εσύ είσαι που διώκεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις νόμιμα και παράνομα, τις διαφορετικές ιδέες, έχοντας ΚΑΙ με την προοπτική της διαφήμισης μπας και ξεπουλίσεις λίγα πάρα πάνω σκουπιδοπακέτα θεοκρατικής μεταφυσικής ανοησίας.
Μια φιλικότατη συμβουλή γιατί οι δικοί Σου μάλλον αποφεύγουν να στο πούνε, το κακό θεατρικό στη φωνή Σου είναι για πολλούς απωθητικό, κωμικοτραγικό και εμετικό. Ακολούθησέ τη, θα γίνεις καλύτερος τηλεέμπορας.

11LIAKODIAFHMHSH.w...



Ανάσταση

"Κύριος μεθ' ημών, ουδείς καθ'υμών". "Ο αναστημένος Χριστός είναι πάντα μαζί μας" "Χριστός Ανέστη". Ο λόγος γίνεται για μια φανταστική ομάδα που κυβερνάει τον κόσμο. Μάλλον μιλάει για την παγκόσμια σατανική κυβέρνηση της λευκής αδελφότητας που εδράζεται στη λευκή πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν. Μας δίνει την πληροφορία διαβάζοντας ένα συνωμοσιολογικό σκουπιδοβιβλίο οτι η ισχυρή αυτή ομάδα δεν είναι αήττητη. Μετά αναφέρει τον μυστικό γέροντα +σκοτάδισον+ για τον φανταστικό πόλεμο που του κάνουν κάποια φαντάσματα στο τηλεφωνικό κέντρο, ο οποίος Του είπε ότι "μετά από το γολγοθά και τη σταύρωση, υπάρχει η ανάσταση".
Αυτό ιερέ υπεράνθρωπε τηλεπλασιέ να το πεις στον Αντώνη Τσιπρόπουλο που "τον σταυρώνεις" γνωρίζοντας την αθωώτητά του, επειδή Σε ενόχλησε η κριτική σάτιρα στον οχετό της ακατάσχετης μπουρδολογίας Σου (κάποιου τρίτου), μυρίστηκες χρήμα και ευκαιρία για διαφήμιση, όπως Σου ξέφυγε στη προηγούμενη παράγραφο. Αλλά μάλλον το κάνεις "με αγάπη πάντα", ...για να κοινωνήσει την απαραίτητη "Ανάσταση"
Όμως "ο Καιρός είναι κοντά" να καταλάβεις όσο σου επιτρέπει το αρρωστημένο εγώ Σου, τι πάει να πει Ανάσταση, σταύρωση και γολγοθάς... με αυτή τη σειρά... και με πολλή ΕΛληνορθόδοξη αγάπη.

11LIAKOANASTASI.wm...



Ιχώρ, Κίσσιγκερ, Ιοί

Χρησιμοποιώντας την γνωστή θεατρική φωνή Του, παίζοντας υψίστης τέχνης θέατρο, μας υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά τον κατασκευασμένο χοντροειδέστατο ακροδεξιό μύθο περί Κίσιγκερ. Ναι τα γνωστά... ότι τάχα είπε για τον εχθρό των σιωνιστών,τους έλληνες και "βαράτε την γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία τους" κλπ κλπ, μπλα μπλα... Αφού αναπτύσσει αυτό τον μύθο συνεχίζει και λέει: Ξέρετε γιατί δεν αλλάζουμε? "Γιατί στις φλέβες μας τρέχει ο Ιχώρ". Ναι, καλά διαβάσατε. Εξηγεί ένα μύθευμα με ένα άλλο τεραστίων διαστάσεων σε ηλιθιότητα μύθευμα: Τον Ιχώρ. Το στοιχείο που κάνει τους ΈΛ-ληνες υπεράνθρωπους και φυλετικά ανώτερους από τους άλλους. Είναι ο γνωστός κραυγαλέος εθνοφυλετισμός με τον οποίο, χρόνια τώρα προπαγανδίζει και φανατίζει τους απλοϊκούς και ημιμαθείς (το έχει κάνει και ένα σαβουροτραγούδι ύμνο).
Και συνεχίζει: ... "Από το 40.000 χρόνια πριν το Χριστό τον αναστημένο μας ρε (???), εδώ είμαστε ρε εμείς δεν μπορούμε να φύγουμε"... και αμέσως μετά:... "πω πω λέει σαν ιός σε υπολογιστή είναι (???) σκόρπιοι σε όλο τον κόσμο" (άρα φύγαμε??? ιός??? σκόρπιοι σε όλο το κόσμο??? σαν τους εβραίους δηλαδή???). Φυσικά η αντίφαση είναι αναπόσπαστο μέρος της Λιακούρειας αποδεικτικής μεθόδου "ο προκρούστης και ότι θέλουμε αποδεικνύουμε". Φανταστείτε ο ιερός τηλεπλασιέ να γεννιόταν (κούφια η ώρα) ... εβραίος. Ίσως να είναι και το κρυφό Του απωθημένο. Ο (ανύπαρκτος) προσωπικός Του θεός +αχταρμάς+ ξέρει.
Γι αυτό σηκωθήτε από σάβανα, αρειανές πυραμίδες κλπ ... να του τα ακουμπήσετε αγοράζοντας ένα DVD, που παραχαράσσει ασύστολα την ιστορία, κραυγάζοντας ακριβώς το αντίθετο. Προτρέπει δε αυτό το κατασκεύασμα να δείχνεται σε σχολεία ... γιατί δίνει Αυτός το δικαίωμα.


11KISIGERIHOR.wma



Ο Ιησούς είναι ΕΛ-λην

Η Αποκάλυψη ..."για την ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ και ΚΑΤΑΓΩΓΗ του Χριστού".
Όλοι ήταν ΕΛληνες την εποχή του Χριστού (και ο ίδιος φυσικά). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ (που όλως τυχαίως αναγκαίως, μας προκύπτει εβραίος!). "Τέτοιες αλήθειες μαθαίνει κανείς στα απόκρυφα ευαγγέλια". Είναι απολαυστικότατο το ηχητικό απόσπασμα. Αλλάζει όλα τα δόγματα ευαγγέλια εορτολόγια αγιογραφίσεις ψαλμούς κλπ, όλη τη βάση της Ορθόδοξης πίστης φωνάζοντας - γκαρίζοντας γκαμπελίστικα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Επί μήνες φώναζε αγριεμένα γιατί δεν συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος ... "ελέγχω την ιερά Σύνοδο... γιατί δεν συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος..." Και ρίχνοντας τη ταφόπετρα αχταρμά "τώρα ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου" εντέχνως δίπλα στο "μόνο η ελλάδα ανθρωπογονεί", σύνθημα των δωδεκαθεϊστών, ολότελα ξένο και πολέμιο με τη θρησκεία που υποτίθεται υπερασπίζεται, ολοκληρώνει ηδονικά "μόνο η ελλάδα δίνει ανθρώπους που με τρόπο επιστημονικό δίνουν την αλήθεια και τη λογική". "Μάθετε όλες τις αλήθειες... οδηγίες για νικητές..." .
Είναι βασικό στους κύκλους των νεορθόδοξων νεοεθνικοσοσιαλιστών να "αποδείξουν" πάσει θυσία το μύθο τους, ότι το μιαρό γένος των Εβραίμ (εβραίοι) είναι οι αιώνιοι εχθροί των ΕΛοχίμ (ΕΛλήνων). Βασικότατο σημείο είναι να εξΕΛληνίσουν την εβραιογενή επικρατούσα θρησκεία, με το να πολιτιγραφήσουν πάσει θυσία, τον εβραίο Ιησού ... ΈΛληνα.
Αγκάθι φυσικά σε ΟΛΑ τα σχέδιά τους είναι απλά ...η πραγματικότητα. Που ξεπερνιέται βεβαίως με την ακατάπαυστη προπαγάνδα, την ψευδοεπιστήμη, τη θεολογία και κυρίως την ΠΙΣΤΗ.
Μερικές φορές αναρωτιόμαστε εάν ο ιερός τηλεπλασιέ είναι σκοτεινοσιωνιστής υποχθόνιος πράκτορας απεσταλμένος να καταστρέψει τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Έχετε παρατηρήσει τα χαρακτηριστικά της αφεντομουτσουνάρας Του? το πλατσουκωτό κρανίο Του?... το απολλώνειο θείας αισθητικής αρχαιοελληνικού κάλλους, υπέρβαρο λιπώδες σώμα Του. ... Γιατί άραγε μισεί τόσο πολύ την ελληνική αριστοτέλεια λογική?... Ας μην μας μπαίνουν συνωμοσιολογικές ιδέες περί καταγωγής.
Ο Ιησούς είναι ΕΛ-λην όσο ακριβώς είναι και ο Λιάκουρας.
Η συνέχεια επί των ηχείων σας... (απαραίτητες προφυλάξεις στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού).

11JESUSELLIN.wma



Το προς Τσιπρόπουλο ευαγγέλιο

Ακούστε τα ιδανικά του Ελληνισμού "μάθαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια... Δε μιλάμε για πίστη στο Χριστό που είναι αυτονόητη (???). Μιλάμε για ιδανικά ρε..." (εδώ η φωνή γίνεται γλυκιά, γεμάτη εθνικοσοσιαλιστική καλοσύνη και συμπόνια. Ναι, αυτός είναι ο υπεράνθρωπος Προφήτης της "αγάπης" και της "κατανόησης")
... "για πίστη στη παλληκαριά, για πίστη στο φιλότιμο, για πίστη στην αγάπη, στον πλησίον για πίστη, στο να βοηθούμε τον αδύνατο, για πίστη στο να συγχωρούμε τον εχθρό, αυτή είναι πίστη, αυτά είναι τα ιδανικά των ελλήνων, αυτό είναι η ανθρωπιά και η καλοσύνη στον συνάνθρωπο που έχει δυσκολία στη ζωή του, αυτά είναι τα ιδανικά απ αυτά ξεκινά ο ελληνισμός... κλπ κλπ"...
Δεν θα σχολιάσουμε τα ανωτέρω. Όλοι θυμόμαστε τις επίμονες γεναιόδωρες επικηρύξεις Toυ για να βρεθεί κάποιος χαφιές (τώρα πια κάποιοι λένε -αποψή τους έτσι?- ότι οι επικηρύξεις έρχονταν κατ' ευθείαν από το server του liako.gr. Συμπτωματικόν?). Θυμάστε τις "υπόγειες μεθόδους φίμωσης" "με αθέμιτους, απαράδεκτους και ανορθόδοξους τρόπους" που κάποιος 2 χρόνια πριν Τον κατάγγειλε.
Όσοι έχουν ακούσει το ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα, τους έχει έρθει μια αναγούλα, μια τάση προς έμετο, μία ανεξήγητη θλίψη για τη κατάντια ορισμένων ανθρώπων. Για να αισθανθείτε καλύτερα (συγκριτικά), σκεφτείτε τι θα αισθάνεται ένα από τα θύματά Του, ο Τσιπρόπουλος του blogme. gr ακούγοντας το "να συγχωρούμε τον εχθρό", "να βοηθούμε τον αδύνατο" , "στον συνάνθρωπο που έχει δυσκολία στη ζωή του", "ανθρωπιά" κλπ. Καταλαβαίνετε βεβαίως τι εννοεί με "τη παλληκαριά ρε" την υψωμένη σειόμενη γροθιά και δόντια που τρίζουν.

11AGAPISTOTSIPROPU...



Ο Λιακόφλωρος

Ο κόσμος του Προφήτη "είναι χωρισμένος στους από δω και στους από κει". Είναι ο ασπρόμαυρος κόσμος που παράγει το συνηθισμένο γκρι της στολής ενός φασίστα. Ο κόσμος Του έχει μόνο το καλό (τα καλά και συμφέροντα, εμείς) και το κακό (οι άλλοι, οι διαφορετικοί, άρα οι εχθροί). Αδυνατώντας να διακρίνει τα άπειρα χρώματα τόσων πολιτισμών, τόσων ιδεών, τόσων αντιλήψεων που προσφέρει ο κόσμος μας, βαφτίζει όσα δεν καταλαβαίνει (και αυτά είναι πάρα πολλά), σε σιωνιστές νεοταξίτες "κρυμμένους","μίζερους" και "φλώρους"(???). Πάλι η γκεμπελίστικη προβοκατόρικη αντιστροφή των λέξεων και εννοιών. Παρακολουθούμε ένα ακόμα θαύμα: Πώς ένας κατά τεκμήριο σκοταδιστής κατηγορεί τους άλλους για σκοταδισμό. Πως ένας μικρός, μίζερος εμποράκος κατηγορεί τους άλλους για μιζέρια. Πως ένας ...
Φυσικά πολλοί παθητικοί τηλεθεατές του είναι μικρά παιδιά. Μπορεί σίγουρα να φανατίσει ομάδες πληθυσμού που δεν έχουν κρίση και επαρκείς γνώσεις. Αυτούς που δεν μπορούν να αμυνθούν από προπαγανδιστές και λαϊκιστές συνθηματολόγους. Μπορεί άνετα να καταστρέψει ένα ευαίσθητο παιδικό μυαλό ενός δωδεκάχρονου με κούφια λόγια και μεγάλες αυταπάτες. Και αυτό Του αρέσει.
Άραγε αναφέροντας κάποιους "φλώρους" "κρυμμένους στο σκοτάδι" βλέπει τον εαυτό Του και τους δικούς Του (στα πόστα κομπόστα), στον καθρέφτη Του? Κάποιον επώνυμο που με την υπεροχή της οικονομικής δύναμης και της τηλεοπτικής επιρροής, καταφέρεται με όλους τους τρόπους, σε μικρούς, αδύναμους, άσημους που Τον κριτικάρουν? Ας Τον αφήσουμε στη μιζέρια Του να φαντάζεται ότι είναι απόγονος των αρχαίων ελλήνων. Αυτό φαίνεται καθώς είπαμε από τη κορμοστασιά Του, δείγμα της οποίας βρίσκουμε σε όλα τα μουσεία που φιλοξενούν αρχαίους έλληνες κούρους (κοινώς τυρόπιτες κούρου).


11LIAKOFLOROS.wma



Η ανατομία μια Δικαίωσης

"Εγώ είμαι κινδυνολόγος? τά 'λεγα? Δικαιώνομαι? "
Εδώ παραθέτει ένα χιλιοπαιγμένο απόσπασμα μιας εκπομπής κάποιων χρόνων, όπου ο Ίδιος παραληρεί μέσα σε μια κινδυνολογία περί σφραγίσματος του Αντίχριστου με τσιπάκια, σκάνερ που διαβάζει τα πάντα, για σαρωτές λέιζερ, "το χάραγμα το λεγόμενο, είναι ας το πούμε η ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία δεν θα είναι πια σε καρτελάκι αλλά θάναι πάνω μας θάναι στο μέτωπο ώστε να το διαβάζει... ένα σκάνερ θα διαβάζει το μέτωπό σου" και άλλες παρόμοιες γνωστές προφητικές ασυναρτησίες. Μέσα σε όλα αυτά αναφέρει αορίστως τις λέξεις "μα θα εφαρμοστεί στην Αθήνα ... όπως σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου".
Και επειδή προσφάτως λόγω πλήθους αυτοκινήτων μελετάται μέτρο "διοδίων" (φανταστείτε αν εφαρμοζόταν τι θ' ακούγαμε), το συνδέει με την γνωστή Λιακούρεια μέθοδο συνδυασμού "ο Προκρούστης" με την άσχετη κινδυνολογία Του περί χαράγματος του αντιχρίστου στο μέτωπο κλπ κλπ. ... KAI ΞΑΦΝΙΚΑ, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ... ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΠΩΣ? ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΣ (στη φαντασία Του)!
Το ίδιο κινδυνολογικό απόσπασμα επαναλαμβάνει σε οποιαδήποτε περίπτωση που κάτι εμφανίζεται στην επικαιρότητα για τσιπάκια barcode αντίχριστους κάρτες διοδίων κλπ. Δικαιώνεται κατά δήλωσή Του, κατά περίπτωση, σε όλες τις περιπτώσεις (εννοείται), κατ' αποκοπήν.
Δάσκαλε Καψάλα είδες? είδες πως διαστέφεται η αλήθεια ταχυδακτυλουργικά εμπρός σε πλήθος Λιακόφιλων που δεν μπορούν να διακρίνουν τι λέει η φωτογραφία (από μόνοι τους) αλλά περιμένουν τη λεζάντα (από τον Προφήτη οδηγό), για να "καταλάβουν" αυτό που θέλει Εκείνος να "καταλάβουν".
Αγαπητοί φίλοι για πολλά πράγματα ξέρει πολύ καλά τι λέει (... ανοησίες), ... είναι φανερό.
Και ένα χλιαρό υπονοούμενο για την αμερικάνικη πρεσβεία με ένα εξ ίσου χλιαρό ειρωνικό σχόλιο περί ΝΑΤΟ και "την αγάπη μας"... Οι σιωνιστές εσένα έχουν βάλει στο μάτι Υπεράνθρωπε, άλλη σοβαρότερη δουλειά δεν είχαν φυσικά να κάνουν από το να σε παρακολουθούν ανελλειπώς. Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον ο τρόπος που τους γλύφεις.

