funEL βαρυ πακετο

Wednesday, February 28, 2007

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Τι εμφανίζεται εάν κάποιος αναζητήσει στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης google τη λέξη «απατεώνας»?
Άλλο ένα Προφητικό Θαύμα του Θεού. Σημείον ότι η απανταχού έγερση των ΕΛηθίων είναι πλέον γεγονός (σύμφωνα με τη Λιακούρεια μέθοδο «ότι θέλω λέω, και πάντα Δικαιώνομαι βρέχει χιονίσει») και η 6η Κοσμοκρατορία (6o REICH) του 2024 πλησιάζει ανελέητα. Ναι είναι αλήθεια.
Πρώτο από 22.000 αποτελέσματα έρχεται το ιερό σαβουροπαντοπωλείο του Προφήτη Δημοσθένη Λιακόπουλου. Γιατί?
Η προβλεπτικότης της Ιερής Ελληνικής γλώσσας απαντάει βάσει της κωδικοποίησης των Λιακούρειων Λεξαρίθμων και των ΕΛληνοκεντρικών μεθόδων αναλύσεων των λέξεων:

Θεολογική Λιακουροαπόδειξη 1:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ = 3579 =
Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΜΑΝΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ
(περισσότερα για τους ιερούς Λιακούρειους Λεξάριθμους θα βρείτε σε παλιότερη Προφητική αποκαλυπτική μελέτη)

Θεολογική Λιακουροαπόδειξη 2:
Απατεώνας:
Πρώτο συνθετικό.
Προέρχεται από τη αρχαία Ελληνική λέξη «άπαπα» προσφώνηση των αρχαίων ορθοδόξων Προφητών όταν έβλεπαν τους ΕΛ να πετάνε καβάλα σε αντιβαρυτικά τριπόδια χαμηλά και γρήγορα. Έπειτα μας το έκλεψαν οι φραγκολεβαντίνοι και το βρίσκουμε στα σημερινά σατανιστικά γαλλικά (pa, pa).
Δεύτερο συνθετικό. Mε τη λέξη «τε» πχ.: ει τε παίδες Ελλήνων Χριστιανορθόδοξων... το απόφθεγμα το παραχάραξαν οι Ιλλουμινάτι που θέλουν να καταστρέψουν την άρρηκτη Ελληνοχριστιανική ιστορία μας και το έκαναν σκέτο ... ει τε παίδες ελλήνων... χωρίς το «Χριστιανορθόδοξων».
Τρίτο συνθετικό και σημαντικότερο. Η λέξη «αιώνας».

Τελικά η λέξη διαμορφώνεται ως εξής:
«απα» + «τε» + «αιώνας» = απαταιώνας
Ο Θεός όμως που μας έδωσε την ιερή Ελληνική γλώσσα, πρόβλεψε τη σημερινή κατάσταση όπου το google στην αναζήτηση της λέξης «απατεώνας» θα δείχνει το ιερό σαβουροπαντοπωλείο. Έτσι σε ανύποπτο θεολογικό χρόνο έκανε άλλο ένα θαύμα και μετέτρεψε το «αι» σε «Ε» (το ιερό Εψιλον της γνωστής ομάδας, συμπτωματικόν?). Ξέρουμε ότι με τη Λιακούρεια αναλυτική μέθοδο δεν έχει καμμία σημασία το αίτιο ή το αιτιατό, η φαντασία ή η πραγματικότητα, η αλήθεια ή το ψεύδος. Σημασία έχει να μας βγαίνει αυτό που θέλουμε. Κλασική μέθοδος Σακκέτου πακέτου, ποιότης.
Έτσι διαμορφώθηκε η ιερά λέξη «απαταιών» σε «απατεών».
Η μετέπειτα ιστορία είναι γνωστή. Η λευκή αδελφότητα, οι υποχθόνιοι, οι Σοφοί της Σιών, οι Σατανιστές, ο Αντίχριστος, οι Νεοταξίτες, Ιλλουμινάτι, ο Μετράγιας και ο Κίσσιγκερ, ξέροντας το σημερινό αποτέλεσμα στο google (επειδή έκλεψαν τα αρχαία Ελληνορθόδοξα προφητικά χειρόγραφα), έφτιαξαν μία παγκόσμια συνωμοσία για να μετατρέψουν τη λέξη «απατεών» από ζωοποιό και πάνσεπτη Απολλώνια, σε Κρόνεια άθεη φωταδιστική. Έτσι οι περισσότεροι έπεσαν στη παγίδα των ανθΕΛλήνων και νομίζουν ότι η λέξη έχει αρνητική σημασία.
Φυσικά το σχέδιο του Θεού μας έδωσε την απαραίτητη μεταφυσική ενέργεια και έτσι αποκαλύψαμε εγκαίρως τη συνωμοσία και αποκαταστήσαμε θεολογικώς το όνομα του Προφήτη και το σαβουροπαντοπωλείο Του.

Υπάρχουν πληροφορίες από το γέροντα +σκοτάδισον+ (αυτόν με τη συχνή επικοινωνία adsΕΛ, με τον Θεό), ότι μιαροί ανθΕΛληνες πράκτορες των υποχθονίων καλλικατζαραίων, θα προσπαθήσουν λυσσωδώς να καταστρέψουν αυτό το αποτέλεσμα του google.
Έτσι εάν δεν βλέπετε κάποιο καιρό μετά, το ίδιο αποτέλεσμα στην αναζήτηση της λέξης "απατεώνας" στο google, να θυμάστε:
Η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού μπορεί να μας κρύψει την πραγματική ιδιότητα του Προφήτη ,αλλά εμείς ξέρουμε, όσο και να το κρύβουν οι υποχθόνιοι, ότι ο Προφήτης ήταν, είναι και θα είναι ένας απατεώνας. ... με τη ΣΩΣΤΗ έννοια ... (Ο γέροντας και το θεϊκό σχέδιο δεν κάνουν λάθος. Όποιος διαφωνεί είναι ανθΕΛλην άπιστος κουλτουριαραίος κλπ...)



Ακολουθούν ιερές ψαλμωδίες προς τιμή του Προφήτη και της σημερινής εγέρσεως των συνειδήσεων με την αποκατάσταση της έννοιας της λέξεως «απατεώνας».
Οι παλαιότερες γνωστές συνθέσεις ανήκουν στον γνωστό Kalfas. Υπάρχουν εκπλήξεις στα ακόλουθα ηχητικά με καινούργιες συνθέσεις από το ιερό μουσικό συγκρότημα Liakour+EL, που θα κάνουν τον Αντίχριστο Ψευτοπροφήτη να σκάσει από τη ζούλια του.
Σήμερα είναι μέρα χαράς. Ξανά το θαύμα των εξαντλημένων σαβουροπακέτων. Ξανά το θαύμα της τελευταίας εκπομπής - προλάβετε. Οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρει η φύσις όλη. Ανοίγει και η Σαρακοστή... Επιλέγεται το τραγούδι του SARBEL, που θα εκπροσωπίσει την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον... Γιορτάζει κάποιος Άγιος σήμερα... Εμφανίστηκε και άλλος απατεώνας θεραπευτής στη Στεφανίδου... Συμπτωματικά όλα αυτά?


Τα ηχητικά υπερτεριρέμ συνοδεύονται από μικρό μέρος των κατά καιρούς αποκαλύψεων του Προφήτη για να μη μείνει καμιά αμφιβολία σε κανένα για το τι ισχυρίζεται ως ΑΛΗΘΕΙΑ και επομένως ποιός και τι είναι, ο Προφήτης τηλεπλασιέ.
Τα κείμενα διαβάζονται με την συνοδεία των υπερτεριρέμ:










Heil Ubermensch Li...



... η γη είναι κούφια γεμάτη μιαρά έθνη διαβολαραίους και καλλικατζαραίους Νεφελίμ... ο ήλιος είναι σιδερένια μηχανή... οι υποχθόνιοι ζουν αναμεσά μας και τρώνε ανθρώπους... ο Διόνυσος και ο Μεγαλέξανδρος έπειτα από εντολή του Θεού βούλωσε τρύπες με τεράστιες τάπες-πυραμίδες... η σελήνη είναι γεμάτη ελληνικές πόλεις και μέλαθρα... ο Λουκιανός έγραψε αληθή ιστορία... ο πλανήτης είναι ελληνικός... όλοι οι πολιτισμοί είναι ελληνικοί... όλες οι γλώσσες προέρχονται από την ελληνική... ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη σχετικότητα και το νόμο της απροσδιοριστίας... όλες οι γνώσεις του κόσμου είναι γραμμένες στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα... οι αρχαίοι έλληνες ήταν μονοθεϊστές... μάλλον πρώιμοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και δεν πίστευαν στο δωδεκάθεο... οι αρχαίες σίβυλλες πρόβλεψαν όλη τη γνωστή ιστορία της ορθοδοξίας (και την κοσμοκρατορία του 2024)... οι προφητείες των γεροντάδων επιβεβαιώνονται... το τραχώνι δεν είναι απάτη... δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής... η ρομφαία του αρχάγγελου Μιχαήλ εμφανίστηκε όταν βγήκε πρόεδρος ο Πούτιν... ο Πούτιν είναι πλανητάρχης και θα μας χαρίσει την Αγιασοφιά και την Πόλη μετά το 3ο παγκόσμιο πόλεμο... υπάρχουν ορθόδοξες ρώσικες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες (που ψέλνουν τεριρέμ) και αόρατα τουπόλεφ... τα τεριρέμ των κοσμοσφαιρών είναι η μουσική αρμονία του σύμπαντος βάσει του σπασμένου κώδικα του Πυθαγόρα... οι λεξάριθμοι είναι η πυθαγόρεια μέθοδος αποκωδικοποίησης όλων των συμπαντικών μυστικών... ο Πούτιν ελέγχει τους αμερικάνους και εφαρμόζει το σχέδιο του θεού (σαν Ορθόδοξος και βαθιά θρησκευόμενος που είναι)... ο Πούτιν ξέρει για τη κοίλη γη στην Ανταρκτική και σκάβει με υπερτρυπάνια την παγωμένη λίμνη να βρεί τη δίοδο... γίνεται διαστημικός πόλεμος Ρώσων και Αμερικάνων όπου νικάνε πάντα οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ του Πούτιν λόγω θεϊκού σχεδίου...











