funEL βαρυ πακετο

Wednesday, March 21, 2007

Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΗΘΙΩΝ (εθνικά πατριωτικά)

Η απανταχού έγερση των ΕΛληθίων είναι πια φανερή. Παντού γύρω μας βλέπουμε την εθνική πατριωτική ορμή των εγερμένων. Τα σημεία και τα Θαύματα είναι πια φανερά. Οι Προφητείες καθημερινά επιβεβαιώνονται. Η φοβερή νίκη της εθνικής μας (και οι Τούρκοι ΕΛληνες είναι), παραμονή 25ης Μαρτίου (με κρυφό σχολειό, Αγία Λαύρα κλπ), με μεγαλοπρεπές κάψιμο του μιαρού βιβλίου της ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού, με ιερό εκπολιτιστικό σουλτάν μερεμέτ των ΕΛληναράδων υπερπατριωτών κατά των κουλτουριαραίων κλπ κακών προδοτών. Δύο καλοκαίρια δύο πασχαλιές, κένταυροι από το Σείριο, ορθόδοξες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ, πόλεις στην Ελληνική σελήνη, θολωτοί τάφοι των Μυκηνών στον Άρη.

Ο Προφήτης Ισαπόστολος Πλασιέ Άγιος καντηΛανάφτης, δίνει καθημερινά τη μάχη για την επικράτηση των ιδεωδών Του:
Νεοεθνικοσοσιαλισμός, κρυπτοφασισμός, αρχαιολατρία, παραχάραξη της ιστορίας, εθνικιστικό μίσος, σωβινισμός, ρατσισμός, φανατισμός, κλπ κλπ.
Με τη βοήθεια του γέροντα, του Πούτιν και του θείας προ(παρα)νοιας που Τον έχρισε Προφήτη, η Χρυσή Αυγή της 6ης Κοσμοκρατορίας το 2024 ανατέλλει. Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει.




Ρίχτε μια ματιά στους εγερμένους ΕΛήθιους της «ευρύτερης Ελλάδας», που ακολουθούν το σχέδιο του Θεού και τις παναθρώπινες παραδοσιακές αρχές (εμείς είμαστε και άλλοι δεν είναι). Ενάντια στη μιαρή παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμό, διεθνισμό, που θέλει να μας υποτάξει τη εθνική θρησκευτική μας συνείδηση, τα ιερά και τα όσιά μας.
Είναι η Αρχή. Μια πρόγευση του τι επέρχεται. Ενάντια στην απάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικών κινημάτων που μας έφεραν μακρυά από τις οπαδικές ποδοσφαιρικές σωβινιστικές αξίες μας.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

(Προσοχή τα βίντεο αυτά είναι απολύτως προσωρινά. Οι κακοί νεοταξίτες και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι και λοιποί κακοί υποχθόνιοι της λευκής αδελφότητας, τα κατεβάζουν γιατί λένε είναι τάχα hate video. Οι υβριστές. Τολμούν και αποκαλούν έτσι την Δυνατή και Λιακουρική εθνική υπερηφάνεια.)

Mάνα μακεδονία μας με τη Θεσσαλονίκη
Greek army και μας έστησαν στη γωνιά
Σε κακόφημα μπαράκια γυρνάς ... δε μ' αγαπάς
Μωρέ τι μας λέτε...
Eνάντια στη Νέα Τάξη των πραγμάτωνε, Δυνατά και ΕΛληνικά
Μη μας κοιτάς έτσι Κεμάλ, χεστήκαμε
Με κλασική μουσική και γαμοοικονομικά
Ώπα τα κομμάντα με ζουρνάδες και λαγούτα
Αποδείξεις και ντοκουμέντα φίλες και φίλοι Δυνατά και Τουρκικά
Εθνική πατριωτική απάντηση
Σώπα ρε ...σε μερικές ώρες τουρκέψαμε
Υψηλής αισθητικής και νοημάτων
Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό
Εμφανώς το βουβαλόπαιδο ανήκει στο ίδιο γενεαλογικό δέντρο με το Προφήτη
κακομοίρηδες μογγόλοι
τούρκικο εθνικιστικό πατριωτικό συρτάκι και χοροδιακός Μουσταφά
γεμίσαμε gay, ώπα λέει
κι άλλοι gay
και λίγος sakis (τα σύκα, σύκα και ο gay, gay)
Τούρκοι μογγόλοι αδερφάρες Κεμάλ, άχρηστοι όλοι
Περισσότερες αδερφάρες τούρκοι, μογγόλοι κλπ.
Νεκροκεφαλές, μαχαίρια, δικέφαλοι (εκεί το διαλύσαν το μαγαζί)

