funEL βαρυ πακετο

Monday, September 12, 2005

Katrina

Οι προφητείες επαληθεύονται τώρα. Με στοιχεία, αποδείξεις, δεδομένα, μοναδικά κι ανεπανάληπτα βλέπουμε την αλήθεια.
Γιατί δώσαν το ρώσικο όνομα Katrina στον τυφώνα?
Γιατί πήγε ο Όσιος Βλαδίμιρος στο Άγιο Όρος?
Γιατί εγκαινιάστηκε η έκθεση της Θεσσαλονίκης. Σύμπτωση κι αυτό?
Ο άπαιχτος υπερεπιστήμονας Προφήτης Λιάκουρας, βρήκε πάλι τη λύση του μυστηρίου.
Ο πανάγαθος, ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός βάσει του σχεδίου του και με βοηθό τον ορθόδοξο Super Πούτιν με την υπερτεχνολογία Tesla (τεχνολογία ελέγχου φυσικών φαινομένων των αρχαιοελληνορθόδοξων στον περίφημο ελληνοατλαντικό πόλεμο), ΣΑΡΩΣΕ τη Ν. Ορλεάνη.
Ένα μικρό τυπικό δείγμα της δικαιοσύνης, της αγάπης, και του σεβασμού στον άνθρωπο όταν θα έρθει η ελέω θεού 6η Αυτοκρατορία (6ο REICH).
Κτυπήθηκε η Νέα Τάξη στη Καρδιά της, όλα τα μιαρά έθνη των μαύρων, των πορνών, των Jazz-εκφυλισμένων, της βρωμερής φτωχής γκρίζας πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Όπως είναι φυσικό μετά το θεάρεστο αυτό έργο ο Super Πούτιν κατέφτασε στο Άγιο Όρος για την δοξαστική ευχαριστήρια λειτουργία στον ζωοδότη Ύψιστο, να πάρει ευλογία από τους γεροντάδες, να κλείσει συμφωνίες για τα πετρέλαια, να πουλήσει αεροπλάνα, αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, αόατα Tupolev, να πάρει νέες οδηγίες από το Θεό και να συμβουλευτεί τον Προφήτη-Πλασιέ.
Η αλήθεια έλαμψε πάλι χάρις την ακάματη προσπάθεια του εκλεκτού του Θεού, που λόγω του Θαύματος των ανεξάντλητων αποθεμάτων του μπαζοβιβλίου "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" να δίνει τσάμπα ΓΝΩΣΗ στους Έλληνες.
Το σχέδιο του Θεού (που εμπιστευτικά αποκάλυψε ο ΙΔΙΟΣ ο Παντοδύναμος, στην αγία Λιακουρομάδα), εφαρμόζεται αμείλικτα. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συμβεί στο σύμπαν ή ότι ΔΕΝ συμβεί επίσης (από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο) αποτελεί ατράνταχτη ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την ύπαρξη αυτού του σχεδίου.
"ο Κιοφτές γαρ εγγύς", οι προφητείες τώρα δικαιώνονται.
Ακόμα μια φορά οι μυστικοί μας ρεπόρτερ κατέγραψαν συγκλονιστικά ντοκουμέντα στη Ν. Ορλεάνη, όταν οι Κοσμοκεφτέδες του Πούτιν με τη βοήθεια του Θεού εκπλήρωσαν μια ακόμα φιλάνθρωπη και ειρηνική (όπως πάντα) Προφητεία του γέροντος +ευλόγησον+.









buzz it!

:: posted by funEL, 12:21 PM

0 Comments:

Add a comment