11MALAKIES666.wma



Το σχεδιάγραμα της παγκόσμιας κυβέρνησης

Μας δείχνει το σχεδιάγραμα της δημιουργίας και προώθησης της παγκόσμιας κυβέρνησης. "Σας έδειξα τη δομή της παγκόσμιας κυβέρνησης, τι άλλο θέλετε..." Καταλαβαίνετε?
Η αποκάλυψη του σχεδιαγράμματος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Που? στην σαβουροεκπομπή "Δυνατά και Ελληνικά" μέσα σε σκουπιδοβιβλίο σε ένα φτηνιάρικο σαβουροπακέτο.
Απίστευτο. Τέτοιο φοβερό μυστικό? Αποκαλύφθηκε? Και δεν έγινε μετά από αυτό ο πολιτικός και οικονομικός σεισμός? Δεν τρέξαν όλοι οι κακοί του αυτού και του άλλου κόσμου να Τον εμποδίσουν? Δεν σείστηκε η λευκή πυραμίδα συνθέμελα στη τακλαμακάν? Δεν έγινε σεισμός στη κούφια γη με τις 72 φυλές? Δεν σταμάτησαν τα τεριρέμ οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες του Πούτιν? Μήπως εμφανίστηκε ξανά κανένα γιαταγάνι του Αζαζέλ στο διάστημα? Μήπως άνοιξε κανένα σφράγισμα από τα 13 σφραγίσματα στη Μακεδονία και βγήκε κανένας υποχθόνιος? Μήπως χλιμίντρισε κανένας κένταυρος? Πλατσούρησε καμμιά γοργόνα?
Ίσως ο επόμενος πόλεμος, σεισμός, τυφώνας κλπ (κάτι θα βρεθεί να "αποδειχθεί") να οφείλεται σε αυτήν εδώ την αποκάλυψη.
Η Λιακούρειος μέθοδος "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει".

11PAGKOSMIAKYBER.w...



Πολιτική Προφητική ανάλυση (ξανά Δικαίωση, εννοείται)

Προσέξτε πολιτική ανάλυση "αχταρμάς και ότι θέλουμε λέμε".
Ακούστε χωρίς πολλά σχόλια, προσέξτε φρασεολογία, βαρύτητα απόψεων και συνδυασμό γεγονότων. Με δύο τρεις επιλεγμένες ειδήσεις στήνει το θέατρο του παραλόγου, με αυθαίρετες ερμηνείες, φανταστικούς διαλόγους σενάρια και ... "πολιτικές" προβλέψεις.
Αν, παρ' ελπίδα ακούτε όλα αυτά που ξεστομίζει ο Προφήτης, φυσικά, αν κάτι δεν σας ενοχλεί, τότε πρέπει να το κοιτάξετε τα ζήτημα, το συντομότερο δυνατό.
Και όλα αυτά για να αποδείξει τη προφητεία ότι η ρωσία θα εισβάλλει στη περσία (ποιά περσία???) και το βασικότερο... "λοιπόν θέλετε να διαβάσετε για όλα αυτά... έχω ένα πακέτο μοναδικό με καινούργια βιβλία..."


11POYTINPAPAROLOGI...



Ο τρομερός διαστημικός πόλεμος

Σας αφήνουμε να ακούσετε τις μεγάλες ειδήσεις και τους Λιακούρειους συνδυασμούς και (παρα)λογική.
ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝ ( αυτό αληθεύει...)
"Ειδήσεις που νοιάζουν τον κόσμο in the long term... εις την βαρβαρικήν"
Πουτινιές και Λιακουριές.
"Βλέπετε πως συνδυάζουμε όλες τις ειδήσεις?"...
Άλλη μια εφαρμογή της λιακούρειας θεο(παρα)λογικής μεθόδου "ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και η Ρώσικη σαλάτα". Είναι όταν αναμιγνύεις κατά το δοκούν ότι συμφέρει στο εκ των προτέρων στόχο να αποδείξεις.
Φυσικά οι συνδυαζόμενες ειδήσεις είναι κατάλληλα επιλεγμένες (όλες από το ίντερνετ) για να βγάζει το επιδιωκόμενο συμπέρασμα που θέλει ο απατεώνας. Γιατί από τις εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινές ειδήσεις, οποιοσδήποτε αυθαίρετα μπορεί να συνδυάσει οτιδήποτε για να εξάγει οποιοδήποτε υποκειμενικό αυθαίρετο συμπέρασμα που θέλει. Κάτι σαν την απάτη των λεξαρίθμων που έκανε παλιότερα. (το ντουπ που ακούγεται στο τέλος είναι το μπαζοβιβλίο που βαράει στο τραπέζι).
Το σημαντικότερο από όλα βέβαια δεν είναι το γελοίο του θέματος.
Αλλά το ότι η συνεχής επανάληψη αυτής της τακτικής που κάνει τον απλοϊκό ημιμαθή να συνηθίζει αυτού του είδους τη (παρα)λογική και να ακολουθεί εφαρμόζοντας και ο ίδιος αυτή το παρανοϊκό παράλογο τρόπο σκέψης.
Πιστός στο δάσκαλο δόκτορα Γκέμπελς: Χίλια ψέμματα κάνουν μια αλήθεια. Ή Πες πες πες όλο και κάτι θα μείνει.
Ακόμα και σ' αυτόν που χαζεύει την εκπομπή για πλάκα.
Στο ακόλουθο ηχητικό προσέξτε τη τέχνη να λέει κάποιος πολλά βαρύγδουπα και ουσιαστικά ένα μεγάλο παρανοϊκό ΤΙΠΟΤΑ.


11SYNOMOSIOPARAKRO...



Η σαβουροεκπομπή

Ει Κύριος μεθ' υμών, ουδείς καθ' ημών.
"Αυτά που λέμε πειράζουν". "Και ξεσηκώνονται τα μιλιούνια των εχθρών του ελληνισμού", "μια μικρή ταπεινή εκπομπή βιβλίων"
Αυτή είναι η κλασική αναμενόμενη αντίδραση από τον γνωστό πατριδοκάπηλο. Μαζί με την απαραίτητη μπουρδολογία περί ανάστασης του Κυρίου, ηγέτη Ιησού Χριστού κλπ,...εννοείται (χαϊδεύοντας τα αυτιά των ορθοδόξων, για ευνόητους λόγους).
Οποιαδήποτε αντίδραση στη κατάφορη παραπληροφόρηση, ιστορική παραχάραξη, αποπροσανατολισμό, διάδοση ψευδών ειδήσεων και φυλετικού μίσους, μεταξύ πολλών άλλων που διασπείρει αυτή "η ταπεινή εκπομπή" (που μεταδίδεται από δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς με δεκάδες ώρες καθημερινά πανελληνίως), βαπτίζεται από τον τηλεπλασιέ εχθρική ανθελληνική ενέργεια.

Ιαπόστολε σαβουροπώλη. Αυτά που λες πειράζουν. Όχι φυσικά τους "εχθρούς του ελληνισμού" (που τους προσφέρεις πολύτιμες υπηρεσίες εμμέσως ή αμέσως), αλλά εμάς τους έλληνες αυτού του τόπου.
Μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα.
Φοβάσαι τη πρόοδο.
Διαφημίζεις το σκοταδισμό και το μεσαίωνα.
Εμπορεύεσαι την χώρα μας.
Παραποιείς την θρησκεία των περισσοτέρων μας.
Διαστρέφεις τις παραδόσεις και τους μύθους μας.
Παραχαράσσεις την ιστορία μας.
Προπαγανδίζεις άνομα και υπόγεια συμφέροντα.
Κινδυνολογείς για ανύπαρκτους μεταφυσικούς εχθρούς.
Καταστρέφεις συνειδήσεις στο όνομα της "ελπίδας".
Προωθείς τον εθνοφυλετισμό και το μίσος.
Φανατίζεις, διαστρέφεις, παρασύρεις.
Μας γελοιοποιείς.
Μας διασύρεις.
Μας συκοφαντείς.
Μας υποτιμάς.
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
Συνηθισμένος στα μαλακά, πίστεψες ότι όλοι τρώνε ότι τους σερβίρουν.
Όχι κ. Λιακόπουλε, υπάρχουν και κάποιοι έλληνες που δεν είναι από αυτούς που έχεις συνηθίσει. Ατύχησες με μας. Αντιδράσαμε, αντιδρούμε και θα αντιδρούμε με όσα νόμιμα μέσα μπορούμε να έχουμε. Θα σε σατιρίζουμε, θα σε κριτικάρουμε, όχι γιατί μας αρέσει μόνο, αλλά και γιατί πρέπει.
Η εκπομπή σου δεν είναι μικρή και ταπεινή. Είναι καθαρά σκοταδιστική και αποπροσανατολιστική. Επηρεάζει χιλιάδες αφελείς που αγνοούν το σήμα του τηλεμάρκετινγκ και πιστεύουν ότι "για να λέει όλα αυτά στη τηλεόραση κάποιος ανεμπόδιστα και ελεύθερα, δεν μπορεί, κάποιο δίκιο θα έχει, ...αλλιώς ...κάποιος θα τον εμπόδιζε"
Αυτοί που ξεσηκώνονται στην επικίνδυνη μπουρδολογία Σου, δεν είναι εχθροί του ελληνισμού, αλλά έλληνες που αγαπάνε τον τόπο τους.
Εχθρός του ελληνισμού (και όχι μόνο), είσαι εσύ κ. Λιακόπουλε.


Χριστός Ανέστη κ. Λιακόπουλε.

11SABOUROEKPOMPH.w...



Με δύο μέτρα και δύο σταθμά

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε κάποιον υπερήφανα να αυτοξεφτιλίζεται για λίγη διαφήμιση τραγουδώντας (για τον εαυτό Του) "... με το Δήμο αρχηγό ξεκινάμε να φτάσουμε στον Άρη...", που μεταφράζεται σε ευρώ από τα μπαζοπακέτα που πουλάει.
Φυσικά η ξεφτίλα εδώ είναι θεμιτή γιατί έχει να κάνει με τηλεοπτική εξουσία πολύ μεγαλύτερη από τη δική Του. Έτσι χέρι που δεν μπορεί να δαγκώσει το γλύφει. Και δίνει τόπο στην οργή με "τα κοιτάσματα κλανίου"
Όμως σε κάποια άλλη περίπτωση που κάποιοι μικροί, αδύναμοι οικονομικά, τον σατιρίζουν κριτικά (γιατί αντιστέκονται στη προπαγάνδα Του), τους μηνύει, τους καταδιώκει, τους επικηρύσσει, διώκει δικαστικά έναν άσχετο και τον καταστρέφει γιατί τόλμησε η αυτόματη μηχανή του RSS, να έχει link από τους "βλάσφημους υβριστές Του"

"βλέπω περιπετειώδη έργα και εξωπραγματικά."
ΑΑΑ... έτσι εξηγείται το κάψιμο...







UPDATE

Δεύτερη και τελευταία εκπομπή

Θυμάστε τις εκπληκτικές δηλώσεις περί μίας και μοναδικής σαβουροεκπομπής? Τις δηλώσεις "Ξέρω τι λέω" και το ανεπανόρθωτο "εμείς έχουμε μούτρα και μιλάμε" Ε λοιπόν ξεχάστε τες. Διότι πριν ο αλέκτωρ λαλήσει η δήλωση της τελευταίας μόνο εκπομπής έγινε γαργάρα. Γιατί ... φυσικά το είπε ο γέροντας (ο οποίος παρομοιάζεται με καφετζούδες, ψυχοεραυνητές, μέντιουμ κλπ... τα του καίσαρος τω καίσαρι).
Ακούστε τα τραγικά περί "υπακοής", "γέροντος" και λοιπές πίπες:

deuteriTELEUTAIAmo...


Οι αμερικάνοι είναι φφφφίλοι μας (το γλύψιμο)

Μετά από προπαγάνδα πολλών χρόνων υπέρ των ρώσικων οπλικών συστημάτων, την παντοδυναμία του ορθόδοξου πούτιν κλπ,... ο ιερός σαβουροπώλης σε στιγμές αμερικανολοιχείας απείρου κάλλους. Αξιοσημείωτη σάλτσα, η αναφορά στους κομμουνιστές υπαλλήλους του που με τα σφυροδρέπανα φωνάζουν υπέρ του ορθόδοξου Πούτιν. Υπενθυμίζουμε ότι τα βιβλιοπωλεία του είναι γεμάτα βιβλία των φασιστικών, νεοεθνικοσοσιαλιστικών εκδόσεων "Νέα Θέσις". Το ακόλουθο ηχητικό είναι αρκετά σόκιν και σχεδόν πορνό. Όταν ένα ασύστολο λαμόγιο θέλει να έχει άλλοθι, αν κάτι δεν πάει καλά στο μελλον. Ακούστε το, υπ' ευθύνη σας (προσοχή στο σάλιο):


glipsimostousAMARI...






Η σάτιρα ιερέ σαβουροπώλη δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν είναι ανώδυνο αστειάκι. Τσούζει, φωνάζει, γελοιοποιεί, καυτηριάζει. Είναι αισχρή, σοκάρει, ξυπνάει, δημιουργεί θέμα, φασαρία. Είναι κιτς, δεν έχει τρόπους, είναι ανήθικη, είναι χοντροκομμένη. Χρησιμοποιεί σεξουαλικά υπονούμενα, βιολογικές λειτουργίες, σωματικές ατέλειες. Είναι η κοροϊδία των παιδιών στην αλάνα. Καθαρή ατόφια και αυθόρμητη. Είναι από τα λίγα όπλα των αδύνατων ανώνυμων, ενάντια στο ισχυρό δυνατό και επώνυμο. Είναι η ειρωνική αντίδραση στα κακώς κείμενα της όποιας εξουσίας στους αποκλεισμένους από τα κέντρα και τα παράκεντρα της εξουσίας.

Η δική μας σάτιρα σε Σας κ. Λιακόπουλε ήταν πολύ χαλαρή. Ήταν για σαλόνια. Δεν Σας βρίσαμε παρ' όλο που το κάνετε καθημερινά εμμέσως σε όλους μας. Δεν αναφερθήκαμε ποτέ στην οικογένειά Σας, παρ' όλο που πάρα πολλές φορές εκθέσατε τα ίδια Σας τα παιδιά δείχνοντάς τα με καρναβαλικές στολές στη τηλεόραση, για να βγάλετε μερικά ευρώ πάρα πάνω. Δεν χρησιμοποιήσαμε την ιδιωτική Σας ζωή.
Σατιρίζαμε και κριτικάραμε (και θα συνεχίσουμε εννοείται) τη συνεχή Σας παρουσία, τους μπουρδολογικούς ισχυρισμούς και την απροκάλυπτη προπαγάνδα Σας, στη τηλεόραση.
Σας έχουμε για τη πλάκα μας, γιατί έχουμε και δουλειές, οικογένεια και μια ζωή που ζούμε.

Νάσαι καλά να μας διασκεδάζεις.

Να εύχεσαι ισαπόστολε λεβεντόκορμε τηλεπλασιέ στον Αρειανό ΕΛ Ιησού Χριστό Σου και στον γέροντα +σκοτάδισον+κονόμησον+, να μην αλλάξουμε γνώμη και ασχοληθούμε ΣΟΒΑΡΑ μαζί Σου.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ+

buzz it!

:: posted by funEL, 2:23 PM

94 Comments:

Χμμ.. μάλλον χρειάζεται κάποιου τύπου εγγύηση για την παρουσία σε εκπομπές του Προφήτου.. Μαγνητοσκοπημένες είναι και μπορεί να διαμορφώνει κατά το δοκούν το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσει τελικά.