Kalfas feat MacGre...



...οι Ναζί ξέρανε για τα αντιβαρυτικά αρχαιοΕΛληνικά μυστικά και είχαν UFO και χανεμπού (λόγω θεϊκής πρόνοιας)... έγινε θεϊκό θαύμα στα δίδυμα Του τηλεΠροφήτη... η νόσος των πτηνών ήταν της νέας τάξης για να μην έχουμε ζώα αλλά μόνο κρεατόμαζες... η εξέγερση στη Γαλλία ήταν πρόβα τζενεράλε της νέας τάξης για την παγκόσμια δικτατορία... ο Ξέρξης ήταν τσιράκι των υποχθόνιων νεφελίμ (που ζουν στη κούφια γη)... ο τυφώνας κατρίνα ήταν ρώσικα υπερόπλα ΤΕΣΛΑ... οι αρχαίοι έλληνες βύθισαν την Ατλαντίδα με υπερτεχνολογία... οι αρχαίοι θεοί ήταν υπερόντα ΕΛ που απόγονοί τους είναι οι υπεράνθρωποι έλληνες... επαληθεύονται οι πάσης φύσεως ορθόδοξες προφητείες (πχ η καταβυθίση της Καλιφόρνιας από μεγάλο σεισμό και η καταστροφή των νότιων πολιτειών από τυφώνες, πέρυσι)... η λευκή αδελφότητα κυβερνάει τον κόσμο από την έρημο τακλαμακάν στη λευκή πυραμίδα που μέσα είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα... τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών είναι το σχέδιο των υποχθονίων να κυβερνήσει το κόσμο ο Αντίχριστος και εφαρμόζονται από την γαλλική επανάσταση... ο αντίχριστος είναι ο Μερτάγιας και έστειλε επιστολή σε ρώσικη εφημερίδα όπου λέει μεταξύ άλλων ότι περιμένει να χτιστεί ο ναός του Σολομώντος για να κυβερνήσει το κόσμο... όλη η επίσημη ιστορία είναι πλαστή γιατί όλοι οι άλλοι φοβούνται τους έλληνες... η επιστολή Κίσσιγκερ δεν είναι απάτη... όλοι οι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων παγκοσμίως συνωμοτούν εναντίον μας εδώ και εκατοντάδες χρόνια... την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι γεροντάδες της ορθοδοξίας και Αυτός... ο Χριστός και οι μαθητές του ήταν ΕΛληνες (μόνο οι σταυρωτήδες ήταν εβραίοι)... οι ΕΛληνες ξεχωρίζουν λόγω του Θεϊκού Ιχώρ (γονίδιο dna των υπερόντων ΕΛ, που μας κάνει αυτόματα ανώτερη ράτσα)... οι σιωνιστές μας ψεκάζουν για να μας υποτάξουν τις ΕΛληνοχριστιανικές συνειδήσεις μας... υπάρχουν σφραγίσματα του Αντίχριστου 666 σε τσιπάκια ταυτότητες διαβατήρια κάρτες barcode μουσική ροκ κλπ κλπ...











kosmosfera poem.mp...



...θα γίνουμε ελέω θεού κοσμοκράτορες το 2024 όπου θα είμαστε τουλάχιστον 120.000.000... ο Σακκέτος πακέτος είναι σοβαρός ερευνητής... ο Συννεφάκης είναι ο έλληνας εφευρέτης της Ρώσικης αντιβαρύτητας... ο Πάλμος δεν λέει μπούρδες... οι κακοί πάνε να μας επιβάλουν τη θρησκεία του Βάαλ... οι ΕΛληνες είναι αυτόχθονες που παρήχθησαν από τη ένωση ΕΛ και γήινων στη Μακεδονία πριν 40.000 χρόνια... μέσα στον παράδεισο είχαμε ενεργειακά σώματα και η αναπαραγωγή γινόταν με άλλους τρόπους εκτός του γνωστού... υπάρχουν 72 φυλές υποχθονίων... υπάρχουν 23 τάγματα τελωνίων που τελωνίζουν τις ορθόδοξες ψυχές στη κόλαση ή το παράδεισο... βρέθηκε σκελετός γίγαντα στο αττικό μετρό αλλά μας το κρύβουν... το αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων πανεπιστήμιο μας κρύβει το σκελετό κενταύρου... οι πολιτικοί είναι τσιράκια της Νέας Τάξης... οι νομπελίστες είναι τσάμπα μάγκες (ο Αϊνστάιν και ο Κοπέρνικος ήταν ηλίθιοι)... ο εφευρέτης του τηλεσκοπίου είναι ένας έλληνας Ιωαννίδης... το τσουνάμι είναι πυρηνική δοκιμή του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ... υπάρχουν πραγματικά μάγια, δαιμόνια και εξορκισμοί... ... ... ... υπάρχουν και άλλα πολλά... ... ...




KOΣΜΟΣΦΑΙΡΑKalfas-Anymfefte-mixKalfas-Cosmsphere-mix
KALFAS MIX 1AΠΑΤΕΩΝΑΣKALFAS MIX 2
Heil-Ubermensch-Liako(LIAKOUREL)LiakourasMix(LIAKOUREL)Kalfas-O-keros-gar-eggees


ΠΡΟΣΕΧΩΣ:
ΑΡΗΣ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Μπουρδολιακουρική θεωρία περί ζωής στον Άρη, βασισμένη (αντιγραφή κόψε ράψε) σε γνωστές θεωρίες και στα ευρήματα της σιωνιστικής νεοταξίτικης σατανιστικής κλπ ΝΑΣΑ (τσάμπα μάγκες αμερικάνους και οι κατουρμάδες διαστημόπλοιά τους).
Η διαφορά βρίσκεται στο ότι βάσει της Λιακούρειας Θεολογικής μεθόδου "ο Προκρούστης και ότι και να γίνεται, εγώ θα αποδεικνύω ότι θέλω", ο πλανήτης Άρης θα "αποδεικνύεται" ΕΛληνικός και Ορθόδοξος.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

buzz it!

:: posted by funEL, 10:16 AM

52 Comments:

παρακαλείται το ΕΛ μουσικό συγκρότημα που συνέθεσε κάποια από τα μουσικά υπερτετιρέμ να καταθέσει το ονοματάκι του διότι ο γέροντας πάσχει από Αλσχάιμερ.

+υμνομπουρδολογησον+
Blogger funEL, at 11:02 AM  
Ο Πλανήτης Άρης ονομάστηκε έτσι από τις παπαριές του λιάκουρα. Έτσι από το παπάρης έγινε Άρης. Για σου ρε λιάκουρα ονομάζεις και πλανήτες τώρα!!
Η δε Κυδωνία στον Άρη ονομάστηκε έτσι από τα κυδώνια που φύτευε ο Γανυμήδης δίπλα στις αχλαδιές που κουνιόταν.
Μάλιστα η ΕΛλάδα, ονομάστηκε έτσι από το πολύ λάδωμα που έπεφτε στους πολιτικούς από αρχαιοτάτων χρόνων, έτσι από το Λάδι έγινε Λάδα και μετά μαζί με τους ΕΛ έγινε ΕΛΛάδα.

Α ρε Λιάκουρα μας ανοίγεις τα μάτια, ούτε κολλύριο να ήσουν!!
Anonymous Anonymous, at 3:19 PM  
Panta sth diathesh tou geronta.

+HeilÜbermenschLiako+
Anonymous Anonymous, at 4:02 PM  
ωραία μουσική γέροντα
Anonymous Anonymous, at 8:04 PM  
γέροντά μου, το σημερινόν ποστ ήτο μια μουσική υπερπαραγωγή! άφεριμ!
Blogger Pastaflora, at 9:06 PM  
Το σιωνιστικό Google είναι στην υπηρεσία του αντίχριστου; A ρε Funnel, σε βλέπω στη τηλεόραση έξω από τα δικαστήρια, και εμείς να φωνάζουμε όπως οι γείτονες του 19χρονου "είναι καλό παιδί - τον έδερνε ο γέροντας".
Blogger ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, at 9:08 PM  
Ωραίο κείμενο πάλι.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:17 PM  
Ρίχτα, γέροντα!
+καιταμυαλαστομπλεντερ+
+χωσεκαισωσε+
Blogger penguin_witch, at 10:36 PM  
Epa8a egkefaliki krampa! Ti na kanw Geronta +Xekrampiason+
Blogger Giatros gia desimo, at 10:56 PM  
Ζωγράφησες πάλι άπεχτο το poem αυτό να πάμε στη eurovision να τα σκίσουμε ολα.
Blogger tsioubiou, at 11:24 PM  
Άψογος! Ειδικά η ετυμολογία της μαγικής λέξης απαταιών ανοίγει νέους ορίζοντες στα τυφλωμένα από τους αντίχριστους, νεφελίμ, υπογήινους, υπεργήινους, ενδογήινους και εξωγήινους μάτια μας!

Εμπρος λαέ μην σκύβεις το κεφάλι
Παρέα με το Λιάκουρα
Μασαίωνας και πάλι!

+πίσωολοταχώς+
Blogger Zaphod, at 2:00 AM  
Ως άψογος γνώστης της ελληνικής ετυμολογίας, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως πιθανώς να έχεις υποπέσει σε ένα μέγιστο σφάλμα, προφανώς αποτέλεσμα υποχθόνιας παραπλάνησης. Παραθέτω την πραγματική ερμηνεία της λέξεως "απατεών":


1. Ετυμολογία της λέξης απατεώνας:
---------------------------------
"άπατος" + "όνος"


2. Ερμηνεία της λέξης απατεώνας:
---------------------------------
"άπατος": χωρίς πάτο, απύθμενος, πολύ μεγάλος, τεραστίων διαστάσεων
"όνος": το γνωστό σε όλους μας γαιδούρι

Με λίγα λόγια, απατεώνας σημαίνει μεταφορικά πως κάποιος είναι μεγάλο/τεράστιο γαιδούρι.