Ηνωμένες Πολιτείες Αλβανίας (σοβαρή διαταραχή)
Νεοταξίτες, αμερικανοτουρκοαλβανοί (άλλη μια σοβαρή διαταραχή)
Κι άλλοι Αλβανοί χέρι χέρι με τους Βόσνιους
Μεγαλέξανδρος μακεδονικός, κι άλλοι μεγάλοι χάρτες, κι άλλα σεξουαλικά...
Κι άλλα κομμάντα, σημαίες και, εμείς είμαστε κι άλλοι δεν είναι
Μακεδονομάχοι χέβυ μέταλ, κι άλλα όνειρα με πολέμους και επεκτάσεις
Αλύτρωτοι κομιτατζήδες και ένα γνωστό ηχητικό εμβατήριο (ρε τι γίνεται?)
Καρδούλες, σκυλάκια, γκάϊντες, καμμένες σημαίες, μεγαλέξανδροι
Η Μακεδονία είναι Βουλγαρική (τι έγινε λέει?)
Ποιός είπε ότι ο Μεγαλέξανδρος είναι μακεδονικός, βουλγαρικός κλπ,... αλβανικός είναι
Περιέχει ύμνο γνωστού ελληνικού ακροδεξιού κόμματος και Ν. Τέσλα
Yπέροχη πατριωτική εθνική δημιουργία με σεβασμό και φιλότιμο
Άλλη μια πατριωτική εθνική δημιουργία με σεβασμό και φιλότιμο
Παγκόσμια νεοταξίτικη συνωμοσία για τη παραχάραξη της μακεδονικής ιστορίας
... Μα αφήστε με να σας εξηγήσω. Απλά πράγματα δηλαδή...
Αμερικάνικη συνωμοσία Μacdonalds και μικρές μαϊμούδες
Μία διαφορετική εθνολογική πινελιά της Τουρκίας (... της Μογγολίας)

Εμείς όλους τους αγαπάμε (αβάντι μαέστρο ένα καλαματιανό)
Σεξ, ραπ, υπέροχα παιδικά σκίτσα (εμπνευσμένο)
Yψίστης αισθητικής και πολιτικής άποψης καρτούν
Η καθαρότητα του αυτόχθονος ελληνικού dna (σοβαρότατη διαταραχή)
Η βρωμερότητα του αιθιοπικού ελληνικού dna (σοβαρότατη διαταραχή)

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ:

Αλήτες προδότες πολιτικοί / Λαός στρατός εθνικισμός / Τούρκοι μογγόλοι δολοφόνοι / ακούστε το καλά, σε κάθε προδοσία, μπουρλότο θα σας βάζουμε σε σπίτια και γραφεία / αμερικάνοι, σιωνιστές, ο τάφος σας θα γίνει απ' τους εθνικιστές / βρίζουν τη πατρίδα, τη σημαία καίνε, νύχτα θα 'ρθούμε κι οι μάνες τους θα κλαίνε /


Εν αντιθέσει με όλα τα ανωτέρω Δυνατά και Λιακουρικά ιερά βίδεα των εγερμένων εθνικών κοινωνικών πατριωτικών συνειδήσεων παραθέτουμε.
Τον γνωστό καλλικατζαραίο πράκτορα της Λευκής αδελφότητας, αντίθεο, αντίχριστο, κουλτουριαραίο, τσιράκι της Νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης, υποχθόνιο, σιωνιστή, κλπ υπερκακό, με το υβριστικό άθεο, διεθνιστικό τραγούδι του που διασύρει κάθε ιερό και όσιο.
Imagine (υπάρχουν ακόμα προδότες ανθΕΛληνες υπάνθρωποι που τους αρέσει αυτό το υβριστικό παγκοσμιοποιητικό μίασμα?)




Η Δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου που τόλμησε (η αυτόματη μηχανή του) να έχει link του μιαρού και βλάσφημου funEL, έχει οριστεί στις 21 Ιουνίου 2007. Ο τηλεπλασιέ Δημοσθένης Λιακόπουλος κάνει το χρέος Του σαν καλός Ορθόδοξος και πατριώτης. Όπως το εννοεί Εκείνος. Έχει ήδη καταστρέψει έναν αθώο (ούτως ή άλλως) άνθρωπο με τη πρωτοφανή σε ζήλο μήνυση και συνεχίζει να τον ποδοπατά με την επερχόμενη δίκη (που μάλλον θα φροντίσει να πάρει αναβολή για να διαλύσει τελείως το θύμα Του). ... με Ελληνοχριστιανική αγάπη πάντα... όπως την εννοεί Εκείνος φυσικά.