Προσοχή αγαπητέ/οί funEL! :-)
Blogger Rodia, at 6:26 PM  
Συγγνώμη, μόλις τώρα πρόσεξα πού αναφέρεται η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ.. εδώ: http://www.patrokosmas.gr/periodiko.asp?sitema=1&sitem=11&isue=11&artid=3607

Ξεχάσατε τα italics και μπερδεύτηκα λέμε...

+ξεμπερδεψον+
Blogger Rodia, at 6:34 PM  
H μουσική, μας είναι αγνωστη
Anonymous Anonymous, at 7:36 PM  
Από το μποξάκι:

+ban-όησον+
Όσον αφορά τους παπάδες: δεν σχολιάζω τίποτα από όσα έγραψες. Αφού λες ότι είσαι διαβασμένος, άνοιξε κανένα βιβλίο και διάβασε ποιος έδωσε την πραγματική μάχη το 1821. (Μην ανοίξεις κανένα βιβλίο της ΣΤ δημοτικού, γιατί... κάηκες. Τα περί Χούντας και παπάδων: έτυχε όσοι ήταν με τη Χούντα να είναι πατριώτες και πιστοί χριστιανοί ορθόδοξοι. Λογικό δεν είναι κάποιοι παπάδες να είναι Χουντικοί σε μια΄ Ελλάδα των Καραμανλήδων, Παπανδρέηδων και Μητσοτάκηδων;;; Αυτά. Άντε, αρχίστε να με βρίζετε. Είναι γνωστή η τακτική σας. Δεν ξέρετε να κάνετε διάλογο. Με τα μπινελίκια δεν κερδίζουμε τίποτα...



Δεν χρειάζεται κακομοίρη μπανοτέτοιε, να βρω τις παλιές σου κουτσουλιές στο μποξάκι. αφήνεις και φρέσκες...
αν δεν σε εκφράζει ο καρα+τζαφρ, (μάλλον πολύ αριστερός είναι για τα γούστα σου). μάλλον για εξωκοινοβουλευτική ακροδεξιδεξια με μπόλικη παραεκκλησιαστική νεορθοδοξία σε κόβω

ρε το μπανοτέτοιο θέλει και δημοκρατικό διάλογο,
ρε ουστ
Anonymous Anonymous, at 7:53 PM  
Αυτό το "ο Ιησούς ήταν έλληνας" μου θυμίζει κάτι απόψεις της Stormfront ου θεωρούν ότι οι αληθινοί απόγονοι του Ισραήλ είναι οι λευκοί αγγλοσάξονες...

Αν ήξερε ότι την άποψη ότι ο Χριστός δίδαξε στα ελληνικά την διατύπωσε και ο σοσιαλιστης και γκέι (φτου κακά) Όσκαρ Ουάιλντ, τι θα έλεγε;

Καλή άνοιξη!

+μετοστομαμπαραμπαραμεταχεριακουλαμαρα+
Blogger penguin_witch, at 8:32 PM  
Sas parakalw vreite apo tin ekpompi tou Mitsikwsta me ton Liakopoulo tin amimiti ataka tou Liakoura pou elege :" O Putin i8ele na agorasei ton PAOK" SAS PARAKALWWWWWWWWWWWWW!!!!!
Blogger Giatros gia desimo, at 8:33 PM  
@ apollo

Είσαι τόσο πολύ τυφλωμένος/η που δεν ξέρεις τι διαβάζεις...
Είπα εγώ ότι είμαι χουντικός;
Με ρωτήσατε για τους παπάδες και σας είπα ότι επειδή οι στρατιωτικοί της Χούντας ήταν πατριώτες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είναι λογικό να είχαν με το μέρος τους την Εκκλησία.
Τα πράγματα είναι απλά apolloτέτοιε.
Μην τα διαστρέφεις.
Ηρέμησε λίγο, προσπάθησε να πολεμήσεις το μίσος σου και κάθισε σκέψου λίγο λογικά.
Επίσης, όσον αφορά αυτά που είπες για εξωκοινοβουλευτική ακροδεξιά κλπ δεν μπαίνω στον κόπο να τα σχολιάσω, είναι αστεία.
Και ναι, θέλω το δημοκρατικό διάλογο.
Αυτόν δηλαδή που εγώ είμαι σε θέση να κάνω μαζί σας, ενώ εσείς είστε τόσο φανατισμένοι που πάτε να φάτε αμέσως όποιον τολμήσει να σας φέρει αντίρρηση.
Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αγαπητοί φιλοδημοκρατικοί κύριοι.
Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια.
Ξετυφλωθείτε.
Περαστικά σας...
Anonymous Anonymous, at 8:59 PM  
περιμένω ακόμα τις απαντήσεις από το προηγούμενο comment.
Μέχρι τότε είσαι ένας Λιακόφιλος μπουρδολόγος χωρίς επιχειρήματα.

+τραγούδησον+χορεψον+

ο τυφλός ΕΛήθιος είσαι εσύ και οι φίλοι σου (αγιάτρευτα όμως)
με τις υγείες σας...
Anonymous Anonymous, at 9:12 PM  
Από Box:

Το βυζάντιο είναι η λεγόμενη ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που ίδρυσε ο Διοκλητιανός. Οι βυζαντινοί είχαν αποδεχτεί το χριστιανισμό αλλά αυτό δεν ίσχυε και για τους Έλληνες οι οποίοι ονομάζονταν και εθνικοί λόγω της πίστεως στο 12θεο.Ο Μέγας Κωνσταντίνος ήταν Ρωμαίος που γεννήθηκε στη Νίσσα της Σερβίας και δεν ήταν Έλληνας. Ο θεοδόσιος από την άλλη είναι αυτος που "φτάιει" για τη Ίδρυση του Βυζαντίου αφού χώρισε στα δύο την αυτοκρατορία 100 χρόνια μετά το Διοκλητιανό. Αυτός επίσης είναι που έφερε τους Γότθους να εγκατασταθούν στο Βυζάντιο. Όταν αργότερα πέθανε, ο γιος του και διοικητής της ανατολικής αυτοκρατορίας τους επέτρεψε να κατέβουν στην Ελλάδα και να τα καταστρεψουν όλα υπό τη διοίκηση του Ulrich ή Αλάριχου. Αυτοί κατέστρεψαν τον Ελλήνικό πολιτισμό, όπως ήταν μέχρι τότε οπότε και άρχισε και η πτώση της Ελλάδας για να καταντήσει ως έχει σήμερα. Η γλώσσα του Βυζαντίου ήταν Ελληνική για το πολύ απλό λόγο του ότι τα χριστιανικά κείμενα ήταν γραμμένα στα Ελληνικά αφού η Ελληνική ήταν διεθνής γλώσσα τότε, και αφού υιοθετήθηκε ο χριστιανισμός σαν επίσημη θρησκεία γι'αυτό και η επιλογή της Ελληνικής. Παρόλα αυτά δεν υιοθετήθηκε και το μεγαλύτερο επίτευγμα της Ελληνικής σκέψης που δεν είναι άλλη από τη λογική, πάνω στην οποία βασίζονται οι επιστήμες, αλλά προτίμησαν να ρίξουν τη χώρα στο σκοταδισμό του χριστιανισμού. Το Βυζάντιο δεν πρόσφερε άλλο πολιτισμό πέρα από τη μουσική. Και όσοι χριστιανοί αντιδράσετε, να σας πω πως δεν μπορείτε παρά να παραδεχτείτε ότι οι χριστιανοί όλου του τότε γνωστού κόσμου ήταν σκοταδιστές (σταυροφορίες, συγχοροχάρτια κτλ). Γιατί λοιπόν να διαφέρουν οι δικοί μας; Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι ο Ulrich ήταν και αυτός Χριστιανός, αν και μονοφυσίτης, αλλα τότε δεν είχαν ακόμα αιρέσεις.
Anonymous Anonymous, at 9:20 PM  
apollo
σου απάντησα.
Τι και για ποιό λόγο δεν μπορείς να καταλάβεις; Ελληνικά μιλάμε και οι δύο...
(Συνέχισε τους χαρακτηρισμούς. Δείχνεις το επίπεδό σου. Εγώ σου μιλώ ως κύριος, ενώ εσύ...)
Anonymous Anonymous, at 9:42 PM  
Ποιος μπορεί να μάθει ένα ψάρι να κάνει ποδήλατο;
Καλώς ή κακώς, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε δόγματα. Πως είναι δυνατόν να πειστεί ένας τέτοιος άνθρωπος με μόνο μέσο τη λογική;
Μίλαγα κάποτε με έναν Μάρτυρα του Ιεχωβά. Είχαμε πιάσει κουβέντα για κάποιο ζήτημα και προσπαθούσα να του αποδείξω κάτι παραθέτοντάς του στοιχεία. Και ποια ήταν η απάντησή του;
"Αφού δεν το γράφει η Αγία Γραφή, δεν το δέχομαι."
Έτσι απλά.
Το πρόβλημα νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο Λιακόπουλος. Είναι αυτοί που πιστεύουν στις φανερά παράλογες (και ήδη από καιρό καταρριφθείσες) θεωρίες του.

1. Να χρησιμοποιήσουμε λογικά επιχειρήματα; Ενάντια σε δόγμα, δεν νομίζω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα. Διότι ο δογματικός, δεν θα μπορέσει ποτέ να δεί ότι η πίστη του κάπου "μπάζει", αλλά θα προσπαθήσει προσαρμόσει σ' αυτή τα νέα δεδομένα. Αυτό κάνουν οι οπαδοί του λεγόμενου "Ευφυούς σχεδιασμού". Ή θα μιλήσει για αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που αποκρύπτουν τις αποδείξεις (εδώ δεν κατάφεραν να αποκρύψουν το ψωλόχυμα του προέδρου των ΗΠΑ!)
Ή θα απορρίψει τη λογική, όπως έκανε και ο συνομιλητής μου στο περιστατικό που ανέφερα προηγουμένως. Τουλάχιστον αυτό το θεωρώ πιο έντιμο.
2. Να βρίσουμε; Τουλάχιστον είναι μια διέξοδος για να μην πάμε σκαστοί σαν βαρελότα.
Blogger dmast, at 11:17 PM  
dmast,
ναι, ο προβληματισμός σου είναι πεδίο συζήτησης πολλά βράδια σε φιλικές συγκεντρώσεις ξενυχτιού βιβλίων και έχουν ειπωθεί όλα αυτά που γράφεις. Μπορεί είναι να πει κανείς, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι καμμένοι δεν μπορούν να επανέλθουν, αλλά και γιατί να επανέλθουν? Ο ασφαλής φανταστικός κόσμος τους θα διαλυθεί σαν σαπουνόφουσκα εμπρός στη πραγματικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα μέσο άμυνας και επιβίωσης στη πραγματικότητα. Στη γωνία τους περιμένει η ψυχιατρική κλινική εάν καταρεύσει η αυταπάτη της οποιαδήποτε πίστης τους. Η άποψή μου είναι ότι δεν έχουμε το δικαίωμα. Φανταστείτε φανατικούς πιστούς του εθνικοσοσιαλισμού όταν αυτός έπεσε. Φανταστείτε τους βαμμένους κομμουνιστές μετά την κατάρρευση του μπλοκ. Πολλοί πέθαναν από μελαγχολία.
Το θέμα δεν είναι αυτοί. Από αυτούς πολύ λίγοι θα ξυπνήσουν με χαωτικές συνιστώσες διαφόρων συμβάντων που δεν είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε. Εξισώσεις πολυεκθετικές. και τελικά ας μην ξυπνήσουν ποτέ. Περνάνε καλύτερα στο φανταστικό matrix που βρίσκονται. Θεοί προφήτες πατέρες και υιοί βούδες παρθένες και πιλάφι που περιμένουν στον παράδεισο ο σατανάς είναι μεγάλος καστανέτα ο αετός που τρώει τα κουκούλια και κουνταλίνι καπαμά... και εκατοντάδες χιλιάδες παρανοϊκές φαντασιώσεις που χτίσαν εκκλησίες θρησκείες και ολόκληρες αυτοκρατορίες. Γνωστά όλα αυτά αιώνες τώρα.

Το θέμα είναι αυτοί που μπορούν να επεξεργαστούν κριτικά πληροφορίες. Δεν εννοώ ψευδοεπεξεργσία στιλ απατεώνα φυσικά. Εκεί λοιπόν μπορούμε να ελπίζουμε. Ήδη ο σκοταδισμός με νεοορθόδοξους και πολλών ειδών μεταφυσικούς ισχυροποιεί την ήδη κατεστημένη εξουσία τους. Αλλά ευτυχώς ο χρόνος, η γνώση και η αλήθεια είναι άντίπαλοι που δεν νικιούνται από την αυταπάτη. Μπόρεσαν να ρίξουν μια ολόκληρη ήπειρο 1500 χρόνια στο θεοκρατικό σκοτάδι. Από την αναγέννηση και το διαφωτισμό είναι όμως πάντα αναγκασμένοι να δέχονται έστω και με το ζόρι οι πρώτες γενιές την αλήθεια. Σιγά σιγά. τον ηλεκτρισμό, τη γη γυρω απο τον ηλιο τα μόρια και τα άτομα τον εγκέφαλο το κύταρο όλη την ιατρική όλη τη φυσική τη τεχνολογία. Βλέπεις κανένα τους να πηγαίνει για ευχέλειο όταν τους πιάσει το δόντι ? όχι φυσικά, στην άθεη ιατρική θα καταφύγουν.
Από την άλλη το έχουμε μάθει το μάθημά μας. Θα τους το τρίβουμε στη μούρη και δεν θα σιωπάμε. Ακόμα και σε καμμένους. Μπορεί να σωθεί κάποιος τρίτος που αμφιβάλει και παρακολουθεί.
Πέρνα από του sfrag. Έχει κάτι καταπληκτικά ποστ με βιντεάκια. παρακολούθησε μια συνέντευξη κάποιου που διαλύει κυριολεκτικά με δυο τρεις λέξεις τα πιο δύσκολα επιχειρήματα διαφόρων φονταμενταλιστών υποστηρικτών του ευφυούς σχεδιασμού δημιουργιστών και όλων των αμερικάνικων νεοσκοταδιστικών φρούτων. Καμμία σχέση με τους δικούς μας στις τηλεοράσεις πατέρες γεροντάδες γιανναράδες ζουράρηδες και δε συμμαζεύεται. Οι δικοί μας σαν γραφικοί και ημίβλακες είναι πανεύκολοι στο χειρισμό.
εκεί να δεις τι γίνεται
... μόνο που είναι στα αγλικά.

(ψάξε και στο youtube διαλέξεις καθηγητών πανεπιστημίων)

βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά θέλει τριβή και όχι εφησυχασμό. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αλλά να ξέρεις κάτι παγκοσμίως αυτοί βρίσκονται στη γωνία γι αυτό κάνουν τόση φασαρία. Ο κόσμος προοδεύει.


