funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 20, 2006

UFO, ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΝΑΖΙ, TUPOLEV... ΑΡΑ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

Μέσω της Λιακούρειας θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Προσκρούστης, ο Αχταρμάς, ψεύδομαι ασύστολα και ότι και να γίνει, εγώ θα λέω ότι πάντα δικαιώνομαι», αν μία αναφορά είναι πραγματική, έχει πολύ μικρή σημασία.
Σημασία έχει η Πίστη στην Αλήθεια της αναφοράς, έτσι κι αλλιώς.
Όταν αυτές οι αναφορές διαψεύδονται πέρα πάσης αμφιβολίας από τα γεγονότα στον πραγματικό κόσμο, αυτό αποδεικνύει κατά τον Ισαπόστολο Προφήτη πλασιέ ότι αυτές οι αναφορές είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ στο υπερ(παρα)νοϊκό μεταφυσικό κόσμο των παππούληδων, γεροντάδων, Ελ, στον φαντασιακό κόσμο των Σιωνιστικών συνωμοσιών και άλλων κακών της μυθολογικής Νέας Τάξης, υποχθονίων, καλλικατζαραίων κλπ, κλπ.
Γι αυτό άλλωστε οι επίσημες λογικές διαψεύσεις από επιστήμονες και ειδικούς, διαψεύδονται θεολογικώς (...το λέει ο γέροντας) από τον ΚαντηΛανάφτη Πλασιέ.
Ο Προφήτης Λιάκουρας, όπως πάντα και σε κάθε περίπτωση ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ έτσι κι αλλιώς (είτε αυτά που λέει, είναι ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις, μπουρδολογίες κλπ, είτε είναι φανερές απάτες και εσκεμμένα ψέμματα).



Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
Θα θυμάστε βέβαια το θρυλικό σκελετό του Κένταυρου. Πριν 2 χρόνια περίπου και για 5 μήνες συνεχώς ο Προφήτης παρουσίαζε το σκελετό του Κενταύρου που μας το κρύβει το Αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων πανεπιστήμιο ... «Ορίστε Αποδείξεις, ντοκουμέντα Φίλοι και φίλες, Τι είναι αυτόοοο... εεεε? Γιατί μας το κρύβουν... Τι φοβάται η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού? Εεεε? ...».
Φυσικά οι ορθολογιστές άθεοι κλπ, ισχυρίζονται ότι αν αυτό το έκθεμα ήταν πραγματικό, χιλιάδες επιστημόνων θα είχαν ενδιαφερθεί, η τηλεόραση θα μίλαγε από το πρωί ως το βράδυ γι αυτό, θα άλλαζε η μυθολογία, η κοινωνιολογία, η βιολογία, η ανθρωπολογία, η θεωρία της εξέλιξης (θηλαστικό με ...6 άκρα ... 2 θώρακες κλπ), όλη η ιστορία του ανθρώπινου είδους κλπ, εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία θα γράφονταν και εκατομμύρια κόσμου θα μιλούσε γι αυτό… κλπ κλπ και προφανώς ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΚΘΕΜΑ.
Όμως, ως γνωστό, ΜΟΝΟ ο Προφήτης καντηΛανάφτης ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ, μαζί με τους γεροντάδες, το Πούτιν και τον Σακκέτο Πακέτο και μας τη λέει μόνο από τα σαβουροπακέτα Του και τη μπαζοεκπομπή Του.
Το γεγονός ότι η όλη ιστορία του εκθέματος ήταν μία φάρσα ενός καθηγητού στο πανεπιστήμιο, κατά τον Προφήτη είναι στοιχείο που αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ του εκθέματος. Αν βέβαια, αντιθέτως, το πανεπιστήμιο δήλωνε ότι το έκθεμα ήταν πραγματικό, πάλι αυτή η δήλωση θα αποδείκνυε την ίδια ακριβώς ΑΛΗΘΕΙΑ.
Λιακούρειος μέθοδος «Μονά ζυγά δικά μας».
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ




ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ Tupolev Tu-180 ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ
Για πολλές εκπομπές (της γνωστής θαυματουργής τελευταίας εκπομπής), ο Προφήτης μας παρουσιάζε εκ-πλη-κτι-κά στοιχεία και αποδείξεις για τα μυστικά υπερόπλα του Πούτιν που ΜΟΝΟ Αυτός φυσικά σαν «...γνώστης των Πάντων», ξέρει και τολμάει να αποκαλύψει (χωρίς να υπολογίσει +μεταφυσικές+ και άλλες φυσικές συνέπειες).
Έτσι μας έδειξε τα περίφημα Tupolev Tu-180 Nevidimka να πετάνε ΑΟΡΑΤΑ στον ουρανό της Πεντέλης, και από μία φωτογραφία τηλεθεατή που έδειχνε αυτά τα αόρατα τρίγωνα, έβγαλε το πόρισμα σαν ειδικός επί του θέματος. Προκάλυψη τύπου ... star treck (Clingon), τα κάνει αόρατα.
O δημιουργός της πλαστής φωτογραφίας μας πληροφορεί ότι έκανε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο με ένα απλό μοντάζ στο photoshop, Το γεγονός της διάψευσης της ύπαρξης αυτών των Τουπόλεφ, είναι φυσικά απόδειξη ότι αυτά τα Τουπόλεφ υπάρχουν, κατά την Λιακοπούλεια θεοεπιστημονική μέθοδο «... ότι και να γίνει εγώ θα λέω ότι πάντα δικαιώνομαι».
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ




ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ΧΑΝΕΜΠΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
O καντηΛανάφτης Πλασιέ μας παρουσίασε επί μια βδομάδα Λιακουροστοιχεία και Λιακοαποδείξεις από Βίντεο που έδειχνε Σοβιετικούς σε UFO κάπου στη Σιβηρία και αποδείκνυε ωρυόμενος... «νάτα ρεε. Ο Λιακόπουλος ΠΑΝΤΑ δικαιώνεται... Γερμανικά UFO αγαπητοί φίλοι. Τι είναι αυτά εεεε? Ντοκουμέντα και αποδείξεις...»
Φυσικά το βίντεο 1, 2, 3, 4, 5 αναφερόταν για το δήθεν γεγονός σε πολύ μεταγενέστερες εποχές. Αλλά οι ετεροχρονισμοί δεν έχουν απολύτως καμμιά σημασία, ακριβώς όπως και η πραγματικότητα. Σημασία έχει χρησιμοποιώντας κάθε τεραστίων διαστάσεων φτηνό λαϊκίστικο εντυπωσιασμό, να πειστούν οι Λιακόφιλοι να σηκωθούν από καρέκλες, στασίδια, καθήκια, κολυμπήθρες κλπ, και να τα σκάσουν στον Προφήτη μπουρδολόγο, Δυνατά κι Ελληνικά.
Διότι "...ο καυγάς για το πάπλωμα, φίλες και φίλοι..."
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ
Ο Προφήτης για μέρες μας έδειχνε αυτά τα βίντεο που αποδεικνύουν, βάσει της Λιακουρείου αναλυτικής μεθόδου εννοείται, τον διαστημικό πόλεμο όπου ο Ορθόδοξος Πούτιν με τις κοσμοσφαίρες τεριρέμ κατατροπώνει τους Αμερικανοσιωνιστές. Γι αυτό είναι "... ο μάγκας και κυριαρχεί στο διάστημα" ... Διαβάστε τα σχόλια... κρίνετε μόνοι σας. +ευλόγησον+
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



