funEL βαρυ πακετο

Saturday, October 22, 2005

Σεισμοί, Λοιμοί και Καταποντισμοί

Οι Προφητείες του Υπερβιβλίου-Τάκου-Τσιμεντότουβλου "Ο Κεφτές γαρ Εγγύς" των σεισμών στη Καλιφόρνια της Νέας Τάξης των Πραγμάτων και περί τυφώνων στα Νότια της καταραμένης αυτής γης, φαίνεται για μερικούς ότι δεν επαληθεύονται.
Ψεύδη ασύστολα. Μόνο οι Άθεοι, υλιστές, σκοτεινοσιωνιστές και ρυπαροί θα έλεγαν κάτι τέτοιο. Το ότι έγιναν τυφώνες στη Λατινική Αμερική και ο πρόσφατος τυφώνας Βίλμα (γιατί Βίλμα άραγε? Ρώσικο όνομα εεεε?) στο Μεξικό και τη Κούβα ΑΝΤΙ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αντιχρίστου (ΗΠΑ), αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλήθεια των προφητειών.
Το ότι έγιναν σεισμοί στο Πακιστάν με χιλιάδες νεκρούς, ΑΝΤΙ στη σατανική Καλιφόρνια δείχνει ότι το σχέδιο του Θεού ακόμα μια φορά επαληθεύεται.
Διότι ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑΙ AI ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από τις φοβερές Προφητείες του γέροντος-Λέροντος +ευλόγησον+ και του Αγίου Παπαρίσιου του Ιεροτζογαδόρου διά στόματος Ισαποστόλου Οσιομάρτυρος Προφήτου-Πλασιέ Λιάκουρα.

chapter 1

chapter 2

chapter 3

Γιατί λέτε γίνονται σεισμοί ΕΔΩ στο κέντρο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, στη Χίο, Σμύρνη, Ζάκυνθο? Θα πιστέψουμε την Άθεη επιστήμη για φυσικά φαινόμενα? Θα πιστέψουμε την Άθεη σεισμολογία για ρήγματα και φυσιολογικές ακολουθίες? Εμείς με μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά βλέπουμε την Αλήθεια του Θεού.
Με βοηθό τη Μοναδική Λιακούριο Θεοεπιστημονική ΜΕΘΟΔΟ "Ο Φάντης, το Ρετσινόλαδο, ο Αχταρμάς και Μονά-Ζυγά δικά μου" οδηγούμαστε σε τρομακτικά συμπεράσματα:



Υποκλοπές των sms του Γέροντος +ευλόγησον+ με τον Θεό, από τους Ιλλουμινάτι και την Αδελφότητα του Λευκού Πύργου στη Sahlamaran, δια της μεθόδου Μάτα Χάρι.



Διάθεση των απόρρητων αρχαιοελληνορώσικων συστημάτων Tesla στη μαύρη αγορά των Καλικατζαραίων-Διαβολαραίων-Σιωνιστών.



Ύποπτη Αντιχριστιανική συμπεριφορά του γίγαντα Εγκέλαδου στη κουφάλα της γης (από την εποχή της αποκάλυψης του γίγαντα στο Αττικό Μετρό από τον Προφήτη-Πλασιέ).



Δυσλειτουργία της Ιερής Ορθόδοξης Βουλώστρας (για τα σφραγίσματα της κουφάλας γης), του Αγίου Ανδρέα του Αποφράχτη.



Αναβάθμηση του Σατανικού ηλεκτρονικού Σφραγίσματος του Αντίχριστου 666 στο παγκόσμιο δίκτυο ιστοχώρων βόθρων wwwc.



Σατανοατλαντικές Κρόνιες Παρεμβολές στα συστήματα σκόπευσης του Θεού (γι αυτό και ρίχνει σεισμούς, τυφώνες, ξηρασίες κλπ αδιακρίτως, επί δικαίων και αδίκων).



Επιτακτική ανάγκη αγοράς Γνώσης του καινούργιου Πακέτου-Σακκέτου (με κάθε δυνατή βοήθεια).

Το χτύπημα της Νέας Τάξης των Πραγμάτων και του Αμερικανοϊσραϊλινού Λόμπυ κατά της Ορθοδοξίας και του Eλληνισμού είναι φανερή.
Αδελφοί Αρχαιοχριστιανορθόδοξοι κρατάτε τη Πίστη σας. Αργά ή γρήγορα θα γίνει και σεισμός στη Καλιφόρνια και τυφώνας κάπου στη καταραμένη γη της Νέας Τάξης των Πραγμάτων (αύριο ή σε δύο, τρία, πεντακόσια χρόνια, κάποτε θα γίνει, έτσι λεν οι Προφητείες του Θεού και της Ορθοδοξίας).
Και αν όποιοι Ανθέλληνες, σκοτεινοσιωνιστές επιστήμονες αναφερθούν σε σεισμογενείς περιοχές, πιθανότητες και κλιματικές συνθήκες, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
Οι Προφητείες επαληθεύονται ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Αμήν.


buzz it!

:: posted by funEL, 5:53 PM | link | 4 comments |

Tuesday, October 18, 2005

Πόσοι ακριβώς είναι οι Έλληνες?