Αντε Λιάκουρα μας δίνεις έμπνευση. καλά χριστούγεννα.
Anonymous Anonymous, at 12:27 AM  
~~ apollo, αν παρατήρησες, η αγωνία είναι για τα 12χρονα παιδιά. Ακουσα σήμερα το Προφήτη να λέει πόσο ευχαριστημένος είναι που τον ακούν 12χρονα, μάλιστα μια μάνα του είπε (οπως ανέφερε στην εκπομπή του) ότι καμαρώνει το γιο της που παρακολουθεί Λιακουρα και της είπε "μαμά έσκισε πάλι ο Λιακό"

Αυτά τα παιδιά δεν αξίζουν προστασία από τις παλαβωμάρες των διαφόρων; Αν οι μανάδες είναι ανίκανες, η συντεταγμένη Πολιτεία με τους Νόμους της δεν πρέπει να παρέμβει;

..και να ήταν μονάχα "παλαβωμάρες" πάει στα κομμάτια.. Οταν όμως οι ανοησίες βαφτίζονται αλήθειες τι γίνεται;.. Εδώ οι ενήλικες δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά, θα μπορέσουν τα 12χρονα;..
Blogger Rodia, at 1:06 AM  
APISTEFTO !!!!!!!

http://ellinofreneia.blogspot.com/
Anonymous Anonymous, at 2:40 AM  
@rodia: Μια και είπες για δωδεκάχρονα, στο μάθημα της Ψυχολογίας της νοημοσύνης που έτυχε να πάρω στο πανεπιστήμιο, ο καθηγητής μας είχε επισημάνει ότι ένα άτομο διανοητικής ηλικίας δώδεκα ετών μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικότατα στην κοινωνία και θεωρείται άτομο οριακά φυσιολογικής νοημοσύνης (κάπου ογδόντα και κάτι βαθμούς στο IQ βγαίνει). Για να μην πω ότι επειδή είναι πειθήνιο, εύπιστο (ειδικά αν αυτό που του παρουσιάζεται δείχνει να του προσφέρει εύκολη και άκοπη ικανοποίηση) και ανίκανο να διακρίνει λεπτές νοητικές αποχρώσεις, μπορεί να είναι και επιθυμητό σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ηγετών (δημαγωγών, απατεώνων, θεομπαιχτών χριστεμπόρων και λοιπών ψυχοπαθητικών ηγετών)
Blogger penguin_witch, at 8:08 AM  
Τιμημένε Γέροντα νομίζω ότι ήρθε επιτέλους ο Καιρός ο Έγκυος να σε μυήσει κάποιος στον ψιλό-Μαρξισμό. Βρε Γέροντα κακόμοιρε όλα σου τα κείμενα είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ. Ο Πρόφητας δεν ενδιαφέρεται για καμμιά ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ< παρά μόνο για ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ (το ΠΑΠΛΩΜΑ, το ΚΟΚΟ, την ΜΑΡΜΙΤΑ, πώς να το πω να το καταλάβεις....). Το ξέρεις πολύ καλά κι όμως πέφτεις στην παγίδα Του. Μπορείς με ιδεολογικά μέσα να πολεμήσεις έναν ΤΗΛΕΕΜΠΟΡΑ;;;;;; Μόνο με το ΣΔΟΕ θα μπορούσε να γίνει κάτι, αν και υποθέτω ότι τεχνικά θα είναι άμεμπτος και άμωμος (δεν θα τον έπαιρνε να κάνει ΚΑΙ εκεί πουτινιές...)

¨Αρα; Πες μου εσύ, να σού πω κι εγώ...

+ευλόγησον+

ΥΓ Πού πήγε το Ιερόν Δημοσθενάτον από την πρώτην εκστρατείαν;;; Εγώ το ανανέωσα, αλλα΄απ όλους οτυς άλλους εξηφανίσθη μυστηριωδώς. Εβραιοσιωνιστική δάκτυλος;;;

Ο Κιοφτές γαρ βαρύς....
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:21 PM  
Σού χω κι ένα ακόμα καλύτερο: " ποτέ να μην διαφωνείτε δημόσια με έναν ηλίθιο. Ο κόσμος δεν θα καταλάβει." Δυστυχώς δεν σημείωσα ποιός το είπε. Όχι ότι ο Τσαλακόπουλος είναι ηλίθιος, κάθε άλλο. Ηλίθιοι είναι όμως όλοι αυτοί που τον πιστεύουν και που ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (να και μια προφητεία που πολύ θα το θελα να ΜΗΝ εκπληρωθεί, ούτε για πλάκα....)

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;;;;;;;;
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:26 PM  
@μαυρε γατε,
σιγά που ντρέπεται ο χοντρός. Εδώ δεν ντρέπεται για τη σαπιοκοιλιά του και το κράξιμο του Θέμου και του Μητσικώστα, θα ντραπεί για τους νεοφασίστες που κατασκευάζει? Τιμή του και καμάρι του, ο νεοεορθόδοξος εθνικοσοσιαλισμός είναι το Πιστεύω του. Μαύρα φοράει, μαύρα μιλάει, μαύρη είναι η ψυχή του.
Ασε να του τα πούνε και κάπως σοβαρά εδώ, γιατί οι λιακόφιλοι πριν κάποιος μήνες λέγανε δεν έχετε επιχειρήματα (... να αποδείξετε ότι 1+2=3).
Γνώμη μου είναι μετά τη δίκη ή την πιθανότερη αναβολή της από τον χοντροαπατεώνα, θα πρέπει να αρχίσουν εδώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ στον φασισταρά ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Είναι απαραίτητο όσο πλησιάζει η δίκη να πυκνώνετε τα ποστ γι αυτό το θέμα και να ξεμπροστιάζετε τον απατεώνα. Στείλτε μέιλ κινητοποιήστε τους γνωστούς σας, το θέμα απειλεί την ελευθερία λόγου κριτικής ιδεών σάτιρας στο Ιντερνετ.

+μελος του τάγματος των Ιπποτών+
Anonymous Anonymous, at 1:54 PM  
Άλλο ένα πλουσιοπάροχο ξεβράκωμα...

Ας κάνουμε έναν έρανο για τον μπανόησον, κυκλοφορούν και γυναίκες στο βλογ...
Blogger SPY, at 3:43 PM  
Δεν σε "έπιασα" spy...
@funel knight
Σάτιρα στο internet από εσάς; Μόνο λάσπη... Η σάτιρα με την αυθεντική έννοιά της υπήρχε μόνο στην Αρχαία Ελλάδα.
Anonymous Anonymous, at 5:00 PM  
Λάσπη ξεβράκωτε μπανοτέτοιε ρίχνεις εσύ, το αφεντικό σου ο χοντρός Λιακόφλωρας, και τα φασιστοειδη που αφήνει ο funel να βρίζουν στο δικό του το χώρο, χωρίς αποδείξεις.
Ακόμα περιμένουμε ξεβράκωτε να απαντήσεις στο προηγούμενο ποστ. Θα περιμένουμε πολύυυυ 9συον αιώνα τον άπαντα) όπως οι προφητείες του χοντρού.
Μπορείς τουλάχιστο να σχολιάσεις αυτό το ποστ?

άντε ΕΛήθια λασποΛιακόκοτα, είσαι γελοία όπως τα χοντρά αφεντικά σου.
Anonymous Anonymous, at 5:20 PM  
ποιο ποστ;
πες μου τι ακριβώς θες να σου πω και θα σου απαντήσω
Anonymous Anonymous, at 5:35 PM  
Το μόνο του πιστεύω είναι να βγάλει κανένα φράγκο όσο περνάει η μπογιά του. Έχει τόση σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό και με τον Καρα- Τζαφέρι όσο και με τον Μίκυ Μάους.

Το θέμα είναι όπως λες κι εσύ τα νέα παιδιά που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ και που ΑΠΟΠΛΑΝΑ με τις παπαρολογίες του.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ (ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ) ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΤΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.

υγ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΡΙΑ, ΤΡΕΧΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ
Blogger Μαύρος Γάτος, at 5:54 PM  
+funel κράξον+
Anonymous Anonymous, at 8:10 PM  
Efxaristo, anyway. Koyltoyriarai-ika sas xaireto, MOK.
Anonymous Anonymous, at 8:24 PM  
@ban-όησον

Αυτό που ψάχνεις σε περιμένει στα προηγούμενα comments. ΕΔΩ

Ξεκίνα παράγραφο-παράγραφο...
Blogger SPY, at 11:44 PM  
Χα χα χα...
Είστε θύματα κι εσείς...
Γι' αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω.
Αγαπητοί κύριοι,
εγώ σας απάντησα και με το παραπάνω χθες το πρωί (αν δεν κάνω λάθος).
Ρωτήστε τον funEL ή όποιον άλλο "περιποιείται" τη σελίδα αυτή για ποιο λόγο διάγραψε την απάντησή μου.
Σας τα εξηγούσα ΟΛΑ.
Είχα απαντήσει σε έναν προς έναν.
Δεν μπαίνω στον κόπο να σας απαντήσω από πείσμα, επειδή αυτοί που δεν θέλουν να λογοκριθούν, λογοκρίνουν.
Συγχαρητήρια.

funEL, μήπως θα διαγράψεις και αυτή την απάντησή μου;

+ban-όησον+ και +διέγραψον+
Anonymous Anonymous, at 10:34 AM  
Μερικές φορές με αυτά που λέει νομίζω ότι και οι ακροδεξιοί θα τον θεωρούν ρεβεζιονιστή. Άσε που συνέχεια κάνουν να βγουν και νέοι ΛΙακο, μιμητές. Βέβαια ο κλασσικός είναι ανώτερος, αλλά βλέποντας Χαρδαβέλα αντιλαμβάνομαι πολλές μιμητικές τάσεις. Άσε που ο καθένας έχει από ένα βιβλίο. Δεν κάνεις κι εσύ ένα ΕΛ απάνθισμα;
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 11:20 AM  
O δαίμων του πληκτρολογίου ευθύνεται για το "διάγραψε".
Διορθώνω πρώτος για να μη με διορθώσετε και "μου την πείτε":
διέγραψε.
Anonymous Anonymous, at 12:19 PM  
Το "διέγραψον", δεν θα το διορθώσεις, υποκριτή;
Anonymous Anonymous, at 1:00 PM  
Υποκριτής είσαι εσύ anonymous.
Xα χα χα, τα χάσατε έτσι?
Σας κόλλησα στο τοίχο έτσι?

funEL, πες αλεύρι, ο εισαγγελέας σε γυρεύει.
Δεν θα με φιμώσεις. Θα ξαναστείλω την απάντηση σε όλα.
Δεν ειμαι ηλίθιος σαν και σας, να μη κρατάω αντίγραφο. Όλα υπάρχουν στο word.

Χα χα χα...
Προσπαθείτε αλλά δε μπορείτε... θύματα.

Απαντάω ένα προς ένα σε όλα.
Σας τα εξηγώ ΟΛΑ.
θα τα ανεβάσω παντού, εκτός από εδώ.
Έτσι από πείσμα.
Λογοκρίνετε τις αλήθειες.
Συγχαρητήρια.

funEL, διέγραψε και αυτή την απάντησή μου.

Και αν πεις ότι λέω ψέμματα θα το αποδείξω. Το gοogle κρατάει όλα τα comment, ακόμα και αυτά που σβήνονται. Θα σας το τρίψω στη μούρη με link.

Που θα πάει ο καιρός είναι κοντά. Ο κλοιός σφίγγει. Και να μη σε βρει η αστυνομία, κάποιοι άλλοι θα σε βρούνε.
Στα κρατητήρια θα μάθεις να κοροϊδεύεις την αλήθεια και να λογοκρίνεις.

+ban-όησον+
Anonymous Anonymous, at 1:08 PM  
Όπως όλοι οι φασίστες, δεν απαντάς όταν σε προκαλούν. Μόνο να απειλείς ξέρεις.
Anonymous Anonymous, at 1:12 PM  
Λοιπόν, αριστερούληδες, θύματα.
Δεν αξίζει να σας απαντήσω. Δεν κάνετε για δημοκρατικό διάλογο. Μόνο τη "χούντα" ξέρετε να βρίζετε και όλους τους πατριώτες ορθόδοξους έλληνες που εκείνη την εποχή αναγκαστικά ήταν με την εθνική κυβέρνηση.
Και παραδεχθείτε το. Τότε θα γινόμασταν Βούλγαροι αν δεν έκαναν κάτι αυτοί που τώρα τους λέτε προδότες και "χουντικούς".

Αρχίστε να βρίζετε τώρα. Λες και δεν ξέρουμε τα ψέμματά σας τάχα για δολοφονίες και νεκρούς στο "ηρωικό" πολυτεχνείο και στις "εξορίες" στη "μαρτυρική" Γυάρο. Ακριβώς όπως οι υπερβολές για το "ολοκαύτωμα" των εβραίων.
Όταν κάποιος λέει την αλήθεια είναι φασίστας σαν το Δημοσθένη, έτσι;

Άλλαξα γνώμη. Να πάτε να βρείτε εσείς το link της απάντησής μου στο google, αφού με σβήσατε.
Και να ξαναστείλω την απάντηση πάλι θα τη σβήσετε.
Ψεύτες, υποκριτές.

Όλοι ας φταίνε, ο Χριστόδουλος, η αδιάσπαστη ενότητα χριστιανισμού -ελληνισμού, το εθνος. Άκόμα και το κρυφό σχολειό βγάζετε ψεύτικο.
Ξεχνάτε την επιστολή του εβραίου Κίσιγκερ, ή και αυτή είναι ψέμματα?
Καλά τα λέει ο Δημοσθένης και σας τσούζουνε.

Είστε κότες όλοι σας.

+ban-όησον+
Anonymous Anonymous, at 1:43 PM  
Γιατί όταν σε στριμώχνουνε λες πάντα τα ίδια, φασιστάκο;
Anonymous Anonymous, at 2:10 PM  
@ξεβρακω-μπανόησον

Με λίγο επιπλέον στρίμωγμα ο Ξεβράκωτος αποκαλύφθηκε ακόμα περισσότερο.

κ. Ξεβράκωτε αφήστε τα παραμύθια περί σβησιμάτων και πεισμάτων. Το funEL δε σβήνει ποτέ και τίποτα. Μέχρι και τις βρισιές αφήνει.

Αυτή τη φορά ξεπέσατε τόσο πολύ που το "φτηνός δικηγορίσκος" αποτελεί κομπλιμέντο για σας.

Πάνω στον πανικό σας βγάλατε τη μάσκα σας και αποκαλύφθηκε ο φιλολιακουρισμός σας, ο φιλοχουντισμός σας, ο ρατσισμός σας, ο φασισμός σας και όλες οι υπόλοιπες αρετές που κουβαλάτε επάνω σας.


Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Στο τελευταίο μου comment αναμένουμε απάντηση κ. Ξεβράκωτε. ΕΔΩ (τέρμα κάτω)

Δεν έχετε να κάνετε με θύματα του Προφήτη που καταπίνουν ότι τους σερβιριστεί στο πιάτο, εδώ θα σας κάνουμε φύλο και φτερό.

Αρκετά παιδιαρίσατε εδώ μέσα. Από εδώ και στο εξής θα τρώτε το στρίμωγμα της άρκτου, εσείς και οι όμοιοί σας.

Αναμένουμε κ. Ξεβράκωτε: ΕΔΩ (τέρμα κάτω)

+κερασφόροςήλιος+
Blogger SPY, at 2:59 PM  
Αν προτιμάτε, πατείστε εδώ για να φαίνεται και το post.
:-)
Blogger Rodia, at 7:18 PM  
@spy και λοιπους υποχθονιους σιωνιστές κτλ
Απο εδω και πέρα πρέπει να προσέχετε στο δρόμο μη μας πατήσει και κανα ΤΡΙΚΥΚΛΟ.
Οπως είδατε δε σας τάξανε μονο ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ αλλα και σπεσιαλ περιποιηση μεσα. Τι Μακρόνησος και κουραφέξαλα; Ποιο Παρακράτος; Θα πέσει φάλαγγα σου λέω...
Anonymous Anonymous, at 7:23 PM  
"Που θα πάει ο καιρός είναι κοντά. Ο κλοιός σφίγγει. Και να μη σε βρει η αστυνομία, κάποιοι άλλοι θα σε βρούνε.
Στα κρατητήρια θα μάθεις να κοροϊδεύεις την αλήθεια και να λογοκρίνεις.

+ban-όησον+
+ban-όησον+, at 1:08 PM"


...έγραψε ο τρομοκράτης +ban-όησον+ λίγο παραπάνω.
Το επαναλαμβάνω, να μείνει στην ιστορία η μέθοδος διαλόγου που ακολουθούν τα τσιράκια του προφήτη -αν δεν είναι αυτός ο ίδιος αυτοπροσώπως.
Blogger Rodia, at 8:26 PM  
1. Αυτός ο Μπανόισον ΔΕΝ είναι ο παλιός.
2. Εις τα Λιακουρειακά τώρα. Κυριακή βράδυ και ο Δημοσθένης παράτησε τον Άρη και τις προφητείες και ασχολείται με επιστήμες, αρχαία Ελλάδα και λεξοπλαστικές αριθμοερμηνείες. 6 βιβλία και 2 δισκάκια μόνο 20 ευρώ... Προσφορά λέει για να δοκιμάσουμε τον νέο αριθμό της εκπομπής! "κέρασμα"!!! 23 10 50 50 Σηκωθείτε ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ από τα γραφεία συνΕΛληνες! Καλές δουλειές Φάνελ!
Είπε κανείς ότι το μπλογκ δεν έχει νόημα; Μάλλον κόσμος πολύς το παρακολουθεί...
Anonymous Anonymous, at 2:00 AM  
Πάντως μην αποκλείετε και τη πιθανότητα άνθρωποι που κάποτε θα ήσαν οι γραφικοί του χωριού σήμερα να έχουν εκπομπές … +Xαιρέτισον+
Blogger ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, at 5:38 AM  
Palies drastiriotites tou Liakopoulou:
* Politis aeromontelon kai genika synarmologoumenon
* Mpougatsatzidiko
* Mathimata idiaitera (fysikis) se mathitrioules, mono mathitrioules
* Internet Cafe. Itan metoxos... mexri pou apofasise na asxolithei me to thearesto ergo tou stin TV. Sto cafe ebaze toys upallilous na kseskonizoun to Internet gia UFO kai alla sxetika yperfysika.
* Tespa... polla eipa... ta alla na ta breite monoi sas.
Anonymous Anonymous, at 8:36 AM  
8a h8ela apla na tonisw pws den katafera na parakolou8hsw mexri telous to tragoudi tou liakopoulou, de mporousa na to anteksw.kai eimai kia giatros!exw xeirourgeia pou einai pio light apo dauton!eleos...
Anonymous Anonymous, at 11:46 AM  
Eiste grafikoi oloi. Apo th mia nostalgoi ths xountas apo thn alloi kapoioi pou nomizoun pws anwnuma mporoun na kanoun xudaia satira, se ena kata ta alla grafiko proswpo.
Anonymous Anonymous, at 12:58 PM  
@ Martingale
"επώνυμε" σουβλατζή,
ναι, εμείς είμαστε όλοι γραφικοί,
ενώ εσύ είσαι σοβαρό πρόσωπο που κάνεις comment σε γραφικούς,
σε χουντικούς σχολιαστές,
σε "κάποιους" ανώνυμους που "νομίζουν" ότι μπορούν να κάνουν "χυδαία σάτιρα" στο "κατά τα άλλα γραφικό πρόσωπο".
Ώπα ρε επώνυμε political correct σουβλατζή, ειδικέ στη νομοθεσία και οριοθέτηση της σάτιρας.

