funEL βαρυ πακετο

Friday, October 28, 2005

Σαβουρώστε

Μετά τη δραματική έκκληση του Προφήτη-Πλασιέ οδηγού μας, στο Χριστεπώνυμο ελληναράδικο πλήρωμα για γνώση και συμμόρφωση, τα Δυνατά και Ελληνικά βιβλία της Αλήθειας, πρέπει να ξεσαβουρωθούν όσο-όσο. Ο γέροντας - Λέροντας που ευλόγησε την τελευταία εκπομπή απέδειξε τη φοβερή ιερά δύναμή του. Η τελευταία εκπομπή κρατάει τουλάχιστον 20 μέρες, όπως ακριβώς και τα τελευταία βιβλία που δεν τελειώνουν ποτέ. Το αναμφισβήτητο αυτό θαύμα της Ορθοδοξίας ισάξιο με αυτό της αφής του Αγίου Φωτός, των προφητειών του Τραχανίου, της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλαιω, μας δείχνει το δρόμο. Δροσίζει σαν τον γέροντα +ευλόγησον+, σαν το θαυματοποιό νερό του Καματερού.
Το Τάγμα μας απεφάσισε να συνδράμει στην κοινή προσπάθεια. Ετσι παραθέτει ένα μικρό μέρος της Ιεράς Καρασαβούρας μαζί με το μυστικό Αποκαλυπτικό μήνυμα του κάθε βιβλίου.

Η Ναυαρχίδα, Τάκοι - Τσιμεντοκαδρόνια - μπαζογκονάρια, Αλήθειας και Γνώσης οι "Κοντινοί Κεφτέδες" Νάμπερ ουάν και του (βαρβαροελληνιστί).Η εκπληκτική σειρά του ανεπανάληπτου, ανεπανόρθωτου Σακκέτου-Πακέτου, που σπάει ως γνωστό από κόκκαλα έως περουβιανές καρύδες.
Αποκαλύπτεται τo μυστικό νόημα της Παγκοσμιοποίησης, ποιός άλλος ήταν Έλληνας εκτός από τον Χριστό και ο υπερβατικός μυστικός κήπος του ιστορικού-ερευνητή, όπου χάθηκαν (όπως ήταν φυσικό) τα ιερά χειρόγραφα.
Λοιπά ιστορικά βιβλία. Η φοβερή πραγματεία της Ατλαντίδας και η φωτογραφία της Παλλακίδας, τα "Βρωμόκωλα" και η καταπληκτική μυρωδιά τους, καθώς και "τα τελώνια και τα Φαρισαία".
Ιδιαίτερα παραθέτουμε το προφητικό όραμα ευσεβούς Αδελφού μας περί εβραιοτουρκικής φιλίας, σε Αλβανοκυπριακό έδαφος.ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΤΑ 13 ΒΙΒΛΙΑ - 2,6 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
ΣΤΑ 1.300 ΒΙΒΛΙΑ - 260 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
ΣΤΑ 1.300.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ - 260.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Βιαστείτε γιατί είναι τα τελευταία και ίσως να μη φτάσουν για όλους τους Χριστιανορθόδοξους. Προλάβετε.

EXTRA
Σειρά βιβλίων γνωστού συναγωνιστή εμπνευσμένα από την αυθεντική Λιακούρεια Υπεργνώση.

buzz it!

:: posted by funEL, 1:18 AM

8 Comments:

hahahha mprabo re lol. mas kaneis kai gelame k ligo (^_^)
Anonymous Anonymous, at 1:23 PM  
Συγχαρητήρια για την συντροφιά που μας κρατάς!!! :D

Ααα! Ναι! Με την τελευταία ανανέωση που έκανες στην εμφάνιση του blog σου, δεν εμφανίζεται καθόλου καλά σε firefox... Αν μπορείς plz διορθωσέ το... :) ΤΗΧ!
Anonymous jim_hellas, at 2:09 PM  
μήπως σ' έχει βάλει ο άδωνις, ο έτερος αρχαιολατροτέτοιος, να εμπαίζεις τον μεγάλο τον φωτοδότη, τον ανεπανάληπτο, τον ατελείωτο, τον αλάθητο ελλην Λιακότελειατζιαρ?

Περιμένω απάντηση μα φρεντ ...

:-)
Anonymous αρτέμης, at 5:44 PM  
Αnonymous: Σου εφιστόμεν τη προσοχήν. Το ιερόν τούτον Σάτιον δεν είναι δια γέλωτες και τοιαύτα. προσπάθησε να δείς το Λιακούρειο φως, με προσοχή όμως γιατί τυφλώνει.

Αδελφέ Δημήτριε Ελλάς: Διατί ομιλείς κουλτουριαραίϊκα και δεν καταλαβαίνουμε Χριστό-Απόλλωνα-Πούτιν?

Αρτέμη: Πολύ πετυχημένο το σχόλιο περί Άδωνι. Και λόγω του ότι αρκετοί αναφέρονται περί του θέματος
-Το Μεγάλο Συμβούλιο των Ιπποτών απεφάσισε-δεσμεύτηκε να μελετήσει και να φέρει σε προσεχή post φωστήρες αναλόγου (αν και όχι ισάξιου) μεγέθους και ποιότητας του Προφήτη-Οδηγού-Ισαπόστολου Λιάκουρα, όπως Βελόπουλο, Γεωργιάδη, Κεραμιδά κλπ.
Blogger funEL, at 9:49 PM  
Θελω σε αυτό το σημείο να διακόψω τον ελληνορθόδοξο ειρμό - σειρμό σκέψεως σας λέγοντας σας μια σημαντική πληροφορία! Εκλάπη λοιπόν από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη η ασπίδα βάρους πολλών κιλών (λίγο πιο ελαφρύτερο απο το ζιγκουρατ γνώσης των βιβλίων του προφήτη το ενα πάνω στο άλλο).... Μάλιστα κανεις δεν είδε τίποτα! Μήπως οι Ελ ετοιμάζουν τα όπλα τους;; Η' μήπως αντιβαρυτικές μηχανές του Βλαντιμίρ την κάναν την δουλειά;;
Blogger Δημητρης, at 7:10 PM  
Αδελφέ εν Λιακώ Δημήτριε. Η Ασπίς του Μεγαλέξανδρου δεν εκλάπει. Την πήρε ο ίδιος ο Μεγαλέξανδρος σε μία εκστρατεία στα χιονισμένα βουνά του Φουτζιγιάμα για να βουλώσει κάτι τρούπες που ανοίξαν και βγήκαν κάτι καλικατζαραίοι. Τώρα βέβαια η χωροχρονική δίνη που δημιουργήθηκε έφτασε στις μέρες μας. Αναμένομε ανάλογο φαινόμενο χωροχρονικής αρχαιοελληνορθόδοξης διαταραχής όταν θα εκδοθή το καινούργιο Πακέτο-Σακκέτο γνώσης από τον ισαπόστολο κλπ... Λιάκουρα. Αναμένεται εμφάνιση του Χριστού ντυμένου ανθυπολοχαγού. Προς το παρόν νηστεία και προσευχή...
Blogger funEL, at 10:40 PM  
Σιγά, ηρεμήστε, μου έρχεται όραμα...


...

...


βββζζμπρσστκκ....


...


ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΡΥΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!!!!!!!!
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 11:53 AM  
exw gelasei para poli stin zwi moy
alla me auta pou vlepw edw exw pe8anei apo ta gelia. :D :D :D
Anonymous skoufos, at 11:02 PM  

Add a comment