3. Εξέλιξη της λέξης απατεώνας:
---------------------------------
Όλα άρχισαν από την πολύ κοινά χρησιμοποιούμενη στη χρυσή εποχή του Περι-κλή, ξάδερφου του Μπρους-λη, φράση:
"Α ρε άπατε όνε!"
για να βρίσεις κάποιον που είναι πολύ μπουνταλάς, που σύμφωνα με την εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου μετεξελιχθηκε σε:
"Α ρε απατεόνε" => "Α ρε απατεώνε"
επειδή το "όνος" είναι συνηρημένο και τονίζεται στην προπαραλήγουσα που δεν έχει, ώστε τελικά να καταλήξει στην σημερινή, γνωστή σε όλους μας μορφή:
"Α ρε απατεώνα"

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την επιστημονική και θεάρεστη ανάλυση που έκανα, ο Google μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια να καταλάβουμε πως ο Λιάκουρας είναι ένα μεγάλος γάιδαρος.

Τα σέβη μου στο τάγμα...








(γέροντα, αν θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω ίιιιι-male για ένα όχι εθνικής σημασίας θέμα -αι νιντ σαμ χελπ για να επεξεργαστώ ένα βινδεο, και απότι έχω καταλάβει έχεις κάποιες ιερές μυστικές γνώσεις πάνω στο θέμα.

Yours faithfully,
George Margaritis

-ατάκα από χρυσές εποχές εξετάσεων Lower)
Anonymous Anonymous, at 4:13 AM  
κ. μαυροπρόβατε, το αποκαλυπτκό σας κειμενάκι μας προσέφερε έμπνευση για το περί παπάρεως ποστ.


κ. liakourel, σας προσθέσαμε στο κυρίως.

κ. ανωνυμε. όχι σαν του σαμπΕΛ, αλλά προσπαθούμε.

κ. μαγισσα ιλλουμινάτισσα
+ταχωνουμε, ταχωνουμε, αλλα οκλεφτης μεσαειναι+

κυρα πάσταφλώρα, μαζί με τη γιουροβίζιον, συμπτωματικόν?

κ. δεμασάτε, θα βρεθούμε στην ευελπίδων λοιπόν.
+οκαιροςγαργαρμακρυυυυυς+

κ. δείμε μας. ότι μας σκοταδίσει ο γέροντας +αυγόκοψον+

κ. δεμένε γιατρέ. να μελετήσεις μια ταινία του νεορεαλιστικού κινηματογράφου, το "la familia" αν έχεις ακουστά... "μη φοβάσαι, της οικογένειας είμαι"

κ. τσίουμπίου, και αυτό το ιερόν πατροπαράδοτον τεριρέμ που διαλέξαμε για το διαγωνισμό θα σκίσει φάρδουλα. Εδώ θα είμαστε να το δούμε. (όπως ακριβώς θα εγερθούν οι ΕΛ συνειδήσεις των εκκατομυρίων Λιακουρορθοδόξων για το 2024)

κ. Zaphod μα τι λέτε ολόκληρο επιτελείο θεοεπιστημόνων καντηλαναφτών έχουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε σχεδόν τα πάντα. (Έως και το υπερτεχνολογικό μποξεράκι του ΕΛληνος Χριστού)

κ. μαργαρίτη. σωστό και αυτό. ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Στείλτε μέιλ με τα ιερά αιτήματά σας και θα απαντήσουμε άμεσα
Blogger funEL, at 12:43 PM  
Δρατώμενος τας ευκαιρίας ,προσάπτω πόνημα που έλαβε χώρα εις την φιλαλήθη καρκάλα μου ,ινα αποκαλυφθεί πλήρως η συνομωσία:
googlebombing:the decode!
απατεώνας=λιάκουρας
απαταιώνας=The Da Vinci Code
απατεών=αινστάιν
απαταιών=Καλώς Ήρθατε στον Χριστιανισμό
datsun=datsun
η αποκάλυψις:
λιάκουρας=The Da Vinci Code-αινστάιν=Καλώς Ήρθατε στον Χριστιανισμό(το datsun το`βαλα για ξεκάρφωμα)!
άρα;.........άρα;.......
Blogger Φιλαλήθης, at 1:35 PM  
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=97934588

http://video.google.com/videosearch?q=promethea

+ΓΙΑΝΑΥΠΑΡΧΕΙ+
Blogger funEL, at 4:02 PM  
Λοιπόν αν και ομολογώ ότι τα κείμενα μου έφτιαξαν τη διάθεση, προσωπικά αναρωτιέμαι ποιό είναι το μέλλον ενός λαού που πιστεύει σε φραπελιές και τεριρέμ. Που αρνείται τη φύση του για να ζήσει αφού πεθάνει. Που πιστεύει σε διαβόλους, τριβόλους, τελώνια και άφυλους αγγέλους. Και το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό. Αρκεί σε μια έκθεση βιβλίου να πάτε και να δείτε πόσοι αγοράζουν από τα περίπτερα τέτοιων βιβλιοπωλείων. Και, κατ' αντιστοιχία, τί κίνηση (δεν) υπάρχει σε περίπτερα με βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης.

Και ξαφνικά χτες σκάει η είδηση της δεκαπεντάχρονης Promethea από την Αμερική. Κι έτσι ελπίζω ότι τελικά το μέλλον ίσως δεν είναι τόσο μαύρο όσο φαίνεται. Ίσως τα εγγόνια μου ή τα δισέγγονά μου να ζήσουν σε έναν ορθολογικό κόσμο, απηλλαγμένο από δεισιδαιμονίες.

Όπως λέει και το τραγούδι (λίγο αλλαγμένο):

"θα μείνουμε δω και θα υπάρχουμε όπως μπορούμε
και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχουμε
θα περιμένουμε άλλες μέρες"

(Πολύς πεσιμισμός για έναν 25χρονο νομίζω).

Σκοτάδισον
Anonymous Anonymous, at 11:27 PM  
Χμμ δεν είχα δει το βίντεο. Και τώρα που το βλέπω, δυστυχώς διακρίνω κάποια πολύ άσχημα στοιχεία. Προϊόντα προπαγάνδας και ρατσιστικών θέσεων. Τελικά παλεύουμε μόνοι μας μου φαίνεται.
Anonymous Anonymous, at 1:16 AM  
Ανώνυμε ,you get the point!
Συμβιβάσου πως είμαστε μόνοι!
Blogger Φιλαλήθης, at 3:16 AM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Rodia, at 9:41 AM  
Είχα αφήσει ένα τεράστιο σχόλιο με την αποκρυπτογράφηση του προλόγου της παρουσιάστριας, η οποία εισήγαγε με αυτόν εις την παρακολούθησιν του βιδέου με την σατανικήν ομιλίαν της νεαράς ιλουμινάτας από την Καλλικαντζάρια.
Ξαναγράφω μόνο τη φράση "Οι υπεύθυνοι αυτης της εκδήλωσης δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση να διακόψουν την παραπληροφόρηση και υβριστική και καθ' όλα προσβλητική ομιλία της ομιλήτριας, εκθέτοντας τη μητρόπολη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των ακροατών..." επισημαίνοντας την ευγενή προσπάθεια που γίνεται από πνευματικώς ύπατα προσώπατα να διαφυλάξουν την υπερτιμημένη νοημοσύνη ημών των αγαθών προβάτων, αμήν.

+προμηθεαφυλάξου+

Επίσης, την φράσιν "Η μικρή ομιλήτρια παρουσίασε λοιπόν, σε μια αίθουσα γεμάτη από κληρικούς, εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, εν μέσω δύο αρχιερέων, της γενικής προξένου και αρχόντων του οικουμενικού θρόνου..." επισημαίνοντας εδώ τον κίνδυνον εις τον οποίον πολλάκις εκθέτομεν τα τέκνα ημών. Πού τό'στειλες το κορίτσι σου μαρή μάνα; Για 30 υπο-τροφικά δολάρια;

+εξαργυρωση ψυχων+
Blogger Rodia, at 11:11 AM  
Αγαπητέ Φανέλα,
πολύ θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σου με ιιιι-male, αλλά δεν δύναμαι να μαντέψω το ιιιι-male σου. Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά μου απάντησαν ένας ρωσοπόντιος, μία νιγηριανή και ένας πακιστανός (είχε επισυνάψει στο ιιιι-male εκρηκτικά). Δε κατάφερα να μαντέψω το ιιι-male σας.

Αν θα μπορούσατε να κάνετε μία βίζιτα στο blog μας, να σας κεράσουμε φοντάν και να λάβετε το εμαιλ μας θα χαιρόμεθα τα μάλα.