:)))))))
Anonymous Anonymous, at 1:40 PM  
@martingale
Απ' όσο κατάλαβα απο το blog σου μάλλον είσαι ο κλασικός wannabe υπάλληλος εταιρίας τύπου Ακρόπολις.
Αλλα δύσκολοι οι καιροι...
Χωσε καλυτερα κανα σχόλιο εδω να περνάει η ώρα σου...
Anonymous Anonymous, at 2:02 PM  
... και να μαζέψεις και κανένα επισκέπτη, να σε διαβάσει κανένας
:ΡΡΡΡΡΡΡ
Anonymous Anonymous, at 2:38 PM  
Αυτό το "χυδαία", μπορείς να το αποδείξεις; Ή απλά το έβγαλες από το κεφαλάκι σου;
Anonymous Anonymous, at 3:22 PM  
Αγαπητέ Moufahedin το κατάλαβες.
Όντως, δεν είμαι εγώ αυτός που είπε ό,τι είπε λίγο παραπάνω.
Το τελευταίο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ποστ ήταν εκείνο που έλεγα ότι έκανα ένα τυπογραφικό λάθος.
Προφανώς κάποιος από εσάς ή κάποιος άλλος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι χθες δεν μπόρεσα να ποστάρω τίποτα, ΕΠΙΤΗΔΕΣ χρησιμοποίησε το username μου εδώ.
Δεν θα μπω στον κόπο να το σχολιάσω.
Αυτό δείχνει το ήθος μερικών.
Εγώ ποτέ δεν θα απειλούσα κάποιον δημόσια.
Να έρθω σε αντιπαράθεση με τον/την funel ok. Αλλά ποτέ δεν θα απειλήσω.
Ίσως αυτό τώρα να είναι ένα κολπάκι για να διαστρεβλώσετε τα πιστεύω μου, τις απόψεις και τα γραφόμενά μου ή να με κάνετε να χρησιμοποιήσω το "google/blogger" στο "choose an identify".
Δεν θα σας κάνω αυτή τη χάρη.
Ο/η funEL ξέρει πολύ καλά ποιος έκανε τα προηγούμενα posts με τη σύγκριση των ip και καλό θα ήταν να απαντήσει σε αυτό, αν και δεν νομίζω ότι τον/την συμφέρει.
Αυτά είχα να πω.
Rodia, νομίζω ότι άλλος είναι ο τρομοκράτης. Όχι εγώ.
Όσον αφορά την απάντηση που περιμένετε μερικοί: δεν πρόκειται να απαντήσω ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τα όσα ζητάτε, αν δεν μου βρείτε τη σελίδα στην οποία υπάρχει το comment στο οποίο απαντούσα στον καθένα σας ξεχωριστά.
Αυτά.

+οαυθεντικόςban-όησον+
Anonymous Anonymous, at 3:48 PM  
Είμεθα ευτυχείς που γίνεται τέτοιο μπάχαλο Λιακουρογνώσης και Αλήθειας στα κομμεντ. Ακριβώς αυτό ταιριάζει στην αφεντομουτσουνάρα του Ιερού τηλεΠροφήτου ημών και το αφιερωμένο Τάγμα Του.

κ. (R) η διαφθορά, φανατισμός και κατήχηση των νέων σε φαντασιακά αδιέξοδα οπισθοδρομικά πρότυπα είναι καθήκον κάθε κρυπτοφασίστα. όταν μάλιστα συνδυάζεται και με την ιδιότητα του έμπορα, ... περιμένετε τα χείριστα.

κυρα νεοταξίτισα μάγισσα, καλά χριστούγεννα και σε σας εκεί στα ψυγεία πο ζείτε.

κ. τρελλογιατρέ, περιμένετε έχουμ πολλά στα σκαριά.

κ. dmast, όχι δεν μπορεί ένα ψάρι να κάνει ποδήλατο και συμφωνούμε σε όλα. Όμως ο ανερχόμενος σκοταδισμός θα μας κατακλίσει ανα δεν κάνουμε κάτι. Έστω και το ελάχιστο.

κ. taklamakan, μας έχουν τάξει πολύ χειρότερα από κρατητήρια και αστυνομίες. Αν πέρναμε σοβαρά το Λιακόφλωρα και τις διάφορες Λιακόκοτες Λιακόφιλους θάπρεπε να είχαμε μετακομήσει στη κούφια γη σε κανένα καζάνι από το πρώτο μήνα. Αλλά να ενα μυστικό. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, Η ΜΗΝΥΣΗ, ΟΙ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙΣ, Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ... ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.... ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

κ. Ιλλουμινάτα μαυρόγατε. Το κάθε νεοεθνικιστικό φρούτο μαθαίνει από τα παλιά λάθη. Το ότι δεν χρησιμοποιεί σβάστικα ο απατεώνας (πολύ αμφίβολο γιατί τη νομιμοποιεί σαν αρχαιοελληνικό σύμβολο, που όντως είναι), δεν σημαίνει τίποτα. Η νοοτροπία του οι αρχές του και κυρίως η πρακτική του, είναι βαθιά φασιστική.

κ. δείμε του πολίτη. συγκεκριμενοποιείστε τη πρότασή σας.

κ. επώνυμε σουβλατζή. Είμεθα στο χώρο της (η)Ελιθιότητας γραφικοί και κιτς, προσπαθήσαμε σκληρά γι αυτό αν και πετύχαμε ελάχιστα εμπρός στο μεγαλείο αυτών των αρετών του Τηλεέμπορα. Προσπαθήσαμε να γίνουμε τόσο "χυδαίοι" όσο ο Προφήτης αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Δυστυχώς παραμένουμε στα πλαίσια της νομιμότητας εν αντιθέσει με τον ιερό χοντρό τηλεπλασιέ ημών Προφήτη.

κ. δε μασάτε. 'Οχι αυτό που λέτε ΔΕΝ είναι πιθανότητα, ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.

Κ. spy, ο μπανοτέτοιος ΔΕΝ απάντησε και αυτό είναι σίγουρο το ξέρουν όλοι. Τα λινκ που είχε να απαντήσει χρειάζονται πάρα πολλές μελέτης να καταλάβει τι γίνεται. Για να συντάξει τις απαντήσεις πολλές ώρες αντεπιχειρημάτων. Ούτως ή άλλως ένας ή πολλοί πρόκειται περί γελοίου ατόμου. Μάλλον τον λυπόμαστε, ειλικρινά.

κ. moufahentin, εσείς πως βγάζετε αυτό το συμπέρασμα περί διχασμένης προσωπικότητας του μπανοτέτοιου. Μήπως είστε το ίδιο πρόσωπο?
Blogger funEL, at 7:29 PM  
Κ. μπανοτέτοιε, σαν προστατευόμενο είδος σπανίας μεταλλαγμένης χλωρίδας μπορείτε να λέτε και να φέρεστε όπως θέλετε. Μπορείτε να λέτε ότι ελληνορθόδοξα σας έρχεται στα λίγα μόρια που αποτελούν το αμοιβαδοειδές καμμένο σας "μυαλό" ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Να παίζετε με διάφορα ανώνυμα νικ, με διάφορα κομπιούτερ αντιγράφοντας άλλους, αναιρώντας και διαστρεβλώνοντας. Είναι η συνήθης γνωστή τακτική σας. Να λέτε συνωμοσιολογικές Λιακουριές τη μια ότι σας σβήσαμε, τη άλλη ότι θα ξαναγράψετε παντού τις απαντήσεις που κάποιος σας ζητούσε (γιατί δεν είστε ηλίθιος να μην έχετε αντίγραφο), την παραάλλη ότι αλλάξατε γνώμη, και τελικά ότι κάποιος σας αντιγράφει.
Να μας απειλήτε και να μας βρίζετε. ... ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Σεβόμαστε την πανέξυπνη απόφαση να μη κάνετε τη χάρη στο google να φτιάξετε λογαριασμό. (... μετά από αυτό το google κινδυνεύει να καταποντιστεί στη κουφάλα της γης....).
Μπορείτε να απαντάτε ή να μη απαντάτε σε οτιδήποτε.
Είτε λίγα είτε πολλά τα μηδενικά ... πάλι σε μηδενικό καταλήγουν.
Φυσικά και ΔΕΝ σας σβήνουμε, αποτελείτε το πρότυπο αντίληψης πολιτικής και τακτικής ενός Λιακόφιλου φασιστοειδούς.
Να έρχεστε πάντα να γελάμε μαζί σας και να μας δίνετε ένα καλό λόγο να συνεχίζουμε.

και για να μη ξεχαστούμε...
κ. ξεβράκωτε μπανοτέτοιε με όσα νικ ή κομπιούτερ χρησιμοποίησες
... είστε βλαξ
Blogger funEL, at 7:56 PM  
Ρε συ funEL δεν σε πιστεύω...
Εδώ λέει κάποιος apollo ότι έχει δει την ip μου κι εσύ μας το παίζεις τάχα ότι δεν ξέρεις αν είμαι ένας/δύο/τρεις/τέσσερις/πέντε;
Καλά είναι να απαντήσεις αν έχεις τα κότσια γιατί σου λέω ότι κάποιος έκλεψε παραπάνω το username μου και έγραψε ό,τι έγραψε.
Θα μας τρελάνεις...
Εγώ μια φορά απάντησα πάντως και σας τα έλεγα μια χαρά και μάλιστα κάποιος απάντησε αμέσως (δεν θυμάμαι αν ήταν υπέρ ή κατά) και εξαφανίστηκε (ω του θαύματος) και το δικό του μήνυμα.
Anonymous Anonymous, at 7:58 PM  
Ok funEL
Τώρα είδα και το δεύτερο post σου.
Μάθε λοιπόν ότι "δεν κόβομαι" και πολύ να μπαίνω από διάφορους υπολογιστές για να το παίζω διχασμένη προσωπικότητα.
Με το post σου αυτό είναι σα να μου λες να μη ξαναγράψω εδώ.
Ok, δεν θα ξαναγράψω τίποτα για να μη "λερώσω" το σπίτι σου.
Το ίδιο και στο blogme, αφού μου είπαν να μη μιλήσω άλλο.
Δεν θα ξαναγράψω εδώ ότι κι αν μου πείτε.
Και ας μπαίνουν κι άλλοι με το δικό μου ψευδώνυμο.
Εγώ... ΤΕΛΟΣ.
Θα μπαίνω μόνο και μόνο για να βλέπω τι ηλιθιότητες γράφετε.
ΑΝΤΙΟ.
Anonymous Anonymous, at 8:03 PM  
Δεν ήταν κακοπροαίρετο. Η πρόταση ήταν να γράψεις ένα βιβλίο με το ψευδώνυμό σου με όλες τις παπαρολογίες του ΕΛ. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει best seller. Δεν είναι και δύσκολο, απλά θα κάνεις μία συρραφή όλου αυτού του υλικού. Ίσως είναι ένας τρόπος αυτή η κριτική που του κάνεις εσύ και όσοι οι αναγνώστες σου να κυκλοφορήσουν και στο ευρύ κοινό.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 8:24 PM  
k δειμε, ποτέ δεν εννοήσαμε κάτι κακοπροαίρετο από σας. Αλλά σκεφθείτε... ακόμα και να το θέλαμε, ακόμα και να ήταν πολύ χρήσιμο, για να σωθούν κάποιοι άνθρωποι από τη ΕΛληθιότητα...

... εδώ μας κατηγορούν για όλα όσα μπορεί να κατασκευάσει ένα αρρωστημένο συνωμοσιολογικό μυαλό που γεννάει σκοτεινούς κύκλους, υποχθόνια κέντρα, ανθελληνικές συνωμοσίες και λοιπά φαντασιακά...

...φανταστείτε και να μπερδευόταν κάποιου είδους οικονομική συναλλαγή...
... "να ορίστε όλα τα έκαναν για το βιβλίο"

μακρυά από μας.

ας το κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος
ΕΛΕΥΘΕΡΑ του δίνουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ότι θέλει και όπως θέλει από αυτό το μπλογκ.

Δεν είχαμε ποτέ και δεν θα έχουμε κανενός είδους συναλλαγή με αυτό το μπλογκ.

+αυγόκοψον+
Blogger funEL, at 8:50 PM  
Αξιολάτρευτε +βαννόησον+,

Γιατί δεν φτιάχνεις πάτα κιούτα ένα βλογίδιο ίνα κατοχυρώσεις το όνομά σου;;;;;;
Αν μάλιστα βάλεις και κάποια φωτογραφία, π.χ. μία Πουτινική κοσμοσφαίρα®™, καμιά νεοτάξ κουφάλα δεν θα μπορεί να καπηλευθεί τας εθνικόφρoνας® απόψεις σου.

Τόσο απλό είναι.

Τα άλλα είναι υπεκφυγές.

+ήλιος με κεράσια αντί για κέρατα+
Blogger pølsemannen, at 11:45 PM  
... το απαξιώνει ο μπανμπαγλαμάς, για να μη κάνει τη χάρη στο google λέει ... χαχαχαχαχαχ
μπαν ηκούστει στον αγέρα και ήταν μια κούφια κλανιά.

ρε τι ηλίθιους μαζεύει ο τηλεαπατεώνας. ότι σαβούρα κυκλοφορεί.

αλλά αν μας φύγει θα είναι μεγάλο το κακό... αχαχαχαχαχαχαχ

+το ξεεερωω θαρθείιις μια μερα να με ξαναδεις+
Anonymous Anonymous, at 12:10 AM  
αγαπητέ anonymous, και μεις γνωρίζουμε ασματίδια:

+απόψε κανεις ΒΑΝ!+
Blogger Rodia, at 1:00 AM  
E oxi!

An o +b-anoison+ fygei leo na mazeftoume oloi oi ippotes funel gyrw apo th lefkh pyramida kai na kanoume epiklhsh ston geronta gia na xanarthei.

An mas afhsoun oi neosionistes kinezoi bebaia.
Anonymous Anonymous, at 1:37 AM  
ΜΠAM!!!

κι επίσης

ΖΜΠΟΙΙΙΝΓΚ!! ΤΖΙΙΤΡΤΖΖΖ!! ΚΑ-ΜΠΟΥΜ!!!

(Μου λείπει ο Επτάκαφρος και ο Άγιος Αλέξανδρος κι εκτονώνω έτσι τα βίαια ένστικτα μου εναντίον των σιωνιστών κουλτουριαραίων του υποχθόνιου παραπετάσματος. Κουφάλες, διώξατε και τον Μπανανόησον. Τι θα απογίνουμε τώρα;)

+μέχριναβγάλειοσείριοςβυζιά+
Anonymous Anonymous, at 2:15 AM  
ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ,
Αγαπητοί Ιππόται και μη,

Αφήστε κάτω τα υπαρξιακά σπαθιά σας για λίγο και αδράξτε τα τηλέφωνα:

23 10 50 50 50

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο του Δημοσθένη είναι γεγονός!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Anonymous Anonymous, at 2:35 AM  
Πάντως εγώ είμαι ένας... Δεν έχω πετύχει κάποιον να κάνει κόμμεντ με το username μου. Πράγμα που θα θεωρήσω κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας μιας και είμαι περήφανος για το λογοπαίγνιο, που μού'ρθε μιά βραδιά.