ΤΟΥ ‘ΠΕΣΕ Ο ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Για μια σειρά τελευταίων εκπομπών (που με το γνωστό ορθόδοξο Θαύμα ποτέ δεν είναι τελευταία), ο ισαπόστολος Οδηγός Λιάκουρας ο κομψόχειρ, μας έδειχνε Στοιχεία και ντοκουμέντα από μία ακόμα συνωμοσία του ΑμερικανοϊσραΙλινού λόμπυ και της σατανιστικής ΝΑΣΑ... (σε συνεργασία με τον έτερο αμερικάνο απατεώνα - συνωμοσιολόγο αρχιερέα της απανταχού διεθνούς ηλιθιότητας, Texe Mars), ...εμείς δίνουμε στοιχεία και ντοκουμέντα, εσείς κρίνετε μόνοι σας...
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Εδώ βλέπουμε βίντεο ντοκουμέντο με τη περίφημη ρομφαία του Αρχάγγελου Μιχαήλ που κατά τα λεγόμενα του Προφήτη και του γέροντα +ευλόγησον+, εμφανίστηκε στον ουρανό όταν βγήκε ο Πούτιν πρόεδρος! Συμπτωματικόν? Είναι γεμάτη ΕΛληνορθόδοξα υπερτεχνολογικά Ουφάκια – αγγελάκια και όπως μπορείτε ν’ ακούσετε (εάν έχετε ισχυρά Πίστη), ψέλνουνε τη μουσική αρμονία του σύμπαντος, δηλ. βυζαντινά τεριρέμ εννοείται...
Tη Ρομφαία - ματσούκι, έχει καιρό να τη δείξει, όμως που και που το θυμάται, όταν έχει μπαζοπακέτα σχετικά με το θέμα (εξορκισμοί, Προφητείες, Νέα Τάξη κλπ) και πετάει ξεφωνίζοντας από Ιερά Οργή: "... τι είναι αυτό το αντικείμενο 5 μίλια μακρύ που πλησιάζει τη γη?... εεε? γιατί μας το κρύβουν?... Μήπως Ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που αποκάλυψε ο γέροντας? Οι Προφητείες επιβεβαιώνονται ... είναι η Δικαίωση του Λιακόπουλου, εεεε?..."
Εμείς με τη σειρά μας υπολογίζουμε ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ πρέπει να έχει ύψος 10 μίλια (αν είναι κοντός) έως 15 μίλια (αν είναι ψηλός). Έτσι αποδεικνύεται ότι οι γίγαντες κατάγονται από τους αγγέλους, αρχαγγέλους κλπ. +ψυχιατροςυπαρχειεδωγυρω?+.
Μη διαβάσετε τα σχόλια του youtube, είναι γεμάτα πράκτορες της Νέας Τάξης ορθολογιστές και υποχθονίους καλλικατζαραίους... οι οποίοι αναιδώς ισχυρίζονται μεταξύ άλλων, ότι η ΕΛληνορθόδοξη Ρομφαία μπορεί να είναι εικόνα και από μικροσκόπιο, κλπ άθεα, κουλτουριαραίικα.
Κρίνετε μόνοι σας (Πίστευε και μη ερεύνα).
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ
Επίσης έδειχνε για ένα μήνα, το βίντεο με την εμφάνιση UFO στους δίδυμους πύργους, όπου αποδεικνύει (με τη γνωστή μέθοδο), για μια ακόμα φορά την ύπαρξη Ρώσικων αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών. Στο βίντεο δεν ακούγονται τα απαραίτητα βυζαντινά τεριρέμ αλλά μάλλον αυτό είναι ανθΕΛληνική συνωμοσία των Σατανιστών της Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν, να μας κρύψουν την θεολογική Λιακουροαλήθεια και Λιακουρογνώση.
Φυσικά το γεγονός είναι κατά τον Προφήτη πέρα πάσης αμφιβολίας αληθινό, παρ’ όλο που το τηλεοπτικό κανάλι (Sci Fi channel) που παρουσίασε το υποτιθέμενο γεγονός, αποκάλυψε ότι ήταν στημένο διαφημιστικό κόλπο... Γιατι?
ΔΙΟΤΙ οι κακοί παγκοσμιοποιητές Ιλλουμινάτι, και η Λευκή αδελφότητα, διαψεύδουν ΟΛΑ ΟΣΑ ο Προφήτης Ισαπόστολος αποκαλύπτει, για να κρύψουν την Αλήθεια του θεού και της Ορθοδοξίας κλπ κλπ.
Εμείς με μάτια αχνιστά και γουρλωτά δεν τρώμε κουτόχορτο, Εεεττσιι?
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ




Το ίδια ισχύουν για τις διαψεύσεις περί των χειρογράφων της θεωρίας της σχετικότητας του Αριστοτέλη ή του Καραθοδωρή (αναλόγως, το θέμα είναι ν' αποδειχθεί ο εβραίος Αϊνστάιν, τσάμπα μάγκας, ηλίθιος, υπάνθρωπος, σφετεριστής), η κλασική πλέον απάτη των Προφητειών του Τραχωνείου (και με τη σφραγίδα της Ιεράς Συνόδου), το θέμα του παλίμψηστου της Αβύδου, τους ψεύτικους επιστήμονες που λένε φανταστικές θεωρίες, καθώς και άλλα πολλά από κουλτουριαραίους υποχθόνιους καλλικατζαραίους κλπ οι οποίοι βλασφήμως υποστηρίζουν:
η φράση “αυτό είναι ψέμα” είναι ταυτόσημη με τη φράση “το έδειξε ο Λιακόπουλος”.





Δηλαδή εφ’ όσον όλα αυτά, αποδεικνύονται ότι ΔΕΝ υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο, ΑΡΑ υπάρχουν στη μεταφυσική (παρα)θεολογική (παρα)νοϊκή αυταπάτη.
... ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ


ΤΙPS
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ UFO, FAKE MOON, SPIRITS, CONSPIRACY THEORIES κλπ.

(Το Internet είναι η μοναδική μυστική πηγή Λιακουρογνώσης, η πρώτη ύλη που κουτσοαντιγράφει και φτιάχνει τα μπαζοπακέτα Του ο Προφήτης Πλασιέ. Η έρευνα του Internet από την Λιακουροομάδα είναι φρενήρης. Όσο μεγαλύτερο σκουπίδι βρεθεί, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία πωλήσεων. )

ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ KAI AΛΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΚΠΟΜΠΕΣ (στο δρόμο του Προφήτη)... ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΒΑΣΚΑΝΙΕΣ, ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ, ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΕΣ, ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΛΠ...


ΜΕΤΑ ΧΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ . ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΟΚ (μπορεί και να) ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ (και όχι μόνο) ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.


. .. ΑΡΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ







buzz it!