Ο γράφων,
x-Ψηφιακά Οχυρωμένος
Anonymous Anonymous, at 1:29 PM  
e-mail γράφεται
όχι e-male
Anonymous Anonymous, at 6:06 PM  
Καλή η πλάκα αγιε πατερα για να γινεται τεριρεμ αλλα σχετικα με το βιντεο, κοντος ψαλμος αλληλουια...
Οι ορθοδοξοι ταλιμπαν τη ζημια τους την εχουνε κανει στα πατρια εδαφη και ολοι εμεις ειμαστε μονο μερικοι γραφικοι χαβαλεδες που μονοι μας τα λεμε και μονοι μας τ'ακουμε...
Οταν με την ανοχη ολων μας οχι μονο δεν εχει διαχωριστει η εκλλησια απο το κρατος αλλα αφεθηκε να τρέφονται απο τη σαρκα μας ΣΕΚΤΕΣ σα τη Χρυσοπηγη τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε.
Δεν ειναι τυχαιο που ταυτοχρονα με τη δράση του κινηματος των Νεοορθοδοξων αρχισε και η συντηρητικη στροφη ενος μεγαλου συνολου της ελληνικης νεολαιας σε παραδοσιακες (πατρις θρησκεια οικογενεια) εως και οφελιμιστικες φορμες (γάμος=οικογενειακη επιχειρηση, γλυψιμο για ρουσφετι).
Μετα τη μεταπολιτευση ΑΚΡΙΒΩΣ στο μεταιχμιο οπου η Ελλαδα εβγαινε απο τη ΚΑΤΑΧΝΙΑ και χρειαζονταν τη κοινωνικα προοδευτικη στροφη, αυτές οι παραφυαδες χτυπησαν μεθοδικα.
Και επηρεασαν το συνολο της κοινωνιας και πολιτικης. Μη φανταστειτε δηλαδη οτι κανω αριστερο κυρηγμα. Ο Παπαθεμελης, ο Ζουραρης, η Κανελη κτλ σε ποιους χωρους βρισκοταν;
Γι' αυτο και η cult εκδοση των θρησκευομενων, οι παραθρησκευτικοι, οργιασαν, ταυτοχρονα με τη πολιτικη παρακμη (της ρεμουλας και της διαφθορας).
Αν λοιπον σημερα εχει σκασει το αυγο του φιδιου δε πρεπει να μας εκπλησει. Οταν οι διαφοροι παρανοικοι αριστεριζοντες στυλ Φουρακη, αγραμματοι φασιστες στυλ Κεραμυδα κ.α βγαιναν στα καναλια και μας προσβαλανε πλεον σα χωρα και λαο δε διαμαρτυροταν κανεις. Η ευαισθησια του ΕΡΣ εφτασε μονο μεχρι τον Ψαριανο (του Best)
Ο Λιακοπουλος ανηκει στο post-cult πλεον: ενας γραφικος τηλεοπτικος πλασιε αυνανιζεται δημοσιως, σπερνει μυνησεις, πουλαει σα τρελος και η μιση Ελλαδα ασχολειται μαζι του.
Τι μενει να κανουμε, θα με ρωτησετε; Μαλλον να τα μαζεψουμε και να παμε να πεσουμε απ' τη τρυπα του Αντιχριστου μεσα στη κουφια Γη, οπως ειχε γραψει καποτε κι ο Γεροντας, μπας και γλυτωσουμε απο τους ηλιθιους. Γιατι εχω πειστει οτι ειναι πλεον επιδημια και φοβαμαι οτι δε θα γλυτωσουμε ουτε κι εμεις
+ταπακαιξεσκασα+
Anonymous Anonymous, at 1:30 AM  
Ο Φουράκης αριστερίζων;

Δηλαδή, τακλαμακάν, μας λέτε ότι ο άνθρωπος που έγραψε το μεγαλειώδες μνημείο μίσους υπό τον τίτλο "Εβραίοι, οι πλαστογράφοι της ελληνικής ιστορίας" προσπαθεί να περάσει σαν αριστερός;

Ω! Καιροί! Ω! Ήθη!
Anonymous Anonymous, at 11:35 AM  
Δεν είναι τυχαίον άλλωστε ,οτι οι μαικύνες του έθνους και κέρβεροι της εθνικής μα υποστάσεως ,βαπτίζουν τα παιδιά τους πότε Ελλάδα και πότε...Προμηθέα!!!
(το πιάσατε το υπονοούμενο ε;)
Blogger Φιλαλήθης, at 11:54 AM  
@υπερευλογησοντούρμπο
Ο ιδιος δηλωνει προοδευτικος. Τα κολητηλικα με τον Αραφατ αυτος τα έκανε. Αφου περασε απο το κομμα των Φιλελευθερων, απο την Ενωση Κεντρου, την αντιστασιακη δράση (που όντως έκανε αρθρογραφωντας) και τις φυλακίσεις που δεχτηκε στη Χουντα καποια στιγμη τη ψωνισε με τους Εβραιους. Και αρχισε τη συγγραφη των βιβλιων που αναφερεις.
Αλλα να σε ρωτησω κατι; Οποιος δηλωνει αριστερος, εχει αφεση αμαρτιων απο πασα νοσο και μαλακια; Γιατι ξερω πολλους αλλους πολυ χειροτερους που εχουν ανεβει και στα εδρανα της βουλης. Που μιλαγανε για Μουσουλμανικα τοξα που σχηματιζονται στα βορεια συνορα μας με εντολες των Αμερικανοσιωνιστων με στοχο την Εθνικη μας συνοχη και θρησκευτικη συνειδηση (σα παραγοντας συνοχης) και δεν καθοτανε στα δεξια του κοινοβουλιου.
Αλλα ειπαμε για επηδημια, ετσι δεν ειναι; Το πρωι στο σπιτι του Λαου και το βραδυ στον εσπερινο....
Anonymous Anonymous, at 1:00 PM  
Γέροντα τι έγινε!?!?!

Τα μαγικά των υποχθώνιων έπιασαν τόπο και το φυλαχτό που είχα στο ιστολόγιο μου για να με προστατεύει από τους υποχθόνιους μετατρέπει σε βάτραχο!!!

Τα ίδια είδα πως συνέβησαν και στο δικό σου χώρο!

Νομίζω πως πρέπει να επιληφθείς του θέματος...αλλιώς σε λίγο θα είναι πολύ αργά.
Το ιστολόγιο μου είναι απροστάτευτο...
Anonymous Anonymous, at 1:15 PM  
Το περί Προμηθέας θέμα είναι εκτεταμένως συζητημένο. Εμείς έχουμε να προσθέσουμε το εξής.
Μόνο ο Προφήτης ημών Οδηγός Ίσαπόστολος Ιερός Λιακούριος (μεγάλη η χάρη Του)...
έκανε τα αδύνατα δυνατά. Απέδειξε σουρεαλιστικά θεοεπιστημονικά Τον ενιαίο άρρηκτο ελληνορθόδοξο πολιτισμό.

κ. Φιλαλήθη είμαστε πολλοί (μαζί και σεις) αλλά σκόρπιοι και σιωπηλοί (σαν την σιωπηρά μειψηφία)

κ. Τακλαμακάν ξέρτε τη θέση μας...
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ

Κ. +ΥΠΕΡΕΥΛΌΓΗΣΟΝΤΟΥΡΜΠΟ+ ναι ω ναι έτσι είναι όπως τα λέει ο κ. τακλαμακάν

κ. Μαργαρίτη... στείλε ιερόν μέϊλιον dhertyu@yahoo.com
Blogger funEL, at 2:00 PM  
Αυτό λέω κι εγώ. Πολλοί δηλώνουν αριστεροί και άλλοι δηλώνουν ότι δεν είναι φασίστες, αλλά αυτό που μένει τελικά είναι οι απόψεις τους, όχι οι δηλώσεις τους.
Anonymous Anonymous, at 3:35 PM  
Και για να μήν έχουμε μονόλογο, ας μιλήσει και κανένας Ορθόδοξος!!
Βλέπω ότι η συζήτηση τελικά δέν είναι για το Λιακόπουλο, αλλά για το "σκοταδισμό" του να είσαι Ορθόδοξος...

Κούνια που μας κούναγε, ορισμένους...

Αν δέν υπήρχε άλλη ζωή, τότε το λογικό συμπέρασμα θα ήταν "ότι φάμε κι ότι πιούμε...". Σωστά; Θα ήμασταν μια ανώτερη μορφή ζώου, τίποτε άλλο...

Ευτυχώς όμως, υπάρχει η άλλη ζωή. Από τους Πατέρες αποκαλείται και "η Αληθινή Ζωή". Εκεί λοιπόν, καθένας τοποθετείται στον Παράδεισο ή στην Κόλαση, αναλόγως του εάν σε αυτή τη ζωή επέλεξε το Χριστό, την Αγάπη Του και τη Μετάνοια, ή εάν απέρριψε το Χριστό και τη Σωτηρία που Εκείνος πάνω στο Σταυρό, χάρισε σε όλους μας ώς δυνατότητα!!

Ρωτήθηκε ο Γέρων Παΐσιος (Πνευματική μορφή απίστευτου ύψους, και σύγχρονός μας) για τους Κομμουνιστές: Γέροντα, μας κάνει εντύπωση πώς ορισμένοι άνθρωποι θυσιάζονται για την ιδεολογία τους, τα δίνουν όλα, πολεμούν άφοβα, και στέκονται μπροστά στα τάνκς χωρίς να νοιάζονται για τη ζωή τους...Ο Γέροντας απάντησε: "Παιδιά μου, αυτή η "θυσία" και ο "αγώνας" είναι εύκολα, διότι δεν προΰποθέτουν Μετάνοια!!

Ο Χριστιανός λοιπόν, επειδή υπάρχει άλλη Ζωή (η Πραγματική Ζωή) αγωνίζεται σε αυτην εδώ την προσωρινή ζωή να καθαρίσει την ψυχή του απο τα πάθη και να ζήσει απο τώρα τον Παράδεισο... Ο αγωνιζόμενος εν μετανοία Ορθόδοξος Χριστιανός είναι κατα Χάριν αθάνατος, και ζώντας απο τώρα τον Παράδεισο, η στιγμή του θανάτου του είναι απλά ένα επεισόδιο στη ζωή του, η οποία συνεχίζεται στην Πραγματική Ζωή.

Η λατρεία του χρήματος, της σάρκας, των ψεύτικων και απατηλών απολαύσεων, αντιδιαστέλλεται με τις Πνευματικές απολαύσεις που ήδη απο αυτή τη ζωή ζεί ο Χριστιανός... όντας πραγματικά ελεύθερος απο το διάβολο, τη σάρκα και τον "κόσμο". Φυσικά οι ψευτιές ότι δεν υπάρχει η άλλη ζωή, δέν είναι ικανές να αλλάξουν την πραγματικότητα ούτε να βγάλουν απο την απόγνωση του θανάτου ακόμα και το σοφότερο επιστήμονα, αν δεν διαθέτει μια πραγματική πνευματική προοπτική στη ζωή του. Και λέω πραγματική, διότι οι αιρέσεις το μόνο που προσφέρουν είναι αυταπάτες...

Με αγάπη Χριστού
Blogger Alexander, at 12:18 PM  
Aγαπητέ Αlexander, με κάτι τέτοια παραμυθιάζεται ο κοσμάκης και αφήνεται στην εκμετάλλευση των κάθε τύπου εξουσιαστών -οικονομικών, πολιτικών, κοσμικών, θρησκευτικών, κλπ
Αλλο που δεν θέλει η Εξουσία! Ετοιμο κρέας για τα κανόνια, χέρια για τα εργοστάσια, ανθρώπους αδιαμαρτύρητα πειναλέους και κουρελήδες σε όλο τον πλανήτη...