Δυστηχώς δεν έχω μπλογκ ακόμα να γράφω τις μπουρδολογίες μου, γι'αυτό και πρήζω εσάς. Δεν έχω βρει άλλο φόρουμ με ωραίες συζητήσεις άθεων-πιστών και γι'αυτό και σες πρήζω. Σόρρυ κιόλας δηλαδή. Αν ξέρετε κανένα άλλο μέρος να εκφράσω τις πνευματικές μου ανυσηχίες, παρακαλώ ενημερώστεμε πάραυτα!

Την άποψη ότι δεν είναι αυτός ο Μπανόησον την εξέφρασα γιατί είχα δεί πραγματικά νηφάλια κείμενα σε προηγούμενα ποστ και στ'αλήθει με εξέπληξε αυτό το ξέσπασμα οργής

Περιμένω τις νέες παρωδίες του αρχαιογνώστη Δημοσθένη! Καλή συνέχεια!
Anonymous Anonymous, at 2:44 AM  
Σουβλατζης εδω με τιμημενο ελληνοπρεπη γυρο και οχι ντονερ.
Καταρχην οποιος σατιριζει και εχει το θαρρος της αποψης του το κανει επωνυμα. Εγω δεν σατιριζω κανεναν και δεν εχω με κανεναν καποια προσωπικη αντιπαραθεση. Στο λινκ vgsf στο μπλογκ και μετα λινκ students μπορεις να μαθεις τα πληρη στοιχεια μου.
Επιπροσθετα δεν προσπαθω να ειμαι ντιβα της μπλογκοσφαιρας ας μην με διαβασει κανεις, δεν βγαζω χρηματα απο το μπλογκ.
Τωρα για το τι ειναι ο Λιακοπουλος την γνωμη μου την ξερετε προκειται περι ενος γραφικου κατα τα αλλα ακινδυνου ανθρωπου ο οποιος μετερχεται εντυπωσιασμου για να πουλησει την πραματεια του. Τωρα εσεις εδω εχετε μπει σε θεωριες συνωμοσιας για το αν μπορει να παζει τα συμφεροντα της πολεμικης βιομηχανιας της μοσχας, αν ειναι πρακτορας της επιτροπης Χιτλεργιουγκεντ κλπ.
Τωρα αν βγαζετε καποιον ναζι επειδη δεν σας αρεσει η μουρη του, μονο χυδαιοι μπορειτε να χαρακτηριστειτε.

Σουβλατζης και υπερηφανος.

PS Υπαρχουν και πιο ψαγμενες ΑΧΕ για δομημενα ομολογα και λογω ενασχολησης με το αντικειμενο η Ακροπολις δεν θα ηταν απο τις επιλογες μοθ
Anonymous Anonymous, at 3:25 AM  
Προς Martingale:

1ο λάθος:
Καταρχην οποιος σατιριζει και εχει το θαρρος της αποψης του το κανει επωνυμα.
Αυτό δεν είναι αναγκαία συνθήκη. Επιπλέον, ξέρετε πολύ καλά γιατί ΔΕΝ πρέπει να γίνει γνωστή η ταυτότητα του/των Φανέλ. Το "ανέλυσε" κάποιος λίγο πιο πάνω.

2ο λάθος:
Εγω δεν σατιριζω κανεναν και δεν εχω με κανεναν καποια προσωπικη αντιπαραθεση.
Και ποιος σας είπε ότι εμείς οι υπόλοιποι (ιππότες και μη) έχουμε κάποια προσωπική αντιπαράθεση;

3ο λάθος:
Επιπροσθετα δεν προσπαθω να ειμαι ντιβα της μπλογκοσφαιρας ας μην με διαβασει κανεις, δεν βγαζω χρηματα απο το μπλογκ.
Καταλαβαίνω ότι με αυτό απαντάτε στη "σπόντα" που σας έριξαν, αλλά μοιάζει επίσης να υπονοείτε πως οι διαχειριστές αυτού του ιστολογίου προσπαθούν να γίνουν "ντίβες της μπλογκόσφαιρας" και να βγάλουν χρήματα από το μπλογκ. Το επισημαίνω διότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Το μπλογκ αυτό δεν διαφέρει από τα άλλα, παρά μόνο στη μονομανία του. Αν δεν ήταν αυτός ο σκοπός σας, το αποσύρω.

4ο λάθος:
[...] προκειται περι ενος γραφικου κατα τα αλλα ακινδυνου ανθρωπου [...]
Λάθος. ΜΕΓΑ λάθος. Δεν είναι καθόλου ακίνδυνος. Αν είχατε διαβάσει επαρκώς και προσεκτικά αυτό το μπλογκ και τις παραπομπές του, θα το είχατε διαπιστώσει.

5ο λάθος:
Τωρα αν βγαζετε καποιον ναζι επειδη δεν σας αρεσει η μουρη του, μονο χυδαιοι μπορειτε να χαρακτηριστειτε.
Δεν τον βγάζουμε ναζί -- απλώς φασίστα. Ο χαρακτηρισμός είναι απολύτως τεκμηριωμένος, και ο λόγος δεν είναι η μούρη του, αλλά τα όσα λέει και πράττει. Η σβάστικα είναι μέρος της σάτιρας, και σχετίζεται με την ιδεολογία της φυλετικής ανωτερότητας των Ελλήνων την οποία προωθεί (και) ο Λιακόπουλος. Ούτε αυτό δεν καταλάβατε; Μου δίνετε την εντύπωση πως δεν έχετε παρακολουθήσει ούτε αυτό το μπλογκ ούτε τον ίσιο.

Το "χυδαίος", δε, ακόμη να το στοιχειοθετήσετε, όπως προκληθήκατε πιο πάνω...
Blogger cyrus, at 8:32 AM  
Όχι "τον ίσιο", φυσικά -- "τον ίδιο".
Blogger cyrus, at 8:34 AM  
Έλεος ρε Funel! Ποια είναι η απόδειξη ότι ουδέποτε έκανε την συγκεκριμένη δήλωση ο Κίσιγκερ; Ο αρθογράφος της Καθημερινής; Και γιατί δεν αναφέρει τις πηγές του, που δείχνουν ότι ούδέποτε εκστόμισε αυτά τα πράγματα; Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά κάνεις τώρα αυτό για το οποίο κατηγορείς τον Λιακόπουλο. Μπήκες στο Ίντερνετ, βρήκες ένα κείμενο (όλων τυχαίως με απόψεις κοινές σαν τη δική σου...) και το έβαλες link. Όταν μάλιστα χρησιμοποιεί τον όρο "δόγμα" για την επίσημη θρησκεία της χώρας μας, τότε είναι τόσο ακριβής και αντικειμενικός όσο και η Ρεπούση που μιλούσε για συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης και είχε το "Κλέφτες και Αρματωλοί" γραμμένο ως "κλέφτες και αρματωλοί". Εγκληματίες επομένως του κοινού ποινικού κώδικα...

Αναφέρεις την επιστολή του Πατέρα Μάξιμου, ο οποίος λέει σε βιβλίο του στο φοβερό κανάλι "06" ότι ο διάβολος έχει γεννηθεί και το 2013 θα κυριαρχήσει στον πλανήτη ως πολιτικός. Άραγε, τα δικά του γραφόμενα τυγχάνουν της αποδοχής της Ιεράς Συνόδου και της επίσημης Ελλαδικής Εκκλησίας ή όχι; Οπότε, δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο άτομο ο πατέρας Μάξιμος, που τον είχε καλεσμένο ο Χαρδαβέλλας μια φορά και συζητούσαν για τον Κόπερφιλντ και έλεγε ότι μπορεί και να είναι άνθρωπος του Σατανά!

Αυτά είναι ενδεικτικά σημεία του Post, στα οποία προσωπικά διαφωνώ πλήρως (σε άλλα συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι η κριτική και όχι να ευλογούμε τα γένια μας).

Όταν επίσης μιλάς για το κάλλος του και την μούρη (σε σχέση πάντα με τους αρχαίους Έλληνες προγόνους του), τι ήθελες να πεις και να αποδείξεις; Αυτό δεν ήταν προσωπική εμπάθεια και ειρωνικό σχόλιο; Το ότι κάποιος εξυμνεί κάποιους και θεωρεί ότι αποτελεί την συνέχειά τους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει και να τους μοιάσει. Εδώ καλά καλά πολλοί δεν μοιάζουν στους γονείς τους, με τους προγόνους τους θα είναι φτυστοί; Και όσο για το αν πράγματι αποτελούμε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, υπάρχουν γεννετιστές, που έχουν αποδείξει ότι κατά 70 και πλέον τοις εκατό (αν θυμάμαι καλά τους αριθμούς) το DNA μας είναι κοινό με των Αρχαίων Ελλήνων. Παρακολούθησα έναν απ' αυτούς σε εκπομπή του Βελόπουλου (αλλά ξέχασα, προπαγανδίζει και αυτός και μπουρδολογεί...) να λέει ότι πράγματι είμαστε απόγονοί τους. Ενδεικτικό παράδειγμα! Μάλλον ξέρει καλύτερα ένας γενετιστής ξένου πανεπιστημίου, εκτός και αν έχεις μελετήσει εσύ το DNA μας και έχεις βγάλει άλλα πορίσματα;

Υ.Γ Για να μην παρεξηγούμαι. Σε αρκετά στο τελευταίο post έχεις δίκιο και συμφωνώ. Και ούτε θεωρώ ότι είσαι βαλτός για να βλάψεις τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είσαι στο απυρόβλητο και δεν μπορούμε να σε κριτικάρουμε και μάλιστα να διαφωνούμε και ΚΑΘΕΤΑ πολλές φορές με τα λεγόμενά σου. Εξάλλου, βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά.
Anonymous Anonymous, at 10:55 AM  
Kafros7 ήθελα να γράψω. Μάλλον έχει λήξει ο κωδικός μου, καθώς δεν μπορούσα να μπω και δεν ισχύει το link στο δικό μου blog, στο οποίο έχω να γράψω καιρό. Απλή επισήμανση
Anonymous Anonymous, at 10:57 AM  
@ Κύριον Κάφρον (7)

Είστε λάθος:
Ο κ. Κίσσιγκερ όχι μόνον δεν εξεστόμισε ποτέ το παραμικρόν εναντίον του (ΥΠΕΡ)Έθνους των ΕΛλήνων, αλλά τυγχάνει και ο ίδιος σφοδρότατος ΕΛληνοκεντριστής και ΧΟ όπως φαίνεται από ομιλία του σε Συνέδριον 15θεϊστών (ήτοι 12 Ολύμπου+Αγία Τριάς). Εάν εσείς ή οποιοσδήποτε αμφιβάλλει, τον προκαλώ όπως προσκομίσει τις πηγές που αποδυκνείουν ότι ούτε το Συνέδριον έλαβε χώραν, ούτε ότι ο κ. Κίσσιγκερ είναι ΕΛλην.

+προβ(ατ)οκατσιασον+
Anonymous Anonymous, at 1:07 PM  
καφρε,
Α. η ευθύνη της απόδειξης για αυτή την επιστολή την έχουν οι φέροντες αυτή τη θέση. Όσο ψάξαμε παντού εδώ και πολλούς μήνες δεν υπάρχει ίχνος έστω και ενδείξεων. Αυτό που βλέπουμε είναι η αναπαραγωγή από τους γνωστούς. Περιμένετε συντόμως και βιβλίο περί αυτού του μύθου. (όχι ότι αξίζει κάτι, το τι είπε ή δεν είπε, αλλά είναι ενδεικτικό σε τι στηρίζονται οι νεοεθνικόφρονες κινδυνολόγοι ένας εκ των οποίων κραυγαλέα είναι ο τηλεπροφήτης ).

Β. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές παλιότερα τις γελοιότητες των διαφόρων μεταφυσικών Προφητειών ΟΛΩΝ των ειδών, απ' όπου προέρχονται. Ιδιαίτερα το παρανοϊκό ελληνορθόδοξο εσχατολογικό μπουρδολογικό πανηγύρι του Μάξιμου είναι χαρακτηριστικό.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ούτε την απόφαση της κυπριακής ιεραρχίας για την απάτη του τραχωνίου που αναφέρει ο συγκεκριμένος, ούτε το γεγονός της χαρακτηριστικής επιστολής του πριν από περισσότερο 2 χρόνια.

Γ. Μάθετε να διαβάζετε τα συμφραζόμενα. Η αναφορά περί "ελληνικού DNA" μυθολογικού "Ιχώρ" και οι παρανοϊκές κατευθυνόμενες "αποδείξεις σακκέτου πακέτου περί ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ του Ιησού, κάνει φανερή την -πολύ περιορισμένη- ειρωνική και σατιρική διάθεση στην αναφορά περί του σωματότυπου του Ιερού τηλεπλασιέ.
Αν ήταν να σατιρίσουμε την παχυσαρκία του και τα χαρακτηριστικά του θα το κάναμε τόσους μήνες... (Αν και εδώ που τα λέμε ΔΕΝ είναι καθόλου κακή ιδέα. μας δώσατε το έναυσμα σε κάτι που ποτέ δεν σκεφτήκαμε. Θα το σκεφτούμε σοβαρά, για τα επόμενα ποστ. Ταιριάζει απόλυτα στον εθνιφυλετισμό που προάγει). Για τους καθηγητές που πάνε στην εκπομπή του Βελόπουλου έχουμε πάρα πολλές επιφυλάξεις. Θυμάστε τον "επιστήμονα" ελληνα εφευρέτη της ρώσικης αντιβαρύτητας Συννεφάκη. που να είναι αυτός άραγε?

Δ. Για το πολύκροτο βιβλίο της 6ης δημοτικού ποτέ δεν πήραμε θέση. Δεν είναι το θέμα μας. Αναφέρουμε μόνο ότι αναφέρει ο Ιερός τηλεπλασιέ. Αν θέλετε την άποψή μας. Όχι κύριοι, οι έλληνες ΔΕΝ συνοστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης (σφάζονταν κατά εκατοντάδες το ξέρουμε από πρώτο "συγγενικό" στόμα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας). Υπήρξαν εκτεταμένες σφαγές ελλήνων, όπως έγινε και με τα γυναικόπαιδα στη Τρίπολη, όπως έγινε και στη Χίο κλπ κλπ΄.
Σας μοιάζουμε τόσο αφελείς, ανιστόρητους ή κακούς σιωνιστές παγκοσμιοποιητές κλπ...

Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο, ούτε εμείς, ούτε εσείς.
Μόνο ο Ιερός τηλεπλασιέ κατηΛανάφτης είναι. Εξ ου καιη ιερά μήνυση περι προσβολής των θείων.:)))))))

Καφρε ή όποιος είσαι (γιατί άραγε δεν χρησιμοποιείς το google?
Δεν λήγει ποτέ ο κωδικός ξέρετε...:))))

+θαειμαστεεδωμεχριναεποικιστειοαρης+
Blogger funEL, at 1:16 PM  
Funel, ξεκινάω από το τέλος. Είμαι αρκετά άμπαλος (το λέει και το blog μου) και δεν γνωρίζω πολλά από υπολογιστές. Απλά να γράφω σε word και να ψάχνω στο Internet. Έβαζα τον κωδικό μου κάτω από το όνομα και δεν το δεχόταν με τίποτα το comment, πετώντας με έξω συνεχώς. Επέλεξα επομένως την εύκολη λύση. Το ίδιο πρόσωπο είμαι, δεν άλλαξα...

Είναι αρκετά βολική η λογική του να αποδεικνύει μόνο αυτός που παίρνει θέση για κάτι, αλλά όχι και αυτός που λέει το αντίθετο. Εφόσον έχεις άποψη (γενικά αυτό) για ένα θέμα, αντίθετη με την θέση κάποιου, οφείλεις παντα και εσύ να έχεις τις πηγές σου και να μην αυθαιρετείς, κρίνοντας την άποψη του άλλου ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Επομένως, ούτε και εσύ έχεις γνώση του αν το είπε ή όχι. Απλά λες ότι έψαξες και δεν βρήκες, αν έκανε ποτέ του τέτοια δήλωση. Όταν βγει το βιβλίο που λες, τότε ίσως αλλάξω γνώμη. Μέχρι τότε, απλά δεν ξέρω. Ούτε και εσύ. Απλά αμφισβητείς.