Αφιερώνουμε γνωστό απόσπασμα σε όσους ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το ζήτημα:

Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους
Pastor Niemoller

Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους
και δεν μίλησα
γιατί δεν ήμουν Εβραίος
Έπειτα ήρθαν για τους κομμουνιστές
και δεν μίλησα
γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής
Έπειτα ήρθαν για τους συνδικαλιστές και δεν μίλησα
γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής
Έπειτα ήρθαν για εμένα
και δεν υπήρχε κανένας
να μιλήσει για εμένα.

Pastor Niemoller: Γερμανός ιερωμένος και θεολόγος γεννημένος στη Γερμανία το 1892. Στην αρχή φίλος του ναζισμού διότι ήταν εναντίον του κομμουνισμού αργότερα απογοητεύτηκε επειδή ο Χίτλερ πίστευε ότι το κράτος υπερείχε της εκκλησίας. Συνελήφθη και εγκλείστηκε στο Dahau. Απελευθερώθηκε το 1945 από τους συμμάχους.

buzz it!

:: posted by funEL, 8:56 PM | link | 58 comments |

Tuesday, March 20, 2007

Γιατί (ΔΕΝ) βγαίνουν οι Προφητείες +εισαγωγή+

H ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ blogme.gr ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

Κάποιοι φωταδιστές άθεοι σκεπτικιστές αναρωτιόνται βλασφήμως (σκεπτόμενοι λογικά) γιατί δεν έχει βγει καμία απολύτως Προφητεία και αντιθέτως έχουν διαψευστεί και όσες έχει προαναγγείλει ο ισαπόστολος Άγιος Τηλεπλασιέ. Συνεχίζουν δε, αναιδώς υβριστικά, να έχουν απορίες σε δηλώσεις του Προφήτη περί Προφητειών που επαληθεύονται μεταφυσικά (στη φαντασία του Προφήτη).
Από τις εκατοντάδες περιπτώσεις αμφισβητήσεων των βλάσφημων άπιστων παίρνουμε 3 στη τύχη. Ο αριθμός 3 είναι ιερός (Τρία. να τη φας και νά ‘ναι κρύα).

Οι παλληκαρίσιες Ορθόδοξες Λιακούρειες απαντήσεις είναι οδηγός για να απαντάει κάθε Λιακόφιλος σε όποιο κουλτουριαραίο που θα τολμά να αμφισβητήσει τα λεγόμενα του Προφήτη τηλεβιβλιοπώλη. Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

1. Όλοι βέβαια θυμόμαστε τι έλεγε ο γέροντας πριν ενάμιση χρόνο, ακριβώς μετά το τυφώνα Κατρίνα (μυστικό υπερόπλο ΤΕΣΛΑ του Πούτιν). Η Προφητεία του ήταν ότι θα καταβυθιστεί η Μιαρή Καλιφόρνια από ισχυρούς σεισμούς και ότι θα καταστραφούν οι νότιες πολιτείες από τυφώνες (οργή Θεού ενάντια στη Νέα Τάξη). Αντ’ αυτού ο Θεός προτίμησε να κάνει εκατοντάδες καταστροφικούς σεισμούς και τυφώνες, οπουδήποτε αλλού, σε όλη σχεδόν την υπόλοιπη γη (κυρίως σε φτωχές περιοχές, Αφγανιστάν, Ιράν, Λατινική Αμερική, Κούβα, Τουρκία, Πακιστάν κλπ) με πολυπληθείς νεκρούς και χιλιάδες αστέγους, εκτός από τις περιοχές των προαναγγελθέντων Προφητικών στόχων. (Επιπροσθέτως ο αυξημένος κίνδυνος σεισμού στη Καλιφόρνια είναι επιστημονικό δεδομένο γνωστό πάρα πολλές δεκαετίες λόγω του ρήγματος που υπάρχει εκεί. Το ίδιο αυξημένος κίνδυνος τυφώνων υπάρχει στις νότιες περιοχές των ΗΠΑ, με επιστημονικά κριτήρια).
Απάντηση Δυνατή και Λιακουρική: Και λοιπόν? Θεός είναι κάνει ότι θέλει. Οι Προφητείες που δεν επαληθεύονται είναι για να μας δοκιμάζει ο Θεός τη Πίστη μας. Ποιός είπε ότι δεν επαληθεύονται, ... περιμένετε μερικές χιλιάδες χρόνια και θα δείτε. Ει Θεός μεθ’ υμών, ουδείς καθ’ ημών.