:-)

..αλήθεια, τι κάνουν οι πνευματικές μορφές άλλο από το να απομονώνονται στα όρη και να μιλούν.. αφήνοντας απατεώνες διαφόρων εκτοπισμάτων να λυμαίνονται τη νοημοσύνη των αφελών..
Blogger Rodia, at 2:14 PM  
Ακριβώς, κούνια που σας κούναγε μεγαλέξαντρε
Anonymous Anonymous, at 2:47 PM  
Alexander μιας και η συζητηση εξελισσεται περα απο το καλαμπουρι, και με την αδεια του Γεροντα ελπιζω, θα σου απαντησω οτι αυτα που αναφερεις ειναι τα τετριμενα και δε προσθετουν τιποτε στα ηδη γνωστα, ετσι κι αλλιως ολοι σχολειο πηγαμε και τη πλυση εγκεφαλου των (ορθοδοξων) θρησκευτικων την υποστηκαμε. Και καθοτι φαινεται ενα μεγαλο μερος της ανθρωποτητας εχει κλεισει πρωτη θεση στα καζανια εδω και αιωνες, θα διευκρινησω ενα δυο σημεια:
Αυτα που δηλωσε η ξεδιαντροπη καλικαντζαρέλα στο Σικαγο πιστευω πως εχουν μια ιστορικη βαση οπως και οτι ο Μεγας Καωνσταντινος +ευλογησον+ πονταρε στο καλυτερο αλογο το οποιο και αποδείχτηκε ο Χριστιανισμος και ετσι τελικα επικρατησε.
Αλλα επειδη μαλλον διακρινω στα λεγομενα της μια δοση αρχαιολατρειας και ελληνοκεντρισμου να δηλωσω πως ο χρυσος αιωνας των Αθηνων εγινε με σφαγες και λεηλασιες αν αναλογιστειτε την Αθηναικη συμμαχια σαν το σημερινο Νατο.
Οποτε στις δηλωσεις περι μεγαλειου των αρχαιων, ας ειμαστε πιο σεμνοι.
Οτι ο Χριστιανισμος εφερε σκοταδισμο ομως ειναι βεβαιο αν αναλογιστουμε τα 1000 χρονια Μεσαιωνα που ακολουθησαν, και μη τρεξετε να μιλησετε περι Παπισμου γιατι και οι Βυζαντινοι ακολουθησαν στενα. Ευτυχως την εποχη εκεινη οι Αραβες κρατησαν ψηλα το φαναρι του πνευματος, το οποιο απολεσαν στη συνεχεια.
Τωρα στο θεμα μας, επειδη ο Ανθρωπος (σαν ειδος) περιπου χθες (γεωλογικα) κατεβηκε απο τα δεντρα, πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι χειροτερος απο τους ξαδερφους του (που παρεμειναν στα δενδρα). Τουλαχιστον αυτοι δεν εκαψαν αιρετικους στις πλατειες. Αναλογιζομενος λοιπον ολα τα εγκληματα του ανθρωπινου ειδους, κυριως στο ονομα του Θεου και με την ευλογια της εκαστοτε θρησκειας και του Χριστιανισμου συμπεριλαμβανομενου μπορω σιγουρος πλεον να δηλωσω οτι:
Τους τελευταιους καλους Χριστιανους τους φαγανε τα λιονταρια στο Κολοσσαίο.
Σημερα η θρησκεια εχει καταντησει ανιαρή αλλα ευτυχως τα παραθησκευτικα παρασκευασματα στυλ Λιακοπουλου μας διασκεδαζουνε δεοντως. Αρκει να μην παρεκτρεπονται γεγονος που δυστυχως συμβαινει ολο και πιο συχνα.
+μετηναγαπητουΒααλ+
Anonymous Anonymous, at 3:31 PM  
Αντιγράφω από το οπισθόφυλλο του βιβλίου του Michel Onfray "Πραγματεία περί αθεολογίας":

"Οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, διαπνεόμενες από την ίδια γενεαλογική ενόρμηση θανάτου, συμμερίζονται μια σειρά πανομοιότυπα μίση: μίσος για τη λογική και την ευφυΐα, μίσος για την ελευθερία, μίσος για τη ζωή, μίσος για τη σεξουαλικότητα, τις γυναίκες και την ηδονή, μίσος για το σώμα, τους πόθους, τις ορμές. Στη θέση όλων αυτών, ιουδαϊσμός, χριστιανισμός και ισλαμισμός υπερασπίζονται: την πίστη και την πεποίθηση, την υπακοή και την υποταγή, την κλίση για το θάνατο και το πάθος για το υπερπέραν, τον άφυλο άγγελο και την αγνεία, την παρθενία και τη μονογαμική πίστη, τη σύζυγο και τη μητέρα, την ψυχή και το πνεύμα. Σα να λέμε σταύρωση της ζωής και εξύμνηση της ανυπαρξίας..."

H επίσημη εκκλησία ακόμη και σήμερα δε δέχεται τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών. Μέχρι πρόσφατα δε δεχόταν ότι η Γη δεν αποτελεί το κέντρο του Σύμπαντος. Ταλαιπωρεί ακόμα και σήμερα ανθρώπους ψυχικά ασθενείς με το να τους τρέχει σε εξορκιστές. Διδάσκει την ταπεινότητα και την ολιγάρκεια αλλά πράττει τα αντίθετα (αν και οφείλω να παρατηρήσω ότι έχω γνωρίσει ιερείς που πράγματι ζούν ταπεινά και φτωχικά). Καταδικάζει ό,τι και όποιον δε συμφωνεί με τις διδασκαλίες της ως αιρετικό (ακόμη κι αν πρόκειται για επιστημονικές θεωρήσεις όπως παραπάνω). Αν πιστέψουμε την Παλαιά Διαθήκη, έχει αναγάγει ψυχωτικούς σε Προφήτες και καθοδηγητές (και όποιος θεωρεί υπερβολικό αυτόν τον χαρακτηρισμό ας πάει να πει σε ψυχίατρο ότι ακούει το θεό να του δίνει εντολές και να του λέει να τις γράψει, ότι ακούει ένα φλεγόμενο θάμνο που δεν καίγεται να του μιλάει ή ότι ακούει το θεό να του λέει να πάει να σκοτώσει το παιδί του για να αποδείξει την αγάπη του σε αυτόν).

Αυτά.

+Kαλημέρισον+ (γιατί ξενύχτησα χτες).
Anonymous Anonymous, at 4:59 PM  
Και για να μην έχουμε μονόλογο, ας μιλήσει και κανένας μη θεϊστής!!
Βλέπω ότι η συζήτηση τελικά δεν είναι για το Λιακόπουλο, αλλά για το "φωταδισμό" του να μην είσαι θεϊστής...

Κούνια που σας κούναγε, ορισμένους...

Αν υπήρχε άλλη ζωή, τότε το λογικό συμπέρασμα θα ήταν "σκοτώστε και σκοτωθείτε για την Πίστη σας, εύκολα και αδίστακτα, γιατί ο θάνατος δεν υπάρχει... και σας περιμένει ή ανταμοιβή σας". Σωστά; Θα ήμασταν "πολύ πιο πάνω" από μια ανώτερη μορφή ζώου, εγωκεντρικά και αυτάρεσκα ματαιόδοξα, κοντά στην ανθρωπόμορφη φανταστική έννοια του θεού...

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει η άλλη ζωή. Αυτό που απο τους λεγόμενους Πατέρες αποκαλείται δήθεν "η Αληθινή Ζωή". Εκεί που υποτίθεται ότι, καθένας τοποθετείται στον Παράδεισο ή στην Κόλαση, αναλόγως του εάν σε αυτή τη ζωή επέλεξε το Χριστό, την Αγάπη Του και τη Μετάνοια, ή εάν απέρριψε το Χριστό και τη Σωτηρία που Εκείνος πάνω στο Σταυρό, χάρισε σε όλους μας ώς δυνατότητα!!!!!!!??? (πίστευε σε όποια παράνοια σου μάθουν και μη ερεύνα, διότι η σκέψη κάνει κακό στη πίστη)

Ρωτήθηκε ο Γέρων Παΐσιος (αγιοποιημένη μορφή που, ότι κι αν έλεγε, οι δικοί του το έπαιρναν σαν υψηλή σοφία) για τους Κομμουνιστές: Γέροντα, μας κάνει εντύπωση πώς ορισμένοι άνθρωποι θυσιάζονται για την ιδεολογία τους, τα δίνουν όλα, πολεμούν άφοβα, και στέκονται μπροστά στα τάνκς χωρίς να νοιάζονται για τη ζωή τους...Ο Γέροντας απάντησε: "Παιδιά μου, αυτή η "θυσία" και ο "αγώνας" είναι εύκολα, διότι δεν προΰποθέτουν Μετάνοια!!!!!!!??? (κάτι είχε πιεί ο γέροντας και δεν ήξερε τι έλεγε, προφανώς, διότι το να πεθαίνεις για ένα ιδανικό ΧΩΡΙΣ να περιμένεις την "άλλη ζωή", αλλά την ανυπαρξία, είναι απείρως γεναιότερο, ηθικότερο και τιμιότερο από τη "προσωρινή" θυσία των πιστών χριστιανών, μουσουλμάνων κλπ, που περιμένουν την ανταμοιβή τους μετά, σαν γνήσιοι έμποροι, σούδωσα - δώσε μου)

Αυτός που δεν πιστεύει σε παραμύθια λοιπόν, επειδή δεν υπάρχει άλλη Ζωή (η κατά φαντασία "Πραγματική Ζωή") αγωνίζεται σε αυτην εδώ την μοναδική ζωή να ζήσει, να κατανοήσει τους νόμους της, να κατακτίσει την ηθική του, να εξελιχθεί, να πολεμήσει την αρρώστια και το θάνατο στην απτή πραγματικότητα, να χαρεί και να πονέσει. Να αντικρίσει με γεναιότητα το τέλος, χωρίς να παρανοϊσει και να κατασκευάσει φαντασιακές διεξόδους και να περιμένει ουτοπικούς ψεύτικους παραδείσους... Αντιθέτως ο αποπροσανατολισμένος, αδύναμος εν αυταπάτη Ορθόδοξος Χριστιανός (και όλοι οι θεϊστές μαζί του) είναι κατα φαντασίαν αθάνατος, και ζώντας απο τώρα τον φαντασιακό του Παράδεισο, προσπαθεί αγωνιωδώς να πιστέψει με πολλαπλές αυθυποβολές ότι η στιγμή του θανάτου του είναι απλά ένα επεισόδιο στην ενοχική συμπλεγματική ανελεύθερη ζωή του, η οποία συνεχίζεται στην ουτοπική "άλλη ζωή".