:: posted by funEL, 12:00 AM

48 Comments:

Μπραβο σου.Καιρος να αποκαλυφθουν οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ
του κ. ΑΠΑΤΕΩΝΑ
Anonymous Anonymous, at 12:48 AM  
Μεγάλε FunEl για άλλη μια εβδομάδα μας έκανες να γελάσουμε εδώ στην ξενητιά (Αγγλία).

Σκεπτόμενος τα σχετικά με το Tupolev θυμήθηκα τον Λιακόπουλο που έβγαινε το 1997 στο Κανάλι 5 (μετέπειτα Alter για όσους δεν έχουν καβαντζάρει τα *αντα) μετά την ώρα του Χρηματηστιρίου και έλεγε ότι τα F16 μοιάζουν με τις ακρίδες τις Αποκαλήψεως (Ήμουν στο ΓΕΕΘΑ τότε και σε όλα τα γραφεία είχαν TV). Φυσικά και διαφήμιζε έμεσα παράλληλα την δική του διατριβή-μπουρδολογία -βιβλιοπακέτο πάνω στην Αποκάληψη. Είχε μάλιστα και σχέδια μιας ακρίδας και ενός F16 και έκανε συγκρίσεις. Επικές εποχές.

Βάστα γερά αδελφέ FunEl. Είμαστε όλοι μαζί σου.
Cyric.
Anonymous Anonymous, at 1:23 AM  
Δεν στέλνει κανείς λέω καμία ταινία επιστημονικής φαντασίας για αποδεικτικό στοιχείο; Το Night Watch πχ που είναι και Ρώσικο.

:)
:P

Θα πάρει κανείς καμια πρωτοβουλία για την δημιουργία του FunFunEL;

:P
Blogger Νομίζω, at 1:33 AM  
ΤΟΝΕ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑΔΟΚΛΕΦΤΗ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΛΕΜΕ.
+ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΝ+

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΑ
Anonymous Anonymous, at 1:35 AM  
κ. γέροντα... τς τσ τσ, τι εκφράσεις είναι αυτές για τον Προφήτη Οδηγό. Προσέχτε διότι κυκλοφορούν υπέρβαρες μηνύσεις τεριρέμ.(μπακ εχει η αχλαδα την ουρα΄, που λέει ο Τρισμέγιστος)

κ. ανώνυμε, δυστυχώς μας διαφεύγει το ιστορικόν του καναλίου 5 (παρ ότι το ενθυμούμεθα...) δυστυχώς τότε ήτο άσημος Προφήτης που έτρωγε ακρίδες. Τώρα δίνει τη Γνώση και την Αλήθεια υπερβαρυτικά.
+τύφλωσον+

κ. ισκιοπερπατητή... funfunEL? ενδιαφέρον ακούγεται.

κ. ανώνυμε, μα τι εκφράσεις είναι αυτές, μπουγαδοκλέφτης???
Blogger funEL, at 9:37 AM  
Α, κύριε αντισυνταγματάρχα...

Δεν ξέρω για τα άλλα (μπιλιάρδο με κοσμοσφαίρες, διαστημικά αρχαγγελικά χατζάρια, +ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ+ ΚΛΠ) αλλά για τους +Κενταύρους+ ισχύουν τα εξής:

Κατοικούν εις Σείριον®, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι +EVLOGISSON+ και AEKTZHΔΕΣ όπως οι γίγαντες της ελληνικής διανόησης Χαρδαβέλλας, Ευαγγελάτος και pølsemannen.

Εάν μάλιστα είχαν έτοιμα τα πέταλα τους ώστε να παλιννοστήσουν εγκαίρως, θα έδιναν με τον μοναδικό ενωσίτικό τους παλμό την +ΠΡΟΚΡΙΣΙΝ+ στην ΑΕΚΑΡΑΝ εις την βου φάσιν του τσάμπιονς λίνγκιου.
Blogger pølsemannen, at 10:32 AM  
k. πεταλωτά, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τας ιεράς συσωρευμένας ιεράς γνώσεις περί κενταύρων (με 6 άκρα και 2 θώρακες, ... ΕΛληνορθόδοξον Θαύμα, εννοείται). Είστε ο πλέον ειδικός.
+παλιοστησιςγαρεγγυς+
Blogger funEL, at 10:51 AM  
Όντως, κατάφερες το απόλυτο ξεμπρόστιασμα!