"Σας μοιάζουμε τόσο αφελείς, ανιστόρητους ή κακούς σιωνιστές παγκοσμιοποιητές κλπ...". Το υστερόγραφό μου απαντάει στην τοποθέτησή σου.

Δεν ήθελα να πάρεις θέση για το βιβλίο της 6ης Δημοτικού. Ενδεικτικά το ανέφερα, διότι ο αρθογράφος της Καθημερινής φαίνεται να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ της ίδιας ιδεολογικής τοποθέτησης με την Ρεπούση, προβάλλοντας μια δήθεν αντικειμενικότητα ότι και καλά όλοι αυτοί έχουν βγάλει τις "παρωπίδες" και τις "τσίμπλες" από τα μάτια και τα βλέπουν όλα από την σωστή τους διάσταση.

Η αναφορά περί "ελληνικού DNA" μυθολογικού "Ιχώρ" ήταν ένα από αυτά που συμφωνώ. Εγώ έμεινα ότι σε δυο διαφορετικά σημεία του post ξεφεύγεις από την σάτιρα και την κριτική και μπήκες στο τρυπάκι να κρίνεις το κάλλος του (πάντα σε σχέση με τους αρχαίους). Μου φάνηκε αρκετά φτηνό. Χαίρομαι, όμως, αν βοήθησα να εμπλουτιστεί το σάιτ. Θα έχουμε να τσακωνόμαστε και για άλλα.

Όσο για την προφητεία του Τραχωνίου, απλά μπορώ να σου πω ότι "Ο Καιρός γαρ εγγύς". Όταν μηδενίσει η αντίστροφη μέτρηση και με το καλό ζούμε και υπάρχει και το blog, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Πέρα από την πλάκα τώρα, θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου δίχως να λέω αν είναι σωστό ή λάθος το θέμα περί "5ης Μαΐου του 2024".

Χρησιμοποιείς την απόφαση της Κυπριακής ιεραρχίας ως βασικό κριτήριο για να πεις ότι είναι απατεωνιά. Πως θεωρείς λοιπόν σωστή την κρίση μιας χούφτας γεροξεκούτηδων, που τόσο μυαλό, νοημοσύνη και κρίση έχουν, ώστε πιστεύουν σε ανώτερες δυνάμεις και άλλες τέτοιες παπάρες; Άραγε, έχουν την λογική και την σύνεση να πουν ότι πράγματι ήταν απάτη το Τραχώνι, την ίδια ώρα όμως που κατ' εσέ γενικά οι της Εκκλησίας (όποια και αν είναι αυτή) είναι άνθρωποι για τα μπάζα, που δεν αξίζει να πολυασχολείσαι μαζί τους. Από αυτό εδώ το blog, το τι δεν έχουν ακούσει αυτοί οι δύσμοιροι οι ιεράρχες. Είναι γενικά πολύ αυστηρά τα κριτήρια για να δεχτεί η Εκκλησία κάτι ως θαύμα.
Να σου φέρω ένα παράδειγμα: Η Εκκλησία μας πιστεύει στο διάβολο, δηλαδή στην ύπαρξη κακού. Ξέρεις πόσες καταγεγραμμένες περιπτώσεις δαιμονισμού έχει η Αρχιεπισκοπή στις χιλιάδες, που έχει μελετήσει; ΚΑΜΙΑ απολύτως. Βέβαια, επειδή έχω κάνει πανεπιστημιακή εργασία για το θέμα του εξορκισμού, σου λέω ότι έχουν γίνει (διότι υπήρξαν περιπτώσεις), αλλά όχι με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Σε πηγαίνω (όχι "πάω", διότι μου θυμίζει τον βάζελο!) 2007 πίσω, όταν οι τότε ιεράρχες θεωρούσαν ψευδοπροφήτη, τρελό, απατεώνα τον Ιησού και τον ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ. Συνεδρίασαν, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και το συμπέρασμα ήταν ότι αυτός ο ξυλουργός από τη Ναζαρέτ ήταν απλά ένας ανθρωπάκος, που ήθελε να κοροϊδέψει τον κόσμο. Κατόπιν εορτής, βέβαια, οι ίδιοι χτυπούσαν το κεφάλι τους και αποδείχτηκε (τουλάχιστον για κάτι εκατομμύρια που πιστεύουμε σήμερα και για τους ίδιους τότε) ότι πράγματι δεν ήταν αυτός, που κατηγορούσαν. Το παράδειγμα το χρησιμοποίησα για να σου πω ότι δεν αποτελεί πανάκεια το συμπέρασμα καμίας συνόδου. Βέβαια, αναμφίβολα είναι ένα ατράνταχτο επιχείρημα και καλά κάνεις από την πλευρά σου και το επικαλείσαι. Απλά περιμένω, έχοντας πάντως στο μυαλό μου ότι μάλλον τα ίδια θα μείνουν όλα.

Ο Λιακόπουλος με τα δικά του επιχειρήματα, μαζί και οι κάτοικοι του σπιτιού στο Τραχώνι έκαναν λόγο για προφητείες. Από την στιγμή, λοιπόν, που (κατ' αυτούς) είναι προφητείες, άρα κάτι θεϊκό και όχι φυσικό, είναι λογικό και οι επιστήμονες να το αμφισβητούν και η κοινή λογική να λέει ότι μάλλον έχεις δίκιο εσύ και όχι ο Λιακό. Όμως, επειδή θαύματα κατά τους πιστούς (και κατ' εμέ) γίνονται, τότε μπορεί να είναι και αυτό.

Έχω ξαναρωτήσει και απάντηση δεν έχω πάρει. Λες ότι μαζί με τα ψέμματά του, πετάει και μερικές αλήθειες για να αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Με αυτές τις αλήθειες τι γίνεται; Περνάνε στο ντούκου ως ανάξιες αναφοράς και προβολής; Αν υπάρχουν και τέτοιες, ποιες είναι; Ενδεικτικά έστω...
Anonymous Anonymous, at 2:26 PM  
kafros7 said:
Και όσο για το αν πράγματι αποτελούμε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, υπάρχουν γεννετιστές, που έχουν αποδείξει ότι κατά 70 και πλέον τοις εκατό (αν θυμάμαι καλά τους αριθμούς) το DNA μας είναι κοινό με των Αρχαίων Ελλήνων.

Λοιπόν κάφρε κοίτα να δεις. Από αυτό εδώ τον δύσμοιρο τόπο έχουν περάσει πάρα πολλές φυλές όπως οι αυτόχθονες Πελασγοί (που κακώς τους θεωρούμε Έλληνες αφού είχαν αναπτυχθεί σε όλη τη Μεσόγειο) οι Αχαιοί, Ίωνες, Αιωλείς, Δωριείς (τα τέσσερα βασικά φύλα των Ελλήνων που αναμίχθηκαν με τους Πελασγούς), Ρωμαίοι, Οστρογότθοι (με την προτροπή του Αρκάδιου, αυτοκράτορα της ανατολικής Αυτοκρατορίας που μετέπειτα μετονομάστηκε σε Βυζάντιο), Βάνδαλοι, Τούρκοι, Βούλγαροι κτλ κτλ κτλ.
Όπως καταλαβαίνεις το να λέει κάποιος ότι έχουμε κατά 70 % ελληνικό αίμα είναι μάλλον βλακεία ή αφέλεια. Μάθε πως πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν καθαρά έθνη. Αυτά υπάρχουν μόνο στα βρώμικα μυαλά των σοβινιστών,όπως γράφει κι ο Ραφαηλίδης.
Τα έθνη θα έπρεπε να διαχωρίζονται με βάση τον πολιτισμό τους. Και σ'αυτήν όμως την περίπτωση όμως δεν μπορείς να πεις ότι οι Νεοέλληνες είναι συνεχιστές της Άρχαίας Ελλάδας. Οι Νεοέλληνες είναι συνεχιστές του σκοταδισμού του Βυζαντίου, όπως έγραψα και σε άλλο comment παραπάνω. Κι αυτό διότι με τη δυαρχία που επέβαλε ο Ρωμαίος Μέγας Κωνσταντίνος, και με τη μετεπειτα καταστροφη που προκάλεσε ο Θεοδόσιος και οι γιοι του, η αρχαία ελλάδα έπαψε και επισήμως να υφίσταται και η χώρα βυθίστηκε στον σκοταδισμό του Χριστιανισμού. Ο Αυτοκράτορας κρατούσε τον λαό υλικά και ο Πατριάρχης πνευματικά. Το Βυζάντιο το μόνο που έβγαλε ποτέ ήταν η μουσική, κι αυτό γιατί ήταν της εκκλησίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ερώτηση "Πες έναν αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο, μαθηματικο, συγγραφέα και ότι άλλο επιστήμονα σκεφτεί κανεις" οι απαντήσεις θα είναι πάρα πολλές. Αν όμως αντι για αρχαίο Έλληνα βάλεις Βυζαντινό, θα δυσκολευτείς πολύ να απαντήσεις.
Δυστυχώς εμείς οι Έλληνες είμαστε σε πολύ άσχημη θέση διότι δεν ξέρουμε το παρελθόν μας. Δεν μπορείς να δέχεσαι τον ευατό σου ως συνεχιστής της Αρχαίας Ελλάδας και ως συνεχιστής του Βυζαντίου, αφού το Βυζάντιο κατέστρεψε την αρχαία Ελλάδα.
Οι σημερινοί Νεοέλληνες δυστυχώς αράζουν στους καναπέδες τους μπροστά στις τηλεοράσεις τους και αναπολούν τα μεγαλεία του παρελθόντος. Αλλά έτσι να ξέρεις δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά. Απλά θα είμαστε κουρελήδες...

Και κάτι ακόμα. Μην προσπαθείς να νιώσεις μεγάλος, σκεφτόμενος το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας. Μην προσπαθείς να νιώσεις μεγάλος με αρχίδια άλλων. Γιατί να ξέρεις ότι όλοι μας δεν φτάνουμε τους αρχαίους ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι. Αν ήμασταν πράγματι μεγάλοι δεν θα ασχολούμασταν με τους αρχαίους (στο βαθμό που ασχολούμαστε τώρα) διότι πολύ απλά δεν θα τους χρειαζόμασταν. Οι πατρίδα είναι για τους αδύναμους. Όλα τα έθνη της Ευρώπης το έχουν καταλάβει αυτό και προκόβουν. Εμείς γιατί δε λέμε να το πάρουμε χαμπάρι;
Anonymous Anonymous, at 2:28 PM  
να με συγχωρέσετε και για τα ορθογραφικά μου λάθη, αλλά αν όποιος διαβάσει αυτό και το μόνο που του μείνει είναι τα ορθογραφικά λάθη, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα.....
Anonymous Anonymous, at 2:30 PM  
1. Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κάνει τον αρχικό ισχυρισμό, ειδικά όταν αυτός είναι υπαρξιακού τύπου -- δηλαδή ότι κάτι υφίσταται ή όχι, έχει λάβει χώρα ή όχι. Αν εγώ βγω και ισχυριστώ ότι υπάρχει μια τσαγιέρα σε τροχιά γύρω από τον Πλούτωνα, εγώ φέρω το βάρος της απόδειξης, κι όχι ο συνομιλητής μου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να μου πει "λες μπούρδες".

2. Οι "αλήθειες" που λέει ο Προφήτης είναι απλώς ειδήσεις από άρθρα που βρίσκει σε εφημερίδες ή στο ίντερνετ, ή πράγματα που ξέρουν κι οι πέτρες. Γιατί να τύχουν αναφοράς και προβολής; Αν πιστεύεις πως έχει πει κι άλλου τύπου αλήθειες, γιατί δεν τις αναφέρεις;
Blogger cyrus, at 2:43 PM  
καφρε
Προτιμούμε την αλήθεια από τη ψευδαίσθηση. Και την φαντασία στη θέση της και όχι στη θέση της πραγματικότητας. Η αναφορά για τους γεροξεκούτηδες που αναφέρεις ήταν για να τονιστεί ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ που δέχεται διαβόλους τριβόλους θεούς, ... ακόμα λοιπόν και αυτοί που ζουνε στο φαναντασιακό τους μεταφυσικό κόσμο, ΔΕΝ δέχονται αυτή την αγυρτία σαν θαύμα.
Φυσικά για μας όλα είναι απλούστερα γιατί όπως ξέρετε προτιμούμε την απτή αποδεδειγμένη πραγματικότητα. Αυτά για το μεγαλύτερο μέρος του κομμεντ.

Ναι ο τηλεπροφήτης λέει ψήγματα αλήθειας για να στηρίξει τα μεγαλειώδη ψέμματά του.
Ποιά είναι αυτά?
Ναι υπάρχουν πυραμίδες στη Κίνα(Α). Δεν είναι όμως ΕΛληνικές (Ψ).
Ναι υπάρχουν πολλοί ελληνικές ορολογίες που έδωσαν οι δυτικοί στις επιστήμες πριν κάποιους αιώνες κλπ (Α). Δεν είναι όμως η ελληνική η μητέρα όλων των γλωσσών (Ψ)
Ναι ο Καραθεοδωρή ήταν μια προσωπικότητα των επιστημών και είχε την όποια σχέση είχε με τον Αϊνστάιν (Α). Δεν του εκλεψε όμως τη θεωρία της σχετικότητας ο Αϊνστάιν (Ψ).
Υπήρξαν αποικίες των αρχαίων ελληνων στη σικελία κλπ (Α). Δεν φτάσαμε να πάρουν οι Φιλιππίνες το όνομά τους από τον Φίλιππο το μακεδώνα γιατί έφτασε ο Αλέξανδρος εκεί (Ψ).
Υπήρξε Αλέξανδρος(Α) Δεν πήρε εντολή κανενός θεού να σφραγήσει και τελικά σφράγησε με χιλιάδες πυραμίδες, τις πύλες της κοίλης γης (Ψ)
Υπάρχει γη (Α). Δεν είναι κούφια γεμάτη από τις 72 μιαρές φυλές των Νεφελίμ (Ψ).
Υπήρχε πειραματικό στάδιο ανάπτυξης κοσμοσφαιρών πολλά χρόνια πριν στη ρωσία (Α) Είναι αποτυχημένα μοντέλα με συβατικούς κινητήρες, δεν έχουν σχέση με τη μυθολογική αντιβαρύτητα και δεν ψέλνουν βυζαντινά τερριρέμ (Ψ).
Υπάρχει μακεδονία (Α). Δεν έχει 13 πύλες που οδηγούν στη μυθολογική κουφάλα της γης.
Υπάρχει Άρης (Α). Δεν βρέθηκαν κτίσματα που μοιάζουν με μηκυναϊκές ακροπόλεις (Ψ).
.
.
.
(μπορούμε να κάνουμε τεράστια στήλη)
.
.

Υπάρχει ένας τηλεπλασιέ βιβλιοπώλης. Όμως. Δεν λέει αλήθεια συνειδητά και παραπληροφορεί ασύστολα και συστηματικά.