Η λατρεία του χρήματος, της σάρκας, των ψεύτικων και απατηλών απολαύσεων, συμβαδίζει απολύτως με τις αυτιστικές μονοδιάστατες δήθεν Πνευματικές απολαύσεις που στη μοναδική αυτή ζωή ζει ο Χριστιανός... όντας κατα φαντασίαν δεσμευμένος και τρομοκρατημένος απο τον εξ ίσου φανταστικό διάβολο (κατασκευασμένο από τους ποιμένες του, για τη χειραγώγησή του), τη σάρκα και τον "κόσμο".
Φυσικά οι ψευτιές ότι υπάρχει η άλλη ζωή, δεν είναι ικανές να αλλάξουν την πραγματικότητα ούτε να βγάλουν απο την απόγνωση του θανάτου ακόμα και το πιστότερο θεϊστή (χριστιανό μουσουλμάνο ή όποιον άλλο), γιατί δεν διαθέτει την αντίληψη της αλήθειας και πραγματική ωριμότητα στη ζωή του. Και λέω πραγματική, διότι όλες ανεξαιρέτως οι εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές θρησκείες που υπάρχουν, το μόνο που προσφέρουν είναι θλιβερές αυταπάτες, μακριά από την πραγματικότητα...

Με αγάπη Ανθρώπου
Anonymous Anonymous, at 6:28 PM  
Ταγματάρχη γιατί δεν παραδέχεστε ότι έχετε παρεκκλίνει της πορείας σας και δεν λέτε να εξοφλήσετε το χρέος σας διότι έχετε πέσει με τα μούτρα στο κεχρί?
Σε λίγο θα σας πάρει χαμπάρι μέχρι και ο καραπουσταρόγερος....
Blogger vatraxokoritso, at 8:19 PM  
κοινώς +γεροντοκαψούρεψον+
Blogger vatraxokoritso, at 10:41 PM  
Αν μή τι άλλο, το κοινό του funel δείχνει να είναι σκεπτόμενο. Και κριτικά σκεπτόμενο. Όλοι μας είμαστε λοιπόν, εραστές και αναζητητές της αλήθειας. Να θυμίσω εδώ ότι Εκείνος είπε "Εγώ ειμί η Αλήθεια και η Ζωή".

Η Rodia αναρωτήθηκε, αν προσφέρουν κάτι οι μοναχοί και οι αναχωρητές, με την αναχώρησή τους. Αγαπητή Rodia, ο μοναχός είναι σαν τον ασυρματιστή σε ένα πόλεμο: δεν πολεμά με το λιανοντούφεκο, αλλά δίνει "σήμα" στην "αεροπορία" η οποία έρχεται και βομβαρδίζει τον εχθρό. Η παραπάνω μεταφορά ανήκει στον Γέροντα Παΐσιο, και εξηγεί με παραστατικό τρόπο την αλήθεια: Ο Θεός παρεμβαίνει και βοηθά τον κόσμο ουσιαστικά, χάρη στις προσευχές των μοναχών. Ο ρόλος του μοναχού δέν είναι η πρακτική κοινωνική συμμετοχή, αλλά η πολύ πιό ουσιαστική βοήθεια του κόσμου, δια της προσευχής στον Παντοδύναμο Θεό. Π.χ. ο Γέρων Παΐσιος έλεγε: Αν εμείς είμασταν καλύτεροι μοναχοί, δε θα χώριζαν τα ζευγάρια στον κόσμο! Που σημαίνει ότι η προσευχή του μοναχού μπορεί να βοηθήσει μαζικά πολλούς ανθρώπους στον κόσμο, σε όλα τους τα προβλήματα, και -κυρίως- στη Σωτηρία τους.

Ο φίλος Τακλαμακάν κάνει ορισμένες ιστορικές παρατηρήσεις για την Ορθοδοξία. Ίσως να έγιναν λάθη, ίσως και εγκλήματα. Αν επρόκειτο να κρίνουμε την Ορθοδοξία ώς ιδεολόγημα, θα ασχολούμην και εγώ και έντονα κριτικά με τα όποια ιστορικά σφάλματά του. Αλλά η Ορθοδοξία δέν είναι ιδεολόγημα, δεν είναι καν θρησκεία. Υπάρχουν πολλά πνευματικά άρθρα που καταδικάζουν τη θρησκειοποίηση της Ορθοδοξίας. Η Ορθοδοξία είναι η συμμετοχή του πιστού στη ζωή του Χριστού. Σαφώς διαθέτει τάξη, ιερατείο, κ.α., όμως δε σκοπεύει ούτε να επιβληθεί ούτε να εξουσιάζει. Το υπόδειγμα του Ποιμένα είναι ο Χριστός που πεθαίνει στο σταυρό για τη σωτηρία του κόσμου, είναι ο Χριστός που πλένει τα πόδια των μαθητών Του, είναι ο Χριστός που δακρύζει για το νεκρό γιό της χήρας και εν συνεχεία τον ανασταίνει. H Πίστη μας είναι θυσία, σταυρός, γολγοθάς και Ανάσταση. Είναι εν ολίγοις ένα πνευματικό μυστήριο, που για να το περιγράψω αρκεί η φράση του Χριστού : "Έρχου και ίδε"

Ο ανώνυμος αναφέρει ότι οι θρησκείες εκθειάζουν την μονογαμική πίστη, τη μητρότητα, την οικογένεια, την αγνεία, την ψυχή, το πνεύμα, την ολιγάρκεια. Δε βλέπω που είναι το κακό σε αυτό! Θα είχαμε ένα κόσμο καλύτερο αν εφαρμόζαμε όλοι τους ηθικούς αυτούς κανόνες. Ας θυμόμαστε όμως ότι η Πίστη μας είναι πάνω απο όλα Πνευματικότητα, που εκπορεύεται απο τη συμμετοχή μας στη ζωή του Χριστού, και όχι κοινωνικός φορμαλισμός.

Ο true alexander εκθειάζει τη θυσία χωρίς προσμονή μεταθάνατον ζωής. Αλλά ο Γέροντας Παΐσιος μίλησε για "εύκολες θυσίες αφού δέν προΰποθέτουν μετάνοια". Αν εμβαθύνουμε στον υπέροχο αυτό Γέροντα, ο οποίος στην προσευχή του παρακαλούσε να πάρει πάνω του π.χ. τον καρκίνο ενός ασθενούς και να θεραπεύσει ο Θεός τον ασθενή, λέει ότι είναι εύκολη η θυσία και η αυτοθυσία χωρίς μετάνοια, διότι ο άνθρωπος αγωνίζεται ευκολότερα εναντίον ενός εξωτερικού "εχθρού" (καθεστώτος κλπ) παρά εναντίον των παθών του. Ο εσωτερικός αγώνας είναι πιό δύσκολος, αιματηρός, είναι η σταύρωση του παλαιού ανθρώπου. Η πνευματική εσωτερική διόρθωσή μας είναι το μέγα άθλημα. Αυτός είναι ο δύσκολος αγώνας, όχι το να πεθαίνουμε αμετανόητοι πολεμώντας γεμάτοι μίσος έναν εξωτερικό "εχθρό".

Αντικρύζω την ακρόπολη. Θαυμάζω την αρμονία των γραμμών της, την επιβλητικότητά της, την αρχιτεκτονική της σοφία. Και αυθόρμητα, και εντελώς λογικά, υποθέτω ότι κάποιος σοφός Αρχιτέκτονας τη σχεδίασε σε κάθε της λεπτομέρεια. Θα ήταν παράλογο να υποθέσω ότι η Ακρόπολη δημιουργήθηκε απο την τυχαιότητα, με βράχια που μετέφερε κάποιος τυφώνας... Πίσω απο το Δημιούργημα, υποθέτω τον Δημιουργό. Αντικρύζοντας το υπέρτατο δημιούργημα του κόσμου μας, τον Άνθρωπο, με τις αμέτρητες σωματικές - φυσικές λειτουργίες και λεπτομέρειές του, τι πιό λογικό απο το να υποθέσω ότι πίσω απο αυτό το θαυμαστό δημιούργημα, υπάρχει Σοφός Δημιουργός. Το παράλογο θα ήταν να υποθέσω ότι η τυχαιότητα δημιούργησε αυτό το ασύλληπτης πολυπλοκότητας, σωματικό και πνευματικό θαύμα. Βλέπουμε λοιπόν, ότι η καλοπροαίρετη και απλή λογική, αυθόρμητα δέχεται την ύπαρξη του Θεού - Δημιουργού. Τα υπόλοιπα είναι "σοφίσματα"... για "παραμυθία" (παρηγοριά) και παραμύθιασμα, που κάνουμε στον εαυτό μας και στους άλλους, προκειμένου να αποφύγουμε το δύσκολο δρόμο της Μετάνοιας (που όμως οδηγεί στον Παράδεισο ήδη απο αυτήν εδώ τη ζωή...)

με αγάπη Χριστού
Blogger Αλέξανδρος Σουρτζής, at 10:43 AM  
βρε καημένε alexander παραλογίζεσαι πλήρως.