Oι Έλληνες είναι 4.798.327.876.214.897.246.966.092



Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι μόνο 450.000.000 στον πλανήτη. Οι Ισχυρισμοί των γνωστών πρακτόρων των Ιλλουμινάτι, καθώς και οι συλλογιστική τους είναι τελείως συκοφαντική, αυθαίρετη και τελείως ΠΑΡΑΛΟΓΗ.
Ο Προφήτης -Οδηγός- έριξε το δόλωμα και οι εβραιοσιωνιστές μογγολοειδείς δρακονιανοί το έχαψαν σαν τους Τρώες το Δουρή.
Δεν υπολόγησαν όμως την 5η φάλαγγα των κρυμμένων πρακτόρων ΕΛ στη ΚΟΥΦΑΛΑ της γης, που περιμένουν το μήνυμα του Προφήτη-πλασιέ και του συνεργάτη του, Θεού, να ξεσηκωθούν. Είναι όλοι οι Ναφθαλίν, η φωτεινή πλευρά των ΕΛοχείμ, ο Ήφαιστος, η γυναίκα του τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα Αφροδίτη, οι αντιφρονούντες διαβολαραίοι, οι διπλοί πράκτορες ΚατΕΛης και νομάρχης Ψωμιάδης, καθώς και άλλοι ελληνορθόδοξοι.





Και αυτά μόνο στην επίπεδη και ταυτοχρόνως κούφια γη (όπως ρητά αναφέρουν οι Ιερές Γραφές του Χριστιανισμού και της Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας).
Αν συνυπολογιστούν και οι 3.768 ελληνικοί Χριστιανορθόδοξοι ΕΛγαλαξίες και άλλοι 684.556 νεκροί που πριν απο λίγο αναστήθηκαν από τον γέροντα -ευλόγησον- λόγω προτέρου εντίμου και Αρχαιοελληνορθόδοξου βίου, τότε υπερβαίνουμε τους πεπερασμένους μετρήσιμους αριθμούς.



Η επιστημονική κατάρτηση των στελεχών των οχτρών είναι κλεμμένη από τους Αρχαίους Έλληνες (που είναι τα Ελληνικά χειρόγραφα Εεε? ποιοί τα κρύβουν? τι φοβούνται οι Φραγκολεβαντίνοι?).
Παραθέτουμε τα μοναδικά αρχαία Ορθόδοξα χειρόγραφα του Αριστοτέλη με τους μαθηματικούς τύπους της θεωρίας του Χάους, των υπερχορδών, των ενοποιημένων πεδίων Θρησκείας και επιστήμης, καθώς και το ειδικό κεφάλαιο "οι ΕΛ και ο πληθυσμός τους στα χρόνια του Προφήτη Λιάκουρα". ΤΙΠΟΤΑ χωρίς Στοιχεία (από τον πάντα έγκυρο γάτο-Σακκέτο-Πακέτο). Δείτε να ξεστραβωθείτε.



Η ανυπόστατη, ψευδεπίγραφη, σατανιστική (ΝΑΣΑ, ΟΗΕ, ΔΕΘ, ΗΣΑΠ κλπ.) και Άθεη επιστήμη οδηγεί όπως είναι φυσικό σε στρεβλά συμπεράσματα (ότι δήθεν η γη είναι στρογγυλή, οτι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και άκουσον άκουσον, καταγόμαστε όλοι από αμινόξεα και έχουμε κοινά γονίδια με όλα τα ζώα και φυτά...).



Φυσικά η Αλήθεια του Θεού είναι ακριβώς αντίθετη σ' αυτούς τους ισχυρισμούς. Η επιστημονική ομάδα των Ιπποτών funEL ερευνώντας τας Γραφάς όπως ο Προφήτης-Οδηγός μας, βλέπει τα Πραγματικά γεγονότα με μάτια δυνατά και Ελληνικά δια της γνωστής μεθόδου του προφήτου "ο Προκρούστης, ο Φάντης, το Ρετσινόλαδο και η Βασίλω πρώτη".
Προς το παρόν θα φανερώσουμε ένα ελάχιστο της Αλήθειας. Η Μέθοδος δια της Φυσικής Θεοκρατικής Νοήμονος Αξιοκρατικής Εξέλιξης των ειδών απέδειξε φυσικά το προφανές.
Παρακαλούνται οι καρδιακοί, οι πάσχοντες από Αλσχάιμερ, προστάτη και ακράτεια, να καλύψουν τα μάτια τους για να μη τυφλωθούν από τη λάμψη της Ιερής Αποκάλυψης.



Το συμπέρασμα έπειτα από τη συντριπτική (για τα κόκκαλα μερικών) αλήθεια, είναι φοβερό. Τα φυτά, τα μπρόκολα, οι πατάτες, οι κότες, η γρίππη τους, οι γαύροι, οι μεταξοσκώληκες ακόμα και οι καταραμένες Λιακόμυγες είναι μακρυνοί συγγενείς των ΕΛλήνων αλλά δεν τους μετρούμε σαν Έλληνες μη μας πουν και γραφικούς.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:10 AM | link | 3 comments |