+γαργαρ+
Blogger Αλέξης Ν., at 3:34 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger funEL, at 9:01 PM  
Αμάν αδερφάκι μου, τι είναι αυτό το ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ στα αριστερά του σάηντ;

Μεταλαγμένος από το Fallout 1; το 2; ή μήπως το 3;

Θες να πάθουμε καμιά ανακοπή;

+Σκόρδογρηηηηγοραρίξον+
Blogger pølsemannen, at 11:03 PM  
κ αλέξη, προσπαθούμε να εξυψώσουμε όσο μπορούμε το υψίστου βάθους έργον του Ιασπόστολου οδηγού.
+γαργαρ+

κ. πεταλωτά, είναι το αγαθόν και φιλάνθρωπο πρόσωπο του προφήτου λίγο πρασινωπό λόγω οικολογικών κοσμοσφαιρών και καθαρής ενέργειας σιντάλκα καρακαλτάκα, με χριστουγενιάτικη διακόσμιση
+καλαχριστουγενναναχουμεαμην+
Blogger funEL, at 11:25 PM  
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ TETHER ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΩΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ(!), ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ .."ΡΟΜΦΑΙΑ"(ΤΕΤΗΕR) ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ 2-3 ΧΛΜ. ΤΟ ΤΕΤΗΕR ΜΗΚΟΥΣ 12ΜΙΛΙΩΝ AΠΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Λ. 81 ΝΜ.
Anonymous Anonymous, at 4:06 PM  
προς anonymous 4.06
οι αμφιβολίες βρίσκονται κατ' αρχάς σε ενα ΛΟΓΙΚΟ σημείο.

Εάν υπάρχει ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ τέτοιο πειστήριο, όλη η ανθρωπότητα θα είχε ήδη αλλάξει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Anonymous Anonymous, at 4:25 PM  
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.
Anonymous Anonymous, at 4:47 PM  
Όσο το ψάχνω στο ιντερνετ, όσο διαβάζω απόψεις, σχόλια και αναφορές περί του θέματος τόσο πείθομαι για το ότι η ήδη ελαχιστότατη πιθανότητα να είναι αληθινό γίνεται απειροελάχιστη.
Τόσο, που πιο πιθανό μου φαίνεται να μην πεθάνω ποτέ.
Ειλικρινά και χωρίς κανενός είδους εριστικής ή περιπαικτικής διάθεσης.

για τα υπόλοιπα δεν ξερω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Όμως ... ακόμα και εγώ μπορώ να πλαστοποιήσω ένα βίντεο. Να φτιάξω ένα μύθο να τον διαδόσω, να κατασκευάσω ντοκουμέντα.
Η απόδειξη πλέον της αλήθειας ενός ευρήματος είναι πολύ δύσκολη υπόθεση καθώς φωτογραφίες, βίντεο ήχοι κλπ είναι παντελώς αναξιόπιστα (από μόνα τους) πλέον.
Anonymous Anonymous, at 5:54 PM  
ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΨΑΞΑ TO ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΛΗΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΛΟΓΙΚΟΥ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΝΑΣΑ ΤI-BI ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE. EXEI ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ...
Anonymous Anonymous, at 6:12 PM  
μπορείς να δωσεις link?
(ξέρεις βέβαια οτι αν είναι οτιδήποτε απο αυτά αληθινό, -εστω και ενα- αλλάζει η οψη του κόσμου...)
Anonymous Anonymous, at 6:21 PM  
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ TETHER. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΔΩ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ TETHER TO OΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ (12 ΜΙΛΙΑ). ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤETHER TO OΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 77 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Λ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ. ΤΕΛΟΣ, Η ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΑΣΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ (Π.Χ. ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΙΩΔΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΜΕΓΕΝΘΗΣΕΩΝ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "FULL SCREEN" ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Anonymous Anonymous, at 8:50 PM  
ευχαριστώ για τη προσοχή. Το κατέβασα και ειναι εντυπωσιακό. Ψάχνω για περισσότερες πληροφορίες.

... αλλά για ρομφαία δεν μου φαίνεται :)
Anonymous Anonymous, at 9:48 PM  
Σαν πλάσμα του μικρόκοσμου φαίνεται... βακτήριο ή κάτι τέτοιο... αλλά μπορεί να είναι και αυτό που έκανε την ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ... ποιος ξερει....
Blogger Rodia, at 11:21 PM  
είδα μέρος της τελευταίας εκπομπής του ισαπόστολου, η οποία να πούμε ότι ήταν και η τελευταία εκπομπή για τα συγκεκριμένα βιβλία. Αφού την είδα 4 φορές στις επαναλήψεις, γιατί ως Ελ-λην τηλεθεατής γουστάρω να βλέπω επαναλήψεις, πείστηκα, ότι ο προφήτας έχει δίκιο.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάπου το σηματάκι Ε, ειδικά τώρα αφού πρόκειται για πώληση? Κάθε μέρα, κάθε εκπομπή είναι η ίδια και η τελευταία μαζί.. Μετά την πλύση εγκεφάλου, χρειάζομαι και μία πλύση στομαχιού γιατί ανακατεύτηκα. +έπλυσον+
Blogger Κατουρημένη ποδιά, at 9:55 AM  
+κυριελέησον+