Έχεις μπλέξει την ονειροφαντασία, την επιθυμία, τις βαρύγδουπες λέξεις με μηδενικό περιεχόμενο ("Εγώ ειμί η Αλήθεια και η Ζωή", πνευματικό μυστήριο, "Έρχου και ίδε", συμμετοχή του πιστού στη ζωή του Χριστού, "μετάνοια" κλπ).

Όσο και να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι η γη είναι επίπεδη, αυτή θα γυρίζει γύρω από τον ήλιο. Είτε πιστεύεις ότι η προσευχή αλλάζει τον κόσμο είτε όχι, οι φυσικοί κανόνες (που είναι μηχανισμοί χωρίς καμμία απολύτως ηθική) ορίζουν τα πάντα. Είτε προσεύχονται χιλιάδες γεροντάδες είτε όχι, το πραγματικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο, και απολύτως ανεξάρτητο από οποιαδήποτε προσευχή οποιοδήποτε δόγματος.
Απλοϊκές, χιλιοειπωμένες, αυθαίρετες, χωρίς ειρμό, ανεξαίρετες παράλογες (θεολογικές) όλες οι θέσεις σου, που προ πολλού έχουν αποδειχθεί αναμφισβήτητα λάθος. Ιδίως η μεσαιωνική σκέψη περί δημιουργού είναι επιτομή της απλοϊκότητας (που βέβαια έχει καταρριφθεί προ πολλού πανηγυρικά).
Για τη προσευχή τους ασυρματιστές τους βομβαρδισμούς και τους καλόγερους παϊσιους κλπ, μου προξενούν βαθύ οίκτο και λύπη γι΄αυτούς που πιστεύουν όλες αυτές τις αυταπάτες.
Αγωνίζεσαι όμως να κάνεις τον εαυτό σου να πιστέψει όλα αυτά τα παραμύθια, αυτό είναι φανερό. Αυτή η αμφιβολία που έχεις μέσα σου είναι η θαμμένη κριτική σκέψη το κύριο ανθρώπινο γνωρισμα και ο δρόμος για την αλήθεια. Σε έχουν κάνει να το δαιμονοποιείς και να το φοβάσαι σαν σατανική επιρροή. Ίσως κάποτε καταλάβεις πράγμα πολύ απίθανο. (Έχουν γνώση οι ποιμένες πως να κρατήσουν στη τυφλή αμάθεια το ποίμνιον).
Μήπως θάπρεπε να αναρωτηθείς σε τι περιβάλλον μεγάλωσες, που και πως άρχισες να σκεφτεσαι έτσι, ποιοί ευθύνονται για την εθελοντική τύφλωσή σου?
Κρίμα είσαι να χάνεσαι στο σκοταδισμό της θρησκευτικής διαστροφής. Δεν είσαι κακός άνθρωπος.
Αν πάλι δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη πλύση εγκεφάλου που σου 'χουν κάνει, καλύτερα μη βασανίζεσαι με το να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σκέφτονται χωρίς δόγματα και παρωπίδες ... και μια φιλική συμβουλή, μη ξυπνήσεις ποτέ, η αλήθεια πονάει, λίγοι τη βιώνουν και την αντέχουν... οι περισσότεροι διαλέγουν το βολικό τους θρησκευτικό παραμύθι. Εκατοντάδες χιλιάδες παραλλαγές του κυκλοφορούν παγκοσμίως.

με την αγάπη όλων των ανθρώπων
Anonymous Anonymous, at 11:50 AM  
Οι κοσμοσφαίρες έχουν ήδη απογειωθεί, οι ιεροεξεταστές έχουν πιάσει ήδη τα πόστα τους στα πάνελ, τα καυσόξυλα έχουν ήδη μαζευτεί στις πλατείες. Ο μεσαίωνας έχει ήδη έρθει. Προβλέπεται βαρύς, βαθύς και αιμοβόρος. Και αν δεν προλάβουμε να αντιδράσουμε εγκαίρως στους προφήτες και τις προμηθέες της αμετροεπούς μισαλλοδοξίας, ο σκοταδισμός πρόκειται να κρατήσει αιώνες. Παντού, όχι μόνο στην ΕΛλάδα.

Κοιτάξτε γύρω σας. Θρησκευτικοί πόλεμοι, φανατισμένα πλήθη, τηλεοπτικά σκουπίδια, ξεπεσμένοι ηγέτες και αποκρυφιστικές θεωρίες συνωμοσίας. Ο παγανισμός σε έξαρση, η πατριδοκαπηλεία στο τέρμα, η μιζέρια της καθημερινότητας σε βαθμό που αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε φαντασιώσεις μεγαλοϊδεατισμού.

Κρέας για τα κανόνια, φρέσκο και καλομαγειρεμένο (δημοσίευσα και συνταγή πρόσφατα).

Έχει πάψει πια να είναι γραφικό, έχει πάψει πια να είναι αστείο.
Blogger Helix Nebulae, at 12:35 PM  
αγαπητέ μου Anonymous

Ό Άγιος Σιλουανός του Άθω γράφει ότι, όσο στη γη υπάρχουν Άγιοι, ό κόσμος θα στέκει. Εάν ή γη σταματήσει να παράγει Αγίους, τότε έφθασε στο τέλος της. (πηγή: http://www.pigizois.gr/pneumatikoi_logoi/iosif_dionisiatis/odigos_gia_pneum_zoi.htm)

Όσο για τους φυσικούς νόμους: "Σκόνη" γίνονται αν ο Θεός θέλει!! Η αιτιοκρατία υποκλίνεται μπροστά στο Αίτιο των Πάντων. Ιδού και μια ψυχωφελής ιστορία:

Επί Τουρκοκρατίας, ό βεζίρης της Αλεξάνδρειας είχε έναν υπουργό Εβραίο, αλλά και τον Πατριάρχη πολύ φίλο του. Ή φιλία όμως αυτή δεν άρεσε στον Εβραίο, καθώς ήταν φθονερός. Τι λοιπόν μεθοδεύεται; Λέει στον βεζίρη:
- Αυτοί οί Χριστιανοί, μεγαλειότατε, είναι απατεώνες. Γράφουν στα χαρτιά τους ότι μπορούν να μετακινήσουν βουνά από τη θέση τους.
Φωνάζει ό βεζίρης τον Πατριάρχη:
- Αληθεύει ότι εσείς οί Χριστιανοί μπορείτε να μετακινήσετε βουνά από τη θέση τους;
- Ναι, μεγαλειότατε, αρκεί να έχουμε πίστη.
- Λοιπόν, ή μετακινείς εκείνο το βουνό απέναντι ή σε σκοτώνω ως απατεώνα.
- Δώσε μου μία ήμερα διορία να προσευχηθώ και μετά τα λέμε.
Την άλλη ήμερα έρχεται ό Πατριάρχης.
- Έτοιμος είμαι, βασιλιά μου.
- Ορίστε, φώναξε το βουνό να φύγει.
- Εν ονόματι του Κυρίου Ιησού Χριστού, σε προστάζω εσένα το βουνό να φύγεις από τη θέση σου.
Τότε, ω των θαυμάσιων σου, Κύριε, το βουνό ξεκόλλησε και ερχόταν καταπάνω τους. Ό βεζίρης τρόμαξε. Φωνάζει δυνατά:
- Χανόμαστε, χανόμαστε! Πες, δέσποτα, να σταματήσει το βουνό, γιατί θα μας πλακώσει!
Τότε ό Πατριάρχης, με ψυχραιμία πάλι, είπε— Εν ονόματι του Κυρίου, σταμάτα εκεί.
Και, ω του θαύματος ξανά, το βουνό σταμάτησε στη θέση του. Αυτό το βουνό ονομάστηκε έκτοτε "Ντουρ ορντά", δηλαδή "Σταμάτα εκεί".
(πηγή: http://www.pigizois.gr/pneumatikoi_logoi/iosif_dionisiatis/odigos_gia_pneum_zoi.htm)

Άλλωστε και ο Απόστολος Παύλος όταν δαγκώθηκε απο την οχιά και περιμέναν πότε θα πεθάνει, δεν έπαθε τίποτα και οι παριστάμενοι άρχισαν να τον λατρεύουν σα Θεό... Αναρίθμητα θαύματα, αποδεικνούουν στον καλόπιστο ερευνητή ότι "υπάρχει κάτι πιό μεγάλο" απο τους φυσικούς Νόμους στην Ορθοδοξία...

Και τι να πούμε για τους σύγχρονους Γέροντες (Παΐσιο, Πορφύριο, Ιάκωβο) που έκαναν εκατοντάδες θαύματα, ιάσεις ασθενειών κάθε είδους, σε σύγχρονούς μας ανθρώπους... Αυτά είναι αληθινά περιστατικά, και αν κάποιος ψάξει θα βρεί τους θεραπευμένους, αφού οι άγιοι αυτοί είναι σύγχρονοί μας.

Η εθελοτυφλία απέναντι στο μεταφυσικό, δείχνει μάλλον προκατάληψη που δέ συνάδει με τον ταπεινό αναζητητή της γνώσης (τον επιστήμονα). Καταντά δογματική, που υπερασπίζεται απλά το δικαίωμα του καθενός στη μη-αλλαγή, στην αμετανοησία, στην ανελευθερία των παθών. Αν ήμουν εγώ προσωπικά άθεος αλλά έστω καλόπιστος, θα έκανα μια προσευχή εκ βάθους καρδίας: "Θεέ μου, αν υπάρχεις, δείξε μου σε παρακαλώ την ύπαρξη Σου για να πιστέψω". Αν είμαστε καλόπιστοι, δεν υπάρχει αμφιβολία, η απάντηση θα έρθει.

