funEL βαρυ πακετο

Friday, January 06, 2006

Review wallpaper e.blog=

Παραθέτουμε για τους αμάχους ένα review από τα ιερά wallpaper των τελευταίων μηνών, προς περισυλλογή, νηστεία και προσευχή στις δύσκολες αυτές στιγμές του φοβερού αναμενόμενου ιερού πολέμου που έχει ξεσπάσει στη κουφάλα γη, αυτές τις μέρες.
Όλοι ξέρουμε ότι οι υποχθόνιοι καλικατζαραίοι - κουλτουριαραίοι κοντεύουν να καταστρέψουν το σύμπαν των επιχθονίων κόβοντας το δέντρο που στηρίζεται η έξω γη (κατά ασφαλής πληροφορίες Σακκέτου - Πακέτου, Πάλμο, γεροντάδων +ευλόγησον+ κλπ). Δυστυχώς η ΕΛΟρθόδοξη υπερτεχνολογία που κλέψαν οι Σιωνιστές Αντίχριστοι, από τις τεραστίων διαστάσεων υπόγειες αποθήκες στο Μυστικό Βουνό του Οσίου Πούτινος, κάνει την μάχη δύσκολη για τους Καλούς. Όμως η αντεπίθεση των Ορθοδόξων δυνάμεων παππούληδων, καντηλαναφτών, καλογραιών και λοιπών ειδικά εκπαιδευμένων επίλεκτων σωμάτων ασφαλείας (μοναχών, ασκητών, εξομολογητών κλπ) με αντιβαρυτικές Αγιαστούρες υδραργύρου και super ενισχυμένο αγιασμό ΤΕΣΛΑ, σπάει τα κόκαλα των Κακών, Δυνατά και Λιακουρικά (διότι πάντα το καλό νικάει το κακό, όπως ξέρουμε).
Η ειδική υπερβατική Ορθόδοξη anti-satanic666 διαδραστική επενέργεια των βλογιοκομμένων wallpaper, είναι καθοριστική για την έκβαση του πολέμου.






Flash Slideshow



Παρακαλείσθε όπως ραντίζετε τις οθόνες με αγιασμό από την εκκλησία της ενορίας σας (αφού έχετε εγκαταστήσει το βλογιοκομμένο wallpaper της αρεσκείας σας), λέγοντας τα ειδικά για την περίσταση, κάλαντα των Φώτων:

Σήμερον τα φώτα και οι φωτισμοί και μαχαι μεγάλαι στη κουφάλα γη...
Κάτω στον Υποχθόνιο τον ποταμό κάθεται καλικατζάρι αντιβαρυτικό...


Πλήρης Ανταπόκριση με ολοκληρωμένο ρεπορτάζ θα έχουμε όταν τελειώσει νικηφόρα η μάχη.
Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:23 AM | link | 1 comments |