(κορφοφτυσιμοτρίς)
Blogger cyrus, at 11:00 AM  
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟ TETHER! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΘΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΗΕR ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ AΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤAΝΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΩΝ 12 ΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΗΕR EΣΠΑΣΕ ΛΟΓΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ.
ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Λ. ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 80 ΣΧΕΔΟΝ ΝΜ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣAN ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΗΜΙΑ OUT OF FOCUS ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ; ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΥΝΤΡΗΜΙΑ ΑΠΟ 80 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ TETHER.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Δ.Λ. ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ.
Anonymous Anonymous, at 7:26 PM  
,,,,μετά από 10 μέρες επαναλήψεις την ίδια μαλακισμένη τελευταία εκπομπή περί ΕΛ και οι θεοί ήταν αληθινοί και οι ΕΛληνες εφτιαχναν αγάλματα αληθινών υπερόντων και δεν συμμαζεύεται, σήμερα μας αμολάει τη διεθνή γνωστή συνωμοσία να μας φέρουν λέει την θρησκεία του Βάαλ και άλλες ηλιθιότητες, από τον άλλο μαλάκα του είδους Τεξ μαρς (αυτόν τον εχουν πάρει με τος λεμονόκουπες παγκοσμίως)..........

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΑΛ
ΒΑΑΑΑΑΛ ΒΑΑΑΑΑΛΛΛ ΒΑΑΑΑΛ
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΡΡΡΟΟΟΟΝΟ
ΚΡΟΝΟ ΚΡΟΝΟ ΚΡΟΝΟ
.....
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΗΗΗΗ
ΚΑΙ ΝΕΑΑΤΑΑΑΑΑΞΞΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΑΑΑ ΤΑΞΞΞΗΗΗ
ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΕΕΕΣΣΣΣ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗΗΗΗ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ

... ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ



.... και οσο αφορά τη ρομφαία και τα ουφάκια, γιατί όλα αυτά είναι ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΑ σαν να υπάρχει πανω κάτω και εμείς τα βλέπουμε από κάτω ή από πανω αναλόγως? γιατί κανένα δεν υπάρχει υπό κλιση?... τελος πάντων δεν είμαι ειδικός.

αν όμως υποψιαστώ ότι έρχεται και ο Γαβριήλ μαζί με το Μιχαήλ θα κάψω το Εξτρα και θα πάω στο ορος να πλακωθώ στο βρωμόξυλο με τιποτα μοναχούς να στανιάρω.
Anonymous Anonymous, at 11:57 PM  
α ξέχασα συγγνώμη

ΜΑΛΑΚΑΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
ΜΑΛΑΚΑΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
ΜΑΛΑΚΑΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Anonymous Anonymous, at 12:00 AM  
@κρονιος

Απίστευτο! Στο site του ο liako εχει και κατηγορία βιβλίων "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ" και "ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ" :D

Μια αφιέρωση στο Funnel

http://www.plyrics.com/lyrics/nofx/idiotsaretakingover.html


Να'σαι καλά! Καλή χρονιά σε όλους
Anonymous Anonymous, at 1:35 PM  
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κ.FUNEL.

ΠΟΛΥ ΤΡΕΝΤΥ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΣΑΣ.

ΧΕ ΧΕ, Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC.
Anonymous Anonymous, at 5:34 PM  
Άραγε πόσοι από εσάς έχετε ασχοληθεί ποτέ με εξωτικά φυσικά φαινόμενα - αλήθεια έχετε ποτέ ακούσει για τις κυκλικές αστραπές τις ανώτερης ατμόσφαιρας; ε; (..μπα)

Αν πότε καταφέρετε να δείτε μια, σίγουρα θα μιλάτε για UFO (και είναι κατά κάποιο τρόπο για εσάς "άγνωστο αντικείμενο") ενώ ο Προφήτης θα σπεύσει να σας βγάλει βιβλίο.
Anonymous Anonymous, at 10:40 AM  
Βασικά, την φουρκέτα την έχωσα στην πρίζα, όταν ήμουν 2 χρονών.
Ορέ ιππότες, λέτε να σημαίνει κάτι τούτο;
Ίσως, να εξηγείται το γεγονός ότι όταν μπαίνω στο κάστρο για καθάρισμα, δεν με πιάνει τίποτις και τα τεριρέμ την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια...
Λίγο με τα φλουριά που με πληρώσατε έχω πρόβλημα και με τις κοσμοσφαίρες ακόμα να τα βρούμε, αλλά νομίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, θα βγω και θα σας κάνω ρόμπα ξεκούμπωτη μετά τις γιορτές. Κανονίστε, λοιπόν!

Άντε, καμάρια μου! Χρόνια Πολλά, Γερά και Δυνατά!

+μουτελειωσετοαζαξμετοσηβρωμα+
Blogger Artanis, at 9:26 PM  
Οι περί UFO συζητήσεις είναι άσχετες περί του κυρίου αποκλειστικού θέματος αυτού του ιερού μπλογκ που είναι ο Ισαπόστολος Πλασιέ. Οι αποκαλύψεις και αιτιολογήσεις των φαινομένων από τον Προφήτη είναι το σημαντικό και καθαγιασμένο.+σκοτάδισον+

κ. ποδιά η επανάληψη είναι κάτι το ψευδές στον υπερβατικό μεταφυσικό κόσμο του Ισαπόστολου Λιάκουρα. Όπως ακριβώς και η λέξη της απόδειξης, δικαίωσης κλπ έχουν διαφορετική έννοια.