Με ταπείνωση και αγάπη
Blogger Αλέξανδρος Σουρτζής, at 1:32 PM  
Μια ιδέα είναι όλα..
Blogger Rodia, at 2:33 PM  
Μετανοώ! Γίνονται θαύματα και σήμερα, δοξασμένο το όνομα του θεου!
Πιστεύετε εις αυτοοοον (ηχος γ' πλάγιος)

+οτιναναιβρισκεικανειςστοinternet+
Anonymous Anonymous, at 2:55 PM  
επίσης η κοκινοσκουφίτσα είπε στη γιαγιά γιατί έχεις τόσο μεγάλο στόμα και αυτή απάντησε ... για να τρώω παραμύθια τόσο μεγάλα σαν τα βουνά του βεζύρη και τη ψυχοπάθεια του κάθε Σουλιανού κλπ ημιπαρανοϊκών (για να μη πω τελείως εντελώς και απολύτως ψυχοπαθών γεροντάδων μουλάδων χαρεκρισνα σαμανοειδών αστρολόγων κλπ)

βρε παιδί μου alexander, πάρε τον πνευματικό σου απ το χέρι και πηγαίνετε σε κανένα καλό ψυχίατρο.
Χρειάζεσαι πραγματικά βοήθεια. Έχειτε μείνει στη προσχολική ηλικία.
Αλλά από την άλλη πλευρά. Σου ξαναλέω, αν δεν θες να ξυπνήσεις μη συζητάς με αδογμάτιστους ανθρώπους. Καλύτερα είσαι ασφαλής στην ονειροφαντασία σου. Δεν είσαι σε θέση πλέον να δεις την αλήθεια. Είσαι το καλύτερο παράδειγμα θεοκρατικής προβατοποίησης.

Όλοι οι άλλοι που έχετε την εντύπωση ότι είναι αστείο ο νεομεσαίωνας που κατακλίζει αυτή τη χώρα...
πρέπει να κάνουμε κάτι γιατί όταν ο σκοταδισμός απλωθεί θα παραμείνει για πολλούς αιώνες όπως έγινε στο μεσαίωνα για χίλια χρόνια.
Κάντε ο καθένας ότι μπορεί να γλυτώσουμε κανένα παιδί απο τη θλιβερή κατάντια που βλέπετε στον alexander

μετα κανένα φόβο θεού Πιστεως και μίσους
Anonymous Anonymous, at 3:00 PM  
Alexander απο τα λεγομενα σου υποπτευομαι οτι εισαι ρασοσφορος :-)
Οχι οτι στο λεω υποτιμητικα, ουτε για να σε θιξω αλλα οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω ουτε θα σε πεισουμε ουτε θα μας πεισεις.
Κι επειδη μαλλον ξεφευγουμε απο το θεμα μας εδω που δεν ειναι ουτε για να τα χωνουμε στους ορθοδοξους ουτε στους αρχαιολατρες ουτε πουθενα αλλου ΕΚΤΟΣ απ' τον μεγα +Μaster Οf Τhe Universe+ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΙΑΚΟ.
Κι επειδη ξεφευγουμε απο τις προδιαγραφες του Γεροντα funel (που ευγενικα μας φιλοξενει) λεω να επιστρεψουμε στα γνωριμα εδαφη της καυστικης σατυρας.
Αν και παγια παραινεση μου ειναι οτι μπορουμε να συμπεριλαβουμε και αλλα ΝΟΥΜΕΡΑ (εκ Θεσσαλονικης κυριως) μιας και κινουνται σε παραλληλες τροχιες.
Αυτο που θελω ομως να πω ειναι το οτι δεν εχει βγει ως τωρα η Εκκλησια να καταδικασει (ή να τα ΧΩΣΕΙ) στον Λιακο παρα τον αφηνει να χρησιμοποιει ψευδοεκκλησιαστικη γλωσσα και θεολογικες ασυναρτησιες για να πουλησει τη πραματεια του.
Τι συμβαινει, γι' αυτον δεν ανησυχει; Οι αθεοι (σα και του λογου μας) ειναι το προβλημα;
Ας προσεξουν λοιπον μη δουν καμμια νεα αιρεση στυλ Σαιεντολογιας να ξεπηδα απο την Ελλαδα γιατι οπως εχω ξαναπει ο Λ ακολουθει παρομοια πορεια με τον Χαμπαρντ. Θα μου πειτε Αμερικανακια ειμαστε; Θα σας απαντησω οτι εχουμε γινει ιδιοι και χειροτεροι...
Α τελειωνοντας, Γεροντα funel, επειδη ο Λ ξεπερασε και τον εαυτο του με το τελευταιο ΕΡΓΟ Του +mission to mars+ περιμενουμε κι απο σενα να ξεπερασει τα στανταρ σου, και να μας πεις επιτελους τι συμφερει απο αγορα γης. Οικοπεδο στη Κυδωνια ή να περιμενουμε προσφορες των ΕΛ για το Σειριο.
+ευλογησονπαντα+
Anonymous Anonymous, at 3:16 PM  
Φίλε alexander δεν υπάρχει τίποτα μεταφυσικό. Ο θεός είναι βολικό ανθρώπινο κατασκεύασμα. Οι θρησκευτική μυθολογία έχει παράγει σε όλους τους λαούς από πανάρχαια χρόνια σε όλες τις εκατοντάδες χιλιάδες θρησκείες (και σ' αυτές που έσβησαν και σ' αυτές που επιβιώνουν ακόμα). Η σύγχρονη επιστήμη έχει εξηγήσει με πείραμα και απόδειξη πολλές από τις λειτουργίες του εγκεφάλου. Μην υποτιμάς τόσο τη πραγματικότητα, τη πρόοδο της ανθρωπότητας και κυρίως την νοημοσύνη σου.
Το Ίντερνετ, το κομπιούτερ ο ηλεκτρισμός και χιλιάδες πράγματα μικρά και μεγάλα ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ δεν είναι αποτέλεσμα προσευχής (τίποτα ποτέ και πουθενά δεν έκανε τίποτα η προσευχή), αλλά ελεύθερης σκέψης ανθρώπων που δεν φοβούνται τη πραγματικότητα.
Anonymous Anonymous, at 3:24 PM  
Αγαπητοί εν Λιακό αδελφοί.

Το μπλόγκιον αυτό δεν έγινε για να μας χωρίζει... αλλά για να μας ενώνει.

Σε αυτό έρχονται διαβάζουν και σχολιάζουν ετερόκλητα άτομα από κάθε κοινωνικό, μορφωτικό, πολιτικό, ιδεολογικό και οικονομικό επίπεδο.

Το μπλόγκ αυτό δεν δημιουργήθηκε σαν χώρος αντιπαράθεσης και εξόντωσης άλλων ιδεολογιών, αλλά επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη θεματολογία.

Εγώ καλέ μου Αλέξανδρε, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συμφωνήσω με όλα όσα λές. Από την άλλη όμως δε μπορώ να δέχομαι αστήριχτες ικασίες, μυθεύματα και διαδόσεις σαν επιστημονικά τεκμήρια αδιαμαρτύρητα.

Τι σχέση έχει ο ορθόδοξος τρόπος του πράττειν και ζειν με τις φαντασιώσεις περί "εφυϊούς ζωής στον Άρη";

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά δε γίνεται να μη διακρίνω ότι ο κύριος όγκος αυτών που προβάλλει τόσο στις εκπομπές όσο και στα βιβλία του δεν είναι τίποτα άλλο από φανταστικές ιστορίες, για να μη πω ασύστολα ψεύδη.

Όπως και να το κάνουμε οι πυραμίδες στον Άρη είναι απλά γεωλογικά φαινόμενα, κατασκευάσματα της φύσης. Και αυτό είναι μια πραγματικότητα που οποιοσσδήποτε είτε χριστιανός είναι, είτε πιστεύει σε οποιοδήποτε άλλο δόγμα ή αίρεση δεν μπορεί να αλλάξει.

Και για να τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία με το περιβόητο και περίκαλλο "πρόσωπο" στη περιοχή Κυδωνία του Άρη, παραθέτω τους δεσμούς της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ΕSA) και της ΝΑΣΑ πάνω στο επίμαχο αυτό θέμα.

http://www.esa.int/esaCP/SEM09F8LURE_index_0.html

http://science.nasa.gov/headlines/y2001/ast24may_1.htm

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 6:44 PM  
Επιτέλους κ. Κόκορμαν!
Βάζετε τα πράγματα στη θέση τους:-)

..κάποιες στιγμές μπερδεύτηκα και σκεφτόμουν μήπως είχα μπει σε λάθος σελίδα..

:-)

+τακτοποιησον+
Blogger Rodia, at 7:06 PM  
συμφωνούμε απολύτως με τους υποστηρίζοντες ότι το funclub είναι αποκλειστικότητα του Προφήτου οδηγού Ισαπόστολού Λιάκουρα του κομψοδάκτυΛου. Άλλωστε η θρησκεία Του είναι μοναδική (τρέμει ο θρόνος του Χριστόδουλου) και ανεπανάληπτη - ανεπανόρθωτη.

Κ. alexander πηγαίνετε τέκνον κάπου αλλού, στου Ροϊδη (http://roides.wordpress.com), στου κ. κύρους (http://gravityandthewind.blogspot.com), για αρχή ... (που σας στέλνω... στο λάκο των υποχθονίων) εδώ θα κολάζεσαι συνεχώς διότι η Λιακουρορθοδοξία είναι πολύ βαριά για σας.

κ. ξανθιά ω ναι εχουμε παρεκκλίνει αλλά θα επανορθώσουμε ως πορνόπαπποι

κ. helix, όταν τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά αρχίζουν να γίνονται γελοία και το αντίστροφον. Συμφωνούμε.
Blogger funEL, at 8:08 PM  
Hello, I'm Kalfas creator creator of the cd- single "O keros gar eggees". I write to remind the elder my name and also to to give the link for "keros" to the people. Here it is: http://rapidshare.com/files/9873308/kalfas.feat.macgregor.o.kairos.gar.eggees.2005.zip.html
Anonymous Anonymous, at 3:16 PM  
Ο καιρος γαρ εγγυς Εβραιοσπέρματα!!!
Anonymous Anonymous, at 8:03 AM  
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ζουν ανάμεσά μας!!

Εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μεσολογγίου 5, Βόροφος, Εξάρχεια

τηλ: 210 3820537, e-mail: sylyp_vivliou@yahoο.gr



Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριάζει τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.



Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία



Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.



Δεν τρώμε βαλανίδια



Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.

Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.



Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:

-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.

-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.

-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.

-Αύξηση των μισθών.

-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος, at 12:19 PM  

Add a comment