funEL βαρυ πακετο

Sunday, September 10, 2006

SUPER PUTIN +ευλόγησον+

Επιτέλους ο Ορθόδοξος πλανητάρχης εκλεκτός του θεού, ο προορισμένος να μας χαρίσει την Αγιασοφιά, ο βαθύτατα θρησκευόμενος Όσιος Βλαδίμηρος Πούτιν, ήρθε στο κέντρο του κόσμου, την Ελλάδα, με καμουφλαρισμένη αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα και με συνοδεία εκατοντάδων Tupolev με κάλυψη που τα κάνει αόρατα (γι αυτό και δεν τα είδε κανείς, εκτός από τους υπερτεχνολογικούς καντηλανάφτες του Αγίου Λιακουρίου, +μεγάλη η Χάρη Του+). Eπίσης λόγω της υπερτεχνολογίας ΤΕΣΛΑ που διαθέτει, εξασφάλισε να μην είναι ο κακός του ο καιρός. (Ορθόδοξη υπερτεχνολογία ΤΕΣΛΑ: έλεγχος των καιρικών φαινομένων, δημιουργία τυφώνων, ξηρασιών, βροχών κλπ, έτσι κατέστρεψε τη πολυπολιτισμική αμαρτωλή Ν. Ορλεάνη με το τυφώνα Katrina).

Τα τεριρέμ των κοσμοσφαιρών κάναν τα κονοστάσια να δακρύζουν, τα κωσταντινάτα να κουδουνίζουν, τα κοκάλα των απανταχού κρυμμένων κενταύρων να τρίζουν και τους ανορθόδοξους να χέζονται από τη τρομάρα τους.





Ναι είναι αλήθεια. Για άλλη μια φορά ο Προφήτης Πλασιέ δικαιώθηκε.Να για ποίους λόγους ο Προφήτης Λιάκουρας δικαιώθηκε όπως πάντα:


Στο ιερό Βίδεον που ακολουθεί, βλέπουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ με συνοδεία παραδοσιακών ρώσικων ψαλμωδιών, τη πρώτη μεγαλόστομη προειδοποίηση Πούτιν, την υπερτεχνολογία του, τις απόκρυφες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που «μπαίνουν βγαίνουν γυαλίζουν κιόλας», τους ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων, η γνώση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ πωωωωωπωωω, δείτε εδώ τι γίνεται. Με την έγκριση του Αγίου Όρους, ότι καλύτερο υπάρχει.




+PUTINO+PROFITIES+

Ο γέροντας του Τάγματος funEL, δηλώνει ρητά και αμετάκλητα ότι,
ΟΤΑΝ εκπληρωθούν οι προφητείες...
... θα κάνει τη γη επίπεδη
... θα αναστήσει τους νεκρούς
... θα κάνει το γάιδαρο υποβρύχιο
... η βλακεία θα πάψει να υπάρχει
... θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία
και
... ο ίδιος θα γίνει Αρχιεπίσκοπος




Προσφορά πακέτο άλλα τρία (να τη φας και νάναι κρύα) Βίδεα.

Το πρώτο παραγωγής μας επαναληπτικόν προς εμπέδωση. Εικάζεται ότι ο γέροντας +ευλόγησον+ θα βάλει πρόχειρο διαγώνισμα. Το βίδεον περιέχει τα θέματα SOS, όπως, ποιός είναι το αφεντικό του πλανήτη, ποιός είναι ο περιούσιος λαός του Θεού και ποιός δικαιώνεται πάντα.




Το δεύτερο παραγωγής Αγίας Ορθοδόξου Ρωσίας, πως βλέπουν οι ορθόδοξοι ρώσοι τον (Ρασ)Πούτιν τους, με παραδοσιακή μουσική, εννοείται ευλογημένη βλογιοκομένη, από τους ΕΛληνορώσους γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+




Το τρίτο επαναληπτικό (ντοκουμέντο) παραγωγής ιερών αποκαλυπτικών λιακουρορθόδοξων εκπομπών "Δυνατά και ΕΛληνικά". Περιέχει τα περίφημα μαγικά μολύβια του Πούτιν. "Βαθύτατα θρησκευόμενος και χριστιανός" ο Πούτιν για να μη ξεχνιόμαστε. Και όπως αυτοπροσδιορίζεται ο Προφήτης ημών Λιάκουρας "εμείς κάνουμε τη νύχτα μέρα", δηλ. κάνουμε το μαύρο άσπρο, το κακό καλό, τη ψέμα αλήθεια, κλπ κλπ...




Υ.Γ. Στη τελευταία εκπομπή όπου το Θαύμα της Ορθοδοξίας την βλέπουμε τόσες μέρες τώρα (και μόνο τελευταία δεν είναι), βλέπουμε το εξής επίσης φοβερό Θαύμα του θεού και της Ορθοδοξίας:
Τα σαβουροσκουπιδοβιβλία Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ που σύμφωνα με τις αναμφισβήτητες ρητές δηλώσεις του Προφήτη έχουν τελειώσει πάνω από ένα χρόνο, υπάρχουν ξανά, λόγω εμφανούς θαύματος.
Το μπαζοβιβλία αυτά ΠΟΥΛΩΝΤΑΙ, παρ όλη τη ρητή εντολή του μυστικού γέροντα +ευλόγησον+ να δίνονται ΔΩΡΕΑΝ (σαν μπάζα που είναι). Εδώ βλέπουμε την επέμβαση της Θείας Πρόνοιας που καθαγιάζει κάθε Ευρώ που μπαίνει στη τσεπάρα του Προφήτη.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:06 AM | link | 19 comments |