+κ. κυρους, πολλάκις+

κ. κρόνιε, μα τι λέτε τώρα , γουστάρετε παγκοσμιο ίντερνετ? Βάαλ? ηλεκτρισμό? ... τς τς τς
φουρκέτες

κ. νιφάλιε, ευχαριστούμε για την αφιέρωση

κ. ανώνυμοι, το ρολογάκι το έχουμε από το σεπτέμβριο του 2005 να μη χάνουμε το στόχο της 6ης παγκόσμιας κοσμοκρατορίας των ΕΛ. Όλα τα φυσικά φαινόμενα εντάσονται στίς προγραμματικές δηλώσεις του θεού και του δεξιού χεριού του τον Πούτιν.

Κ. αρτάνις να μας πείτε τα κάλντα να σας δωσουμε κωσταντινάτε σαβουροπακέτα αζαξ και μερικούς γεροντάδες δώρο (μερικοί έχουν λήξει)

ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2024
Blogger funEL, at 8:30 AM  
Πάντως όσο για τις νέες τεχνολογίες του Πούτιν, πιστεύω είναι πιο απασχολημένος τώρα με την προεκλογική του καμπάνια και τον πύραυλο Bulava που όλο πέφτει παρά με κοσμοσφαίρες... Μα αφού τα λέει ο Προφήτης που τα ξέρει κιόλας.. =)
Καλή, δημιουργική και βλογιοκομένη χρονιά!
Anonymous Anonymous, at 1:10 PM  
Αγαπάς την πατίδα?Εισαι Ελλην?Αποδειξέ το...
Δεν χρειζομαστε 29 ευρω, ουτε καποια σαβουροπακέτο.
Ξεχυσου στα blogs.Βρες τα αναλογα
posts.
Δωσε το link
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
  ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Ο σατανικος αλογορυθμος του γουγλη θα κανει το θαυμα.
Ευλογησον++++
Anonymous Anonymous, at 9:53 AM  
malakia site
Anonymous Anonymous, at 9:17 PM  
Liako for ever megale... Kai mono poy ekatses ki eftiakses ayti tin paparia to site... se etsoykse poy o Liako einai ELLHNAS... Oyst apo edo.. doyle ton Nefelim.
Anonymous Anonymous, at 12:38 AM  
ΩΩΩ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΒΛΑΚΟΙΛΙΘΙΟΜΑΛΑΚΟΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΒΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΧΤΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΥΝΑΝΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝ 50-60 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΕΕΕ ΑΛΗΤΗ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑΣ MADE BY ΠΟΥΤΙΝ(ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΗΛΟΥ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ? ΕΕ ΞΕΥΤΙΛΑ?? ΠΛΗΡΩΣΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΛΕΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ
Anonymous Anonymous, at 2:31 AM  
Αυτο το site ειναι για τον πουτσο για τους εξης λογους: A) Aυτος που το εκανε ειναι ηλιθιος Β) νομιζει οτι ξερει την αληθεια αλλα δεν ξερει οτι ειναι θυμα Γ) Αποτυχημενα ατομα σαν αυτον ειναι πιονια στα χερια των αφεντικων Δ)Κατι τετοιους μαλακες που νομιζουν οτι ξεμπροστιαζου ν στελνει ο Πουτιν διακοπες στην Σιβηρια Ε)Επειδη δεν εχει σκοπο στην αχαρη ζωη του θεωρησε ηθικη υποχρεωση να ξεσκεπασει τον Λιακοπουλο (Τι μαλακας που εισαι)
ΣΤ) GET A FUCKING LIFE!!!!!!
Anonymous Anonymous, at 12:41 AM  
SKATA SITE oso skata einai kai o malakas pou to eftiakse.LIAKO FOREVER!!!!!!!!!!!
Anonymous Anonymous, at 12:43 AM  
GERODA TOY PATHOYS EISAI GIA TON POYTSO KAI MEGALWSES SE BOURDELO THS ARXAIAS ATHINAS.
Anonymous Anonymous, at 12:47 AM  
Με τοσα βιντεάκια, αρχειάκια, Flashάκια και σκατάκια, αντε να μας πείσετε ότι δεν είστε βαλτοί και είστε τόσο εμπαθείς με τον Λιακό.

Μεχρι και Search Engine Optimization κάνατε για να σας βγάζει στα πρώτα αποτελέσματα το Google.