2. Επίσης αναρωτιόνται οι υβριστές που τολμούν να αμφισβητούν με τη Λογική (εφεύρεση του Σατανά), πως είναι δυνατόν να Δικαιώνεται αυθαίρετα σε κάτι άσχετο. Ξέρουμε όλοι βέβαια «το μυστικό του Πούτιν» που αποκάλυψε ο Ιερός καντηΛανάφτης στη εκπομπή (χοντροδούλεμα του Αναστασιάδη) πριν 2 χρόνια. Το μυστικό αυτό λοιπόν έλεγε ότι ο Πούτιν, η εκκλησία της Ελλάδος και το Άγιο Όρος θα κάνουν εταιρία να εξορύξουν τα πετρέλαια της περιοχής. Ο Προφήτης τηλεπλασιέ πανηγυρίζει αυτές τις μέρες προβάλλοντας αυτή ακριβώς την αποκάλυψη και περιχαρής κουνώντας εθνικοσοσιαλιστικά την ιερή χερούκλα του διαλαλεί ότι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ επειδή υπεγράφη η συμφωνία του αγωγού μεταφοράς αερίου Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη (άσχετο γεγονός). Η δικαίωση άλλης μιας Προφητείας Του...
Απάντηση Δυνατή και Λιακουρική: Που έχουν απορία οι κουλτουριαραίοι? Επειδή ο Πούτιν, αντί για συμφωνία με την εκκλησία για εξόρυξη πετρελαίων, επικύρωσε τη συμφωνία με τη κυβέρνηση, (που ετοιμαζόταν 12 χρόνια τώρα) για μεταφορά αγωγό αερίου από τη Ρωσία? Και λοιπόν? Τι Λοζάννη, τι Κοζάνη. Προφήτης τηλεπλασιέ είναι ... όλα θα σας τα λέει? Στο κάτω-κάτω τα λέει κωδικοποιημένα. Πάρτε το πρόγραμμα λεξαρίθμων να αποκωδικοποιήσετε τις Προφητείες Του. Δικαιώθηκε. Τελεία και παύλα. Πίστευε και μη Ερεύνα.


3. Κάποιοι κουλτουριαραίοι ρωτούν πως ακριβώς Δικαιώθηκε στη δολοφονία της Πολιτόφσκαγια, όπως φωνάζει κουνώντας απειλητικά το γνωστό χοντροδάκτυλο. Για χρόνια προπαγανδίζει υπέρ του Ορθόδοξου Πουτινιάρη κοντοπούτινο, που φυσικά με τις αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψέλνουν τεριρέμ θα μας χαρίσει την Αγιασοφιά (τώρα που εκπληρώθηκε και το Θαύμα – Προφητεία με τα τηγανισμένα, ζωντανά ψάρια βρικόλακες, που πήδηξαν στο τηγάνι). Η Πολιτόφσκαγια σφοδρή πολέμιος του Πούτιν δολοφονήθηκε την ημέρα των γενεθλίων του. Το βιβλίο της (εκδόσεις ΟΞΥ), το πλάσαρε ο τηλεπλασιέ. Από που κι ως που δικαιώθηκε με τη δολοφονία?
Απάντηση Δυνατή και Λιακουρική: «Μάτια έχετε και δεν βλέπετε, αυτιά και δεν ακούτε». Ο Προφήτης Δικαιώθηκε και γιορτάζει γιατί ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ (ότι και να γίνει ή να μη γίνει). Με αυτό το Δόγμα σαν αναφισβήτητη αρχή, εσείς ψάξτε το γιατί. Με τη μέθοδο «ο Προκρούστης και ότι και να γίνει Δικαιώνομαι» θα βρείτε κάποιο τρόπο να «αποδείξετε» θεολογικώς τη σχέση. Μη τα θέλετε όλα στο πιάτο. Ερευνάτε τας Γραφάς.


BONUS. Υπόθεση εργασίας: Είναι γνωστή η επίσημη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ για νερό στον ΑΡΗ. Η ανακοίνωση υπήρχε παντού ανεπίσημα στο διαδύκτιο. Ο Προφήτης παρουσίασε το μπαζοπακέτο Του «Άρης ο κόκκινος πλανήτης», όπου αναγνώριζε Ελληνικά κτίσματα, πλαστικές σωληνώσεις κλπ. Μέσα στο πλήθος των φανταστικών εικασιών που αναφέρονταν σαν πραγματικότητα, υπήρχε και η σοβαρότατη πιθανότητα για νερό στον πλανήτη. (Το γνωστό απαραίτητο ψήγμα αλήθειας, στον ωκεανό διαστρεβλώσεων και παραφθορών).
ΤΙ EINAI ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΡΗ?
ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ



ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ).
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Φάτε τώρα κατακούτελα και μια Προφητεία ΠεντΕΛα να γουστέρνετε. Μαζέψτε τα σπασμένα σας κόκαλα κουλτουριαραίοι.





Και μη ξεχνάτε τη φοβερή και τρομερή ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: «όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πιάσει πάτο είπε ο γέροντας. Ο Άγιος θα τον τιμωρήσει... με αγάπη πάντα»

Ει Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ υμών. ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (και ίσως είναι ήδη εδώ)

buzz it!

:: posted by funEL, 8:16 AM | link | 75 comments |