+ξεβράκωσον+
Blogger funEL, at 3:04 PM  
@analafros

Πολύ σωστός, και φυσικά οι φυλές που έχουν περάσει είναι πολύ περισσότερες. Μια μεγάλη ανάλυση υπάρχει στο βιβλίο του Τσιφόρου "Εμείς και οι Φράγκοι" σχετικά με το τι μπαστάρδεμα φυλών έχει υπάρξει στον ελληνικό χώρο, καθώς και για τη σχέση Ελλάδας και Βυζαντίου.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι σπουδαίοι φυσικά δεν ήταν όλοι οι αρχαίοι Έλληνες. Μια μειοψηφία τους ήταν και είμαι σίγουρος ότι πολλούς από αυτούς τους περιφρονούσε η τότε "μάζα", ή και οι ίδιοι δεν τα πήγαιναν καλά με το πλήθος (π.χ. ο Διογένης που έψαχνε να βρει ανθρώπους με το φανάρι...).
Η επιστήμη ποτέ δεν ήταν αποδεκτή από το πλήθος που προτιμούσε και εξακολουθεί να προτιμάει παραμυθάκια, μυθολογίες, παπαρολογίες, ματιάσματα κτλ κτλ.
Μου είναι αδιανόητο κάποιος νεοέλληνας να νοιώθει περήφανος ως συνεχιστής του έργου του Θαλή...
Το πιο κουφό είναι ότι όλοι οι περήφανοι εθνικιστές δεν έχουν πραγματικά ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΕΑ για το έργο των αρχαίων ελλήνων, αν τους ρωτήσεις να σου πουν 10 αρχαίους έλληνες και το τι έχει κάνει ο κάθε ένας, φυσικά δε θα ξέρουν να απαντήσουν.
Χαιρετίσματα funel και καλή συνέχεια
Anonymous Anonymous, at 4:25 PM  
Η όλη συζήτηση για τη διάψευση των ισχυρισμών του Δ. Λιακόπουλου φαντάζει σαν προσπάθεια κατάρριψης του επιστημονικού υπόβαθρου στο «Νερό του Καματερού» (που το θυμήθηκα ε;)
Αφού έχουμε καταλήξει όλοι στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν κομπιναδόρο που δε πιστεύει τα παραμύθια που σερβίρει. Αντιθέτως παράγει ένα τηλετσίρκο για να πουλήσει και να βγάλει χρήματα (με εξαίρεση πάντως ότι σερβίρει τη γνωστή γκρίζα ιδεολογία).
Αυτό που καταλήγω είναι πώς οι υποψήφιοι αγοραστές μάλλον δε θα περάσουν από δω, γιατί δε ταιριάζει στο προφίλ τους το σερφάρισμα σε blogs.
Μη πω στο ίντερνετ γενικά και χρησιμοποιήσω απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για μια μερίδα συμπατριωτών μας (που είναι ήδη μεγάλη και αυξάνεται)
Θα διαπιστώσω πως όλοι αυτοί που τη πέφτουν στον funel & υποχθόνιους είναι μάλλον οι νεορθόδοξοι και οι αρχαιολάτρες του ελληνικού ίντερνετ. Πιστεύω ότι είναι μειοψηφία και ίσως μάλιστα να έχουν διαβάσει λίγα βιβλία του Λ ή καθόλου.
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως με τον όλο θόρυβο που κάνουμε κάποιοι από περιέργεια πάνε κι αγοράζουν βιβλία του, για να γελάνε μεν αλλά του κάνουνε τζίρο δε. Γεγονός που το θεωρώ χειρότερο σε τελική ανάλυση. Δηλαδή λειτουργούμε σαν αρνητική διαφήμιση. Μήπως και αυτός είναι ο λόγος που την έπεσε και στον κ. Τσιπρόπουλο; Τέλος πάντων κάποιες σκέψεις κάνω...
Anonymous Anonymous, at 6:50 PM  
funel:
Υπάρχει γη (Α). Δεν είναι κούφια γεμάτη από τις 72 μιαρές φυλές των Νεφελίμ (Ψ).

+Έγραψον!+
Blogger Αλέξης Ν., at 9:05 PM  
Είναι το σημαντικότερο σημείο που αναστολής περαιτέρω κινήσεων. Η αρνητική διαφήμιση για ένα καθ' όλα ανήθικο και αδίστακτο άτομο, είναι κάτι που περιμένει με μεγάλη του χαρά.
... Αλλά από την άλλη,
... να μην κάνουμε τίποτα έτσι για μην ακουστεί, δεν πάει.

+nopasaran+
Anonymous Anonymous, at 9:12 PM  
Κάποιος είπε το εξής:
Οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν μπροστά, ακριβώς επειδή δεν είχαν αρχαίους Έλληνες.
Blogger dmast, at 7:30 AM  
Το επιχείρημα είναι σωστό. Ωστόσο, θα ήταν μια καλή άποψηβάλε και ανακοίνωση ότι δεν το κάνεις για τα λεφτά, αλλά να μάθουν οι Έλληνες -έτσι, δε λέει ο Λιακούριος;)
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 9:55 AM  
@nifalios

Τα μεγάλα μυαλά φίλε μου γενικά, σε όλον τον κόσμο και πάντοτε, ήταν μειοψηφία. Το θέμα είναι κατά πόσο ένας άνθρωπος έχει την ελευθερία να εκφράσει απόψεις και ιδεές. Οι αρχαίοι είχαν αυτή τη δυνατότητα (όχι όλοι βέβαια) λόγω του ότι η θρησκεία τους ήταν πολύ ελευθεριακή (ας μην ξεχνάμε πως η ομοφυλοφιλία και η παιδεραστία ακόμα, ήταν πράγματα συνηθισμένα). Αλλά από κάποια στιγμή στο χρόνο και μετά, όταν εδραιώθηκε ο χριστιανισμός, έπαψαν να την έχουν. Όχι μόνο οι δικοί μας αλλά παντού στην Ευρώπη όπου επικρατούσε ο χριστιανισμός.
Από το σκοταδισμό που επέβαλε ο πάπας στη δύση και ο πατριάρχης στην ανατολή, εξάλλου, δημιουργήθηκε ο μεσαίωνας.
Και μια τελευταία σημείωση. Όταν λέω χριστιανισμός εννοώ το παπαδαριό. Για να μη βγει κανείς κι αρχίσει και λεει για αγάπες και λουλούδια.
Anonymous Anonymous, at 10:45 AM  
Το μόνο μου σας ενδιαφέρει είναι να υβρίζεται.
Αυτός είναι ο δημοκρατικός σας διάλογος;
Και στο κάτω-κάτω τι σας τρομάζει αν εγώ έχω αντίθετη άποψη από εσάς.
Εγώ πχ apollo..τέτοιε σε ρώτησα ποτέ για ποιον δουλεύεις και ποσά λεφτά παίρνεις;
Ασε λοιπν να κάνω κι εγώ τη δουλειά μου εδώ ,γιατί ναι,δουλειά κάνω, και ασχολήσου καλύτερα με κάτι άλλο.
Anonymous Anonymous, at 11:50 AM  
+oαυθεντικόςban-όησον+ said... Και ας μπαίνουν κι άλλοι με το δικό μου ψευδώνυμο.
Εγώ... ΤΕΛΟΣ.


xaaxaxaxaxaxx

εσύ τώρα απο πάνω μου μπανοτέτοιε, κάνεις δουλειά ε? τι δουλειά? πόσα σου δίνουνε? τα δηλώνεις στην εφορία?
Anonymous Anonymous, at 12:55 PM  
apollo μάλλον οι σιωνιστικοί ψεκασμοί έχουν προκαλέσει σοβαρά πλήγματα στο χριστιανορθόδοξο πλήρωμα. Κάποιοι έχουν ήδη κρίση ταυτότητας και προσωπικότητας.
Οπως ανέφερε και ο προφήτης η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗ συχνότητα των 6.66 Hertz ευθύνεται γι' αυτό.
funel κατέβασε τις κεραίες γιατί οι EL έχουν σηκώσει ραδιογωνιόμετρα και θα σε βρούν. Σύντομα....
Anonymous Anonymous, at 1:32 PM  
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Ο φίλτατος κάφρος7 έχει δίκαιο να απορεί για το password του και την αδυναμία του να απαντήσει. To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ προσπαθώντας να κοινοποιήσω το σχόλιό μου για πολλές ώρες χθες το βράδυ, άλλα τελικά τα κατάφερα. Μου έχει ξαναεμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα και παλαιότερα, άλλα το σύνηθες είναι να κοινοποιώ τις δηλώσεις μου κανονικά.

++++++++++++++++++++++++++++++++++



ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΕΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

1) Ο νόμος της επαναλαμβανόμενης "τελευταίας εκπομπής"
2) Ο νόμος της δεύτερης ευκαιρίας ή της δεύτερης "τελευταίας εκπομπής" - ο αυτός νόμος επιτρέπει την παράταση της τελευταίας εκπομπής για ακόμα μια ατέρμονη χρονική περίοδο
3) Ο νόμος της απόλυτης δικαιολογίας - Προκειμένου οι δυο παραπάνω νόμοι να ισχύουν πρέπει να υπάρχει πάντα ο απαραίτητος λόγος π.χ. το είπε ο Γέροντας, το καινούργιο τηλεφωνικό κέντρο, η επίσκεψη Πούτιν και πάει λέγοντας
4) Ο νόμος του εξαντλημένου ανεξάντλητου πακέτου - Παρά το γεγονός ότι ορισμένα βιβλία εξαντλούνται, ουσιαστικά ο αριθμός των αντιτύπων τους είναι παραπάνω από επαρκής
5) Ο νόμος της ιδιαίτερης απόλυτης συμπαντικής γνώσης - Τα βιβλία φαίνονται ότι εισάγουν κενά δαιμόνια, ενώ ουσιαστικά είναι αντιγραφές βίβλίων και περιοδικών με παρόμοια θέματα, και φυσικά το ίντερνετ (με την απαραίτητη σάλτσα ΕΛ που τους προσδίδει ιδιαίτερη ταυτότητα)
6)Ο νόμος του "πάρε κόσμε" - παρόμοιος με τον νόμο 2. Αν η απόκτηση της απόλυτης γνώσης δεν πιάσει τότε επιστρατεύνται μύριες όσες δικαιολογίες πειθούς, πλημμύρα ή φωτιά στην αποθήκη, ακριβένει το χαρτί, ο κηπουρός εξάντλησε τα αποθέματα κ.ο.κ.
7) Ο νόμος της βιβλιανάπαυσης, κατά το σύστημα της αγρανάπαυσης τα πακέτα (με βάση τους νόμους 3, 5 και 6) εναλλάσονται κατά περιόδους προκειμένου να φεύγει το στοκ και να μη βαριέται ο βιβλιοφάγος τα ίδια και τα ίδια.
8) Ο νόμος του τηλεφωνικού κέντρου ή το σύνδρομο του σαμποτέρ - το σύνηθες φαινόμενο πολλών ελληνικών "ζωντανών εκπομπών", αν υπάρχει πρόβλημα στη τηλεφωνική γραμμή αυτή αποδίδεται σε αντίμετρα των αντιπάλων
9) Ο νόμος της ζωντανής εκπομπής - Ο νόμος αυτός παρόμοιος με τους νόμους 1 και 2 ζωντανεύει της κατά τα φαινόμενα μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, όπως ακριβώς και η τελευταία εκπομπή δεν είναι και τόσο τελευταία
10) Ο νόμος των αναμφισβήτητων γεγονότων. Με βάση το νόμο αυτό προσαρμόζουμε την πραγματικότητα στη θεωρία (πακέτο) ώστε να ταιριάζουν και να δικαιώνεται ο Λιακόπουλος

Μετά τιμής,


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Anonymous Anonymous, at 7:01 PM  
Κοκορμαν ξεπερασες και τον Ασιμοφ
Εχετε δημιουργησει ήδη cult αν δε το ξερετε. Α ρε Λιακουρα μεγαλεια...
Anonymous Anonymous, at 10:11 PM  
Σηκωθείτε όλοι να δοκιμάσετε το τηλεφωνικό κέντρο!

Εγώ τον ακούω πριν κοιμηθώ. έχω γίνει φαν! Είναι σα παραμυθάκι! Αν δεν τον ακούσω δε κλείνει το βλέφαρο...

+Λιακουρειάστηκα+
Anonymous Anonymous, at 3:00 AM  
Έχει και κοινό ρε! Live κατάσταση! Μάλιστα το κοινό μιλάει (λέει "χθες" δε ξέρει άλλες λέξεις). Αλλά έχει χιούμορ, μιας και ο Λιακό συχνά πυκνά τους λέει "μη γελάτε"...

Κωμικές καταστάσεις. Ότι πρέπει για ανάλαφρη τηλεκατανάλωση. Άρχισα ήδη να νυστάζω...
Anonymous Anonymous, at 3:06 AM  
Ρε που πήγε ο Αλέξανδρος; Μας έλειψε. Παρατηρήσατε ότι όταν δεν γράφουν αυτοί οι κατηχητές ( Αλέξανδρος, μπανανόησον και τέτοιοι ) δεν έχουμε κι εμείς τι να γράψουμε; Κάντε κάτι παιδιά χρειαζόμαστε διασκέδαση.
Anonymous Anonymous, at 10:59 AM  
Agapitoi Funel

Diavazontas meta megalis prosoxis to telefteo sas +superturboevlogison+ logo peri tou profiti siniditopiisa kati...mpori o profitis na mas ekane rezili diethnos miniontas ton K. Tsiropoulo apo tin alli omos voithise ena megalo arithmo atomon opos o ipofenomenos na vrei tin alithia stous pragmatikous ekfrastes kai dierminois twn liakourion profition...Euxaristoume profiti gia to doro pou mas ekanes...eithe 1000 nefelim na kremonte pano apo tin polikatikia sou kai 100 antivaritikes rosikes sferes na se filane apo to mati.

meta timis kai supervlogison++

tkpig

ps. oi xounteoi itan elines, orthodoksoi, patriotes??? meta anarotiomaste pou vriski tin pelatia o profitis
ps2.anamenoume tin diki meta megalis anipomonisias...ithe i alithia na lampsi
Anonymous Anonymous, at 1:04 PM  
@analafros

καταλαβαινω το πόνο σου και συμπάσχω μαζι σου. Αφου μερικές φορρες σκέπτομαι τι θα γίνουμε αν τα παρατησει ο Προφήτης και γυρίσει πίσω στα φροντιστήρια :-D
Λεω μαλιστα εκ περιτροπής όλοι μας να κάνουμε το δικηγόρο του διαβόλου πότε πότε να περνάει η ώρα. Και αρχίζω πρωτος με το σκελετό του κενταύρου. Εχετε σκεφτεί οτι μπορεί να υφίσταται σιωνιστική συνομωσία; :-))))
Anonymous Anonymous, at 1:54 PM  
Αγαπητέ Taklamakan, σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει καμιά συνομωσία, καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει σκελετός κενταύρου. Υπάρχει όμως κένταυρος! Κάθε βράδυ κατεβαίνει στον ακάλυπτο της απέναντι πολυκατοικίας και τον βλέπω καθαρά. Τον ακούω κιόλας να βαδίζει τριποδίζοντας, σαν νεαρό αλογάκι. Τόση ευεξία! Κάπου κάπου, ξεχνιέται και χλιμιντρίζει, αφού δεν βρίσκει συνομιλητή να συζητήσει ανθρωπινά ο καημενούλης...
Σκέφτομαι να κατέβω κανα βραδάκι να του κάνω παρέα, φοβούμενη μήπως στην απελπισία και στη μοναξιά του δώσει τέλος στην έρμη τη ζωούλα του και βρεθεί ο σκελετός του και τον κλέψουν τπτ αμερικανά και τον βάλουν στα μουσεία τους.. αλλά πάλι.. τι να σας πω.. με συγκρατεί ο φόβος, μη φάω καμιά αδέσποτη κλοτσιά δλδ...

+κενταυρισον κενταυρισον κατι μενει+
Blogger Rodia, at 8:04 PM  
Αγαπητή rodia ο λόγος σου είναι ποιητικός. Να υποθέσω οτι σε εμπνέει κυρίως ο προφήτης; :-)
Anonymous Anonymous, at 12:49 AM  
Τι ωραία!
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που βλέπω λιακούριες υπάρξεις.

Εγώ κάθε βράδυ βλέπω έναν 4-μετρο γίγαντα. Όταν κάνει τη βόλτα του, το κεφάλι του περνάει διπλά από το παράθυρο μου (1ος όροφος). Πολλές φορές μου λέει και κάτι αλλά δεν τον καταλαβαίνω γιατί μιλάει πελασγικά. Μάλλον θα με χαιρετάει.

Μια φορά μάλιστα είχε σταθεί επί ώρες στο παράθυρο του διπλανού διαμερίσματος (επίσης πρώτος όροφος) για να του κάνει η γειτόνισσα περμανάντ.
Η κακομοίρα έδινε την επόμενη μέρα εξετάσεις στη σχολή κομμωτικής και παρακάλεσε το γίγαντα να τη βοηθήσει να εξασκηθεί.

Λέτε να φτιάξουμε κάνα ξεχωριστό βλογ οπού θα καταγράφονται οι εμπειρίες μας με τα λιακούρια όντα, φαινόμενα κτλ;
Blogger SPY, at 1:50 AM  
Να σου πώ παντως το κρίμα είναι ότι παρά το αναπάντητο της επιστολής που δημοσιεύεις στην αρχή, το site του πατροκοσμα δεν διαφέρει και πολύ από τα λεγόμενα του +προφήτου+ μέχρι και αριθμολογικές προωλέψεις κάνει,
http://www.patrokosmas.gr/ekdosis.asp?sitem=1&artid=3714
οπότε το να αλλάξουμε ένα γνωστό με έναν άγνωστο προφήτη δεν με εμπνέει ιδιέτερα. Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε!
Blogger Nicholas, at 5:15 AM  

Add a comment