Μαλακισμένα.
Anonymous Anonymous, at 5:27 PM  
Opos lene kai oi pio pano oxi aplos malakia to site akiro teleios prepei na akurothi den epitihese mono ston liakopoulo alla kai sta periodika kai se ekpompes kai dimosiografous pou psaxnoune gia auta kai ta exoune erevnisi kai exoune episimopoihsh,valtos eisai,trava ekso na sinexisis tin tredy zwh sou poso amialos kai nyxtomenos eisai.an thelis na allaksis zwh trava anoikse kana vivlia apo ta arxaia na mortfothis.
Blogger Unknown, at 12:27 AM  
Γιατί ρε παλικάρι τόση εμπάθεια και βρυσίδι και απο τους μεν και απο τους δε.
Και να θέλω να σε πιστέψω..μου ειναιδύσκολο μετά απο όλα αυτά που διάβασα.
Εσύ τώρα τι κάνεις ?
Και καλά μας προστατευεις απο τον κακό απατεώνα..πλασιέ.
Είσαι δηλαδή ο γάτος και εμείς οι υπόλοιποι τα χαιβάνια ?
Μήπως ΕΣΥ παίζεις με την νοημοσύνη μας ?
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ απλά παρέθετες κάποια γεγονότα...χωρίς χυδαίους χαρακτηρισμούς...πιστεύεις οτι δεν θα σε διαβάζαμε ?
Μείνε στα γεγονότα και μην διακωμωδείς εναν ανθρωπο..οσο και
καραγκιοζης να ειναι. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ.
Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία και καλή τύχη στον μεγάλο σκοπό που έχεις βάλει στην ζωή σου...ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ...ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
john.p
Anonymous Anonymous, at 11:10 PM  
Αντι να κανετε αγωνα να φυγη το barcode απο τα τροφιμα και τα φαρμακα και να αλλαξη το 18ψηφιον ΑΦΜ και οι ηλεκτρονικες καρτες που ολα αυτα λειτουργουν με το ονομα του διαβολου 666, ασχολεισθε με αλλα θεματα. Ο κ Λιακοπουλος λεει και σωστα λεει και λαθη.
Εαν δεν κανετε τον πραγματικον αγωνα κατα του 666, τοτε κινδυνευετε αμεσα να βρεθειτε στην κολασιν.
Anonymous Anonymous, at 7:53 AM  
Καλέ μου φίλε, σε σένα αναφέρομαι που επιμελήθηκες την συγκεκριμένη σελίδα, θα ήθελα να σου κάνω μια και μόνο ερώτηση και μία επισήμανση:
1. Έχεις ακόμη λεφτά απο αυτά που σου έδωσαν ή τα έκανες όλα αυτοκίνητα?
2. Ούτε τον ιερό λόγο να επικαλεστείς ούτε τις Θείες Δυνάμεις, όταν η Σαύρα του Κόσμου γυρέψει την ψυχή σου.
Blogger Unknown, at 11:21 AM  
εισαι και πολυ μαλακας φιλαρακι και σιγουρα πολυ πιο μαλακας απο τον Λιακο!
Anonymous Anonymous, at 10:25 PM  
Επιτέλους κάποιος να μαζέψει τον Λιάκουρα τον απατεώνα. Δεν υπάρχουν εισαγγελείς σ' αυτόν τον τόπο να τον πάνε αυταπάγγελτα μέσα; Τον πλασιέ του Πούτιν και των "κωλο"γεροντάδων; Όλοι οι εισαγγελείς είναι μέλη του παρα-παπα-δικαστικού και γι' αυτό δεν τον πιάνουν;Τουλάχιστον ας βρεθεί ένας ψυχίατρος να τον πάει Δαφνί η Δρομοκαίτειο....
Anonymous Anonymous, at 8:49 PM  
ΩΩΩ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΒΛΑΚΟΙΛΙΘΙΟΜΑΛΑΚΟΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΒΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΧΤΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΥΝΑΝΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝ 50-60 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΕΕΕ ΑΛΗΤΗ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑΣ MADE BY ΠΟΥΤΙΝ(ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΗΛΟΥ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ? ΕΕ ΞΕΥΤΙΛΑ?? ΠΛΗΡΩΣΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΛΕΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΩΝ
Anonymous ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, at 12:37 PM  
Εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μεσολογγίου 5, Βόροφος, Εξάρχεια

τηλ: 210 3820537, e-mail: sylyp_vivliou@yahoο.gr



Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριάζει τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.



Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία



Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.



Δεν τρώμε βαλανίδια



Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.

Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.



Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:

-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.

-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.

-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.

-Αύξηση των μισθών.

-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, at 12:42 PM  
Πάντως πρέπει να είναι χαζος καποιος εαν Δεν πιστεύει ότι την παγκόσμια εξουσία την κατέχουν πλούσιες οικογένειες και θέλουν το κακό των ανθρώπων.
Blogger Unknown, at 1:02 PM  

Add a comment